Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mitä tänään syötäisiin? Osa 93

Akilla on sisäpiiritietoa tyttöjen illoista.
Mitä tänään syötäisiin? Osa 93

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 41 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tohlo näätä 14.9.2023 0:19
      Tulos: -87 (185 ääntä)
      Siis en oo ikinä tuntenut itseäni yhtä fiksuksi, kuin ehkä ymmärtäessäni mitä Aki tarkoittaa! Vaikka idioottimainen juttuhan toi nyt oli. Joten olenko kuitenkaan fiksu vai ennemmin idiootti itse kun tajuan ton.

      Lainaa

    2. Apea mandariini 14.9.2023 0:26
      Tulos: +341 (345 ääntä)
      Jos Aki ilmaisee itseään aina yhtä sekavasti, en yhtään ihmettele vaikka joku vielä luulisikin, että hänen toiveensa on saada hivautus "balleroille" lihanuijalla. Lähtisin minäkin etsimään "oksaa" jonka kantaja ei aiheuta päänsärkyä noin kryptisillä virkkeillä... tai ihan vaan hakemaan selkokielistä juttuseuraa sieltä "tyttöjen illoista."

      Lainaa

    3. Kurantti puhveli 14.9.2023 0:31
      Tulos: +171 (181 ääntä)
      Tuo pizzahan on varsin jees. Mukava määrä kinkkusuikaletta ja lisäksi pekonia. Mausta hankala sanoa pelkän kuvan perusteella eli pitääpä käydä tsekkaamassa Bella ens kerralla Joensuussa.

      Lainaa

    4. Sinivihreä apina 14.9.2023 1:07
      Tulos: +99 (113 ääntä)
      Alan käyttämään tota. Bileissä, kun ei halua ihmisiä ympärilleen: "Tiesittekö, että Mandy Moore ei syö punaista lihaa?" Vois kokeilla myös bussissa. Tai koulussa, jos ei halua, että opettaja enää koskaan kysyy mitään: "Eurooppahan asutettiin noin 50 000 vuotta sitten, ja radiohiiliajoitetut neandertalinihmisen jäännökset viittaavat siihen, että neandertalinihmisen ja nykyihmisen esiintyminen Euroopassa oli päällekkäistä joidenkin vuosituhansien ajan, mutta tiesittekö, että Mandy Moore ei syö punaista lihaa?"

      Lainaa

    5. Tulos: +141 (145 ääntä)
      Tohon Mandy Mooreen voisi kommentoida: Kiva tietää näin kolmelta aamuyöstä.

      Lainaa

    6. jukkapalmu 14.9.2023 1:18
      Tulos: +182 (200 ääntä)
      Toi urpo hakkaa jauhelihaa lihanuijalla... Mitä helvettiä se muutenkaan tarkoittaa? Naiset menee panemaan muita kun ovat keskenään? Sen lisäksi että Aki on tyhmä on hänellä itsetunto aika nollissa.

      Lainaa

    7. Sipulinhajuinen aasi 14.9.2023 2:21
      Tulos: +134 (136 ääntä)
      Taijan lihapullat kyllä hyvän näkösiä

      Lainaa

    8. Luhistuva keiju 14.9.2023 2:30
      Tulos: +176 (178 ääntä)
      jukkapalmu: Toi urpo hakkaa jauhelihaa lihanuijalla... Mitä helvettiä se muutenkaan tarkoittaa? Naiset menee panemaan muita kun ovat keskenään? Sen lisäksi että Aki on tyhmä on hänellä itsetunto aika nollissa.
      Tulkitsin Akin tarkoittavan että naiset uskottelevat itselleen/jollekin muulle menevänsä tyttöjen iltoihin pitämään keskenään vissiin orgioita, mutta oikeasti se on tekosyy ja sinne on kutsuttu miehiä. 
      En tiedä. En kestä. Miksi edes yritän tuosta hakea logiikkaa.

