Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kommentoi minuutissa tai muuten!

Mitä tahansa teit naistenpäivänä, teit sen luultavasti paremmin kuin tämä pariskunta.
Kommentoi minuutissa tai muuten!

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 82 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Muumi (kopio) 14.3.2017 1:07
      Tulos: +43 (1823 ääntä)
      Marjut on tyypillinen naukuva suominainen. Mikään ei riitä.

      Lainaa

    2. Tulos: +877 (923 ääntä)
      Sairasta.

      Lainaa

    3. purppurakruunu 14.3.2017 1:12
      Tulos: +1903 (1915 ääntä)
      Tätä parisuhetta ei välttämättä enää suklailla ja hieronnoilla pelasteta.

      Lainaa

    4. hurriPoika 14.3.2017 1:15
      Tulos: +737 (795 ääntä)
      Yleensä sitä pilkataan että miks ihmiset julkisesti facebookis juttelee tämmösiä, mutta mua jäi kyllä kiinnostamaan miten jatkui tästä. Jotenkin kuvittelisin että tommonen pariskunta missä kummankin henkinen tasapaino heittelee erittäin helposta vois viihdyttää mua vuosia. Pariskunta jos tunnistatte itsenne niin ottakaa yhteyttä, voin ottaa teidät mukaan huvijahdilleni kesällä.

      Lainaa

    5. käkikello 14.3.2017 1:20
      Tulos: +674 (738 ääntä)
      Marjut, älä oo tuommoinen drama queen.

      Lainaa

    6. Tulos: +464 (466 ääntä)
      Aikuset ihmiset.. farssihan siitä tuli joo

      Lainaa

    7. Tulos: +546 (608 ääntä)
      Kyllä naisia voi halutessaan muistaa jollain erityisillä kukilla/suklaalla/ulosviennillä/suihinotolla(heh), mutta itse en suuttunut kun mieheni ei päivää muistanut,naisten päivä ei kuitenkaan ole mikään erityinen merkkipäivä parisuhteen kannalta tai perinteinen juhlapäivä kuten joulu ja ystävänpäivä. Noiden lahjojen ja muistamisten idea on muutenkin se, että ne tehdään vapaaehtoisesti ja merkkinä välittämisestä, ei siksi, että hävitään typeriä vetoja facessa tai oletetaan teot automaattisiksi.

      Lainaa

    8. Tulos: +433 (501 ääntä)
      Sympatiat mikan puolella!

      Lainaa

    9. King Arthur 14.3.2017 1:51
      Tulos: +97 (139 ääntä)
      Kakka on löytänyt vanteensa.

      Lainaa

    10. Tulos: -24 (76 ääntä)
      Kerkesin

      Lainaa

    11. Kukkanukke 14.3.2017 2:04
      Tulos: +164 (198 ääntä)
      Ei ystävänpäivä ole merkkipäivä.

      Lainaa

    12. Rototiltti 14.3.2017 3:35
      Tulos: +198 (228 ääntä)
      Hyvin ehti mies kirjoittelemaan faseen vaikka töissä ajeli ilmeisesti trukilla. Kaivinkoneen kuljettajalla olis varmaan ollut vähän vaikeampaa.

      Lainaa

    13. Tulos: -165 (307 ääntä)
      Todennäköisesti tuolla pariskunnalla menee oikeasti ihan hyvin. Kaikkein heikoimmassa ovat he, jotka toitottavat epävarmuuttaan päivittäin omaa onneaan kultansa kansa. "Kullan kanssa sitä" ja "kullan kanssa tätä".

      Lainaa

    14. Tulos: +166 (192 ääntä)
      Mika, juokse!

      Lainaa

    15. Tulos: -71 (257 ääntä)
      Marjut, jos et kommeintoi tähän viestiin minuutin kuluttua niin ammu itsesi.

      Lainaa

    16. King Arthur 14.3.2017 5:20
      Tulos: +233 (253 ääntä)
      PekkaKana: Todennäköisesti tuolla pariskunnalla menee oikeasti ihan hyvin. Kaikkein heikoimmassa ovat he, jotka toitottavat epävarmuuttaan päivittäin omaa onneaan kultansa kansa. “Kullan kanssa sitä” ja “kullan kanssa tätä”.
      Niin, kellään ei voi mennä parisuhteessa niin hyvin kuin toisiaan facessa nokittelevilla. Varsinkaan jos koko facesta poistaminen on aikuisten oikee uhkaväline. Ja niillä etenkään ei mene hyvin joka päivittää leppoisasti. Oota, kaivan liikkeiden tyrkyttämien kanta-asiakaskorttien seasta mun laminoidun kateuskortin.

