Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 272

Maailman helpoin eväsresepti, mutta toimiiko se?
Sekalaisia, osa 272

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 59 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -105 (753 ääntä)
      Käveles Läski-Meri vaan sinne autolle, tai kohta uit kotonas paskassa.

      Lainaa

    2. Tulos: +883 (921 ääntä)
      Mitähän on Merin ajatusmaailman taustalla. Ihan normi laiskuudella ei selity.

      Lainaa

    3. Tulos: +393 (495 ääntä)
      Masennus?

      Lainaa

    4. Tulos: +626 (674 ääntä)
      Luulin olevani laiska, mutta yhtäkkiä tunnen itseni hyvinkin reippaaksi Merin päivityksen luettuani.

      Lainaa

    5. Tulos: +284 (314 ääntä)
      Vähän nurinkurista tuo sun logiikka, Meri.

      Lainaa

    6. Tulos: +309 (327 ääntä)
      Kannattaa varmaan laittaa kahteen villasukkaan jos haluaa ihan kovaksikeitettyjä munia... Kypsymisaika on luonnollisesti vähän pidempi ku kattilassa keitettäessä.

      Lainaa

    7. Tulos: +109 (135 ääntä)
      Tuli mieleen se kun ne BB:ssä yritti joskus hautoa kananmunaa uunikintaassa

      Lainaa

    8. Tulos: +90 (184 ääntä)
      Meristä tulee mieleen se, ku 15 v. veljeni ruinasi autokyytiä salille vanhemmilta.

      Lainaa

    9. Paremmin tietäjä 12.1.2017 6:24
      Tulos: +275 (311 ääntä)
      Meri on laiska, eikä se riitä perusteeksi. Mutta valistan taas ihmisiä invaluvasta. Se ei ole kuskin lupa eikä auton lupa, vaan invalidin lupa. Vaatii tietyn asteen, että sen saa. Lupa voi olla myös ihmisellä, jolla ei ole ajokorttia. Tästä syystä terve ihminen voi parkkeerata vaikkapa terveyskeskuksen tai sairaalan invapaikalle lupa ikkunassa, koska on menossa hakemaan esim. hoidosta sitä invalupaan oikeutettua. Esim. isälläni oli autosta riippumaton lupa ja hän tarvitsi saattajan ulkona, mutta mieleltään hän oli niin virkeä, ettei tarvinnut lääkäriin sisälle saattajaa.

      Lainaa

    10. Paremmin tietäjä 12.1.2017 6:25
      Tulos: +281 (309 ääntä)
      No äskeinen lipsahti vahingossa. Piti vielä kirjoittamani, että isä oli heikkonäköinen ja hidasliikkeinen sekä lonkkavian takia auton ovi piti aina saada selälleen, joten invapaikkaa tarvittiin, jos vapaana oli. Veli oli joskus saanut noottia kun pysäköi terveenä invapaikalle, vaikka kyseessä oli ollut juuri se tilanne, että oli hakemassa isää. Älkää siis puuttuko, kun ette tiedä mikä tilanne on.

      Lainaa

    11. Tulos: +171 (231 ääntä)
      Miksiköhän Anne on (muka) tallettanut postin jakelijan numeron? Ja miten on sen saanut, mahtavatko edes soittaa aina samasta numerosta?

      Lainaa

    12. purppurakruunu 12.1.2017 6:26
      Tulos: +224 (250 ääntä)
      Invapysäköintiä lukuunottamatta ymmärrän vuosikausia vakavasti masentuneena ton matkaongelman. Kun se sairaus ei tunnu tai siitä ei tiedä, pää yrittää selittää sitä väsymystä ja laiskuutta millä verukkeella ikinä keksiikin.

      Lainaa

    13. Tulos: +76 (116 ääntä)
      No käy Meri edes muutaman kerran vuodes sielä uimahallissa niin pääset suihkuun!!

      Lainaa

    14. Tulos: -92 (178 ääntä)
      Pystyisköhän joku syöttämään Merille liikuntaa lusikalla, niin että hänen ei tarvis nostaa ruhoaan sen takia sohvalta. Hyvin vastenmielinen kuva tuli hänestä. Pitäiskö kaikki saada ihan ilmaseks ja ilman vaivannäköä??

