Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Nukuin pommiin

Kauhunhetkiä keskellä yötä.
Nukuin pommiin

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 57 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -162 (728 ääntä)
      AIVAN LOISTAVAA :'D tämä viihdytti omaa yötäni niinkin, että jätin miehen huomioimatta hahaha.

      Lainaa

    2. Tulos: +696 (1344 ääntä)
      Meni liian teennäiseksi, yrittämällä yrittää olla hauska. Ei jatkoon

      Lainaa

    3. Tulos: +408 (504 ääntä)
      Noniin, nyt ei uskalla nukkua enää kun saa pelätä räjähtääkö oma Samsungini yöllä..

      Lainaa

    4. Tulos: +326 (690 ääntä)
      Tästä jäi vähän paha maku suuhun. Mukahauska ja kömpelö kirjoitustapa, paljon pirstaloitunutta tekstiä, mutta vähän itse sisältöä. Tuli hieman mieleen se Ennennäkemättömät nännit -juttu.

      Lainaa

    5. Tulos: +322 (526 ääntä)
      iisi: Tästä jäi vähän paha maku suuhun. Mukahauska ja kömpelö kirjoitustapa, paljon pirstaloitunutta tekstiä, mutta vähän itse sisältöä. Tuli hieman mieleen se Ennennäkemättömät nännit -juttu.
      Musta tää oli ihan jees, korealaisuus mainittiin turhan usein, samoin kuin ystävyys ihmisen ja kännykän välillä, mutta miehekkäästi avun kiljuminen, itsemurhapommi ja kiinalaisen ystävän ostaminen lisäsivät pisteitä. Loppuarvosanaksi antaisin 8+.

      Lainaa

    6. Kylmä Pieru 18.8.2015 3:15
      Tulos: +148 (194 ääntä)
      On se nyt saatana, kun pitää kännykän kanssa ottaa yhteen.

      Lainaa

    7. Tulos: +213 (353 ääntä)
      ei taas näitä hassutelijoita.

      Lainaa

    8. tipsukkulla 18.8.2015 4:17
      Tulos: +136 (238 ääntä)
      Juu,kovasti se kyllä yrittää... Mut ei se auta

      Lainaa

    9. Cecilia Cat 18.8.2015 4:41
      Tulos: -50 (166 ääntä)
      Samsung = Android = Gmail = Yhteystietojen synkrointi päälle vaan, turha niitä numeroita on huomiohuorata väsyllä läpällä.

      Lainaa

    10. Pallopää 18.8.2015 4:58
      Tulos: +103 (251 ääntä)
      Mua ei ees hymyillyttänyt kun luin tätä. En oo varmaan koskaan lukenu tämmöstä pitkää mukahauskaa tekstiä niin, että se olis oikeesti onnistunu tehtävässään. Plääh

      Lainaa

    11. Tulos: +50 (202 ääntä)
      Joo ei jatkoon täältäkään. Kohtuus näissä sanaväännöissäkin olla pitää. Tällainen väsynyt "hauskuus" puuduttaa viimeistään kuudennen kappaleen kohdalla. Vaan kunhan aamu koittaa ja toimistojen tädit saapuvat duuniläppärillään tälle saitille, alkaa soimaaan toinen ääni kellossa ja mukahauskojen hassuläppien ymmärtäjiä alkaa löytymään - ja näille ekoille kommenteille miikkapeukut viuhuu. Kuten tapana...?

      Lainaa

    12. Tulos: -45 (81 ääntä)
      Onko ylivoimasta tallentaa numerot sim kortille?

      Lainaa

    13. Tulos: -13 (131 ääntä)
      Itse olisin muotoillut tuon vaikkapa "jaha, känny meni paskaksi".. No, tuhlasinpa minuutin elämästäni tuon lukemiseen.

      Lainaa

    14. Tulos: -26 (58 ääntä)
      gjube: Onko ylivoimasta tallentaa numerot sim kortille?
      Mietin aivan samaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +112 (176 ääntä)
      Tilanne on varmasti ollu kinkkinen ja sen olisi voinut kertoa hauskastikin (ja varsinkin lyhyemmin), mutta nämä sankarit tuntuu vetävän sen aina överiksi. "Avasin valot" ärsytti erityisesti.

