Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 326

Nyt saattaisi olla aiheellista tarkistaa oikeinkirjoitus...
Sekalaisia, osa 326

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 65 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Mustalaisnaamio 22.2.2018 0:53
      Tulos: +663 (685 ääntä)
      Jälkiruuaksi paskanmarjakiisseliä.

      Lainaa

    2. Pahvikampela 22.2.2018 1:09
      Tulos: +565 (585 ääntä)
      Henna 6/5 jatkoon!

      Lainaa

    3. Tulos: +1042 (1046 ääntä)
      Voisin väittää, että ton mekon kaavojakaan ei sais parillakympillä.

      Lainaa

    4. Tulos: +1111 (1121 ääntä)
      Näkee taas, miten suuressa arvossa käsityöihmisiä pidetään. Toistuu valitettavan usein, että työstä ollaan valmiita maksamaan ihan naurettavan vähän. Pahoitteluni kaikille käsityöihmisille!

      Lainaa

    5. KaroliinaCZ 22.2.2018 1:21
      Tulos: +417 (421 ääntä)
      Henna tiivisti asian erinomaisesti.

      Lainaa

    6. Tulos: +670 (672 ääntä)
      "Löytyiskö jotakuta näppärää ihmistä.." Jo kysymyksen alku kertoo siitä että arvostus käsityöläisiä kohtaan on hyvin suurta. Tai sitten ei.

      Lainaa

    7. King Arthur 22.2.2018 1:25
      Tulos: +625 (647 ääntä)
      Ottaa sydänalasta nää käsityön arvostajat. Itse ompelen osan vaatteistani ja neulon paljon. Teen tätä siis muun työn ja opiskelun ohella. Viimeksi on ihailtu neulomiani polvipituisia pitsisukkia ja kun laitoin niistä kuvan faceen joku tutuntuttu pyysi itselleen samanlaiset. "Ne vois olla mun synttärilahja". Joo, omia tein 3kk enkä ole tämän ihmisen kanssa jutellut kuin kerran elämässäni. Heti alan pakertaa synttärilahjaa. Synttäritkin oli kuulemma vasta kahden viikon päästä eli aikaa on reilusti. :D En kyllä enää mainosta harrastustani ellen löydä muita käsityöihmisiä. Kavereille teen koska pidän heistä ja poikaystävälle neulon sukkia rakkaudesta.

      Lainaa

    8. Tulos: +353 (357 ääntä)
      Taas näitä ilmaista työtä vaativia ihmisiä... "Sähän oot niin näppärä!"

      Lainaa

    9. Tulos: +423 (425 ääntä)
      Multa on pyydetty, että maalaisin tutulle kämppään seinämaalauksen joku iltapäivä. Ihan noin palveluksena kun olen kerran niin taitava piirtämään.

      Lainaa

    10. Tulos: +445 (445 ääntä)
      Noora vois katella vähän youtubesta ompeluvideoita ja ihan ite askarrellapaskarrella tollasen pikku mekkosen, jos sitten tajuais ettei tollanen oo ihan tunnissa näpräilty :0

      Lainaa

    11. Tulos: +164 (176 ääntä)
      Oisko joku kätevä kampaaja? Jos voisit raidoittaa, leikata uuden mallin ja tehä sit vielä juhlakampauksen? Maksan 40€, sehän kattaa kulut?

      Lainaa

    12. Tulos: +353 (357 ääntä)
      Tolla 20 eurolla ei muuten saa varmaan edes kiinasta tollasta pitkää iltapukua. Just saying.

      Lainaa

    13. Tulos: +142 (232 ääntä)
      Aina puhutaa ompelijoista täällä, mut omistappa auto ja kaverit, jotka ei omista... "hei voisitko millään nakata paikasta a paikkaan b? ... Ai mikset? EIHÄN SE OO KUN PIKKU MUTKA??!!". Vihaan niin näitä, jotka eivät osaa aatella asiaa omaa napaansa pidemmälle. Olen puhunut... -.-

      Lainaa

    14. Tulos: +262 (264 ääntä)
      Näitä ilmaisen työn kalastelijoita on kaikkialla ja se on todella ärsyttävää. Ihmisiä tulee nyyhkytarinoiden tai töykeän asenteen kanssa vaatimaan jotain ja jos et suostu niin sinä olet se röyhkeä ja ajattelematon ihminen.

