Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Roskalavalla rapisee, osa 24

Ilmaiseksi voi myydä mitä tahansa – paitsi tämän maton...
Roskalavalla rapisee, osa 24

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -181 (321 ääntä)
      Tämä on törkeä loukkaus kotikaupunkiani kohtaan, Jyväskylä ei saa esiintyä ikinä huonossa valossa!

      Lainaa

    2. Tulos: -122 (242 ääntä)
      ei näin: Tämä on törkeä loukkaus kotikaupunkiani kohtaan, Jyväskylä ei saa esiintyä ikinä huonossa valossa!
      Ei Jyväskylä esiinny koskaan huonossa valossa. Ei maailman parhaasta kaupungista yksinkertaisesti saa etsittyä huonoja puolia.

      Lainaa

    3. yövuorolainen 18.8.2015 2:29
      Tulos: +122 (200 ääntä)
      Ei hitto. Jo toinen sekopää koiranomistaja.

      Lainaa

    4. Kylmä Pieru 18.8.2015 3:11
      Tulos: +382 (394 ääntä)
      Onpas paska matto.

      Lainaa

    5. Tulos: +287 (305 ääntä)
      Ei hitto, olisin just tarvinnu muovista masennusrasiaa.

      Lainaa

    6. tipsukkulla 18.8.2015 4:20
      Tulos: +140 (164 ääntä)
      Kalle: Ei Jyväskylä esiinny koskaan huonossa valossa. Ei maailman parhaasta kaupungista yksinkertaisesti saa etsittyä huonoja puolia.
      Löyty just yks

      Lainaa

    7. Tulos: +132 (156 ääntä)
      Halusin lapsena lemmikkieläimen, mutta vanhemmat kielsivät, mutta eivät kertoneet miksi. Nyt tiedän.

      Lainaa

    8. Tulos: +157 (167 ääntä)
      "Epätoivo-jono"

      Lainaa

    9. Tulos: +252 (264 ääntä)
      Jos ostaa paskaisen maton ja siihen tuon masennusrasian viereen kököttämään, on sisustus täydellinen ja masennus taattu.

      Lainaa

    10. Tulos: -81 (121 ääntä)
      hesalaiset kuolkaa pois

      Lainaa

    11. Tulos: -42 (92 ääntä)
      ei näin: hesalaiset kuolkaa pois
      Hesalaiset (H/h) oli ennen kotoisin Savosta, mutta nykyisin jostain ählämistä. Näin ollen en tiedä kumpaa peukkua painaisin vaikka tarve on hyvin suuri.

      Lainaa

    12. Tulos: +95 (111 ääntä)
      Mulla oli täsmälleen samanlainen matto, joka koki samantapaisen kohtalon. Toisin kuin Mira, raahasin maton reippahasti vain roskakatokseen. Yllätys oli kyllä melkoinen, sillä joku ihan oikeasti haki sen sieltä. Vieläkin haluaisin tietää mielenkiinnosta, kuka tämän talon asukeista on se onnekas, joka silmät loistaen raahasi roskakatoksesta löytämänsä maton kotiinsa ja rullasi auki. Mutta oli ilmeisesti kuitenkin mieluinen ja sisustukseen sopiva, kun ei ole vielä tähänkään päivään mennessä palautunut roskakatokseen.

      Lainaa

    13. Tulos: +183 (195 ääntä)
      asdf: Mulla oli täsmälleen samanlainen matto, joka koki samantapaisen kohtalon. Toisin kuin Mira, raahasin maton reippahasti vain roskakatokseen. Yllätys oli kyllä melkoinen, sillä joku ihan oikeasti haki sen sieltä. Vieläkin haluaisin tietää mielenkiinnosta, kuka tämän talon asukeista on se onnekas, joka silmät loistaen raahasi roskakatoksesta löytämänsä maton kotiinsa ja rullasi auki. Mutta oli ilmeisesti kuitenkin mieluinen ja sisustukseen sopiva, kun ei ole vielä tähänkään päivään mennessä palautunut roskakatokseen.
      Ehkä se sun naapuri tajus pestä sen. En kyl itte alkais heittää hyvää mattoa pois jos siihen esim. koira kakkais. Pistäisin varmaan jätesäkkiin ja veisin pesuun, tai pesisin itse. Jotenki vähän uusavutonta meininkiä.

      Lainaa

    14. Tulos: -14 (68 ääntä)
      Linalool: Ehkä se sun naapuri tajus pestä sen. En kyl itte alkais heittää hyvää mattoa pois jos siihen esim. koira kakkais. Pistäisin varmaan jätesäkkiin ja veisin pesuun, tai pesisin itse. Jotenki vähän uusavutonta meininkiä.
      Autottomana ei hirveästi hotsita lähteä raahaamaan paskaista mattoa bussilla kohti lähimpää maton pesupaikkaa, joka on 20 km päässä.

