Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Marinoitu liha

Prisman allergiavaroitus lähtee käsistä.
Marinoitu liha

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 61 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Lord knows I'm a Voodoo Chile 7.2.2017 0:35
      Tulos: +780 (810 ääntä)
      Ite en syö kuin omia hiuksiani.

      Lainaa

    2. Tulos: +480 (590 ääntä)
      Tämäkin on hyvä esimerkki siitä kuinka kaikki meuhkaavat ruokavaliostaan, joten mitens ois jos ne kasvissyöjävitsit vaihdettais vaikka EN SYÖ MARINOITUA LIHAA vitseiksi?

      Lainaa

    3. Tulos: +39 (95 ääntä)
      En tiedä teistä muista, mutta itselläni saattoi ehkä vähäsen valua jotain poskea pitkin.

      Lainaa

    4. Tulos: +173 (193 ääntä)
      Mä oon naturellisti. Eli naturalisti. Ei marinaateille HEI HEI HEI! Ite suolaankin ruokani

      Lainaa

    5. Tulos: +204 (266 ääntä)
      Kaikki lihat, jotka marinoituja on, on marinoiduttuja, niitä ei pidä syödä, ettei pienet vaatteet pue päälleen noidanlihaa. Marinaadi on Mariaanien haudan tuhkaa, siitä tehdään sandaaleita ja tunneleita. Suosittele en, suosin ennen enemmän ensisijaista ensiesitystä. /x

      Lainaa

    6. Tulos: +257 (271 ääntä)
      Näitä oman rummun paukuttajia on nykyään ihan hirveesti liikenteessä. Mistäköhän johtuu?

      Lainaa

    7. Tulos: +56 (70 ääntä)
      No jopas ny taas.

      Lainaa

    8. KaroliinaCZ 7.2.2017 1:02
      Tulos: +275 (285 ääntä)
      Mari: Näitä oman rummun paukuttajia on nykyään ihan hirveesti liikenteessä. Mistäköhän johtuu?
      Sosiaalisesta mediasta. Se päästää ääneen kaikkia, myös noita, joilla ei ole mitään sanottavaa...

      Lainaa

    9. Tulos: +88 (100 ääntä)
      Itkeäkö vai nauraa? Itkunauraa lienee vastaus.

      Lainaa

    10. voi kurrea 7.2.2017 1:11
      Tulos: +226 (238 ääntä)
      Olen semmosen kuullut, että tuoretiskeillä öljyttäisiin pinnalta kuivahtanut pihvi, ja että siellä saatetaan pippuroida maustamaton pihvi kun se ei enää ole supertuore. Mutta tämän kuulin sellaiselta vanhan kansan tyypiltä jonka kokemukset sattaa olla jostain pikkukyläkaupasta. Vähän väittäisin ettei ketjut käytä vanhaa lihaa :D miettikää kuinka monet, tuhannet, työntekijät sen tietäis jos niin tehtäis. Yks ilmo jonnekki ni olis koko pulju kiinni.

      Lainaa

    11. spede pasanen haudan takaa 7.2.2017 1:25
      Tulos: -231 (271 ääntä)
      Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.

      Lainaa

    12. Tulos: -12 (36 ääntä)
      x: Kaikki lihat, jotka marinoituja on, on marinoiduttuja, niitä ei pidä syödä, ettei pienet vaatteet pue päälleen noidanlihaa. Marinaadi on Mariaanien haudan tuhkaa, siitä tehdään sandaaleita ja tunneleita. Suosittele en, suosin ennen enemmän ensisijaista ensiesitystä. /x
      Hell yeah dude! Kanaa hakklihaa!

      Lainaa

    13. Tulos: -49 (105 ääntä)
      Toi S kana pakettihinta muistaakseni 2,99e vetää kyllä pohjat. Viimeksi oli valkoisia jänteitä paketissa melkein enemmän kuin itse lihaa. Jäi kyllä syömättä.

      Lainaa

    14. Minä olen asiallinen 7.2.2017 1:53
      Tulos: +277 (303 ääntä)
      spede pasanen haudan takaa: Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.
      Mun yks tuttu joka oli alalla töissä aikoinaan, sanoi että sä oot ihan perseestä

      Lainaa

    15. PekkaKana 7.2.2017 2:52
      Tulos: +140 (144 ääntä)
      Ei kyllä nykyisin pidä paikkaansa, että vanhaa lihaa myytäisiin uudelleen paketoituna. 90-luvulla sitä harrastettiin kyllä, varsinkin pienemmissä kaupoissa.