      Lainaa

    15. Tulos: +147 (153 ääntä)
      juuh: Näkee taas, miten suuressa arvossa käsityöihmisiä pidetään. Toistuu valitettavan usein, että työstä ollaan valmiita maksamaan ihan naurettavan vähän. Pahoitteluni kaikille käsityöihmisille!
      Tämä on totta ja minuakin harmittaa suuresti se, että kotimainen käsityö ei ole kovin kovassa kurssissa, mutta markkinatalouden näkökulmasta se ei ole asiakkaan syytä. ”Se ei ole hullu joka kysyy” pitää sikäli tässä paikkaansa, että on käsityöläisen vastuulla pitää tällaisissa tilanteissa kiinni arvostaan ja antaa ”hullujen” houria. Kiinakrääsätalous on varmasti vinouttanut varsinkin nuoremman polven käsitystä työn arvosta. He kun eivät wishin sivuja pläräillessään ole kovin hyvin kosketuksessa arvossa pidetyn työn kanssa. Lukuunottamatta ehkä wishin sivujen koodaajia. Hennan vastaus on ihan hyvää infoa kyllä kysyjälle tuossa. Toivottavasti Noora ymmärtää yskän ja lakkaa nolaamasta itseään pyytämällä että joku rakentaisi hänelle talon jos tämä maksaa tonnin ja kasan lautoja.

      Lainaa

    16. elämäässäkoulu 22.2.2018 5:37
      Tulos: -64 (206 ääntä)
      Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.

      Lainaa

    17. Tulos: +263 (265 ääntä)
      Onneksi olen lentokoneasentaja. Ei ole vielä kukaan tullut pyytämään pikaista huoltoa suihkumoottorille, "kun olet niin näppärä"! :D

      Lainaa

    18. Tulos: -61 (105 ääntä)
      elämäässäkoulu: Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.
      Se on yksi 90-luvun poppari, kai... Nyt tiedät.

      Lainaa

    19. Rototiltti 22.2.2018 7:09
      Tulos: +158 (172 ääntä)
      : Aina puhutaa ompelijoista täällä, mut omistappa auto ja kaverit, jotka ei omista… “hei voisitko millään nakata paikasta a paikkaan b? … Ai mikset? EIHÄN SE OO KUN PIKKU MUTKA??!!”. Vihaan niin näitä, jotka eivät osaa aatella asiaa omaa napaansa pidemmälle. Olen puhunut… -.-
      Täällä sama juttu. Surullista tässä on se että pikkuhiljaa alkoholisoidun kun aina täytyy ottaa muutama suojakalja ettei tarvi lähtä autoilemaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +87 (93 ääntä)
      King Arthur: Ottaa sydänalasta nää käsityön arvostajat. Itse ompelen osan vaatteistani ja neulon paljon. Teen tätä siis muun työn ja opiskelun ohella. Viimeksi on ihailtu neulomiani polvipituisia pitsisukkia ja kun laitoin niistä kuvan faceen joku tutuntuttu pyysi itselleen samanlaiset. “Ne vois olla mun synttärilahja”. Joo, omia tein 3kk enkä ole tämän ihmisen kanssa jutellut kuin kerran elämässäni. Heti alan pakertaa synttärilahjaa. Synttäritkin oli kuulemma vasta kahden viikon päästä eli aikaa on reilusti. En kyllä enää mainosta harrastustani ellen löydä muita käsityöihmisiä. Kavereille teen koska pidän heistä ja poikaystävälle neulon sukkia rakkaudesta.
      Tervetuloa vaikka facebookin tee-se-itse ryhmään. Tuolla on ollut turvallista esitellä tekeleitään kun porukka on aika lailla samalla aaltopituudella.

      Lainaa

    21. Määpää 22.2.2018 7:17
      Tulos: +7 (51 ääntä)
      Tuo kakkakaalikeitto on jo nähty sen verta usein listoilla, että on luultavasti tahallinen virhe.

      Lainaa

    22. Tulos: +64 (76 ääntä)
      elämäässäkoulu: Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.
      Minä tiedän ja eläisin ihan hyvin ilman sitä tietoa. Et siis ole menettänyt yhtään mitään.

