Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Löytötavaratoimisto Facebook, osa 3

Jollakin on ilmeisesti ollut kova meno.
Löytötavaratoimisto Facebook, osa 3

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 32 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +626 (646 ääntä)
      Löysin kadulta tekarit. Laitoin ne hankeen talteen

      Lainaa

    2. purppurakruunu 11.1.2018 0:38
      Tulos: +725 (727 ääntä)
      Nyt mulla on mielikuva Piiasta ottamasta sormenjäljet leimausmusteella ja ruutupaperilla jokaisesta, joka tulee laseja hakemaan.

      Lainaa

    3. Tulos: +384 (392 ääntä)
      purppurakruunu: Nyt mulla on mielikuva Piiasta ottamasta sormenjäljet leimausmusteella ja ruutupaperilla jokaisesta, joka tulee laseja hakemaan.
      Minä taas sain mielikuvan siitä, miten Piia menee poliisiaemalle. Piia: Näissä laseissa on vielä omistajan sormenjälkiä. Niillä te saatte helposti selvill, kuka nää lasit omsitaa. poliisi: Kai te ymmärrätte, ettei meillä ole rahoja saatika resursseja käymään läpi jokaisen henkilön sormenjälkijä. Seuraavaksi varmaan DNA testi~

      Lainaa

    4. No jopas on taas 11.1.2018 1:11
      Tulos: -126 (176 ääntä)
      No tyhmä Piia ei todellakaan tarvi viedä poliisille, vie vaan aikaa niiltä että ne ei sitte tee niitä oikeita töitä. Äly hoi älä jätä!

      Lainaa

    5. Tulos: +351 (355 ääntä)
      Sormenjäljet :DD toivottavasti Piia ei ollut tosissaan.

      Lainaa

    6. Tulos: +238 (244 ääntä)
      : Sormenjäljet :DD toivottavasti Piia ei ollut tosissaan.
      Kyl mä luulen et on.

      Lainaa

    7. Tulos: +266 (266 ääntä)
      Piia on katsonut liikaa poliisisarjoja telkkarista :'D Ei luoja....

      Lainaa

    8. Tulos: +225 (231 ääntä)
      Älä nyt Piia lähde mihinkään hätäkeskukseen soittelee.. Ei nuo lasit vielä sen arvoset ole

      Lainaa

    9. Tulos: +191 (195 ääntä)
      Ässän pihalta löytyneissä arskoissa on saletisti ainoastaan omistajansa sormenjälki.

      Lainaa

    10. King Arthur 11.1.2018 5:28
      Tulos: +247 (249 ääntä)
      CSI: Gucci

      Lainaa

    11. Tulos: +170 (174 ääntä)
      Varmasti poliisi noista sormenjäljet ottaa, not. Jokunen vuosi sitten oli narkkari pistäny allekirjottaneen autosta lasit sisään, aukonu ovet ja kähminy sisällä paikat läpi mitään viemättä. Erehdyin sanomaan poliiseille sormenjäljistä kun soittivat ja ilmottivat asiasta, niin hyvä etteivät nauraneet :D Ei siis varmasti ole resursseja laseihin jos ei autojenkaan tutkimiseen...

      Lainaa

    12. Tulos: +117 (119 ääntä)
      Tekarit on kyllä sen verran arvokasta tavaraa että ei pitäs jättää hankeen jos sellaset löytää. Samanlailla ne voi löytötavaroihin viedä.

      Lainaa

    13. Tulos: +111 (119 ääntä)
      Ihan aidot guccit. Alanyan basaarilta ostin.

      Lainaa

    14. Tulos: +90 (96 ääntä)
      Nauroin aika reippaasti Piian kommentille poliiseille soittamisesta. Seuraavat kommentit paljastivatkin, ettei se ollut vitsi. Huoh.

      Lainaa

    15. Tulos: +57 (61 ääntä)
      Idiootti se on hyvää tarkoittava idioottikin, valitettavasti.

      Lainaa

    16. Tulos: +144 (154 ääntä)
      Laseissahan voi olla vaikka ja kenen sormenjäljet kauppiaasta toisiin asiakkaisiin. Parempi etsiä hilsettä sangoista ja suorittaa maanlaajuiset DNA-testit. Tai ehkä olisi parempi suorittaa iänmääritys muutamalla menetelmällä ja selvittää siten aurinkolasien valmistuspäivämäärä, jotta voidaan alkaa jäljittää, missä ja milloin lasit mahdollisesti myytiin ja ketkä kaikki ovat ostaneet juuri tuonikäiset Gucci-aurinkolasit. Sitten rajoitetaan etsintä suomalaisiin asiakkaisiin. Samalla katsotaan S-marketin kortinlukulaitteen tietokannasta, ketkä ovat tehneet siellä ostoksensa ja verrataan S-marketin asiakasryhmää aurinkolasien suomalaiseen ostajaryhmään, kunnes löydetään mahdolliset yhtenevät tapaukset. Muuta keinoa ei ole.

