Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Joululahjasatoa, osa 4

Mitä sinä sait lahjaksi? Toivottavasti et näitä!
Joululahjasatoa, osa 4

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 124 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +2318 (2360 ääntä)
      Nuuh nuuh... Kyllä! Täällä haisee pilalle hemmoteltu ihminen, joka ei selkeästikkään osaa arvostaa lahjan antajaa. Way to go.

      Lainaa

    2. Pallosalama 31.12.2013 4:42
      Tulos: -126 (258 ääntä)
      Tiesin, että jonakin päivänä joku uskaltaa käyttää tuota dildon kuvaa jonka nimi sattuu olemaan delfiini facebookissa. Kohtaloa ei voi väistää!

      Lainaa

    3. Yksjonnevaa 31.12.2013 4:58
      Tulos: +1109 (1127 ääntä)
      Varmaan kivaa, kun joku ostanu (ehkä vielä kalliimmanki) rannekello toiselle ja kattoo feisbookist et henkilö sanoo sitä rumaksi. Muutenki koko päivitys ihme lesoiluu et mitä kaikkee saanu lahjaks...

      Lainaa

    4. Tulos: +829 (849 ääntä)
      No siinä o hemmoteltu plikka

      Lainaa

    5. Tulos: +961 (981 ääntä)
      "mun lahjat oli ihan ok" ? Voi herranjumala miten lellitty lapsi

      Lainaa

    6. Tulos: +585 (617 ääntä)
      Mikä vit** muoti-ilmiö toi jack daniels paita on ? Kaikilla näkee noita paitoja (ainakin teineillä)

      Lainaa

    7. hohhoijakkaa taas 31.12.2013 5:21
      Tulos: +994 (1044 ääntä)
      Olen sanaton. 20 € /lahja: suoristusrauta, JD-paita, 2 kpl Blueray, CD, kirjoja ....vähintään 140 € 30-50 € /lahja: hattarakone, hajuvesi, 2 kpl farkut ....vähintään 120 € järjestelmäkamera halvimmillaan 300 € iPhone 5s 690 € Yhteensä 1 250 euroa + lahjakortit ja 11 loput listassa olleet lahjat. Varovaisestikin arvioiden menee yli 2 000 euron. Krista, muistathan sitten viimeistään ekana palkkavuotenasi ostella vastaavasti lahjoja toisille. Krista, sinun kaltaisten vuoksi me 30 vuotta täyttäneet halveksumme teitä. Te ette tiedä elämästä mitään.

      Lainaa

    8. Tulos: +672 (706 ääntä)
      Reuma: Mikä vit** muoti-ilmiö toi jack daniels paita on ? Kaikilla näkee noita paitoja (ainakin teineillä)
      Ja eniten siinä "ilmiössä" ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.

      Lainaa

    9. Tulos: +428 (456 ääntä)
      Huhhuh... Onneksi en itse saanut 1D:n blurayta, JB:n albumia tai varsinkaan iPhonea... Olisin pitänyt sitä suunnattomana vittuiluna, mutta olisin toki kiittänyt kauniisti lahjoista.

      Lainaa

    10. Tulos: +485 (517 ääntä)
      Sibber: Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Noh se on ehkä ihan positiivista ettei 12 - 16 kesäset sitä juo.

      Lainaa

    11. Tulos: +434 (442 ääntä)
      Köyhänä opiskelijana ilmoittaudun ilomielin vastaanottamaan noi Kristalle turhat kirjat. Piin Elämäkin kelpais, mut ei miulla oo Blu Ray soitinta :(

      Lainaa

    12. Deep Anal-Ice 31.12.2013 6:45
      Tulos: +215 (225 ääntä)
      Reuma: Mikä vit** muoti-ilmiö toi jack daniels paita on ? Kaikilla näkee noita paitoja (ainakin teineillä)
      Kuulin että noita paitoja ei aitona(joku juhlavuosi julkaisu) enää saa, mutta turistikohteista esim. Turkista noita myydään joka kadun kulmasta. Ilmiön siitä tekee että kaikki teinit tietää mitä daniels on ja pitää näyttää muille kuinka kovaa jätkää/mimmiä sitä ollaan kun kuljeksitaan viskin mainospaita päällä.

      Lainaa

    13. Viskisieppo 31.12.2013 6:54
      Tulos: +57 (249 ääntä)
      Sibber: Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Jack Daniels ei ole viskiä nähnytkään.

      Lainaa

    14. Tulos: +588 (604 ääntä)
      - kirjoja (en muista nimii mut en lue) Obviously. Kannattaisiko ehkä aloittaa?

      Lainaa

    15. Tulos: +232 (302 ääntä)
      Krista ei ansaitse mitään muuta kuin tuppivyötä paljaalle takapuolelle ja ei sellaisella kinkyllä mielellä vaan enemmänkin sellaisella "näin palautetaan tyttö ruotuun"-asenteella

      Lainaa

    16. Tulos: +275 (321 ääntä)
      Reuma: Mikä vit**
      Tämä on internet, kyllä täällä saa sanoa ruman sanan sensuroimatta itseään. Ei me kerrota äitille.

      Lainaa

    17. Puolikiero_savolainen 31.12.2013 7:44
      Tulos: +394 (430 ääntä)
      Hoi Kristan vanhemmat! Ens jouluna kun tyttö on taas rahankiilto silmissään avaamassa ahneuksissaan lahjoja, niin hiiliä ja koivunoksia noiden hömpötysten tilalle ja eiku persuuksille vaan koivuniemen herralla!

      Lainaa

    18. Tulos: +278 (284 ääntä)
      Parastahan tässä päivityksessä olisi ollut jos Krista ei olisi sitä aifounia saanutkaan. Sukat on kyllä semmoinen luottojoululahja että tietää ettei tarvi itse uusia sukkia loppuvuodesta ostella. Sukat tulevat yhtä varmasti kuin joulu.

      Lainaa

    19. Tulos: +61 (227 ääntä)
      Viskisieppo: Jack Daniels ei ole viskiä nähnytkään.
      Ei varmaan olekaan, koska Jack Daniels on ite viskiä ja sillä ei ole silmiä, HALOO.

      Lainaa

    20. Captain obvious 31.12.2013 8:14
      Tulos: -22 (146 ääntä)
      Bongihan siellä armanin pakettissa on.

      Lainaa

    21. Ministeri Nieminen 31.12.2013 8:25
      Tulos: -87 (161 ääntä)
      Viskisieppo: Jack Daniels ei ole viskiä nähnytkään.
      Nyt kuule naama umpeen tai tulee osumia! Miten kehtaat pilkata kaikkien jalojen juomien isoisää? Tuosta hyvästä kyllä joku tulee ja puristaa sinua nänneistä niin että ulvot itkusta!

      Lainaa

    22. Tulos: +68 (108 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Nyt kuule naama umpeen tai tulee osumia! Miten kehtaat pilkata kaikkien jalojen juomien isoisää? Tuosta hyvästä kyllä joku tulee ja puristaa sinua nänneistä niin että ulvot itkusta!
      Minä olen sitten seuraavana jonossa, koska ensimmäinen mielipide on täysin oikea ja ainoa mitä tuosta litkusta voi sanoa.

      Lainaa

    23. Tulos: +212 (214 ääntä)
      Oma isoveljeni on hemmoteltu piloille, mutta Kristan päivitys löi silti minulta jauhot suuhun. Ärsyttävää lesoilua.

      Lainaa

    24. Ministeri Nieminen 31.12.2013 8:52
      Tulos: +16 (50 ääntä)
      jaa: Minä olen sitten seuraavana jonossa, koska ensimmäinen mielipide on täysin oikea ja ainoa mitä tuosta litkusta voi sanoa.
      No ei todellakaan ole ainoa!

      Lainaa

    25. Tulos: +152 (180 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Nyt kuule naama umpeen tai tulee osumia! Miten kehtaat pilkata kaikkien jalojen juomien isoisää? Tuosta hyvästä kyllä joku tulee ja puristaa sinua nänneistä niin että ulvot itkusta!
      Perinteinen viski valmistetaan viljasta. Jack Daniel's valmistetaan maissista. JD on itse halunnut, että JD:tä kutsutaan nimenomaan Tennessee viskinä, koska haluaa erota oikeasta viskistä. JD on puolestan perinteistä JENKKIviskiä, joilla ei tyypillisesti ole sen oikean viskin kanssa juuri mitään yhteistä. Ja mitä makuun tulee niin JD on aika helvetin kuraa. Se ei käy muuta kun colaan sekoitettavaksi, mitä en oikealle mallasviskille tee koskaan. Jackia juo Suomessa käytännössä ainoastaan viskeistä tietämättömät mm. karjala -lippis kansa elämäm kolu kavereidensa kanssa syynä jenkkileffojen onnistunut aivopesu. Monikaan tuntemistani viskin ystävistä ei juuri välitä jackista, koska tietävät kunnon viskeistä. Summa summarum, Jack on ylihintaista kuraa, jota juo jenkkien lisäksi vain mainonnan uhrit ja paremmasta tietämättömät.

