Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Miehen metsästys

Tinder-match antoi pakit, mutta Satu ei vielä luovuta.
Miehen metsästys

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Palkitseva sohvaperuna 2.1.2024 0:18
      Tulos: +169 (207 ääntä)
      Mites tuo Tinderi toimii, eikö matchin poistoa voi peruuttaa? Näkeekö jostain estetyt/poistetut? Entäs ne vanhat viestit? Hankala systeemi jos ei äkkipikaistuksissaan tehtyjä asioita voi peruuttaa. Toisaalta jos mieli vaihtelee noin rajusti niin olisiko se sitten parempi S:llekin että tämä oli tässä.

      Lainaa

    2. Pylynalle 2.1.2024 0:39
      Tulos: +368 (376 ääntä)
      Palkitseva sohvaperuna: Mites tuo Tinderi toimii, eikö matchin poistoa voi peruuttaa? Näkeekö jostain estetyt/poistetut? Entäs ne vanhat viestit? Hankala systeemi jos ei äkkipikaistuksissaan tehtyjä asioita voi peruuttaa. Toisaalta jos mieli vaihtelee noin rajusti niin olisiko se sitten parempi S:llekin että tämä oli tässä.
      Mää käsitin niin että se match poisti Satun eikä toisinpäin. Siks tää onki erityisen epämukava juttu.

      Lainaa

    3. Potra pulu 2.1.2024 0:55
      Tulos: +312 (318 ääntä)
      Ei jää mietityttämään, että miksi on poistanut mätsäyksen. Onneksi Postin asiakaspalvelusta ei saa asiallisiakaan asioita hoidetuksi juuri koska , joten ko. hlö voinee olla suht. turvallisin mielin. Ja onhan Posti nyt työpaikkana vastuullinen, eikä edes paljasta ketä heillä on töissä, ketä ei, ellei ole työhön liittyvää tarvetta.

      Lainaa

    4. Lukutaidoton peruna 2.1.2024 1:09
      Tulos: +344 (352 ääntä)
      Satu on kävelevä 🚩🚩🚩🚩🚩🚩

      Lainaa

    5. Kako marja 2.1.2024 2:15
      Tulos: +182 (194 ääntä)
      Potra pulu: Ei jää mietityttämään, että miksi on poistanut mätsäyksen. Onneksi Postin asiakaspalvelusta ei saa asiallisiakaan asioita hoidetuksi juuri koska , joten ko. hlö voinee olla suht. turvallisin mielin. Ja onhan Posti nyt työpaikkana vastuullinen, eikä edes paljasta ketä heillä on töissä, ketä ei, ellei ole työhön liittyvää tarvetta.
      Posti jos joku piilottaa/hukkaa työntekijänsä niin ettei kukaan löydä 😆

      Lainaa

    6. Tulos: +288 (292 ääntä)
      Siis Satu aikoo tosissaan soittaa tyypin jonka kanssa on vaihtanut muutaman viestin (ehkä kerran tavanneet) työpaikalle sen jälkeen kun tämä on todennut ettei halua olla tekemisissä. Eikä missään vaiheessa näytä käyvän mielessäkään että siinä olisi joku ongelma. Melko pelottava tyyppi.

      Lainaa

    7. Maineeton kantojuhta 2.1.2024 3:49
      Tulos: +142 (146 ääntä)
      Stalkker much, Satu tuo ei oo enää tervettä..

      Lainaa

    8. Eräsvaan 2.1.2024 6:47
      Tulos: +50 (58 ääntä)
      Pylynalle: Mää käsitin niin että se match poisti Satun eikä toisinpäin. Siks tää onki erityisen epämukava juttu.
      Eikö Satu ollut lopettanut jutun ja sen pohjalta toinen poisti matchin?

