Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kurkistus koiraryhmään, osa 17

Koirat olivat niin paljon parempia ennen.
Kurkistus koiraryhmään, osa 17

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +496 (516 ääntä)
      Mielipiteeni on peruna

      Lainaa

    2. Ruma Elsa 2.3.2017 1:22
      Tulos: +514 (578 ääntä)
      Koiraryhmän ylipäällikkö Suvi: ketään ei kiinnosta sinun lääninjakosi. ja numero 21, siinä Ahvenanmaan itäpuolella, saaressa.

      Lainaa

    3. Tulos: +340 (376 ääntä)
      Olenkin aina tiennyt että asun siinä tärkeämmässä Savossa. Tuohonkin karttaan kivasti Pohjois-Savo merkattu vain Savoksi. Etelä-Savo on vain joku wannabe-savo.

      Lainaa

    4. Tulos: +452 (482 ääntä)
      Miksi Suvi haluaa tietää missä maakunnissa ryhmäläiset asuu? Miksi asia on niin kuolemanvakava, että "jos et osaa osallistua tehtävään niinkuin tehtävänanto sanoo" lentää ulos ryhmästä? Melkein 600 kommenttia...:D

      Lainaa

    5. Tulos: +57 (131 ääntä)
      Ekalle peukku! Kuran määrä vähenee huomattavasti! Suvi voisi ottaa Leevin kaverikseen, jos on samanlainen huumorintaju. Tai sitten ei. Ehkä ei kannata perustaa ryhmää. Mutta miten voi sanoa, että koira valloitti Amerikkalaiset, taisteli kannibaaleja vastaan ja oli vielä katolinen? Missä, Kim, missä?

      Lainaa

    6. Tulos: +300 (312 ääntä)
      Mari: Miksi Suvi haluaa tietää missä maakunnissa ryhmäläiset asuu? Miksi asia on niin kuolemanvakava, että “jos et osaa osallistua tehtävään niinkuin tehtävänanto sanoo” lentää ulos ryhmästä? Melkein 600 kommenttia…:D
      Ko henkilöllä nousu yp rooli vähän hattuun :D postaili mm oman kännivideonsa ryhmään aiheena taksinodotus humalassa.

      Lainaa

    7. Tulos: +306 (322 ääntä)
      "ketään ei kiinnosta missä asuit vuosi sitten" ja sitten tarjotaan karttaa jossa on Itä-uusimaa jota ei ole ollut olemassa vuoden 2010 jälkeen... Nam nam?

      Lainaa

    8. Tulos: +39 (77 ääntä)
      Suvi: 666 Helvetti. Would like to know more?

      Lainaa

    9. Tulos: +98 (110 ääntä)
      Mä luulin että Suvin tehtävänanto oli vitsi. Ite en oo koiraryhmissä niin en tiedä sit, mut onkohan ihmiset kommentoinu tohon piruuttaan..

      Lainaa

    10. Tulos: -107 (221 ääntä)
      Taas sen näki että kuinka tyhmiä nää piskien omistajat on

      Lainaa

    11. Tulos: +150 (158 ääntä)
      Tekipäs Suvi tuon hankalaksi. Olisi niin helposti voinut tehdä poll-kyselyn, kun sellainen ominaisuus on myös facebookin julkaisuvaihtoehdoissa :D

      Lainaa

    12. Hööpölööpö 2.3.2017 8:13
      Tulos: +184 (194 ääntä)
      Tuo on kyllä todella ärsyttävää, kun ihmiset eivät osaa käyttää naamakirjaa. Tehdään äänestyksiä hymiöillä tai kommenttikentillä, kun äänestyksillä on ihan ominaisuutensakin. Toiset taas jakavat juttuja muille kirjoittamalla kommentin, missä tuon toisen henkilön nimi samalla tukkien mahdollisesti mielenkiintoisenkin aiheen keskustelun roskalla, vaikka voisivat käyttää vain share -toimintoa.