      Lainaa

    26. Nöyräksi oppinut 31.12.2013 9:07
      Tulos: +261 (265 ääntä)
      En vaan voi käsittää vanhempia, jotka voivat pilata kakaransa noin rumalla tavalla. Tuonkaltainen lahjominen ja siitä viestivä kaikkiin lapsen oikkuihin myöntyminen (=vanhemmat eivät osaa asettaa rajoja ja "ostavat" lapsen tyytyväiseksi karkilla ja romulla) antaa täysin vääränlaisen kuvan elämästä ja siitä, mikä on oikeasti arvokasta. Materialismi ja kerskakulutus ovat yksi nykyajan pahimmista syövistä. Kaiken lapsena saanut ei myöhemminkään osaa arvostaa mitään, vaan vaatii aina enemmän ja hienompaa, osaamatta koskaan todella arvostaa saamaansa.

      Lainaa

    27. Tulos: +157 (159 ääntä)
      No huhhuh. On lahjat muuttuneet siitä, kun minä olin _lapsi_, vaikkei Kristan ikä suoraan selvinnytkään... Henkinen taso taisikin listasta tulla esille.

      Lainaa

    28. HEARMEHEARME 31.12.2013 9:21
      Tulos: +81 (113 ääntä)
      Ostin Jack Daniels -paidan Turkin matkalla itelleni ihan vaan sen takia, että siellä ei ollu mitään muita vaatteita mitä oisin käyttäny, kun kaikkiin pitää tunkee kissankokosin kirjaimin, että GUCCI tai DOLCE&GABBANA niin, ettei paitaa enää edes näy tai sitten se on burberryn kuosia koko paita. Haluan kuitenkin että on joku riepu muistona matkasta. Mut joo, ite sain joululahjaksi repun, kalenterin, kirjan ja villasukat sekä muuta tämmöstä pientä ja tarpeellista ja oon enemmän kun tyytyväinen. En voi ymmärtää et miten jotkut voi olla noin kiittämättömiä idiootteja ja miks niille ylipäätään annetaan mitään ku ei mikään kelpaa. Joulun merkitys menny vähän ohi vissii?

      Lainaa

    29. Ministeri Nieminen 31.12.2013 9:26
      Tulos: +34 (90 ääntä)
      O_o: Perinteinen viski valmistetaan viljasta. Jack Daniel’s valmistetaan maissista. JD on itse halunnut, että JD:tä kutsutaan nimenomaan Tennessee viskinä, koska haluaa erota oikeasta viskistä. JD on puolestan perinteistä JENKKIviskiä, joilla ei tyypillisesti ole sen oikean viskin kanssa juuri mitään yhteistä. Ja mitä makuun tulee niin JD on aika helvetin kuraa. Se ei käy muuta kun colaan sekoitettavaksi, mitä en oikealle mallasviskille tee koskaan. Jackia juo Suomessa käytännössä ainoastaan viskeistä tietämättömät mm. karjala -lippis kansa elämäm kolu kavereidensa kanssa syynä jenkkileffojen onnistunut aivopesu. Monikaan tuntemistani viskin ystävistä ei juuri välitä jackista, koska tietävät kunnon viskeistä. Summa summarum, Jack on ylihintaista kuraa, jota juo jenkkien lisäksi vain mainonnan uhrit ja paremmasta tietämättömät.
      No moni nyt vain sattuu pitämään jenkkiviskien mausta. Myös minä. Ihan sairaan väsynyttä verrata jenkkiviskejä mallasviskeihin, kun kyse kuitenkin on ainesosia myöten ihan eri aineesta. Summa summarum: jenkkiviski on minun mielestäni herkullisen makuista ihan sellaisenaankin, eikä kukaan tai mikään voi kumota mielipidettäni. Kuka tahansa saa toki olla eri mieltä kanssani, mutta so what?

      Lainaa

    30. Tulos: +63 (73 ääntä)
      Ministeri Nieminen: No moni nyt vain sattuu pitämään jenkkiviskien mausta. Myös minä. Ihan sairaan väsynyttä verrata jenkkiviskejä mallasviskeihin, kun kyse kuitenkin on ainesosia myöten ihan eri aineesta. Summa summarum: jenkkiviski on minun mielestäni herkullisen makuista ihan sellaisenaankin, eikä kukaan tai mikään voi kumota mielipidettäni. Kuka tahansa saa toki olla eri mieltä kanssani, mutta so what?
      Alunperin juttu lähti siitä, kun joku sanoi, ettei Jack Daniel's ole viskiä nähnytkään ja Ministeri Nieminen tähän kärkkäästi otti kantaa, ettei saa pilkata kaikkien juomien isoisää tjsp. Eihän siinä kukaan mitään pilkannutkaan vaan sanoi totuuden. Enkä nyt tarkoita sitä, ettei Jackista saisi tykätä vaan nimen omaan sitä, että siitä ei pitäisi puhua viskinä vaan Tennessee viskinä tai jenkkiviskinä, koska valmistustavoista ja muista johtuen Jack ei ole viskiä. PS. Itsekin vähän mustavalkoisesti kommentoin ensimmäisessä viestissä, kun tarkoituksena oli nimenomaan viskin ja jenkkiviskin eroissa ja siinä, että itse en puhuisi Jackista viskinä.

      Lainaa

    31. Tulos: +31 (79 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Nyt kuule naama umpeen tai tulee osumia! Miten kehtaat pilkata kaikkien jalojen juomien isoisää? Tuosta hyvästä kyllä joku tulee ja puristaa sinua nänneistä niin että ulvot itkusta!
      A. Jack Daniels on bourbonia B. Jack Daniels on kauheata kuraa, kun sitä vertaa esim. Islayn saaren single maltteihin, sopii kyllä junteille känniääliöille.

      Lainaa

    32. Tulos: -63 (121 ääntä)
      hohhoijakkaa taas: Olen sanaton. 20 € /lahja: suoristusrauta, JD-paita, 2 kpl Blueray, CD, kirjoja ….vähintään 140 € 30-50 € /lahja: hattarakone, hajuvesi, 2 kpl farkut ….vähintään 120 € järjestelmäkamera halvimmillaan 300 € iPhone 5s 690 € Yhteensä 1 250 euroa + lahjakortit ja 11 loput listassa olleet lahjat. Varovaisestikin arvioiden menee yli 2 000 euron. Krista, muistathan sitten viimeistään ekana palkkavuotenasi ostella vastaavasti lahjoja toisille. Krista, sinun kaltaisten vuoksi me 30 vuotta täyttäneet halveksumme teitä. Te ette tiedä elämästä mitään.
      Vaikka Krsta ei osaakaan lahjoja arvostaa ja oppii vielä varmasti elämästä yhtä ja toista, niin en minä ainakaan aikuisena jaksa nähdä vaivaa halveksua tuntemattomia teinejä. Mitäs siitä hyötyy?

      Lainaa

    33. Tulos: +9 (31 ääntä)
      Viskisieppo: Jack Daniels ei ole viskiä nähnytkään.
      Nust näin. Sillä on jostain syystä ihme maine varsinkin usa:ssa. Lienee pullon muoto joka on tehnyt siitä sen mitä se nyt on. Itse en ole ikinä sitä ostanut enkä osta, muitta esim. Laivalla ne jakaa niitä paitoja jos ostaa pullon että paita on joko sieltä tai torilta huumoripaitojen myyjältä peräisin että onnea vaan.

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (47 ääntä)
      Jaajozzi: A. Jack Daniels on bourbonia B. Jack Daniels on kauheata kuraa, kun sitä vertaa esim. Islayn saaren single maltteihin, sopii kyllä junteille känniääliöille.
      Jack ei ole bourbonia vaan tenneesseeviskiä, koska sillä on erilainen valmistusmenetelmä. B:stä olen samaa mieltä, mutta makuasiat on makuasioita.