      Lainaa

    23. Tulos: +185 (187 ääntä)
      Rototiltti: Täällä sama juttu. Surullista tässä on se että pikkuhiljaa alkoholisoidun kun aina täytyy ottaa muutama suojakalja ettei tarvi lähtä autoilemaan.
      PRO TIP: Jos kaveri soittaa ja pyytää kyytiä, sähän voit vaan sanoa, että oot juonu pari kaljaa, vaikka oikeesti et ole. ;) Toisaalta varmasti hauskempaa juoda ne pari kaljaa...

      Lainaa

    24. Tulos: +122 (130 ääntä)
      : Aina puhutaa ompelijoista täällä, mut omistappa auto ja kaverit, jotka ei omista… “hei voisitko millään nakata paikasta a paikkaan b? … Ai mikset? EIHÄN SE OO KUN PIKKU MUTKA??!!”. Vihaan niin näitä, jotka eivät osaa aatella asiaa omaa napaansa pidemmälle. Olen puhunut… -.-
      Olen samoilla linjoilla kanssasi. Joskus nuoruudessa jaksoi vielä palvella, mutta vanhemmalla iällä ja paremmalla tai ainakin kalliimmalla autokalustolla ei enää kiinnosta heittää yhtään ketään mihinkään, kun ikinä et saa edes säälillistä korvausta (Edes ranskalaiset snägäriltä, kun muutkin syö) ja koskaan et oo varma tuleeko sieltä kyytiin se yksi ainut vai onko se mulkero luvannut kyydin myös parille neljälle tutulleen. Yhden kavereistani suostun heittämään mihin vain milloin vain. Hän maksaa lähes taksikyytiä vastaavaa summaa korvaukseksi ja käytetään hänen autoa. Vähintään viikkoa eukäteen kysellään voisitko heittää ja aina kerrotaan ketkä tulee mukaan. Kyytiläiset huolehtii kuskin sisäänpääsyistä, juomista ja ruokailusta.

      Lainaa

    25. Tulos: +123 (125 ääntä)
      Noora voisi lisätä nollan hintaehdotukseensa, ja ehkä sitten joku voisi keskustella mekon tekemisestä kuukausien lomassa pienenä iltapuuhana. Jos on kiire, saisi hinta varmasti nousta vielä lisää.

      Lainaa

    26. Tulos: +110 (114 ääntä)
      Just: Tolla 20 eurolla ei muuten saa varmaan edes kiinasta tollasta pitkää iltapukua. Just saying.
      Voi kyllähän sen saa ja ilman postituskuluja ebaysta, mutta kun paketti viimein saapuu kotiin, mekko on jotenkin "halvan" näköinen ;D ois kiva nähdä jos joku oikeasti tarttuisi tähän ja tekis mekon ilman kaavoja alle puolessa tunnissa hutasemalla ja sanois "maksoit vaan muutaman minuutin työstä joten sen kuuluukin näyttää tältä. Ne 20€ + kankaat?" ehkä siinä kohtaa Noorakin oppis.

      Lainaa

    27. Tulos: -77 (111 ääntä)
      En tajua niitäkään jotka valittaa näistä ilmaistöiden kalastelijoista. Itsekin teen sellaista työtä, jota voisin näin näppäränä tehdä vähän silloin tällöin, mutta olen alusta asti tehnyt selväksi, että en tee töitäni ilmaiseksi. Kukaan ei ole pahemmin kalastellut. Ei kannata olla liian kiva.

      Lainaa

    28. Tulos: +141 (149 ääntä)
      elämäässäkoulu: Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.
      Hei, iltasanasessa on just julkastu uus juttu Kardishianeista ja BB-Nikosta, joihin et oo vielä käyny kommentoimassa "Siis ketä nää on ja ketä kiinnostaå?!", kipi kipi! ;)

      Lainaa

    29. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Jo kummelissa oli Kylien kauppa. Oliko se kenties joku enne =D =D =D =D

      Lainaa

    30. Tulos: +25 (29 ääntä)
      elämäässäkoulu: Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.
      Mutta Markku kyllä lohkaisi todella hauskan kommentin aiheesta =D

      Lainaa

    31. Tulos: +175 (193 ääntä)
      elämäässäkoulu: Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.
      Mistäs tiedät, että on ylpeyden aihe olla tuntematta Kylie Jenneriä, jos et muka tiedä hänestä mitään? Hänhän saattaisi olla vaikka tärkeä poliitikko, ihmisoikeusjuristi tms., jolloin tietämättömyytesi hänestä olisi pikemminkin häpeän aihe.

