Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Vippaskonsti

Tatuoinnin poistaminen kotikonstein. 😬

⚠️ Luet Feissarimokia. Älä kokeile näitä vinkkejä.

Vippaskonsti

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +259 (269 ääntä)
      Aivoni suorastaan lörtsähtivät näistä vinkeistä vinkeistä. Ja Tuulan avautumisesta. Enkä välttämättä halua tietää mitä "hyöntes neulat" ovat.

      Lainaa

    2. Keveä kettu 23.1.2024 0:11
      Tulos: +140 (150 ääntä)
      Peittokuva kovin näkyvällä paikallakaan ei välttämättä ole ratkaisu, mutta riippuen miten nolo alkuperäinen on, se voi olla ainakin parempaan suuntaan. Laser taitaa maksaa aika paljon ja pitää käydä monesti hoidoissa? Näin sitä nuoruuden hairahduksista saa maksaa.

      Lainaa

    3. Huvittava vuohi 23.1.2024 0:25
      Tulos: +162 (178 ääntä)
      Vaikka tatuoinnit ovat nykyään arkipäivää, eikä niissä minunkaan mielestä mitään pahaa ole, silti vähän hirvittää kun hyvin nuoret nykyään ottaa todella isoja ja huomiota herättäviä tatuointeja. Jokainen toki tekee omat valintansa. Mietin vaan omalle kohdalle, jos olisin 18-vuotiaana ottanut jonkun Helloweenin tai Pittsburgh Penguinsin logon, niin kylläpä tänä päivänä ketuttaisi.

      Lainaa

    4. Hassu kantojuhta 23.1.2024 0:33
      Tulos: -64 (108 ääntä)
      Joo itse käyn joka päivä maitokylvyssä ja ei ole arven arpea. Ainut mitä se ei korjannut on tuo takana oleva halkeama mistä tulee jotain haisevaa ja ruskeaa välillä, pitäisikö kokeilla piimää seuraavaksi?

      Lainaa

    5. Valittu mestari 23.1.2024 0:35
      Tulos: +96 (100 ääntä)
      Tätä tietoa ette toivoneet mutta tässä se silti on, hyönteisneulat: https://www.bugger.fi/fi/tuote/rosterisethyonteisneulat Ne on niitä neuloja mitä tökitään kuivattujen hyönteisten läpi kun ne laitetaan kokoelmaan.

      Lainaa

    6. Avaamaton kobra 23.1.2024 1:05
      Tulos: +160 (188 ääntä)
      "kuka edes tietää mitä myrkkyä ne sisältää" tatuointimusteen ainesosat voi tarkistaa musteen valmistajan sivuilta (tatuointimusteet sisältää pigmenttiä, kantaja-ainetta ja steriloivaa ainetta) . Aion itse olla ylpeä mummo lörpsähtäneiden tatuointieni kanssa 😎

      Lainaa

    7. Suonensisäinen lokki 23.1.2024 1:37
      Tulos: +75 (93 ääntä)
      Huvittava vuohi: Vaikka tatuoinnit ovat nykyään arkipäivää, eikä niissä minunkaan mielestä mitään pahaa ole, silti vähän hirvittää kun hyvin nuoret nykyään ottaa todella isoja ja huomiota herättäviä tatuointeja. Jokainen toki tekee omat valintansa. Mietin vaan omalle kohdalle, jos olisin 18-vuotiaana ottanut [...]
      Pittsburgh Penguinsin logossa ei olisi mitään  hävettävää. Paitsi tietenkin jos se on ottassa tai kaulassa tai muuten näkyvällä paikalla. Just se ysärin alun logo ois paras.
      Mä en kiinnitä niin paljoa huomiota toisten tatuointeihin, mutta kasvotatuoinnit - oli kuinka hieno kuvio tahansa - on minusta aina karseita.

