Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 15

Sain bussissa joltain tämän lapun ja olen erittäin hämmentynyt.
Naistenhuoneen ovi jäi auki, osa 15

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 65 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +777 (779 ääntä)
      Näin isket naisia vol 4

      Lainaa

    2. Tulos: +722 (790 ääntä)
      Ei kyllä heruis miehelle, joka ei osaa taivuttaa sanoja "WC:hen" tai "kauniilta" oikein. Pthyi. (Kyllä, mua järkyttää tuossa skenaariossa kielioppi eniten.)

      Lainaa

    3. Tulos: +655 (681 ääntä)
      Ei ei ei. Ei. T. Parin känniääliön stalkkaamana kaukojunassa as we speak. Voisitteko antaa ihmisten vaan matkustaa rauhassa vaikka ne kuinka ois yksin? Kiitos.

      Lainaa

    4. Tulos: +411 (443 ääntä)
      En ihan hiffaa tätä ensimmäistä - toki toiseen pitää pystyä parisuhteessa luottamaan, mutta toisaalta onko huoli siitä, että on tosi naiivi facemokan arvoinen? Auttakaa ymmärtämään? Vai oliko pointti se, et löytyy tällasia ihmisperseitä, jotka pettää seurustelukumppania? Also mitä tulee alempaan tapaukseen: Hyi saakeli mikä kriipperi.

      Lainaa

    5. Tulos: -75 (91 ääntä)
      murri: Ei ei ei. Ei. T. Parin känniääliön stalkkaamana kaukojunassa as we speak. Voisitteko antaa ihmisten vaan matkustaa rauhassa vaikka ne kuinka ois yksin? Kiitos.
      Asiat vois olla huonommin, voisit olla T.J. Millerin kanssa samassa junassa.

      Lainaa

    6. Tulos: +419 (429 ääntä)
      Tuo alempi on kyllä tosi ällöttävä. Olis aivan hemmetin ahdistavaa.

      Lainaa

    7. Tulos: +311 (319 ääntä)
      Hyi mikä creeper. Itse jouduin makuuvaunussa yöjunassa kännisen kanssamatkustajan ahdisteltavaksi. Tapahtui ulkomailla ja henkilökunta vaan naureskeli kun yritin saada tyyppiä häädettyä hytistä. Ei paljoa uskaltanut nukkua sinä yönä, vaikka känniläinen joikin itsensä sammuksiin melko nopsaa.

      Lainaa

    8. KaroliinaCZ 26.4.2018 4:04
      Tulos: -72 (174 ääntä)
      'Olin koko ajan että häh ja hmm ku ihmiset et hyi.' Mitä tuo oikein meinaa tarkoittaa? :D

      Lainaa

    9. Tulos: +264 (274 ääntä)
      WC:aan

      Lainaa

    10. dazedconfused 26.4.2018 5:18
      Tulos: -81 (209 ääntä)
      Hölmö stalkkeri ei tiennyt, että jos olisi käyttänyt aina toimivaa supliikkia "Hei, anna pillua, kyllä mä tiedän että sulla on!", olisi saantipuoli ollut varmaa.

      Lainaa

    11. Ministeri Nieminen 26.4.2018 6:58
      Tulos: -162 (234 ääntä)
      Sprikles: Ei kyllä heruis miehelle, joka ei osaa taivuttaa sanoja “WC:hen” tai “kauniilta” oikein. Pthyi. (Kyllä, mua järkyttää tuossa skenaariossa kielioppi eniten.)
      *heruisi

      Lainaa

    12. Tulos: +358 (360 ääntä)
      OnniBussin vessoihin ei kyllä saa kahta (aikuista)ihmistä yhtä aikaa vaikka kuinka kiemurtelisi. Saatikka, että siellä pantaisiin.

      Lainaa

    13. Gage Roundwell 26.4.2018 7:47
      Tulos: +191 (199 ääntä)
      Ama: En ihan hiffaa tätä ensimmäistä – toki toiseen pitää pystyä parisuhteessa luottamaan, mutta toisaalta onko huoli siitä, että on tosi naiivi facemokan arvoinen? Auttakaa ymmärtämään? Vai oliko pointti se, et löytyy tällasia ihmisperseitä, jotka pettää seurustelukumppania? Also mitä tulee alempaan tapaukseen: Hyi saakeli mikä kriipperi.
      Samat fiilikset. On aika tavallista kokea epävarmuutta omasta parisuhteesta sen jälkeen kun on lukenut toisten kokemuksia petetyksi tulemisesta tai iltapäivälehden "näin suomalaiset pettää" juttuja.

