Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kissaihmiset, osa 9

Suurenna näkymä

42 kommenttia

 1. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

 2. plipplop kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +321 (357 ääntä)

  Tahilla ei taida karvat kasvaa.

    Lainaa

 3. purppurakruunu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +119 (181 ääntä)

  Joo ymmärsin sekä ekan että vikan tismalleen samalla tavalla väärin. Ketunpunainen tosin vihjasi, että nyt ei välttämättä ole ihmiskaupasta kyse.

    Lainaa

 4. Kello kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +361 (367 ääntä)

  Mulla olisi tarjolla ortodoksinen kissakoti.

    Lainaa

 5. Kyllä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +126 (142 ääntä)

  Pitkäkarvainen somali tyttö :D

    Lainaa

 6. ... kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -54 (86 ääntä)

  Repesin ääneen Annan kysymykselle :D Kai tuo on trolli???

    Lainaa

 7. duh kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +102 (200 ääntä)

  Pauliina on typerä. “Vaikka miten yritän, en tajua mitä etsitään”….. Just yks kirjain vain puuttuu.

    Lainaa

 8. rontnto kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +250 (266 ääntä)

  Sinänsä ymmärrän annan ketutuksen. Jos eron hetkellä mies on sopinut että korvaa kissan kuluja, niin vⅰtuttaahan se jos korvaukset jää saamatta.

  Tämä siis mitenkään liittymättä siihen että tietysti miehellä on oikeus ignoorata kissojen kulut täysin. Tuskin noilla mitään kirjallista huoltosopparia on.

    Lainaa

 9. joulupukki kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +250 (258 ääntä)

  Hoitaisin mieluummin kissat itse kuin olisin aina eksän kanssa tekemisissä joistain kissa-asioista tai yhtään mistään asioista

    Lainaa

 10. Pöö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +72 (108 ääntä)

  Kissojen elatusmaksut? Saisikohan näille pikkuisille myös lapsilisää? Kulut on ainakin olleet korkeammat kuin yhdessäkään vauvassa tänä vuonna.

  Toki on tuolla Annan miehelläkin järki jättänyt, kun on mennyt moista lupailemaan. Ehkä nyt kuitenkin jokainen hoitaa omat lemmikkinsä. Ellei niissä ole sitten tapaamisoikeuskin?? :D

    Lainaa

 11. Hihi kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +7 (27 ääntä)

  Ei löydy somalityttöä mutta voin tarjota kaunista, pitkähiuksista afgaaniblondia.

  https://cdn.pixabay.com/photo/2015/05/03/00/30/afghan-750640_1280.jpg

    Lainaa

 12. Piupali kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +60 (94 ääntä)

  Minä rupesin oikeasti miettimään, että mitäs sitten jos joskus ero tulee ja kisulle pitäisi miettiä oikea paikka. En ainakaan itse haluaisi siitä luopua ja en kyllä usko, että oma ukkokaan tahtoisi. Ja en kyllä vertaisi lemmikkejä huonekaluihin… Ehkä ne “elatusmaksut” ei kuitenkaan ole ihan realistinen juttu, mutta neljä kissaa nyt aiheuttaa jonkun verran kuluja ja jos nuo kissat on joskus yhdessä hankittu, niin mikä on oikea tapa toimia?

    Lainaa

 13. Kaljamaha-asentaja kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -21 (113 ääntä)

  Miten joku voi edes olettaa, että uudessa suhteessa oleva alkaa makselemaan joitain exänsä kissojen hoitokuluja?!

  Samalla logiikalla exän on syytä osallistua minun auton huoltokuluihin, polttoainekuluihin sekä taloni maalaukseen.