      Lainaa

    15. Tulos: +73 (137 ääntä)
      Paremmin tietäjä: No äskeinen lipsahti vahingossa. Piti vielä kirjoittamani, että isä oli heikkonäköinen ja hidasliikkeinen sekä lonkkavian takia auton ovi piti aina saada selälleen, joten invapaikkaa tarvittiin, jos vapaana oli. Veli oli joskus saanut noottia kun pysäköi terveenä invapaikalle, vaikka kyseessä oli ollut juuri se tilanne, että oli hakemassa isää. Älkää siis puuttuko, kun ette tiedä mikä tilanne on.
      Onkohan nää kauppojen invapaikoille ilman invakorttia pysäköijät vain hakemassa kauppaan unohtunutta avustettavaansa..

      Lainaa

    16. Tulos: +100 (124 ääntä)
      Wili: Masennus?
      Tää on se masennuksen toinen muoto, minkä takia ihmiset luulevat, että kaikki masennuksesta tai ahdistuksesta kärsivät on vaan itsekkäitä ja laiskoja.

      Lainaa

    17. Who you gonna call? 12.1.2017 8:46
      Tulos: -25 (75 ääntä)
      Väsynyt: Miksiköhän Anne on (muka) tallettanut postin jakelijan numeron? Ja miten on sen saanut, mahtavatko edes soittaa aina samasta numerosta?
      Jos Sarin numero on 0401234567 ja postinjakelijan 0407654321 ja sä olet tallentanut puhelimeesi Sarin numeroksi 0407654321, niin ku postinjakelija soittaa, puhelimesi mukaan Sari soittaa. Ei siihen erikseen tarvita mitään postinjakelijan numeron saamista tai tallettamista.

      Lainaa

    18. Tulos: +11 (71 ääntä)
      Jeps: Meristä tulee mieleen se, ku 15 v. veljeni ruinasi autokyytiä salille vanhemmilta.
      Joo, ihme hommaa mennä salille autolla lämmittelemään kuntopyörällä :D Mutta Merihän voisi lihottautua niin paljon, että saisi sen invakortin. Ettei tarvi mitään jalkaa murskata vasaralla tjsp. Mutta se nyt ei sitä autoa kotona toisi lähemmäksi. Aika problemaattista.

      Lainaa

    19. Hyppää kaivoon, apina 12.1.2017 9:27
      Tulos: +262 (306 ääntä)
      plipplop: Käveles Läski-Meri vaan sinne autolle, tai kohta uit kotonas paskassa.
      Mikään Merin viestissä ei suoraan edes viitannut ylipainoon. Todennäköisesti taustalla jotain muuta(kin) kuin laiskuus ja ylipaino. Kaltaisesi näppäimistöritarit on kuitenkin yksi iso syy, miksi monet 'läskit' jäävät mieluummin kotiin kuin lähtevät esimerkiksi uimaan, tai salille. Mikään ei piristä päivää enempää kuin jonku talipään kommentit painosta, ulkonäöstä, kunnosta tai suorituksesta. Ihan vinkkinä eläämän; turpa kiinni, jos ei oo mitään järkevää sanottavaa.

      Lainaa

    20. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Väsynyt: Miksiköhän Anne on (muka) tallettanut postin jakelijan numeron? Ja miten on sen saanut, mahtavatko edes soittaa aina samasta numerosta?
      Oulussa niillä on pari kappaletta puhelimia ja yleensä soittavat aina siitä samasta. Ei ole jakelijan numero, vaan ne soittelevat sieltä postikeskuksesta niistä paketeista, joiden vientiaika sovitaan asiakkaan kanssa. Varmaan ihan hyvä tallentaa, niin tietää vastailla.

      Lainaa

    21. Tulos: +61 (71 ääntä)
      Rändöm: No käy Meri edes muutaman kerran vuodes sielä uimahallissa niin pääset suihkuun!!
      Keväämmällä sitten kun ei ole niin kylmä.

