Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 653

En kysy, mutta kysyn, että saako kysyä.
Sekalaisia, osa 653

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Vastustava marsu 4.4.2024 0:08
      Tulos: +408 (438 ääntä)
      Tommin kaltaiset hihhulit ovat raskaita. Voisi pitää nuo saarnat omana tietonaan. Menkää pois internetistä, sekin on syntiä.

      Lainaa

    2. Hassu kantojuhta 4.4.2024 0:51
      Tulos: +214 (236 ääntä)
      Miska, en kysy mutta saanko kysyä, kannattiko kysyä kysymystä kun et etsinyt seuraa? Vaimokin olisi jättänyt kysymättä kysymyksestä joka oli tarkoitettu ihan yleiseksi kysymykseksi kysymisestä.

      Lainaa

    3. Massiton albatrossi 4.4.2024 1:19
      Tulos: +105 (119 ääntä)
      Vastustava marsu: Tommin kaltaiset hihhulit ovat raskaita. Voisi pitää nuo saarnat omana tietonaan. Menkää pois internetistä, sekin on syntiä.
      Sitten vielä feilas öyhötyksensä kun haukkui väärää puuta 🤣

      Lainaa

    4. Tulos: +169 (185 ääntä)
      Pontius Pilates -ohjelma?

      Lainaa

    5. Tulos: +98 (102 ääntä)
      En tiedä oonko ainoa, mutta itelle ei kyllä tule kovin luotettava mielikuva nimestä "Kubla", muistuttaa liikaa kuplaa :) Verkostomarkkinointiyritykselle olisi kyllä osuva nimi.

      Lainaa

    6. Tulos: +89 (89 ääntä)
      Veroneuvontaan erikoistuneelle yritykselle taas sopisi nimeksi "Kupru".

      Lainaa

    7. Tulos: +88 (88 ääntä)
      Kalle: Veroneuvontaan erikoistuneelle yritykselle taas sopisi nimeksi "Kupru".
      Ei ku tietty "Kubru" :)

      Lainaa

    8. Maanalainen huonekalu 4.4.2024 8:11
      Tulos: +110 (116 ääntä)
      JPK: Pontius Pilates -ohjelma?
      Mutta kärsikö Jeesus Pontius Pilateksen aikana?

      Lainaa

    9. Toj Karin 4.4.2024 8:15
      Tulos: +52 (76 ääntä)
      Joka kerta hämmentää nämä tyypit jotka vinkuvat joogan uskonnollisesta taustasta mutta eivät melkein mistään muusta eri uskonnoista kumpuavasta asiasta. Tosin vielä enemmän hämmentää ne kristityt ketkä kitisevät jatkuvaan muista uskonnoista mutta kertovat sitten pitävänsä joogalla kuntoaan yllä.

      Lainaa

    10. Römeä mustikka 4.4.2024 8:46
      Tulos: +82 (84 ääntä)
      Maanalainen huonekalu: Mutta kärsikö Jeesus Pontius Pilateksen aikana?
      Jessen ei kannata mennä Pontiuksen vetämään Pilatekseen 😆

      Lainaa

    11. Kyllästynyt iskä. 4.4.2024 8:46
      Tulos: -55 (75 ääntä)
      Aaahahaa, en oo ikinä tavannu yhtä hauskaa hullua kissa-akkaa kun Netta, aivan hulvatonta huumoria.

      Lainaa

    12. Peitettävä albatrossi 4.4.2024 9:04
      Tulos: -51 (61 ääntä)
      Toj Karin: Joka kerta hämmentää nämä tyypit jotka vinkuvat joogan uskonnollisesta taustasta mutta eivät melkein mistään muusta eri uskonnoista kumpuavasta asiasta. Tosin vielä enemmän hämmentää ne kristityt ketkä kitisevät jatkuvaan muista uskonnoista mutta kertovat sitten pitävänsä joogalla kuntoaan yllä.
      joogalla ei ole mitään tekemistä buddhismin eikä hindulaisuuden kanssa.