    Lainaa

 14. Vihreä kuvake kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +108 (118 ääntä)

  Kyllähän tohon parisuhde- ja kissa-asiaan vaikuttaa se, onko kissat hankittu yhdessä, vai onko ne toisen.osapuolen jo aiemmin omistamat. Yksi vaihtoehto on se, että on suhteen aikana hankittu, mutta toinen osapuoli on niitä halunnut ja toinen sitten vain sietänyt…

    Lainaa

 15. niimpä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +63 (75 ääntä)

  Piupali:
  Minä rupesin oikeasti miettimään, että mitäs sitten jos joskus ero tulee ja kisulle pitäisi miettiä oikea paikka. En ainakaan itse haluaisi siitä luopua ja en kyllä usko, että oma ukkokaan tahtoisi. Ja en kyllä vertaisi lemmikkejä huonekaluihin… Ehkä ne “elatusmaksut” ei kuitenkaan ole ihan realistinen juttu, mutta neljä kissaa nyt aiheuttaa jonkun verran kuluja ja jos nuo kissat on joskus yhdessä hankittu, niin mikä on oikea tapa toimia?

  No kyllähän oikea tapa on, että jo ottovaiheessa sovitaan kummalle ne jää. Ottajallehan se hoitovastuu jää ja toisen osapuolen ei tarvitse maksaa mitään. Sama kuin eläimien kanssa yleensä. Jos toinen osapuoli sitten haluaa auttaa niin hyvähän se on. Itseltäni jäi koira erossa toiselle osapuolelle, mutta halusin omasta halustani osallistua lääkärikuluihin ja muihin. Ihan vain, koska rakastin sitä koiraa enemmän kuin mitään muuta tässä maailmassa.

    Lainaa

 16. pöljä kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +35 (41 ääntä)

  Anna, niin. Ehkä samoin kun hän hylkäsi ja jätti sinut. Sellaisia ne ihmiset joskus ovat. Oma isäni hyysää nyt toisen akan muksuja ja omat on lähestulkoon vihollisia.

    Lainaa

 17. Jokupoika kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +21 (41 ääntä)

  duh:
  Pauliina on typerä. “Vaikka miten yritän, en tajua mitä etsitään”….. Just yks kirjain vain puuttuu.

  Mä en kylllä vieläkään tajua, vaikka annoit jo vihjeen, että yksi kirjain puuttuu…

  En ymmärräkyl kissaslangia :(

    Lainaa

 18. Dampa kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +40 (42 ääntä)

  Piupali:
  Minä rupesin oikeasti miettimään, että mitäs sitten jos joskus ero tulee ja kisulle pitäisi miettiä oikea paikka. En ainakaan itse haluaisi siitä luopua ja en kyllä usko, että oma ukkokaan tahtoisi. Ja en kyllä vertaisi lemmikkejä huonekaluihin… Ehkä ne “elatusmaksut” ei kuitenkaan ole ihan realistinen juttu, mutta neljä kissaa nyt aiheuttaa jonkun verran kuluja ja jos nuo kissat on joskus yhdessä hankittu, niin mikä on oikea tapa toimia?

  Laissa lemmikit luetaan “tavaroiksi” ja ne kuuluu sille kuka ne on maksanut ja kenen nimi papereissa on. Tollasessa tapauksessa pitää vaan päästä johonkin sopimukseen tän toisen osapuolen kanssa noista, lain mukaan jos sinä oot ne kissat ostanut ja maksanut niin ne on sun, toisella ei ole mitään valtaa tai velvollisuutta osallistua hoitokuluihin.

    Lainaa

 19. ssss kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -54 (72 ääntä)

  Piupali:
  Minä rupesin oikeasti miettimään, että mitäs sitten jos joskus ero tulee ja kisulle pitäisi miettiä oikea paikka. En ainakaan itse haluaisi siitä luopua ja en kyllä usko, että oma ukkokaan tahtoisi. Ja en kyllä vertaisi lemmikkejä huonekaluihin… Ehkä ne “elatusmaksut” ei kuitenkaan ole ihan realistinen juttu, mutta neljä kissaa nyt aiheuttaa jonkun verran kuluja ja jos nuo kissat on joskus yhdessä hankittu, niin mikä on oikea tapa toimia?

  Erojuhlat ja tarjootte kissat lautasella jos ette muuta keksi. Ei noista muuhun ole muutenkaan.