      Lainaa

    22. Tulos: +82 (108 ääntä)
      Merin todennäköinen diagnoosi: ahdistuneisuushäiriö

      Lainaa

    23. Tulos: +84 (88 ääntä)
      Törtsi: Onkohan nää kauppojen invapaikoille ilman invakorttia pysäköijät vain hakemassa kauppaan unohtunutta avustettavaansa..
      Ei, koska sillä saattajalla on se pysäköimislupa.

      Lainaa

    24. Tulos: +83 (105 ääntä)
      Jeps: Meristä tulee mieleen se, ku 15 v. veljeni ruinasi autokyytiä salille vanhemmilta.
      Sehän ihan riippuu siitä, kuinka pitkä matka sinne salille on. Jos ite fillaroisin (varsinkin talvikeleillä!) salille ja takaisin, niin sehän olis se treeni pretty much siinä... Plus että tarvis varmaan vaihtaa Helkama Cyclocrossiin. :D Lisäksi a) maantiepyöräily ei ole mun laji ja b) vaikka oliskin, niin kuntosaliharjoittelu treenaa hieman eri asioita kuin pyöräily/juokseminen.

      Lainaa

    25. Tulos: +48 (58 ääntä)
      Tykkään Mikaelin huumorista :)

      Lainaa

    26. Tulos: +29 (57 ääntä)
      Väsynyt: Miksiköhän Anne on (muka) tallettanut postin jakelijan numeron? Ja miten on sen saanut, mahtavatko edes soittaa aina samasta numerosta?
      tai sitten kyse on siittä, että anne on saanut sarin numeron ja näpytellyt sen virheellisesti puhelimeensa ja sitten se postin työntekijä soittaa ja sattuukin käymään niin, että tää postin työntekijän käyttämä numero onkin juuri se sama minkä anne on näpytellyt muka sarin numeroksi

      Lainaa

    27. Tulos: +38 (60 ääntä)
      hihi: Sehän ihan riippuu siitä, kuinka pitkä matka sinne salille on. Jos ite fillaroisin (varsinkin talvikeleillä!) salille ja takaisin, niin sehän olis se treeni pretty much siinä… Plus että tarvis varmaan vaihtaa Helkama Cyclocrossiin. Lisäksi a) maantiepyöräily ei ole mun laji ja b) vaikka oliskin, niin kuntosaliharjoittelu treenaa hieman eri asioita kuin pyöräily/juokseminen.
      On totta että pidemmälle pääsee kun ei luota sisuun ja perkeleeseen, vaan myöntää että on laiska, ja hankkii kortin salille jossa on sentään lämmin ja kasaa jääkaapin niin että kun ajatuksissaan hakee naposteltavaa, tulee otettua kippo retiisejä. Invakortti on kuitenkin pahaa liioittelua. (On myös totta että kaikki invakortin oletetut "väärinkäyttäjät" eivät tee niin. Itsekin olen kuskannut invakortilla varustettua autoa vaikka olen terve kuin pukki; kuljetettava ei voinut enää ajaa, tai kunnolla kävellä, tai aina edes pysyä pystyssä -neurologinen ongelma, mutta ulkopuoliselle voisi näyttää humalatilalta).

      Lainaa

    28. Sano ei jeesukselle 12.1.2017 11:35
      Tulos: +46 (102 ääntä)
      illuusia: Merin todennäköinen diagnoosi: ahdistuneisuushäiriö
      En nyt ehkä lähtis suoraan leimaamaan kaikkia mielenterveysongelmaisia tollasiks vetelyksiks. Itse sekä ahdistuksesta että vakavasta masennuksesta kärsineenä voin sanoa että henkilökohtainen syyni jäädä himaan ei ollut se että "yhyy kylmä ja autolleki pitäs pari metriä kävellä" vaan se, että pelkäsin kuollakseni poistua kotoa. Ahdistus ja pelko oli läsnä sekä monta päivää ennen kun piti kotoa lähteä että viikkotolkulla sen jälkeen. Joskus en hysteerisyydeltäni koskaan edes lopulta päässyt ulos asunnosta. Oma lukunsa oli sitten vielä ne päivät kun en päässyt sängystä ylös tai puettua vaatteita. Nyt ollaan onneksi menossa parempaan. Kaikesta huolimatta kertaakaan ei käynyt mielessä itkeä faceen et ku ihan oikeesti haluisin harrastaa liikuntaa, mut sitä varten tarvisin invaluvan ettei tarvii kävellä autolle..lisäks kuinka moni ahdistuksesta kärsivä tosiaan haaveilee et pääsispä olemaan alasti julkisella paikalla.