      Lainaa

    9. Maineeton kantojuhta 2.1.2024 8:19
      Tulos: +113 (127 ääntä)
      Nyt unen jälkeen tuli sellainen mieleen.. Netti on niin vaarallinen paikka, varsinkin tommoset naistenhuoneet. Ei voi muuta sanoa kuin, että hävetkää. Mieti kun tuo S on hakenut lähestymiskieltoa ja tää Satu keksinyt ton sadun varjokseen, että löytäisi tuon S. Ja sitten noi auttajat ei näe tässä mitään väärää, kun taas osa näkee ton tarinan läpikin, että toi on ihan kauheeta toimintaa.

      Lainaa

    10. Nurja päärynä 2.1.2024 9:51
      Tulos: +12 (88 ääntä)
      Tosi pelottavaa! Jos olisi toisin päin niin se mies olisi jo tyyliin vankilassa. Omituista miten moni Naistenhuoneella menee mukaan tollaseen...

      Lainaa

    11. Kyllästynyt iskä. 2.1.2024 10:20
      Tulos: +13 (51 ääntä)
      Olipa yllättävää että Naistenhuoneelta löytyy taas tämän tasoista älykköä, hohhoijaa.

      Lainaa

    12. Tulos: -12 (48 ääntä)
      Nurja päärynä: Tosi pelottavaa! Jos olisi toisin päin niin se mies olisi jo tyyliin vankilassa. Omituista miten moni Naistenhuoneella menee mukaan tollaseen...
      Miten niin moni? Yksi ihminen(Niki) ei ole "moni".

      Lainaa

    13. Tulos: +102 (106 ääntä)
      Toivottavasti se ”S” saa tosta stalkkaamisesta tiedon - vaikka täältä Feissarimokista jos ei muuten - ja ottaa kuvakaappaukset poliisia varten. Just in case, ei kuulosta nimittäin ihan tasapainoiselta tuo neiti. 😨

      Lainaa

    14. Näpsäkkä hanhi 2.1.2024 11:30
      Tulos: +13 (67 ääntä)
      Eräsvaan: Eikö Satu ollut lopettanut jutun ja sen pohjalta toinen poisti matchin?
      Eli Satu laittoi "liinat kiinni" viestillä mikä harmitti? Ja vastapuoli poisti mätsin? Itse ensin ymmärsin että Satu siinä samalla kun viestin laittoi droppasi myös mätsin? Vaikeita vempaimia. Ja jos olisi ollut tosi elämässä treffikumppani lauantaina, niin kai siinä olisi voinut puhelinnumerot vaihtaa ettei tarvi Tinderin kautta viestitellä? Tosin ehkäpä S:lle hyvä ettei kun katsoo tuota Satun käytöstä. Miksiköhän meni lörpöttelemään työpaikasta ja syntymävuodesta muttei edes puh.nroa vaihtanut? Erikoista.

      Lainaa

    15. Vedessäelävä katkarapu 2.1.2024 11:30
      Tulos: +213 (213 ääntä)
      Joo, kuinka romanttista olisikaan, jos esimies hakisi "puhutteluun" ja paljastaisi sitten, että yllätyyyys, kyseessä onkin stalkkeri Tinderistä! 💕💖

      Lainaa

    16. Söpö orja 2.1.2024 11:30
      Tulos: +40 (74 ääntä)
      Sellainen jännänainen siellä, kyllähän tuo ahdisteluksi menee ja mies olisijo syytteessä. Harmillista ettei naishuone tuominnut toimintaa heti alkuunsa