    Lainaa

 20. Joke kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +39 (59 ääntä)

  Jos kissat on yhdessä hankittu, niin kyllä minun mielestäni molempien pitäisi sen verran osallistua niiden hoitoon, että esimerkiksi sairastumisen sattuessa maksetaan eläinlääkärilasku puoliksi. Kuitenkin puhuttiin “meidän kissoista”. Ihmetyttää muutenkin ihminen joka noin on valmis hylkäämään lemmikkinsä ja vertaa niitä huonekaluihin, en kyllä kaipaisikaan sellaiselta ihmiseltä mitään apua.

    Lainaa

 21. yli opisto hörhö kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +19 (31 ääntä)

  Rasistikortti tuli hyvin äkkiä.

    Lainaa

 22. Pera kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -20 (76 ääntä)

  yli opisto hörhö:
  Rasistikortti tuli hyvin äkkiä.

  Niinhän se tulee kun eka asia mikä opetetaan pakoloisille sun muille on syytellä kaikkia rasistiksi jos ei saa mitä haluaa.

    Lainaa

 23. jukkapalmu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -4 (18 ääntä)

  Pauliina on varsin tyhmä jos ei ymmärrä mitä siinä tarkoitetaan.

    Lainaa

 24. Gaius kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +29 (45 ääntä)

  Kaljamaha-asentaja:
  Miten joku voi edes olettaa, että uudessa suhteessa oleva alkaa makselemaan joitain exänsä kissojen hoitokuluja?!

  Samalla logiikalla exän on syytä osallistua minun auton huoltokuluihin, polttoainekuluihin sekä taloni maalaukseen.

  Ehkä jotkut oikeasti välittävät lemmikeistään niin paljon että haluaisivatkin osallistua kuluihin. Sinä taidat olla kylmä itsekäs materialisti.

    Lainaa

 25. Kielinero kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +39 (47 ääntä)

  jukkapalmu:
  Pauliina on varsin tyhmä jos ei ymmärrä mitä siinä tarkoitetaan.

  Voisiko joku nyt selittää, mitä ekassa mokassa tarkoitetaan? Osaan kyllä täydentää, että katolisella varmaankin tarkoitetaan katollista, mutta ei kai kissoille osteta erikseen taloja? Kantokoppa? Joku kissan pesä?

    Lainaa

 26. eusmilus kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +4 (12 ääntä)

  yli opisto hörhö:
  Rasistikortti tuli hyvin äkkiä.

  No tuohan on nyt selkeä trolli.

    Lainaa

 27. Pluri kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +10 (16 ääntä)

  Kielinero: Voisiko joku nyt selittää, mitä ekassa mokassa tarkoitetaan? Osaan kyllä täydentää, että katolisella varmaankin tarkoitetaan katollista, mutta ei kai kissoille osteta erikseen taloja? Kantokoppa? Joku kissan pesä?

  Halutaan ostaa kissa ja neljä katolista kotaa.

    Lainaa

 28. Jjk kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +26 (26 ääntä)

  Viitaten Annan “mokaan”: törmään jatkuvasti työssäni myös etävanhempiin, jotka eivät halua penniäkään sijoittaa edes omiin lapsiin.. joten ehkä onni, ettei kyseessä ole lapset, eikä lemmikit ymmärrä katkeruuden ja laiminlyönnin tunnetta moisesta. Tottakai ymmärrän, että lemmikit syö rahaa ja se harmittaa, ettei ex kumppani halua kuluihin osallistua, mutta siihen ei sentää lakisääteistä velvollisuutta ole. Jotenkin on haisu, että kyse on enemmänkin petetyn osapuolen pettymyksestä pettäjään eikä niinkään taloudellinen harmi.

    Lainaa

 29. Pan kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +21 (23 ääntä)

  Mie tiedän parikin tapausta jossa henkilö A on tuonut parisuhteeseen oman kissansa, mutta erossa jättää sen kylmän viileästi B:lle. Eikä todellakaan osallistu mihinkään kuluihin. Viimeisimmässä tapauksessa oli kyse sairaasta kissasta, jonka eläinlääkärikuluihin hupeni paljon rahaa sen loppuelämän aikana.

