Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Arkihaaste

Arkihaaste valtasi Facebookin. Tässä tulos.
Taustatietoja: Facebookissa leviää haaste, jossa tarkoituksena on esitellä viisi arkipäivää kuvina. Arkihaaste

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +616 (640 ääntä)
      Fiona näköjään kuvitteli tuon kolumnin kirjoittajan olevan tosissaan. Naurahdin muuten kyllä ääneen vikalle :D

      Lainaa

    2. Tulos: +158 (184 ääntä)
      Kakalla kuvia vaikka kuinka paljon, jo kuvia kakastakin.....

      Lainaa

    3. Kukapa muu ku... 29.4.2014 4:06
      Tulos: -123 (143 ääntä)
      Seuraavalla kerralla vähän vähemmän kopressointia (laatua) kuviin, nuo värit tekee tekstin lukemisesta helvettiä.

      Lainaa

    4. Kukapa muu ku... 29.4.2014 4:07
      Tulos: -77 (99 ääntä)
      Kukapa muu ku…: Seuraavalla kerralla vähän vähemmän kopressointia (laatua) kuviin, nuo värit tekee tekstin lukemisesta helvettiä.
      Niin siis vähemmän kompressointia, enemmin laatua

      Lainaa

    5. Tulos: -79 (245 ääntä)
      Koko arkihaaste on muuten aivan anaalista. Minua eivät kiinnosta perunalla ottamanne kuvat makaronikattiloista, paskaisista lenkkikengistä tai kaljatölkeistä, etsisitte arjestanne edes jotain esteettistä.

      Lainaa

    6. Tulos: +276 (314 ääntä)
      en hiffaa miks kaikki ulisee tästä niin paljon. mä ainakin osaan skipata tylsät kuvat, ja katsoa vaan ne hienot ikuistetut hetket ystävieni elämästä. :)

      Lainaa

    7. Tulos: +216 (236 ääntä)
      Fiona, harmillisesti me kaikki emme voi elää pilvilinnoissa vaan joudumme suorittamaan tätä tylsääkin tylsempää arkea. Aatu, mitähän 38.8 jos lukisi raskaustestissä? Pituuden? Painon?

      Lainaa

    8. Hörhöjä kaikkialla 29.4.2014 9:22
      Tulos: +152 (166 ääntä)
      Voi Fionaa.. kyllä se tippuu viiden vuoden sisällä korkealta ja kovaa.

      Lainaa

    9. Tulos: +181 (187 ääntä)
      Tony on selvästi ymmärtänyt haasteen idean.

      Lainaa

    10. Tulos: +125 (133 ääntä)
      blah: Fiona, harmillisesti me kaikki emme voi elää pilvilinnoissa vaan joudumme suorittamaan tätä tylsääkin tylsempää arkea. Aatu, mitähän 38.8 jos lukisi raskaustestissä? Pituuden? Painon?
      Raskausviikkoja voisi olla, paitsi että ne ilmoitetaan täydet viikot +päivät, ei desimaaleilla. Olisi siis joko 39+1 tai 38+6. Mutta joo, kuka oikeasti ei tunnista kuumemittaria.

      Lainaa

    11. Tulos: -8 (64 ääntä)
      Mulla meni ohi ylipäätään mikä helvetti tuo arkihaaste oli. Kaikki tuollainen ketjuroska on niin turhaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +176 (194 ääntä)
      Yleensä inhoan ja välttelen viimeiseen asti kaikkia sosiaalisen median tempauksia. Arkikuvahaaste on poikkeus tähän sääntöön; on ollut oikeasti mielenkiintoista katsella vanhojen lukio- yms. kavereiden arkikuvia ja kuulla heidänkin elämästään. Ei tule nykyään oikein pidettyä noihin vanhoihin kavereihin yhteyttä ja suurin osa heistä ei edes päivittele sosiaalisen mediaan mitään elämästään niin kerrankin heistäkin kuuluu jotain. Eli älkää viitsikö parjata, vaikka juuri teitä ei henkilökohtaisesti ne kuvat Facebook-kavereidenne arjesta kiinnostakaan. Minusta niitä kuvia oli oikeasti kiva selailla ja lukea vähän vanhojen kavereiden elämästä (:

      Lainaa

    13. Tulos: +95 (109 ääntä)
      Fionaa taitaa vaan kismittää kun sille ei ole heitetty arkihaastetta =D

      Lainaa

    14. Tulos: +41 (45 ääntä)
      Aatu ei vaan ymmärrä.

      Lainaa

    15. Tulos: +101 (105 ääntä)
      Mun mielestä on aina ollut herttaista, miten näissä aina sama kaava toistuu. Facebookkiin ilmaantuu joku villitys, josta ihmiset innostuu. Sitten siitä seuraa toinen villitys, missä kaikki, jotka ei ole ottaneet osaa ensimmäiseen villitykseen alkaa kitistä villityksistä. :D Sitten puolet porukkaa postailee arkikuvia tai kirahvikuvia ja toinen puoli nillittää toisten kuvista. Tästä voi toki olla monta mielipidettä, mutta minun mielestä nillittämistä on tylsempää katsoa.

