Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Työmarkkinoilla tapahtuu, osa 2

Allekirjoitinko huonon sopimuksen vai onko minua huijattu?
Työmarkkinoilla tapahtuu, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +305 (305 ääntä)
      Neljässä päivässä kun hankkisi tuon verran, kuukaudessa tulisi jo 6800€. Ilme on voinut olla verraton, kun totuus on valjennut

      Lainaa

    2. Mieletön pussieläin 9.11.2023 1:19
      Tulos: +202 (214 ääntä)
      Johannan ei kannata ottaa turhaan yhteyttä Petran serkkuun, siihen joka on juristi. Tuohan on kirjaimellisesti haamutyöpaikka kun unohtui sitten itse allekirjoittaa sopimus.

      Lainaa

    3. Tulos: +52 (62 ääntä)
      Ensimmäinen on muuten monien tuntema Luuttu

      Lainaa

    4. Säädytön lehmä 9.11.2023 1:43
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      Kootti666: Ensimmäinen on muuten monien tuntema Luuttu
      Kohta on caset taas tulilla…

      Lainaa

    5. Rouka marsu 9.11.2023 2:39
      Tulos: +262 (262 ääntä)
      Nimetön keltainen ei sitten montaa päivää jaksanut töissä ja ihmettelee miten tekemättömästä loppukuusta joutuu palauttamaan ison osan kuukausipalkkaa 🤦🏻‍♂️. Liitostakin tuli erottua, vaikka ei se tässä kohtaa auttaisi muutenkaan.

      Lainaa

    6. Stressitön peruna 9.11.2023 2:57
      Tulos: +198 (204 ääntä)
      Kootti666: Ensimmäinen on muuten monien tuntema Luuttu
      En tunne

      Lainaa

    7. Uusiutuva kärpänen 9.11.2023 3:57
      Tulos: +71 (105 ääntä)
      Joskus miettinyt alan vaihtoa ja toisinkuin moni muu, voisin viihtyä terveysalalla. En kuitenkaan ole jaksanut panostaa, kun vaatisi koulut yms. Ilmeisesti ei ainakaan lähihoitajaksi kovin isoja vaatimuksia ole, kun katsoo tuota keltaisen sekoilua.

      Lainaa

    8. Viritetty patsas 9.11.2023 5:46
      Tulos: +35 (77 ääntä)
      Uusiutuva kärpänen: Joskus miettinyt alan vaihtoa ja toisinkuin moni muu, voisin viihtyä terveysalalla. En kuitenkaan ole jaksanut panostaa, kun vaatisi koulut yms. Ilmeisesti ei ainakaan lähihoitajaksi kovin isoja vaatimuksia ole, kun katsoo tuota keltaisen sekoilua.
      Eikös tuosta ollut jonkin aikaa sitten ihan uutinenkin, että tuolle alalle tulevat opiskelijat eivät osaa edes lukea ja kirjoittaa.

      Lainaa

    9. Merimaksamakkara 9.11.2023 6:36
      Tulos: +148 (160 ääntä)
      En tiedä, millainen ajatuksenjuoksu on ihmisellä, joka ei tajua saaneensa liikaa palkkaa tuossa vaiheessa. Ja vielä pitäisi ottaa yhteys liittoon, että onko reilua jos joutuu maksamaan takaisin. Onneks on sentään eronnut liitosta, sekin tässä maailmantilanteessa aivan huippuratkaisu!

      Lainaa

    10. Häikäilemätön myyrä 9.11.2023 7:11
      Tulos: +58 (64 ääntä)
      Olisi kannattanut pysyä liitosta, sieltä olisi saanut vastauksen tuohonkin ongelmaan, eikä olisi tarvinnut mokata facebookissa.

      Lainaa

    11. Suonensisäinen lokki 9.11.2023 7:20
      Tulos: +70 (78 ääntä)
      Viritetty patsas: Eikös tuosta ollut jonkin aikaa sitten ihan uutinenkin, että tuolle alalle tulevat opiskelijat eivät osaa edes lukea ja kirjoittaa.
      Kai siellä on jonkin verran porukkaa, joka oikeesti haluaa tehdä sitä työtä.. mut ainakin omana aikana lähihoitajaksi meni ne, jotka ei muuta keksineet.