    Lainaa

 30. Kuha sanoo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +9 (21 ääntä)

  duh:
  Pauliina on typerä. “Vaikka miten yritän, en tajua mitä etsitään”….. Just yks kirjain vain puuttuu.

  En löytänyt googlaamalla kissakotaa enkä kissakotia. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää, että hän haluaa ostaa kissan kotiin (joillakin murteilla kotia), mutta mikä on mieluiten katolinen tai katollinen? Kissa ei voi olla katollinen, joten se on sitten katolinen. Onko katolinen jonkin kissarodun lempinimi.

    Lainaa

 31. Neoneo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +24 (26 ääntä)

  Eli kaikki, jotka eivät ymmärtäneet.. Merja etsii kissankoppia, jossa on katto.
  Eli hänen sanoin: kissan katollinen koti.

    Lainaa

 32. Jorma kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -26 (34 ääntä)

  Suomen kielen alkeita:

  katolinen = jokin, jossa on katto

  katollinen = yli miljardin ihmisen uskonto

    Lainaa

 33. MissK kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +32 (38 ääntä)

  Jorma:
  Suomen kielen alkeita:

  katolinen = jokin, jossa on katto

  katollinen = yli miljardin ihmisen uskonto

  Jatkoa suomen kielen alkeisiin:

  Virhe = nyt meni vⅰtuiks

    Lainaa

 34. Rehupää kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -13 (19 ääntä)

  Gaius: Ehkä jotkut oikeasti välittävät lemmikeistään niin paljon että haluaisivatkin osallistua kuluihin. Sinä taidat olla kylmä itsekäs materialisti.

  Menehän Huoh siitä trollaamasta.

    Lainaa

 35. Rehupää kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -14 (22 ääntä)

  Pan:
  Mie tiedän parikin tapausta jossa henkilö A on tuonut parisuhteeseen oman kissansa, mutta erossa jättää sen kylmän viileästi B:lle. Eikä todellakaan osallistu mihinkään kuluihin. Viimeisimmässä tapauksessa oli kyse sairaasta kissasta, jonka eläinlääkärikuluihin hupeni paljon rahaa sen loppuelämän aikana.

  Kappas kun satuitkin osumaan juuri tähän ketjuun. Minä en tunne ketään, joka on avioerossa hylännyt alunperin omistamansa lemmikin. Saati, että tuntisin useampiakin.

    Lainaa

 36. Joo kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +20 (24 ääntä)

  Rehupää: Kappas kun satuitkin osumaan juuri tähän ketjuun. Minä en tunne ketään, joka on avioerossa hylännyt alunperin omistamansa lemmikin. Saati, että tuntisin useampiakin.

  En tunne ketään joka olisi äänestänyt Halla-Ahoa, mutta olisi silti vähän erikoista väittää ettei kukaan äänestänyt. Varmaan ei ole kauhean outoa jos kissaihminen tuntee paljon kissaihmisiä, kupla kullakin, ja jotkut heistä käyttäytyvät huonosti.

  Se soppari siitä kenen eläimet ovat jos ero tulee pitäisi tehdä ennen hankintaa, tai ainakin ennen lusikoiden jakoon menoa. Jos kissat on hankittu yhdessä niin olisi kohtuullista jakaa niiden kustannukset koska niinhän hankittaessa sovittiin. On aika epäreilua joutua tilanteeseen jossa on budjetoinut 2 kissaa per henki, ja yllättäen niitä on 4. Ja kyllä, olisi hyvä olla niin aikuisiksi että saisi mukaan tapaamisoikeudenkin. Kyllä, kissan tapaamisoikeuden, jotkut ovat kissoihinsa kiintyneitä.