      Lainaa

    32. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Plot twist: Kylie Jenner nimesi vauvansa Liekan Egyptinkorven mukaan.

      Lainaa

    33. Tulos: +126 (126 ääntä)
      Kielenkääntäjänä voin samaistua käsityöläisten tuskaan. "Hei sähän osaat sitä saksaa, niin käännätkö äkkiä tämmösen [jonkun teknisen vimpaimen] 200-sivuisen käyttöohjeen? Voin heittää parikymppiä vaivanpalkkaa!"

      Lainaa

    34. Tulos: +127 (131 ääntä)
      Näillä Nooran tapaisilla tuppaa kiinnostus katoamaan jo siinä vaiheessa, kun selviää, että yksin ne tarvittavat kankaat maksaa helposti yli satasen.

      Lainaa

    35. It's a deal 22.2.2018 10:33
      Tulos: +92 (92 ääntä)
      Minä vaivaan autoilevia ihmisiä usein ja maksan niin, että ihmiset varmasti vastaavat puhelimeen seuraavallakin kerralla. Nurinkurinen ongelma ovat ne, jotka eivät huoli korvausta millään ilveellä. Eli juuri ne, joille sitä käteistä tuuppaisi kaikkein mieluiten. Pitää väijyttää aina baareissa, eivät sentään pöytään tuotuja juomia heitä olan yli. :D

      Lainaa

    36. Tulos: -77 (103 ääntä)
      Vuosi 2018 ja joku itse väkertää rätei ja lumpui, kun Aasiassa miljoonat näppärät sormet suoltaa edullista rättiä liukuhihnalta.

      Lainaa

    37. Tulos: +65 (69 ääntä)
      : Aina puhutaa ompelijoista täällä, mut omistappa auto ja kaverit, jotka ei omista… “hei voisitko millään nakata paikasta a paikkaan b? … Ai mikset? EIHÄN SE OO KUN PIKKU MUTKA??!!”. Vihaan niin näitä, jotka eivät osaa aatella asiaa omaa napaansa pidemmälle. Olen puhunut… -.-
      Ei auton omistaminen vielä mitään ( ainakin omilla tuttavillani on kaikilla auto tai kaksi ) mutta omistappa iso pakettiauto, autotraileri, kuomullinen peräkärry, neliveto mönkijä, pieni traktori etukuormaajalla ja lämmin halli autonosturilla + työkaluilla, niin voit olla varma että kaiken maailman puolitutut ja tuntemattomat tulevat pyytelemään ilmaisia palveluksia. Eikä siinä mitään, autan kyllä jos ehdin ja yleensä vielä kohtuullisella korvauksella, mutta tosiaan ilmaiseksi tai parilla kympillä ( no, renkaat voin tuolla rahalla vaihtaa ) en ala mitään tekemään. Kaveripiirissä on käytössä vastavuoroisuusperiaate, eikä kukaan odota mitään maksua, mutta silti kaikilla on tapana maksaa jotain saamastaan avusta, vaikka korvaisivatkin sen myöhemmin palveluksella. Kavereita autan

      Lainaa

    38. Tulos: +132 (138 ääntä)
      Halusin vaan sanoa että nämä feissarimokien kommentit paransi mun uskoa ihmisiin! :) Kiitos että niin moni arvostaa työtä ja vaivaa! -ompelija