      Lainaa

    12. Männyt susi 9.11.2023 7:23
      Tulos: +94 (94 ääntä)
      Jatkossa voi olla hyvä lukea se työehtosopimus että oma työsopimus, aina yllättää miten niin moni voi olla ulalla siitä mikä oma palkka on tai mitä sen kuuluisi olla. Myös ne palkkakuitit on järkevä aina tarkistaa niin ei tule ikäviä yllätyksiä.

      Lainaa

    13. Tulos: +6 (10 ääntä)
      N työnhakuilmotus ois voinu sisältää loputki hauskat jutut.

      Lainaa

    14. Halukas etana 9.11.2023 9:01
      Tulos: +123 (123 ääntä)
      Ensimmäinen on kyllä siinä suhteessa oikeassa et suullinenkin sopimus on sitova. Sen todistaminen on sit asia erikseen, ja sen takia tehdään kirjalliset sopimukset.

      Lainaa

    15. Arkkienkeli 9.11.2023 9:04
      Tulos: -38 (46 ääntä)
      Nimetön on aikalailla roskasakkia. Ei hallitse edes kielitaitoamme. En ikinä palkkaa ja tiedän kenestä on kyse.

      Lainaa

    16. Itseasiassa 9.11.2023 9:07
      Tulos: +68 (68 ääntä)
      Myös suullinen sopimus on lain mukaan sitova, vaikka hankala todistaa jälkikäteen (liiton koulutuksessa opittu, mutta sanovat aina että tehkää paperille se sopimus, niin on asianajajille vähemmän selvitettävää varsinkin kun nämä tapaukset on työntekijän helppo hävitä). Johannan tapauksessa kysyisin kyllä siitä vuokrafirmalta eka mitä he ovat sopineet. Onko Johannalle vain väläytelty mahdollisuutta siitä kohdefirmasta tai ovatko edes nuo firmat keskenään sopineet Johannasta? Jos sopimus on purettu tai sinne olisikin laitettu joku toinen työntekijä? Onko kohdefirmaa enää olemassa?

      Lainaa

    17. Höyli sirkka 9.11.2023 9:37
      Tulos: -36 (48 ääntä)
      Uusiutuva kärpänen: Joskus miettinyt alan vaihtoa ja toisinkuin moni muu, voisin viihtyä terveysalalla. En kuitenkaan ole jaksanut panostaa, kun vaatisi koulut yms. Ilmeisesti ei ainakaan lähihoitajaksi kovin isoja vaatimuksia ole, kun katsoo tuota keltaisen sekoilua.
      Aikuinen voi suorittaa lähäritutkinnon suurelta osin netissä. Tuttava suoritti maanantaina fysiikan ja kemian kotisohvalla. Matikka tehtiin yhdessä tiistaina. 
      Siltä pohjalta ei ihme, mitä väkeä hyörii päiväkodeissa ja vanhustenhuollossa sähläämässä 

      Lainaa

    18. Rehevä simpanssi 9.11.2023 10:06
      Tulos: -38 (106 ääntä)
      Saakeli, että minua sieppaa lähihoitajien haukkuminen ja mollaaminen. Tajuatteko te vatipäät, että he hoitavat teitä sitten kun olette vanhoja ja ette edes suihkuun itse pääse. Minä kyllä nostan hattuani jokaiselle lähihoitajalle, joka pesee ja hoivaa vanhuksia. Tovottavasti te valittajat kuolette nuorena (mielellään jo tänään), ettei kenenkään lähihoitajan tarvitse kaltaisianne paskapäitä hoivata. PISTE.

      Lainaa

    19. Liimattu leopardi 9.11.2023 10:11
      Tulos: +36 (36 ääntä)
      Mieletön pussieläin: Johannan ei kannata ottaa turhaan yhteyttä Petran serkkuun, siihen joka on juristi. Tuohan on kirjaimellisesti haamutyöpaikka kun unohtui sitten itse allekirjoittaa sopimus.
      Suullisen sopimus pitää myös työstä sopiessa, toki paperi kannattaa aina allekirjoittaa, ettei vaan joudu ’sana sanaa vastaan’ -tilanteeseen.