      Lainaa

    16. Tulos: +121 (143 ääntä)
      Miks olla Facebookissa jos ei halua tietää kaverien arjesta? En ymmärrä.

      Lainaa

    17. Tulos: +70 (76 ääntä)
      Mammali: Raskausviikkoja voisi olla,paitsi että ne ilmoitetaan täydet viikot +päivät, ei desimaaleilla. Olisi siis joko 39+1 tai 38+6. Mutta joo, kuka oikeasti ei tunnista kuumemittaria.
      Ihan kätevää olisi tietty, jos raskausviikot näkisi testistä. Tosin raskausviikoilla 38 tai 39 harvemmin enää raskaustestejä tehdään!

      Lainaa

    18. Toivottavasti tuli parempi mieli? 29.4.2014 14:02
      Tulos: +3 (17 ääntä)
      hakuna: Koko arkihaaste on muuten aivan anaalista. Minua eivät kiinnosta perunalla ottamanne kuvat makaronikattiloista, paskaisista lenkkikengistä tai kaljatölkeistä, etsisitte arjestanne edes jotain esteettistä.
      http://photo1.ask.fm/177/307/393/920003033-1rg4qcq-jja06e0tte4esia/preview/avatar.jpg

      Lainaa

    19. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Mieluummin arkikuvahaaste kuin turhauttavat selfiethaasteet.

      Lainaa

    20. kyllästynyt 29.4.2014 15:01
      Tulos: -6 (36 ääntä)
      Chandelure: Yleensä inhoan ja välttelen viimeiseen asti kaikkia sosiaalisen median tempauksia. Arkikuvahaaste on poikkeus tähän sääntöön; on ollut oikeasti mielenkiintoista katsella vanhojen lukio- yms. kavereiden arkikuvia ja kuulla heidänkin elämästään. Ei tule nykyään oikein pidettyä noihin vanhoihin kavereihin yhteyttä ja suurin osa heistä ei edes päivittele sosiaalisen mediaan mitään elämästään niin kerrankin heistäkin kuuluu jotain. Eli älkää viitsikö parjata, vaikka juuri teitä ei henkilökohtaisesti ne kuvat Facebook-kavereidenne arjesta kiinnostakaan. Minusta niitä kuvia oli oikeasti kiva selailla ja lukea vähän vanhojen kavereiden elämästä (:
      Totta tämäkin, mutta jos kaikki 5 otosta ovat koirasta/kissasta/hevosesta (niinkuin monella eläinystävällä...) niin ei niitä jaksa enää katsella. Käsittääkseni tarkoitus oli kuvata OMAA arkea, ja vaikka eläimet siihen kuuluvat niin ääh!

      Lainaa

    21. Tulos: +9 (29 ääntä)
      Hahaha, serkku "fiona" se siel. Toi pimu on kyl niin kujal muutenkin maailmasta, kantsii youtubesta ettiä jeesusräppiä mitä se esittää.

      Lainaa

    22. Tulos: +36 (48 ääntä)
      Mikä tuossa arkihaasteessa on oikeasti niin ärsyttävää? Enemmän minua kiinnostaa nähdä fb-kavereilta normaaliarkeen liittyviä kuvia kuin iänikuisia biletys-, huomiohuoraus- ja matkakuvia. Ja ainakaan omat kaverit eivät ole keskittyneet paskallakäyntikuviin tai otoksiin kaljapullokasoista, edes loputtomilla vauvakuvilla ei ole toistaiseksi spämmätty.

      Lainaa

    23. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Omilla kavereillani nuo haastekuvat näyttävät olevan ihan sitä samaa, mitä ne muutenkin laittaa. Kaikkien profiilit täynnä koirien kuvia ja lisää vain pukkaa.

      Lainaa

    24. Tulos: +29 (37 ääntä)
      Sp: Ihan kätevää olisi tietty, jos raskausviikot näkisi testistä. Tosin raskausviikoilla 38 tai 39 harvemmin enää raskaustestejä tehdään!
      On niitäkin jotka ei ole vielä ennen synnytystäkään huomanneet olevansa raskaana.

      Lainaa

    25. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Aatu pelasti mun päivän :D

      Lainaa

    26. Tulos: +7 (9 ääntä)
      tzouni: Hahaha, serkku “fiona” se siel. Toi pimu on kyl niin kujal muutenkin maailmasta, kantsii youtubesta ettiä jeesusräppiä mitä se esittää.
      https://www.youtube.com/watch?v=uq7M0iY-9t8 ._.