      Lainaa

    14. Muumi (kopio) 26.4.2018 7:51
      Tulos: -239 (329 ääntä)
      murri: Ei ei ei. Ei. T. Parin känniääliön stalkkaamana kaukojunassa as we speak. Voisitteko antaa ihmisten vaan matkustaa rauhassa vaikka ne kuinka ois yksin? Kiitos.
      Ole onnellinen että ovat känniääliöitä. Jos olisivat matuja niin sinut olisi jo joukkoraiskattu.

      Lainaa

    15. Tulos: +260 (356 ääntä)
      Muistakaa nyt kuitenkin, että seksuaalinen ahdistelu on pelkkää naisten kuvitelmaa, sillä kanssakäymisen säännöt ovat muuttuneet täysin yllättäen! Mitä siitäkin muka tulisi, jos ystävällismieliset lappujenkirjoittelijat eivät saisi enää toteuttaa itseään rauhassa?! Ennen sai kirjoittaa mitä halusi, eikä kukaan vetänyt hernettä nenään kuten nykypäivän prinsessat!! Uskaltaako tässä enää edes flirttailla naisille, kun yhtäkkiä voikin olla syytteessä ahdistelusta täysin ilman perusteita?! Feminatseilua! Punavihreyttä! Anarkiaa!

      Lainaa

    16. Tulos: +115 (121 ääntä)
      Siis naistenhuone tekee kyllä niin vainoharhaiseksi! Joka päivä kuulee kuinka mies on pettänyt, onkin löytynyt profiili tinderistä, mitä näitä nyt on. Joku sai selville jostain kauramaidosta että miehellä on toinen ja myy huumeita. Jotenkin näin se meni.

      Lainaa

    17. Tulos: +198 (204 ääntä)
      Hyvä on, mysteerimies, se toimi. Tiedän sinusta vain sen, että oikeinkirjoituksesi tökkii, mutta nyt haluan kumminkin harrastaa seksiä kanssasi puhelinkoppia pienemmässä tilassa, koska kutsuit minua kauniiksi. :D

      Lainaa

    18. Tulos: -59 (67 ääntä)
      Hessu: Asiat vois olla huonommin, voisit olla T.J. Millerin kanssa samassa junassa.
      Eivätkö ihmiset tiedä mitä Miller on tehnyt vai eivätkö he pidä riidanhaastoa ja pommiuhkauksia pahana asiana?

      Lainaa

    19. Muumimukilapsi 26.4.2018 9:13
      Tulos: -99 (147 ääntä)
      Hihi: Hyvä on, mysteerimies, se toimi. Tiedän sinusta vain sen, että oikeinkirjoituksesi tökkii, mutta nyt haluan kumminkin harrastaa seksiä kanssasi puhelinkoppia pienemmässä tilassa, koska kutsuit minua kauniiksi.
      Ei nykypäivänä enää sovi olettaa asioita tuollain heteronormatiivisesti. Ihan hyvin kyseessä voi olla peniksellinen transnainen.

      Lainaa

    20. Muumimukilapsi 26.4.2018 9:15
      Tulos: -124 (194 ääntä)
      Janni: Muistakaa nyt kuitenkin, että seksuaalinen ahdistelu on pelkkää naisten kuvitelmaa, sillä kanssakäymisen säännöt ovat muuttuneet täysin yllättäen! Mitä siitäkin muka tulisi, jos ystävällismieliset lappujenkirjoittelijat eivät saisi enää toteuttaa itseään rauhassa?! Ennen sai kirjoittaa mitä halusi, eikä kukaan vetänyt hernettä nenään kuten nykypäivän prinsessat!! Uskaltaako tässä enää edes flirttailla naisille, kun yhtäkkiä voikin olla syytteessä ahdistelusta täysin ilman perusteita?! Feminatseilua! Punavihreyttä! Anarkiaa!
      Ellet osaa olla oivaltavasti sarkastinen, ole edes hauska.