      Lainaa

    35. Tulos: +100 (108 ääntä)
      Voi nyt jumalauta. Krista on ärsyttävä pilalle hemmoteltu lissu. Varmana haluu vaan lesota faceen että "HAhaa sain enemmän lahjoja kun te vitun köyhät" ARRRRGH

      Lainaa

    36. Tulos: +80 (80 ääntä)
      uggel: Sukat on kyllä semmoinen luottojoululahja että tietää ettei tarvi itse uusia sukkia loppuvuodesta ostella. Sukat tulevat yhtä varmasti kuin joulu.
      Mä en saanut tänä jouluna yksiäkään sukkia... :( Suklaatakin tuli hämmentävän vähän, mutta ehkä ihan hyvä niin. Jos vaikka näyttäisi loppiaisen tienoilla vähän vähemmän Michelin-mieheltä kuin yleensä...

      Lainaa

    37. Tulos: -13 (49 ääntä)
      Viskisieppo: Jack Daniels ei ole viskiä nähnytkään.
      Tässä pitää tietää, että nimim. "Viskisieppo" on vasta päässyt ikään, jossa voi ostaa olutta vahvempaa alkosta, eikä tiedä millainen ilmiö jack daniels on ollu 1970-1990 luvuilla rockpiireissä.

      Lainaa

    38. Tulos: +82 (112 ääntä)
      Voi että mua naurattaa tää Jack Daniels keskustelu. Hankkikaa elämä

      Lainaa

    39. Tulos: +95 (95 ääntä)
      uggel: Parastahan tässä päivityksessä olisi ollut jos Krista ei olisi sitä aifounia saanutkaan. Sukat on kyllä semmoinen luottojoululahja että tietää ettei tarvi itse uusia sukkia loppuvuodesta ostella. Sukat tulevat yhtä varmasti kuin joulu.
      Oisinpa saanu ees niitä sukkia..joteki tällee aikuisena sitä arvostaa noita lahjojakin ihan eritavalla. oisin itkeny ilosta jos oisin paketista löytäny uuden tai ees käytetyn puhelimen kun omani on ihan hajalla, eikä opiskelijan tuilla oo varaa paljoa sitä lähetellä korjattavaks/ostaa uutta. Kirjankin sain jopa, mutta mielummin olisin tietysti ottanut sen vaikka rahana (vaikka hyvä kirja olikin), mutta sillä summalla mitä tuokin kirja maksoi söisi opiskelija jo viikon. Itse kyllä annoin myös lahjoja, onneksi olen käsistäni kätevä ja askartelin itse.

      Lainaa

    40. ei jumalauta ei helvetti 31.12.2013 12:46
      Tulos: +142 (150 ääntä)
      Jos joku sattuu tuntemaan Kristan tai tämän vanhemmat, niin PLIIS, linkatkaa nää kommentit niille ennen kuin toi tyttö on täysin pilalla (ellei ole jo).. Aika vähän herätellä näitä kermaperseiden kasvattajia että mikä on mennyt kasvatuksessa vikaan kun tyttö ei kohta enää olekaan tyytyväinen yhtään mihinkään vaan havittelee kuuta taivaalta kun saa aina kaiken sormia napsauttamalla. Tai siltä ainakin vaikuttaa kun neiti leijuu tollasella lahjamäärällä ja sanoo niiden olevan "IHAN OK":t. Mulle tollanen kasa lahjoja olis ollut pikemminkin lottovoitto kuin "ihan ok"-juttu.:D Saakohan neiti myös nimipäivänään jätesäkillisen kalliita lahjoja? Tai jos saa kokeesta hyvän numeron? Tai menee ennen kymmentä nukkumaan? Huoh. Mamma och pappa betalar.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Sibber: Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Jeps, ja on muuten kurjaa viskiä! Alan miehille, ei nautittavaksi.

      Lainaa

    42. Tulos: +56 (58 ääntä)
      Pallosalama: Tiesin, että jonakin päivänä joku uskaltaa käyttää tuota dildon kuvaa jonka nimi sattuu olemaan delfiini facebookissa. Kohtaloa ei voi väistää!
      Mielenkiintoinen nimi dildolla, "delfiini facebookissa"... FB taitaa tosiaan olla kaikkialla.

      Lainaa

    43. tuntematon rinsessa 31.12.2013 13:23
      Tulos: +36 (38 ääntä)
      Pakko sanoa etten voi kuin sääliä Kristaa....

      Lainaa

    44. Tulos: +28 (44 ääntä)
      Arman saanu bongin?

      Lainaa

    45. Tulos: +125 (125 ääntä)
      Alemmasta tuli mieleen rinnakkaisluokkalainen, joka viikkoa ennen joulua valitti isoon ääneen kuulleensa vanhemmiltaan, että hänen joululahjoihinsa käytetään tänä vuonna VAIN 500€ Viime vuonna käytettiin AINAKIN 1000€!

      Lainaa

    46. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Sibber: Reuma: Mikä vit** muoti-ilmiö toi jack daniels paita on ? Kaikilla näkee noita paitoja (ainakin teineillä) Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Mulla oli 80-luvun lopulla ko. paita ja joo join silloin(kin) viskiä. Enää ei oo tota t-paitaa, mut viskiä kyllä :)

      Lainaa

    47. Tulos: +7 (21 ääntä)
      Viskisieppo: Jack Daniels ei ole viskiä nähnytkään.
      Totta 124 prosenttisesti.

      Lainaa

    48. Tulos: +64 (70 ääntä)
      Harvinaisen kiittämätön idioottipissis. Ja asennehan yleensä opitaan vanhemmilta.

      Lainaa

    49. Tulos: +50 (64 ääntä)
      piin elämä paska elokuva? take that back bitch

      Lainaa

    50. Tulos: +52 (60 ääntä)
      Krista on paska ihminen. Lahjasadonsa ja siihen reagoinnin perusteella.

      Lainaa

    51. Tulos: +108 (116 ääntä)
      Piin elämä paskaa. 1D -elokuva loistava. Juuh elikkäs ei.

      Lainaa

    52. Tulos: +61 (63 ääntä)
      Argh! Eniten tässä ärsyttää ne helvetin typerät vanhemmat, jotka ostavat tuollaiselle säkille kaiken paskan mitä se toivoo! Kirjoja ja dokumentteja pakettiin niin ehkä tämä hemmoteltu, kiittämätön pissis oppisikin jotain...

      Lainaa

    53. Tiitiäinenn 1.1.2014 3:22
      Tulos: +56 (62 ääntä)
      On kiva kattoo kuinka paljo toi Krista sai joululahjaks, ja silti kehtas joistakin valittaa. Luulen että hän on tyyliin 13-16 vuotias. Itse olen 14, ja en saannut kuin pari lahjaa enkä valittanut niistä. Niihinkin olin tyytyväinen....

      Lainaa

    54. wut is happening? 1.1.2014 3:57
      Tulos: +56 (58 ääntä)
      Minä sain joululahjaks 3 paria sukkia, 50 euroo ja suklaata että imehhän Krista sitä.

      Lainaa

    55. King Inkrabbit 1.1.2014 5:23
      Tulos: +97 (97 ääntä)
      Itse olin tänä vuonna ihan äimänä, kun paketteja tulikin yhden sijasta monta. Olin niin häkeltynyt, kun sieltä paljastui uusi viltti, sukkahousut, paistinpannu ja leipälaatikko, etten tiennyt mitä sanoa kiitosten lisäksi. En ymmärrä, miten joku ei oikeasti osaa arvostaan saamiaan lahjoja. Miten helvetissä joku aikuinen edes henkisellä tasolla pystyy lellimään pentunsa noin pilalle? Itse en ainakaan sietäisi pentua, joka valittaa Facebookissa myöhemmin siitä, että on saanut "Ihan jees lahjoja".