      Lainaa

    29. Tulos: -98 (112 ääntä)
      Meri, päättämällä päiväsi saat rutkasti aikaa olla tekemättä mitään.

      Lainaa

    30. Tulos: -14 (42 ääntä)
      miten ihmeessä kukaan ei oo vielä valittanut miten sarin ja postinjakelijan ääni ei missään nimessä voi kuulostaa samalta!!!!!!

      Lainaa

    31. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Paremmin tietäjä: Meri on laiska, eikä se riitä perusteeksi. Mutta valistan taas ihmisiä invaluvasta. Se ei ole kuskin lupa eikä auton lupa, vaan invalidin lupa. Vaatii tietyn asteen, että sen saa. Lupa voi olla myös ihmisellä, jolla ei ole ajokorttia. Tästä syystä terve ihminen voi parkkeerata vaikkapa terveyskeskuksen tai sairaalan invapaikalle lupa ikkunassa, koska on menossa hakemaan esim. hoidosta sitä invalupaan oikeutettua. Esim. isälläni oli autosta riippumaton lupa ja hän tarvitsi saattajan ulkona, mutta mieleltään hän oli niin virkeä, ettei tarvinnut lääkäriin sisälle saattajaa.
      Jep, just keskustelin asiasta autottoman ja niin ikään ajokortittoman läheisen kanssa, jolla on etenevä sairaus ja jota kuskailen aina silloin tällöin (muiden avuliaiden ohessa). Hän ei ollut tullut ajatelleeksikaan, että hänelle voisi olla jotain hyötyä luvasta, eihän hänellä ole autoa :D

      Lainaa

    32. Tulos: +2 (46 ääntä)
      Välistä tuntuu et itse nää kommentit on täällä ne mokat.. Itteä mietityttää et josko merillä olis joku kaveri joka yhdessä alottais uinnin ja joka motivoisi liikkumaan. Toinen tieten on et jos julkisella liikkuisi (olettaen et semmonen kulkee) aika useasti se linkkari kulkee lähelle uimahallia joissakin tapauksissa lähemmäs ku vapaa parkkipaikka ruutu. Eikä se loppujen lopulta hirveen kalliiksikaan varmaa tulis jos 1-2x viikossa käy.

      Lainaa

    33. Tulos: +49 (59 ääntä)
      Törtsi: Onkohan nää kauppojen invapaikoille ilman invakorttia pysäköijät vain hakemassa kauppaan unohtunutta avustettavaansa..
      sunhan ei siis tarvitse edes olla pyörätuolissa jotta sulla voisi olla invalupa. joten niillä ihmisillä voi olla jokin vajaavaisuus oli tilanne mikä tahansa. yleensä auton ikkunasta näkyy se invalupa.

      Lainaa

    34. Tulos: +26 (42 ääntä)
      Aaah mä inhoan noita Anneja, puhelinmyyjiä ja amerikkalaisia asiakaspalvelijoita kun aina pitää kiekua vastaanottajan/asiakkaan nimeä. Annekin olisi välttynyt tuolta jos olisi itse vastannut puhelimeen vain "Anne/moi/haloo" ja vastapuoli olisi esitellyt itse itsensä.

      Lainaa

    35. Tulos: +30 (40 ääntä)
      liitytäänpä tänne nettipalstalääketieteen ammattilaisten joukkoon turhilla kommenteilla: ahdistukselta tuo merin tilanne lähinnä kuulostaa.