      Lainaa

    21. Kilokalori 26.4.2018 9:34
      Tulos: +268 (292 ääntä)
      Ja sitten ihmetellään, miksi suomalaiset naiset ei tutustu suomalaisiin miehiin. :D Kun miesten lähestymiskyvyt on tätä luokkaa, niin ei paljoa tarvitse lapsia haikailla taloustasetta korjaamaan. Paljon bussissa ja junassa Pohjois- ja Itä-Suomessa matkustaneena sanon: tämä on aika normaalia käytöstä siellä. Lähes joka matkalla jostain peräkylältä nousi kyytiin joku menninkäinen, joka (yleensä humalassa) lähestyi jokaista yksin matkustavaa naista vuorollaan. Siinähän tunsi itsensä erityiseksi, kun näkee, että kaveri ensin pokailee viittä muuta ja SITTEN tulee sanomaan, että sä oot bussin kaunein nainen, mulla on 80 hehtaaria metsää, tuletko vaimoksi. Pahimmat jopa herätteli nukkumasta, ja yksikin yritti vetää tenttikirjat kädestä ja sanoi, ettei bussissa saa lukea, jos joku haluaa keskustella. Seksuaalinen häirintä on muuten rikos.

      Lainaa

    22. Tulos: +17 (63 ääntä)
      Sprikles: Ei kyllä heruis miehelle, joka ei osaa taivuttaa sanoja “WC:hen” tai “kauniilta” oikein. Pthyi. (Kyllä, mua järkyttää tuossa skenaariossa kielioppi eniten.)
      "Kauniille" on myös oikein. Valitettavasti.

      Lainaa

    23. Tulos: +80 (88 ääntä)
      Sprikles: Ei kyllä heruis miehelle, joka ei osaa taivuttaa sanoja “WC:hen” tai “kauniilta” oikein. Pthyi. (Kyllä, mua järkyttää tuossa skenaariossa kielioppi eniten.)
      Itse asiassa on kieliopillisesti oikein sanoa "näytät kauniille". Lainaus Kielikello 04/2003: "Toisinaan sanaa määrittämään kelpaa samassakin merkityksessä kaksi sijamuotoa, ilman että merkitys muuttuu. Kansaa jakavat vaikkapa sanaparit maistuu hyvälle – hyvältä, kuulostaa hyvälle – hyvältä tai näyttää hyvälle – hyvältä. Molempia muotoja voi kuitenkin yleiskielessä käyttää. Murretausta aiheuttaa sen, että esimerkiksi keskustelussa huomaa, jos joku sanoo maistuu hyvälle. Oma länsisuomalainen murrekorvanikin väittää virheellisesti, että ainoastaan muoto maistuu hyvältä olisi oikein. Itäsuomalaisen korvassa taas maistuu hyvälle kuulostaa tutummalta." Itse kyllä pidän enemmän käyttämästäsi ltä-lopusta. Viime aikoina on jostain syystä yleistynyt lle-pääte, mistä korvani kärsivät, koska se vain kuulostaa väärältä. D:

      Lainaa

    24. Tulos: -39 (59 ääntä)
      Kynsi ainakin on hiton ällöttävä

      Lainaa

    25. Muumimukilapsi 26.4.2018 10:30
      Tulos: -176 (208 ääntä)
      Kilokalori: Ja sitten ihmetellään, miksi suomalaiset naiset ei tutustu suomalaisiin miehiin. Kun miesten lähestymiskyvyt on tätä luokkaa, niin ei paljoa tarvitse lapsia haikailla taloustasetta korjaamaan. Paljon bussissa ja junassa Pohjois- ja Itä-Suomessa matkustaneena sanon: tämä on aika normaalia käytöstä siellä. Lähes joka matkalla jostain peräkylältä nousi kyytiin joku menninkäinen, joka (yleensä humalassa) lähestyi jokaista yksin matkustavaa naista vuorollaan. Siinähän tunsi itsensä erityiseksi, kun näkee, että kaveri ensin pokailee viittä muuta ja SITTEN tulee sanomaan, että sä oot bussin kaunein nainen, mulla on 80 hehtaaria metsää, tuletko vaimoksi. Pahimmat jopa herätteli nukkumasta, ja yksikin yritti vetää tenttikirjat kädestä ja sanoi, ettei bussissa saa lukea, jos joku haluaa keskustella. Seksuaalinen häirintä on muuten rikos.
      Paitsi, että esimerkeissäsi ei kylläkään ole mitään seksuaalista. Edes kauniiksi nimittäminen tai vaimoksi pyytäminen ei ole sitä. Jos niin kuvittelet, sinulla on aikas avara käsitys siitä mitä seksuaalisuus on.