      Lainaa

    16. Tulos: -29 (77 ääntä)
      Cecilia Cat: Samsung = Android = Gmail = Yhteystietojen synkrointi päälle vaan, turha niitä numeroita on huomiohuorata väsyllä läpällä.
      Joo, ihmetyttää tuo, että vielä vuonna 2015 joudutaan mankumaan kavereiden puhelinnumeroita kun "puhelin meni vaihtoon".

      Lainaa

    17. JesseJames 18.8.2015 7:32
      Tulos: +45 (201 ääntä)
      Ei hittovie te ootte kyl kaikki varmasti Runebergejä, tai vähintään oman elämänne Oksasia, kun teillä on varaa tuohon tyyliin kommentoida kaikkea, mikä yrittää edes etäisesti olla hauskaa.

      Lainaa

    18. Tulos: +97 (111 ääntä)
      Itekki vaihoin just eilen samsung s3 minin pois. Huhuh kerkesinpä ennen pommin aktivoitumista.

      Lainaa

    19. Tulos: -62 (88 ääntä)
      Ei taida olla puhelimessa USB -porttia, vaikka niin kirjoitettiin.

      Lainaa

    20. Tulos: -10 (58 ääntä)
      Frisker: Mietin aivan samaa.
      Oletteko ajatelleet, että jollain ihmisillä on muidenkin kuin äidin ja isän numerot tallennettuna puhelimeen. Sim-kortille ei mahdu kuin murto-osa puhelimessani olevista numeroista. Eli tuolla neuvolla ei pitkälle pötkitä.

      Lainaa

    21. Tulos: +61 (177 ääntä)
      Hei c'mon kommentoijat! Mikä siinä on kun täytyy kaverin läpällä kirjoitettua FACEBOOK-päivitystä kritisoida niin kauheesti. Ei, kirjoitusasu ei ole täydellinen, toistoa on käytetty liikaa ja vitsiäkin on väännetty tarkoituksella. Kyseessä on vitsi, jota oli viihdyttävä lukea, mutta kirjoittaja tuskin on mikään ammattikirjailija. Pipoja löyhemmälle :)

      Lainaa

    22. Tulos: -13 (109 ääntä)
      Ei tuossa ole mitään yritetty. Toiset vaan osaa kertoa kielikuvia käyttäen ja tekee tarinasta elävän.

      Lainaa

    23. Tulos: +101 (123 ääntä)
      One does not simply avaa valoja

      Lainaa

    24. Tulos: +70 (82 ääntä)
      Juuh: Ei taida olla puhelimessa USB -porttia, vaikka niin kirjoitettiin.
      Et ole ikinä tainnut kuulla mini-USB:stä?

      Lainaa

    25. Tulos: -12 (60 ääntä)
      Frisker: Mietin aivan samaa.
      Ei jumalauta miltä kivikaudelta te vielä olette? Tallentaako joku oikeasti vieläkin numeronsa SIM-kortille? Ensinnäkin, SIM-kortille tallentaminen ei ole edes sallittua kaikissa puhelinmalleissa ja toisekseen, SIM-kortin tallennuskyky on todella rajallinen ja kontaktin tiedot rajoittuvat yleensä vain nimeen ja numeroon. Kaikki muu on liikaa.

      Lainaa

    26. Tulos: +63 (87 ääntä)
      Juuh: Oletteko ajatelleet, että jollain ihmisillä on muidenkin kuin äidin ja isän numerot tallennettuna puhelimeen. Sim-kortille ei mahdu kuin murto-osa puhelimessani olevista numeroista. Eli tuolla neuvolla ei pitkälle pötkitä.
      SIMille mahtuu mitä, 200-300 numeroa, ja se on murto-osa puhelimessasi olevista numeroista? onko sinulla tosiaan tarvetta tuhansille tallennetuille numeroille?