      Lainaa

    16. Tulos: +237 (249 ääntä)
      En ihan ymmärrä noita jotka sanoo että tossa kuvassa liha näyttäisi jotenkin 'normaalia' ällömmältä. Kyllä ihan mun kotimarinaditki tolta näyttää. Lihapaloja kastikkeessa.

      Lainaa

    17. Tulos: +85 (165 ääntä)
      "Olen 4. tason vegaani. En syö mitään mikä langettaa varjon."

      Lainaa

    18. Sano ei jeesukselle 7.2.2017 8:08
      Tulos: -102 (170 ääntä)
      Googul: Tämäkin on hyvä esimerkki siitä kuinka kaikki meuhkaavat ruokavaliostaan, joten mitens ois jos ne kasvissyöjävitsit vaihdettais vaikka EN SYÖ MARINOITUA LIHAA vitseiksi?
      Anna kun arvaan, tulit ihan vaan kertomaan, että olet vegaani? Koska se liittyy tähän marinoituun lihaan, miten?

      Lainaa

    19. Tulos: +87 (103 ääntä)
      spede pasanen haudan takaa: Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.
      Kulttuurimaissa eläimistä käytetään kaikki osat.

      Lainaa

    20. Tulos: +25 (37 ääntä)
      Auta luontoa - syö marinoitua lihaa.

      Lainaa

    21. Tulos: +64 (92 ääntä)
      Sano ei jeesukselle: Anna kun arvaan, tulit ihan vaan kertomaan, että olet vegaani? Koska se liittyy tähän marinoituun lihaan, miten?
      Se vissiin liittyy siten, kuinka tuossa keskustelussa niin monet haukkuvat marinoitua lihaa ja vertailevat sitä marinoimattoman lihan paremmuuteen. Vaikka ketjussa ei kyse ollut siitä mikä on parasta, vaan varoitettiin tuosta allergiavaarasta, oli niin monien kuitenkin pakko tulla ilmoittamaan ketjuun etteivät syö kamalaa marinoitua lihaa. Kun normi on, että kasvissyöjät tuputtavat monesti omaa elämäntapaansa muille, samalla haukkuen ja halveksuen niitä lihansyöjiä. Tossa marinadi-ketjussa ei vaan ollut sitä moralisointia. Itse kyllä ymmärsin aloittajan pointin

      Lainaa

    22. Tulos: +18 (40 ääntä)
      jebukebu: “Olen 4. tason vegaani. En syö mitään mikä langettaa varjon.”
      Tästä nyt on pakko antaa miinusta, kun se on level 5 vegan, joka ei syö mitään mikä langettaa varjon. Ärsyttää, kun lähtee aivan lapasesta nämä kommentit: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=level+5+vegan&defid=1780168 Sitten se on kyllä kopioitu muuallekin, esim Transamericaan (2005).

      Lainaa

    23. Tulos: +87 (97 ääntä)
      Mitään en ymmärrä mutta mun mielestä Spede vois pysyä siellä hautuumaan mullissa jos ei sillä ole tuon parempaa kommentoitavaa.

      Lainaa

    24. Tulos: +40 (54 ääntä)
      Halojata: En ihan ymmärrä noita jotka sanoo että tossa kuvassa liha näyttäisi jotenkin ‘normaalia’ ällömmältä. Kyllä ihan mun kotimarinaditki tolta näyttää. Lihapaloja kastikkeessa.
      No joo, eihän tuo aivan perinteinen mainoskuva ole. Taitaa olla loisteputken alla otettu kuva ja vaaleaa taustaa vasten, niin se tekee tuollaisen "harmahtavan" sävyn tuohon. Ei nyt sinänsä normaalia ällömpää, kunhan vaan osaa ajatella kuvausolot.

      Lainaa

    25. Tulos: -14 (44 ääntä)
      Onhan noi reilun 70 liha/kanaprosentilla olevat marinoidut tuotteet yleensä huonompia kuin naturellit. Perinteistä valheellista säästämistä.