      Lainaa

    36. Tulos: -85 (93 ääntä)
      miksi mikaelin turkkilaisuus on pitänyt mainita? senkötakia että turkkilaiset on terroristeja ja pommittaa? aika rasistista minusta!

      Lainaa

    37. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Väsynyt: Miksiköhän Anne on (muka) tallettanut postin jakelijan numeron? Ja miten on sen saanut, mahtavatko edes soittaa aina samasta numerosta?
      Meilläpäin ainakin postinkantajilla on omat puhelimet. Ja yleensä sitä yhtä lenkkiä kiertää samat postinkantajat, yksi tai kaksi. Itsekin olen tallentanut tämän lenkin postinkantajien numerot puhelimeeni, sillä lapseni saa joka kuukausi lähetyksen yliopistolliselta sairaalalta, eikä sitä pakettia saa jättää postilaatikkoon.

      Lainaa

    38. Tulos: -59 (73 ääntä)
      plipplop: Käveles Läski-Meri vaan sinne autolle, tai kohta uit kotonas paskassa.
      Hyvä. Läskit liikkumaan. Ne jaffamahat on NIIN ärsyttäviä siinä vaiheessa kun alkavat lihavuuden takia perseilemään.

      Lainaa

    39. Tulos: +82 (86 ääntä)
      jukkapalmu: Hyvä. Läskit liikkumaan. Ne jaffamahat on NIIN ärsyttäviä siinä vaiheessa kun alkavat lihavuuden takia perseilemään.
      Mitähän säkin selität? Luuletko tosiaan parantavas maailmaa tuolla tavalla? Tarkoitukses oli kai lähinnä vaan ilkeillä jollekin tuntemattomalle ja koittaa levittää pahaa oloa ympäristöön? Tuollainen ilkeä kommentointi on ensinnäkin ihan täysin hyödytöntä ja toiseks tekee myös kommentoijan itsensä naurettavaks. Muutamalla ystävällisellä ja kannustavalla sanalla on paljon enemmän vaikutusta, kun vaik kuin monella haukkumisella.

      Lainaa

    40. Tulos: +73 (81 ääntä)
      Sano ei jeesukselle: Itse sekä ahdistuksesta että vakavasta masennuksesta kärsineenä voin sanoa että henkilökohtainen syyni jäädä himaan ei ollut se että “yhyy kylmä ja autolleki pitäs pari metriä kävellä” vaan se, että pelkäsin kuollakseni poistua kotoa. Ahdistus ja pelko oli läsnä sekä monta päivää ennen kun piti kotoa lähteä että viikkotolkulla sen jälkeen. Joskus en hysteerisyydeltäni koskaan edes lopulta päässyt ulos asunnosta. Oma lukunsa oli sitten vielä ne päivät kun en päässyt sängystä ylös tai puettua vaatteita. Nyt ollaan onneksi menossa parempaan. Kaikesta huolimatta kertaakaan ei käynyt mielessä itkeä faceen et ku ihan oikeesti haluisin harrastaa liikuntaa, mut sitä varten tarvisin invaluvan ettei tarvii kävellä autolle..lisäks kuinka moni ahdistuksesta kärsivä tosiaan haaveilee et pääsispä olemaan alasti julkisella paikalla.
      Äläs nyt viitti yleistää oman kokemuksesi pohjalta. Meitä masennuksesta ja ahdistuksesta kärsiviä on aika moneksi. Ennen kuin itse sain diagnoosin ja pääsin hoitoon (mihin meni monen monta vuotta), luulin vain olevani laiska paska kun en saanut mitään tehtyä. Edelleen olen välillä sitä mieltä vaikka terapiassakin on tullut käytyä jo pari vuotta. Olen niinikään ollut siinä tilassa että kotoa poistuminen ja esimerkiksi vaatteiden pukeminen on ylivoimaisen raskasta, joten kyse ei ole edes siitä, ettei masennukseni olisi ollut "vakavaa". Oman tilan tajuaminen on vaan joskus hiton vaikeaa. Also, mua ei haittaa olla julkisella paikalla alasti. Nautin esim. sekasaunomisesta ja esimerkiksi kavereiden mökeillä on kiva uida nakuna. Sen sijaan mua ahdistaa esimerkiksi ryhmässä opiskelu, väkijoukot ja ahtaassa bussissa istuminen.