      Lainaa

    17. Uneton meduusa 2.1.2024 11:34
      Tulos: +62 (70 ääntä)
      Selvennetäänpä nyt edeltävien asioiden kulku, kun se ilmeisesti jäi monelle epäselväksi - 1. Satu ja S. olivat treffeillä (todennäköisesti, ellei Satu nyt puhu tulevalle lauantaille sovituista treffeistä) 2. Satu päätti, että elämässä on nyt liikaa meneillään ja halusi lopettaa treffikuvion tai hiljentää vauhtia (mitä se "laittaa liinat kiinni" nyt tarkalleen onkaan 3. Satu viesti tästä S:lle, viestin tarkemmasta sisällöstä ei tietoa 4. S. poisti Tinder-matchin, joten Satu ei enää saa häneen yhteyttä 5. Satua kaduttaa viestinsä, tai siitä seurannut matchin menetys. Joo muuten vaikka Satu olisikin itse poistanut matchin, hän ei sitä saisi takaisin, kun tätäkin joku kyseli. Myös koko yhteinen chätti häviää, ja on kuin matchia ei olisi koskaan ollutkaan. Eli jos esim. pistäisi matchilleen viestin, "Sorry, olet kiva, mutta en halua mennä pidemmälle" ja poistaisi heti sen jälkeen matchin, toinen henkilö ei luultavasti näkisi jäähyväisviestiä ollenkaan.

      Lainaa

    18. Hassu hyttynen 2.1.2024 11:44
      Tulos: +84 (94 ääntä)
      Uneton meduusa: Selvennetäänpä nyt edeltävien asioiden kulku, kun se ilmeisesti jäi monelle epäselväksi - 1. Satu ja S. olivat treffeillä (todennäköisesti, ellei Satu nyt puhu tulevalle lauantaille sovituista treffeistä) 2. Satu päätti, että elämässä on nyt liikaa meneillään ja halusi lopettaa treffikuvion tai hiljentää vauhtia [...]
      No eipä se juurikaan asiaa paremmaksi tee, vaikka asia noin olisikin. 
      Erityisen karmaiseva oli kohta, jossa hekumoitiin ajatuksella, että pomo alkaisi leikkiä jotain tuollaista. Eihän tuollainen olisi OK edes silloin, jos kyse olisi pitkästä parisuhteesta.. Siis ajatelkaa jos haluaisin yllättää aviopuolisoni ja pyytäisin siihen hänen pomonsa apua.. 

      Lainaa

    19. Uneton meduusa 2.1.2024 11:48
      Tulos: +36 (42 ääntä)
      Uneton meduusa: Selvennetäänpä nyt edeltävien asioiden kulku, kun se ilmeisesti jäi monelle epäselväksi - 1. Satu ja S. olivat treffeillä (todennäköisesti, ellei Satu nyt puhu tulevalle lauantaille sovituista treffeistä) 2. Satu päätti, että elämässä on nyt liikaa meneillään ja halusi lopettaa treffikuvion tai hiljentää vauhtia [...]
      Uneton meduusa vielä kommentoi itselleen, että juu Sadun viimeisestä kommentista päätellen olivat siis olleet treffeillä kyllä. Tuo numeroiden vaihtaminen varmaan vaihtelee, jotkut viestivät Tinderin kautta pitkäänkin, jotkut taas eivät luota siihen ja siirtyvät mahdollisimman pian esim. Whatsappiin.
      Ja siis Satu kommentoi ansainneensa (viestillään) matchin poiston, joten vaikka hän se viestillään "veti liinat kiinni", varsinaisen matchin poiston teki S.

      Lainaa

    20. Uneton meduusa 2.1.2024 11:50
      Tulos: +43 (47 ääntä)
      Hassu hyttynen: No eipä se juurikaan asiaa paremmaksi tee, vaikka asia noin olisikin.  Erityisen karmaiseva oli kohta, jossa hekumoitiin ajatuksella, että pomo alkaisi leikkiä jotain tuollaista. Eihän tuollainen olisi OK edes silloin, jos kyse olisi pitkästä parisuhteesta.. Siis ajatelkaa jos haluaisin yllättää aviopuolisoni ja pyytäisin siihen hänen pomonsa apua.. 
      Sanoinko että tekisi? Siihen en ota kantaa, mutta koska puolet kommenttiketjusta on nyt "niin siis kuka teki mitä häh miten Tinder toimii", tässä käännös kaikille epävarmoille.

      Lainaa

    21. Itseasiassa 2.1.2024 12:09
      Tulos: -19 (29 ääntä)
      Siis mulla on kerran ollut pidempi aikainen deitti, joka oli samassa firmassa töissä, mutta edes se ei koskaan laittanut viestiä työpaikalla. Vittu kriipii!

