Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Töitä tarjolla

Töitä löytyy kyllä, mutta löytyykö tekijää?
Töitä tarjolla

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +267 (317 ääntä)
      Tommi! Tuo mulle 4 lavaa kaljaa. Saat 50€, jos tuot alle kahteen tuntiin.

      Lainaa

    2. Tulos: -16 (148 ääntä)
      Lukihäröisten poppoo kokoontunu Maaritin päivitykselle.

      Lainaa

    3. King Arthur 24.5.2018 3:28
      Tulos: +177 (195 ääntä)
      Olenkin jo pitkään miettinyt miten kävisi jos hommaisin iskarin. 10e on ainakin taattu.

      Lainaa

    4. Tulos: -97 (119 ääntä)
      Onpas Maarit hassu... Joo ei

      Lainaa

    5. Tulos: +449 (451 ääntä)
      Jotkut on kyllä sokaistuneet Facebookin arvonnoista. Useasti näkee mm. kenkä- ja urheilukauppojen tekemien kuvapäivitysten alla kymmeniä arvontaan osallistuneiden kommentteja, vaikka kauppa on vain laittanut kuvan uutuustuotteista ilman mitään arvontoja.

      Lainaa

    6. Tulos: +217 (223 ääntä)
      Mukana

      Lainaa

    7. Tulos: +141 (145 ääntä)
      T&J

      Lainaa

    8. Tulos: +392 (400 ääntä)
      Olisi ihana kerrankin voittaa, kun kaikki viisi lastani ovat orpoja, koiralla on syöpä, naapurilla on kihti ja ulosotto vei kaikki pöytähopeat.

      Lainaa

    9. Tulos: +75 (121 ääntä)
      En tiedä, miten paljon ylimääräisiä tunteja mulla pitäisi päivässä olla, että kommentoisin facebook-arvontaan. Useimmissa palkinto on 0-10 euron arvoinen. ...toisaalta luen näitä juttuja täällä.

      Lainaa

    10. Tulos: +203 (205 ääntä)
      Mahtaa ihmiset olla kiireisiä kun ei ehdi edes silmäillä läpi, että mihin on osallistumassa. Mitähän ne tekee kaikilla niillä säästetyillä sekunneilla?

      Lainaa

    11. Tulos: +40 (54 ääntä)
      Janni: En tiedä, miten paljon ylimääräisiä tunteja mulla pitäisi päivässä olla, että kommentoisin facebook-arvontaan. Useimmissa palkinto on 0-10 euron arvoinen. …toisaalta luen näitä juttuja täällä.
      Kuinka monta tuntia yhden FB-kommentin kirjoittamiseen menee? Arvonnoissa se tuppaa vielä olemaan suppeasti esim. "tykätty ja jaettu" (pelkkä "t&j" käy), "mukana" tai yksi kirjainvaihtoehto (esim. A–D), ja harvemmin mikään syvällisemmin perusteltu vastaus. Kauanko minulla meni tämän kommentin kirjoittamiseen? :D

      Lainaa

    12. Kirjautuminen epäonnistui 24.5.2018 9:52
      Tulos: +148 (152 ääntä)
      Maaritin viimeinen kommentti nopeasti vilkaistuna: kaupasta oma kone... järjestää arpajaisia... yks voittaja... pitää jakaa... Ooo, MUKANA! Ja olisipa ihanaa jos kerrankin voittaisin... Nyt olisi ehdottomasti koneen tarve, olen köyhä yksinhuoltaja ja sairas lapsenikin ilahtuisi niin tästä koneesta...

      Lainaa

    13. Tulos: +76 (78 ääntä)
      Hihi: Kuinka monta tuntia yhden FB-kommentin kirjoittamiseen menee? Arvonnoissa se tuppaa vielä olemaan suppeasti esim. “tykätty ja jaettu” (pelkkä “t&j” käy), “mukana” tai yksi kirjainvaihtoehto (esim. A–D), ja harvemmin mikään syvällisemmin perusteltu vastaus. Kauanko minulla meni tämän kommentin kirjoittamiseen?
      Tai sitten se on neljän kappaleen mittainen nyyhkytarina siitä kuinka paska elämä tällä kommentoijalla on. Kyllä noita useamman minuutin ajan kirjoitetaan.

      Lainaa

    14. yli opisto hörhö 24.5.2018 12:52
      Tulos: +73 (73 ääntä)
      Minä en ymmärrä. Johtuuko se puhelimen näytöstä että ei lueta käytännössä yhtään, kirjoitetaan vaan nopeasti "t&j"? Kaikkeen mahdolliseen heitetään tj ja sitten joku oikein surullinen sepustus miksi juuri minun pitäisi voittaa jtn, vaikkei kyseessä edes olisi mikään arvonta. En ymmärrä.