      Lainaa

    17. Tulos: +158 (186 ääntä)
      En Marjutilta haluaisi pihviä enkä ****.

      Lainaa

    18. Tulos: +417 (465 ääntä)
      Mua ärsyttää nää naiset, jotka luulee että naistenpäivänä kuuluu saada kukkia ja hemmottelua jne. Naistenpäivä merkitsee mulle enemmänkin sitä, että kunnioitetaan tasa-arvoa ja naisia. Samalla tavalla nää eukot kitisee, jos ystävänpäivänä ei yhtäkkiä heru tonneittain huolenpitoa, siirappia ja kukkasia. Kannattaa ehkä miettiä millä perustalla parisuhde on, jos joku yksittäinen päivä saa tommoset kilarit aikaan... Itse olen nainen, ja mua ei kiinnosta nämä "Oi, aika mennä pakosta ostamaan sydämenmuotoinen konvehtirasia naisellinen JUST TÄNÄÄN koska enhän mä muuten rakkauttani osoita mitenkään" -päivät.

      Lainaa

    19. Tulos: +140 (156 ääntä)
      *naiselleni. Hiton autocorrect. Ja mä en ees aja trukkia just nyt.

      Lainaa

    20. Tulos: +203 (213 ääntä)
      Näitä lukiessa sitä on ihan kiitollinen siitä, että oma puoliso ei ole facebookissa. Ei sillä, että mitään noin typerää tilapäivitykseeni koskaan laittaisin, vaan sillä, että aivan takuuvarmasti astetta nolommat ystäväni tägäisivät minua moisiin julkaisuihin tyylillä "AHIHIHIII ENNA HEI KEIJOLLE KANS TÄÄ HIHIHIHIII". Kyllä, minulla on ystäviä, jotka tekisivät noin. Facebookissa parisuhdeasioista riitely puolestaan kertoo minulle ainoastaan sen, että kyseisellä pariskunnalla on todennäköisesti tapana jättää muut ihmiset kokonaan huomiotta ja riidellä avoimesti (huutaen) myös esim. yhteisissä illanvietoissa, lääkärin vastaanotolla ja ruokakaupassa. Tätä perustellaan sitten jollain "räväkkyydellä" ja "meillä ei tunteita padota" -pa*kalla. Totuus: olette rasittavia, itsekkäitä ääliöitä ja joutaisitte tapakouluun. Osuiko?

      Lainaa

    21. Tulos: +237 (249 ääntä)
      Jeps: Kyllä naisia voi halutessaan muistaa jollain erityisillä kukilla/suklaalla/ulosviennillä/suihinotolla(heh), mutta itse en suuttunut kun mieheni ei päivää muistanut,naisten päivä ei kuitenkaan ole mikään erityinen merkkipäivä parisuhteen kannalta tai perinteinen juhlapäivä kuten joulu ja ystävänpäivä. Noiden lahjojen ja muistamisten idea on muutenkin se, että ne tehdään vapaaehtoisesti ja merkkinä välittämisestä, ei siksi, että hävitään typeriä vetoja facessa tai oletetaan teot automaattisiksi.
      Enpä voisi enempää yhtyä tähän. Naistenpäivä ei todellakaan ole mikään naisten hemmottelupäivä, jollaista siitä ärsyttävästi yritetään ainakin täällä Suomessa vääntää. Siinä on kyse ihan muista asioista. Älkää, hyvät ihmiset, lähtekö mukaan tähän kaupallistamiseen! Itse en todellakaan halua mitään hemmotteluja naistenpäivänä. Lahjat ja muistamiset tulevat pyytämättä, mutta kiintymystä ja rakkautta voi osoittaa muillakin tavoilla. Toisekseen Marjut vaikuttaa melko lapselliselta ja itsekeskeiseltä. En nähnyt tässä Mikan osalta mitään mokaa, siinä ettei jaksa töissä kommentoida ja kommunikoida jonkun lapsellisen aikuisen kakaran lepyttämiseksi ei ole mitään väärää. Kun Mika kommentoi, ettei tarvi juhlista muuta kuin isänpäivän ja synttärit, niin lienee tarkoittanut ettei juuri hän tarvi mitään pihvi & BJ -päivää.

      Lainaa

    22. Tulos: +73 (93 ääntä)
      Meillä naisten päivää juhlitaan kunnolla. Se nyt tosin saattaa johtua siitä että tyttären syntymäpäivä on silloin.

      Lainaa

    23. Tulos: +197 (205 ääntä)
      Ärsyttää tämä "naisten päivä on naisten hemmottelua varten" -mentsliteetti. Naistenpäivänä on tarkoitus juhlistaa naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia, mutta samalla myös nostaa esiin asianyhteyksiä, joissa edistystä edelleen tarvitaan (lähde:juhlapyhät.fi).

      Lainaa

    24. Tulos: +258 (262 ääntä)
      Tuon naistenpäivän nimen voisi muuttaa vaikka naisten oikeuksien päiväksi niin menisi ihmisille helpommin jakeluun mistä on kyse. Meillä lahjoitettiin naistenpäivänä tyttöjen lukutaitoa ja koulutusta edistävään työhön, kaikissa maissa kun ei haluta tyttöjä kouluttaa. Viime vuonna muistaakseni tuettiin kehittyvien maiden naisten pienyrittäjyyttä. Tyttöjen kouluttaminen kun on paras lääke väestöräjähdykseenkin. Jos naistenpäivänä tekee suklaata mieli niin voi poiketa lähikaupassa ihan ihan itse. Kukkiakin löytyy nykyisin jopa pikkumarketeista.