      Lainaa

    9. Kouluttamaton muurahainen 14.9.2023 6:48
      Tulos: +116 (116 ääntä)
      Tohlo näätä: Siis en oo ikinä tuntenut itseäni yhtä fiksuksi, kuin ehkä ymmärtäessäni mitä Aki tarkoittaa! Vaikka idioottimainen juttuhan toi nyt oli. Joten olenko kuitenkaan fiksu vai ennemmin idiootti itse kun tajuan ton.
      Voitko yrittää selittää sen meille muille vähän ymmärrettävämmin kuin Aki?

      Lainaa

    10. Arkkienkeli 14.9.2023 7:01
      Tulos: +81 (85 ääntä)
      Nyt on niin sekavaa settiä, että oksat pois. Ei edes alkeellisia kirjoitustaitoja. Ajatelkaapa mihin kyseisten henkilöiden työhakemukset menevät.

      Lainaa

    11. Itseasiassa 14.9.2023 7:28
      Tulos: +104 (106 ääntä)
      jukkapalmu: Toi urpo hakkaa jauhelihaa lihanuijalla... Mitä helvettiä se muutenkaan tarkoittaa? Naiset menee panemaan muita kun ovat keskenään? Sen lisäksi että Aki on tyhmä on hänellä itsetunto aika nollissa.
      Ainut mikä tulee miekeen, on ne köyhän lehtipihvit, jotka tehdään siis jauhelihasta. On itse asiassa ihan jees, joskus tullut tehtyä. Nähtävästi Aki olisi halunnut tarjota romanttisesti omia "palleroitaan" naiselleen, jolla oli illalle muita suunnitelmia ja on nyt katkera kun pihvit ja pallerot jäivät omaan käteen. Mutta mikään ei ole niin raskasta, kun mies joka kehittelee ensimmäisenä jotain pettämissyytökiä kun poistut ovesta näkökentän ulkopuolelle.

      Lainaa

    12. Itseasiassa 14.9.2023 7:42
      Tulos: +58 (58 ääntä)
      Itseasiassa: Ainut mikä tulee miekeen, on ne köyhän lehtipihvit, jotka tehdään siis jauhelihasta. On itse asiassa ihan jees, joskus tullut tehtyä. Nähtävästi Aki olisi halunnut tarjota romanttisesti omia "palleroitaan" naiselleen, jolla oli illalle muita suunnitelmia ja on nyt katkera kun pihvit ja pallerot jäivät omaan käteen. [...]
      Piti tarkistaa, ne köyhän pihvit löytyvät netistä nimellä Saiturin lehtipihvit.

      Lainaa

    13. Ihkauusi kana 14.9.2023 7:43
      Tulos: +104 (104 ääntä)
      En tiedä kuinka monessa "tyttöjen illassa" Aki on ollut, mutta kuulostaa että siellä myös leikitään tyynysotaa pyjamissa.

      Lainaa

    14. Räkäpää 14.9.2023 8:26
      Tulos: +128 (128 ääntä)
      Akin tekstin suomennos: Aki on itsestään epävarma eikä luota puolisoonsa. Lisäksi hän ei hallitse asioiden sanoittamista.

      Lainaa

    15. Terve haisunäätä 14.9.2023 9:06
      Tulos: +88 (96 ääntä)
      Okei, yritetään: Akin tyttöystävä on sanonut menevänsä tyttöjen iltaan, ja laittanut illan aikana nämä kaksi kuvaa Akille. Aki on lähtökohtaisesti siinä uskossa että "tyttöjen ilta" sisältää seksuaalisen sävyn eikä voi uskoa että naiset tekisivät itselleen jauhelihapihvejä, joten loogisesti paikalla täytyy olla miehiä joille naiset ensin tekevät pihvit ja sitten jotain muuta.

      Lainaa

    16. Ponne Jarkka 14.9.2023 9:37
      Tulos: +17 (23 ääntä)
      Oliko Akilla jokin "beat the meat" -ajatus tässä kun oma emäntä on liesussa?