      Lainaa

    26. Kirjautuminen epäonnistui 26.4.2018 10:45
      Tulos: -26 (32 ääntä)
      Ama: En ihan hiffaa tätä ensimmäistä – toki toiseen pitää pystyä parisuhteessa luottamaan, mutta toisaalta onko huoli siitä, että on tosi naiivi facemokan arvoinen? Auttakaa ymmärtämään? Vai oliko pointti se, et löytyy tällasia ihmisperseitä, jotka pettää seurustelukumppania?
      Hm, onko nyt ihan kannattavaa "miettiä, mitä kaikkea kauheeta se voiskaan tehdä"... No joo, on siinä hymiö sentään :)

      Lainaa

    27. Tulos: +21 (31 ääntä)
      WC:iin

      Lainaa

    28. Tulos: -7 (9 ääntä)
      Hessu: Uusimmat
      Ja sua pelotti siinä mikä? Se että valehtelis taas, että olisi pommi mukana?

      Lainaa

    29. Tulos: +31 (51 ääntä)
      varpu: Itse asiassa on kieliopillisesti oikein sanoa “näytät kauniille”. Lainaus Kielikello 04/2003: “Toisinaan sanaa määrittämään kelpaa samassakin merkityksessä kaksi sijamuotoa, ilman että merkitys muuttuu. Kansaa jakavat vaikkapa sanaparit maistuu hyvälle – hyvältä, kuulostaa hyvälle – hyvältä tai näyttää hyvälle – hyvältä. Molempia muotoja voi kuitenkin yleiskielessä käyttää. Murretausta aiheuttaa sen, että esimerkiksi keskustelussa huomaa, jos joku sanoo maistuu hyvälle. Oma länsisuomalainen murrekorvanikin väittää virheellisesti, että ainoastaan muoto maistuu hyvältä olisi oikein. Itäsuomalaisen korvassa taas maistuu hyvälle kuulostaa tutummalta.” Itse kyllä pidän enemmän käyttämästäsi ltä-lopusta. Viime aikoina on jostain syystä yleistynyt lle-pääte, mistä korvani kärsivät, koska se vain kuulostaa väärältä. D:
      Minä miellän -lle-päätteisen sanan noissa tapauksissa verbin kohteeksi, vaikka ymmärränkin mitä haetaan takaa. "Minulle maistuu sämpylä" saa yhtäkkiä aivan eri merkityksen, kun sanat sämpylä ja minulle vaihtavat paikkaa keskenään. Tiedän -lle-päätteen olevan kieliopillisesti hyväksyttävä, mutta häiritsee se silti.

      Lainaa

    30. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Neoneo: Ja sua pelotti siinä mikä? Se että valehtelis taas, että olisi pommi mukana?
      Omasta mielestäni se että humalassa solvaat tuntematonta naista junassa ja soitat hätänumeroon ilmoittaen että kyseisellä naisella on pommi, näin aiheuttaen massiivisen viranomaisoperaation ja resurssien kuluttamisen sen takia että joku ei suostu juttelemaan sinun kanssaso

      Lainaa

    31. Tulos: +80 (96 ääntä)
      Muumimukilapsi: Paitsi, että esimerkeissäsi ei kylläkään ole mitään seksuaalista. Edes kauniiksi nimittäminen tai vaimoksi pyytäminen ei ole sitä. Jos niin kuvittelet, sinulla on aikas avara käsitys siitä mitä seksuaalisuus on.
      Ja sinulla aika synkkä käsitys siitä mitä avioliitto on =D

      Lainaa

    32. It's a deal 26.4.2018 11:54
      Tulos: -49 (75 ääntä)
      Suosittelen bi-seksuaalisuutta. Tuossa ahdingossa ei vain ole varaa hylätä puolta väestöstä potentiaalisina seksin lähteinä.

      Lainaa

    33. Muumimukilapsi 26.4.2018 12:34
      Tulos: -85 (113 ääntä)
      It’s a deal: Suosittelen bi-seksuaalisuutta. Tuossa ahdingossa ei vain ole varaa hylätä puolta väestöstä potentiaalisina seksin lähteinä.
      Mikset saman tien suosittele laajentamaan koko eläinkuntaan? Harrasti joku nainen seksiä Eiffel-torninkin kanssa. Et kai sitä unohda suosituksistasi?