      Lainaa

    25. Tulos: +161 (163 ääntä)
      PekkaKana: Todennäköisesti tuolla pariskunnalla menee oikeasti ihan hyvin. Kaikkein heikoimmassa ovat he, jotka toitottavat epävarmuuttaan päivittäin omaa onneaan kultansa kansa. “Kullan kanssa sitä” ja “kullan kanssa tätä”.
      Väittäisin, että parhaiten menee niillä pariskunnilla, joiden yhteisestä elämästä ja keskinäisistä asioista ei toitoteta sosiaalisessa mediassa.

      Lainaa

    26. Ponne Jarkka 14.3.2017 8:46
      Tulos: -15 (75 ääntä)
      Typical Finnish WT.

      Lainaa

    27. Tulos: +89 (109 ääntä)
      mika tuntui yllättävän kärsivälliseltä. peukut sille.

      Lainaa

    28. Tulos: -55 (113 ääntä)
      Muumi (kopio): Marjut on tyypillinen naukuva suominainen. Mikään ei riitä.
      Hyvä kun tää kommentti on saanut kolmisen sataa ääntä, mutta silti tulos on ~0. Taitaa olla aika tasan sukupuolijakauma tällä sivustolla :D

      Lainaa

    29. Tulos: +39 (51 ääntä)
      Marjut sekoittaa Valentinen juhlimisen naistenpäivään. Toivottavasti molemmat jo nauravat sille, kuinka mies erehtyi yrittämään välttää vaimon hemmottelua, ja kuinka vaimo ylireagoi.

      Lainaa

    30. Tulos: -25 (39 ääntä)
      No, sepä eskaloitui nopeasti.

      Lainaa

    31. muodikas goy 14.3.2017 10:43
      Tulos: +40 (54 ääntä)
      Onks naistenpäivä nyt sitä ylistämällä alistamista vai? :D

      Lainaa

    32. Tulos: +28 (46 ääntä)
      Enna: Näitä lukiessa sitä on ihan kiitollinen siitä, että oma puoliso ei ole facebookissa. Ei sillä, että mitään noin typerää tilapäivitykseeni koskaan laittaisin, vaan sillä, että aivan takuuvarmasti astetta nolommat ystäväni tägäisivät minua moisiin julkaisuihin tyylillä “AHIHIHIII ENNA HEI KEIJOLLE KANS TÄÄ HIHIHIHIII”. Kyllä, minulla on ystäviä, jotka tekisivät noin. Facebookissa parisuhdeasioista riitely puolestaan kertoo minulle ainoastaan sen, että kyseisellä pariskunnalla on todennäköisesti tapana jättää muut ihmiset kokonaan huomiotta ja riidellä avoimesti (huutaen) myös esim. yhteisissä illanvietoissa, lääkärin vastaanotolla ja ruokakaupassa. Tätä perustellaan sitten jollain “räväkkyydellä” ja “meillä ei tunteita padota” -pa*kalla. Totuus: olette rasittavia, itsekkäitä ääliöitä ja joutaisitte tapakouluun. Osuiko?
      Onko paska niin paha sana että se pitää sensuroida? :D

      Lainaa

    33. Tulos: -41 (47 ääntä)
      foo: No, sepä eskaloitui nopeasti.
      "Eskaloitui"

      Lainaa

    34. Tulos: +75 (85 ääntä)
      M: naistenpäivänä kuuluu saada kukkia ja hemmottelua jne. Naistenpäivä merkitsee mulle enemmänkin sitä, että kunnioitetaan tasa-arvoa ja naisia. Samalla tavalla nää eukot kitisee, jos ystävänpäivänä ei yhtäkkiä heru tonneittain huolenpitoa, siirappia ja kukkasia. Kannattaa ehkä miettiä millä perustalla parisuhde on, jos joku yksittäinen päivä saa tommoset kilarit aikaan… Itse
      Itte perinteisesti naistenpäivänä pysähyn vähän miettimään mitä esim. omat isoäidit ja heidän äidit on elämässään läpi käynyt ja kuinka paljon se on vaatinut heiltä, että mulla on nykyään mitä mulla on. Jos jollekki pitäis kortteja lähetellä niin kyllä se on heille. "Hyvää naistenpäivää!" -toivotus riitti ihan hyvin. :P