      Lainaa

    15. Maaritin kaveri 24.5.2018 13:11
      Tulos: -59 (81 ääntä)
      Taitaa Maarit olla neitsyt kun ei ennen reikiä ole jakanut.

      Lainaa

    16. Tulos: +43 (59 ääntä)
      Mietin vaan, minkäköhän pöheikön trimmaamiseen Tommi suostui...

      Lainaa

    17. Tulos: -29 (33 ääntä)
      Nyt meni vähän ohi tuo eka. Häh?

      Lainaa

    18. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Dipoli: Mahtaa ihmiset olla kiireisiä kun ei ehdi edes silmäillä läpi, että mihin on osallistumassa. Mitähän ne tekee kaikilla niillä säästetyillä sekunneilla?
      totta, joku aika sitten törmäsin seinälläni kaveriin joka oli osallistunut t&j kisaan (joten näky sen jako) ja yllättäen se kisa johon oli kovasti osallistumassa oli jo kyseiseen postaukseen vuosi sitten jo kertonut voittajan nimen (kisa vielä vanhenpi)

      Lainaa

    19. Tulos: +52 (54 ääntä)
      AV, YV ja HV. Lapsille antaisin, koska nuhaakin on viime aikoina ollut ja ei rahaa ostaa kaljaa. Ajatteleeko kukaan lapsia!!

      Lainaa

    20. Vesa-Matti Lordi 24.5.2018 19:03
      Tulos: +2 (44 ääntä)
      King Arthur: Olenkin jo pitkään miettinyt miten kävisi jos hommaisin iskarin. 10e on ainakin taattu.
      Iskunvaimentimella on hankalaa tehdä reikiä betoniseinään. Ainakin jos pitää olla 6 millisiä.

      Lainaa

    21. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Mihinköhän muuhun nämä vatipäät osallistuvat lukemattaan? Varmaan äänestää vaaleissakin ensimmäistä julkkista, vaikka ei ole hajuakaan minkälaista politiikkaa he ajavat.

      Lainaa

    22. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Voisin kans Tommin ottaa ruohoa leikkaamaan

      Lainaa

    23. Tulos: +10 (26 ääntä)
      Tuo T&J homma on aika yleistä "trollausta" faceryhmissä :D Kuten tässäkin tapauksessa.

      Lainaa

    24. Tulos: +51 (51 ääntä)
      Ja yksi kumma ilmiö noissa arvonnoissa on se, kun lukee vaikka että kommentoi emojilla ja osallistu arvontaan niin kommentit on täynnä nyyhkytarinoita miksi juuri minun pitäisi voittaa kun olen niin köyhä ja kaikki sukulaiset sairaita jne jne. Ei varmaan edesauta voittamista kun ei ole vaadittu kuin yksi saakelin hymiö!

      Lainaa

    25. Tulos: +30 (30 ääntä)
      Janni: En tiedä, miten paljon ylimääräisiä tunteja mulla pitäisi päivässä olla, että kommentoisin facebook-arvontaan. Useimmissa palkinto on 0-10 euron arvoinen. …toisaalta luen näitä juttuja täällä.
      Ne käyttää ne säästyneet sekunnit osallistumalla FB:n arvontoihin.

      Lainaa

    26. Tulos: +46 (46 ääntä)
      Defe: Jotkut on kyllä sokaistuneet Facebookin arvonnoista. Useasti näkee mm. kenkä- ja urheilukauppojen tekemien kuvapäivitysten alla kymmeniä arvontaan osallistuneiden kommentteja, vaikka kauppa on vain laittanut kuvan uutuustuotteista ilman mitään arvontoja.
      Itse olen nähnyt arvonnan, joka päättyi v.2014 kiertävän yhä saamassa tykkäyksiä ja jakoja... :D

      Lainaa

    27. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Kaikki nuo edellä mainitut! Oon ihmetelly useasti kuinka typeriksi face on ihmiset tehnyt, vai toiko se vaan sen esiin niissä? Yksinkertaisintakaan ohjetta ei osata lukea, ei huomata, että arvonta on jo päättynyt, saati että kyseessä on täysin ilmiselvä huijaus. Enää en vaivaudu kommentoimaan niihin mitään ohjeentapaisia tai huomautuksia osallistujille, koska ei kukaan lue niitäkään. Edes sen vertaa ei ymmärretä, että jos joku jakaa kilpailun, sun pitää avata se alkuperäinen postaus, eikä suoraan sille kaverille alkaa suu vaahdossa silmät kiiluen takomaan näppistä, että mahdollisesti saisit ilmaisen klemmaripaketin. Paikallinen kauppa pyysi osallistumaan kisaan kertomalla mikä sinun lempikukkasi on. Huomiokuvassa oli hortensioita. Jostain syystä kaikkien lempikukka oli hortensia...