      Lainaa

    34. Muumimukilapsi 26.4.2018 12:37
      Tulos: -74 (100 ääntä)
      Joo: Ja sinulla aika synkkä käsitys siitä mitä avioliitto on =D
      Missäs mina olen avioliiton sisällöstä sanonut mitään? Minusta tuossa bussimatkoilta kuvatut henkilöt ovat mänttejä ja möllisköjä. Minusta heidän käytöksensä on häirintää, mutta seksuaalisuutta en tuossa kertomuksessa näe. Se tässä oli pointtini, ellet yhdellä lukemalla ymmärtänyt.

      Lainaa

    35. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Meinaa sitä, että edellisissä kommenteissa (joita ei näy), ihmiset olivat kommentoineet "hyi!", ja tämä ihmetteli, minkä vuoksi se on niin hyi, jos kysellään, milloin viimeksi sai muonaa.
      KaroliinaCZ: ‘Olin koko ajan että häh ja hmm ku ihmiset et hyi.’ Mitä tuo oikein meinaa tarkoittaa?

      Lainaa

    36. Tulos: +58 (64 ääntä)
      Sprikles: Ei kyllä heruis miehelle, joka ei osaa taivuttaa sanoja “WC:hen” tai “kauniilta” oikein. Pthyi. (Kyllä, mua järkyttää tuossa skenaariossa kielioppi eniten.)
      Ja toi käsiala näyttää siltä, että se tarjoaa korkeintaan jotain Rölli- pääsiäismunia.

      Lainaa

    37. Tulos: -23 (31 ääntä)
      Sprikles: Ei kyllä heruis miehelle, joka ei osaa taivuttaa sanoja “WC:hen” tai “kauniilta” oikein. Pthyi. (Kyllä, mua järkyttää tuossa skenaariossa kielioppi eniten.)
      Ja toi käsiala näyttää siltä, että se tarjoaa korkeintaan jotain Rölli- pääsiäismunia.
      Tepa: OnniBussin vessoihin ei kyllä saa kahta (aikuista)ihmistä yhtä aikaa vaikka kuinka kiemurtelisi. Saatikka, että siellä pantaisiin.
      Niin vessan koko riippuu yhtiöstä?

      Lainaa

    38. Vesa-Matti Lordi 26.4.2018 14:40
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Hessu: Eivätkö ihmiset tiedä mitä Miller on tehnyt vai eivätkö he pidä riidanhaastoa ja pommiuhkauksia pahana asiana?
      T.J.Miller fanina jouduin googlettamaan ja nyt minäkin tiedän mitä on tapahtunut. Ei ole ollut isosti esillä kyseinen tapaus.

      Lainaa

    39. Tulos: +35 (51 ääntä)
      Ama: En ihan hiffaa tätä ensimmäistä – toki toiseen pitää pystyä parisuhteessa luottamaan, mutta toisaalta onko huoli siitä, että on tosi naiivi facemokan arvoinen? Auttakaa ymmärtämään? Vai oliko pointti se, et löytyy tällasia ihmisperseitä, jotka pettää seurustelukumppania? Also mitä tulee alempaan tapaukseen: Hyi saakeli mikä kriipperi.
      Perusteeton mustasukkaisuus on aina moka, tehokkain tapa tuhota onnellinen parisuhde. Lähde: itse useamman kuin yhden toimivan suhteen mustasukkaisuuttani pilannut Alemman mokan lappujen jättelijä tosiaan on kammottava mulkku

      Lainaa

    40. Tulos: +8 (18 ääntä)
      Vesa-Matti Lordi: T.J.Miller fanina jouduin googlettamaan ja nyt minäkin tiedän mitä on tapahtunut. Ei ole ollut isosti esillä kyseinen tapaus.
      Jostain syystä Suomessa siihen ei kiinnitetty huomiota, ilmeisesti oli jotain tärkeämpää viihdeuutista Suomen maaperällä kuten keitä vain elämää-sarjassa on tai mitä joku jääkiekkoilija on sanonut ex-missille joskus kymmenen vuotta taaksepäin.

      Lainaa

    41. Tulos: +74 (74 ääntä)
      Salama: Perusteeton mustasukkaisuus on aina moka, tehokkain tapa tuhota onnellinen parisuhde. Lähde: itse useamman kuin yhden toimivan suhteen mustasukkaisuuttani pilannut
      Kyllä kyllä, mutta ei minustakaan mitään feissarimokamatskua tuo asiaa pohdiskeleva julkaisu. Ehkä sitten, kun kirjoittaa naistenhuoneen aiheuttaman vainoharhaisuuden vuoksi laittaneensa äijän kämpän ylösalaisin todisteita etsiessään, postaa salaa otettuja kuvia seuratessaan ukkoa töihin, kysyy siinä sivussa sitten näiltä tuntemattomilta analyysia kumppanin mukaoutoon käytökseen ja uhkaa kunnianloukkaussyytteellä kun nämä kyseenalaistavatkin hänen oman käytöksensä.