      Lainaa

    41. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Pommittajan sukunimi

      Lainaa

    42. Tulos: -28 (38 ääntä)
      Paremmin tietäjä: Meri on laiska, eikä se riitä perusteeksi. Mutta valistan taas ihmisiä invaluvasta. Se ei ole kuskin lupa eikä auton lupa, vaan invalidin lupa. Vaatii tietyn asteen, että sen saa. Lupa voi olla myös ihmisellä, jolla ei ole ajokorttia. Tästä syystä terve ihminen voi parkkeerata vaikkapa terveyskeskuksen tai sairaalan invapaikalle lupa ikkunassa, koska on menossa hakemaan esim. hoidosta sitä invalupaan oikeutettua. Esim. isälläni oli autosta riippumaton lupa ja hän tarvitsi saattajan ulkona, mutta mieleltään hän oli niin virkeä, ettei tarvinnut lääkäriin sisälle saattajaa.
      Oot kertonu tän ennenkin. Se ois riittänyt

      Lainaa

    43. Tulos: +37 (43 ääntä)
      Mursukka: Pystyisköhän joku syöttämään Merille liikuntaa lusikalla, niin että hänen ei tarvis nostaa ruhoaan sen takia sohvalta. Hyvin vastenmielinen kuva tuli hänestä. Pitäiskö kaikki saada ihan ilmaseks ja ilman vaivannäköä??
      Voi kuule. Jokainen vastaavassa tilanteessa ollut tietää tasan tarkkaan, ettei _mikään_ tule ilmaseksi ja ilman vaivannäköä. Ei sellaisetkaan asiat, jotka suurimmalle osalle porukasta ovat itsestäänselvyyksiä eivätkä vaadi ponnisteluja.

      Lainaa

    44. Tulos: -29 (49 ääntä)
      Vähän sellainen fiilis, että Merin käsitys uinnista liikuntamuotona on se, että uidaan kerran altaan päästä päähän ja sitten jäädään sinne altaaseen puoleksi tunniksi juoruilemaan jonkun kanssa"urheilijan" kanssa. Siis ottamatta mitenkään kantaa hänen mielenterveyteensä, olen vain yleisesti huomannut, että joillakin ihmisillä on sellainen käsitys, että pelkällä altaassa lillumisella laihtuu, ja siksi uintia pidetään "kivana liikuntamuotona". Nimimerkillä "2 kilometrin matkan uimari, jonka suoritusta olennaisesti haittaavat marttakerhoilijat"

      Lainaa

    45. Tulos: +6 (10 ääntä)
      Hanna: Pommittajan sukunimi
      Kaczynski? Beahan? Ferebee?

      Lainaa

    46. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Banaani: Mitähän on Merin ajatusmaailman taustalla. Ihan normi laiskuudella ei selity.
      Sarkasmi. Toivon.

      Lainaa

    47. St. Vitus Dance 13.1.2017 21:12
      Tulos: +35 (35 ääntä)
      Paremmin tietäjä: No äskeinen lipsahti vahingossa. Piti vielä kirjoittamani, että isä oli heikkonäköinen ja hidasliikkeinen sekä lonkkavian takia auton ovi piti aina saada selälleen, joten invapaikkaa tarvittiin, jos vapaana oli. Veli oli joskus saanut noottia kun pysäköi terveenä invapaikalle, vaikka kyseessä oli ollut juuri se tilanne, että oli hakemassa isää. Älkää siis puuttuko, kun ette tiedä mikä tilanne on.
      Jeps. Meillä on autistiselle lapselle invakortti ja saadaan myös pitkiä katseita kun pysäköidään invaruutuun ja lapsi kävelee itse ulos autosta. Mutta koska tietty haitta-asteikko täyttyy, niin on oikeutettu sitä käyttämään.