      Lainaa

    13. Peritty kookos 4.4.2024 9:25
      Tulos: +163 (167 ääntä)
      Kunnon kristitty harrastaa vain crossfittiä

      Lainaa

    14. Peruuttamaton riikinkukko 4.4.2024 9:39
      Tulos: +61 (61 ääntä)
      Hassu kantojuhta: Miska, en kysy mutta saanko kysyä, kannattiko kysyä kysymystä kun et etsinyt seuraa? Vaimokin olisi jättänyt kysymättä kysymyksestä joka oli tarkoitettu ihan yleiseksi kysymykseksi kysymisestä.
      Teoreettisia kysymyksiä on aina kiva pohtia! Vaikka itse aihe ei omaa elämää koskisikaan.

      Lainaa

    15. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Kiitti Tomppa, laitetaas korvan taakse!

      Lainaa

    16. Tulos: +53 (67 ääntä)
      Peruuttamaton riikinkukko: Teoreettisia kysymyksiä on aina kiva pohtia! Vaikka itse aihe ei omaa elämää koskisikaan.
        Kysymys siitä, saako "kysy mitä vaan" ryhmässä kysyä seksiseuraa, on sinänsä ihan validi, jos ryhmän nimen ottaa kirjaimellisesti, mutta kuitenkin arvelisin, ettei saa, seksiseuran kysely siihen tarkoitettujen foorumien ulkopuolella ei oikein ole sopivaa. 
        Moka taisi olla se, joka jäljitti Miskan vaimon ja otti yhteyttä, kun ihan selkeästi seksiseuraa ei kyselty, ja muutenkin, mitä hittoa? Jos joku ukkomies vänkäisi juuri minua, niin voisin huomauttaa vaimolle, mutta jos joku jossain ryhmissä taivastelee taivaalle, niin siinähän taivastelee, on YP'n asia eikä minun. Ja olen sentään niin ikävystynyt että kommentoin täällä, ja silti en viitsisi. 
        Crossfitille nauroin ääneen.

      Lainaa

    17. Tulos: -12 (52 ääntä)
      Uskonto voi pelastaa ihmisiä, siitä on paljon todisteita. Entisiäjuoppoja, linnakundeja jne enkä heidän uskoaan halua tuomita. Parempihan se on uskoa kuin maata kuraojassa juomassa itseään hengiltä. Oma kokemukseni uskosta oli pettymys ja varmuus siitä että uskossa on kyse ihan jostai muusta kuin jumalan palvelemisesta.Jos jumala olisi niin vahva kuin vaäitetään, olisi kaikki maailmassa uskovaisia ja maailma paljon parempi paikka elää. Ohhoh, jopas tuli kirjoitettua....

      Lainaa

    18. Sanaton riikinkukko 4.4.2024 13:42
      Tulos: +71 (75 ääntä)
      Sanmperi: Uskonto voi pelastaa ihmisiä, siitä on paljon todisteita. Entisiäjuoppoja, linnakundeja jne enkä heidän uskoaan halua tuomita. Parempihan se on uskoa kuin maata kuraojassa juomassa itseään hengiltä. Oma kokemukseni uskosta oli pettymys ja varmuus siitä että uskossa on kyse ihan jostai muusta [...]
      Uskonto voi myös tuhota ihmisiä ihan lapsesta asti. Ks. Hengellinen väkivalta ja Uskontojen uhrien tuki. Itse kasvoin helluntailaisessa perheessä ja voin sanoa, että elämäni olisi mennyt paljon helpommin jos näin ei olisi.

      Lainaa

    19. Massaton hanki 4.4.2024 13:45
      Tulos: +35 (51 ääntä)
      Miksei Miska sitten voi hyvin selittää vaimolleen että kysyi kysymyksen kysymyksestä ja muut viattomat selittelyt päälle? Mikä ongelma Miskalle on se että vaimo kuulee Miskan kyselyiästä, jos aikeissa ei ole kysyä kysymys kysymyksenä vaan ihan vaan kysyä kysymys kysymyksen vuoksi?