      Lainaa

    26. Seppo Saviniemi 7.2.2017 10:04
      Tulos: +90 (96 ääntä)
      voi kurrea: Olen semmosen kuullut, että tuoretiskeillä öljyttäisiin pinnalta kuivahtanut pihvi, ja että siellä saatetaan pippuroida maustamaton pihvi kun se ei enää ole supertuore. Mutta tämän kuulin sellaiselta vanhan kansan tyypiltä jonka kokemukset sattaa olla jostain pikkukyläkaupasta. Vähän väittäisin ettei ketjut käytä vanhaa lihaa miettikää kuinka monet, tuhannet, työntekijät sen tietäis jos niin tehtäis. Yks ilmo jonnekki ni olis koko pulju kiinni.
      "No mut Pirkko joka tuntee yhen Ranen, joka tuntee yhen Matin joka tuntee yhen Sepin, joka on Saarioisella töissä kerto näin. Sitä paitsi kuulemma osa "kanasta" ei ees oo lihaa vaan silikoonia. Näin on."

      Lainaa

    27. Tulos: +41 (49 ääntä)
      Lord knows I’m a Voodoo Chile: Ite en syö kuin omia hiuksiani.
      Ainakin on itsekasvatettua :D Ja kynnet kanssa.

      Lainaa

    28. Tulos: +71 (81 ääntä)
      Omien elämäntapavalintojen julistaminen on hiukan rasittavaa seurattavaa. On ihmeen yleistä ja kovaäänistä. Myönnän kyllä välillä ääneen hymyileväni sille "mistä tunnistat vegaanin" -jutulle, mutta ei tuo "mistä tiedät, että henkilö ei osta valmiiksi marinoitua lihaa" -läppä eroa vegaaniläpästä miltään olennaiselta osalta. Lupaan jatkossa nauraa tasapuolisesti kaikille "mistä tiedät, että joku on tehnyt mielestään tärkeän elämäntapavalinnan" -vitselle. Tämä ei ole mielestäni tärkeä elämäntapavalinta.

      Lainaa

    29. Tulos: +92 (100 ääntä)
      Jonas: Onhan noi reilun 70 liha/kanaprosentilla olevat marinoidut tuotteet yleensä huonompia kuin naturellit. Perinteistä valheellista säästämistä.
      Ja kun se marinadi saa muutkin lihapalaset kuin sisäfileet maistumaan hyvältä, niin onhan se nyt ihan kerta kaikkiaan huutava vääryys myydä niitä kaupassa ja hyödyntää teurastetusta eläimestä kaikki syömäkelpoiset osat eikä vain niitä parhaita paloja? Siinä mielessä totta, että jos 400 g naturellia ja 400 g marinoitua maksaa saman verran, niin aika kalliit on marinadit kun niistä saa maksaa samaa kilohintaa kuin lihasta.

      Lainaa

    30. Valtakunnanihmettelijä 7.2.2017 10:33
      Tulos: -30 (48 ääntä)
      Googul: Tämäkin on hyvä esimerkki siitä kuinka kaikki meuhkaavat ruokavaliostaan, joten mitens ois jos ne kasvissyöjävitsit vaihdettais vaikka EN SYÖ MARINOITUA LIHAA vitseiksi?
      Yllätys että jo toisessa keskusteluun vedetty mukaankasvissyönti :D

      Lainaa

    31. Tulos: +2 (16 ääntä)
      skörä: Uusimmat
      Taisit lukea vähän rivien välistä omiasi, vai puhuinko tosiaan vääryydestä, että näitä myydään? Hinta-laatusuhde nyt on yleensä naturellissa parempi. Toki mielipide-ero meillä on myös siinä, että nuo teolliset marinadit maistuisi yleisesti hyvältä.

      Lainaa

    32. Tulos: +114 (124 ääntä)
      Eläin kun menettää ihmisen vuoksi henkensä niin kyllä siitä pitää kaikki käyttää hyödyksi. Ne ihymiset joille ei kelpaa mikään muu kuin se priima ja kaikki muu pitäisi heittää roskiin, niin ovat rasite luonnolle. Rapea kanan nahka kyllä kelpaa kokonaisen broilerin kyljestä, mutta nugettimuodossa se roskaa. Älytöntä tuhlausta ja egoilua "minä syön paremmin kuin naapurini".