      Lainaa

    35. Tulos: +65 (93 ääntä)
      Nainen: Ärsyttää tämä “naisten päivä on naisten hemmottelua varten” -mentsliteetti. Naistenpäivänä on tarkoitus juhlistaa naisten sosiaalisia, poliittisia ja taloudellisia saavutuksia, mutta samalla myös nostaa esiin asianyhteyksiä, joissa edistystä edelleen tarvitaan (lähde:juhlapyhät.fi).
      Jos tuo on noin niin sitten kaikki nämä miesten kirjoitukset "No milloin sitten on miestenpäivä?" ovat täysin turhia. Ei miestenpäivää tarvita koska miesten saavutukset ja oikeudet tunnistetaan ja muistetaan joka tapauksessa.
      Miu: Tuon naistenpäivän nimen voisi muuttaa vaikka naisten oikeuksien päiväksi niin menisi ihmisille helpommin jakeluun mistä on kyse. Meillä lahjoitettiin naistenpäivänä tyttöjen lukutaitoa ja koulutusta edistävään työhön, kaikissa maissa kun ei haluta tyttöjä kouluttaa. Viime vuonna muistaakseni tuettiin kehittyvien maiden naisten pienyrittäjyyttä. Tyttöjen kouluttaminen kun on paras lääke väestöräjähdykseenkin. Jos naistenpäivänä tekee suklaata mieli niin voi poiketa lähikaupassa ihan ihan itse. Kukkiakin löytyy nykyisin jopa pikkumarketeista.

      Lainaa

    36. Tulos: -19 (87 ääntä)
      Mun mielestä toi Mikan "et saa mitään" -kommentti aloitti koko riidan. Siihen asti jaeltiin sydämiä ja lentosuukkoja. Urpo tosikkomies veti sitten herneen nenään.

      Lainaa

    37. Tulos: -30 (52 ääntä)
      Pihvi&pillu-päivä?

      Lainaa

    38. Väsynytjakyllästynyt 14.3.2017 12:10
      Tulos: +120 (132 ääntä)
      Jos minä olisin mies, ja naiseni postailisi "jos et vastaa minuutin sisällä" -päivityksiä ja uhkaisi sen jälkeen lähteä kävelemään, niin saisi mokoma eukko mennä. Ei voi aikuiset ihmiset olla noin lapsellisia. Villi veikkaukseni on, että Mika on perheen ainut työssäkävijä ja Marjutilla on päivisin liikaa aikaa käsissään postailla faceen. Sen sijaan, että uhkaa laittaa perheen ainoan työssäkävijän menemään, kannattais varmaan pitää siitä kynsin ja hampain kiinni. Sympatiat Mikalle. Että jaksoi ja viitsikin vastailla tuollaiseen tekemällä tehtyyn riitaan. Häpeä, Marjut.

      Lainaa

    39. Just a thought 14.3.2017 12:29
      Tulos: +60 (64 ääntä)
      Marjut on tainnut vähä muokkailla tota kiertoviestiä, tai ainaki ennen noissa on ollu se puolen tunnin aikaikkuna ton minuutin sijaan. Lapsellista touhua jokatapauksessa, ja eniten vihaan näitä kiertoviestejä faces!

      Lainaa

    40. Tulos: +35 (45 ääntä)
      Vittu mikä tyyppi tuo Marjut. Voi herranjumala.

      Lainaa

    41. Tulos: +93 (113 ääntä)
      Siis helkkari soikoon. Ärsyttää tää tapa juhlia naistenpäivää tuomalla kukkia ja suklaata tai jotain muuta"naisellista". Itse juhlin naistenpäivää kavereiden kanssa miekkarissa kyltillä: "En halua kukkia vaan tasa-arvoa". Mulle paras naistenpäivänlahja ei oo se, että jannut kiikuttaa mulle kukkia ja suklaata vaan se, että ne kunnioittaa ja kuuntelee mua palaverissa.

      Lainaa

    42. Tulos: -70 (86 ääntä)
      Kerroin96: “Eskaloitui”
      Eskoloituiko oikeasti vai? No tuntien kyseisen parin voin sanoa että tuo o leikkimielistä toisen kiusottelua. Nooh onhan tuossa vaikeaa huumoria jonkun ymmärtää että pitää siitä hiekkaa pimppiin laittaa ja haukkua toisten parisuhdetta :D

      Lainaa

    43. Tulos: +100 (112 ääntä)
      Puupaaa: Eskoloituiko oikeasti vai? No tuntien kyseisen parin voin sanoa että tuo o leikkimielistä toisen kiusottelua. Nooh onhan tuossa vaikeaa huumoria jonkun ymmärtää että pitää siitä hiekkaa pimppiin laittaa ja haukkua toisten parisuhdetta
      Oikein ihanaa ja tervettä humoristista kiusoittelua :) Kohta varmaan leikkimielisesti emäntä vetelee miestä pataan, heh heh kiusoitellaan vähän miestä. Mies voi sitten vähän repiä hiuksista pitkin katua, hahah ei kaikki huumoria ymmärrä. Mausteeksi vielä vähän enemmän leikkimielistä haukkua ja henkistä alistamista, kun tämä mokassa nähty söötti pieni kiusoittelu alkaa mennä tylsäksi. Vähän huumoria ja kipinää arkeen! Oon vähän kateellinen, kun itse olen kuivakassa, huumorittomassa suhteessa, jossa toista kohdellaan kuten itseä kohdeltavan halutaan, arvostamme toisiamme ja puhumme toisillemme kauniisti. Taidampa piristää tänään parisuhdetta kivalla leikkimielisellä kiusoittelulla ja kertoa miehelle, että jos ei ole kukkakimppua, shampanjaa ja suklaata pöydällä kun töistä tulen, hommaan hänen tilalleen paremman yksilön, joka ymmärtää miten naista kohdellaan.