      Lainaa

    39. yli opisto hörhö 22.2.2018 11:29
      Tulos: +115 (125 ääntä)
      Kauhtana: Tämä on totta ja minuakin harmittaa suuresti se, että kotimainen käsityö ei ole kovin kovassa kurssissa, mutta markkinatalouden näkökulmasta se ei ole asiakkaan syytä. ”Se ei ole hullu joka kysyy” pitää sikäli tässä paikkaansa, että on käsityöläisen vastuulla pitää tällaisissa tilanteissa kiinni arvostaan ja antaa ”hullujen” houria. Kiinakrääsätalous on varmasti vinouttanut varsinkin nuoremman polven käsitystä työn arvosta. He kun eivät wishin sivuja pläräillessään ole kovin hyvin kosketuksessa arvossa pidetyn työn kanssa. Lukuunottamatta ehkä wishin sivujen koodaajia. Hennan vastaus on ihan hyvää infoa kyllä kysyjälle tuossa. Toivottavasti Noora ymmärtää yskän ja lakkaa nolaamasta itseään pyytämällä että joku rakentaisi hänelle talon jos tämä maksaa tonnin ja kasan lautoja.
      Se on nimenomaan tuon helvetin typerän sananlaskun syytä. "Ei ole tyhmä joka pyytää". En tiedä minkä ihmeen takia sitä viljellään nykyään joka paikassa, mutta idiootit ovat kyllä ottaneet sen aivan omakseen. Myy 10v vanha dvd kirpparilla, hinta 5€ "ei ole tyhmä joka pyytää", joo eipä. Ostan n. sadan tunnin käsityön 20€ tai uuden nettisivun vitosella tai auton korjauksen koska "oot niin kätevä", koska "ei ole tyhmä joka pyytää" vaikka nimenomaan olet ihan hiton tyhmä jos edes ehdotat vakavissasi tuollaista. Samanlainen aivopieru kuin se vanha kunnon "asiakas on aina oikeassa" jota ajattelevat vain vittumaiset asiakkaat koska tällä he voivat pompottaa ja haukkua kaikkia asiakaspalvelijoita niin paljon kuin sielu sietää, ja korkealla norsunluutorneissaan istuvat johtajat jotka eivät ole päivääkään tehneet oikeaa asiakaspalvelua työssään. Lopettakaa se "ei se ole tyhmä joka pyytää" viljely jokapaikkaan koska se ei pidä paikkaansa. Ja lopettakaa se "asiakas on aina oikeassa" mentaliteetti koska ikävä kyllä n. 70% asiakkaista on aina väärässä ja asiakaspalvelijoita vituttaa suunnattomasti se että niiden täytyy toimia sylkykuppina vain koska sulla nyt sattuu olemaan huono päivä.

      Lainaa

    40. Tulos: +19 (37 ääntä)
      lute: Oisko joku kätevä kampaaja? Jos voisit raidoittaa, leikata uuden mallin ja tehä sit vielä juhlakampauksen? Maksan 40€, sehän kattaa kulut?
      No eihän toi oo millään tasolla verrattavissa. Monetkin opiskelijat ja kotikampaajat tekee tolla hinnalla ainakin kaverille. Ja vielä useammat hieman kalliimmalla. Siis jos kommentin oli tarkotus olla hauska.

      Lainaa

    41. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Kauhtana: Tämä on totta ja minuakin harmittaa suuresti se, että kotimainen käsityö ei ole kovin kovassa kurssissa, mutta markkinatalouden näkökulmasta se ei ole asiakkaan syytä. ”Se ei ole hullu joka kysyy” pitää sikäli tässä paikkaansa, että on käsityöläisen vastuulla pitää tällaisissa tilanteissa kiinni arvostaan ja antaa ”hullujen” houria. Kiinakrääsätalous on varmasti vinouttanut varsinkin nuoremman polven käsitystä työn arvosta. He kun eivät wishin sivuja pläräillessään ole kovin hyvin kosketuksessa arvossa pidetyn työn kanssa. Lukuunottamatta ehkä wishin sivujen koodaajia. Hennan vastaus on ihan hyvää infoa kyllä kysyjälle tuossa. Toivottavasti Noora ymmärtää yskän ja lakkaa nolaamasta itseään pyytämällä että joku rakentaisi hänelle talon jos tämä maksaa tonnin ja kasan lautoja.
      Ei kyllä koodaajiakaan arvosteta. Millon tullaan kysymään et väsäänkö parilla kympillä nettisivut tai kympillä taistelen koneen kanssa että sen saa taas toimimaan kun sinne on ties mitä asenneltu. Sitten sanotaan ahneeks kun kertoo et esim nettisivuista laskuttaa sen 4-5 numeroisen summan kun ei ihan hetkessä näpytellä.