      Lainaa

    20. Kouluttamaton muurahainen 4.4.2024 14:00
      Tulos: +41 (45 ääntä)
      Massaton hanki: Miksei Miska sitten voi hyvin selittää vaimolleen että kysyi kysymyksen kysymyksestä ja muut viattomat selittelyt päälle? Mikä ongelma Miskalle on se että vaimo kuulee Miskan kyselyiästä, jos aikeissa ei ole kysyä kysymys kysymyksenä vaan ihan vaan kysyä kysymys kysymyksen vuoksi?
      Luultavasti ongelmaa ei olekaan. Eiköhän Miskan vaimo tunne Miskan jo niin hyvin, että tietää Miskan kysymisestä kysymisestä, että kysymys koskee nimenomaan kysymystä, ei asiaa, jota kysymys, josta kysytään koskee. Lukeehan se itse kysymyksessä ihan selvästi. Luultavasti vaimo on vain nauranut koko asialle. Tai sitten helpottuneena ajatellut, että kiva, kun Miska osaa kysellä kysymyksiään muuallakin, ettei hänen itsensä tarvitse olla aina pohtimassa Miskan kanssa tällaisia kysymyksiä. Jos joku lähettäisi minulle kuvakaappauksen oman mieheni vastaavanlaisesta kysymyksestä, niin ei minulla kävisi edes mielessä, että siinä kysyttäisiin muuta kuin sitä kysymystä mitä kysyttiin.

      Lainaa

    21. Tulos: +57 (61 ääntä)
      "Jos venyttelet, et voi valita taivasta" Kiitos, Tommi

      Lainaa

    22. Ahdas marsu 4.4.2024 14:34
      Tulos: +46 (58 ääntä)
      Sanmperi: Uskonto voi pelastaa ihmisiä, siitä on paljon todisteita. Entisiäjuoppoja, linnakundeja jne enkä heidän uskoaan halua tuomita. Parempihan se on uskoa kuin maata kuraojassa juomassa itseään hengiltä. Oma kokemukseni uskosta oli pettymys ja varmuus siitä että uskossa on kyse ihan jostai muusta [...]
      Uskonto itsessään ei kyllä ole pelastanut yhtä ainoaa ihmistä. Jotkut vaan saavat uskonnon kautta voimaa parantaa tapansa ja "pelastaa itsensä". Kaikki muutos lähtee itsestä eikä alkoholistista tule raitista sillä että se eräänä aamuna tajuaa uskovansa jeesukseen tai jumalaan, tai ihan mihin tahansa muuhun jumalolentoon. Samalla tavalla uskontoa käyttää hyväkseen ihmiset jotka sortavat muita ihmisiä.

      Lainaa

    23. Uneton meduusa 4.4.2024 15:01
      Tulos: +41 (45 ääntä)
      Peritty kookos: Kunnon kristitty harrastaa vain crossfittiä
      Kämmenet verillä. 😑

      Lainaa

    24. Tulos: +38 (42 ääntä)
      Muistan ikuisesti sen keskustelun ku väittelin jonku ihmisen kanssa joka luuli että jooga on jotain enkeleille puhumista.

      Lainaa

    25. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Peitettävä albatrossi: joogalla ei ole mitään tekemistä buddhismin eikä hindulaisuuden kanssa.
      On aika paljonkin. Niin hölmöä kuin Tommin kitinä onkin, hän on täysin oikeassa joogan uskonnollisesta historiasta.