      Lainaa

    17. Tulos: -51 (75 ääntä)
      Kerran joku unohti Diorin aurinkolasit äitipuoleni silloiselle työpaikalle. Äitipuoli otti ne omaan käyttöönsä :P Käyttikin monta vuotta, kunnes... antoi ne minulle, ja miulla ne on yhä!

      Lainaa

    18. Tulos: +81 (97 ääntä)
      "Arvelinkin tämän yksilön olevan Korsolainen, 15 krt varastettu. Silti laitoin kuvan, jos joku tunnistaa omakseen." En tajua tuota viestiä ollenkaan. Mikä/kuka on mainittu "yksilö": Eki vai polkupyörä? Onko "korsolainen" jokin kiertoilmaus, vai mitä sillä tarkoitetaan, vai onko kyse tosiaankin korsolaisesta, ja miksi Minni arvelee "yksilön" olevan korsolainen? Mihin tuo 15 kertaa varastettu viittaa? Onko kuvan pyörä varastettu niin monta kertaa, vai Ekiltä pöllitty pyörä/jotain niin monesti? Jos, niin mistä Minni sen tietää? Jaksaisiko joku selittää?

      Lainaa

    19. Tulos: -6 (42 ääntä)
      Joo: Tekarit on kyllä sen verran arvokasta tavaraa että ei pitäs jättää hankeen jos sellaset löytää. Samanlailla ne voi löytötavaroihin viedä.
      Arvokkaat joo, mutta harvempaa ajatus toisen suussa olleisiin, maassa vielä lisää likaantuneisiin tekareihin käteen ottamsesta ihastuttaa... Jos ei ole mitään pussukaa mukana niin varmaan harvempi niitä lähtee mukaan rahtaamaan tai ees nostaa maasta pois.

      Lainaa

    20. Tulos: +53 (55 ääntä)
      ZZTop: Varmasti poliisi noista sormenjäljet ottaa, not. Jokunen vuosi sitten oli narkkari pistäny allekirjottaneen autosta lasit sisään, aukonu ovet ja kähminy sisällä paikat läpi mitään viemättä. Erehdyin sanomaan poliiseille sormenjäljistä kun soittivat ja ilmottivat asiasta, niin hyvä etteivät nauraneet Ei siis varmasti ole resursseja laseihin jos ei autojenkaan tutkimiseen…
      No CSI Jyväskylä otti meidän auton konepellillä juosseen kengäjälkiä kyllä talteen. En tiedä oliko niillä Andiamo-kengänpohjakuviotietotakanta silloim käytössä.

      Lainaa

    21. Tulos: +37 (45 ääntä)
      kagfjhjgf: “Arvelinkin tämän yksilön olevan Korsolainen, 15 krt varastettu. Silti laitoin kuvan, jos joku tunnistaa omakseen.” En tajua tuota viestiä ollenkaan. Mikä/kuka on mainittu “yksilö”: Eki vai polkupyörä? Onko “korsolainen” jokin kiertoilmaus, vai mitä sillä tarkoitetaan, vai onko kyse tosiaankin korsolaisesta, ja miksi Minni arvelee “yksilön” olevan korsolainen? Mihin tuo 15 kertaa varastettu viittaa? Onko kuvan pyörä varastettu niin monta kertaa, vai Ekiltä pöllitty pyörä/jotain niin monesti? Jos, niin mistä Minni sen tietää? Jaksaisiko joku selittää?
      Mäkään en tajunnut tuota yhtään

      Lainaa

    22. Tulos: -7 (23 ääntä)
      Nauroin Piian kommentille poliiseista koska en lukenut loppuun. Jotenkin ajattelin, että Piia olisi mieltänyt lasit "nopeisiin" ja siksi olisi soittanut poliisit. Vaan tarina oli vielä huonompi

      Lainaa

    23. Tulos: -40 (60 ääntä)
      "Lähemmäs toista sataa"? Eikö olisi voinut vain kirjoittaa "alle satasen"?

      Lainaa

    24. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Mun yksiä lapsuusmuistoja on se, kun aina joka ikinen kerta päiväkodin pihalta löytyivät tekarit. Siis monta. Muistan, kun tarhan muiden lasten kanssa kilpailtiin, kuka löytää tällä ulkoilukerralla tekarit. Oli kyllä hauskaa, mutta myöhemmin miettii, että mikä tekareiden hautausmaa se päiväkodin piha oli ja mitäs nyt ihmettä : D noh. onneksi ei ollut sentään huumausruiskuja.