      Lainaa

    17. Synnyttävä pupu 14.9.2023 10:16
      Tulos: +53 (57 ääntä)
      Akin sekavasta selityksestä sain kaks teoriaa. Joko siinä tatkoitettiin sitä, että kun nainen on muualla niin hän on nätti pallero ja kotona levinnyt kasa lihaa. Tai sitten muualla ollessa naisella on palleroita jonoksi asti. Ja tässä tapauksessa nuo pallerot kuvastaa kiveksiä. Ja sitten kotona sitä "omaa" pallero kohdellaan kaltoin.

      Lainaa

    18. It's a deal 14.9.2023 10:42
      Tulos: +93 (95 ääntä)
      Aikuisviihdekanavalla tänään: "Hannu Hunaja ja Kaamee Kari vankilasta". Kun mustasukkaisuutesi työntää tuollaista fantasiaa, se on kehityskeskustelun paikka. Tuon ajatusmallin "haluu alitajuisesti muuta oksaa mutta sanoo..." voi lukea siten, että omalla puolella ei ole mitään ongelmaa, eikä puolisoakaan ole päässyt oikeasti syyttämään mistään. Mutta "Noin se vaan tulee menemään, jos sen päästää ulos ilman valvontaa." Jos et ole parhaissa väleissä niiden tyttökavereiden kanssa esim. sen mustasukkaisuuden takia, pahentaa tilannetta olennaisesti. "Ne vihaa mua, ne haluaa sille varmasti toisen, tai ainakin satuttaa mua, ne pakottaa sen pettämään ja nauraa mulle selän takana koko loppuiän." Keskustelun sijasta osa päätyy valvonnan tehostamiseen ja fyysisiin pakotteisiin. Onhan noita nähty.

      Lainaa

    19. Valkea mango 14.9.2023 10:59
      Tulos: +79 (85 ääntä)
      Okei, mun tulkinta tästä Akin jutusta on seuraava: Aki tekee näitä ylemmissa kommenteissä mainittuja saiturin lehtipihvejä hakkaamalla lihapullia lihanuijalla. Hänelle tulee klassinen lihapulla-pallit-mielleyhtymä ja hänellä on myös jotain patoumia naisia kohtaan. Hän heittää ilmoille mielestään hauskan vitsin siitä, kuinka _kaikki_ naiset kyllästyvät miehiinsä ja kuvainnollisesti nuijivat heidän pallejaan (lyttäävät, alistavat, kaltoinkohtelevat..?). Sen lisäksi nämä naiset sitten sanovat miehelleen lähtevänsä tyttöjeniltaan (joka sekin kai tarkoittaa pikemminkin orgioita naisten kesken, kuin ihan tavallista kavereiden keskeistä illanviettoa), mutta paikalle eksyy joko tarkoituksella tai vähän huomaamatta myös vieraita miehiä ja orgiat sen kuin paranevat. Tätä kuvastivat ne monet lihapullat/pallit, jota ei ollut liiskattu. Kannattaisi Aki nyt vaan tuollaisten kömpelöjen ja katkerien vitsien sijaan koittaa kommunikoida, että mitä oikeasti on sydämen päällä... Heikosta itsetunnosta johtuvaa epävarmuutta, huonoista kokemuksista johtuvaa katkeruutta, pelkoa yksinjäämisestä..? Jos sinulla on kumppani, keskustele hänen kanssaan. Ja koita myös ymmärtää se, että naisten elämään kuuluu muutakin kuin miehet. On aivan mahdollista ja jopa todennäköistä, että nainen haluaa viettää aikaa ystäviensä kanssa ilman että siihen kuuluu mitään pettämiseen ja orgioihin liittyvää.