      Lainaa

    8. Perso marsu 23.1.2024 1:59
      Tulos: +30 (36 ääntä)
      Keveä kettu: Peittokuva kovin näkyvällä paikallakaan ei välttämättä ole ratkaisu, mutta riippuen miten nolo alkuperäinen on, se voi olla ainakin parempaan suuntaan. Laser taitaa maksaa aika paljon ja pitää käydä monesti hoidoissa? Näin sitä nuoruuden hairahduksista saa maksaa.
      Joo joku hakaristi otsassa olisi aika nolo. Ja kaikki jo nähnyt että sitä pitäisi ensin hoitaa tatska piiloon ja muuttaa toiselle paikkakunnalle tai peräti toiseen maahan niin menneisyys ei huutelisi perään.

      Lainaa

    9. Peittyvä pelikaani 23.1.2024 5:57
      Tulos: +95 (121 ääntä)
      Se ryppyinen iho muuten on vissiin älyttömän kaunis ja hehkeä? Harmi että joidenkin silmiin sattuu sitten ne tatuoinnit ryppyjen lomassa.

      Lainaa

    10. Uuvahtanut Salaatti 23.1.2024 6:11
      Tulos: +120 (130 ääntä)
      Juu, vanhetaan me kuitenkin. Iho rypistyy ja tatuoinnit sen mukana. En aio itse harmitella nuoruuden tatuointeja. Ne on siä elettyä aikaa, kertoo elämästä. Toki kerron kaikille nuorille tatuoinnista haaveiliville varoittavan esimerkin kollegasta, joka oli tatuoinut hakaristin kasvoihin. Oli yrittänyt naamioida sen kukaksi, mutta kyllä se hakaristi sieltä läpi paistoi. Että hintsun verran voi pohtia kuitenkin, nuorenakin.

      Lainaa

    11. Tukintolvana 23.1.2024 7:03
      Tulos: +77 (97 ääntä)
      Tuulalle tiedoksi, tatuointimusteita tutkitaan, testataan ja kehitetään koko ajan. Niitä on olemassa erilaisia koostumuksia ja väriaineita, ja nykyään on poistettu kaikki herkästi allergisoivat ainesosat niiden valmistuksessa. Asiastahan löytyisi tietoa googlaamalla, mutta oma mutuiluhan on tunnetusti varmempi fakta.

      Lainaa

    12. Tulos: +96 (114 ääntä)
      Surullista, että nuorena elämisen sijaan pitäisi koko ajan miettiä, miltä tulee näyttämään sitten joskus 40v päästä

      Lainaa

    13. Armeijan käynyt pulu 23.1.2024 7:54
      Tulos: +30 (54 ääntä)
      Vaakku: Surullista, että nuorena elämisen sijaan pitäisi koko ajan miettiä, miltä tulee näyttämään sitten joskus 40v päästä
      Jos ottaa tatuoinnin niin se ei välttämättä näytä samalta 40-vuoden päästä tai edes 10-vuoden päästä. Aikaisemmin suora viiva voi levitä ihossa ja kuva muuttua suttuiseksi.
      Osaavalle tatuoijalle on yleensä jonoa mutta moni käy lomamatkalla ottamassa tatuoinnin. Ulkomailta tehtyjä tatuointeja on jouduttu poistamaan allergisten reaktioiden vuoksi koska muste ei ole ollut välttämättä sitä mitä on kerrottu tai mukaan on saatu bakteeri joka vaatii sairaalahoitoa. 