      Lainaa

    28. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Defe: Jotkut on kyllä sokaistuneet Facebookin arvonnoista. Useasti näkee mm. kenkä- ja urheilukauppojen tekemien kuvapäivitysten alla kymmeniä arvontaan osallistuneiden kommentteja, vaikka kauppa on vain laittanut kuvan uutuustuotteista ilman mitään arvontoja.
      Ja joku taho esim. Veikkaus postaa faceen linkin sivustollaan olevasta arvonnasta, niin kommenttikenttä on täynnä ”mukana” ja kelpais mullekin” -kommentteja. Kannattaisko käydä siellä sivustolla vaan..

      Lainaa

    29. Tulos: -17 (25 ääntä)
      MissK: Kaikki nuo edellä mainitut! Oon ihmetelly useasti kuinka typeriksi face on ihmiset tehnyt, vai toiko se vaan sen esiin niissä? Yksinkertaisintakaan ohjetta ei osata lukea, ei huomata, että arvonta on jo päättynyt, saati että kyseessä on täysin ilmiselvä huijaus. Enää en vaivaudu kommentoimaan niihin mitään ohjeentapaisia tai huomautuksia osallistujille, koska ei kukaan lue niitäkään. Edes sen vertaa ei ymmärretä, että jos joku jakaa kilpailun, sun pitää avata se alkuperäinen postaus, eikä suoraan sille kaverille alkaa suu vaahdossa silmät kiiluen takomaan näppistä, että mahdollisesti saisit ilmaisen klemmaripaketin. Paikallinen kauppa pyysi osallistumaan kisaan kertomalla mikä sinun lempikukkasi on. Huomiokuvassa oli hortensioita. Jostain syystä kaikkien lempikukka oli hortensia…
      Kaikki naiset kopioivat kuvasta lempikukakseen hortensian. Kukaan mies ei voinut niin tehdä, koska yksikään ei tunnistanut kuvan kukkaa hortensiaksi.

      Lainaa

    30. Tulos: +12 (22 ääntä)
      Mua ärsyttää nämä "sampon kaupan" arvonnat. Kaikki mun kaverit osallistuu niihin. Vaikka olen vihjannut, ettei pitäisi. Minä en osallkstu, koskaan, mihinkään.

      Lainaa

    31. Tulos: -7 (17 ääntä)
      Vitun köyhät

      Lainaa

    32. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Mäd maick: Vⅰtun köyhät
      Äiä settiä :D

      Lainaa

    33. Tulos: +10 (16 ääntä)
      mitat? av,yv,tv,hv, kvg. kysyn mieheltä. palautan, väärän värinen

      Lainaa

    34. Tulos: +14 (16 ääntä)
      ainiin, unohdin kysyä onko eläintalous? jos on, niin otan sittenkin!

      Lainaa

    35. Tulos: +2 (16 ääntä)
      Dipoli: Mahtaa ihmiset olla kiireisiä kun ei ehdi edes silmäillä läpi, että mihin on osallistumassa. Mitähän ne tekee kaikilla niillä säästetyillä sekunneilla?
      kävikö kellään mielessä että osallistujat ois laittanu nuo vitsillä? kertokaa mulle etten oo ainut :O

      Lainaa

    36. Tulos: +24 (24 ääntä)
      Joopa: Ja yksi kumma ilmiö noissa arvonnoissa on se, kun lukee vaikka että kommentoi emojilla ja osallistu arvontaan niin kommentit on täynnä nyyhkytarinoita miksi juuri minun pitäisi voittaa kun olen niin köyhä ja kaikki sukulaiset sairaita jne jne. Ei varmaan edesauta voittamista kun ei ole vaadittu kuin yksi saakelin hymiö!
      Niiden arvontoja järjestävien tahojen pitäisi arpoa palkinto vain niiden kesken, jotka ovat osanneet lukea ohjeet. Eli automaattisesti nämä nyyhkytarinat tippuisivat pois arvonnasta, jos "tehtävänantona" on ollut kommentoida vaikka pelkkä emoji.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: työnhaku, työ, työt, työpaikka, palkka, työnantaja, keikka, jono, mukana