Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Muumimukimarkkinat

Minkä arvoinen on rikkinäin muumimuki?
Muumimukimarkkinat

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +785 (871 ääntä)
      Ihan vain tiedoksi, että edes puolikas Picasson taulusta ei ole minkään arvoinen. Siltä pohjalta voi sitten lähteä laskemaan "vaan vähän hajonneen" muumimukin arvoa...

      Lainaa

    2. Tulos: +658 (696 ääntä)
      paitse että.... Kyllä picasson taulun puokaskin jonkun arvoinen on, rikkinäinen muumi muki ei :)

      Lainaa

    3. Tulos: +363 (373 ääntä)
      Leenalla ollut railakas perheriita?

      Lainaa

    4. Tulos: +160 (168 ääntä)
      No johan on markkinat....

      Lainaa

    5. Tulos: +371 (383 ääntä)
      Jälleen kerran myydään pelkkää p**kaa ja uuden hinnalla. Ihmisillä mennyt kirppari-käsite yli hilseen, kun myydään vanhaa ja rikkinäistä uuden hinnalla ja tässä tapauksessa enemmänkin pyydetään. No, ei se kuka pyytää vaan se joka maksaa...?

      Lainaa

    6. Tulos: +331 (345 ääntä)
      Timon: No, ei se kuka pyytää vaan se joka maksaa…?
      Juuri tämän idioottimaisen lauseen vuoksi kaikki kirpparit on pullollaan ylihinnoiteltua sontaa. Se on kyllä totta, että tyhmä pitää olla, jos joku semmoisia hintoja maksaa, mutta kyllä se pyytäjäkin on idiootti jos luulee, että joku niin tekisi. Itseään vaan petkuttaa. Turhaa ajan ja tilan haaskaamista.

      Lainaa

    7. pers reikä 29.4.2014 6:55
      Tulos: +182 (196 ääntä)
      Ihan helvetin naurettavaa kun ihmiset "arvottaa" noita paskojaan. Sen arvo on just sen verran kuin joku siitä suostuu maksamaan! Tässä tapauksessa siis 0e...

      Lainaa

    8. Tulos: +192 (200 ääntä)
      Lasi-ja keramiikkaesineet muuttuu aika lailla arvottomiks yhdenkin särön jälkeen. Harva noita tikkinäisinä keräilee.

      Lainaa

    9. Puolikiero_savolainen 29.4.2014 8:14
      Tulos: +142 (152 ääntä)
      Sori kun kerron, mutta nuo mukit eivät ole enää minkään arvoisia. Huvittavaa sinänsä että nämä koittavat heti etsiä jonkun hölmön kun muki särkyy..

      Lainaa

    10. Tulos: +145 (147 ääntä)
      Tulee varmaan halvaksi viedä se muki jollekin korjattavaksi. Välillä jengi luulee että myy kultaharkkoja tuolla ja voi pyytää siitä mitä tahansa

      Lainaa

    11. Tulos: +99 (117 ääntä)
      Jengi on ihan liian hurahtanut muumimukeihin. Ehkä joku 1950-luvun juhlamuumimuki voi olla ehjänä satojen tai tuhansien eurojen arvoinen, mutta rikkinäinen muumimuki ei ole sentinkään arvoinen, vaikka olisi Tove Janssonin itsensä valama ja signeeraama.

      Lainaa

    12. Googlaa muumimukimenetelmä 29.4.2014 11:01
      Tulos: +52 (70 ääntä)
      Ainahan nuo voidaan viedä Kiasmaan nykytaiteeksi

      Lainaa

    13. Tulos: -27 (95 ääntä)
      Kuka vajaa oikeasti maksaisi euroa enempää jostain Muumimukista, vaikka olisi ehjäkin?

      Lainaa

    14. Tulos: +41 (51 ääntä)
      Uskomattomasta paskasta ihmiset pyytää uskomattomia hintoja ja jotkut urpot saattaa vieläpä maksaa