      Lainaa

    14. Huvittava vuohi 23.1.2024 8:19
      Tulos: +25 (33 ääntä)
      Suonensisäinen lokki: Pittsburgh Penguinsin logossa ei olisi mitään  hävettävää. Paitsi tietenkin jos se on ottassa tai kaulassa tai muuten näkyvällä paikalla. Just se ysärin alun logo ois paras. Mä en kiinnitä niin paljoa huomiota toisten tatuointeihin, mutta kasvotatuoinnit - oli kuinka hieno kuvio tahansa - on minusta aina karseita.
      Tätä nykyä kun jääkiekko ei kiinnosta vähääkään, niin en todellakaan haluaisi kantaa minkään joukkueen logoa ihossa. Onneksi tuolloin tatuoinnit oli vielä sen verran harvinaisia, ettei sellaisen ottaminen ollut kovin realistista. Jos olisin ollut nuori ja tyhmä 20 vuotta myöhemmin olisi minulla luultavasti joku typerä tatuointi.
      Tällä hetkellä ei ole yhtään tatuointia, mutta on pienesti ollut harkinnassa ottaa. Mutta sitä harkitaan todella tarkkaan, minkälainen ja mihin. 

      Lainaa

    15. Helakka järvisieni 23.1.2024 8:22
      Tulos: +36 (46 ääntä)
      Peittyvä pelikaani: Se ryppyinen iho muuten on vissiin älyttömän kaunis ja hehkeä? Harmi että joidenkin silmiin sattuu sitten ne tatuoinnit ryppyjen lomassa.
      Ainakin henkilökohtaisesti itse viehätyn kyllä luonnollisesta aina ennemmin kuin epäluonnollisesta kaikkine epätäydellisyyksineenkin. Ei tosin kyllä ole antipatioita silti tatuointejakaan kohtaan, mutta samoin ei mielestäni ole vikaa niissä ihan luonnollisissa rypyissäkään.

      Lainaa

    16. Tulos: +21 (51 ääntä)
      Vaakku: Surullista, että nuorena elämisen sijaan pitäisi koko ajan miettiä, miltä tulee näyttämään sitten joskus 40v päästä
        Jos ette ole täydellisiä idiootteja (siis ei niitä hakaristejä, eikä mitään sellaista mitä ei voi peittää) niin ottakaa koko tatskapuoti. Kaikista ottamistani tatuoinneista pidän, se mikä kaduttaa on, etten ottanut nuorena enempää ja näytellyt niitä. Tietysti pitää harkita huolella, "YOLO" on luultavasti johtanut pahempiin typeryyksiin kuin "hold my beer and watch this". Mutta liiallinen varovaisuus johtaa siihen, ettei koskaan tee mitään, ja saa sitten arkussaan olla tosi puhtoinen. Mikä palkinto. (Keski-ikäisenä vaimona ja äitinä, voin sanoa että en kadu tekemiäni meuhkauksia. Kadun niitä jotka jäivät tekemättä. Tai no ehtiihän sitä vielä, jos saa lapsenvahdin :) )
        Walter de Camp sanoi jossain, että ihmiset, joilla on tyyli, eivät tarvitse muotia. Tatuointia katuu vain, jos ei ole löytänyt tyyliään vielä. 

      Lainaa

    17. Jorma Ralli-Kukkula 23.1.2024 8:52
      Tulos: +54 (66 ääntä)
      Toivon että minulla on sitten joskus ryppyisenä kasikymppisenä asiat yhtä hyvin kuin Tuulalla ja elämäni suurin ongelma on se, miltä 50 vuotta aiemmin otetut tatuointini näyttävät.

      Lainaa

    18. Tulos: +52 (56 ääntä)
      Hyi että alkoi oksettaa nuo kermat ja maidot.

      Lainaa

    19. Tulos: +27 (33 ääntä)
      tonique: Aivoni suorastaan lörtsähtivät näistä vinkeistä vinkeistä. Ja Tuulan avautumisesta. Enkä välttämättä halua tietää mitä "hyöntes neulat" ovat.
      Ei mitään pelkoa. Hyönteisneulat ovat tavallisia nuppineuloa, mutta emaloitu sellaisella pinnoitteella että neulan metalli ei reagoi minkään hyönteisten säilöntäaineen tai hapen kanssa. Ne on siis niitä neuloja joilla esim. museoissa naulataan hyönteiset kiinni levyyn ihmisten tuijotettavaksi. Ainoa vaan se, että neulaa ei kannata desinfioida sytkärillä, koska pinnoite ei välttämättä pidä tulesta.