      Lainaa

    26. Uneton meduusa 4.4.2024 16:44
      Tulos: +27 (31 ääntä)
      Saan Facessa paljon jumppamainoksia, ja samainen Tommi on tosiaan käynyt kirjoittamassa saman tai samantyylisen vuodatuksen useampaankin pilatesmainokseen...tosin tässä poikkeuksellisesti vain yhdellä kielellä, yleensä hän kun kertoo saman varmuuden vuoksi suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

      Lainaa

    27. Tulos: +27 (31 ääntä)
      Sanaton riikinkukko: Uskonto voi myös tuhota ihmisiä ihan lapsesta asti. Ks. Hengellinen väkivalta ja Uskontojen uhrien tuki. Itse kasvoin helluntailaisessa perheessä ja voin sanoa, että elämäni olisi mennyt paljon helpommin jos näin ei olisi.
      Tämä.
      Tuhannet muslimien kunniaväkivallan uhrit ovat varmasti samaa mieltä kanssasi.

      Lainaa

    28. Edistynyt paarma 4.4.2024 17:40
      Tulos: -8 (52 ääntä)
      Vastustava marsu: Tommin kaltaiset hihhulit ovat raskaita. Voisi pitää nuo saarnat omana tietonaan. Menkää pois internetistä, sekin on syntiä.
      Kaikki uskonnot pitäisi kieltää lailla. Eletään vuotta 2024, enää ei ole tarvetta satu ukoilla pelotteluihin.

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (32 ääntä)
      Mä en ymmärrä tuommoisia ihmisiä, kuin Miskan vaimolle vasikoinut moraalipoliisi. Vaikka olisikin kysellyt seksiseuraa, niin mitä sitten? Sitä voi ihan vapaasti pitää moraalittomana, syntinä, ällönä tai minä vaan, mutta ei se silti oikeuta kaivamaan jostain puolison yhteystietoja ja ilmiantamaan. Vastaavaan ihmisroskaan kuuluvat canceloijat, jotka selvittävät ihmisten työnantajia ja jakavat vääriä mielipiteitä esittäneiden somepostauksia näille potkujen toivossa.

      Lainaa

    30. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Kublan Espanjan toiminta laajeni photariin ellei peräti valokuvausstudioon 😁

      Lainaa

    31. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Näin uskovaisena hävettää tuollaiset Tommit jotka öyhöttää omiansa...

      Lainaa

    32. Monilaenen jääkarhu 4.4.2024 22:22
      Tulos: +8 (12 ääntä)
      plop: Mä en ymmärrä tuommoisia ihmisiä, kuin Miskan vaimolle vasikoinut moraalipoliisi. Vaikka olisikin kysellyt seksiseuraa, niin mitä sitten? Sitä voi ihan vapaasti pitää moraalittomana, syntinä, ällönä tai minä vaan, mutta ei se silti oikeuta kaivamaan jostain puolison yhteystietoja ja [...]
      Eipä se yhteystietojen kaivaminen varmaan hankalaa ole. Klik, klik, viesti

      Lainaa

    33. Sitkeä leijona 4.4.2024 22:31
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Peritty kookos: Kunnon kristitty harrastaa vain crossfittiä
      Mulla mahtuu kolme pääkallopaikalle.

      Lainaa

    34. Suopea hyeena 4.4.2024 23:37
      Tulos: +13 (19 ääntä)
      Muistakaa kiittää viime viikkoisista lomapäivistä herraamme, Juudasta.

      Lainaa

    35. Kukkea sarvikuono 4.4.2024 23:51
      Tulos: +21 (23 ääntä)
      Peritty kookos: Kunnon kristitty harrastaa vain crossfittiä
      Cross country skiing ja motocross kepaavat myös.

      Lainaa

    36. Ärsyttävä robotti 5.4.2024 9:08
      Tulos: -7 (25 ääntä)
      K:): Näin uskovaisena hävettää tuollaiset Tommit jotka öyhöttää omiansa...
      Mulla on myötähäpeä siitä, että on vielä vuonna 2024 ihmisiä jotka uskoo satu ukkoihin.