  Silti, ainut mitä voin kuvitella Annan voivan tehdä on vinkata exän uudelle että lemmikkieläimet tämän miehen kanssa kannattaa jättää hankkimatta, ellei ole halukas tarvittaessa hoitamaan niitä yksin. Saattaa olla hankalaa kuulostamatta katkeralta, mutta itse olen iloinen että mies on kiltti eksälleen ja hoiti kaiken sovⅰtun hyvinkin jalomielisesti. Voihan olla että jonain päivänä itse olen eksä, ja haluaisin ainakin tietää ajoissa jos olisin tekemisissä henkilön kanssa joka vie kukkaruukunkin käräjille -tai hylkää kissat.

    Lainaa

 37. Rehupää kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -10 (16 ääntä)

  Joo: En tunne ketään joka olisi äänestänyt Halla-Ahoa, mutta olisi silti vähän erikoista väittää ettei kukaan äänestänyt. Varmaan ei ole kauhean outoa jos kissaihminen tuntee paljon kissaihmisiä, kupla kullakin, ja jotkut heistä käyttäytyvät huonosti.

  Se soppari siitä kenen eläimet ovat jos ero tulee pitäisi tehdä ennen hankintaa, tai ainakin ennen lusikoiden jakoon menoa. Jos kissat on hankittu yhdessä niin olisi kohtuullista jakaa niiden kustannukset koska niinhän hankittaessa sovittiin. On aika epäreilua joutua tilanteeseen jossa on budjetoinut 2 kissaa per henki, ja yllättäen niitä on 4. Ja kyllä, olisi hyvä olla niin aikuisiksi että saisi mukaan tapaamisoikeudenkin. Kyllä, kissan tapaamisoikeuden, jotkut ovat kissoihinsa kiintyneitä.

  Silti, ainut mitä voin kuvitella Annan voivan tehdä on vinkata exän uudelle että lemmikkieläimet tämän miehen kanssa kannattaa jättää hankkimatta, ellei ole halukas tarvittaessa hoitamaan niitä yksin. Saattaa olla hankalaa kuulostamatta katkeralta, mutta itse olen iloinen että mies on kiltti eksälleen ja hoiti kaiken sovⅰtun hyvinkin jalomielisesti. Voihan olla että jonain päivänä itse olen eksä, ja haluaisin ainakin tietää ajoissa jos olisin tekemisissä henkilön kanssa joka vie kukkaruukunkin käräjille -tai hylkää kissat.

  Lemmikit ovat loppujen lopuksi omaisuutta. Ne eivät lain edessä ole perheenjäseniä, vaikka jotkut niin mieltävätkin eikä niihin voi saada mitään tapaamisoikeutta.

  Ne jaetaan avioerossa, kuten muukin omaisuus ja ne saanut huolehtii niistä siitä eteenpäin ihan yksin. Eipä sitä yhdessä hankitusta omakotitalosta voi osituksen jälkeen penätä eksältä lämmityskuluihin osallistumista. “Niin mutta, kun me sovittiin että kumpikin maksaa kissan sapuskat”. Jos tuo on keskeisen tärkeää, niin sitten pitää jättää eroaminen sikseen.

    Lainaa

 38. wsssd kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -6 (10 ääntä)

  Sinä rasisti sinä, tulihan se sieltä :D Itse en ole kyllä koskaan ymmärtänyt miksi pitkäkarvaisen abessinialaisen nimeksi on annettu somali! Mitä tekemistä sillä on tuon itä-Afrin shitholen kanssa?

    Lainaa

 39. wsssd kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +3 (3 ääntä)

  Piupali:
  Minä rupesin oikeasti miettimään, että mitäs sitten jos joskus ero tulee ja kisulle pitäisi miettiä oikea paikka. En ainakaan itse haluaisi siitä luopua ja en kyllä usko, että oma ukkokaan tahtoisi. Ja en kyllä vertaisi lemmikkejä huonekaluihin… Ehkä ne “elatusmaksut” ei kuitenkaan ole ihan realistinen juttu, mutta neljä kissaa nyt aiheuttaa jonkun verran kuluja ja jos nuo kissat on joskus yhdessä hankittu, niin mikä on oikea tapa toimia?

  Ollaan sovⅰttu puolison kanssa, että neljä kissaa menee puoliksi. Molemmille kaksi.