      Lainaa

    20. Tulos: +72 (74 ääntä)
      It's a deal: Aikuisviihdekanavalla tänään: "Hannu Hunaja ja Kaamee Kari vankilasta". Kun mustasukkaisuutesi työntää tuollaista fantasiaa, se on kehityskeskustelun paikka. Tuon ajatusmallin "haluu alitajuisesti muuta oksaa mutta sanoo..." voi lukea siten, että omalla puolella ei ole mitään ongelmaa, eikä puolisoakaan ole päässyt [...]
      Aina yhtä ”ihanaa” kun joku pitää puolisoaan jotenkin vajaaälyisenä, seksin nälkäisenä pettäjänä. 🙄😡 ”Eihän tuo itsekseen pärjää sekuntiakaan, heti se roikkuu jossain toisessa jos en vahdi!” 
      Ironisesti myös tää on vähän sellainen itseään toteuttava ennuste. Jos kehittelee jatkuvasti kaiken maailman pettämissyytöksiä ja ruikuttaa omaa huonoa itsetuntoa ja sitä miten ”kaikki muut on parempia kuitenki ja kohta sä kyllästyt muhun ja lähdet” - niin arvaa mitä? Niin varmaan lähteekin. (Ja siitä voikin kivasti sitten uhriutua että ”Mitäs minä sanoin!!1!”)

      Lainaa

    21. Tulos: +21 (21 ääntä)
      Itseasiassa: Piti tarkistaa, ne köyhän pihvit löytyvät netistä nimellä Saiturin lehtipihvit.
      Kiitos vinkistä, pitääpä kokeilla joskus 👩‍🍳

      Lainaa

    22. Kukkea sitruuna 14.9.2023 12:39
      Tulos: +53 (55 ääntä)
      Ymmärrän Akin horinan siitä, että naiset varmana pettää ja tietysti "tyttöjen ilta" tarkoittaa, että paikalle kutsutaan random ukkoja panopuuhiin. Joojoo, miten vaan. Näitä mustasukkaisia hulluja riittää. Mutta. MIKSI tässä on kuvia lihapullista, jotka nuijitaan lyttyyn!?! Onko Aki yksin keittiössään tekemässä ruokaa ja jupisemassa vihaisesti, mitrn kaikki naiset on lorttoja. Sitten Aki ottaa kuvia ruuastaan ja jotenkin yhdistää mielensä ajatusvirran ja tekemänsä "pihvit"? Vai onko kuvat vaikka netistä, ei liity mihinkään. Onko kuvat sieltä tyttöjen illasta? Mitä kuvilla yritetään viestiä. "Naiset haluavat asettaa miesten lihapullakivekset leikkuulaudalle ja sitten tehdä niistä ohuita pihvejä, jotka syötetään Hannu Hunajalle tyttöjen illassa".

      Lainaa

    23. Kenkku ampiainen 14.9.2023 14:05
      Tulos: +16 (22 ääntä)
      Ikävä tapa Jukalla tulla kommentoimaan. Kiinnosti kuitenkin sen verran, että piti jotain sanoa, vaikkei asia häntä koskenutkaan. Noin rumasti vieläpä.

      Lainaa

    24. Kouluttamaton muurahainen 14.9.2023 14:40
      Tulos: +21 (27 ääntä)
      Terve haisunäätä: Okei, yritetään: Akin tyttöystävä on sanonut menevänsä tyttöjen iltaan, ja laittanut illan aikana nämä kaksi kuvaa Akille. Aki on lähtökohtaisesti siinä uskossa että "tyttöjen ilta" sisältää seksuaalisen sävyn eikä voi uskoa että naiset tekisivät itselleen jauhelihapihvejä, joten loogisesti paikalla täytyy olla miehiä joille naiset ensin tekevät pihvit ja sitten jotain muuta.
      Tämä selitys kuulostaa aika kaukaa haetulta, mutta ei sitä lähempääkään ole löytynyt, joten tämä on uskottavin. Ensin ajattelin, että Aki olisi itse väsäämässä jotain metaforaa tyttöjen illasta, mutta ottaen huomioon lihapullien määrän, varmaan todennäköisempää on, että nuo on kuvia sieltä tyttöjen illasta. Tyttöystävä lähetti ne yrittäen sillä lievittää Akin mustasukkaisuutta.