      Lainaa

    22. Itseasiassa 2.1.2024 12:14
      Tulos: +55 (61 ääntä)
      Nurja päärynä: Tosi pelottavaa! Jos olisi toisin päin niin se mies olisi jo tyyliin vankilassa. Omituista miten moni Naistenhuoneella menee mukaan tollaseen...
      Et taida tietää, miten oikeuskäytäntö menee. Tuosta ei kukaan saisi edes lähestymiskieltoa, mutta varmaankin kannattaisi jo tulevaisuutta varten kerätä kaikki todisteet mitä saa.

      Lainaa

    23. Itseasiassa 2.1.2024 12:19
      Tulos: +48 (50 ääntä)
      Näpsäkkä hanhi: Tosin ehkäpä S:lle hyvä ettei kun katsoo tuota Satun käytöstä. Miksiköhän meni lörpöttelemään työpaikasta ja syntymävuodesta muttei edes puh.nroa vaihtanut? Erikoista.
      Todennäköisesti jo keskusteltu viesteillä joistain asioista ennen niitä treffejä. Näiden keskusteluja vuoksi niillä treffeillä yleensä käydään. Tinderissä saa jo iän selville, siellä kun laitetaan ihan ikähaarukka ketä haluat tavata, ja moni kertoo ammattialansa jo esittelyssä. Munkin pito aikoinaan kertoa kun monelle miehelle turn off oli jo se, että olen töissä tekniikan alalla niin pääsin sellaisista eroon jotka halusivat naisen jostain "naisellisemmalta" alalta. Jotkut taas olivat avoimempia tai vähän innostuivat asiasta.

      Lainaa

    24. ketkutikutkuti 2.1.2024 12:26
      Tulos: +114 (116 ääntä)
      Jotenkin lapsellinen tuo Satun "visiointi" miten esihenkilö kävis hakemassa tän miehen muka puhutteluun ja sitten paljastaisi vasta todellisen asian.

      Lainaa

    25. Tulos: +48 (56 ääntä)
      Näpsäkkä hanhi: Eli Satu laittoi "liinat kiinni" viestillä mikä harmitti? Ja vastapuoli poisti mätsin? Itse ensin ymmärsin että Satu siinä samalla kun viestin laittoi droppasi myös mätsin? Vaikeita vempaimia. Ja jos olisi ollut tosi elämässä treffikumppani lauantaina, niin kai siinä olisi voinut puhelinnumerot vaihtaa ettei tarvi [...]
       Tinderiä en käytä, mutta kyllä oman syntymävuoteni ja viimeisimmän työpaikkani näkee vaikkapa Facesta. Puhelinnumeroani ja osoitettani ei mistään. Jos työpaikkani kertoisi mistä minut tarkasti ottaen löytää niin se olisi kamalaa, mutta toisaalta enpä löytäisi ketään muutakaan heidän työpaikoiltaan jolleivat he tule soitettaessa ulos päästämään sisään -useimmissa lafkoissa on aika lailla väkeä. Aviomiehenkin toimisto juuri muutti jonnekin rakennuksen toiselle puolelle, joten ilman sihteerin apua, unohda koko juttu. 
        Sen vielä tajuaisin että matchin poisto pikaistuksissa kaduttaisi ja haluaisi uudelleenluoda yhteyden -mutta miten tuo luulee, että pomo veisi syrjään muka huonon käytösen nojalla? Onko tuo nainen koskaan ollut töissä?

      Lainaa

    26. ketkutikutkuti 2.1.2024 12:28
      Tulos: +69 (71 ääntä)
      Oispa mielenkiintoista nähdä tää viesti, jonka Satu lähetti S:lle ja joka jäi harmittamaan ja johti mätsin poistoon S:n osalta...