      Lainaa

    20. Tulos: +80 (80 ääntä)
      Arkkienkeli: Nimetön on aikalailla roskasakkia. Ei hallitse edes kielitaitoamme. En ikinä palkkaa ja tiedän kenestä on kyse.
      *kieltämme

      Lainaa

    21. Tulos: +54 (68 ääntä)
      Spaddu: *kieltämme
       Aina ihastuttavaa, kun joku alkaa nimitellä muita virheistä ja siinä samalla tekee virheen (varmasti tässäkin tekstissä on jotain vikaa, niin aina käy kun ryhtyy pätemään, mutta silti). 
        Mitä lähihoitajiin tulee, ystäväni meni koulutukseen, eikä pysynyt siellä kuin pari viikkoa, koska opiskelutoverit olivat niin mahdottomia tunareita ja vaihtoi heitossa alaa, koska keskiarvo riitti muuallekin. Kyllä, hoitoala on äärettömän tärkeä, meistä kaikki ne jotka eivät jää auton alle ja litisty tai jotain vastaavaa, tarvitsevat jonain päivänä hoivaa. Ne jotka litistyvät, mutta eivät kuoliaaksi, saattavat tarvita piankin. Jotenkin tämä tosiasia tuntuu kokonaan unohtuvan palkoista päätettäessä. Ne jotka kestävät sairaita ihmisiä (ei se aina kovin kaunista ole) ja haluavat hoivata, mutta lukupäätä riittää pidemmällekin, ryhtyvät sairaanhoitajiksi ja lääkäreiksi. Karu tosiasia on, että lähihoitajakoulutuksessa on siirtolaisia, tunareita, ja muutama harva pyhimys jotka todella haluavat uhrautua lähimmäisen eteen. Viimeisimmät ovat jo valmiiksi harvinaisia, ja harvenevat entisestään, turhautuessaan kun kutsumustyötä on niin vaikea tehdä kunnolla -aika ei riitä. 
        Eikö tiistain ketjuissa jossain juuri keskusteltu, että miksi pitää maksaa veroja? No, tässäpä yksi syy. Ei ole kiva kun heikoimpiamme "hoivaavat" veroparatiisiyhdistyksen leivissä olevat tunarit. 

      Lainaa

    22. Tulos: +64 (64 ääntä)
      Rouka marsu: Nimetön keltainen ei sitten montaa päivää jaksanut töissä ja ihmettelee miten tekemättömästä loppukuusta joutuu palauttamaan ison osan kuukausipalkkaa 🤦🏻‍♂️. Liitostakin tuli erottua, vaikka ei se tässä kohtaa auttaisi muutenkaan.
      Tuon feissarimokien kyselyn nähtyäni varauduin siihen, että mokassa olisi joku todella vaikeaselkoinen palkkakuitti (tyyliin kolme sivua jotain puolen tunnin yölisiä, sairaspoissaoloja, eri työkohteisiin tehtyjä keikkoja yms)… mutta tuohan on erittäin selkeä! On vieläpä ilmoitettu tarkat päivämäärät joilta ylimääräinen palkka tulee maksaa takaisin.

      Lainaa

    23. Tulos: +90 (90 ääntä)
      Miten ihmeessä nimetön jäsen kuvitteli että olisi mitenkään OK että hän saisi neljän päivän töistä täyden kuukauden palkan?

      Lainaa

    24. Kohtikatsova vaatekappale 9.11.2023 13:00
      Tulos: +16 (32 ääntä)
      Tällaisia mokia lukiessa tulee mieleen, olisiko se foliohattujen pelkäämä liskoihmisten vallankaappaus niin paha juttu kuitenkaan. Jos nyt vähän karsittais/mutiloitais heikointa ainesta k-piikeillä, appelsiinimehulla ja muilla myrkyillä. Tai sitten se sirutushomma että kaikista tulee ohjailtavia robotteja. Vähän keinoälyä tällaisten tunareiden päähän ei tekisi pahaa 😅

      Lainaa

    25. Tarkkeeton sitruuna 9.11.2023 13:19
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      foo: Miten ihmeessä nimetön jäsen kuvitteli että olisi mitenkään OK että hän saisi neljän päivän töistä täyden kuukauden palkan?
      Ne on ne lomia tms. 😆

      Lainaa

    26. Aaltoileva krokotiili 9.11.2023 13:41
      Tulos: +12 (26 ääntä)
      Arkkienkeli: Nimetön on aikalailla roskasakkia. Ei hallitse edes kielitaitoamme. En ikinä palkkaa ja tiedän kenestä on kyse.
      Ihminen joka käyttää sana "kielitaito" kun puhuu kielestä on kyllä aika roskasakkia.