      Lainaa

    25. Harjaton ahma 14.9.2023 21:05
      Tulos: -21 (27 ääntä)
      Ei ne suikaleetkaan mitään kinkkua ole. Se on kalkkunaa jatkettuna jauholla mitä ne käyttää

      Lainaa

    26. Tohlo näätä 14.9.2023 21:45
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      Valkea mango: Okei, mun tulkinta tästä Akin jutusta on seuraava: Aki tekee näitä ylemmissa kommenteissä mainittuja saiturin lehtipihvejä hakkaamalla lihapullia lihanuijalla. Hänelle tulee klassinen lihapulla-pallit-mielleyhtymä ja hänellä on myös jotain patoumia naisia kohtaan. Hän heittää ilmoille mielestään hauskan vitsin siitä, [...]
      Täsmälleen näin mä myös ajattelin tän.

      Lainaa

    27. Tulos: -24 (36 ääntä)
      Minna; noi suikaleet ei oo kinkkua nähnytkään. Ovat makkaraa. Noi pekonit on paljon enemmän kinkkua

      Lainaa

    28. Vahva kirsikka 15.9.2023 0:50
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      Keketsutsu: Minna; noi suikaleet ei oo kinkkua nähnytkään. Ovat makkaraa. Noi pekonit on paljon enemmän kinkkua
      Pekoni on pekonia (possusta tietty) mutta tosiaan kinkkusuikaleet pitäisi nimetä pizzasuikaleiksi koska ne eivät sisällä riittävästi kinkkua. Kinkkua olisi tommoiset pekonisiivujen kaltaiset mutta kinkut. Niitä on kyllä erilaisia kinkkujakin mutta suikaleet ei ruukaa olla täyttä asiaa vaan kinkkuvalmiste eli kinkunkaltainen tuote 😃

      Lainaa

    29. Rasittavaa 15.9.2023 1:46
      Tulos: +14 (32 ääntä)
      Minkä takia on niin loputtoman vaikeaa lisätä se pilkku paikalleen?! "Tuo on pekonia, ei kinkkua." Miksi se on niin vaikeaa???

      Lainaa

    30. Tohlo aasi 15.9.2023 1:51
      Tulos: +39 (41 ääntä)
      Akin tyttöystävälle haluan todeta vain, että juokse.

      Lainaa

    31. Höskä varis 15.9.2023 6:54
      Tulos: -39 (41 ääntä)
      jukkapalmu: Toi urpo hakkaa jauhelihaa lihanuijalla... Mitä helvettiä se muutenkaan tarkoittaa? Naiset menee panemaan muita kun ovat keskenään? Sen lisäksi että Aki on tyhmä on hänellä itsetunto aika nollissa.
      Morjes, Aki!

      Lainaa

    32. Vakaa gorilla 15.9.2023 6:55
      Tulos: -7 (17 ääntä)
      Keketsutsu: Minna; noi suikaleet ei oo kinkkua nähnytkään. Ovat makkaraa. Noi pekonit on paljon enemmän kinkkua
      Juueiole.

      Lainaa

    33. Tulos: -5 (15 ääntä)
      Tohlo näätä: Siis en oo ikinä tuntenut itseäni yhtä fiksuksi, kuin ehkä ymmärtäessäni mitä Aki tarkoittaa! Vaikka idioottimainen juttuhan toi nyt oli. Joten olenko kuitenkaan fiksu vai ennemmin idiootti itse kun tajuan ton.
      Tai sitten syötte samoja lääkkeitä!

      Lainaa

    34. Tulos: +4 (30 ääntä)
      Mikä mahtaa olla vikana lihapullien maussa jos 300g setti riittää kahdelle, ja vielä jää jotain ylikin? Voisin kuvitella että tuommoinen on yhdelle henkilölle sopiva määrä isoon nälkään

      Lainaa

    35. It's a deal 18.9.2023 14:13
      Tulos: +8 (10 ääntä)
      Koko ajan mietin, että tässä on klikkiotsikon ainekset, mutta vähän kesti. "Sinkun suosikkifantasia muuttui parisuhteessa pahimmaksi painajaiseksi - Lue Akin tarina linkistä!"