      Lainaa

    20. Tulos: +61 (67 ääntä)
      Huvittava vuohi: Vaikka tatuoinnit ovat nykyään arkipäivää, eikä niissä minunkaan mielestä mitään pahaa ole, silti vähän hirvittää kun hyvin nuoret nykyään ottaa todella isoja ja huomiota herättäviä tatuointeja. Jokainen toki tekee omat valintansa. Mietin vaan omalle kohdalle, jos olisin 18-vuotiaana ottanut [...]
      Ei minuakaan muiden tatuoinnit heilauta suuntaan taikka toiseen, mutta kun miettii sitä omaa ysärityyliään hopparihousuineen ja munien alapuolella roikkuvine vöineen, niin olen henkilökohtaisesti ihan tyytyväinen, että sen hetkisellä tyylitajulla ei tullut tehtyä mitään koko elämän kestäviä ratkaisuja.

      Lainaa

    21. Itseasiassa 23.1.2024 10:05
      Tulos: -2 (8 ääntä)
      Valittu mestari: Tätä tietoa ette toivoneet mutta tässä se silti on, hyönteisneulat: bugger.fi/fi/tuote/rosterisethyonteisneulat Ne on niitä neuloja mitä tökitään kuivattujen hyönteisten läpi kun ne laitetaan kokoelmaan.
      Miksi tähän ei sitten kävisi mikä vain neula? Vai pitääkö se hyönteisen olla siinä neulassa tai olla poistettu siitä? Jos se antaisi jotain myrkkyjä, joka puskee väriaineet joka ilman suuntaan?
      Medln kaupungissa on varmaan puolet vanhemmista miehistä ollut aikoinaan merillä ja niillä niitä tatuointeja näkyy siltä ajalta. Kyllä ne mun mielestä on hienoja, tietysti sillon yleensä olkavarsi oli se paikka ja kuva ja värivalikoima aika suppea. 

      Lainaa

    22. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Oma äitini alkoi ottaa tatuointeja vasta suunnilleen tuossa kuudenkymmenen ikävuoden tienoilla. Nyt on yksi isompi ja yksi pienempi, musta molemmat ihan tyylikkäitä. Eli ei ole pelkästään nuorten juttu, jota saattaa katua sitten vanhempana. :D Musta se on vaan tyylivalinta siinä missä meikki tai pukeutuminen, ei aina kaikkien mieleen. Kuten yllä on huomautettu, se on toki pysyvämpi valinta, joten kannattaa todella itse varovasti harkita, että ottaa sellaisen mihin sitten on aina tyytyväinen... Mutta ylipäätään tatuoinneissa ei mun mielestä ole sen kummempaa kauhistelemista.

      Lainaa

    23. Suopea hampurilainen 23.1.2024 10:43
      Tulos: -50 (70 ääntä)
      Jälleen kerran loista tatutoitujen ihmisten älykkyys mokissa.

      Lainaa

    24. Tulos: -6 (26 ääntä)
      tonique: Aivoni suorastaan lörtsähtivät näistä vinkeistä vinkeistä. Ja Tuulan avautumisesta. Enkä välttämättä halua tietää mitä "hyöntes neulat" ovat.
      Neuloja joilla perhostenkeräilijät kiinnittäää toukat ym kiinni alustaan. Todella ohut ja siksi sopii tatuointien tekoon, kai pienon ohuin kielikin siihen käy olen kuullut.