      Lainaa

    25. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Söpöjä tuollaiset Piikaset, joilla on vielä järkkymätön luotto ja usko viranomaisiin :) Tuosta pyöräjutusta taas tuli mieleeni, kun erään parkkipaikan vieressä oli lukitsematon pyörä pari viikkoa, niin otin siitä kuvan ja laitoin postauksen paikalliseen löydetty/kadonnut ryhmään. Ei menntyt montaa minuttia kun joku narkkipyörävaras jo kyseli että missähän kohtaa se pyörä mahtaa tarkalleen ottaen sijaita.

      Lainaa

    26. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Ei, Piia, ei! En kestä.

      Lainaa

    27. Tulos: +4 (22 ääntä)
      Piia.. En edes.. Ensinnäkin yksityishenkilö ei saa pantata toisten omaisuutta - ne pitäisi toimittaa sinne poliisiasemalle. Toisekseen, poliisilla ei käsittääkseni ole enää omaa numeroa, vaan poliisille soittaessa soitetaan yleiseen hätänumeroon. Ja Guccin lasit eivät TODELLAKAAN ole syy siihen, että joku sydänkohtauksen saanut mummo tai auton alle jäänyt pikkulapsi joutuu odottamaan hetkeäkään pidempää apua, kun hullut ruuhkauttavat hätänumeroita. Kolmanneksi - Tyränyhtään nimismies tuskin on edes kuullut sormenjälkinäytteistä paitsi jossain amerikkalaisissa dekkareissa.

      Lainaa

    28. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Mäkään en tajunnu tuota fillarijuttua. Mistä tuo Minni voi tietää, että 15 kertaa varastettu??

      Lainaa

    29. Tulos: +13 (13 ääntä)
      Jopas: Söpöjä tuollaiset Piikaset, joilla on vielä järkkymätön luotto ja usko viranomaisiin Tuosta pyöräjutusta taas tuli mieleeni, kun erään parkkipaikan vieressä oli lukitsematon pyörä pari viikkoa, niin otin siitä kuvan ja laitoin postauksen paikalliseen löydetty/kadonnut ryhmään. Ei menntyt montaa minuttia kun joku narkkipyörävaras jo kyseli että missähän kohtaa se pyörä mahtaa tarkalleen ottaen sijaita.
      Ite vähän (paljon) ihmettelen, että miten ihmiset uskaltaa netissä julkisesti väittää omakseen jotain toisen tavaraa. Kun siellä on niin helppo jäädä kiinni, jos oikea omistaja sattuu huomaamaan saman julkaisun tai jos kyseessä sattuukin olemaan juuri tuollainen pikku ansa huijareille. Sehän olisi tavattoman noloa jäädä kiinni! Onko nämä huijarit FB:ssä vieläpä ihan omalla nimellä - vai kai sentään ovat älynneet feikkitunnuksen tehdä?

      Lainaa

    30. Tulos: +19 (19 ääntä)
      Piia; kirjoita vain "s-marketin parkkipaikalta löydetty merkkiaurinkolasit, saa hakea tuntomerkkejä vastaan", ei laiteta niistä kuvaa tai kerrota mitkä lasit ne on, äly hoi :D

      Lainaa

    31. Tulos: +2 (2 ääntä)
      kagfjhjgf: Ite vähän (paljon) ihmettelen, että miten ihmiset uskaltaa netissä julkisesti väittää omakseen jotain toisen tavaraa. Kun siellä on niin helppo jäädä kiinni, jos oikea omistaja sattuu huomaamaan saman julkaisun tai jos kyseessä sattuukin olemaan juuri tuollainen pikku ansa huijareille. Sehän olisi tavattoman noloa [...]
      Ei näitä sankareita hävetä mikään. Jos on mahdollisuus saada jotakin niin se käytetään surutta hyväkseen.

      Lainaa

    32. It's a deal 9.12.2022 13:41
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Nykynuoriso on niin poispilattua. 1936 sentään oltiin vielä jotain, kun 29-vuotias hiihtäjä Kalle Jalkanen haki itse hangesta pudottamansa tekarit ja suksi sen jälkeen silti olympiakultaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: tekohampaat, hampaat, pyörä, varastettu, polkupyörä, kuva, aurinkolasit, Gucci, löytötavarat