      Lainaa

    27. Kahjo hyeena 9.11.2023 13:54
      Tulos: +2 (24 ääntä)
      Rehevä simpanssi: Saakeli, että minua sieppaa lähihoitajien haukkuminen ja mollaaminen. Tajuatteko te vatipäät, että he hoitavat teitä sitten kun olette vanhoja ja ette edes suihkuun itse pääse. Minä kyllä nostan hattuani jokaiselle lähihoitajalle, joka pesee ja hoivaa vanhuksia. Tovottavasti te valittajat [...]
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0f5637b1-e908-49ad-b88b-1942357778b9
      Sun hoidossa varmasti tuleekin kuolemia.

      Lainaa

    28. Ikävä varis 9.11.2023 15:39
      Tulos: +37 (39 ääntä)
      Höyli sirkka.. Eipä se ihan noin mene..fysiikasta,kemiasta ja monesta muusta aineesta on koululla käytävä kokeet tekemässä,matematiikasta peräti neljä koetta+lääkelasku kokeet. Tehtäviä voi kyllä tehdä kotona. Toivottaa: juuri lähäriksi valmistunut

      Lainaa

    29. Tulos: +58 (58 ääntä)
      Kyllä, lähihoitajien työ on tärkeää. Siksi siihen koulutukseen (ja työoloihin) pitäisikin panostaa nykyistä enemmän.

      Lainaa

    30. Tulos: +62 (68 ääntä)
      Höyli sirkka: Aikuinen voi suorittaa lähäritutkinnon suurelta osin netissä. Tuttava suoritti maanantaina fysiikan ja kemian kotisohvalla. Matikka tehtiin yhdessä tiistaina. Siltä pohjalta ei ihme, mitä väkeä hyörii päiväkodeissa ja vanhustenhuollossa sähläämässä 
      Ensin kerrot kuinka autat kaverisi pääsemään koulun kusettamalla läpi ja heti perään kuinka vähän arvostat osaamatonta hoitohenkilökuntaa. Etkö oikeasti näe tuossa mitään ongelmaa?

      Lainaa

    31. Veljetön kani 9.11.2023 17:46
      Tulos: -14 (20 ääntä)
      Rehevä simpanssi: Saakeli, että minua sieppaa lähihoitajien haukkuminen ja mollaaminen. Tajuatteko te vatipäät, että he hoitavat teitä sitten kun olette vanhoja ja ette edes suihkuun itse pääse. Minä kyllä nostan hattuani jokaiselle lähihoitajalle, joka pesee ja hoivaa vanhuksia. Tovottavasti te valittajat [...]
      Oikeasti?
      Vissiin lähihoitaja. Eräs sellainen kehotti kohtelemaan kehitysvammaista kuin koiraa, että oppii paikkansa.

      Lainaa

    32. Tulos: +31 (33 ääntä)
      Suonensisäinen lokki: Kai siellä on jonkin verran porukkaa, joka oikeesti haluaa tehdä sitä työtä.. mut ainakin omana aikana lähihoitajaksi meni ne, jotka ei muuta keksineet.
      Lähihoitajakoulu on myös hyvä ponnahduslauta jos haluaa jatkaa koulunkäyntiä ammattikorkeassa. Yksi kaveri kävi sen ja on nyt hyväpalkkaisessa hommassa nuorten parissa töissä. Ainakin heidän vuosikurssilla oli useampiakin joilla oli selkeänä päämääränä jatkokouluttautua kuka millekin suunnalle. Lähihoitajan työ itsessäänkin on arvostettavaa vaikka se ei vaadi mitään ns. erikoisosaamista. Siivoojat ja kaupan kassat kuuluvat myös heihin joita arvostan. Ilman tätä kolmikkoa olisimme pulassa. Palkassa heitä taas ei arvosta oikein kukaan vaikka nuo ovat mielestäni niitä raskaimpia hommia.

      Lainaa

    33. Ikävä varis 9.11.2023 20:01
      Tulos: +30 (30 ääntä)
      Toj Karin: Ensin kerrot kuinka autat kaverisi pääsemään koulun kusettamalla läpi ja heti perään kuinka vähän arvostat osaamatonta hoitohenkilökuntaa. Etkö oikeasti näe tuossa mitään ongelmaa?
      Aivan, meilläkin oli kursseilla muutama jotka kehuivat kuinka joku tuttava oli tehnyt kurssi tehtävät puolesta. Jos haluat auttaa ihmisiä hoiva-alalla on ymmärrettävä miten toimit missäkin tilanteessa, jos riman ali vedät koulun etkä ymmärrä miten hoidat esim. diabetestä ,olet silloin vaarallinen muille etkä hoitaja.