      Lainaa

    42. Tulos: +29 (43 ääntä)
      Perhana kun on tullut luotettua 20 vuotta tuohon miehenkörilääseen, oiskohan aika jo epäillä, kiitos Naistenhuoneen ja Äityleiden?

      Lainaa

    43. Tulos: -18 (40 ääntä)
      Gage Roundwell: Samat fiilikset. On aika tavallista kokea epävarmuutta omasta parisuhteesta sen jälkeen kun on lukenut toisten kokemuksia petetyksi tulemisesta tai iltapäivälehden “näin suomalaiset pettää” juttuja.
      Jos tollasen jälkeen alkaa kokea epävarmuutta omasta parisuhteesta niin onko se parisuhde sitten alunperinkään kovin varma?

      Lainaa

    44. Tulos: +41 (45 ääntä)
      varpu: Itse asiassa on kieliopillisesti oikein sanoa “näytät kauniille”. Lainaus Kielikello 04/2003: “Toisinaan sanaa määrittämään kelpaa samassakin merkityksessä kaksi sijamuotoa, ilman että merkitys muuttuu. Kansaa jakavat vaikkapa sanaparit maistuu hyvälle – hyvältä, kuulostaa hyvälle – hyvältä tai näyttää hyvälle – hyvältä. Molempia muotoja voi kuitenkin yleiskielessä käyttää. Murretausta aiheuttaa sen, että esimerkiksi keskustelussa huomaa, jos joku sanoo maistuu hyvälle. Oma länsisuomalainen murrekorvanikin väittää virheellisesti, että ainoastaan muoto maistuu hyvältä olisi oikein. Itäsuomalaisen korvassa taas maistuu hyvälle kuulostaa tutummalta.” Itse kyllä pidän enemmän käyttämästäsi ltä-lopusta. Viime aikoina on jostain syystä yleistynyt lle-pääte, mistä korvani kärsivät, koska se vain kuulostaa väärältä. D:
      Kiitos sivistyksestä! You live and learn. Mulle oli jo kitkerä pala se, että "alkaa tekemään" (vs. "alkaa tehdä") on nykyään kieliopillisesti hyväksytty, mutta että tämäkin vielä!

      Lainaa

    45. Tulos: +29 (39 ääntä)
      Näyttää ihan exän käsialalta :D Limanen vittusaatana!

      Lainaa

    46. Muumi (kopio) 26.4.2018 23:35
      Tulos: +25 (29 ääntä)
      Mannapuuro: Näyttää ihan exän käsialalta Limanen vⅰttusaatana!
      Onko sen nimi Timo?

      Lainaa

    47. Tulos: +23 (29 ääntä)
      Muumi (kopio): Onko sen nimi Timo?
      Onko sun nimi Timo?

      Lainaa

    48. Tulos: +17 (37 ääntä)
      Janni: Muistakaa nyt kuitenkin, että seksuaalinen ahdistelu on pelkkää naisten kuvitelmaa, sillä kanssakäymisen säännöt ovat muuttuneet täysin yllättäen! Mitä siitäkin muka tulisi, jos ystävällismieliset lappujenkirjoittelijat eivät saisi enää toteuttaa itseään rauhassa?! Ennen sai kirjoittaa mitä halusi, eikä kukaan vetänyt hernettä nenään kuten nykypäivän prinsessat!! Uskaltaako tässä enää edes flirttailla naisille, kun yhtäkkiä voikin olla syytteessä ahdistelusta täysin ilman perusteita?! Feminatseilua! Punavihreyttä! Anarkiaa!
      Unohdit vegaanit.