      Lainaa

    42. Tulos: +74 (80 ääntä)
      yli opisto hörhö: Lopettakaa se “ei se ole tyhmä joka pyytää” viljely jokapaikkaan koska se ei pidä paikkaansa. Ja lopettakaa se “asiakas on aina oikeassa” mentaliteetti koska ikävä kyllä n. 70% asiakkaista on aina väärässä ja asiakaspalvelijoita vituttaa suunnattomasti se että niiden täytyy toimia sylkykuppina vain koska sulla nyt sattuu olemaan huono päivä.
      Olen opiskelijaduunien jälkeen ajatellut että jokaisen pitäisi olla pakko toimia asiakaspalvelijana kuuden kuukauden ajan, armeijapalveluksen tapaan. Oppisivatpahan olemaan. Mutta ilmeisesti listaan pitäisi lisätä yrittää opetella ompelemaan -väsäsin yhtä mekkoa työväenopiston harrastekurssilla koko kevään, ja hukattuani kangasta, melkein saatuani katkenneen neulan silmääni, ja muun pienen sähläyksen jälkeen, väärän kokoinen se oli kuitenkin. Opin olemaan enkä pyydä ikinä ketään "nopeasti surauttamaan".

      Lainaa

    43. Tulos: +9 (21 ääntä)
      Stormin torilla tavataan!

      Lainaa

    44. Tulos: -4 (20 ääntä)
      Mustalaisnaamio: Jälkiruuaksi paskanmarjakiisseliä.
      ja hekkamiehenpahtilleja.

      Lainaa

    45. Mä saan aina 22.2.2018 15:54
      Tulos: -65 (79 ääntä)
      Jos vertaa orgasmia aivastukseen, ei ole ikinä kokenut orgasmia. Eikä virtsankarkailu indikoi orgasmia vaan heikkoja lantionpohjan lihaksia. Mitä vahvemmat lihakset, sitä todennäköisempi orgasmi ja sitä epätodennäköisempi virtsankarkailu. Toki niistä muista nesteistä voivat pöksyt kastua.

      Lainaa

    46. Tulos: +48 (48 ääntä)
      Mut hei saat ilmaista mainosta ku kerron susta kaikille kavereille, mulla on ainaki 400kaverii feisbookis ja 300 twitteris

      Lainaa

    47. Tulos: +71 (71 ääntä)
      Valitettavasti monet ihmiset ovat juuri tuollaisia käsityöläisiä kohtaan. Itse olen kuvataiteilija ja multa vaaditaan usein ilmaiseksi tatuointisuunnittelua tyyliin "Voks suunnitella mulle sellasen tatskan jossa Jeesus ratsastaa tulta pierevällä riikinkukolla Saturnuksessa ko sä oot nii hyvä piirtää!". Ihmiset eivät tajua, että ei ne piirrokset itsestään sinne paperille tule. Pienenkin kuvan suunnitteluun ja piirtämiseen voi kulua paljon aikaa. Tatuoijatkin ottavat kuvien suunnittelusta maksun ja täysin uniikin tatuoinnin hahmottelu voi viedä useita tunteja. Ihan kun mulla pienen lapsen äitinä olisi työn ja opiskelun ohella aikaa vielä rustailla jollekin randon FB:n tuttavan tuttavalle huvikseni yhtään mitään. Prkl.

      Lainaa

    48. Mustalaisnaamio 22.2.2018 19:57
      Tulos: +31 (39 ääntä)
      Sepedei: Mut hei saat ilmaista mainosta ku kerron susta kaikille kavereille, mulla on ainaki 400kaverii feisbookis ja 300 twitteris
      Samanlaisia ilmaista työtä kärttäviä syöpäläisiä kaikki ne kaveritkin. :D

      Lainaa

    49. Tulos: +87 (87 ääntä)
      Kaveriltani (vaatetusartesaanilta) pyydettiin hupparia vitosella. Vastasi, että siihen hintaan ei laita edes lankoja koneeseen. Ihan oikeesti, et saa edes henkkamaukalta hupparia tuohon hintaan ja sitten pitäisi omien mittojen mukaan saada!

      Lainaa

    50. Tulos: +44 (44 ääntä)
      Just: Tolla 20 eurolla ei muuten saa varmaan edes kiinasta tollasta pitkää iltapukua. Just saying.
      Materiaaleineen ehkä ei, mutta jos työstä maksaa 20 € ja kankaat erikseen, niin saahan sieltä sellaisen yhden illan kestävän ja epäilyttävästi kahisevan mekon, joka etäisesti muistuttaa tilattua, kun siristää silmiä oikein tiukkaan tai sulkee ne kokonaan.

