Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää

Ovatko nämä naiset aivan tervejärkisiä?
Mammapalstalta päivää

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 37 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +534 (554 ääntä)
      Caroline on tainnu kattoa liikaa jenkkileffoja. En päättele tätä siitä että hänen lapsensa on ylipainoinen, vaan ylipainon hoitotavasta :P

      Lainaa

    2. Tulos: +468 (510 ääntä)
      Todellakin Sirpa osui naulan kantaan sanoessaan, että tuo on nöyryyttämistä. Pistäisi hänet vain lenkille ja menisi itse mukaan. Tai antaisi olla oma itsensä tai semmoinen kuin haluaa!

      Lainaa

    3. miinaharava 31.12.2013 5:06
      Tulos: +593 (605 ääntä)
      Lapsen on kai vähän vaikea vaikuttaa ruokavalioonsa, kun yleensä vanhemmat tekee ruokaostokset. Tämmönen pieni huomio Carolinelle.

      Lainaa

    4. Tulos: +178 (186 ääntä)
      Äly Hei: Todellakin Sirpa osui naulan kantaan sanoessaan, että tuo on nöyryyttämistä.Pistäisi hänet vain lenkille ja menisi itse mukaan. Tai antaisi olla oma itsensä tai semmoinen kuin haluaa!
      Siinähän se onkin liian usein että vanhemmat "yliruokkivat" lastansa pienenä ja se heijastuu tietenkin eteenpäin. Tällä hain vain sitä etteivät lapset tiedostaen halua olla lihavia, välttämättä. Muuten aivan oikeassa olit.

      Lainaa

    5. Lihavalapsi 31.12.2013 6:04
      Tulos: +75 (91 ääntä)
      feissarimokien mammat alottaa oman palstan tähän :D

      Lainaa

    6. Tulos: -115 (175 ääntä)
      Käsitinkö nyt oikein, että carolinen lapsi on vasta 5 viikkoinen? Newsflash.. Ne on aika palleroita silloin. Se on normaalia. Pelottaa ajatella miten sitä lasta nälkiinnytetään ulkonäön vuoksi, kun kyseessä on vauva-pyöreyttä. :(

      Lainaa

    7. Tulos: +91 (129 ääntä)
      r.r.: Käsitinkö nyt oikein, että carolinen lapsi on vasta 5 viikkoinen? Newsflash.. Ne on aika palleroita silloin. Se on normaalia. Pelottaa ajatella miten sitä lasta nälkiinnytetään ulkonäön vuoksi, kun kyseessä on vauva-pyöreyttä.
      Hänhän kertoi olevansa pikkusiskonsa kanssa lenkillä. Huono provo, johon porukkaa lakoaa käsittämättömästi kuin heinää tuulessa.

      Lainaa

    8. Tulos: +122 (130 ääntä)
      Eikös Gaby tehnyt täydellisissä naisissa noin kuin Caroline?

      Lainaa

    9. Tulos: +87 (95 ääntä)
      Tara: Eikös Gaby tehnyt täydellisissä naisissa noin kuin Caroline?
      Juu, mutta Gaby tarjosikin Juanitalle nukkea palkinnoksi. Idioottimaista silti.

      Lainaa

    10. HEARMEHEARME 31.12.2013 9:13
      Tulos: +208 (220 ääntä)
      Meillä yläasteella liikunnanopettaja teki sillälailla reilusti, että ulkona sato vettä kuin esterin anaalista mutta lenkille täytyi silti lähteä. Itse hän ei tahtonut kastua, joten ajoi autolla siinä lähettyvillä ja varmisti, että kaikki juoksevat tarpeeksi kovaa jne...

      Lainaa

    11. Tulos: +141 (147 ääntä)
      Tärkein kysymys on se, miten siskon sai suostumaan tuohon, ellei suorastaan ollut ketjulla kiinni autossa?

      Lainaa

    12. Tulos: +94 (112 ääntä)
      Caroline on aika pahasti hakoteillä terveytensä kanssa. Eikös leikkauksen jälkeen nimenomaan patisteta liikkumaan heti, kun vointi sen sallii. Kävely (vauhti oman voinnin mukaan) on just parasta tuossa tilanteessa. Joten eikun lenkkarit jalkaan ja siskon kanssa kävelylle, mars mars.