      Lainaa

    33. Tulos: +59 (61 ääntä)
      On kyllä ihmeellistä miten nykyisin jokaikisestä asiasta pitää saada aikaseks vastakkainasettelu. Noh, ainakin hallitus kiittelee, toisiaan vastaan tappeleva kansa ei jaksa tapella valtiota vastaan.

      Lainaa

    34. Tulos: -26 (50 ääntä)
      MisterT: Älytöntä tuhlausta ja egoilua “minä syön paremmin kuin naapurin
      Tällä logiikalla suomalaista ruokaa ei pitäisi ostaa ollenkaan. Täällä esimerkiksi kasvisten tuottaminen vie energiaa ihan törkeän paljon enemmän kuin esimerkiksi Espanjassa. Pitäisikö siitä saada itselleen hyvä omatunto, mitä huonompaa ruokaa ostaa? Esimerkiksi HK:n lihapullat 15% lihapitoisuudella on ilmeisesti todellinen luonnonsuojeluteko. Noita kun syö viisi päivää putkeen, niin on ilmeisesti oikeutettu sisäfileeseen.

      Lainaa

    35. Tulos: +70 (78 ääntä)
      Jonas: Tällä logiikalla suomalaista ruokaa ei pitäisi ostaa ollenkaan. Täällä esimerkiksi kasvisten tuottaminen vie energiaa ihan törkeän paljon enemmän kuin esimerkiksi Espanjassa. Pitäisikö siitä saada itselleen hyvä omatunto, mitä huonompaa ruokaa ostaa? Esimerkiksi HK:n lihapullat 15% lihapitoisuudella on ilmeisesti todellinen luonnonsuojeluteko. Noita kun syö viisi päivää putkeen, niin on ilmeisesti oikeutettu sisäfileeseen.
      No, eläimestä kun ei saa nypättyä ainoastaan sitä sisäfilettä. Mukana tulee paljon muitakin ruhonosia jotka pitää hyödyntää. Ei siitä tule mitään jos me syödään vain haineväkeittoa ja heitetään loppuhai takaisin mereen kuten kiinalaiset keisarit tekevät.

      Lainaa

    36. Tulos: +23 (33 ääntä)
      Trii: Mä oon naturellisti. Eli naturalisti. Ei marinaateille HEI HEI HEI! Ite suolaankin ruokani
      Minä olen naturisti. Ei vaatteille HEI HEI HEI! Itse pesenkin määnbuubsini. Sry, pahasti ot.

      Lainaa

    37. Tulos: +45 (49 ääntä)
      Galaki: En tiedä teistä muista, mutta itselläni saattoi ehkä vähäsen valua jotain poskea pitkin.
      Marinadia kenties?

      Lainaa

    38. Tulos: +32 (36 ääntä)
      Kyllähän niihin usein piilotetaan rutaleet, mutta pitääkö päivän selvästä asiasta ruveta ruikuttamaan?

      Lainaa

    39. Lihansyöjä 7.2.2017 13:11
      Tulos: +44 (46 ääntä)
      Marinadien ulina-arvo näyttää jäävän toiseksi vain sille että joku postaa kuvia kokonaisista eläinten ruhoista ennen kuin ne on nätisti nauheliha-paketeissa.

      Lainaa

    40. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Siis mitä nyt? Minä en syö valmiiksi marinoitua lihaa, mutta ei kyllä kiinnosta pätkääkään, mitä joku toinen syö tai on syömättä. En usko myöskään ketään kiinnostavan minun ruokavalioni.

      Lainaa

    41. Tulos: -38 (56 ääntä)
      MisterT: No, eläimestä kun ei saa nypättyä ainoastaan sitä sisäfilettä. Mukana tulee paljon muitakin ruhonosia jotka pitää hyödyntää. Ei siitä tule mitään jos me syödään vain haineväkeittoa ja heitetään loppuhai takaisin mereen kuten kiinalaiset keisarit tekevät.
      No ei kai siinä ongelmaa olekaan, jos joku näitä jänteistä, luista ja nahkasta tehtyjä sekoituksia suostuu ostamaan. Itse en kuitenkaan koe siihen olevani velvollinen, vaikka lihaa syönkin. Kyllä eläimessä on paljon muitakin hyviä osia kuin sisäfile.