      Lainaa

    51. Tulos: +62 (62 ääntä)
      ES: Kielenkääntäjänä voin samaistua käsityöläisten tuskaan. “Hei sähän osaat sitä saksaa, niin käännätkö äkkiä tämmösen [jonkun teknisen vimpaimen] 200-sivuisen käyttöohjeen? Voin heittää parikymppiä vaivanpalkkaa!”
      Mun serkku pyysi opiskeluaikoina mua kääntämään "harjoitukseksi" 200 jaksoa jotakin sarjaa.

      Lainaa

    52. Vaniljankukka 22.2.2018 23:22
      Tulos: +35 (35 ääntä)
      Tuolla 20 eurolla ei saa kuin pienen palan tuota kangasta ja tekemiseen nyt ei kukaan käytä paria minuuttia enempää jos siitä sais vain 20 euroa, ja jälkikin olisi sitten sen mukainen. Tekijää ei todellakaan voisi vähempää kiinnostaa kuinka "näppärä" hän jonkun mielestä on jos ilmaiseksi pitäisi tehdä todella vaativaa työtä ja kuluttaa siihen päiväkausia tai jopa kuukausia aikaa. Jestas mikä eukko tuo mokailija. X__X Ärsyttävä sanonta muutenkin tuo "Sähän oot niin näppärä..." Näppärä ihminen...jaa että sillä taikasanalla kuka vaan on valmis tekemään mitä tahansa ja ilman palkkaa. Miten kukaan kehtaa edes kuvitella tuollaista saati möläyttää ääneen...?

      Lainaa

    53. Tulos: +53 (55 ääntä)
      elämäässäkoulu: Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.
      Luulenpa, että tiedät hänen olevan superjulkkis, sillä muutoin et luultavasti pitäis asiaa kehumisen arvoisena.

      Lainaa

    54. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Huhis: No eihän toi oo millään tasolla verrattavissa. Monetkin opiskelijat ja kotikampaajat tekee tolla hinnalla ainakin kaverille. Ja vielä useammat hieman kalliimmalla. Siis jos kommentin oli tarkotus olla hauska.
      Kyllä itteäni ainaki vituttaa, kun oon ammattitaidon hankkinut (ja pidän sitä yllä vaikken olekaan työelämässä) ja sitten puolitutut kehtaa pyytää semmosta 5h työtä ilman mitään korvauksia, kun 'tuttujahan tässä ollaan'. Parhaissa tapauksissa tullaan omien, sokkona paketin kuvan perusteella valittujen, kaupan värien kans ja oletetaan että ilmaseks saadaan salonkilaatua. Teen mäki kavereille ilmaseks, enkä pyydä ees väreistä maksua, mutta musta on ystävällistä edes tarjota hieman vaivan palkkaa.

      Lainaa

    55. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Hakekaa se joogamamma tänne, Nooraa pitäisi jonkun ottaa KITUSISTA KIINNI!

      Lainaa

    56. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Mä saan aina: Jos vertaa orgasmia aivastukseen, ei ole ikinä kokenut orgasmia. Eikä virtsankarkailu indikoi orgasmia vaan heikkoja lantionpohjan lihaksia. Mitä vahvemmat lihakset, sitä todennäköisempi orgasmi ja sitä epätodennäköisempi virtsankarkailu. Toki niistä muista nesteistä voivat pöksyt kastua.
      Voi Saila, kun ketään ei kiinnosta...

      Lainaa

    57. Tulos: +5 (13 ääntä)
      juuh: Näkee taas, miten suuressa arvossa käsityöihmisiä pidetään. Toistuu valitettavan usein, että työstä ollaan valmiita maksamaan ihan naurettavan vähän. Pahoitteluni kaikille käsityöihmisille!
      Tuollaista se on kun on tottunut saamaan kaiken jonku muun maksamana, eikä ikinä ole itse tehnyt mitään leipänsä eteen.