      Lainaa

    13. Tulos: +73 (89 ääntä)
      äitylit... voi oksennus.

      Lainaa

    14. Tulos: +62 (70 ääntä)
      Kuulun itsekin kyseiseen fb-ryhmään mutten muista koska olisin viimeksi käynyt lukemassa niitä juttuja, oli aihe mikä hyvänsä niin eukot saa siitä tappelun aikaiseksi. Pahin virhe on kysyä yhtään mitään rintaruokinnasta, korvikkeista, soseista, vaippamerkeistä tms. asiasta jonka voi hoitaa vähintään kahdella eri tavalla, koska jokainen pitää kiinni omasta tavastaan ja ne jotka ei samalla tavalla tee ovat huonoja äitejä ja ihmishirviöitä jotka pitäisi polttaa roviolla. Ja tässä hyvä esimerkki siitä että kysyit mitä tahansa niin joku siitä alkaa piruilemaan, tosin tässä tapauksessa siihen on aihettakin... http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1996056-linnanmaen-vonkaputous-ja-penkkien-hygieenisyys-laitteessa/

      Lainaa

    15. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Jos en olis niin läski että kaikki luulis mun olevan raskaana, liittyisin tohon ÄiTyLit-ryhmään. Ihan vaan naurujen takia.

      Lainaa

    16. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Olen nähnyt ihan oikeasti kuinka pikkutyttö juoksee auton perässä muun väen ollessa sisällä. Ei tosin vaikuttanut liikunnalta. voi

      Lainaa

    17. tuntematon rinsessa 31.12.2013 13:20
      Tulos: +19 (27 ääntä)
      Äly hoi älä jätä

      Lainaa

    18. Tulos: +101 (109 ääntä)
      Opetetaan jo nuorena että liikunta on pelkkää kidutusta johon tulee suostua ainoastaan karkkipalkintojen toivossa; näin saadaan porukasta hoikempaa...

      Lainaa

    19. Tulos: +12 (32 ääntä)
      Ite pesen koko kropan (siis myös hiukset) linna-shampoolla ja puhdas olo on.

      Lainaa

    20. Tulos: +36 (44 ääntä)
      No nyt ollaan mammapalstalla juututtu ihan turhaan käsitteiden määrittelyyn. Olennaista ei ole siis todellakaan se onko pää osa vartaloa (mielestäni tosin kyllä), vaan se _kannattaako_ sitä käyttää päähän vai ei. Aika monissa noissa hellävaraisissa perussaippuoissa lukee että voi käyttää myös hiuksiin. Itse en kuitenkaan käytä, koska eivät ole riittävän hoitavia hiuksille.

      Lainaa

    21. Tulos: +20 (32 ääntä)
      "miehet tekee niin kyl", eikö sitten saisi?

      Lainaa

    22. Tulos: +24 (32 ääntä)
      Ainakin laivoilla on samaa tavaraa suihkusaippuana, shampoona ja käsisaippuana. Miksiköhän tätä tavaraa ei myydä kaupoissa? Vai myydäänkö, mutta etiketti ja hajuste maksaa useamman erkin? Äitini kohta 85-vuotias serkku käyttää Marseille-saippuaa hiustenkin pesuun. Ja (tuskin johtuu saippuasta) tällä tädillä on kovempi kunto kuin minulla, 28-vuotiaalla läskillä, on ikinä ollut. Kävelee joka paikkaan, juoksee, pyöräilee... kuolee varmaan minun jälkeeni!

      Lainaa

    23. Tulos: +57 (75 ääntä)
      Lähes jokainen, joka nimittää itseänsä äityliksi tai äipäksi on jo lähtökohtaisesti hieman vajaa.

      Lainaa

    24. Tulos: -3 (27 ääntä)
      Miau: Ainakin laivoilla on samaa tavaraa suihkusaippuana, shampoona ja käsisaippuana. Miksiköhän tätä tavaraa ei myydä kaupoissa? Vai myydäänkö, mutta etiketti ja hajuste maksaa useamman erkin?
      Myydään, varmaan nimellä "nestesaippua, halvin" tai jot. Eihän niitä laivan/ hotellin tököttejä kukaan käytä paitsi jos omat unohtui kotiin. Kyllähän vanha kansa pesi mäntysuovalla kaiken, mutta niillä ei ollutkaan työpaikkoja (nykyisin myös kaupan kassa) joissa toivottiin "edustavaa ulkonäköä" tai mitään sellaista. En ole varma että pidän tätä nimenomaista kehitystä hyvänä, ja voisi itseasiassa olla kivaa rajoittaa kerskakulutusta ja vetää sillä lauantaisaunalla & mäntysuovalla/ marseillella -mutta sosiaalisista syistä se työikäiselle (naiselle) ei kyllä mitenkään käy =7

      Lainaa

    25. Tulos: +4 (8 ääntä)
      On tainnut Lauri olla asialla http://www.feissarimokat.com/2013/12/tervetuloa-mammapalstalle/.