      Lainaa

    37. Itseasiassa 5.4.2024 9:45
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Toj Karin: Joka kerta hämmentää nämä tyypit jotka vinkuvat joogan uskonnollisesta taustasta mutta eivät melkein mistään muusta eri uskonnoista kumpuavasta asiasta. Tosin vielä enemmän hämmentää ne kristityt ketkä kitisevät jatkuvaan muista uskonnoista mutta kertovat sitten pitävänsä joogalla kuntoaan yllä.
      En vielä ole keksinyt syytä, miksei jooga mahtuisi kristilliseen ajatteluun. Meillä myös on seurakunnalla joogaa, kävin kokeilemassa ja oli hyvä tunti. Vetäjänä oli pappi ja tunnilla oli myös jonkin verran hengellisyyttä mukana. Luotan joogapappiin, hän osaisi varmasti teologisesti perustella tämän. Itse katsoin, että fyysisen puolen huoltaminen auttaa myös hengelliseen osan huolta pitämisessä, joten sopivat loistavasta yhteen. 
      Tuon Tommi on aina näissä joogamainoksissa ulisemassa, mutta joskus olen profiilia vilkaissut, eikä hänellä taida olla ihan kaikki inkkarit kanootissa. 

      Lainaa

    38. Itseasiassa 5.4.2024 9:48
      Tulos: +7 (11 ääntä)
      Massaton hanki: Miksei Miska sitten voi hyvin selittää vaimolleen että kysyi kysymyksen kysymyksestä ja muut viattomat selittelyt päälle? Mikä ongelma Miskalle on se että vaimo kuulee Miskan kyselyiästä, jos aikeissa ei ole kysyä kysymys kysymyksenä vaan ihan vaan kysyä kysymys kysymyksen vuoksi?
      Miska unohti kirjoittaa mukaan klassisen "kaverin puolesta kyselen".

      Lainaa

    39. Harteeton tomaatti 5.4.2024 15:04
      Tulos: +7 (13 ääntä)
      plop: Mä en ymmärrä tuommoisia ihmisiä, kuin Miskan vaimolle vasikoinut moraalipoliisi. Vaikka olisikin kysellyt seksiseuraa, niin mitä sitten? Sitä voi ihan vapaasti pitää moraalittomana, syntinä, ällönä tai minä vaan, mutta ei se silti oikeuta kaivamaan jostain puolison yhteystietoja ja [...]
      Pettäjän mielestä on varmasti ikävää, jos joku kaivaa puolison yhteystiedot ja kertoo asiasta.
      Petetty puolestaan voi osata arvostaa sitä, että joku tuntematon viitsii nähdä vaivaa ja kertoa puolison uskottomuudesta. Kunhan on vanhat todisteet, eikä mutu-tuntumalla syytä toista. 

      Lainaa

    40. Uneton meduusa 5.4.2024 15:41
      Tulos: +7 (23 ääntä)
      Ärsyttävä robotti: Mulla on myötähäpeä siitä, että on vielä vuonna 2024 ihmisiä jotka uskoo satu ukkoihin.
      Totta puhuen, vuonna 2024 on ihmisiä, jotka uskoo epäloogisempiinkin asioihin kuin "satu ukkoihin". Onko esimerkiksi vaikka se jotenkin järjellä puolustettavissa, että heikompia suojellaan ja sairaita hoidetaan? Luonnossa kuolisivat pois. Mutta kun onneksi olemme ihmisiä, ja saamme ihan rauhassa uskoa esimerkiksi että jokainen ihminen on arvokas. Ihmisellä nyt vain on taipumus uskoa kaikenlaiseen itse keksimäänsä, jopa perustaa yhteiskunta erilaisten (enemmän tai vähemmän yhteisten) uskomusten varaan. Niin enpä nyt vuonna 2024 tuntisi jotain älyllistä ylemmyyttä ihan vain sen vuoksi, että "höhö jengi uskoo satu ukkoihin vähäx noloo lol".