      Lainaa

    58. Tulos: +5 (5 ääntä)
      elämäässäkoulu: Tulin vain kertomaan etten tiedä kuka on Kylie Jenner ja olen erittäin ylpeä siitä.
      Hän on sijoitus moguli USA:sta!

      Lainaa

    59. Tulos: +9 (11 ääntä)
      juuh: Näkee taas, miten suuressa arvossa käsityöihmisiä pidetään. Toistuu valitettavan usein, että työstä ollaan valmiita maksamaan ihan naurettavan vähän. Pahoitteluni kaikille käsityöihmisille!
      Täällä aina kommenteissa samaa asiaa kuulutellaan vastaanlaisissa mokissa. Varmaankin ongelmaan ratkaisu on ettei tee ilman sopivaa hintaa.

      Lainaa

    60. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Pimpukka: Täällä aina kommenteissa samaa asiaa kuulutellaan vastaanlaisissa mokissa. Varmaankin ongelmaan ratkaisu on ettei tee ilman sopivaa hintaa.
      Ei, ratkaisu on se ettei ole ahne. Teen mielelläni oman alani töitä *ystäville* ilmaiseksi, kun tiedän että he vastavuoroisesti vaikka hoitavat kissaa viikon kun haluan matkustaa, tai mitä nyt keksitäänkään. Yhteisöllisyys on vain hyvästä. Ongelma alkaa siitä kun jotkut luulevat että kun muutkin saavat palveluksia niin mikseivät hekin -tajuamatta että palveluksia jaetaan niille joista tykätään ja jotka ovat itse avuliaita, ei suurelle yleisölle.

      Lainaa

    61. enkommentoikoskaan 3.3.2018 17:43
      Tulos: +10 (10 ääntä)
      Sukulaisille ja hyville ystäville vielä myönnyn tekemään ilmaiseksi, koska todellisuudessa nämä ihmiset sen vaivan maksavat jollain vastapalveluksella. Vieraampien kärkkyjien suusta sitten kuulee olevansa ahne paska, kun en tosiaan suostu taskurahalla palkattavaksi. Varsinkin nyt, kun olen sairaslomalla. "Sullahan on niin paljon aikaakin kun vaan kotona makaat!"

      Lainaa

    62. täältä vaan 5.3.2018 8:37
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      r/forexposure

      Lainaa

    63. Tulos: -1 (1 ääni)
      Jeminalle lisäykseksi, kyllä se nauru toimii ihan samalla tavalla. Hölmö ilme, tulee hyvä olo ja pissat on housussa. Aivastus puolestaan ei tuo aina hyvää oloa. Pari kertaa ollut sellainen sitkeä nuha joka on kestänyt kolmisen kuukautta (lääkäristä ei apua, tuputtanut vain nenäsumutetta), ja aivastukset sellaisia että on tullut satoja päivässä ja joskus 30 putkeen. Sen jälkeen on ollut nenä tukossa ja limakalvot vereslihalla.

      Lainaa

    64. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Itse teen harrastuksena töiden ohessa semirealistisia keppihevosia. Moni niitä ihastelee, että on niin aidon näköisiä ja söpöjä, mutta sitten on valmiita maksamaan niistä maksimissaan 40€. Siinä vaiheessa kun sitten ilmoitan, että se samperin kangas on jo maksanut melkein 20€ + muut kulut, niin alkaa hirveä ininä "no eihän tuohon voi kauaa mennä, lapsellehan se menee, ei se voi niin paljoa maksaa!" Pyydän siis näistä 80€. Ulkomaille myytäessä ei ole ostajilla ollut mitään ongelmaa maksaa 100 -> + postimaksut...

      Lainaa

    65. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Soittajilla sama homma. Ei oo ihan yks eikä kaks kertaa kun on pyydetty soittamaan häihin, kirkkoon, kastejuhlaan yms & jne koska "sähän osaat soittaa sitä kitaraa ja meillä ei ois kun nää viis biisiä". Eli opettele preludit ja humpat ja iskelmät soittamaan sillä akustisella kitaralla niin et "se kuulostaa just meiltä" ja muuta vastaavaa. Palkaksi saat syödä siellä juhlissa. Vittu!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kylie jenner, Klikinsäästäjä, ompelu, ommella, mekko, ravintola, keitto, kukkalaali, filosofi, aivastus, sanaleikki, kylä, menu