      Lainaa

    15. Tulos: +30 (66 ääntä)
      En kyllä maksaisi ehjästäkään kahvikupista yli viittä euroa.

      Lainaa

    16. Tulos: +87 (95 ääntä)
      Voisin maksaa euron/kpl noista kunnolla rikkinäisistä mukeista. Kyllä mä niille askartelukäyttöä keksisin, muutenkin tulee hamstrattua paljon erilaisia käsityömateriaaljea. Ja kahvattomasta nipsustakin saattaisin 2-3e maksaa, antaisin siskontytölle leikkimökkiin. Sanookohan kukaan Lauran kaveri sille jossain vaiheessa suoraan, ettei kukaan maksa tollasesta 55e ja sen pyytäminen on idioottimaista. Porukka niin luulee tienaavansa noilla muumimukeilla, huh huh... se "huippuarvo" jota porukka kuola valuen googlettaa, on aina käyttämättömästä mukista missä on se hiton tuotetarrakin vielä kiinni. Jos sä kerran vetäset siitä kahvit ja pistät pesuun ja lappukin vielä irtoo, niin hinta tippuu samantien puolella. Mä olen itsekin muumimukeja aikanaan ostellut ja huutokaupasta metsästänyt. Aika nopeasti huomaa, että myyjiä on enemmän kuin ostajia, ainakin näillä perusmukeilla. Ja myyjät pyytää kuuttakymppiä jokainen, vaikkei yksikään ole saanut tarjouksia ja samat mukit seisoo myynnissä. Sitten tulee taas uusi myyjä ja katsoo että "jaaaa, mullahan on saatanan arvokas hindsander muki, josta kaikki pyytää 60e niin minäkin pyydän!". Eikä kukaan osta.

      Lainaa

    17. Tulos: +84 (90 ääntä)
      kukkakaali: Voisin maksaa euron/kpl noista kunnolla rikkinäisistä mukeista. Kyllä mä niille askartelukäyttöä keksisin, muutenkin tulee hamstrattua paljon erilaisia käsityömateriaaljea. Ja kahvattomasta nipsustakin saattaisin 2-3e maksaa, antaisin siskontytölle leikkimökkiin. Sanookohan kukaan Lauran kaveri sille jossain vaiheessa suoraan, ettei kukaan maksa tollasesta 55e ja sen pyytäminen on idioottimaista. Porukka niin luulee tienaavansa noilla muumimukeilla, huh huh… se “huippuarvo” jota porukka kuola valuen googlettaa, on aina käyttämättömästä mukista missä on se hiton tuotetarrakin vielä kiinni. Jos sä kerran vetäset siitä kahvit ja pistät pesuun ja lappukin vielä irtoo, niin hinta tippuu samantien puolella. Mä olen itsekin muumimukeja aikanaan ostellut ja huutokaupasta metsästänyt. Aika nopeasti huomaa, että myyjiä on enemmän kuin ostajia, ainakin näillä perusmukeilla. Ja myyjät pyytää kuuttakymppiä jokainen, vaikkei yksikään ole saanut tarjouksia ja samat mukit seisoo myynnissä. Sitten tulee taas uusi myyjä ja katsoo että “jaaaa, mullahan on saatanan arvokas hindsander muki, josta kaikki pyytää 60e niin minäkin pyydän!”. Eikä kukaan osta.
      Itse en ole koskaan tajunnut tätä käyttämättömien esineiden keräyshimoa. Suoraan tehtaalta tullut muumimuki on tuhansien eurojen arvoinen mutta jos kerran hengität sitä päin niin siitä maksetaan enää pari euroa. Senhän on tarkoitus olla käyttöesine! Miksi ihmiset ylipäätään ostavat mitään vain myydäkseen sen eteenpäin?