      Lainaa

    44. Tulos: +72 (76 ääntä)
      Ei oo meillä näkyny kukkia, suklaata tai ravintoillallisia ja ei haittaa yhtään. Ällöttää kaikki "Tänään on tämmönen sun on pakko muistaa tyttöystävääsi, koska kalenteri sanoo niin"-päivät. Mielummin otan vastaan pusun miehen lähtiessä aamuisin töihin ja tullessa kotiin, kuin väkisellä ostetun kukkapuskan.

      Lainaa

    45. Tulos: +66 (72 ääntä)
      Puupaaa: Eskoloituiko oikeasti vai? No tuntien kyseisen parin voin sanoa että tuo o leikkimielistä toisen kiusottelua. Nooh onhan tuossa vaikeaa huumoria jonkun ymmärtää että pitää siitä hiekkaa pimppiin laittaa ja haukkua toisten parisuhdetta
      ...tai toisaalta joillekin voi olla vähän vaikea ymmärtää että FB on jokseenkin julkinen? Meillä tehdään yksityisesti aika rankkaa pilaa myös täysin epäsopivista asioista. Mutta pariskunnan sisäinen huumorintaju ei todellakaan avaudu ulkopuolisille, joten Faceen se ei kuulu. Mutta tosiaan naistenpäivän sotkeminen kukilla ja muilla härpäkkeillä on ärsyttävää, kun se on nimenomaan päivä sen arvostamiseksi että voin ostaa rehuni ihan itse. Ja nykyinen amerikkalaismallinen "valentine" on melkein yhtä paha, ja sen veli "steak and bl**job day" -yhtenä päivänä vuodessa edes yritän olla kiltti puolisolleni ja teen senkin niin stereotyyppisesti kuin mahdollista. Ihanaa. Olisi kiva jos nämä "vieraiden kulttuurien vaikutteiden" poistamiseen keskittyvät porukat voisivat aloittaa jostain oikeasti ärsyttävästä, kuten amerikkalaisesta sukupuolten sodasta peitettynä pinkillä kimalluksella.

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (47 ääntä)
      Mikä on miekkari?
      repo: Siis helkkari soikoon. Ärsyttää tää tapa juhlia naistenpäivää tuomalla kukkia ja suklaata tai jotain muuta”naisellista”. Itse juhlin naistenpäivää kavereiden kanssa miekkarissa kyltillä: “En halua kukkia vaan tasa-arvoa”. Mulle paras naistenpäivänlahja ei oo se, että jannut kiikuttaa mulle kukkia ja suklaata vaan se, että ne kunnioittaa ja kuuntelee mua palaverissa.

      Lainaa

    47. Tulos: -72 (78 ääntä)
      parisuhde: Oikein ihanaa ja tervettä humoristista kiusoittelua Kohta varmaan leikkimielisesti emäntä vetelee miestä pataan, heh heh kiusoitellaan vähän miestä. Mies voi sitten vähän repiä hiuksista pitkin katua, hahah ei kaikki huumoria ymmärrä. Mausteeksi vielä vähän enemmän leikkimielistä haukkua ja henkistä alistamista, kun tämä mokassa nähty söötti pieni kiusoittelu alkaa mennä tylsäksi. Vähän huumoria ja kipinää arkeen! Oon vähän kateellinen, kun itse olen kuivakassa, huumorittomassa suhteessa, jossa toista kohdellaan kuten itseä kohdeltavan halutaan, arvostamme toisiamme ja puhumme toisillemme kauniisti. Taidampa piristää tänään parisuhdetta kivalla leikkimielisellä kiusoittelulla ja kertoa miehelle, että jos ei ole kukkakimppua, shampanjaa ja suklaata pöydällä kun töistä tulen, hommaan hänen tilalleen paremman yksilön, joka ymmärtää miten naista kohdellaan.
      Niinkun sanoin. Vaikeasti ymmärettävää heidän keskenäistä huumoria. Ja saavillinen hiekkaa pilluun lisää.

      Lainaa

    48. Tulos: +35 (43 ääntä)
      gaius: Mikä on miekkari?
      Mielenosoitus.

      Lainaa

    49. Tulos: +69 (71 ääntä)
      Puupaaa: Eskoloituiko oikeasti vai? No tuntien kyseisen parin voin sanoa että tuo o leikkimielistä toisen kiusottelua. Nooh onhan tuossa vaikeaa huumoria jonkun ymmärtää että pitää siitä hiekkaa pimppiin laittaa ja haukkua toisten parisuhdetta
      Onkos tämä nyt Marjut vai Mika joka tuli tänne itseään puolustelemaan? :)

      Lainaa

    50. Tulos: -61 (89 ääntä)
      Quotti joltain (en muista keneltä): "Nainen ei ikinä ole todella onnellinen ystävänpäivänä, koska he eivät saa koskaan sitä mitä oikeasti haluavat. Miehen jolla on suklaa penis, joka kakkii rahaa." Tuntui sopivan tähän. Plus miksei miestenpäivästä tehdä näin isoa juttua?