      Lainaa

    42. Tulos: +51 (61 ääntä)
      - Mistä tunnistaa ihmisen joka syö vain naturel-lihaa, ei valmiiksi marinoitua? - Älä huoli, kyllä hän sen kertoo sinulle.

      Lainaa

    43. Tulos: +51 (61 ääntä)
      Sano ei jeesukselle: Anna kun arvaan, tulit ihan vaan kertomaan, että olet vegaani? Koska se liittyy tähän marinoituun lihaan, miten?
      Nope, olen sekasyöjä :D nauran vain sille kuinka näitä vegaanivitsejä täytyy vääntää jos joku kysäisee kasvisvaihtoehtoa, kun samana aikaan kaikki mahdolliset muut luomu-uskovaiset ja kemikaalitutkalaiset saa olla rauhassa.

      Lainaa

    44. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Just: Tästä nyt on pakko antaa miinusta, kun se on level 5 vegan, joka ei syö mitään mikä langettaa varjon. Ärsyttää, kun lähtee aivan lapasesta nämä kommentit: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=level+5+vegan&defid=1780168 Sitten se on kyllä kopioitu muuallekin, esim Transamericaan (2005).
      Transamericanista tuon lainasinkin. Simpsonit-alkuperää en tiennyt.

      Lainaa

    45. Tulos: +36 (48 ääntä)
      Kuka muka syö jotain kaupan valmiiksi teurastettua ja paloiteltua lihaa? Mä kasvatan, teurastan, paloittelen ja maustan ihan ite omat lihani.

      Lainaa

    46. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Maritta on taas näitä "Yksi tuttu kertoi, naapurin kissa tiesi sanoa, varma tieto, kokemusta on!!1!" paskanpuhujia. Tuo marinaadimoska on halvempaa kuin liha, mm. siksi sitä noissa on.

      Lainaa

    47. Lycka till 7.2.2017 18:26
      Tulos: -12 (26 ääntä)
      Vapaasti suomentaen: Kuinka välttää kuolema: Ravinnon vaikutus 15 suurimman kuolemanaiheuttajamme ennaltaehkäisemiseen, pysäyttämiseen ja kääntämiseen. https://www.youtube.com/watch?v=lXXXygDRyBU Suosittelemisen arvoinen katsottava kelle tahansa kuvan kaltaisia tuotteita yhä kuluttavalle.

      Lainaa

    48. Tulos: +23 (37 ääntä)
      Lycka till: Vapaasti suomentaen: Kuinka välttää kuolema: Ravinnon vaikutus 15 suurimman kuolemanaiheuttajamme ennaltaehkäisemiseen, pysäyttämiseen ja kääntämiseen. https://www.youtube.com/watch?v=lXXXygDRyBU Suosittelemisen arvoinen katsottava kelle tahansa kuvan kaltaisia tuotteita yhä kuluttavalle.
      Kuoleman välttäminen kuulostaa kamalalta. Tämä maapallo on hyvin äkkiä täynnä, jos kaikilla yhtäkkiä on ikuinen elämä. Puhumattakaan elämän laadusta parisataavuotiaassa kropassa tai jopa tuhatvuotiaassa kropassa. Ei kiitos.

      Lainaa

    49. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Siitän myöskin itse omat lihani. Sen paremmaksi ei kukaan voi laittaa!

      Lainaa

    50. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Jonas: No ei kai siinä ongelmaa olekaan, jos joku näitä jänteistä, luista ja nahkasta tehtyjä sekoituksia suostuu ostamaan. Itse en kuitenkaan koe siihen olevani velvollinen, vaikka lihaa syönkin. Kyllä eläimessä on paljon muitakin hyviä osia kuin sisäfile.
      Ulkofile?