      Lainaa

    18. Tulos: +68 (70 ääntä)
      Just näitä mä oon ettiny, kaikki muut muumimukit löytyy rikkinäisinä kaapeista, muuta ei sinne mahdukaan. Mistä saa ostaa ja kartuttaa mun arvokasta kokoelmaa?

      Lainaa

    19. Tulos: +91 (101 ääntä)
      Keräily on karannut pahasti lapasesta. Joidenkin sarjislehtien, figuriinien yms kanssa on mennyt siihen ettei niitä saa koskaan ottaa edes pakkauksesta pois ettei arvo tipahda. Keräilin itsekin varhaisteininä Aku Ankka-lehtiä -koska sain jostain muutaman käsiini ja halusin lukea jatkosarjat loppuun! Mitä hiton järkeä on omistaa joku muki josta ei saa juoda, tai lehti jota ei saa lukea, tai lelu jolla ei saa leikkiä? Onhan se kiva kun on kotona kauniita esineitä, itsellänikin on mörkömuki. Se ilahduttaa kun aamulla kahvia laittaessani tunnen oloni mörkömäiseksi... Mutta en maksaisi siitä viittäkymppiä, vaikka siinä on kahvakin.

      Lainaa

    20. yli opistö hörhö 29.4.2014 17:24
      Tulos: +41 (47 ääntä)
      Ei muuten ole ton nipsu-mukin arvo 96e. Korkeintaan 50e. Ehjänä siis. Rikkinäisenä ei ole euronkaan arvoinen. Ja sitten 25e neljästä rikkinäisestä mukista... Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa? Mullakin olis vasemman takarenkaan pölykapseli vuoden -85 ferrariin, myyntihinta 20 000e mutta voin myydä kymppitonnilla.

      Lainaa

    21. Tulos: +52 (58 ääntä)
      "ei kovin suuri homma korjata" -- jos kerran osaat tehdä tuon arvion, osaat varmaankin myös korjata sen. Joten mikset korjaa ja myy sitten ehjänä?

      Lainaa

    22. Tulos: -4 (24 ääntä)
      yli opistö hörhö: Ei muuten ole ton nipsu-mukin arvo 96e. Korkeintaan 50e. Ehjänä siis. Rikkinäisenä ei ole euronkaan arvoinen. Ja sitten 25e neljästä rikkinäisestä mukista… Mikä näitä ihmisiä oikein vaivaa? Mullakin olis vasemman takarenkaan pölykapseli vuoden -85 ferrariin, myyntihinta 20 000e mutta voin myydä kymppitonnilla.
      Ehjästä Nipsusta tuo vähän alta satanen on kyllä ihan oikea summa, niistä on maksettu enemmänkin. Jos viidelläkympillä saisi niin minäkin voisin ostaa. Viidenkympin arvoisia ovat jo mm.viime kesänä tuotannosta hävinneet Vilijonkka ja Hemuli. Ruskea Nipsu on paljon vanhempi ja sitä kautta myös arvokkaampi muki.

      Lainaa

    23. Tulos: +32 (40 ääntä)
      ite en oo mikään muumimukien keräiliä,vaan ihan käyttöön otan ne. En tajuu miks,joku ostelee jotain mukeja homehtumaan kaappeihin ja sitte myyvät eteenpäin.

      Lainaa

    24. Tulos: +22 (34 ääntä)
      Voi elämä näitä mammakirppareita. Mikähän miehinen versio olisi? "Myydään Mersu!" Ja kuvassa rupiset peltivanteet. "Aito Mersu on, arvo 25000! Voi viedä korjaamolle, kyllä ne siellä laittaa puuttuvat osat!"