      Lainaa

    51. Tulos: -8 (52 ääntä)
      Fend: Quotti joltain (en muista keneltä): “Nainen ei ikinä ole todella onnellinen ystävänpäivänä, koska he eivät saa koskaan sitä mitä oikeasti haluavat. Miehen jolla on suklaa penis, joka kakkii rahaa.” Tuntui sopivan tähän. Plus miksei miestenpäivästä tehdä näin isoa juttua?
      Koska toisinaan "tasa-arvo" syrjii miehiä. Kyllä, näinkin päin voi käydä.

      Lainaa

    52. Tulos: -15 (57 ääntä)
      King: Koska toisinaan “tasa-arvo” syrjii miehiä. Kyllä, näinkin päin voi käydä.
      Ei sillä silloin ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa, ei ainakaan sellaisen mitä suomalaiset feministit ajavat.

      Lainaa

    53. Tulos: +58 (66 ääntä)
      Muumi (kopio): Marjut on tyypillinen naukuva suominainen. Mikään ei riitä.
      Sinulla on selvästi todella paljon kokemusta naisista, tai sitten sinusta kiinnostuu vain Marjutin kaltaiset ongelmatapaukset. Onneksi kaikki miehet eivät edelleenkään ole samanlaisia katkeria ruikuttajia.

      Lainaa

    54. Tulos: +10 (36 ääntä)
      Dskf: Ei sillä silloin ole mitään tekemistä tasa-arvon kanssa, ei ainakaan sellaisen mitä suomalaiset feministit ajavat.
      Tiedätkö, mitä feminismi oikeasti tarkoittaa? Se ei tarkoita sitä, että naiset yritettäisiin nostaa jotenkin miesten yläpuolelle, vaikka nykyään feminismiä käytetään terminä siinäkin tapauksessa. Todellinen feminismi pyrkii siihen, että molemmat sukupuolet olisivat tasa-arvoisia. Eikö silloin miestenpäivästä pitäisi tehdä yhtä iso numero kuin naistenpäivästä, ihan tasa-arvon nimissä? Onhan olemassa isänpäivä, mutta naisillakin on äitienpäivä.

      Lainaa

    55. Tulos: -13 (15 ääntä)
      "Miehesi" eli lukijan mies eikä kirjoittaja oma.

      Lainaa

    56. Tulos: +17 (23 ääntä)
      Miimu: Ei oo meillä näkyny kukkia, suklaata tai ravintoillallisia ja ei haittaa yhtään. Ällöttää kaikki “Tänään on tämmönen sun on pakko muistaa tyttöystävääsi, koska kalenteri sanoo niin”-päivät. Mielummin otan vastaan pusun miehen lähtiessä aamuisin töihin ja tullessa kotiin, kuin väkisellä ostetun kukkapuskan.
      Minä en edes halua kukkia. Kuolevat huomenna kuitenkin

      Lainaa

    57. Tulos: -69 (87 ääntä)
      Jännää huomata kuinka reilu viikko ja pöly laskeutuneena naistenpäivästä ja tällaisessa asiayhteydessä yhtäkkiä kymmenet munankipeät ämmät ilmestyvät tänne lynkkaamaan ja päätä raivolla nyökyttämään "siis mä en ainakaan halua kukkia enkä huomioo, en siis ollenkaan" Mitä mahtavat nämä samat akat hautoa aidosti päidensä sisällä ystävänpäivisin ja naistenpäivisin. Minun elämänkokemuksellani on ollut enemmän sääntö kun poikkeus että naiset näitä lahjoja naukuu. Kippis kaikille tämän threadin paremmille ihmisille, ilmeisen junteille femakkohipeille ja itsenäisille naisille. Jos voisin niin lähettäisin teille kaikille kainalokarvaharjat myöhästyneisiksi naistenpäivälahjoiksi <3

      Lainaa

    58. Tulos: +8 (42 ääntä)
      foo: Jos tuo on noin niin sitten kaikki nämä miesten kirjoitukset “No milloin sitten on miestenpäivä?” ovat täysin turhia. Ei miestenpäivää tarvita koska miesten saavutukset ja oikeudet tunnistetaan ja muistetaan joka tapauksessa.
      Naisten oikeuksien päivä tarvitaan, samoin kuin miesten oikeuksien päivääkin, koska molemmilla sukupuolilla on edelleen asioita, joissa tasa-arvo ei toteudu. Kansainvälisesti naiset ovat selkeästi heikommassa asemassa, vaikka suomessa asiat ovatkin paremmin. Kenenkään saavutuksia taas ei muisteta sen sukupuolen vuoksi, vai heitätkö yhdenkin miehen, jonka saavutukset tunnustetaan vain henkilön sukupuolen vuoksi? Ei Einstein ole tunnettu siksi että oli mies yhtään enempää kuin Curie siksi että oli nainen. Molempien saavutukset tunnustetaan koska ne ovat aivan helvetin merkittäviä. Merkittävissä tieteellisissä saavutuksissa naisilla vaan on riesanaan todellisuus nimeltään normaalijakauma. Naisia on jakauman molemmissa ääripäissä vähemmän kuin miehiä ja keskellä enemmän. Seuraus näkyy esim. tieteessä, (naisten suhteellinen aliedustus, ei pelkästään se että naisia on vähemmän opiskelemassa kovia tieteitä.) jossa huipulla ovat vain gaussin-käyrän toisen ääripään edustajat, sukupuolestaan riippumatta. Naisia ei sieltä yhtä paljoa löydy, edes suhteessa naisten määrään näillä aloilla.