      Lainaa

    13. Eero Tikka 2.3.2017 8:18
      Tulos: +113 (119 ääntä)
      Joku voisi kertoa Suville, että kommentoinnin voi poistaa käytöstä.

      Lainaa

    14. Tulos: +32 (70 ääntä)
      Raino: Taas sen näki että kuinka tyhmiä nää piskien omistajat on
      Hieno yleistys Rainer

      Lainaa

    15. Tulos: -49 (103 ääntä)
      Hööpölööpö: Tuo on kyllä todella ärsyttävää, kun ihmiset eivät osaa käyttää naamakirjaa. Tehdään äänestyksiä hymiöillä tai kommenttikentillä, kun äänestyksillä on ihan ominaisuutensakin. Toiset taas jakavat juttuja muille kirjoittamalla kommentin, missä tuon toisen henkilön nimi samalla tukkien mahdollisesti mielenkiintoisenkin aiheen keskustelun roskalla, vaikka voisivat käyttää vain share -toimintoa.
      Kuka nyt tahtoisi tukkia oman tai kaverinsa seinänsä jakamalla jokaikisen vähänkään kiinnostavan julkaisun? Kyllä se toisen henkilön nimen tagaaminen on järkevin tapa tuollaisessa tilanteessa. Eipä taida kommentoijallakaan olla naamakirja ihan hallussa :D

      Lainaa

    16. Tulos: +92 (102 ääntä)
      Tuon Suvin yp:homma on kyllä aika naurettavaa. Vituttaahan se ihmisten ymmärtämisen puute, mutta se tosiaan postasi oman kännivideonsa ryhmään,jonkun toisen se olisi luultavasti potkinut samasta syystä pois.

      Lainaa

    17. Tulos: +54 (66 ääntä)
      Ja ryhmässä olen siksi, että Feissarimokat ilmestyy nykyään valitettavasti vain kaksi kertaa viikossa. En edes omista koiraa, enkä ole/ollut hullu, ainakaan kun viimeksi tarkistin.

      Lainaa

    18. Tulos: +69 (81 ääntä)
      Suvi, lennät ryhmästä pihalle nyt! Kirjoitit "niin kuin" yhteen. Se on väärin ja sellaista ei suvaita.

      Lainaa

    19. Tulos: +61 (73 ääntä)
      Nuo koiran kurahousut on loistava idea. Lasten vaatteet saa uusiokäyttöön, eikä koira kuraannu kurakelillä. Miksi tätä ei ehdotettu Niksipirkassa?

      Lainaa

    20. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Jos jollain on se kännivideo vielä, niin senhän voi varmaan laittaa ryhmään uudelleenkin, kun se kerran neiti ryhmäkenraalin mukaan sinne kuuluu. :D

      Lainaa

    21. Tulos: +40 (52 ääntä)
      Hmmm: Ekalle peukku! Kuran määrä vähenee huomattavasti! Suvi voisi ottaa Leevin kaverikseen, jos on samanlainen huumorintaju. Tai sitten ei. Ehkä ei kannata perustaa ryhmää. Mutta miten voi sanoa, että koira valloitti Amerikkalaiset, taisteli kannibaaleja vastaan ja oli vielä katolinen? Missä, Kim, missä?
      Kun espanjalaiset lähtivät valloittamaan Amerikkaa, heillä oli mukana taistelukoiria, joiden kanssa mm. metsästettiin intiaaneja. Jos enempi kiinnostaa, niin Koirien Maailmanhistoria -niminen kirja oli karmaisevaa ja mielenkiintoista luettavaa.