      Lainaa

    56. Tulos: +73 (73 ääntä)
      Minäpä sain puurokattilan <3 Minun paras joululahja.

      Lainaa

    57. Tulos: +38 (38 ääntä)
      King Inkrabbit: Itse olin tänä vuonna ihan äimänä, kun paketteja tulikin yhden sijasta monta. Olin niin häkeltynyt, kun sieltä paljastui uusi viltti, sukkahousut, paistinpannu ja leipälaatikko, etten tiennyt mitä sanoa kiitosten lisäksi. En ymmärrä, miten joku ei oikeasti osaa arvostaan saamiaan lahjoja. Miten helvetissä joku aikuinen edes henkisellä tasolla pystyy lellimään pentunsa noin pilalle? Itse en ainakaan sietäisi pentua, joka valittaa Facebookissa myöhemmin siitä, että on saanut “Ihan jees lahjoja”.
      Minulla oli sama homma. odottelin korkeintaan muutamaa pakettia, mutta niitä tulikin enemmän. :) Tarpeellisia, ihania arkitavaroita. Kuten päiväpeitto ja astioita, suihkugeelejä ja uusi matto. En oikeastaan haluaisi melkein ollenkaan mitään noista, mitä Krista sai. Paitsi ne kirjat.

      Lainaa

    58. Tulos: +42 (46 ääntä)
      Vooi, onneks sentään joku tiesi Kristan maun. Ei, oikeesti. Mä en nyt tiedä pitäisikö mun itkeä vai itkeä lujaa.
      pikkumies: Alemmasta tuli mieleen rinnakkaisluokkalainen, joka viikkoa ennen joulua valitti isoon ääneen kuulleensa vanhemmiltaan, että hänen joululahjoihinsa käytetään tänä vuonna VAIN 500€ Viime vuonna käytettiin AINAKIN 1000€!
      Just tommosille mun tekis joka kerta mieli raivostua. Tossa tapauksessa myös noille vanhemmille. Koska mitä saaaaaamarin väliä on jollain hinnalla! Munkin sisarukset on monesti niin tarkkoja että paljonko kenenkin hyväksi käytetään ja auta armias jos yks saa kalliin takin niin jotain samanarvosta tarvii sitten muutkin. HALOO. Mä masennun.

      Lainaa

    59. Tulos: +5 (25 ääntä)
      muikkune: Just tommosille mun tekis joka kerta mieli raivostua. Tossa tapauksessa myös noille vanhemmille.
      Siis vanhemmille sen takia, että se on jo musta jotenkin niin typerää laskea joku budjetti per lapsi ja sit sen mukaan. Samperi jos toinen tykkää yli kaiken lukea ja toinen valokuvata, niin ne nyt pyörii ehkä hiukkasen eri hintaluokissa, ei sen pitäis olla keneltäkään pois.

      Lainaa

    60. Tulos: +47 (53 ääntä)
      Ihme porvaripentuja ja eivät osaa arvostaa lahjojaan. Itse sain fazer karkkilaatikon ja 40e rahaa ja oon enemmän kun tyytyväinen

      Lainaa

    61. Tulos: +5 (45 ääntä)
      Rikkailta pitäis lailla kieltää lasten tekeminen.Tekee kansalliselle ÄO:lle aika vitullista hallaa

      Lainaa

    62. Tulos: -7 (37 ääntä)
      Kypsä tää dildo homma. Näyttää samalta kun paketti? Ei todellakaan..

      Lainaa

    63. Tulos: +31 (31 ääntä)
      En mäkään kyl ihan tätä meininkiä tajua. Mä oon ainakin tyytyväinen omiin lahjoihin, ei ne mitään superlahjoja ollu mutta sellasta mitä tarvitsin. Tuli mm. Hammasharja, uudet lapaset, paita ja koruja. Minusta ainakin oli hyvät lahjat vaikka ei paljon tullutkaan. Monena vuonna tulee paljon tavaraa mitä ei tarvitse ja sit harmittaa kun niille ei tuu käyttöä niin onneksi nyt tuli jotain tarpeellista.

      Lainaa

    64. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Sibber: Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Ja se kun siitä on kaikenmaailman neonvärisiä versioita siitä paidasta!

      Lainaa

    65. Sitoutunut 1.1.2014 20:53
      Tulos: +35 (37 ääntä)
      Mitäköhän Krista olisi ollut mieltä minun ja avokkini lempparilahjoista? Saatiin nimittäin tähän opiskelijatalouteen kauan kaivattu tiskikone sekä silitysrauta. Mutta voi jestas tuota päivitystä. Ymmärrän kyllä, että ärsyttäää saada lahjoja, jotka osoittavat lahjan antajan ostaneen jotakin pakosta (kokemusta on, eikä kyse ole kiittämättömyydestä), mutta kuka tarvitsee tuollaisen määrään kalliita lahoja?

      Lainaa

    66. Gigi Grant 1.1.2014 22:23
      Tulos: +49 (61 ääntä)
      Olen 15. Sain lahjaksi 72 puuvärin paketin ja villasukat, joita pyysin. Taidekirjan, Pirates of the Caribbean -elokuvan, muutamia hyviä kirjoja sekä Fazerin jugurttikonvehteja ja perinteisen piparminttukepin. Ja olen erittäin tyytyväinen. Sain myös vahvasti hajustettua shampoota, jonka annoin äidille. Mulla kun on hajusteallergia. (En tarkoita hyvillä kirjoilla jotain 1D:n elämäkertaa tai muuta, mikä on tuommoisen pissisolion käsitys kirjasta. Vaan ihan esimerkiksi toi Linnunradan käsikirja liftareille.)

      Lainaa

    67. riemurasia 1.1.2014 23:20
      Tulos: +10 (22 ääntä)
      toi joka uetteli mitä sai, on selvästi rikas kermaperse,joka on tyytymätön,kun ei saanut mieleisiään lahjoja. Ja toi et laittaa listan,kertoo siitä et oikeesti on tyytyväinen,mut esittää tyytymätöntä netissä ja haluaa oikeesti leuhkia,vittu mikä horo narttu

      Lainaa

    68. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Eiijeijeijei! Ihan kauhee tuo vika! Jos minulla ois tuommonen lapsi, en varmana ostas enää yhtään lahjaa ja alkasin pitämään kunnon kuria.

      Lainaa

    69. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Mahtaakohan Kristan sukunimi olla Dursley? Ensi jouluna: "ÄITI lahjani maksoivat viime vuona yhteensä 2200€ ja tänä vuonna vain 2022€!!!"

      Lainaa

    70. Tulos: +3 (11 ääntä)
      kävelevä viskimainos ::D siiis ei huoh

      Lainaa

    71. Tulos: +16 (22 ääntä)
      Hmm.. Krista lienee alle 14-vuotias? Itse sain lahjaksi ainoastaan raha-arpoja ja sitten hain itselleni kissanpennun :) Ystäviltä sain lahjaksi halauksia ja heidän aikaansa ^^ Uskaltaisin väittää omia lahjojani paremmiksi kuin turha roju (joka siis d44 on ihan hirveetä pasgaa!!11). Kuka muuten antaa lapselleen/ystävälleen/sukulaiselleen lahjaksi hattarakoneen? :D Kas kun ei popkornikonetta.

      Lainaa

    72. Tulos: +7 (13 ääntä)
      Captain obvious: Bongihan siellä armanin pakettissa on.
      Ai oikeesti?! Olin ihan varma, että jotain surisevaa siellä on. Petteri niin asiantuntevasti tuon kuvankin linkkasi.

      Lainaa

    73. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Henkinen ikä kyllä on selvillä Kristalla "Kirjoja en lue" ja piinelämä on paskaa,kannattaa katsoa,madonnan konsertti se toki ei ole...

      Lainaa

    74. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Reuma: Mikä vit** muoti-ilmiö toi jack daniels paita on ? Kaikilla näkee noita paitoja (ainakin teineillä)
      Eivätkä todellakaan juo ko. juomaa...

      Lainaa

    75. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Sibber: Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Ei ne edes tiedä että se on (järjettömän paskaa) viskiä.

      Lainaa

    76. Tulos: +25 (31 ääntä)
      Villi arvaus, että Kristan vanhemmat ovat eronneet ja Krista on heidän ainoa lapsensa ja mahdollisesti vielä isovanhempiensakin ainoa lapsenlapsi. Ja nyt kaikki aikuiset yrittävät kompensoida Kristan lapsuudentraumoja hillittömillä lahjaröykkiöillä, eivätkä tajua menevänsä pahasti metsään. Sääliksi käy tätä tyttöä. Toivottavasti vanhemmat näkevät tämän päivityksen ja tajuavat olla antamatta ensi jouluna lahjona ollenkaan. Suomessakin on paljon vähävaraisten perheiden lapsia, jotka olisivat ikionnellisia noista lahjoista.