      Lainaa

    36. Mäntylahti-Piiras 18.9.2023 16:22
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Akilla kunnon kryptaus päällä

      Lainaa

    37. Lajiteltu sohvaperuna 18.9.2023 17:21
      Tulos: +15 (23 ääntä)
      tumis80: Mikä mahtaa olla vikana lihapullien maussa jos 300g setti riittää kahdelle, ja vielä jää jotain ylikin? Voisin kuvitella että tuommoinen on yhdelle henkilölle sopiva määrä isoon nälkään
      Katokku naisena ei voi myöntää julkisesti syövänsä paljon mitään, ainakaan ellei ole hyvin laiha. Aina pitää miettiä, mitä muut ajattelee, paheksuuko ne normaalia annoskokoa. Aina on porukassa niitä syömishäiriöisiä, jotka syö vähän kevytkeittoa tai salaattia, ja sanoo olevansa täynnä. Niin se normaali annoskoko on jotain aivan valtavaa siinä seurassa. Oikeasti sitten syödään kotona isommin, kun päivän aikana on tullut hirveä nälkä. Paitsi ne tuulessa kaatuvat anorektikot, jotka luulee, että 1500 kalorilla lihoo, eikä kukaan nainen tarvii 2000 kaloria päivässä. Ja sitten ihmettelevät, miksi ei jaksa mitään ja palelee. Mua on tällanen syömisen väliin jättävä laiheliini jopa syyllistänyt siitä, kun olisin halunnut ruokalan jouluaterialle, ihan kuin se olisi ihan tarpeetonta ja ahnetta että mielellään söisi kerran työpäivän aikana.
      Tai sitten lihapullantekijä on nuuka ja syö enimmäkseen perunaa. Ihan hyvin se 300 g riittää kahdelle, kun ruoalla on muutakin lajia.

      Lainaa

    38. Ryhdikäs tomaatti 19.9.2023 6:50
      Tulos: +18 (24 ääntä)
      tumis80: Mikä mahtaa olla vikana lihapullien maussa jos 300g setti riittää kahdelle, ja vielä jää jotain ylikin? Voisin kuvitella että tuommoinen on yhdelle henkilölle sopiva määrä isoon nälkään
      Ihan hyvin riittää. Normaalilla ihmisellä siinä lautasella ja aterialla on muutakin kuin ne lihapullat.

      Lainaa

    39. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Kouluttamaton muurahainen: Tämä selitys kuulostaa aika kaukaa haetulta, mutta ei sitä lähempääkään ole löytynyt, joten tämä on uskottavin. Ensin ajattelin, että Aki olisi itse väsäämässä jotain metaforaa tyttöjen illasta, mutta ottaen huomioon lihapullien määrän, varmaan todennäköisempää on, että nuo on kuvia sieltä tyttöjen illasta. Tyttöystävä lähetti ne yrittäen sillä lievittää Akin mustasukkaisuutta.
      Lihapullien määrä? Anteeks mut tossa on jotain kuus lihapullaa

      Lainaa

    40. Mäntylahti-Piiras 19.9.2023 20:08
      Tulos: +11 (13 ääntä)
      Ryhdikäs tomaatti: Ihan hyvin riittää. Normaalilla ihmisellä siinä lautasella ja aterialla on muutakin kuin ne lihapullat.
      tämä, muusia, ranskalaisia tai vastaavaa kylkeen niin siinä on ruokaa kahteen annokseen, mahdollisesti kolmeen jos on pieniruokainen tai vetää enemmän muusia/vast. kuin lihapullia ja/tai lisää jonkun sortin salaattia kylkeen.

      Lainaa

    41. Hintelä salaatti 22.10.2023 20:53
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Tohlo näätä: Siis en oo ikinä tuntenut itseäni yhtä fiksuksi, kuin ehkä ymmärtäessäni mitä Aki tarkoittaa! Vaikka idioottimainen juttuhan toi nyt oli. Joten olenko kuitenkaan fiksu vai ennemmin idiootti itse kun tajuan ton.
      Selittäisit nyt sit, valaise meitä muita

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kinkku, kuva, lihapullat, mandy moore, pekoni, pitsa, pizza, pizzeria bella, punainen liha, ruoka, tyttöjen illat, vegaanit

  • Uusimmat

  • Kategoriat