      Lainaa

    41. Hyökkäävä liitu 5.4.2024 15:46
      Tulos: -7 (15 ääntä)
      Mua taas jaksaa ihnetyttää kun koulussa ei saisi olla uskonnollista ohjelmaa ja sit vedetään joogaa iha intona. Sekin liittyy uskontoon

      Lainaa

    42. Jänskä keiju 5.4.2024 18:55
      Tulos: +10 (16 ääntä)
      Hyökkäävä liitu: Mua taas jaksaa ihnetyttää kun koulussa ei saisi olla uskonnollista ohjelmaa ja sit vedetään joogaa iha intona. Sekin liittyy uskontoon
      "Liittyy uskontoon" on ihan vähän eri asia kuin "uskonnollinen ohjelma." Ihmettelisit mieluummin vaikka että miksi ihmiset viettävät joulua, niin liippaisi edes vähän lähempää noita uskonasioita.

      Lainaa

    43. Niin sanottu oppilas 5.4.2024 20:44
      Tulos: -5 (5 ääntä)
      Kouluttamaton muurahainen: Luultavasti ongelmaa ei olekaan. Eiköhän Miskan vaimo tunne Miskan jo niin hyvin, että tietää Miskan kysymisestä kysymisestä, että kysymys koskee nimenomaan kysymystä, ei asiaa, jota kysymys, josta kysytään koskee. Lukeehan se itse kysymyksessä ihan selvästi. Luultavasti vaimo on vain nauranut koko asialle. Tai [...]
      Toisaalta kysymyksen olisi varmaan voinut esittää anonyyminäkin. Mutta voi olla, että Miska ajatteli hienotunteisesti, että joku haluaisi vastata hänen kysymykseensä mieluummin yksityisviestein.

      Lainaa

    44. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 21:13
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      JPK: Pontius Pilates -ohjelma?
      Mulla oli kerran yhdessä Jeesuksen vanhassa Pontiac Pilatuksessa Judas merkkiset iskarit ja Luukkaan (Lucas) sähkövehkeet. Lucas oli paljon parempi opetuslapsena, kuin sähköinsinöörinä. Heko heko. Että silleen...menkää töihin!

      Lainaa

    45. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 21:21
      Tulos: +5 (7 ääntä)
      Kalle: En tiedä oonko ainoa, mutta itelle ei kyllä tule kovin luotettava mielikuva nimestä "Kubla", muistuttaa liikaa kuplaa 😊 Verkostomarkkinointiyritykselle olisi kyllä osuva nimi.
      Cubla, niin olisi oikeasti kansainvälinen. Kysykää vaikka Cannalta.

      Lainaa

    46. Uneton meduusa 5.4.2024 21:31
      Tulos: +2 (12 ääntä)
      Uneton meduusa: Totta puhuen, vuonna 2024 on ihmisiä, jotka uskoo epäloogisempiinkin asioihin kuin "satu ukkoihin". Onko esimerkiksi vaikka se jotenkin järjellä puolustettavissa, että heikompia suojellaan ja sairaita hoidetaan? Luonnossa kuolisivat pois. Mutta kun onneksi olemme ihmisiä, ja saamme ihan rauhassa uskoa esimerkiksi [...]
      Alapeukuista päätellen kukaan ei lue kommentteja paria lausetta pitemmälle, 🙂 mutta kivaa viikonloppua kaikille! Olkaamme toisillemme ihmisiä.

      Lainaa

    47. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 22:42
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Sanmperi: Uskonto voi pelastaa ihmisiä, siitä on paljon todisteita. Entisiäjuoppoja, linnakundeja jne enkä heidän uskoaan halua tuomita. Parempihan se on uskoa kuin maata kuraojassa juomassa itseään hengiltä. Oma kokemukseni uskosta oli pettymys ja varmuus siitä että uskossa on kyse ihan jostai muusta [...]
      Käsittääkseni Jumala antoi ihmiselle myös oman tahdon eikä siksi pakota tai huiputa ihmisiä uskomaan väkisin. Riippuu tietenkin varmaan Jumalasta mitä kukin heistä ajattelee, kun niitä on kuulemma muitakin kuin meidän kristittyjen ristiriitainen ja jakomielinen tyyppi. Raamatustakin tutuksi tulleesta lähi-idän maassa näkee tällä hetkellä hyvin, miten hyvä paikka on elää, kun eri uskonnot ja jumalat kohtaavat.