      Lainaa

    15. Tulos: -19 (31 ääntä)
      Miä näin ton ylimmän iha ite ryhmän sivuilla. Sillo jo naurahdin asialle. Kommenttit kruunas jutun. "Epätoivo jono " ;D

      Lainaa

    16. Paroni Puolipallo 18.8.2015 13:08
      Tulos: +60 (68 ääntä)
      Itselläni olisi kyllä oikeastikin tarvetta pyykkikorille. Pitänee tästä muuttaa Jyväskylään, pyykkikorien luvattuun maahan.

      Lainaa

    17. Tulos: +18 (34 ääntä)
      En kyllä syyllistäis Miraa tollee, onneaanhan aina kannattaa kokeilla, oli mahdollisuudet kuinka pienet tahansa.

      Lainaa

    18. Tulos: +86 (94 ääntä)
      asdf: Autottomana ei hirveästi hotsita lähteä raahaamaan paskaista mattoa bussilla kohti lähimpää maton pesupaikkaa, joka on 20 km päässä.
      Suihkun lattialle vaan ja siitä juuriharjalla pahimmat paskat helvettiin, sen jälkeen voi hyvin viedä bussilla pesulaan ku ei enää haise, mikäli edes tarvetta pesulakäyntiin enää on (on sitä ennenaikaankin matot ilman pesukonetta paskasta pesty, mullekin lapsuuden kesämökkiretkiltä hyvin tuttu ajanviete, koiratalous kun oltiin).

      Lainaa

    19. Tulos: +99 (103 ääntä)
      Onko kukaan kuullu matonpesusta? Anyone? Meilläkin koira, jolla saattaa joskus olla huono olo. Eiku matto takakonttiin ja mökille mars. Siellä puhistuu hyvin kaikki liat. Ja ihmiset ketkä ette pese mattoja, ostatteko aina uuden ku vanha likaantuu? Onnea!

      Lainaa

    20. Mark Spenser 18.8.2015 16:32
      Tulos: +9 (33 ääntä)
      ei näin: Tämä on törkeä loukkaus kotikaupunkiani kohtaan, Jyväskylä ei saa esiintyä ikinä huonossa valossa!
      Natsithan siellä hakkaa huvikseen ohikulkijoita ja puukottelevat kirjastossa. No kyllähän se tietynlaista mainetta kasvattaa.

      Lainaa

    21. Tulos: +17 (29 ääntä)
      ookoo: Onko kukaan kuullu matonpesusta? Anyone? Meilläkin koira, jolla saattaa joskus olla huono olo. Eiku matto takakonttiin ja mökille mars. Siellä puhistuu hyvin kaikki liat. Ja ihmiset ketkä ette pese mattoja, ostatteko aina uuden ku vanha likaantuu? Onnea!
      En, matot pariin kertaan pestyäni annoin periksi, pesetytin ne pesulassa ja laitoin rullalla kellariin. Kissa on aivan helvetin herkkävatsainen. Lattiat nyt vielä voin pestä ja desinfioida kerran viikossa, mattoja kyllä en.

      Lainaa

    22. Keittiön kauhu 18.8.2015 19:30
      Tulos: -16 (40 ääntä)
      No huhhuh: Suihkun lattialle vaan ja siitä juuriharjalla pahimmat paskat helvettiin, sen jälkeen voi hyvin viedä bussilla pesulaan ku ei enää haise, mikäli edes tarvetta pesulakäyntiin enää on (on sitä ennenaikaankin matot ilman pesukonetta paskasta pesty, mullekin lapsuuden kesämökkiretkiltä hyvin tuttu ajanviete, koiratalous kun oltiin).
      Toi matto on ikeasta ja maksaa jotain 20€, joten pesulakäynnin hinnalla saa jo uuden maton. Lisäksi on sellaista materiaalia, johon jää jokainen pölyhiukkanen ja koirankarva ja tarraa niin kiinni, ettei lika lähde imurilla. Meillä oli tuollainen joskus työhuoneessa ja heitin (koiranpaskattoman) maton roskiin, kun en jaksanut nyppiä koirankarvoja matosta yksi kerrallaan.

      Lainaa

    23. Tulos: -44 (58 ääntä)
      Kylmä Pieru: Onpas paska matto.
      Mutta millainen koiranomistaja jättää hurtan yksin sisälle niin pitkäksi aikaa, että se ehtii tehdä monet kakat lattialle?

      Lainaa

    24. Tulos: +40 (50 ääntä)
      Keittiön kauhu: Toi matto on ikeasta ja maksaa jotain 20€, joten pesulakäynnin hinnalla saa jo uuden maton. Lisäksi on sellaista materiaalia, johon jää jokainen pölyhiukkanen ja koirankarva ja tarraa niin kiinni, ettei lika lähde imurilla. Meillä oli tuollainen joskus työhuoneessa ja heitin (koiranpaskattoman) maton roskiin, kun en jaksanut nyppiä koirankarvoja matosta yksi kerrallaan.
      Voihan kulutusyhteiskunta.

      Lainaa

    25. tellervosta_esciin 19.8.2015 1:47
      Tulos: +31 (31 ääntä)
      Kalle: Ei Jyväskylä esiinny koskaan huonossa valossa. Ei maailman parhaasta kaupungista yksinkertaisesti saa etsittyä huonoja puolia.
      Jkl on edelläkävijä monessa suhteessa ja edellä on mentävä eikä kangistuta kaavoihin. Sillä meillä on natsitkin uusnatseja.

