Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kuvakooste, osa 142

Miten voin liimata sormesta irronneen palan takaisin?
Kuvakooste, osa 142

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 53 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Ollakovaieiköolla 5.1.2017 1:48
      Tulos: +1390 (1430 ääntä)
      Joo kiinnittyy. Samoin toimittiin ennenaikaan mestauksen suhteen. Mikäli väärän henkilön kaula katkaistiin, pää asetettiin takaisin paikoilleen ja kierrettiin harsoa pitämään paikoillaan takaisin kiinnittymisen ajaksi.

      Lainaa

    2. Tulos: +550 (578 ääntä)
      Joo, kiinnittyy toki. Samoin jos koko raaja tai vaikka pää sattuu jostain syystä lähtemään irti, niin ei muuta ku teipillä kiinni ja menoksi!

      Lainaa

    3. Tulos: +708 (726 ääntä)
      Ei kai tuo lapsi ole Emman? Noh, tuleepahan lapsesta kunnon sissi. "Ei minun lapsuudessa mihinkään lääkäriin menty, laastaria vaan vaikka sormi oli irti!".

      Lainaa

    4. Tulos: +564 (572 ääntä)
      Mennäkkö päivystykseen vai kysyäkkö naamakirjasta apua, siinäpä pulma.

      Lainaa

    5. Tulos: +377 (387 ääntä)
      Sormenkärki kyllä kasvaa hoidettuna takaisin, jos ei luuhun asti ole leikannut, tai voidaan lääkärissä kiinnittää. Ei laastarilla kiinnitys kyllä auta.

      Lainaa

    6. Gvyg ybub 5.1.2017 2:03
      Tulos: +214 (228 ääntä)
      Emma - kyllä, jos olet reptiliaani.

      Lainaa

    7. Sairaanhoitaja 5.1.2017 2:03
      Tulos: +291 (333 ääntä)
      Emman juttu ei kyllä voi olla totta. Jos vetää veitsellä sormen päästä 2cm pois, niin ei kukaan ole niin tyhmä, että luulisi sen kiinnittyvän itsestään paikalleen. Eihän?

      Lainaa

    8. Tulos: +360 (362 ääntä)
      Johanna jakso "oottaa" minuutin ennen ku "voitko jo vastata" ;D

      Lainaa

    9. Tulos: +62 (78 ääntä)
      Vissiin olis kinkun leikkaaminen vaatinut sorminäppäryyttä..

      Lainaa

    10. Tulos: -64 (154 ääntä)
      teppet: Sormenkärki kyllä kasvaa hoidettuna takaisin, jos ei luuhun asti ole leikannut, tai voidaan lääkärissä kiinnittää. Ei laastarilla kiinnitys kyllä auta.
      Kaverilla kiinnittyi ihan hyvin, kun pienenä ja tietämättömänä lapsena leikkasi sormenpään irti ja vanhempien torumista pelkäävänä sitoi pelkällä laastarilla takaisin. Kyllä se ihan toimiva sormi on nykyään, tosin se on tarkkaan katsottuna millin väärässä kohdassa.

      Lainaa

    11. Vastarannan kiiski 5.1.2017 6:45
      Tulos: +134 (192 ääntä)
      On muuten järkyttävän likainen vessa noilla sormen leikkaajilla. Verisessä vedessäkin näkee kaikki likatummentumat altaassa. Altaan ympäryskin on aika ruokoton. Että jos tuolla on sormeaan liottanut, voi olla hyviä bakteereja tarjolla.

      Lainaa

    12. Tulos: +193 (201 ääntä)
      Eli siis miksi sinne lääkäriin ei voi mennä? Aikamoinen lääkärikammo pitää olla, jos ei tuossakaan tilanteessa vielä pysty.