      Lainaa

    26. Tulos: -10 (36 ääntä)
      MFC: Lähes jokainen, joka nimittää itseänsä äityliksi tai äipäksi on jo lähtökohtaisesti hieman vajaa.
      Tai sitten hän on äiti, joka tykkää kyseisestä sanasta.

      Lainaa

    27. Tulos: +16 (36 ääntä)
      kaikille tiedoksi et oon batman.NANANANANANANANANA BATMAAAAAAAANN

      Lainaa

    28. Tulos: +22 (32 ääntä)
      HEARMEHEARME: Meillä yläasteella liikunnanopettaja teki sillälailla reilusti, että ulkona sato vettä kuin esterin anaalista mutta lenkille täytyi silti lähteä. Itse hän ei tahtonut kastua, joten ajoi autolla siinä lähettyvillä ja varmisti, että kaikki juoksevat tarpeeksi kovaa jne…
      Meillä oli samanlainen, kerran me pyöräiltiin suunnistusradalle ja opettaja ajoi perässä. Kun me sitten pyörittiin siellä puskissa niin rakas lehtori istui autossa syömässä jotain paperipussista, mitälie munkkia.

      Lainaa

    29. Tulos: +13 (19 ääntä)
      Carolinelta huono provo, selvästi tyttö katsonu Täydellisiä naisia...

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (17 ääntä)
      Saako sillä pestä kikkelin vaikka sekään ei ole tavallaan vartaloa ? Pesua se ajoittain kaipaa etenkin jos on käynyt toisen vartalossa (yhden Sadun).

      Lainaa

    31. Tulos: +3 (19 ääntä)
      tuhoaako raskaus oikeesti aivosoluja, vai mitä vittua just luin :D

      Lainaa

    32. Minävain 3.1.2014 5:46
      Tulos: 0 (6 ääntä)
      Tekis todellakin mieli tykätä tuosta Hannan kommentista. :D Aika fiksu vastaus.

      Lainaa

    33. Tulos: +3 (5 ääntä)
      kuka kannattaa pitäskö tehdä feissarimokien keskustelu palstoista oma fail sivu ? :D ei sis mihinkää noihin yllä oleviin kommentteihin liittyen mut yleisesti sieltäkin löytyy HIEMAN vajaa älystä porukkaa :D

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (3 ääntä)
      r.r.: Käsitinkö nyt oikein, että carolinen lapsi on vasta 5 viikkoinen? Newsflash.. Ne on aika palleroita silloin. Se on normaalia. Pelottaa ajatella miten sitä lasta nälkiinnytetään ulkonäön vuoksi, kun kyseessä on vauva-pyöreyttä.
      Ei, käsitit väärin. Carolinen poika on kyllä viiden viikon ikäinen, mutta hän sanoikin tekevänsä samaa lapsensa kanssa, kun lapsi on vanhempi.

      Lainaa

    35. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Hiphei: Caroline on aika pahasti hakoteillä terveytensä kanssa. Eikös leikkauksen jälkeen nimenomaan patisteta liikkumaan heti, kun vointi sen sallii. Kävely (vauhti oman voinnin mukaan) on just parasta tuossa tilanteessa. Joten eikun lenkkarit jalkaan ja siskon kanssa kävelylle, mars mars.
      "Mars, mars!" on käsky juosta... ihan vain tiedoksi.

      Lainaa

    36. Tulos: -2 (10 ääntä)
      Ei varmaan tekisi Carolinelle itselleen pahaa vähän harrastaa liikuntaa, jos on kerta vasta jytkäyttänyt kakaran ulos itsestään...

      Lainaa

    37. Tulos: -2 (4 ääntä)
      No onhan hiukset ihan samaa ainetta kun kynnetkin... ja jos ois ollu kynsilakasta tollanenkeskustelu nii ei herran jestas mitä siinä ois käyny...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: mammapalsta, lihava, laihduttaa, laihdutus, auto, karkkipussi, suihkugeeli, suihku, varalo, shampoo, ylipaino, ylipainoinen, äitylit, äityli

  • Uusimmat

  • Kategoriat