      Lainaa

    77. Tulos: +64 (66 ääntä)
      Kait se iPhone oli edes väärän värinen?

      Lainaa

    78. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Kaisa: Villi arvaus, että Kristan vanhemmat ovat eronneet ja Krista on heidän ainoa lapsensa ja mahdollisesti vielä isovanhempiensakin ainoa lapsenlapsi. Ja nyt kaikki aikuiset yrittävät kompensoida Kristan lapsuudentraumoja hillittömillä lahjaröykkiöillä
      Voi kun oliskin edes noin mutta mä en jostain syystä edes jaksa uskoa...

      Lainaa

    79. herätkää vanhemmat 2.1.2014 15:37
      Tulos: +33 (39 ääntä)
      Voi että pistää vihaks kristan kaltaset pilalle hemmotellut pennut! Ite oon 15, joululahjaksi sain vain muutaman pienen HYÖDYLLISEN jutun. Ja aivan älyttömän tyytyväinen olen, koska tiedän, että työssä käyvä äitini on tehnyt rankkoja työpäiviä niiden rahojen eteen lisäksi ottaen huomioon, että sisaruksille samalla rahalla tasavertasuuden nimissä. En halua nostaa itseäni mihinkään paremman ihmisen asemaan, haluan vaan että krista jonain kauniina, miksei rumanakin päivänä ymmärtäis arvostaa omaisuuttaan(tässä tapauksessa melko mahtipontista omaisuutta) ja tajuais et aineellinen omaisuus ei oo tosissaankaan tärkeintä. Kristan vanhemmat, ostakaa vaikka oikee oppinen lastenkasvatuskirja, kun tuntuu tuota ylimääräistä rahaa olevan!:) huhhuh

      Lainaa

    80. Tulos: -17 (31 ääntä)
      Billie: Nuuh nuuh… Kyllä! Täällä haisee pilalle hemmoteltu ihminen, joka ei selkeästikkään osaa arvostaa lahjan antajaa. Way to go.
      Mutta äidinkielentaito on samaa luokkaa kuin kommentoijalla... -kaan, -kään, -kin, -pa, -pä -päätteiden edellä ei konsonantti kahdennu, rakas ystävä. Siis uskallapa, selkeästikään jne.

      Lainaa

    81. Tulos: +43 (45 ääntä)
      hohhoijakkaa taas: Olen sanaton. 20 € /lahja: suoristusrauta, JD-paita, 2 kpl Blueray, CD, kirjoja ….vähintään 140 € 30-50 € /lahja: hattarakone, hajuvesi, 2 kpl farkut ….vähintään 120 € järjestelmäkamera halvimmillaan 300 € iPhone 5s 690 € Yhteensä 1 250 euroa + lahjakortit ja 11 loput listassa olleet lahjat. Varovaisestikin arvioiden menee yli 2 000 euron. Krista, muistathan sitten viimeistään ekana palkkavuotenasi ostella vastaavasti lahjoja toisille. Krista, sinun kaltaisten vuoksi me 30 vuotta täyttäneet halveksumme teitä. Te ette tiedä elämästä mitään.
      Kyllä me alle kolmekymppisetkin halveksutaan kristaa ja hänen kaltaisiaan, älä ole ikärasisti.

      Lainaa

    82. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Vautsivau, hattarapää sai hattarakoneen, kyllä nyt kelpaa. Ja sillä toista tonnin järkkärillä onkin sitten hyvä ottaa duckface -kuvia fese täyteen. Ihquu.

      Lainaa

    83. Tulos: +12 (18 ääntä)
      riemurasia: toi joka uetteli mitä sai, on selvästi rikas kermaperse,joka on tyytymätön,kun ei saanut mieleisiään lahjoja. Ja toi et laittaa listan,kertoo siitä et oikeesti on tyytyväinen,mut esittää tyytymätöntä netissä ja haluaa oikeesti leuhkia,vittu mikä horo narttu muakin tää likan päivitys kyllä vituttaa, mutta mikä antaa oikeuden haukkua toista horoks ja nartuks? tekeekö se susta yhtään sen parempaa ihmistä ku ko. tyttö? musta se osottaa että oot vähintään yhtä lapsellinen kun hän. nää on näitä juttuja mitä en ymmärrä

      Lainaa

    84. LasseViren 2.1.2014 21:51
      Tulos: +22 (26 ääntä)
      Kristan vanhemmat ovat käyneet lähimmässä Nizzassa ja ostaneet paidan! Hänen FB kaverit tulevat nyt näkemään paljon hienoja uusia peilikuvia, koska nyt on järkkärillä otettuja.

      Lainaa

    85. Tulos: +17 (33 ääntä)
      Olen itsekin vielä kohtalaisen nuori, päälle kaksikymmentä kuitenki, mutta ihmettelen että missä muka saa suosiota olemalla rikkaasta perheestä nuorison keskuudessa. Ihmettelmpä vain koska ainakin silloin kun itse olin vaikkapa yläasteella ei asiat ainakaan olleet näin.Meidän koulussa suosituimmat oli aina niistä vähän köyhemmistä perheistä. Jostain syystä niistä perheistä tulevat olivat vähemmän motivoituneita käymään koulua, tupakoivat, ryyppäsivät ja käyttäytyivät huonosti ja nämä olivat niitä suosittuja ja niitä jotka kiusasivat muita. Itse olin noh tavallisesta duunariperheestä, mutta vanhempani paiskivat niin paljon töitä että heillä on hienot puitteet ja aina ollut varaa ostaa lapsille laadukkaat vaatteet, puhelimet, pyörät yms. Mutta kyllä aina sai koulussa vähän piilotella niitä uusia juttuja ja melkein joskus kadehdin niitä joilla oli risat kengät tai ikivanhat ruosteiset pyörät, kun olivat niitä suositumpia oppilaita. En olisi ikinä ikinä kehdannut leveillä joululahjoillani, vaikka olisin niistä tykännyt puhua, mutta tiesin, etteivät kaikki olleet saaneet välttämättä mitään muuta kuin vaikka ne yhdet sukat, jos niitäkään. Tietysti tässä on poikkeuksia, mutta itse olin kiusattu ja moni muu tilanteessani oleva oli kiusattu. Ehkä maailma on sitten ehtinyt tässä välissä muuttua tai meidän koulu oli jotenkin poikkeuksellinen..

      Lainaa

    86. Tulos: +6 (26 ääntä)
      O_o: Alunperin juttu lähti siitä, kun joku sanoi, ettei Jack Daniel’s ole viskiä nähnytkään ja Ministeri Nieminen tähän kärkkäästi otti kantaa, ettei saa pilkata kaikkien juomien isoisää tjsp. Eihän siinä kukaan mitään pilkannutkaan vaan sanoi totuuden. Enkä nyt tarkoita sitä, ettei Jackista saisi tykätä vaan nimen omaan sitä, että siitä ei pitäisi puhua viskinä vaan Tennessee viskinä tai jenkkiviskinä, koska valmistustavoista ja muista johtuen Jack ei ole viskiä. PS. Itsekin vähän mustavalkoisesti kommentoin ensimmäisessä viestissä, kun tarkoituksena oli nimenomaan viskin ja jenkkiviskin eroissa ja siinä, että itse en puhuisi Jackista viskinä.
      Hmm. Eli sitten sekä tumma että vaalea olut eivät molemmat ole olutta? Kumpi on, sinun mielestäsi? Tennessee Whisky = sana whisky = viskiä. Lyhyesti. Ei kukaan jaksa alkaa pilkkua viilaamaan kertoessaan juoneensa viskiä, niin että millaistas se nyt oli. Who cares? Kunhan juojalle maistui. "Jack Danielsin juojat eivät tiedä mitään oikeista vskeistä, sillä oikeiden viskien ystävät eivät juo JD:n kaltaista kuraa." Hmm, ehkä Jackin ystävät eivät pidä "oikeiden" viskien mausta, vaan nimenomaan tuon Tennessee Whiskyn. Aina pitää tulla pätemään, kun oma maku on vaan niin paljon parempi kuin muiden. Antakaa jengin juoda mitä juovat, ja tehkää itse samoin. P.S. Aion vastedeskin juoda Jackiä ja edelleen kutsua sitä viskiksi.