      Lainaa

    27. Tulos: +34 (50 ääntä)
      Liimis: Ei jumalauta miltä kivikaudelta te vielä olette? Tallentaako joku oikeasti vieläkin numeronsa SIM-kortille? Ensinnäkin, SIM-kortille tallentaminen ei ole edes sallittua kaikissa puhelinmalleissa ja toisekseen, SIM-kortin tallennuskyky on todella rajallinen ja kontaktin tiedot rajoittuvat yleensä vain nimeen ja numeroon. Kaikki muu on liikaa.
      1. Samsungeissa on 2. miten monta miljoonaa numeroa oikein tarvitset kun pari-kolmesataa numeroa on "todella rajallista" 3. Omassa Samsungissa kaikki numerot on SIMillä, sähköpostiosoitteet on Gmailissa, ja joku hauska viritelmä yhdistää puhelinluettelon sisällön Gmailin yhteystietojen kanssa.

      Lainaa

    28. Tulos: +18 (32 ääntä)
      Pisti kuumottamaan, ku oma s2 on viimeaikoina tykännyt ylikuumentua sormiapoltteleviin lämpötiloihin. Mokankaltaista ylläripylläriä odotellessa onkin hyvä siirrellä tiedostot talteen... Eikä tää puhelin enää ikinä nuku mun viekussa sängyssä.

      Lainaa

    29. Tulos: -1 (21 ääntä)
      Synkataan varmaan ne kontaktit sinne pilveen, perkele.

      Lainaa

    30. Tulos: -33 (39 ääntä)
      mortal1ty: 1. Samsungeissa on 2. miten monta miljoonaa numeroa oikein tarvitset kun pari-kolmesataa numeroa on “todella rajallista” 3. Omassa Samsungissa kaikki numerot on SIMillä, sähköpostiosoitteet on Gmailissa, ja joku hauska viritelmä yhdistää puhelinluettelon sisällön Gmailin yhteystietojen kanssa.
      kyllä se pari-kolmesataa numeroakin ylityy helposti. Pelkästään lähisuvun numerot vie sen parisataa. Ja ei niitä muita tärkeitä numeroita ole koveinkaan paljoa yli sen sadan. Oisko itselläni joku 350 numeroa toki, että suurin osa mahtuu sim-kortille ja ainoastaan muutama numero on puhelimessa.
      666: Pisti kuumottamaan, ku oma s2 on viimeaikoina tykännyt ylikuumentua sormiapoltteleviin lämpötiloihin. Mokankaltaista ylläripylläriä odotellessa onkin hyvä siirrellä tiedostot talteen… Eikä tää puhelin enää ikinä nuku mun viekussa sängyssä.
      Itselläni on noussut oman s2:sen lämmöt jo usein kohtalaisen lämpimiksi, yleensä hd-pelien pelaamisen jälkeen. Tiedä sitten kuinka paljon lämpenemiseen vaikuttaa nykyään akun heikkeneminen (pahimmillaan pitää jo kahdesti ladata akku täyteen, vaikka ei pelaisikaan koko aikaa, vaan antaisi puhelimen vaan olla rauhassa. Toki silloinkin on koko ajan wlan päällä), sekä se että, ko puhelin on nykyään rootattu.

      Lainaa

    31. Tulos: +28 (58 ääntä)
      Joskus olen miettinyt mitä varten Twitterissä on se merkkirajoitus, mutta tämmöistä tekstiä kun lukee niin ei tarvi miettiä enää

      Lainaa

    32. Tulos: -25 (51 ääntä)
      Mua vain ihmetyttää se, että miten tuo otsikko "nukuin pommiin" liittyi tähän mitenkään?

      Lainaa

    33. Tulos: +11 (69 ääntä)
      Ihan hauskasti kirjoitettu, mutta kun sisältö on pelkkää idioottimaista satuilua, ei tuosta jaksa tykätä. Jos kämpässä haisee palanut elektroniikka, niin millainen tampio kuvittelee, että haju tulee hänen omista ulosteistaan? Tai kuka muka menee tuolin alle puhelinta piiloon ja ryömii pitkin lattiaa puhelimen luokse? Jos ei arjesta saa mitenkään kirjoitettua hauskasti ilman idioottimaista satuilua, kannattaa huumorin kirjoitus jättää muille, jotka hallitsevat sen paremmin. Kas kun niitäkin on, ja aika paljon.