      Lainaa

    22. Tulos: +5 (27 ääntä)
      Hööpölööpö: Tuo on kyllä todella ärsyttävää, kun ihmiset eivät osaa käyttää naamakirjaa. Tehdään äänestyksiä hymiöillä tai kommenttikentillä, kun äänestyksillä on ihan ominaisuutensakin. Toiset taas jakavat juttuja muille kirjoittamalla kommentin, missä tuon toisen henkilön nimi samalla tukkien mahdollisesti mielenkiintoisenkin aiheen keskustelun roskalla, vaikka voisivat käyttää vain share -toimintoa.
      Voi Höpölööpö! Veit sanat suustani. Rakastan sinua!

      Lainaa

    23. Tulos: -10 (28 ääntä)
      Mut Suvihan lisäsi videon aikoinaan ryhmään säännöttömän aikaan... silloin ryhmään sai lisätä mitä vaan! Siellä ei kovin montaa ketjua ollut edes koirista. Se kännivideo oli mahtava

      Lainaa

    24. Tulos: -63 (79 ääntä)
      Eero Tikka: Joku voisi kertoa Suville, että kommentoinnin voi poistaa käytöstä.
      Mut jos kommentoinnin ottaa pois käytöstä niin ei tohon voisi kommentoida omaa asuinkaupunkiaan Ihmiset vois opetella lukemaan. Tehtävänanto tossa oli hyvin yksinkertainen

      Lainaa

    25. Tulos: -69 (107 ääntä)
      Minun 5-vuotias tytärkin ymmärsi tehtävänannon paremmin kuin yksikään noista aikuisista koiraihmisistä. Jos tehtävässä pyydetään tykkäämään, ja kielletään kommentoimasta, niin miksi jonkun mielestä siihen on pakko kommentoida? Tietääkseni eletään 2017 vuotta, nykypäivisin on tarjolla jos minkälaista apua lukihäiriöön ja luetunymmärtämiseen. Nämä taidettiin käydä läpi jo ala-asteella... aloittaja teki aivan oikein heittäessään pihalle ihmiset jotka eivät sisäistäneet lukemaansa.

      Lainaa

    26. Tulos: +23 (33 ääntä)
      kljkllk: Kuka nyt tahtoisi tukkia oman tai kaverinsa seinänsä jakamalla jokaikisen vähänkään kiinnostavan julkaisun? Kyllä se toisen henkilön nimen tagaaminen on järkevin tapa tuollaisessa tilanteessa. Eipä taida kommentoijallakaan olla naamakirja ihan hallussa
      Ei oo kyllä sullakaan naamakirja ihan hallussa. Kyllä se julkaisun jakaminen toiselle henkilölle yksityisviestillä on järkevin tapa tuollaisessa tilanteessa.

      Lainaa

    27. Tulos: +6 (40 ääntä)
      Ylläpitohommissa oppii hyvin nopeasti, että ihmiset a) eivät osaa lukea tai ymmärrä lukemaansa b) ovat pääasiassa idiootteja c) on syy sille, miksi ylläpitäjät joutuu olemaan mulkvisteja.

      Lainaa

    28. Tulos: +75 (83 ääntä)
      Ii: Mut jos kommentoinnin ottaa pois käytöstä niin ei tohon voisi kommentoida omaa asuinkaupunkiaan Ihmiset vois opetella lukemaan. Tehtävänanto tossa oli hyvin yksinkertainen
      Ei näköjään tarpeeksi yksinkertainen kun et ymmärtänyt...

      Lainaa

    29. Kirjautuminen epäonnistui 2.3.2017 16:38
      Tulos: +60 (68 ääntä)
      Jospa kyselyn tarkoituksena oli huvin vuoksi kokeilla, kuinka moni osaa noudattaa annettuja ohjeita... Hyödyllinen harjoitus nykypäivänä!