      Lainaa

    34. Kutsumaton pöllö 9.11.2023 20:41
      Tulos: +35 (35 ääntä)
      just: Kyllä, lähihoitajien työ on tärkeää. Siksi siihen koulutukseen (ja työoloihin) pitäisikin panostaa nykyistä enemmän.
      Ja opiskelijavalintoihin. Itse hoito-alalla työskentelevänä myönnän heti että alalla on myös heitä joiden ei pitäisi ikinä tätä työtä tehdä.

      Lainaa

    35. Uskoton gaselli 9.11.2023 21:40
      Tulos: +48 (48 ääntä)
      Kaveri sai kerran palkan tuplana vahingossa. Oli ihan innoissaan, nyt elämä risaseks ja radalle, jeee! Kysyin että eikö hän ajatellut palauttaa rahoja, kun tuossa on ilmiselvä virhe. Ei kuulemma, mitä ihmettä, nehän on hänen tililleen maksettu ja HÄNEN rahojaan. Kun sitten parin kuukauden päästä rahat perittiin takaisin, kaveri oli vihainen, miten kehtaavat hänen palkastaan mitään leikata! :D

      Lainaa

    36. Timmi makkara 9.11.2023 22:20
      Tulos: -4 (16 ääntä)
      foo: Miten ihmeessä nimetön jäsen kuvitteli että olisi mitenkään OK että hän saisi neljän päivän töistä täyden kuukauden palkan?
      No itse mietin palkanlaskennan kautta, että onko palkka maksettu ennakkoon? Ihan noin nopeasti ei yleensä kottia saa. Yleensä.

      Lainaa

    37. Alin sirkka 9.11.2023 22:31
      Tulos: +33 (35 ääntä)
      Timmi makkara: No itse mietin palkanlaskennan kautta, että onko palkka maksettu ennakkoon? Ihan noin nopeasti ei yleensä kottia saa. Yleensä.
      Ei ne kyllä pyytämättä etukäteen maksa. Pitävät kiinni rahoista kyllä. Ja lisätyötäkin se on.

      Lainaa

    38. Vahva taikuri 10.11.2023 6:40
      Tulos: -9 (27 ääntä)
      Alin sirkka: Ei ne kyllä pyytämättä etukäteen maksa. Pitävät kiinni rahoista kyllä. Ja lisätyötäkin se on.
      Kyllä ketkä "ne"? Kuukausipalkka kyllä saatetaan kyllä maksaa kuun alussa tai puolessa välissä, jolloin kyllä etukäteen kyllä saa kyllä palkkansa.

      Lainaa

    39. Ylittämätön piirroshahmo 10.11.2023 7:06
      Tulos: +3 (5 ääntä)
      Kootti666: Ensimmäinen on muuten monien tuntema Luuttu
      EI!!! Onko kohta siis caset taas tulilla?!

      Lainaa

    40. Miehekäs sika 10.11.2023 14:49
      Tulos: +39 (43 ääntä)
      Vahva taikuri: Kyllä ketkä "ne"? Kuukausipalkka kyllä saatetaan kyllä maksaa kuun alussa tai puolessa välissä, jolloin kyllä etukäteen kyllä saa kyllä palkkansa.
      Työnantaja. Ja etukäteen tarkoittaa ennakkoa mistä yllä puhe. Eli työnantaja ei omasta tahdostaan maksa ennen normaalia palkkapäivää, mutta työntekijä voi pyytää joskus ennakkoa eli sitä (för)skottia. Normaali palkkapäivä voi toki olla mikä vaan ja siinä tulee tietenkin koko kuukausi.

      Lainaa

    41. Lorvaileva kenguru 10.11.2023 18:32
      Tulos: +4 (16 ääntä)
      Kiinnostaisi kyllä tietää, mitä nimetön keltainen lähäri on oikein onnistunut parissa päivässä sössimään, että tulee välittömästi potkut? Toivottavasti potilasturvallisuus ei ole pahoin vaarantunut hänen takiaan. Arvostan tosi kovasti hoitoalan ammattilaisia mutta samalla huolestuttaa alalla olevat sinne sopimattomat tapaukset.