      Lainaa

    48. St. Vitus Dance 13.1.2017 21:14
      Tulos: +29 (29 ääntä)
      Hyppää kaivoon, apina: Mikään Merin viestissä ei suoraan edes viitannut ylipainoon. Todennäköisesti taustalla jotain muuta(kin) kuin laiskuus ja ylipaino. Kaltaisesi näppäimistöritarit on kuitenkin yksi iso syy, miksi monet ‘läskit’ jäävät mieluummin kotiin kuin lähtevät esimerkiksi uimaan, tai salille. Mikään ei piristä päivää enempää kuin jonku talipään kommentit painosta, ulkonäöstä, kunnosta tai suorituksesta. Ihan vinkkinä eläämän; turpa kiinni, jos ei oo mitään järkevää sanottavaa.
      Aamen!

      Lainaa

    49. Tulos: -5 (17 ääntä)
      Väsynyt: Miksiköhän Anne on (muka) tallettanut postin jakelijan numeron? Ja miten on sen saanut, mahtavatko edes soittaa aina samasta numerosta?
      Puhelimet oli ainakin joskus niin yksinkertasia, että päättävät neljän viimeisen numeron perusteella kuka soittaa. Esimerkiksi Sarin numero on 040 1234567 ja postinjakajan 050 2234567, niin puhelin voi näyttää Sarin soittavan.

      Lainaa

    50. Tulos: +53 (55 ääntä)
      rassi: miksi mikaelin turkkilaisuus on pitänyt mainita? senkötakia että turkkilaiset on terroristeja ja pommittaa? aika rasistista minusta!
      Koska silloin Mikaelin "pommittajan sukunimi" -vitsi ei toimisi.

      Lainaa

    51. Tulos: +5 (27 ääntä)
      Mä itse otin ton Merin päivityksen ainakin vitsinä enkä turhaan lähtis diagnosoimaan mielenterveysongelmaiseksi tai haukkumaan lihavaksi :D

      Lainaa

    52. Tulos: -46 (50 ääntä)
      Hyppää kaivoon, apina: Mikään Merin viestissä ei suoraan edes viitannut ylipainoon. Todennäköisesti taustalla jotain muuta(kin) kuin laiskuus ja ylipaino. Kaltaisesi näppäimistöritarit on kuitenkin yksi iso syy, miksi monet ‘läskit’ jäävät mieluummin kotiin kuin lähtevät esimerkiksi uimaan, tai salille. Mikään ei piristä päivää enempää kuin jonku talipään kommentit painosta, ulkonäöstä, kunnosta tai suorituksesta. Ihan vinkkinä eläämän; turpa kiinni, jos ei oo mitään järkevää sanottavaa.
      Merin kirjoituksessa mikään ei suoranaisesti viitannut mihinkään muuhun kuin laiskuuteen ja siihen liittyvään läskistymiseen. Jos jossain keskustelussa vihjaa jonkun läskin laiskuudesta tai lihavuudesta, on aina joku paremmintietäjä vinkumassa kuinka ylipaino ja näennäinen laiskuus saattavat ihan hyvin johtua joko sielun tai ruumiin sairauksista. Näin on ehkä promillessa tapauksista. Paremminkin nykytiedon valossa masennus ja läskistyminen johtuvat nimenomaan saamattomuudesta.

      Lainaa

    53. Tulos: -12 (14 ääntä)
      hihi: Sehän ihan riippuu siitä, kuinka pitkä matka sinne salille on. Jos ite fillaroisin (varsinkin talvikeleillä!) salille ja takaisin, niin sehän olis se treeni pretty much siinä… Plus että tarvis varmaan vaihtaa Helkama Cyclocrossiin. Lisäksi a) maantiepyöräily ei ole mun laji ja b) vaikka oliskin, niin kuntosaliharjoittelu treenaa hieman eri asioita kuin pyöräily/juokseminen.
      Eli habaa pitäis vähä hei reenaa, vaanku pakkanen ja porukat ei kuskaa, niin so andöständ jou.