      Lainaa

    25. Lannoitettu guava 23.1.2024 11:40
      Tulos: +5 (13 ääntä)
      Paikallisen tulehduksen aiheuttaminen sikäli kyllä haalistaa tatuointeja, kun immuunijärjestelmä aktivoituu. Mutta eri asia sitten millaiset arvet siitä tulehduksesta jää, tai pääseekö leviämään pidemmälle. "During the reign of the Emperor Claudius, garlic, excrement of pigeons, decomposed urine, pepper and lime, mother’s milk, strong vinegar, sulphuric acid, and cantharides were used to remove unwanted tattoos. Agents producing superficial burns such as phenol, nitric acid, and carbon dioxide have also been popular." Itse kokeilisin aluksi pulunkakkaa sillä välin kun virtsan mädätys on käynnissä.

      Lainaa

    26. It's a deal 23.1.2024 13:11
      Tulos: +30 (38 ääntä)
      Tukintolvana: Tuulalle tiedoksi, tatuointimusteita tutkitaan, testataan ja kehitetään koko ajan. Niitä on olemassa erilaisia koostumuksia ja väriaineita, ja nykyään on poistettu kaikki herkästi allergisoivat ainesosat niiden valmistuksessa. Asiastahan löytyisi tietoa googlaamalla, mutta oma mutuiluhan on tunnetusti varmempi fakta.
      "No mutta ei niitä ainesosia voi nähdä, totta kai ne kirjoittaa noin vaikka sisältö on oikeasti radioaktiivisia nanobotteja lampaille, sen värin tarkoitus on estää niiden näkyminen mikroskoopilla. Todisteena se, ettei niitä siellä näy."

      Lainaa

    27. Tulos: +22 (42 ääntä)
      Sanmperi: Neuloja joilla perhostenkeräilijät kiinnittäää toukat ym kiinni alustaan. Todella ohut ja siksi sopii tatuointien tekoon, kai pienon ohuin kielikin siihen käy olen kuullut.
      Pieno?

      Lainaa

    28. Tukkeutunut peto 23.1.2024 13:55
      Tulos: +15 (27 ääntä)
      Olen minä maitokylvyistä kuullut (ehkä oikeasti jotain puhdistusmaitoa?) mutta piimä on uutta. Tulipa heti kuvottava olo kun miettii miltä tuntuisi piimässä lillua 🤮.

      Lainaa

    29. Nuutunut kivi 23.1.2024 18:06
      Tulos: +10 (16 ääntä)
      Valittu mestari: Tätä tietoa ette toivoneet mutta tässä se silti on, hyönteisneulat: bugger.fi/fi/tuote/rosterisethyonteisneulat Ne on niitä neuloja mitä tökitään kuivattujen hyönteisten läpi kun ne laitetaan kokoelmaan.
      Ihan tylsä fakta. Itse jo mietin ampiaisen tai muun vastaavan pistintä neulana. Olisi ainakin luonnonmukaista.

      Lainaa

    30. Huvittava vuohi 23.1.2024 18:07
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      -x-x-: Ei minuakaan muiden tatuoinnit heilauta suuntaan taikka toiseen, mutta kun miettii sitä omaa ysärityyliään hopparihousuineen ja munien alapuolella roikkuvine vöineen, niin olen henkilökohtaisesti ihan tyytyväinen, että sen hetkisellä tyylitajulla ei tullut tehtyä mitään koko elämän kestäviä ratkaisuja.
      Hyvin puit sanoiksi sen mitä minäkin hain. Sitä oli alle parikymppisenä vielä niin kakara, että on tosiaan onni ettei siitä mitään pysyviä jälkiä jäänyt.

