Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Edullinen hammasliima

Löytyykö keneltäkään kynsiliimaa mun suuhun?
Edullinen hammasliima

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 27 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Anneli Persvago 28.2.2017 1:51
      Tulos: +707 (767 ääntä)
      Nämäkin saa äänestää!

      Lainaa

    2. Tulos: +714 (738 ääntä)
      Tekee mieli hieroa pikaliimaa silmiin tämän luettua

      Lainaa

    3. Neiti Knatterton 28.2.2017 2:14
      Tulos: -387 (433 ääntä)
      Anneli Persvago: Nämäkin saa äänestää!
      Mitä sinä vanha Antti Persnaama täällä teinityttöjen hammaskoruista keuhkoat? Painu sinä Esson baariin.

      Lainaa

    4. Tulos: +426 (434 ääntä)
      Lähes samaa luokkaa kuin ne, jotka itse hiovat hampaitaan ja leikkivät tee-se-itse -hammaslääkäriä kotona. Ja hampaat kiittää.

      Lainaa

    5. Tulos: +256 (270 ääntä)
      Taidan olla melkoisen vanhanaikainen, kun minusta puhtaat ja hoidetut hampaat ovat ne kaikkein kauneimmat. Mutta että ihan pikaliimaa suuhun, erittäin hyvä idea.

      Lainaa

    6. Tulos: +157 (207 ääntä)
      Tämä todensi mielikuvani ihmisistä, jotka käyttävät hammaskoruja.

      Lainaa

    7. Tulos: +107 (113 ääntä)
      Jep. Syanoakrylaattihan se tekee terää jos sitä suuhun laittaa...

      Lainaa

    8. Vierailija 28.2.2017 9:40
      Tulos: +112 (122 ääntä)
      Epsku: Tekee mieli hieroa pikaliimaa silmiin tämän luettua
      Nauroin tälle enemmän ku ite mokalle. Tattis ;)

      Lainaa

    9. Tulos: +141 (147 ääntä)
      Kyllä joillekkin se liima sopii hyvin suuhun. Tarkemmin sanottuna huulten väliin.

      Lainaa

    10. KaroliinaCZ 28.2.2017 10:17
      Tulos: +55 (67 ääntä)
      And the Darwin award goes to...

      Lainaa

    11. Tulos: +102 (108 ääntä)
      Kuinkahan moni noista on vahingossa syönyt hammaskorunsa?

      Lainaa

    12. Anneli Persvago 28.2.2017 11:20
      Tulos: +36 (50 ääntä)
      Neiti Knatterton: Mitä sinä vanha Antti Persnaama täällä teinityttöjen hammaskoruista keuhkoat? Painu sinä Esson baariin.
      Kyllä minä nyt mieleni pahoitin! :/

      Lainaa

    13. Tulos: -42 (64 ääntä)
      Kiti: Lähes samaa luokkaa kuin ne, jotka itse hiovat hampaitaan ja leikkivät tee-se-itse -hammaslääkäriä kotona. Ja hampaat kiittää.
      Mulla on pieni lohkeama etuhampaassa ja hammaslääkäri kertoi, että voin itsekin sitä hioa kotona sileäksi esim. lasisella kynsiviilalla.

      Lainaa

    14. Tulos: +70 (76 ääntä)
      keijukeijo: Mulla on pieni lohkeama etuhampaassa ja hammaslääkäri kertoi, että voin itsekin sitä hioa kotona sileäksi esim. lasisella kynsiviilalla.
      Lienee aikalailla eri asia tehdä jotain alan lääkärin kehoittamana kuin omasta päähänpistoksestaan http://www.feissarimokat.com/2016/07/hampaiden-hionta-kotikonstein/

      Lainaa

    15. Tulos: +81 (95 ääntä)
      keijukeijo: Mulla on pieni lohkeama etuhampaassa ja hammaslääkäri kertoi, että voin itsekin sitä hioa kotona sileäksi esim. lasisella kynsiviilalla.
      En tiedä susta, mutta en kyllä viilalla kajoaisi omin päin purukalustooni. Joskus on lohkeamia mullekin tullut ja siinä samalla hammaslääkärikäynnillä ne on hiottu. Outoa, että ammattilainen edes ehdottaa tuollaista.

      Lainaa

    16. Tulos: +4 (32 ääntä)
      Pikaliimahan on kehitetty taisteluolosuhteisiin haavojen sulkemiseksi. Ei haitanne, jos muutaman suun laittaisi myös suppuun?

      Lainaa

    17. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Hyi en viittis muutenkaa laittaa mitää muutaman päivän kestävää hammaskorua. Menee viä jonku pihvin mukana kurkusta alas.

      Lainaa

    18. Tulos: +30 (32 ääntä)
      DeLeon: Jep. Syanoakrylaattihan se tekee terää jos sitä suuhun laittaa…
      Etyyli-2-syanoakrylaatin kemikaalikortti kertoo: Aine polymeroituu nopeasti. Hajoaa kuumentuessaan ja palaessaan Tämä muodostaa myrkyllisiä ja ärsyttäviä huuruja sisältäen typen oksideja ja syanideja. Huuruja tulee kylmänäkin.