      Lainaa

    34. Tulos: +23 (31 ääntä)
      lol: Mua vain ihmetyttää se, että miten tuo otsikko “nukuin pommiin” liittyi tähän mitenkään?
      Totta, se kerkes purkaa sen pommin ennen ku posahti!

      Lainaa

    35. Tulos: +72 (78 ääntä)
      lol: Mua vain ihmetyttää se, että miten tuo otsikko “nukuin pommiin” liittyi tähän mitenkään?
      ookoo: Totta, se kerkes purkaa sen pommin ennen ku posahti!
      Pommi on pommi, vaikkei se räjähdä. Antakaa armoa.

      Lainaa

    36. Tulos: +11 (27 ääntä)
      4/5 meni vähän kikkailuksi, kun halusi saada tarinalle pituutta. Hyvä että selvisi ilman pahempaa tuhoa.

      Lainaa

    37. Tulos: +48 (52 ääntä)
      Frisker: Mietin aivan samaa.
      Juuh: Oletteko ajatelleet, että jollain ihmisillä on muidenkin kuin äidin ja isän numerot tallennettuna puhelimeen. Sim-kortille ei mahdu kuin murto-osa puhelimessani olevista numeroista. Eli tuolla neuvolla ei pitkälle pötkitä.
      Itelläni nyt ainakin mahtuu numerot Sim-kortille. Mutta nämä sankarit, jotka valittaa Sim-kortille tallentamisesta, ei varmaan ajatellut että se kortti taitaa olla siellä akun alla... Ja jos akku meinaa räjäyttää koko puhelimen, niin oletettavasti se korttikaan ei ole kunnossa enää.

      Lainaa

    38. Tulos: +14 (38 ääntä)
      Hyvin Vuorismainen kirjoitustapa. Joihinkin se vetoaa, toisia se vetää henkisesti kuivana kakkoseen jo kommenttienkin perusteella.

      Lainaa

    39. Tulos: -3 (9 ääntä)
      Itseltä löytyy tuo sama puhelin... Juuri äsken latautumaan laitoin ja nyt pelottaa nukkumaan mennä. Tällä hetkellä olen aika iloinen että ostin juuri uuden, en tosin kiinalaista mutta japanilaisen puhelimen, jonka muutaman päivän sisään käyttööni saan ja mini lähtee eläkkeelle. :D

      Lainaa

    40. Tulos: +10 (18 ääntä)
      Ymmärtääkseni suurin osa latauksen aikana tapahtuneista puhelinten spontaaneista itsesyttymisistä on johtunut viallisista latureista, useimmiten vielä halvoista kopioista. Samsungia on turha syytellä, jos laturissa on lukenut Sumsang. ;)

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Avasin valot, tä?

      Lainaa

    42. Mother of Vile Excrement 19.8.2015 16:15
      Tulos: +4 (16 ääntä)
      Jorma: Ymmärtääkseni suurin osa latauksen aikana tapahtuneista puhelinten spontaaneista itsesyttymisistä on johtunut viallisista latureista, useimmiten vielä halvoista kopioista. Samsungia on turha syytellä, jos laturissa on lukenut Sumsang.
      "Pfft. I know a genuine Panaphonics when I see it. And look, there's Magnetbox and Sorny."

      Lainaa

    43. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Mä en sit yhtään tykkää näistä jutuista, joissa korkeintaan kahden lauseen asia pitää kirjoittaa melkeinpä romaanin mittaiseksi. Todella puuduttavaa luettavaa, kun itse aihekaan ei ole mikään hauska. Kännykkä sattui vaan hajoamaan.

      Lainaa

    44. Super_Factoid 20.8.2015 1:33
      Tulos: +7 (15 ääntä)
      Minä: Et ole ikinä tainnut kuulla mini-USB:stä?
      Etkä sinä micro-USB:stä. Nus nus :p

      Lainaa

    45. Tulos: -6 (20 ääntä)
      Miks tää päivitys on täällä? So fucking boring!Ja jos joku pitää tota hauskana, voi hakeutua vaiks hoitoon!

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (17 ääntä)
      Oli kyllä melko unettavaa mukahauskaa tekstiä. 2/5 ei jatkoon.