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (21 ääntä)
      Kilokalori: Ja sitten ihmetellään, miksi suomalaiset naiset ei tutustu suomalaisiin miehiin. Kun miesten lähestymiskyvyt on tätä luokkaa, niin ei paljoa tarvitse lapsia haikailla taloustasetta korjaamaan. Paljon bussissa ja junassa Pohjois- ja Itä-Suomessa matkustaneena sanon: tämä on aika normaalia käytöstä siellä. Lähes joka matkalla jostain peräkylältä nousi kyytiin joku menninkäinen, joka (yleensä humalassa) lähestyi jokaista yksin matkustavaa naista vuorollaan. Siinähän tunsi itsensä erityiseksi, kun näkee, että kaveri ensin pokailee viittä muuta ja SITTEN tulee sanomaan, että sä oot bussin kaunein nainen, mulla on 80 hehtaaria metsää, tuletko vaimoksi. Pahimmat jopa herätteli nukkumasta, ja yksikin yritti vetää tenttikirjat kädestä ja sanoi, ettei bussissa saa lukea, jos joku haluaa keskustella. Seksuaalinen häirintä on muuten rikos.
      Tämä kaikkihan on vain ja ainoastaan lasten etu! Kuka järkevä ihminen tuo tälläiseen helvetin esikartanoon lapsia?

      Lainaa

    50. Tulos: +18 (26 ääntä)
      dföljk: Meinaa sitä, että edellisissä kommenteissa (joita ei näy), ihmiset olivat kommentoineet “hyi!”, ja tämä ihmetteli, minkä vuoksi se on niin hyi, jos kysellään, milloin viimeksi sai muonaa.
      Tanan mummot ku ne tulee jo tuntemattomilta busseissa kyseleen että ootko saanu muonaa!! On menny maailma mallilleen.

      Lainaa

    51. TapsaRautaMela(nkolia) :^) 27.4.2018 8:51
      Tulos: -28 (32 ääntä)
      Harmi kun et antautunu mulle :(

      Lainaa

    52. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Näytät todella kauniille... ...persettä.

      Lainaa

    53. Tulos: +23 (47 ääntä)
      Minä olen tänään kuumeeseen, joten en mennyt töiltä. Näytän silti todella kauniiksi. JA TÄMÄ ON MUN OMAA MURRETTA, JOTEN TURHA VÄITTÄÄ ETTEI OLISI HYVÄKSYTTÄVÄÄ KIRJOITTAA NÄIN!! KERTOOHAN SEN JO KIELI KORVA!!!

      Lainaa

    54. Tulos: +11 (43 ääntä)
      Taitaa tyttö tietää, että seinän takana olisi patukkaa tarjolla.

      Lainaa

    55. Tulos: -37 (45 ääntä)
      Janni: Muistakaa nyt kuitenkin, että seksuaalinen ahdistelu on pelkkää naisten kuvitelmaa, sillä kanssakäymisen säännöt ovat muuttuneet täysin yllättäen! Mitä siitäkin muka tulisi, jos ystävällismieliset lappujenkirjoittelijat eivät saisi enää toteuttaa itseään rauhassa?! Ennen sai kirjoittaa mitä halusi, eikä kukaan vetänyt hernettä nenään kuten nykypäivän prinsessat!! Uskaltaako tässä enää edes flirttailla naisille, kun yhtäkkiä voikin olla syytteessä ahdistelusta täysin ilman perusteita?! Feminatseilua! Punavihreyttä! Anarkiaa!
      Sanoi ei kukaan ikinä

      Lainaa

    56. Tulos: +37 (41 ääntä)
      Täytyy sanoa, että keski-ikäisenä läskinä miehenä "pantaaks?"-laput bussissa (olipa naisilta tai miehiltä) sais miettimään vaihtoehtoista reittiä määränpäähän. Paljon. Yksin en jäisi vaan liikuisin porukassa, enkä jättäisi tavaroitanikaan läheltäni. Kattoisin tarkkaan ketkä jää kun jään, ehkäpä jopa kännykuvia whatsappiin.

      Lainaa

    57. Tulos: +46 (52 ääntä)
      …..: Sanoi ei kukaan ikinä
      Et ilmeisesti ole lukenut Iltalehden kommentteja metoo-kampanjasta tai yhtään nettikeskustelua aiheesta? Taisi kolahtaa.