      Lainaa

    87. Hörhöjä kaikkialla 3.1.2014 10:49
      Tulos: +19 (21 ääntä)
      Pilalle hemmoteltu kiittämätön kakara!

      Lainaa

    88. välimallin muija 3.1.2014 12:18
      Tulos: +23 (25 ääntä)
      joopajoo: Olen itsekin vielä kohtalaisen nuori, päälle kaksikymmentä kuitenki, mutta ihmettelen että missä muka saa suosiota olemalla rikkaasta perheestä nuorison keskuudessa. Ihmettelmpä vain koska ainakin silloin kun itse olin vaikkapa yläasteella ei asiat ainakaan olleet näin.Meidän koulussa suosituimmat oli aina niistä vähän köyhemmistä perheistä. Jostain syystä niistä perheistä tulevat olivat vähemmän motivoituneita käymään koulua, tupakoivat, ryyppäsivät ja käyttäytyivät huonosti ja nämä olivat niitä suosittuja ja niitä jotka kiusasivat muita. Itse olin noh tavallisesta duunariperheestä, mutta vanhempani paiskivat niin paljon töitä että heillä on hienot puitteet ja aina ollut varaa ostaa lapsille laadukkaat vaatteet, puhelimet, pyörät yms. Mutta kyllä aina sai koulussa vähän piilotella niitä uusia juttuja ja melkein joskus kadehdin niitä joilla oli risat kengät tai ikivanhat ruosteiset pyörät, kun olivat niitä suositumpia oppilaita. En olisi ikinä ikinä kehdannut leveillä joululahjoillani, vaikka olisin niistä tykännyt puhua, mutta tiesin, etteivät kaikki olleet saaneet välttämättä mitään muuta kuin vaikka ne yhdet sukat, jos niitäkään. Tietysti tässä on poikkeuksia, mutta itse olin kiusattu ja moni muu tilanteessani oleva oli kiusattu. Ehkä maailma on sitten ehtinyt tässä välissä muuttua tai meidän koulu oli jotenkin poikkeuksellinen..
      Off topiciksi meni mutta menköön, kun mietit tuota varakkuudella leveilyä. Itse elin nuoruuteni 80- ja 90-luvuilla suht keskiluokkaisessa Espoon lähiössä, jossa myös kouluni kävin. Lähes poikkeuksetta suosituimmat tyypit olivat ylempää keskiluokkaa ja lesoilivat vielä vielä ainakin kasarilla (ala-asteella!!) mm.lumilaudoilla ja karibian matkoilla. Lääkäreiden ja menestyvien yrittäjien iljettäviä kaksinaamaisia kakaroita. Vähempivaraisia karsastettiin ja dissattiin aika rajustikin. Oikeesti se juppiaika oli lapsen silmin ihan hirveetä. Itse olin niin middle middle class etten edes tajunnut kun vasta reippaasti myöhemmin, missä kuplassa elimme, vaikkei minun perheeni mitenkään erityisen hyvin toimeentuleva siinä ympäristössä ollut edes. Mut opetettiin (haloo!!) pelkäämään tien toisella puolella kaupungin vuokrataloissa asuvia ihmisiä. En onneksi oppinut...mieheni on ollut lapsuudessaan aivan rutiköyhä ja jatkuvan häätöuhan alla, kun vuokriin ei ollut varaa yh-äidillään. Hienoa kuulla, että tuollainen retostelu ei nuorten keskuudessa enää ole automaattinen tie suosioon. P.S. työntäkää se JD-keskustelunne jo...

      Lainaa

    89. Tulos: +7 (15 ääntä)
      jukkapalmu: Nust näin. Sillä on jostain syystä ihme maine varsinkin usa:ssa. Lienee pullon muoto joka on tehnyt siitä sen mitä se nyt on. Itse en ole ikinä sitä ostanut enkä osta, muitta esim. Laivalla ne jakaa niitä paitoja jos ostaa pullon että paita on joko sieltä tai torilta huumoripaitojen myyjältä peräisin että onnea vaan.
      No eihän siinä tarvii mikää Einstein olla että osaa ynnätä Jackin rock-henkisen ja mieleenpainuvan etiketin sekä 80-luvun Mötley Crüen ja kumppanit, kun jo saadaan tulokseksi Jackin nykyinen maine. Toisaalta itse toivoisin joskus olevani Einstein kun ajattelen asioita ja ymmärryskykyni tulee vastaan. Esimerkkinä tää tilanne tässä kommenttiketjussa. Tyypit tulee tänne pätemään jostain viskeistä ja korostamaan etteivät juo Jackia koska eivät ole typeriä lampaita vaan astetta parempaa porukkaa, kun osaavat valita viskinsäkin sillai vähän paremmin. Newsflash: kukaan ei kysynyt, eikä ketään kiinnosta. Jos joku nyt sattuu tykkäämään Jackistä(joka, pyh, ole viskiä nähnytkään) niin mitä vittua sitten? Jos tuote on alansa tunnetuimpia brändejä, ei se tarkoita että tuote on paskaa ja sen kuluttajat on jotain puoli-ihmisiä. Se tarkoittaa sitä että tuote on ainakin jollain tapaa onnistunut, koska niin moni tykkää siitä. Voisin kuvitella että aito viskejä harrastava herrasmies soisi jokaiselle heille kuuluvan oikeuden ja rauhan pitää mistä tahtoo. Ja tää eumi sitten ollut mikään Jaskan puolustelukommentti että älkää hermostuko, caan lähinnä sellanen mistätoikaikkivihamitättömiäasioitakohtaakumpuaa-kommentti. Jos joku ei oo samanlainen kuin itse, niin so fn what? Annetaan kaikkien kukkien kukkia ni ehkä muut kukat antaa meidänki kukkia! Ei tämmönen vihan ilmapiiri johda yhtään mihinkään

      Lainaa

    90. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Oikun ois saanu ne sukat! En oottanu itekkään mitään ihmeempiä lahjoja, kuitenki sain jotain ja tarpeellista tavaraa oli toki ja käyttöä löytyy. :)

      Lainaa

    91. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Billie: Nuuh nuuh… Kyllä! Täällä haisee pilalle hemmoteltu ihminen, joka ei selkeästikkään osaa arvostaa lahjan antajaa. Way to go.
      Aivan! Vihaan niitä ihmisiä jotka ulisee että yhyy paska lahja miks en saanu enempää ja eri värisiä ja nyyhky.

      Lainaa

    92. single malt scotch whisky 3.1.2014 18:20
      Tulos: -4 (18 ääntä)
      Sibber: Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Jos Jack Danielsia voi viskiksi ees sanoa.

      Lainaa

    93. Tulos: -3 (19 ääntä)
      Jack Danielsia ja viskiä ei tulisi mainita edes samassa lauseessa, vaikka tein juurikin itse niin. Ei toistu. Koittakaapa etsiskellä ja maistella viskejä. Saletisti löydätte parempia, jos kantti kestää irtaantua tuosta "coolista juomasta jota kaikki rokkistaratkin juo", ettei kaverit vaan vinoilis. :D

      Lainaa

    94. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Hmm. Jäin miettimään mitä tapahtuisi, jos Jack Daniels paitaisten sekaan eksyisi yksi, jonka paidassa lukisi vaikka Jim Beam. Oisko se sama asia kun eksyisi manu fanien keskelle arsenalin lippis pääs, vai kysyiskö ne vaan että "mitä toi o"

      Lainaa

    95. Tulos: +18 (26 ääntä)
      "Kirjoij (enmuista nimii mut en lue)" Oho! Ai et vai? En olis ikinä uskonut moista... Sanavalinnat, kun tuntuu olevan suoraan Dostojevskiltä xD

      Lainaa

    96. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Eihän JD viskiä olekaan, aan hyvää viinaa.

      Lainaa

    97. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Hoi Kristan vanhemmat! Ens jouluna kun tyttö on taas rahankiilto silmissään avaamassa ahneuksissaan lahjoja, niin hiiliä ja koivunoksia noiden hömpötysten tilalle ja eiku persuuksille vaan koivuniemen herralla!
      Ei ny sentää ihan hakkaamaan tartte lähteä. Mua ei häiritse se että tuli noin törkeä kasa noin hintavia lahjoja, mut toi asenne vähän... :D Hmh. Ois kyllä ollu huvittavaa jos ei ois tullu sitä iPhonea.