      Lainaa

    31. Auttamaton minkki 23.1.2024 19:41
      Tulos: +6 (18 ääntä)
      Tukintolvana: Tuulalle tiedoksi, tatuointimusteita tutkitaan, testataan ja kehitetään koko ajan. Niitä on olemassa erilaisia koostumuksia ja väriaineita, ja nykyään on poistettu kaikki herkästi allergisoivat ainesosat niiden valmistuksessa. Asiastahan löytyisi tietoa googlaamalla, mutta oma mutuiluhan on tunnetusti varmempi fakta.
      No mutta nämähän on näitä tyyppejä joiden mielestä ainesosaluetteloihin ei voi luottaa, ihan sama vaikka tuotteet olisi tehty EU-alueella (mikä takaa turvallisuuden, direktiivit nääs). Sama mentaliteetti koskee ihan kaikkea, paitsi tietenkin niitä tuotteita mitä henkilöt itse käyttävät. Niiden turvallisuuteen voi luottaa eikä sitä tarvitse ikinä kyseenalaistaa. Nikotiinikorvaustuotteet on ihan sama asia, paitsi jos paketin kyljessä lukee Nicorette. Silloinhan tuote on 100% turvallinen.

      Lainaa

    32. Mäntylahti-Piiras 24.1.2024 4:14
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      "⚠️ Luet Feissarimokia. Älä kokeile näitä vinkkejä." Ai hitski kun just piti kokeilla, mutta onneksi huomasin tämän varoituksen!

      Lainaa

    33. Simppeli sarvikuono 24.1.2024 5:57
      Tulos: -14 (24 ääntä)
      Huvittava vuohi: Hyvin puit sanoiksi sen mitä minäkin hain. Sitä oli alle parikymppisenä vielä niin kakara, että on tosiaan onni ettei siitä mitään pysyviä jälkiä jäänyt.
      Harmi, kun ajattelette elämästänne noin negatiivisesti. Varmaan 20 vuoden päästä tämäkin aika saa facepalmaamaan?

      Lainaa

    34. Kouluttamaton muurahainen 24.1.2024 7:45
      Tulos: +14 (22 ääntä)
      Huvittava vuohi: Hyvin puit sanoiksi sen mitä minäkin hain. Sitä oli alle parikymppisenä vielä niin kakara, että on tosiaan onni ettei siitä mitään pysyviä jälkiä jäänyt.
      Alle parikymppisenä monet tekevät tosiaan pahoja mokia, joista kärsivät koko elämänsä. Jotkut esimerkiksi aloittavat tupakoinnin tai kenties hankkivat itselleen jonkin pahemmankin riippuvuuden. Osa leikkii autolla siten, että itse tai joku kaveri vammautuu tai kuolee. Jotkut velkaantuvat ja menettävät luottotietonsa ja kärsivät siitä eläkeikään asti. Joku tekee lapsen, joka huostaanotetaan ja joka kärsii vanhempiensa ajattelemattomuudesta koko elämänsä (enkä tarkoita tässä niitä teinivanhempia, jotka hoitavat lapsensa hyvin, heitä on suurin osa). Elämänsä voi pilata todella monella asialla ihan nuoruuden typeryyttään. Useimpiin peruuttamattomiin asioihin verrattuna tatuointi on aika pieni paha. Siitä ei ole mitään muuta kuin kosmeettista haittaa. Ei sitä silti tietenkään tarvitse ottaa, mutta ei se niin kauhean vakavaa ole. Monet jopa tykkäävät tatuoinneistaan loppuun asti.

      Lainaa

    35. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Simppeli sarvikuono: Harmi, kun ajattelette elämästänne noin negatiivisesti. Varmaan 20 vuoden päästä tämäkin aika saa facepalmaamaan?
      Hyvin todennäköisesti. Sitä kutsutaan kasvamiseksi.  Toki oletan, että olen näin nelikymppisenä ehkä vähän aidommin oma itseni kuin silloin teinivuosina, joten olettaisin, että muutun vähemmän mennessäni nelikymppisestä kuuskymppiseksi kuin kakskymppisestä (tai varsinkaan 15-vuotiaasta) nelikymppiseksi. 
      Olishan ne nyt hiukan kiusallista kävellä ympäriinsä jonkun Pikku G -tatuoinnin kanssa. (OK, mä olin vähän turhan vanha, kun Pikku G:lle, mutta se oli nolointa, mitä keksin näin aamutuimaan.)