      Lainaa

    58. Tulos: -19 (31 ääntä)
      Hihi: Minä miellän -lle-päätteisen sanan noissa tapauksissa verbin kohteeksi, vaikka ymmärränkin mitä haetaan takaa. “Minulle maistuu sämpylä” saa yhtäkkiä aivan eri merkityksen, kun sanat sämpylä ja minulle vaihtavat paikkaa keskenään. Tiedän -lle-päätteen olevan kieliopillisesti hyväksyttävä, mutta häiritsee se silti.
      Mitähän ihmettä tämä sinun ”verbin kohteesi” tässä tarkoittaa? Näyttää-verbin rektio hyväksyy molemmat päätevariantit. Tällaisia verbejä on monia suomen kielessä. Lisäksi tuo esimerkkisi lausekkeiden järjestymisestä ei liity mitenkään tähän asiaan. Itseäni häiritsee tuon loppuvirkkeesi jälkimmäisen lauseen sanajärjestykseen liittyvä svetisismi: suomen kielessä predikaatti ja subjekti eivät vaihda paikkaa (mutta se häiritsee silti). Tulevaisuudessa kannattaa jättää se kieliopillinen nillitys väliin, jos ei ihan omat speksit riitä pätemiseen.

      Lainaa

    59. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Fennisti:Tulevaisuudessa kannattaa jättää se kieliopillinen nillitys väliin, jos ei ihan omat speksit riitä pätemiseen.
      En tiennytkään kirjoittaneeni esseetä tänne, mutta kannattaa lukea ensimmäinenkin lause ennen lopullisen arvosanan antamista. Puhuin ihan vaan omista mieltymyksistäni, don Quijote. Tuulimyllysi on toisessa linnassa. :D

      Lainaa

    60. Tulos: -27 (29 ääntä)
      Hihi: En tiennytkään kirjoittaneeni esseetä tänne, mutta kannattaa lukea ensimmäinenkin lause ennen lopullisen arvosanan antamista. Puhuin ihan vaan omista mieltymyksistäni, don Quijote. Tuulimyllysi on toisessa linnassa.
      No niin, tuosta viittauksestasi huomaakin, että olet mitä ilmeisemmin kirjallisuuden opiskelija. Sallittakoon siis sinulle erheesi. Ilmeisesti tarkoitit verbin kohteella objektia. Objekti voi olla vain kieliopillisessa sijassa; nominatiivissa, partitiivissa tai genetiivissä. Tämä allatiivisi ei siis voi olla syntaktisesti ”verbin kohde”. Toki semanttisessa mielessä saat pitää kiinni tulkinnastasi, mutta sillä ei ole kieliopillista perustaa. Edelleenkin kannattaa jatkaa pätemistä siellä ompelukerhon kirjailloissa, joissa varmaan oletkin pseudotieteinesi vallan vitsikäs ja älykäs :)

      Lainaa

    61. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Fennisti: No niin, tuosta viittauksestasi huomaakin, että olet mitä ilmeisemmin kirjallisuuden opiskelija. Sallittakoon siis sinulle erheesi. Ilmeisesti tarkoitit verbin kohteella objektia. Objekti voi olla vain kieliopillisessa sijassa; nominatiivissa, partitiivissa tai genetiivissä. Tämä allatiivisi ei siis voi olla syntaktisesti ”verbin kohde”. Toki semanttisessa mielessä saat pitää kiinni tulkinnastasi, mutta sillä ei ole kieliopillista perustaa. Edelleenkin kannattaa jatkaa pätemistä siellä ompelukerhon kirjailloissa, joissa varmaan oletkin pseudotieteinesi vallan vitsikäs ja älykäs
      Näköjään luet sanoja aivan liikaa muttet läheskään tarpeeksi virkkeitä. Kiitos näistä pseudotieteellisistä nauruista. :D Väännetäänpä varmuuden vuoksi ratakiskosta: en yksinkertaisesti pätenyt. Osoitat "peitsesi" mielipidettä vastaan. Sitä ei sinun tahtosi kinata ja olla oikeassa muuksi muuta. Minun tuulimyllyni ei muutu sinun jättiläiseksesi. Siitä siis viittaukseni. Se on sinun ahdinkosi - tai trollauksesi, miten vain.

      Lainaa

    62. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Olen aiemmin ollut joukkoliikenteen käyttäjä, mutta siirtynyt omaan autoon juuri noiden känniääliöiden takia. Ilmeisesti rauhassaoleminen on liikaa vaadittu.

      Lainaa

    63. Tulos: -12 (12 ääntä)
      käsialasta päätellen joku 8- vuotias poika

      Lainaa

    64. Rajoitettu kalkkuna 19.12.2021 3:50
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Onnibussi vessapano.... Hmmm. Ahdasta

      Lainaa

    65. Sanoiko joku henkilö 15.5.2023 2:59
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Noissa 2 lapussa on mielestäni 2 eri kirjoittajaa käsialan perusteella..

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, lappu, viesti, bussi, bussissa, vainoharha