      Lainaa

    98. Tulos: +15 (23 ääntä)
      joopajoo: Olen itsekin vielä kohtalaisen nuori, päälle kaksikymmentä kuitenki, mutta ihmettelen että missä muka saa suosiota olemalla rikkaasta perheestä nuorison keskuudessa. Ihmettelmpä vain koska ainakin silloin kun itse olin vaikkapa yläasteella ei asiat ainakaan olleet näin.Meidän koulussa suosituimmat oli aina niistä vähän köyhemmistä perheistä. Jostain syystä niistä perheistä tulevat olivat vähemmän motivoituneita käymään koulua, tupakoivat, ryyppäsivät ja käyttäytyivät huonosti ja nämä olivat niitä suosittuja ja niitä jotka kiusasivat muita. Itse olin noh tavallisesta duunariperheestä, mutta vanhempani paiskivat niin paljon töitä että heillä on hienot puitteet ja aina ollut varaa ostaa lapsille laadukkaat vaatteet, puhelimet, pyörät yms. Mutta kyllä aina sai koulussa vähän piilotella niitä uusia juttuja ja melkein joskus kadehdin niitä joilla oli risat kengät tai ikivanhat ruosteiset pyörät, kun olivat niitä suositumpia oppilaita. En olisi ikinä ikinä kehdannut leveillä joululahjoillani, vaikka olisin niistä tykännyt puhua, mutta tiesin, etteivät kaikki olleet saaneet välttämättä mitään muuta kuin vaikka ne yhdet sukat, jos niitäkään. Tietysti tässä on poikkeuksia, mutta itse olin kiusattu ja moni muu tilanteessani oleva oli kiusattu. Ehkä maailma on sitten ehtinyt tässä välissä muuttua tai meidän koulu oli jotenkin poikkeuksellinen..
      Laitan nyt vielä omankin mielipiteeni tähän kun kerran on keskustelu meneillään. Itse kun kummiskin kuulun tähän "nykynuorisoon". Eli meillä ylä-asteella parisen vuotta sitten ainakin oli tää vain "rikkaat, kauniit ja lahjakkaat menestyvät". Halveksunta oli kovaa ja jos sun paita maksoi alle 20€ niin ihmiset katto kieroon, että missä ihmeen rääsyissä sä kuljet. Ja auta armias jos et omistanut mitään seppälän "merkki kamaa" ja ostatkin vaatteet ihan tavallisesta kaupasta niin sut luokitellaan automaattisesti köyhäksi jolla ei oo varaa mihinkään. En edes valehtele, kersat kerskui aina uusilla jutuillaan, mitä enemmän rahaa ja mitä kalliimmat vaatteet sitä coolimpi sä olit. Joskus köksän tunneilla meidän piti laskea vaatteiden yhteishinta. Oli aina pakko laittaa joka vaatteeseen ainakin 10 lisää ettei vaan tulis paheksuvia katseita. Kerran rehellisesti myönsin vaatteeni maksaneen yhteensä 60€ (osa vaatteista oli kaverin vanhoja eli ilmasia. Kalliit olikin vaan kengät ja housut) ja koko luokka rupesi nauramaan, koska valehtelematta kaikkien vaatteet maksoi sen 200€ ainakin. Siitä asti en koko yläkoulussa koskaan kehdannut sanoa vaatteiden oikeaa hintaa. Tosin nyt kun on päässyt jo pois siitä helvetistä ja on uudet porukat niin asiat on ihan päälaelleen. Ihmiset jotka saa halvalla hyvää on niitä menestyviä ja ihailtuja ja ne jotka törsää tarpeettomasti on niitä epä-suosittuja. Veikkaan, että ero johtuu siitä, että kun sä kasvat niin sä alat ymmärtämään rahan arvon ja kuinka se ei kasvakkaan puussa (tai isin taskussa) vaan sitä pitää jollain keinoin haalia itselleen. Monesti nykyään ihmiset kehuskelee alennusmyynnistä ostamillaan vaatteilla (mikä on hyvä juttu) ja jos joku tulee lesoilemaan niiden 200€ rimpsuilla niin ihmiset näkee sut vastuuntunnottomana ja epäkypsänä. Parempi näin tosin. Ei kukaan nyt täällä sentään ryysyissä kulje mutta kyllä mäkin kadehdin jos joku on löytäny alle kympillä jonkun järjettömän hienon paidan. Eikä täällä nyt kukaan kieroon kato jos joskus satut ostamaan itsellesi vähän kalliimpaa, mutta mitä paremmin osaat säästää sitä menestyneempänä sut nähään tulevaisuudessa ja toistepäin.

      Lainaa

    99. hahahahahah 6.1.2014 12:16
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Olipas tylsät jutut.

      Lainaa

    100. Tulos: +1 (11 ääntä)
      Ahmu: Tässä pitää tietää, että nimim. “Viskisieppo” on vasta päässyt ikään, jossa voi ostaa olutta vahvempaa alkosta, eikä tiedä millainen ilmiö jack daniels on ollu 1970-1990 luvuilla rockpiireissä.
      Tässä pitä tietää, että vaikka minkälainen ilmiö se on ollu niin ei se tee siitä viskiä :D

      Lainaa

    101. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Pallosalama: Tiesin, että jonakin päivänä joku uskaltaa käyttää tuota dildon kuvaa jonka nimi sattuu olemaan delfiini facebookissa. Kohtaloa ei voi väistää!
      siNy: Mielenkiintoinen nimi dildolla, “delfiini facebookissa”… FB taitaa tosiaan olla kaikkialla.
      Pallosalaman kommentin mukaanhan dildon KUVAN nimi on "Delfiini Facebookissa". Haluan nyt tähän korjata alkuperäisen virkkeen: Tiesin, että jonkain päivänä joku uskaltaa käyttää tuota dildon kuvaa - jonka nimi sattuu olemaan delfiini - facebookissa.

      Lainaa

    102. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Deep Anal-Ice: Kuulin että noita paitoja ei aitona(joku juhlavuosi julkaisu) enää saa, mutta turistikohteista esim. Turkista noita myydään joka kadun kulmasta.
      Kyllä niitä paitoja saa Suomestakin, siis epäaitoina. Kävin muutaman kerran kirpputoreilla viime kesänä ja siellähän niitä roikkui jokaisen paitamyyjän kojussa näytillä monissa eri väreissä. Tai itseasiassa ne olivat suurimmaksi osaksi tytöille suunnattuja toppeja.

      Lainaa

    103. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Jos vanhemmat on oikeesti rikkaat niin ei tolle tyttöselle ehkä koskaan tule elämän realteetit oikeen selväksi :) Töihinkin mennään sit joskus silleen harrastusmielessä.

      Lainaa

    104. Tulos: -2 (10 ääntä)
      En tajua tuota älytöntä itsekeskeisyyttä että kuvitellaan olevansa jotenkin parempia sen perusteella, että luetellaan täällä vuoron perään oma lahjasaldo ja sanotaan perään että "kyllä minä olen tyytyväinen". Jos te olisitte vilpittömästi tyytyväisiä, niin tuskin teidän sitä tarvitsisi kenellekään muulle (aka. tuntemattomille ihmisille jossain feissarimokien kommenttipalstalla) ruveta hehkuttamaan. Ihan älytöntä itsensä asettamista muiden yläpuolelle.

      Lainaa

    105. Jack Donalds 7.1.2014 13:43
      Tulos: -2 (10 ääntä)
      Sibber: Ja eniten siinä “ilmiössä” ärsyttää se, ettei ne juo edes viskiä.
      Niin ja Jack Daniels nyt ei oikein viskin laatukriteereitä täytä, jätetään noi bourbonit ja blendiviskit teinieille...