      Lainaa

    26. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Notta: Mutta millainen koiranomistaja jättää hurtan yksin sisälle niin pitkäksi aikaa, että se ehtii tehdä monet kakat lattialle?
      Sellainen koiranomistaja joka ei osaa ennustaa koiransa ripulia. Silloin sitä nimittäin tulee joka paikkaan (useimmiten kuitenkin matolle tai jopa sohvalle), vaikka haukku olisi puoli tuntia aikaisemmin käynyt ulkona. terv. Herkkävatsaisen koiran omistaja

      Lainaa

    27. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Myytii: Notta: Mutta millainen koiranomistaja jättää hurtan yksin sisälle niin pitkäksi aikaa, että se ehtii tehdä monet kakat lattialle? Sellainen koiranomistaja joka ei osaa ennustaa koiransa ripulia. Silloin sitä nimittäin tulee joka paikkaan (useimmiten kuitenkin matolle tai jopa sohvalle), vaikka haukku olisi puoli tuntia aikaisemmin käynyt ulkona. terv. Herkkävatsaisen koiran omistaja
      Juurikin noin. Tollasen kakkasotkun tekemiseen ei mene oikeesti kuin kuus sekuntia ja se on siinä. Hui hirveä mikä omistaja, kun niin hylkää toisen. Eihän tossa tartte olla kuin syöny jonkun sohvan alta löytämänsä vanhan possunsaparon puolikkaan tai lasten syöttötuolin alta pari lusikallista eilistä aamupuuroa, niin alta aikayksikön on haiseva tilataideteos valmis. Millä tollasenkin sitten ennakoit... Itse olen joskus ollu käymässä niinkin kaukana kuin toisessa huoneessa ja kuullut kun jotain jännää alkaa seinän takana tapahtumaan. Paikalle kerettyä on kutakuinkin ton kaltainen näky ollu edessä.

      Lainaa

    28. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Voiii paska.

      Lainaa

    29. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Notta: Mutta millainen koiranomistaja jättää hurtan yksin sisälle niin pitkäksi aikaa, että se ehtii tehdä monet kakat lattialle?
      Työ, opiskelu, kauppareissu, postinhaku ja koiran ultranopea tehoripuli? Mahdollisuuksien maailma!

      Lainaa

    30. murrehirmu 20.8.2015 1:38
      Tulos: +13 (13 ääntä)
      Notta: Mutta millainen koiranomistaja jättää hurtan yksin sisälle niin pitkäksi aikaa, että se ehtii tehdä monet kakat lattialle?
      Jaa.. Täällä ainakin nukutaan öisin ja nuorempi koirista ei vielä osannut ulos pyytää jos hätä iski (nyt jo vähän paremmin), aamulla paskaa oli kirjaimellisesti joka paikassa ja paljon, siitä kun oli ylikin tassuteltu. Illalla oli toki käyty lenkillä eikä ripulista tietoakaan.

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (33 ääntä)
      bob: Juurikin noin. Tollasen kakkasotkun tekemiseen ei mene oikeesti kuin kuus sekuntia ja se on siinä. Hui hirveä mikä omistaja, kun niin hylkää toisen. Eihän tossa tartte olla kuin syöny jonkun sohvan alta löytämänsä vanhan possunsaparon puolikkaan tai lasten syöttötuolin alta pari lusikallista eilistä aamupuuroa, niin alta aikayksikön on haiseva tilataideteos valmis. Millä tollasenkin sitten ennakoit… Itse olen joskus ollu käymässä niinkin kaukana kuin toisessa huoneessa ja kuullut kun jotain jännää alkaa seinän takana tapahtumaan. Paikalle kerettyä on kutakuinkin ton kaltainen näky ollu edessä.
      Wt... kuka oikeesti haluu ottaa koiran jos ne on tollasia paskaperseitä?!

      Lainaa

    32. Minä123456 21.8.2015 7:31
      Tulos: +1 (5 ääntä)
      Mark Spenser: Natsithan siellä hakkaa huvikseen ohikulkijoita ja puukottelevat kirjastossa. No kyllähän se tietynlaista mainetta kasvattaa.
      No tuota... Itse asuin Jyväskylässä muutaman vuoden. Se on opiskelijakaupunki, paljon vaihto-oppilaita yms. Loppujen lopuksi se on oikein kiva kaupunki asua, vaikka päättäjät ovatkin mitä ovat eikä se keskustakaan mikään maailman kaunein ole.

      Lainaa

    33. Cryztallize 23.8.2015 22:09
      Tulos: -5 (7 ääntä)
      ...ei vitsit ko haluais niin päästä juttusille ton masennusrasian myyjän kanssa ko iha samanmoista tekstiä ko välillä itelläkkin :D lienee ollut ent. Myyjä?? Melkee ostais jo mitä vaan paskaa tollee :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, pyykkikori, mättö, koira, roskalava