      Lainaa

    30. Tulos: -69 (75 ääntä)
      Lillukka: Ei näköjään tarpeeksi yksinkertainen kun et ymmärtänyt…
      Kyseissä tehtävässä piti ensin tykätä kommentista, joka vastaa omaa maakuntaa. Sen kommentin alle piti sitten kirjoittaa oma kaupunki, esim "helsinki". Selitä sitten mitä nämä numerot on mitä on kommentoitu? Tossa painotetaan ettei missään vaiheessa pidä kirjoittaa numerokommenttia. Se joka tässä ei ymmärtänyt tehtävänantoo niin olet sinä

      Lainaa

    31. poppalolla 2.3.2017 17:19
      Tulos: +29 (49 ääntä)
      Anna: Minun 5-vuotias tytärkin ymmärsi tehtävänannon paremmin kuin yksikään noista aikuisista koiraihmisistä. Jos tehtävässä pyydetään tykkäämään, ja kielletään kommentoimasta, niin miksi jonkun mielestä siihen on pakko kommentoida? Tietääkseni eletään 2017 vuotta, nykypäivisin on tarjolla jos minkälaista apua lukihäiriöön ja luetunymmärtämiseen. Nämä taidettiin käydä läpi jo ala-asteella… aloittaja teki aivan oikein heittäessään pihalle ihmiset jotka eivät sisäistäneet lukemaansa.
      Tervetuloa feissarimokien kommenttiosioon, Suvi.

      Lainaa

    32. Tulos: +32 (36 ääntä)
      KANADA!

      Lainaa

    33. Tulos: +45 (65 ääntä)
      Anna: Kyseissä tehtävässä piti ensin tykätä kommentista, joka vastaa omaa maakuntaa. Sen kommentin alle piti sitten kirjoittaa oma kaupunki, esim “helsinki”. Selitä sitten mitä nämä numerot on mitä on kommentoitu? Tossa painotetaan ettei missään vaiheessa pidä kirjoittaa numerokommenttia. Se joka tässä ei ymmärtänyt tehtävänantoo niin olet sinä
      Pointti on siinä että ketään ei kiinnosta tuollaisella asenteella paiskotut tehtävänannot. Syystäkin kaikki trollailut sen jälkeen.

      Lainaa

    34. Pääskynen 2.3.2017 18:01
      Tulos: +71 (73 ääntä)
      Anna: Kyseissä tehtävässä piti ensin tykätä kommentista, joka vastaa omaa maakuntaa. Sen kommentin alle piti sitten kirjoittaa oma kaupunki, esim “helsinki”. Selitä sitten mitä nämä numerot on mitä on kommentoitu? Tossa painotetaan ettei missään vaiheessa pidä kirjoittaa numerokommenttia. Se joka tässä ei ymmärtänyt tehtävänantoo niin olet sinä
      Missä tuossa käsketään kommentoimaan yhtään mitään minnekään? Minusta tuossa kyllä käsketään vain tykkäämään oikeasta numerokommentista, ei lisäämään omia kommentteja. Noi kommentoineet ei vaan tajunnu tehtävänantoa, kuten et sinäkään.

      Lainaa

    35. Tulos: +14 (26 ääntä)
      Pääskynen: Missä tuossa käsketään kommentoimaan yhtään mitään minnekään? Minusta tuossa kyllä käsketään vain tykkäämään oikeasta numerokommentista, ei lisäämään omia kommentteja. Noi kommentoineet ei vaan tajunnu tehtävänantoa, kuten et sinäkään.
      Alkuperäisessä versiossa piti kommentoida maakunnan numeron "Vastaa" toiminnon alle oma kaupunki. Mikäli se oma kaupunki sieltä löytyy, siitä kommentista piti tykätä. Tätä feissarimoka juttua on muokattu sen verran, että neuvot paikkakunnan kirjoittamiseen on tuosta screenshotista poistettu jostain syystä. Sen takia noita kommentteja on tuossa usea sata - niiden maakuntien alle kirjoitettujen kaupunkien takia.