      Lainaa

    106. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Hyvä et te kaikki tietämättömät sanotte et JD ei oo viskiä vaan "jenkkiviskiä" tai Tennessee whiskeytä niinkuin onkin. Tiedoksenne virallisesti viskit jaetaan kolmeen luokkaan: whisky ( eli alkuperäinen skotti), american whiskey ( esim JD) ja rest of the world whiskey ( vaikka irkut ja japskit). Tämä on virallinen tapa luokitella viskit. Viskiksi luokittellu ei vaadi tiettyä viljaa vaan tietyn valmistamisprosessin ja muutamat säännöt valmiiseen pullotettavaan viskiin. Älkää tietämättömät aina nolatko itteänne netissä. =]

      Lainaa

    107. Juoman nauttija 8.1.2014 11:50
      Tulos: -2 (2 ääntä)
      O_o: Perinteinen viski valmistetaan viljasta. Jack Daniel’s valmistetaan maissista. JD on itse halunnut, että JD:tä kutsutaan nimenomaan Tennessee viskinä, koska haluaa erota oikeasta viskistä. JD on puolestan perinteistä JENKKIviskiä, joilla ei tyypillisesti ole sen oikean viskin kanssa juuri mitään yhteistä. Ja mitä makuun tulee niin JD on aika helvetin kuraa. Se ei käy muuta kun colaan sekoitettavaksi, mitä en oikealle mallasviskille tee koskaan. Jackia juo Suomessa käytännössä ainoastaan viskeistä tietämättömät mm. karjala -lippis kansa elämäm kolu kavereidensa kanssa syynä jenkkileffojen onnistunut aivopesu. Monikaan tuntemistani viskin ystävistä ei juuri välitä jackista, koska tietävät kunnon viskeistä. Summa summarum, Jack on ylihintaista kuraa, jota juo jenkkien lisäksi vain mainonnan uhrit ja paremmasta tietämättömät.
      Amen, brother :)

      Lainaa

    108. Viiden lapsen iskä 8.1.2014 12:51
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Krista ei taida olla edes poikkeava lapsi. Yks joulu sukulaistyttö sai raivarit kun sai yhden lahjapaketin vähemmän kuin edellisenä vuonna ja niinpä vanhemmat kävi ostamassa vielä kaksi lahjaa pikaisesti. Minä olisin hakenut mustan jätesäkin ja vienyt lahjat pois odottamaan seuraavaa vuotta ja tukenut lapsen henkistä kasvua. Kuulemma näistä lapsista kasvaa niitä teinejä, jotka paiskaavat lahjaksi saamansa kännykän seinään kun se oli väärän värinen. Sitten "vanhemmat" ostavat uuden, oikean värisen tilalle. Eipä tarvi ihmetellä miksi maailma on niin täynnä vitipäitä nykyisin kun vanhemmat ovat kavereita eivätkä kasvattajia. Tänä jouluna teini-ikäiset lapset (2 kpl) saivat avata joululahjana sellaisen lahjan, jota eivät edellisen joulun jälkeen ole arvostaneet / käyttäneet. Kerroin vielä, että mikäli lahjaa / sen antajaa ei sen vertaa arvosta, että tutustuu siihen mitä on lahjaksi saanut, niin voi ensi vuonna varautua siihen, ettei lahjaa tule.

      Lainaa

    109. Tulos: -2 (8 ääntä)
      -Älkää valittako siitä, että toi dildo ei näytä täsmälleen samalta, kuin toi paketti. Vitsi oli hyvä :P - Jack Daniels on ihan paskaa, halvemmalla saa esim. Grantsia ja Red Labelia, jotka on ihan eri luokkaa. Ja miks jonku yläasteelaisen pitää käyttää tollast paitaa -.- - Mitä helvettiä tollanen lissu tekee järjestelmäkameralla? Ottaa facebookiin 1000 samankaltaista poseerauskuvaa?? Mikäli edes saa sen kameran päälle...

      Lainaa

    110. Heini Hämäläinen 9.1.2014 17:58
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Hemmoteltu biaatch toi Krista. Tuossahan on varmaan yli tonnin edestä tavaraa. Meidän perheen joululahjat koko suvulle yhteensä ei tehneet varmaan puoliakaan tuosta.... huhheijaa. Joulu on kulutusjuhla!

      Lainaa

    111. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Onneksi en tule koskaan tietämään millainen ihminen Krista on ja millainen hän on aikuisena. Minä en oo yhteensäkkää saanu elämäni aikana noin kalliita jouluahjoja!

      Lainaa

    112. ärsyttäää 16.1.2014 11:21
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Tähän Jack Daniel's -paita ilmiöön liittyy myös muutkin vaateilmiöt, joiden käyttäjillä ei ole mainostamastaan asiasta mitään hajua esim. jossain H&M:llä myydään Iron Maidenin, AC/DC:n, Nirvanan ja muiden bändien T-paitoja, joita sitten Bieberiä kuuntelevat lissut ostelee, koska on niin qivoi. Lissut pilaa bändipaitojen idean ja samoin Jack Daniel'sin idean ja pöllivät vielä Burberryn mummoilta. mitä ne vielä haluaa ? Viekää nyt vielä tuhkatkin pesästä!!! saatana.

      Lainaa

    113. Tulos: 0 (6 ääntä)
      Jaajozzi: A. Jack Daniels on bourbonia B. Jack Daniels on kauheata kuraa, kun sitä vertaa esim. Islayn saaren single maltteihin, sopii kyllä junteille känniääliöille.
      JD ei ole bourbonia, koska se on suodatettu ennen tynnyröimistä. Jim Beam taas on bourbonia. Ja totta on että makuasioista ei voi kiistellä, mutta kyllä single malt on aina single malt. tai Islay saaren "smokey" whiskit.

      Lainaa

    114. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Voi että, mua sitten ärsyttää noi teinit joilla on toi jack daniel's paita-massamuotivillitys aina vaan!!! Ei varmaan edes ole noi sidukkapissikset koskaan maistanu kyseistä juomaa, saati tiedä mitä se tarkalleen on. +ihanan kiittämätön kakara...

      Lainaa

    115. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Jaajozzi: A. Jack Daniels on bourbonia B. Jack Daniels on kauheata kuraa, kun sitä vertaa esim. Islayn saaren single maltteihin, sopii kyllä junteille känniääliöille.
      urpo jacki ei ole bourbonia tee läksysi ennekun alat pätemään.
      Viskisieppo: Jack Daniels ei ole viskiä nähnytkään.
      kylläpäs muuten on teeppä kotiläksys urpo ennekun alat arvostelemaan.

      Lainaa

    116. Tulos: +2 (6 ääntä)
      itsehän en pidä Jack Daniel'sin viskeistä. Pidän enemmäm Jamessonin 18 vuotisesta.mutta ei Jim Beamissakaan tai Glenfiddich. Viskissäkään mitään huonoa ole.

      Lainaa

    117. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Tää kuulostaa nyt erittäin katkeralta tilitykseltä, mut ei vittu mikä lellipentu..... Saadaan taas yks tuleva golddiggeri lisää tälle pallolle. (Y)

      Lainaa

    118. Tulos: +5 (7 ääntä)
      ... Joo ihan ok lahjat vai? Järkkäri ja iphone maksaa iha järjettömästi :D

      Lainaa

    119. irokeesiankka 11.8.2014 22:07
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      Tuommoisten teinien takia olen valitettavasti alkanut leimaamaan kaikk 1d:n ja bieberin fanit. Valitettavasti tyhmimmät ovat aina esillä. :c

      Lainaa

    120. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Tunnen ton tytön alemmasta ja voin sanoa ettei saanut puoliakaan noista ...

      Lainaa

    121. Tulos: -3 (3 ääntä)
      Ei toi Krista paljoo lellitty oo

      Lainaa

    122. Tulos: -1 (1 ääni)
      Tuommonen hemmoteltu pentu ei ansaitais mitään enneku oppii tavoille. Hirveää minkälaisia ihmisiä sitä kasvatetaan

      Lainaa

    123. Samea kuormaeläin 1.1.2022 22:44
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Viiden lapsen iskä: Krista ei taida olla edes poikkeava lapsi. Yks joulu sukulaistyttö sai raivarit kun sai yhden lahjapaketin vähemmän kuin edellisenä vuonna ja niinpä vanhemmat kävi ostamassa vielä kaksi lahjaa pikaisesti. Minä olisin hakenut mustan jätesäkin ja vienyt lahjat pois odottamaan seuraavaa vuotta ja [...]
      No ei nyt ihan noinkaan. Teinina sain joskus lahjoja tyyliin keltaisia paitoja, kun en ollut vuosikausiin pitanyt kuin mustaa, tai hajusteita, joille olen pahan kerran allerginen. Erilaisilta tadeilta joita en ollut vuosiin nahnytkaan. Kayttamatta jai. Ja arvostamatta, koska on parempi olla ostamatta mitaan kuin ostaa joku satunnainen tavara. Saajaa varten ostetut lahjat toki pitaa arvostaa; sain tana vuonna mieheltani ponchon ja fiilistelen sita joka kaanteessa, se ei ollut kallis mutta juuri taydellinen lahja, joltakult

      Lainaa

    124. Samea kuormaeläin 1.1.2022 22:45
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      ...a joka tietaa mita todella haluaisin, mutten raaskisi itselleni ostaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: dildo, paketti, Arman Alizad, joulu, lahjat, joululahjat, lista, Justin Bieber, iPhone, hattarakone, Jack Daniel's