      Lainaa

    48. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 22:51
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Sanaton riikinkukko: Uskonto voi myös tuhota ihmisiä ihan lapsesta asti. Ks. Hengellinen väkivalta ja Uskontojen uhrien tuki. Itse kasvoin helluntailaisessa perheessä ja voin sanoa, että elämäni olisi mennyt paljon helpommin jos näin ei olisi.
      Poikamme kävi pienenä muutaman kerran helluntai kirkon kerhossa, eikä häntä ole missään muualla kiusattu niin kuin siellä. Poikaa ei myöskään uskaltanut laittaa helluntalaisperheen kyytiin, koska kaahailivat ihan hillittöttämästi oli keli mikä vain. Kaikki näyttää olevan heillä Jumalan hallinnassa, joten ei mitään väliä miten ajaa tai elää. Jumalan vika ja tahto, jos auto ojassa. Harmi, kun aluksi vaikuttavat ihan järkeviltä ja mukavilta ihmisiltä.

      Lainaa

    49. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 22:53
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Uneton meduusa: Kämmenet verillä. 😑
      Voi saada ikuiset stigmat tuosta.

      Lainaa

    50. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 23:00
      Tulos: -7 (9 ääntä)
      Itseasiassa: En vielä ole keksinyt syytä, miksei jooga mahtuisi kristilliseen ajatteluun. Meillä myös on seurakunnalla joogaa, kävin kokeilemassa ja oli hyvä tunti. Vetäjänä oli pappi ja tunnilla oli myös jonkin verran hengellisyyttä mukana. Luotan joogapappiin, hän osaisi varmasti teologisesti perustella tämän. Itse katsoin, [...]
      Joku Jeesus niminen tyyppi jossain kirjassa kuulemma kielsi joogaamisen aikoinaan, mutta ei sillä tyypillä ja sen saarnoilla ja nykyisellä evankelis-luterilaisen kirkolla muutenkaan enää paljoa ole tekemistä keskenään, joten ihan sama kai...

      Lainaa

    51. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 23:02
      Tulos: -9 (9 ääntä)
      Uneton meduusa: Totta puhuen, vuonna 2024 on ihmisiä, jotka uskoo epäloogisempiinkin asioihin kuin "satu ukkoihin". Onko esimerkiksi vaikka se jotenkin järjellä puolustettavissa, että heikompia suojellaan ja sairaita hoidetaan? Luonnossa kuolisivat pois. Mutta kun onneksi olemme ihmisiä, ja saamme ihan rauhassa uskoa esimerkiksi [...]
      Olet itse elävä todiste väittämillesi.

      Lainaa

    52. Kopioitu Metsätonttu 5.4.2024 23:05
      Tulos: +1 (7 ääntä)
      Uneton meduusa: Alapeukuista päätellen kukaan ei lue kommentteja paria lausetta pitemmälle, 🙂 mutta kivaa viikonloppua kaikille! Olkaamme toisillemme ihmisiä.
      Näin se täällä menee. Ne, ketkä jaksavat  lukea pidempään lukevat varmaan jotain järkevää ja opettavaista feissarimokien sijaan.

      Lainaa

    53. Esteetön maito 6.4.2024 11:43
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Ärsyttävä robotti: Mulla on myötähäpeä siitä, että on vielä vuonna 2024 ihmisiä jotka uskoo satu ukkoihin.
      Kaikkeen joku uskoo. Ei ihmisiä voi estää uskomastakaan. Mutta kun Suomessa on vielä 2024 jumalanpilkkalaki niin sitä sietää jo vähän hävetä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: baarissa, espanja, jeesus, jooga, kissat, kysymys kysymyksestä, mainos, pilates, suomalainen, uskonnot, uskonto