      Lainaa

    51. Tulos: 0 (10 ääntä)
      onko auli myös miehen nimi vai

      Lainaa

    52. Tulos: -17 (31 ääntä)
      Nimesi: Kuoleman välttäminen kuulostaa kamalalta. Tämä maapallo on hyvin äkkiä täynnä, jos kaikilla yhtäkkiä on ikuinen elämä. Puhumattakaan elämän laadusta parisataavuotiaassa kropassa tai jopa tuhatvuotiaassa kropassa. Ei kiitos.
      Vau, mikä viisas lumihiutale! Tottahan tosissaan lääkäri osaa neuvoa kuinka elää ihan kirjaimellisesti ikuisesti! Eiköhän kyseessä ole hitaan ja tuskallisen kuoleman välttäminen joka laskee tuota elämän laatua kovakouraisesti sen lyhyemmän elinkaaren aikana, hui, kuulostaako vieläkin kamalalta... Ei varmaan, siksihän monet valitsevat sen kohtalon itselleen. Tai vaihtoehtoisesti itse valitun tietämättömyyden vuoksi, koska eivät tahdo olla avoimia oppimiselle enää nuoruudessa pinttyneiden tapojen jälkeen.

      Lainaa

    53. Tulos: -11 (21 ääntä)
      Zerkalo: Itkeäkö vai nauraa? Itkunauraa lienee vastaus.
      Se kirjoitetaan "itkeääkkkö vaikko nauraakkko".

      Lainaa

    54. Arkkienkeli 8.2.2017 17:58
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      PekkaKana: Ei kyllä nykyisin pidä paikkaansa, että vanhaa lihaa myytäisiin uudelleen paketoituna. 90-luvulla sitä harrastettiin kyllä, varsinkin pienemmissä kaupoissa.
      Ai? Yksi arvostettu kauppa stadin keskeisimmällä paikalla jäi viimeksi vuonna 2008 kiinni vanhan lihan myynnistä.

      Lainaa

    55. Tulos: -6 (16 ääntä)
      Fm_mF: Se kirjoitetaan “itkeääkkkö vaikko nauraakkko”.
      se kiriottettaaan itkijäkkö vahikkop nauraajikkoj AAPOCALYPSU NYTTEN TAHI HUMOEN ; T DAVID HUME NOU OUGHT FROM IS

      Lainaa

    56. Oma valinta 9.2.2017 8:56
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      Marinoitua lihaa on myynnissä, koska jotkut sitä ostavat. End of story.

      Lainaa

    57. Tulos: +12 (20 ääntä)
      Lord knows I’m a Voodoo Chile: Ite en syö kuin omia hiuksiani.
      Mutta millä peset hiuksesi!? Et voi olla varma mitä aineita kaupan shampoissa ja hoitoaineissa on! Kasvatathan omat kasvit joista teet saippuaa ja hoitoainetta? Entä mistä suihkuvetesi tulee!?

      Lainaa

    58. moka-addikti 7.3.2017 16:12
      Tulos: +1 (9 ääntä)
      Lord knows I’m a Voodoo Chile: Ite en syö kuin omia hiuksiani.
      Kuukauden paras kommentti. :''D

      Lainaa

    59. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Itsellenikin kelpaa kaikki liha mitä tarjotaan ja jos näen vegaanin niin heti alkaa iljettämähän ja tekis mieli väkisellä syöttää sille lihaa ja niin jotta sen on pakko syörä se.

      Lainaa

    60. Tulos: +9 (11 ääntä)
      Marinoidun lihan halpuus johtunee paljolti myös siitä että marinoitu liha säilyy kauemmin hyvänä(ja stoki alhaisemmasta lihaprosentista myös) verrattuna marinoimattomaan. Tämä ei tarkoita sitä että se liha olisi pilaantunutta tai muuten huonompilaatuista. Itse ostan lähinnä marinoimattomia koska en tykkää useimpien marinaadien mauista.

      Lainaa

    61. Laktoositon peura 3.6.2020 9:20
      Tulos: +3 (7 ääntä)
      spede pasanen haudan takaa: Noi maustetut kanansuikaleet on kyllä suoraansanottuna teurastusjätettä ja se kyllä näkyy kilohinnassakin. Taas köyhät paskakielet täällä ulisemassa, söisitte kerrankin kunnon ruokaa niin tietäisitte jättää tommosen roskan sinne hyllyyn mätänemään.
      Ravut syö ruumiita. Mieti sinä rikas suomenruotsalainen sitä seuraavan kerran rapujuhlissas. Myös kaviaari on murhaa.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: liha, prisma, allergia, sinappi, marinadi, ruoka