      Lainaa

    36. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Tota Suvin kyselyä on tässä muokattu. Siellä oli siis kommenteissa numeron 1-19 ja ryhmäläiset "tykkäsivät" oman lääninsä numerosta. Sen jälkeen kommenttiin kirjoitettiin miltä paikkakunnalta on, jos omaa paikkakuntaa ei ole jo joku muu kirjoittanut. Tai sitten jos oma paikkakunta jo löytyy niin siitä tykätään. Ja selväähän on ettei porukka jaksa lukea ohjeita, muista tai tajua niitä. Ja joka toinen haluaa tietysti trollata. Se oli ihastuttava kaaos!

      Lainaa

    37. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Aijai kuka on vuotanu koira ryhmän sisältöö ulkopuolelle?? Sehän on säännöissä kielletty! :D Suvin kännisekoiluja ei kyllä kestä kattella erkkikään. Jos se olis joku muu ku yp ni olis heitetty ryhmästä pihalle.

      Lainaa

    38. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Pääskynen: Missä tuossa käsketään kommentoimaan yhtään mitään minnekään? Minusta tuossa kyllä käsketään vain tykkäämään oikeasta numerokommentista, ei lisäämään omia kommentteja. Noi kommentoineet ei vaan tajunnu tehtävänantoa, kuten et sinäkään.
      Katos vaan. Olikohan se koirat ryhmässä oleva sitten muokattu siinä kohtaa kun minä sen näin. Siinä nimenomaan oli, että tykkää numerosta ja sen alle kommentoimalla kunta/kaupunki

      Lainaa

    39. Tulos: -12 (20 ääntä)
      Kina: Aijai kuka on vuotanu koira ryhmän sisältöö ulkopuolelle?? Sehän on säännöissä kielletty! Suvin kännisekoiluja ei kyllä kestä kattella erkkikään. Jos se olis joku muu ku yp ni olis heitetty ryhmästä pihalle.
      Paaaaitsi se video oli sillo säännöttömön

      Lainaa

    40. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Kina: Aijai kuka on vuotanu koira ryhmän sisältöö ulkopuolelle?? Sehän on säännöissä kielletty! Suvin kännisekoiluja ei kyllä kestä kattella erkkikään. Jos se olis joku muu ku yp ni olis heitetty ryhmästä pihalle.
      Paaaaitsi se video oli sillo säännöttömän aikaan tehty. Silloin sinne sai postata mitä vain eikä kukaan puuttunut niihin ketjuihin.eikös se säännötön loppunut kun joku uhkaili rikosilmoituksilla..

      Lainaa

    41. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Mari: Miksi Suvi haluaa tietää missä maakunnissa ryhmäläiset asuu? Miksi asia on niin kuolemanvakava, että “jos et osaa osallistua tehtävään niinkuin tehtävänanto sanoo” lentää ulos ryhmästä? Melkein 600 kommenttia…:D
      Siis sillähän ei ollut mitään merkitystä eikä ketään kiinnosta missä kukakin asuu. Ryhmässä monet vastailee aloituksiin lukematta kunnolla kysymystä. Eli eiköhän tämä ollut eräänlainen luetun ymmärtämistesti.

      Lainaa

    42. Voi pahus 3.3.2017 0:17
      Tulos: +6 (22 ääntä)
      Eli Suvi halus vaan potkia jengiä pihalle, "syystä" :D Voi vitsit mitä settiä, otahan kaikki irti tittelistäs.

      Lainaa

    43. Tulos: -3 (21 ääntä)
      Jos ensimmäisessä lauseessa lukee että jos ei osaa lukea mitä tossa pitää tehdä ja silti perseilee niin sietääki lentää ulos ryhmästä... onhan toi nyt niin idioottihelppo tehtävä. :D

      Lainaa

    44. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Koirat ennen: Susia.