      Lainaa

    27. jukkapalmu 2.1.2024 12:39
      Tulos: +33 (37 ääntä)
      Palkitseva sohvaperuna: Mites tuo Tinderi toimii, eikö matchin poistoa voi peruuttaa? Näkeekö jostain estetyt/poistetut? Entäs ne vanhat viestit? Hankala systeemi jos ei äkkipikaistuksissaan tehtyjä asioita voi peruuttaa. Toisaalta jos mieli vaihtelee noin rajusti niin olisiko se sitten parempi S:llekin että tämä oli tässä.
      Jos poistat matchin niin kaikki vietit ja tiedot katoaa molemmilta. Eli jos viestiketju jonkun kanssa katoaa yllättäen tiedät, että hän on poistanut sinut.

      Lainaa

    28. Pilaantunut hirmulisko 2.1.2024 14:43
      Tulos: +66 (70 ääntä)
      Oon kerran ollut sivusta seuraamassa, kun työkaveri hyvää hyvyyttään antoi kollegansa yhteystiedot ulkopuoliselle (ei ollut mikään tinder-match, vaan ihan vaikutti järkevältä syyltä antaa tiedot). Jälki ei ollut mitään kaunista. Posti toivottavasti ottaa tietosuojan sen verran vakavasti, ettei kerro Sadulle mitään. Ja S teki luultavasti ihan fiksusti kun blokkasi stalkkerin. Toivottavasti ei myöskään ollut kertonut ihan oikeaa työpaikkaansa.

      Lainaa

    29. Säälittävä hauki 2.1.2024 19:32
      Tulos: -25 (43 ääntä)
      Olenko ainut, joka ajatteli "liinat kiinni" tarkoittavan kännejä 🤔

      Lainaa

    30. Nurja jyrsijä 2.1.2024 21:21
      Tulos: +54 (54 ääntä)
      Säälittävä hauki: Olenko ainut, joka ajatteli "liinat kiinni" tarkoittavan kännejä 🤔
      Todennäköisesti olet. Liinat kiinni on sitä, että keskeyttää tekemisensä tai peruu jo sovitun asian tms. Pelti kiinni (tai auki, hassua) on kännit.

      Lainaa

    31. Tulos: -27 (35 ääntä)
      Lukutaidoton peruna: Satu on kävelevä 🚩🚩🚩🚩🚩🚩
      Lipputanko?

      Lainaa

    32. Vakuuttava vesinokkaeläin 2.1.2024 22:34
      Tulos: +45 (47 ääntä)
      Nurja jyrsijä: Todennäköisesti olet. Liinat kiinni on sitä, että keskeyttää tekemisensä tai peruu jo sovitun asian tms. Pelti kiinni (tai auki, hassua) on kännit.
      Jep. "Liinat kiinni" yksinkertaisimmillaan tarkoittaa jarruttamista.

      Lainaa

    33. Säpevä alligaattori 3.1.2024 10:26
      Tulos: +49 (49 ääntä)
      Satuhan ilmoitti samassa puskaradiossa viikon kulutuua löytäneensä elämänsä miehen työkaveristaan eikä tinderkaveria tarvinnut enää etsiä.

      Lainaa

    34. Tulos: +40 (40 ääntä)
      ketkutikutkuti: Jotenkin lapsellinen tuo Satun "visiointi" miten esihenkilö kävis hakemassa tän miehen muka puhutteluun ja sitten paljastaisi vasta todellisen asian.
      On varmaan katsonut liikaa romanttisia komedioita. Niissähän on aina tuollaisia nerokkaita tempauksia jotka toimivat koska käsikirjoitus sanoo niin mutta joilla todellisuudessa saisi vain ongelmia.

      Lainaa

    35. Tulos: +5 (7 ääntä)
      MIESPUOLINEN, s*atana, eikä mikään puoleinen.

      Lainaa

    36. Nätti puhveli 14.1.2024 23:22
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Satu haluaa löytää ko. miekkosen mutta huolehtii, että "toivottavasti ei tullut liian tunnistettavaa" 🤔.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: esimies, posti, puhuttelu, seurustelu, soittaa, tinder, treffit, työpaikka