      Lainaa

    59. Tulos: -1 (17 ääntä)
      King: Tiedätkö, mitä feminismi oikeasti tarkoittaa? Se ei tarkoita sitä, että naiset yritettäisiin nostaa jotenkin miesten yläpuolelle, vaikka nykyään feminismiä käytetään terminä siinäkin tapauksessa. Todellinen feminismi pyrkii siihen, että molemmat sukupuolet olisivat tasa-arvoisia. Eikö silloin miestenpäivästä pitäisi tehdä yhtä iso numero kuin naistenpäivästä, ihan tasa-arvon nimissä? Onhan olemassa isänpäivä, mutta naisillakin on äitienpäivä.
      Aye a true scotsman.

      Lainaa

    60. naiseudestani huolimatta 14.3.2017 20:29
      Tulos: +40 (48 ääntä)
      Reino: Hyvä kun tää kommentti on saanut kolmisen sataa ääntä, mutta silti tulos on ~0. Taitaa olla aika tasan sukupuolijakauma tällä sivustolla
      Annoin miehiä puoltaville kommenteille plussaa naiseudestani huolimatta, koska mielestäni suklaan ja kukkien kiristäminen naistenpäivän varjolla on lapsellista. Sun kommentilles sitävastoin annoin miinusta, koska olet tuollainen sukupuoliseparatisti :D

      Lainaa

    61. kainalokarvaton itsenäinen juntti femakkohippi ja parempi ihminen 14.3.2017 20:37
      Tulos: +60 (62 ääntä)
      Yhtäccii: Jännää huomata kuinka reilu viikko ja pöly laskeutuneena naistenpäivästä ja tällaisessa asiayhteydessä yhtäkkiä kymmenet munankipeät ämmät ilmestyvät tänne lynkkaamaan ja päätä raivolla nyökyttämään “siis mä en ainakaan halua kukkia enkä huomioo, en siis ollenkaan” Mitä mahtavat nämä samat akat hautoa aidosti päidensä sisällä ystävänpäivisin ja naistenpäivisin. Minun elämänkokemuksellani on ollut enemmän sääntö kun poikkeus että naiset näitä lahjoja naukuu. Kippis kaikille tämän threadin paremmille ihmisille, ilmeisen junteille femakkohipeille ja itsenäisille naisille. Jos voisin niin lähettäisin teille kaikille kainalokarvaharjat myöhästyneisiksi naistenpäivälahjoiksi
      Ettet itse aina iskisi silmiäsi niihin "high maintenance" naukujiin :D Tuli viestistäsi vähän sellainen fiilis, että sulla naisten ominaisuuksissa painaa ainoastaan ulkonäkö. Ei sillä, ettei ihminen saisi itsestään huolta pitää. Mutta kannattaa tosiaankin tutustua aika nopeasti myös deitin pääkopan sisältöön, ettei se ulkonäön ylläpitäminen ole ainoa asia, mikä sieltä löytyy ;)

      Lainaa

    62. pikku-mikko 14.3.2017 23:52
      Tulos: -16 (26 ääntä)
      Mä alan aina haastaa riitaa tyttöystävän kanssa julkisilla paikoilla. Sit me huudetaan ja riidellään kaikkien edessä. Nautin siitä ja se on kivaa ja noloo :D

      Lainaa

    63. Tulos: +4 (24 ääntä)
      Onneks en oo hetero

      Lainaa

    64. Tulos: +32 (34 ääntä)
      kainalokarvaton itsenäinen juntti femakkohippi ja parempi ihminen: Ettet itse aina iskisi silmiäsi niihin “high maintenance” naukujiin Tuli viestistäsi vähän sellainen fiilis, että sulla naisten ominaisuuksissa painaa ainoastaan ulkonäkö. Ei sillä, ettei ihminen saisi itsestään huolta pitää. Mutta kannattaa tosiaankin tutustua aika nopeasti myös deitin pääkopan sisältöön, ettei se ulkonäön ylläpitäminen ole ainoa asia, mikä sieltä löytyy
      Jep. Itsehän sitä saa seuransa valita, joten jos on tullut siihen lopputulokseen että (suomalaiset)naiset ovat hulluja meuhkaajia, niin haluaisinpa tietää miksi on juuri siitä naistyypistä kiinnostunut? Onhan sekoboltseja toki, mutta omalla kaverilistallani ei ainakaan pitäisi olla kuin terveen feministisiä, täysjärkisiä naisia joko onnellisissa suhteissa, väliaikaisessa sekaannuksen tilassa, tai hyvin hallitussa sinkkuolossa. Ja tietysti samanlaisia miehiä. Kas kun ne muut joutuvat poistoon, ei nillitystä jaksa kuunnella. (En tietenkään väitä ystäviäni täydellisiksi, ennenkuin nyt joku taas hermostuu, mutta janalla täydellinen-umpihullu on välissä paljon tilaa).