      Lainaa

    45. Tulos: +14 (22 ääntä)
      kljkllk: Kuka nyt tahtoisi tukkia oman tai kaverinsa seinänsä jakamalla jokaikisen vähänkään kiinnostavan julkaisun? Kyllä se toisen henkilön nimen tagaaminen on järkevin tapa tuollaisessa tilanteessa. Eipä taida kommentoijallakaan olla naamakirja ihan hallussa
      Väärin. Järkevin tapa on jakaa yksityisviestinä. Tämä on käytössä sekä Facebookissa että Instassa ja silti molempien kommenttikentät täyttyvät, kun riemuidiootit tagaavat toisiaan kommentteihin. Naamakirja haltuun, todellakin.

      Lainaa

    46. muodikas goy 4.3.2017 1:02
      Tulos: +10 (14 ääntä)
      Vikan kuvan koirat on enemmän kristittyjä kuin kukaan Suomen evlut kirkosta.

      Lainaa

    47. Nonparelli 5.3.2017 15:40
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      Tuota tapahtuu ihan jokaisessa ryhmässä jos ei tajua poistaa kommentointia käytöstä/ luoda poll- kyselyä. Harvat lukee kysymyksen kokonaan, etenkään jos kyselyyn on liitetty kuva. Kai sinne heitellään oma kommentti vain jotta saa sen oman uniikin "äänensä" kuuluville.

      Lainaa

    48. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Montako jäsentä tuonne koiraryhmään lopulta jäi? Kaksi?

      Lainaa

    49. Uniikki lumihiutale 6.3.2017 17:18
      Tulos: +2 (20 ääntä)
      "Minä en koe kuuluvani mihinkään maakuntaan, ja minun mielestäni onkin ihan hirveen rajoittava tällainen joku täysin keinotekoinen maakuntajaottelu. Sietämätöntä että meitä muunmaakuntalaisia ei edelleenkään huomioida!"

      Lainaa

    50. kynä rapisee 7.3.2017 7:41
      Tulos: +4 (12 ääntä)
      GJN: Tekipäs Suvi tuon hankalaksi. Olisi niin helposti voinut tehdä poll-kyselyn, kun sellainen ominaisuus on myös facebookin julkaisuvaihtoehdoissa
      Ehkä Suvin mielestä on kivempaa kerätä tilastoa kotona ruutuvihkoon tukkimiehen kirjanpidolla. "Jännittävää, Uusimaa on johdossa." Tai sitten Suvi on ihastunut / vihastunut johonkuhun ryhmässä ja yrittää selvittää asuinpaikan kommenttien avulla. Pollista ei taida nähdä niin hyvin, mitä joku yksittäinen ihminen on vastannut.

      Lainaa

    51. Tulos: +1 (9 ääntä)
      Mä en vieläkään ymmärrä miksi tällaisia A) edes kysytään ja B) miksei käytetä sitä Facebookin "Luo kysely"-vaihtoehtoa kun sellainenkin on mahdollista.

      Lainaa

    52. Tulos: -5 (7 ääntä)
      Idiootti kommentti:
      Hmmm: Ekalle peukku! Kuran määrä vähenee huomattavasti! Suvi voisi ottaa Leevin kaverikseen, jos on samanlainen huumorintaju. Tai sitten ei. Ehkä ei kannata perustaa ryhmää. Mutta miten voi sanoa, että koira valloitti Amerikkalaiset, taisteli kannibaaleja vastaan ja oli vielä katolinen? Missä, Kim, missä?

      Lainaa

    53. Tulos: -3 (3 ääntä)
      -Were Catholic. ?

      Lainaa

    54. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Hmmm: Ekalle peukku! Kuran määrä vähenee huomattavasti! Suvi voisi ottaa Leevin kaverikseen, jos on samanlainen huumorintaju. Tai sitten ei. Ehkä ei kannata perustaa ryhmää. Mutta miten voi sanoa, että koira valloitti Amerikkalaiset, taisteli kannibaaleja vastaan ja oli vielä katolinen? Missä, Kim, missä?
      Valloitti Amerikat (Americas)

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: koirat, kuva, ohjeet, maakunnat, kartta, koirat ennen, koirat nyt