      Lainaa

    36. Meluisa aprikoosi 24.1.2024 12:25
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      ihmiset jotka käytätte näitä "luontaisia" hoitokeinoja. älkää sitten menkö meidän julkiseen terveydenhoitoon oikealle lääkärille kun tulee iso hätä kun tilanne pahenee. menkää sitten loppuun asti sillä homeopatialla, ja kuolkaa pois ilman meidän verorahoja.

      Lainaa

    37. Arvo A Lukuarvo 24.1.2024 12:52
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      Tatuointiaineet ovat täällä länsimaissa erittäin reguloituja ja kasvipohjaisia valmisteita. Kyllä niistä tiedetään aivan tasan tarkkaan mitä sinne ihoon pistellään. Tuolla taas öyhöttää joku jonka mielestä tatskat on saatanasta koska jeesus

      Lainaa

    38. Simppeli sarvikuono 24.1.2024 19:34
      Tulos: -1 (13 ääntä)
      -x-x-: Hyvin todennäköisesti. Sitä kutsutaan kasvamiseksi.  Toki oletan, että olen näin nelikymppisenä ehkä vähän aidommin oma itseni kuin silloin teinivuosina, joten olettaisin, että muutun vähemmän mennessäni nelikymppisestä kuuskymppiseksi kuin kakskymppisestä (tai varsinkaan 15-vuotiaasta) nelikymppiseksi.  Olishan ne [...]
      Aijaa, mun mielestä on inhimillisempää kantaa menneisyytensä selkä suorassa. Ei se nuorempi minä ole mikään eri ihminen.

      Lainaa

    39. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Armeijan käynyt pulu: Jos ottaa tatuoinnin niin se ei välttämättä näytä samalta 40-vuoden päästä tai edes 10-vuoden päästä. Aikaisemmin suora viiva voi levitä ihossa ja kuva muuttua suttuiseksi. Osaavalle tatuoijalle on yleensä jonoa mutta moni käy lomamatkalla ottamassa tatuoinnin. Ulkomailta tehtyjä tatuointeja on jouduttu poistamaan [...]
      Kiva että olet noin huolissasi muista.
      Keskity vaan suremaan asioita, jotka koskevat itseäsi. Et ole vastuussa muiden nuoruuden katumuksista.

      Lainaa

    40. Bete B. Baita 25.1.2024 10:54
      Tulos: -5 (9 ääntä)
      Arvo A Lukuarvo: Tatuointiaineet ovat täällä länsimaissa erittäin reguloituja ja kasvipohjaisia valmisteita. Kyllä niistä tiedetään aivan tasan tarkkaan mitä sinne ihoon pistellään. Tuolla taas öyhöttää joku jonka mielestä tatskat on saatanasta koska jeesus
      Kuinka todennat että tatuoijalla on neulansäiliössä sitä "erittäin reguloituja ja kasvipohjaisia valmisteita" eikä kiinasta tilattua 10 kertaa halvempaa? Se että se kaataa sitä "tunnetun turvallisen merkin" pullosta  ei takaa että aine on sitä, ihan hyvin voi olla kiinalaista halpistuotetta.

      Lainaa

    41. Tulos: +5 (9 ääntä)
      Mikään ei nosta mulle mustekuumetta yhtä tehokkaasti kuin Tuulan vuodatuksen tapaiset kommentit. Alle kuukausi sitten otin edellisen tatskan, kuinkahan nopeesti sais päätettyä seuraavan kuvan?

      Lainaa

    42. heimosenkeimo 10.2.2024 14:46
      Tulos: -1 (1 ääni)
      Tuula puhuu kyllä täyttä asiaa. Tatuointeja ottaa nistit, rikolliset ja huorat, eli valkoroskat.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: arpi, kerma, laser, maito, piimä, poistaminen, tatuoinnit, tatuointi, vinkit