    Lainaa

 40. wsssd kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +4 (4 ääntä)

  Dampa: Laissa lemmikit luetaan “tavaroiksi” ja ne kuuluu sille kuka ne on maksanut ja kenen nimi papereissa on. Tollasessa tapauksessa pitää vaan päästä johonkin sopimukseen tän toisen osapuolen kanssa noista, lain mukaan jos sinä oot ne kissat ostanut ja maksanut niin ne on sun, toisella ei ole mitään valtaa tai velvollisuutta osallistua hoitokuluihin.

  Mutta jos rotukirjoissa on molempien nimet? Vähän hankalampi juttu sitten.

    Lainaa

 41. wsssd kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: -7 (11 ääntä)

  Joo: En tunne ketään joka olisi äänestänyt Halla-Ahoa, mutta olisi silti vähän erikoista väittää ettei kukaan äänestänyt. Varmaan ei ole kauhean outoa jos kissaihminen tuntee paljon kissaihmisiä, kupla kullakin, ja jotkut heistä käyttäytyvät huonosti.

  Se soppari siitä kenen eläimet ovat jos ero tulee pitäisi tehdä ennen hankintaa, tai ainakin ennen lusikoiden jakoon menoa. Jos kissat on hankittu yhdessä niin olisi kohtuullista jakaa niiden kustannukset koska niinhän hankittaessa sovittiin. On aika epäreilua joutua tilanteeseen jossa on budjetoinut 2 kissaa per henki, ja yllättäen niitä on 4. Ja kyllä, olisi hyvä olla niin aikuisiksi että saisi mukaan tapaamisoikeudenkin. Kyllä, kissan tapaamisoikeuden, jotkut ovat kissoihinsa kiintyneitä.

  Silti, ainut mitä voin kuvitella Annan voivan tehdä on vinkata exän uudelle että lemmikkieläimet tämän miehen kanssa kannattaa jättää hankkimatta, ellei ole halukas tarvittaessa hoitamaan niitä yksin. Saattaa olla hankalaa kuulostamatta katkeralta, mutta itse olen iloinen että mies on kiltti eksälleen ja hoiti kaiken sovⅰtun hyvinkin jalomielisesti. Voihan olla että jonain päivänä itse olen eksä, ja haluaisin ainakin tietää ajoissa jos olisin tekemisissä henkilön kanssa joka vie kukkaruukunkin käräjille -tai hylkää kissat.

  Tuli vaan tuosta äänestämisestä mieleen, että mistä sinä sen tiedät? Ehkä eivät ole uskaltaneet kertoa tuntien suvaitsevaisuutesi toisin ajattelijoita kohtaan.

    Lainaa

 42. Jossu kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (12 ääntä)

  Mulla ja eksällä oli yhteinen kissa ja kun se tuhkamuna petti mua, niin kielsin tapaamasta kissaa. Ei ole nähnyt kolmen vuoteen eikä tule näkemään. Eikä tule näkemään muakaan. Ei sinänsä, kissasta on tullut paljon reippaampi ja läheisyydenkipeämpi, eksässä oli vähän natsin vikaa.. Ei se kissa tajua, että ilta-kuuden jälkeen se ei saa enää hypätä keittiönpöydälle, wtf?. ***** taukki jätkä.

    Lainaa

 43. as kirjoitti:
  VA:F [1.9.7_1111]
  Tulos: +2 (2 ääntä)

  Pan:
  Mie tiedän parikin tapausta jossa henkilö A on tuonut parisuhteeseen oman kissansa, mutta erossa jättää sen kylmän viileästi B:lle. Eikä todellakaan osallistu mihinkään kuluihin. Viimeisimmässä tapauksessa oli kyse sairaasta kissasta, jonka eläinlääkärikuluihin hupeni paljon rahaa sen loppuelämän aikana.

  Ihan mielenkiinnosta, kumpaa sukupuolta nämä tuoja/jättäjät olivat?

    Lainaa

 44. Mainos Mainoskissa kirjoitti:

Kommentoi

Avatar

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Avainsanat: , , , , , , ,