      Lainaa

    25. Tulos: +13 (17 ääntä)
      foo: Jengi on ihan liian hurahtanut muumimukeihin. Ehkä joku 1950-luvun juhlamuumimuki voi olla ehjänä satojen tai tuhansien eurojen arvoinen, mutta rikkinäinen muumimuki ei ole sentinkään arvoinen, vaikka olisi Tove Janssonin itsensä valama ja signeeraama.
      ... ja rikkoma

      Lainaa

    26. Tulos: +5 (15 ääntä)
      Pore: Ehjästä Nipsusta tuo vähän alta satanen on kyllä ihan oikea summa, niistä on maksettu enemmänkin. Jos viidelläkympillä saisi niin minäkin voisin ostaa. Viidenkympin arvoisia ovat jo mm.viime kesänä tuotannosta hävinneet Vilijonkka ja Hemuli. Ruskea Nipsu on paljon vanhempi ja sitä kautta myös arvokkaampi muki.
      missä muka maksettu enemmän? jossain hyväntekeväisyys-huutokaupoissako? Niissähän tunnetusti maksetaan enemmän kuin mitä tuotteen arvo on. koska hyväntekeväysyys.

      Lainaa

    27. kati kääriäinen 30.4.2014 13:09
      Tulos: -3 (11 ääntä)
      Joo no ei nää ihan älyttömii mokii ollu muuta kuin hinnan puolesta mä kyl voin maksaa ihan minisumman ihan hajonneestakin mukista niinku noi ylimmät mukit on mä oisin niin ikionnellinen ku saisin ne :D et jos jollain on noita rikkonaisia ja haluaa tehdä käsityö ihmisestä onnellisen niin pistää vaan s-postia mulle.. olen kiinnostunut ottamaan vastaan/ ja mahd. parilla roposella ostamaan täysinkin hajonneet muumit. s.posti leskinen.kati [ät] suomi24.fi :D

      Lainaa

    28. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Jonkun kyllä nyt pitäisi perustaa www.muumimukikorjaamo.net. Idioottien asuinlähiöihin olisi myös sijoitettava rikkinäisten muumimukien kierrätysastiat koska onhan se nyt selvää että tuollaisia arvoesineitä nyt ei vaan sovi laittaa sekajätteeseen.

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (10 ääntä)
      hmmm:
      Ihan muumikirppareilla ja Huuto.netissä on maksettu enemmän. Etenkin muumeihin erikoistuneilla kirppareilla hinnat nousee välillä melko korkealle. Sellanen 90 € on melko yleinen pyynti ruskeasta Nipusta. Itse en onneksi maksanut läheskään niin paljon.

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (1 ääni)
      Leenalla on kyllä hienot mukit :D

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Muikkunen: ite en oo mikään muumimukien keräiliä,vaan ihan käyttöön otan ne. En tajuu miks,joku ostelee jotain mukeja homehtumaan kaappeihin ja sitte myyvät eteenpäin.
      No olisko ihan siksi, että ite maksat siitä mukista uutena kympin tai jotain, ja sit joku päivä joku hölmö maksaa siitä satasen? Money talks and bullshit walks.

      Lainaa

    32. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Siruka: Ihan vain tiedoksi, että edes puolikas Picasson taulusta ei ole minkään arvoinen. Siltä pohjalta voi sitten lähteä laskemaan “vaan vähän hajonneen” muumimukin arvoa…
      Ihan vain tiedoksi, että puolikas Picasson taulu on todellakin minkään arvoinen. Se ei tarkoita että rikkinäinenn muumimuki olisi.

      Lainaa

    33. Minä vain :3 26.2.2018 17:58
      Tulos: -1 (5 ääntä)
      arska: Voi elämä näitä mammakirppareita. Mikähän miehinen versio olisi? “Myydään Mersu!” Ja kuvassa rupiset peltivanteet. “Aito Mersu on, arvo 25000! Voi viedä korjaamolle, kyllä ne siellä laittaa puuttuvat osat!”
      se on kuule semmonen että "TÄÄL OLIS NY TÄMMÖSET MEREZUN RENKAAT. TULKAA HAKKEMAAN KALAJAN KANSSA... VAIMO VAIKKA KAUPANPÄÄLLE NALAKUTTAMASTA!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: Muumit, Muumi-astiat, muumimuki, Muumi-muki, muumi