      Lainaa

    42. Syyntakeeton mustikkamehukeitto 11.11.2023 9:36
      Tulos: +7 (9 ääntä)
      Suonensisäinen lokki: Kai siellä on jonkin verran porukkaa, joka oikeesti haluaa tehdä sitä työtä.. mut ainakin omana aikana lähihoitajaksi meni ne, jotka ei muuta keksineet.
      Mutta sekään ei kerro, sopiiko lopulta työhönsä. Hoitoalan opiskeluissa ammatillinen kasvu tapahtuu koko opiskelujen ajan, teoriaopintojen lisäksi harjoitteluissa opiskelijan kohtaamat potilaat ja ammattilaiset voivat muokata sitä oman hyvän hoitajan kuvaa aika paljonkin. Teoriaopinnoissa keskinkertaisesti pärjäävät voivat olla käytännön työssä erinomaisia ja päin vastoin. 
      Lähihoitajissa on paljon tosi nuoria, joten ei ihme että joukossa on niitä "jotka ei muuta keksi". Asia erikseen on, että sieltä pitäisi kyllä poimia ronskilla kädellä pois empatiakyvyttömät, vastuuntunnottomat ja vaaralliset ihmiset pois. 
      Jos hoitoala kiinnostaa niin kannattaa kokeilla ja kuten sanottua, lähihoitajan koulutuksesta pääsee etenemään korkeakouluopintoihin, jos sittemmin tuntuu että kaipaa lisähaasteita/palkkaa/titteliä.

      Lainaa

    43. Esteetön maito 12.11.2023 16:12
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Lorvaileva kenguru: Kiinnostaisi kyllä tietää, mitä nimetön keltainen lähäri on oikein onnistunut parissa päivässä sössimään, että tulee välittömästi potkut? Toivottavasti potilasturvallisuus ei ole pahoin vaarantunut hänen takiaan. Arvostan tosi kovasti hoitoalan ammattilaisia mutta samalla huolestuttaa alalla olevat sinne sopimattomat tapaukset.
      Hän kirjoittaa "kävin koeajalla ja irtisanoin" eli on ilmeisesti itse ottanut loparit. Ei kai sitten tykännytkään alasta kun kerran liitostakin piti heti erota.

      Lainaa

    44. Valtionhoitaja pähkinä 12.11.2023 23:35
      Tulos: +29 (33 ääntä)
      Esteetön maito: Hän kirjoittaa "kävin koeajalla ja irtisanoin" eli on ilmeisesti itse ottanut loparit. Ei kai sitten tykännytkään alasta kun kerran liitostakin piti heti erota.
      Opiskelee vuosia, käy harkat ja muut ja vasta sitten kun ois töitä rahapalkkaa vasten toteaa paskaksi 4 päivässä, irtisanoutuu ja eroaa liitostakin. Mitä helvettiä? 🤯

      Lainaa

    45. Kitsas gerbiili 16.11.2023 6:55
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      No en kyllä palkkais tuota alimmaista mihinkään.

      Lainaa

    46. Uppoamaton nektariini 17.11.2023 18:50
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      foo: Miten ihmeessä nimetön jäsen kuvitteli että olisi mitenkään OK että hän saisi neljän päivän töistä täyden kuukauden palkan?
      Sehän kertoi miksi kuvitteli: "mutta ajattelin et ehdin sit varmaan jotain lomia tms saada".

      Lainaa

    47. Väsymätön karhu 18.11.2023 12:53
      Tulos: +15 (17 ääntä)
      Uppoamaton nektariini: Sehän kertoi miksi kuvitteli: "mutta ajattelin et ehdin sit varmaan jotain lomia tms saada".
      Aika hurjasti tarvii kuvitella että 4 työpäivästä kertyisi jo lomia, mistä saisi tonnin lomakorvauksia. Sehän kannattais kaikkien käydä joka kuukausi kokeileen töitä pari päivää ja tehdä koeaikapurku.

      Lainaa

    48. Arka lihapiirakka 14.1.2024 16:00
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Oli varmaan hyvä idea olla töissä vain tilipäivävään asti.

      Lainaa

    49. Tuplattu herkkuruoka 12.2.2024 9:40
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Tuo "toiset tarjoo työtä ja toiset haluu työtä" ryhmän parempi nimi olisi "epätoivoisten friikkisirkus". Olen yrittäjänä tarjonnut siellä pari kertaa työtä ja yksikään vakavasti otettava ehdokas ei ole vastannut. Suurin osa lähinnä erilaisia friikkejä, joilla on liian suuret luulot itsestään.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kriitikko, liitto, palkka, rehellinen, sopimus, tehy, työnhakija, työnhaku, työntekijä, työpaikka, työt, töitä, vuokra