      Lainaa

    47. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Mother of Vile Excrement: “Pfft. I know a genuine Panaphonics when I see it. And look, there’s Magnetbox and Sorny.”
      I see what you did there.

      Lainaa

    48. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Jorma: Ymmärtääkseni suurin osa latauksen aikana tapahtuneista puhelinten spontaaneista itsesyttymisistä on johtunut viallisista latureista, useimmiten vielä halvoista kopioista. Samsungia on turha syytellä, jos laturissa on lukenut Sumsang.
      En äkkiseltään löytänyt jutusta mitään mainintaa, oliko puhelin kiinni seinässä vai ei. Mutta veikkaan, että jos se kerran usbiportistaan mahtuu räiskimään helvetinpisaroita, puhelin EI ollut latauksessa. Paitsi ehkä langattomasti.

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (23 ääntä)
      Voi teitä. On vissiin vakavat paikat käsillä, kun tulee tuimaa angstia "väkisin väännetystä mukahauskuudesta" joka riivatun kerta, kun joku pikkuisen höpsöilee. Ja liian pitkä vielä. Oikeesti tyypit. En haluaisi pelotella, mutta kun käytte loppuun peruskoulun ysiluokan, saatatte joutua lukemaan siellä ihan oikean romaanin.

      Lainaa

    50. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Siis jos puhelin oli siinä kunnossa että akun sai juuri ja juuri irti, ei hänellä varmaan käynyt mielessä irrottaa sim-korttia. Eli eipä olisi auttanut numeroiden sinne tallentaminen...

      Lainaa

    51. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Juuh: Ei taida olla puhelimessa USB -porttia, vaikka niin kirjoitettiin.
      Ainakin minun puhelin ladataan USB:llä (onko se nyt mikro-USB vai mikä nimeltään). Eli laturi käyttää myöskin USB liitäntää. Ei kylläkään Samsung, mutta eikös nykyisin puhelimet yleisesti käytä USB -porttia lataukseen eli niissä ei ole erillistä laturin liitäntää?

      Lainaa

    52. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Juuh: Ei taida olla puhelimessa USB -porttia, vaikka niin kirjoitettiin.
      On siinä, mini-usb ja mikro-usb on ihan usb portteja.

      Lainaa

    53. Tulos: -2 (6 ääntä)
      Ja hommasi vielä surkeamman kiinalaisen? Äly hoi..

      Lainaa

    54. Tulos: -4 (4 ääntä)
      gjube: Onko ylivoimasta tallentaa numerot sim kortille?
      Kortille ei mahdu täydellisiä nimiä ja vain yksi numero per kontakti. Ite synkkaisin vaikka tietokoneelle.

      Lainaa

    55. Tulos: -3 (5 ääntä)
      Moi: Hei c’mon kommentoijat! Mikä siinä on kun täytyy kaverin läpällä kirjoitettua FACEBOOK-päivitystä kritisoida niin kauheesti. Ei, kirjoitusasu ei ole täydellinen, toistoa on käytetty liikaa ja vitsiäkin on väännetty tarkoituksella. Kyseessä on vitsi, jota oli viihdyttävä lukea, mutta kirjoittaja tuskin on mikään ammattikirjailija. Pipoja löyhemmälle
      Etkö nyt huomaa moniko tässä sitä sanoi että kun ei viihdyttänyt. Hyvä kai jos se sua viihdytti, mielipiteensä saa varmaan kertoa kaikki tasapuolisesti vaikka se teille positiivisuusnatseille ei nykypäivänä tunnukkaan sopivan!

      Lainaa

    56. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Itse kans oon herännyt yöpöydällä räjähtävään Samsungiin. Akku lensi puhelimesta iloisessa kaaressa kuin ilotulite konsanaan. Sitä hajua en kyllä unohda koskaan. Oli muuten viimeinen Samsung jonka oon ostanut.

      Lainaa

    57. Ruuviton maahinen 8.9.2020 9:22
      Tulos: -1 (1 ääni)
      HA - HA -HA. Samsungin akku ylikuumeni ja osti Huawein. Asian olisi voinut sanoa näin yksinkertaisesti.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Samsung, puhelin, kännykkä, haju, räjähdysvaara