      Lainaa

    54. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Juntti: Merin kirjoituksessa mikään ei suoranaisesti viitannut mihinkään muuhun kuin laiskuuteen ja siihen liittyvään läskistymiseen. Jos jossain keskustelussa vihjaa jonkun läskin laiskuudesta tai lihavuudesta, on aina joku paremmintietäjä vinkumassa kuinka ylipaino ja näennäinen laiskuus saattavat ihan hyvin johtua joko sielun tai ruumiin sairauksista. Näin on ehkä promillessa tapauksista. Paremminkin nykytiedon valossa masennus ja läskistyminen johtuvat nimenomaan saamattomuudesta.
      Huikeaa settiä! Esitä vielä nämä "nykytiedon valon" suuret tieteelliset referenssit faktuaalisella tasolla, niin saadaan kaikki ne "laiskat läskit" salille tai hautaan.

      Lainaa

    55. Tulos: -13 (15 ääntä)
      Mikael on oikein tyypillinen uhtautuja :)

      Lainaa

    56. Petäjävaara 5.8.2018 15:33
      Tulos: +15 (15 ääntä)
      Mä olen huomannut, että jos pitäisi tehdä lähtöä, niin kannattaa saada itsensä ylös jollain toisella tekosyyllä. Vaikka jääkaapin sisällön takia. Sitten kun on pystyssä, on isoin ongelma jo selätetty ja lähtö on paljon helpompi. Toisaalta, jos ajattelee kaikkea lähtemiseen ja menemiseen ja siihen liittyvää, tekee asiasta isomman ongelman kuin se on. Kannattaa vain ajatella päämäärää ja seuraavaa askelta - ei koko hommaa kerralla ja kaikkea, mitä siihen liittyy. Askel askeleelta.

      Lainaa

    57. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Katariina: Meilläpäin ainakin postinkantajilla on omat puhelimet. Ja yleensä sitä yhtä lenkkiä kiertää samat postinkantajat, yksi tai kaksi. Itsekin olen tallentanut tämän lenkin postinkantajien numerot puhelimeeni, sillä lapseni saa joka kuukausi lähetyksen yliopistolliselta sairaalalta, eikä sitä pakettia saa jättää postilaatikkoon.
      Uteliaisuus heräsi. Suostuistko kertomaan mikä paketti sieltä sairaalalta tulee?

      Lainaa

    58. Tornipöllö 15.7.2019 19:13
      Tulos: +9 (9 ääntä)
      Tuosta "en tykkää kotona käydä suihkusta" kommentista tulee mieleen netissä lukemani juttu, jossa joku ei tykännyt käydä suihkussa koska oman kehon näkeminen kylppärin peilistä ahdisti niin paljon. Ongelma ratkesi lopulta sillä että tyypin terapeutti suositteli tätä käymään suihkussa valot pois päältä. Että senkin puolesta Merilla saattoi olla jokin mielenterveysongelma taustalla eikä silkka laiskuus. Kieltämättä hiukan epäloogistahan se olisi ettei kestä nähdä omaa alastonta kroppaansa mutta voi surutta mennä vieraiden ihmisten keskelle nakuilemaan, mutta harvemmin MT-ongelmissa logiikkaa onkaan. Tai voi olla että Merin oma suihku/kylppäri on vain jotenkin viallinen tai muuten epämiellyttävä eika siksi tykkää käyttää sitä, mistäs sitä tietää.

      Lainaa

    59. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Banaani: Mitähän on Merin ajatusmaailman taustalla. Ihan normi laiskuudella ei selity.
      Voi olla aikaisemminkin mainittu masennus tai myös esimerkiksi ADHD/ADD. Näihin kuuluu ns. starttivikaa. Vaikea päästä lähtemään, kun kaikki tuntuu niin vaikealta. Siinä ei ole kyse laiskuudesta, vaikka se usein siltä ulkopuolisen silmiin näyttääkin.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: invalidi, invapaikka, pysäköinti, parkkipaikka, HBO, Game of Thrones, posti, ammatti, puhelu, kananmunat, sukka, villasukkat, sukat, villasukat