      Lainaa

    65. Tulos: -5 (25 ääntä)
      Miks heterot on tällasii.. miks teil on aina niin vaikeaa? Opetelkaa rakastamaan ja näkemään toisenne tasavertaisina parisuhteessa ni kaikki on helpompaa.

      Lainaa

    66. Tulos: +11 (19 ääntä)
      Mika olisi töistä palatessaan tuonut suklaata ja kukkakimpun, mutta koska nyt Marjut alkoi vittuilemaan ja vaatimaan älyttömyyksiä, Mika meneekin baariin. Ja viikon, parin päästä - asiaa tarkoin harkittuaan - Mika ilmoittaa Marjutille että pakkaa ämmä kamasi ja poistu, tämä oli nyt tässä.

      Lainaa

    67. Tulos: +21 (31 ääntä)
      Miksi Mika tekee kokoajan töitä? Hän ei kuvasta päätellen ole kokoaja.

      Lainaa

    68. Jalopuutoukka 15.3.2017 20:48
      Tulos: -4 (18 ääntä)
      Miehenä enemminkin pitäisin yllä näitä "Tänään ja vain tänään miesten pitää hemmotella vaimojanne oikein kunnolla, koska äitienpäivä, ystävänpäivä, naistenpäivä jne..." Saa lopun vuodesta olla ihan rauhassa

      Lainaa

    69. Tulos: +27 (27 ääntä)
      Ihmettelen miksi niin monet on suhteessa ihmisen kanssa josta selvästi ei edes pidä?

      Lainaa

    70. pikku-mikko 16.3.2017 17:19
      Tulos: +14 (18 ääntä)
      pikku-mikko: Mä alan aina haastaa riitaa tyttöystävän kanssa julkisilla paikoilla. Sit me huudetaan ja riidellään kaikkien edessä. Nautin siitä ja se on kivaa ja noloo
      Hahaha pikku-mikko iski jälleen. Ei mulla ole edes tyttöystävää vielä, kun oon niin pieni.

      Lainaa

    71. syövätohtori 16.3.2017 22:00
      Tulos: -1 (11 ääntä)
      naamakirja on SYÖPÄ

      Lainaa

    72. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Kyllä tää some on vaan niin ihanaa. Miten ihmeessä ennenvanhaan pärjättiinkään ilman sitä?

      Lainaa

    73. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Some on täynnä idiootteja, eivät osaa muuta kuin tasaisesti nolata itseään.

      Lainaa

    74. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Pine: Sympatiat mikan puolella!
      Ehdottomasti, toivottavasti tajuaa etsiä itselleen fiksumman ja empaattisemman puolison!

      Lainaa

    75. Tulos: -9 (9 ääntä)
      M: Naistenpäivä merkitsee...sitä, että kunnioitetaan tasa-arvoa ja naisia.
      paradox, non sequitur.

      Lainaa

    76. Näin sen näen. 19.3.2017 16:32
      Tulos: +8 (8 ääntä)
      Jep: Some on täynnä idiootteja, eivät osaa muuta kuin tasaisesti nolata itseään.
      Some on täynnä ihmisiä, ihmiset vaan yleisesti ottaen on idiootteja.

      Lainaa

    77. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Unohtakaa eurojackpot! Jos et kommentoi tähän viestiin minuutissa olet minulle velkaa miljoonan... profit?

      Lainaa

    78. Tulos: -1 (1 ääni)
      Väsynyt: En Marjutilta haluaisi pihviä enkä ****.
      Purisi kuitenkin **** poikki.

      Lainaa

    79. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Muutenkin olen aina vihannut näitä "Jos se ja se ei tee sitä ja sitä, sen täytyy tehdä sitä ja sitä" -juttuja. Ei noita voi noin vain mennä yksipuoleisesti määräämään.

      Lainaa

    80. Suhteutettu robotti 12.8.2020 23:45
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Muumi (kopio): Marjut on tyypillinen naukuva suominainen. Mikään ei riitä.
      Erittäin totta. Ja todennäköisesti jos Mika olisi vienyt jonnekin, sekin olisi ollut väärä paikka.

      Lainaa

    81. jukkapalmu 6.9.2020 20:00
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Siinä lukee "Miehesi" eikä "Mieheni", eli mitä toi edes vinkuu?

      Lainaa

    82. joku juurikasvi 20.6.2022 1:04
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Petkele: Marjut, jos et kommeintoi tähän viestiin minuutin kuluttua niin ammu itsesi.
      Ei mielestäni kuulu Feissarimokiin tällaiset vaikka myöhässä olenkin, yp voisitteko poistaa?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: riita, naistepäivä, suhde, kommentti, nopea