      Lainaa

    27. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Colour: Miks olla Facebookissa jos ei halua tietää kaverien arjesta? En ymmärrä.
      Tää oli tosin hyvin sanottu, ja komppaan kyllä, MUTTA Ei mua kiinnosta katsella kuvapäivityksiä kahvipannusta tai Purinan koiranruokapussista. Se tossa arkihaasteessa itseäni pännii. Se, että asian laittaa facebookiin, ei tee siitä mielenkiintoisempaa kuin se todellisuudessa on. Kertoisitko ilmoitusluontoisesti kaverillesi/puolitutulle netin ulkopuolella, että keitit aamulla kahvia? Mikäli tarinaan ei liity mitään muuta huomionarvoista? Mua ärsyttää ihmiset, joiden päänsisäinen maailma ei pysty sisältämään muuta kuin "Oli muuten Salen pihalla tänään Volvo. En ookaan nähnyt Volvoa viimeksi kuin eilen K-marketin parkkipaikalla. Jännää. Vai oliskohan ollu sama Volvo? Molemmat oli ainakin punaisia." Mä pyrin itse ainakin siihen, että jos jotain joskus pärstäkirjassa julkaisen, sillä olisi informatiivista tai humoristista arvoa ihmiselle, joka haaskaa 10 sekuntia elämästään sen lukemiseen.

      Lainaa

    28. JesusSavesYouFromThinkingForYourself 30.4.2014 0:02
      Tulos: +11 (15 ääntä)
      tzouni: Hahaha, serkku “fiona” se siel. Toi pimu on kyl niin kujal muutenkin maailmasta, kantsii youtubesta ettiä jeesusräppiä mitä se esittää.
      Voi ei, onko tää Fiona "Fiona Beck"??

      Lainaa

    29. minnie mouse 30.4.2014 1:37
      Tulos: +1 (3 ääntä)
      tzouni: Hahaha, serkku “fiona” se siel. Toi pimu on kyl niin kujal muutenkin maailmasta, kantsii youtubesta ettiä jeesusräppiä mitä se esittää.
      saisinko youtube pätkän nimen?? :D

      Lainaa

    30. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Ihan vaan semmosta, että ainakin omasta mielestä tuo arkihaaste-juttu oli kivaa vaihtelua ainaisiin duckface-naamakuviin ja etenkin, kun itse kuitenkin aika vähän postailen kuvia ja päivityksiä itsestäni/omista tekemisistäni, niin oli ihan mukava "jakaa tätäkin puolta itsestäni" - huolimatta siitä, kiinnostaako arkeni ketään. :)

      Lainaa

    31. Tulos: -1 (5 ääntä)
      minnie mouse: saisinko youtube pätkän nimen??
      oiskohan se tämä, mikä näkyy olevan linkitetty jo tänne
      meh: https://www.youtube.com/watch?v=uq7M0iY-9t8 ._.

      Lainaa

    32. JesusSavesYouFromThinkingForYourself 30.4.2014 19:58
      Tulos: +14 (16 ääntä)
      Fionalla on myös oma youtube-kanava: https://www.youtube.com/user/FionaBeck/videos Voi tätä myötähäpeän määrä..

      Lainaa

    33. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Sp: Ihan kätevää olisi tietty, jos raskausviikot näkisi testistä. Tosin raskausviikoilla 38 tai 39 harvemmin enää raskaustestejä tehdään!
      Clearblue digitalis näkyy viikot. Mut joo harvempi ei tiedä jo olevansa raskaana 38 viikon ylittäneenä.

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Mammali: Raskausviikkoja voisi olla,paitsi että ne ilmoitetaan täydet viikot +päivät, ei desimaaleilla. Olisi siis joko 39+1 tai 38+6. Mutta joo, kuka oikeasti ei tunnista kuumemittaria.
      Miehet.

      Lainaa

    35. irokeesiankka 2.5.2014 18:25
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      Olenko ainoa, jolle tuli Fionasta mieleen vanha kunnon Canna?

      Lainaa

    36. Tulos: -2 (4 ääntä)
      taidan olla nähnyt ton fionan oltiin samassa työhaastatelussa

      Lainaa

    37. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Aatu käsitti ehkä hiukan väärin :D

      Lainaa

    38. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Eka arkikuvahaaste, josta voisin tykätä. Toi on sitä todellista arkea!

      Lainaa

    39. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Muistakaahan ihmiset ottaa mahdollisimman monta arkikuvaa ja lähettää ne Fionalle yv:llä otsikoin: ARKIHAASTE

      Lainaa

    40. Minä itte 7.8.2014 7:05
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Onhan tuo kuumemittari ihan hitusen raskaustestin näköinen.... :D
      JJ: Clearblue digitalis näkyy viikot.
      Sekään ei ole täysin varma (koska hormonitasot vaihtelevat, joillakin vain on korkeammat kuin toisilla) eikä mittaa enää tietyn ajan jälkeen (olikohan se 12+?) viikkoja. Tosin aika usein raskaudesta ollaan jo tuossa vaiheessa tietoisia, että eihän sillä sinänsä mitään väliä ole - ja jos tarvitsee määrittää niin ultratataan.

      Lainaa

    41. Tulos: +1 (1 ääni)
      Onks fiona jo siellä unelmatehtaassa? 7 vuotta mennyt, pitäis olla stara jo.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: arkihaaste, haaste, Fiona, kuume, kuumemittari, raskaustesti, kuva