      Lainaa

    19. Tulos: +16 (20 ääntä)
      riisikakku: En tiedä susta, mutta en kyllä viilalla kajoaisi omin päin purukalustooni. Joskus on lohkeamia mullekin tullut ja siinä samalla hammaslääkärikäynnillä ne on hiottu. Outoa, että ammattilainen edes ehdottaa tuollaista.
      Minäkin pidin tätä ennen outona ja ajattelin jopa, että ei varmasti kehottanut lääkäri itse hiomaan hampaitaan millään. Eli paska puhetta tai ihme hammaslääkäri, mutta nyt lähiaikoina kuullut jo kolmelta tuttavaltani lääkärin sanoneen heille, että jos etu/kulma hammas vihloo pienen särön takia niin sitä voi tosiaan itse varovasti vähän hioa(ja siis vähän sekä varovasti, eikä millään hiomakoneella niinkuin toisessa feissarimokassa http://www.feissarimokat.com/2016/07/hampaiden-hionta-kotikonstein/). Eikä myöskään mitenkään kehottanut ja suositellut lämpimästi, mutta sanoipa kuitenkin.

      Lainaa

    20. Tulos: +14 (16 ääntä)
      KaroliinaCZ: And the Darwin award goes to…
      Darwin-palkintoja jaetaan niille, jotka ovat hölmöillessään tehneet itsestään lisääntymiskyvyttömiä eli poistuneet geenipoolista. Tai mistäs sitä tietää, ehkäpä liiman imeskeleminen vaikuttaa hedelmällisyyteen...

      Lainaa

    21. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Epsku: Tekee mieli hieroa pikaliimaa silmiin tämän luettua
      Ei lotrata sen liiman kanssa, se on kuin fairya: yksi pirara riittää :D

      Lainaa

    22. Tulos: -5 (23 ääntä)
      Noo, pikaliimalla (syanoakrylaatilla) voi sulkea haavoja paremmin ja turvallisemmin kuin ompeleilla, joten eiköhän sillä korunkin saa melko turvallisesti hampaaseen. Läträtä ei silti kannata, ettei mene suu suppuun.

      Lainaa

    23. Sisustuspaskaa 1.3.2017 14:09
      Tulos: -39 (67 ääntä)
      Hammaskorut, nenäkorut, kielikorut, kulmakorut, huuli- poski-, nänni-, yms. tms. jne. etc. lävistykset. Mikä järki näissä on? En ole ikinä kuullut mitään painavaa faktaa jonka perusteella minunkin "markkina-arvoni" nousisi jos tungen kehooni kaiken maailman sälää. Olen varmasti paska ihminen, mutta minuun ei ainakaan vetoa jos jollakin on vierasesine vaikkapa suussa tai jossain muualla missä ei ylimääräistä roinaa kuuluisi olla. Korvakorut, sormukset, ym. perinteiset korut on ok, olenko siis rasisti?

      Lainaa

    24. Tulos: +27 (37 ääntä)
      Sisustuspaskaa: Hammaskorut, nenäkorut, kielikorut, kulmakorut, huuli- poski-, nänni-, yms. tms. jne. etc. lävistykset. Mikä järki näissä on? En ole ikinä kuullut mitään painavaa faktaa jonka perusteella minunkin “markkina-arvoni” nousisi jos tungen kehooni kaiken maailman sälää. Olen varmasti paska ihminen, mutta minuun ei ainakaan vetoa jos jollakin on vierasesine vaikkapa suussa tai jossain muualla missä ei ylimääräistä roinaa kuuluisi olla. Korvakorut, sormukset, ym. perinteiset korut on ok, olenko siis rasisti?
      Siis eihän niissä mitään järkeä olekkaan tai nosta ''markkina-arvoa'', mutta miksi pitäisi? Eihän karvanopissakaan ole mitään järkeä tai nosta auton arvoa, ovat vaan korkeintaan tiellä niin kuin vaikkapa huulikoru :p Jotkut tykkää toiset ei ja monet kylläkin luopuu iän myötä näistä nopista, kulmakoruista ynnä muusta sälästä ja keskittyy enemmän käytännöllisyyteen :)

      Lainaa

    25. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Gren: Siis eihän niissä mitään järkeä olekkaan tai nosta ”markkina-arvoa”, mutta miksi pitäisi? Eihän karvanopissakaan ole mitään järkeä tai nosta auton arvoa, ovat vaan korkeintaan tiellä niin kuin vaikkapa huulikoru Jotkut tykkää toiset ei ja monet kylläkin luopuu iän myötä näistä nopista, kulmakoruista ynnä muusta sälästä ja keskittyy enemmän käytännöllisyyteen
      Korjataan sen verran, että onhan näissä se järki, että lävistyksen omistaja on itse tyytyväinen, tykkää näistä, on haluamansa tyylinen ja saa sitä kautta mahdollisesti itsevarmuutta. Markkina-arvoa ehkä vain siinä tilanteessa jos hakee alan liikkeeseen töihin. Mielummin ottaisin tatuoinnin tai lävistyksen henkilöltä jolta näitä itseltäänkin löytyy.

      Lainaa

    26. Saku Nauriskäki 2.3.2017 10:45
      Tulos: +2 (8 ääntä)
      Janni: Darwin-palkintoja jaetaan niille, jotka ovat hölmöillessään tehneet itsestään lisääntymiskyvyttömiä eli poistuneet geenipoolista. Tai mistäs sitä tietää, ehkäpä liiman imeskeleminen vaikuttaa hedelmällisyyteen…
      Ko. palkinnon saa myös, jos onnistuu poistamaan itsensä geenipoolista aiheuttamalla itselleen hengenlähdön ennen kuin on ehtinyt lisääntyä. Luepas kokonaan se kirja, siellä on hyviä tarinoita itsensäräjäyttelijöistä...

      Lainaa

    27. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Itsellä rupeaa kiinnostaa hampaiden valkaisu kloriitilla.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, liima, pikaliima, hymy, hammaskoru, kiille, hampaat