      Lainaa

    13. Tulos: +210 (216 ääntä)
      kfkgkgkk: Johanna jakso “oottaa” minuutin ennen ku “voitko jo vastata” ;D
      Eikä edes ymmärtänyt että Joonatan kehui Teeaa

      Lainaa

    14. Rottanpää 5.1.2017 9:01
      Tulos: -84 (122 ääntä)
      Persereijän mäki tossa kyllä ekana näin. :D

      Lainaa

    15. Tulos: +102 (130 ääntä)
      Itse kanssa aikoinaan onnistuin leikkaamaan sormenpään irti töissä. Ja teipillä laitoin kasaan. Voin kertoa että ei toiminut. Noin viikon jälkeen tämän teppivirityksen seasta tippui mädäntynyt sormenpala. Mutta kyllä se sormenpää lopulta takaisin kasvoi.

      Lainaa

    16. Tulos: +80 (130 ääntä)
      Eikö ketään muuta häiritse/kummastuta Emman vessan siisteystaso?

      Lainaa

    17. Tulos: +99 (111 ääntä)
      Loistava hetki kokeilla kannibalismia. Pieni ihminen haistoikin jo veren, ja synnynnäiset lihansyöntihimot nousi esiin, nyt se vain vaanii saalistaan niin sulavasti naamioituen.

      Lainaa

    18. Tulos: +8 (48 ääntä)
      Kinkku vai sormi, mitä väliä. Ainakin sormi on tuoretta toisin kuin monta päivää tai viikkoa teurastamisen jälkeen maatunut kinkku. Tai lisäaineihin myrkytetty kinkku. Luomu ihmistä suuhun vaan.

      Lainaa

    19. Tulos: +63 (67 ääntä)
      Seurustelukumppani joskus (kännissä) viipaloi etusormestaan muhevan slaissin kokonaan irti. Lähti ihoa ja lihaa pois, tuumi että kyllä se siihen juurtuu, eikä suostunu meneen tk:hon. Muutaman päivän jälkeen se leikattu palanen oli jotenkin kyllä kiinni, mutta ällön harmaa. Ei suostunu vieläkään tk:hon, vaikka sanoin että saa kohta jonku verenmyrkytyksen. Nykyään on jo normaalin värinen, on pysyny kiinni eikä oo ollu ongelmia, ihme kyllä. Mutta ite lähtisin kyllä lääkäriin, emmanki tapauksessa :D

      Lainaa

    20. Tulos: -39 (79 ääntä)
      Hienosti Emma saa samalla juuri laitetut kynnet esiteltyä. Kukaan ei kuvaisi etusormen päässä olevaa laastaria käsi vastaavassa asennossa, ellei oikeasti esittele vaan kynsiään.

      Lainaa

    21. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Leikkasin yläasteen köksän tunnilla sormesta noin puolen sentin palan puoliksi irti. Terkkarilla kunnon tukko sormeen (terkka kyseli minulta pitäisikö se kuitenkin tikata) ja nyt yli 15v jälkeen on ihan hyvä sormi. Arpi näkyy tosin edelleen.

      Lainaa

    22. Mother of Vile Excrement 5.1.2017 14:57
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Ollakovaieiköolla: Joo kiinnittyy. Samoin toimittiin ennenaikaan mestauksen suhteen. Mikäli väärän henkilön kaula katkaistiin, pää asetettiin takaisin paikoilleen ja kierrettiin harsoa pitämään paikoillaan takaisin kiinnittymisen ajaksi.
      Ennenvanhaan oli sanonta, että "illodiinia ennen kuin ilma kerkee", eli jos ehdit laittaa Illodinia väliin ja irronneen osan takaisin riittävän nopeasti, niin sitten vaikka irronnut pää tarttuu takaisin paikoilleen. Hyvä oli luottamus.

      Lainaa

    23. Toimistovosu 5.1.2017 15:35
      Tulos: +22 (48 ääntä)
      Jaksa vaan Emma odotella ihan rauhassa. Kyllä se sormenpää kasvaa takaisin ihan yhtä varmasti kuin kotisi siivoutuu itsestään.

      Lainaa

    24. Tulos: -37 (51 ääntä)
      Tiedän, että netissä on välillä vaikea erottaa vitsiä siitä kun joku on tosissaan, mutta ensimmäisessä mokassa Johanna heittää läppää.

      Lainaa

    25. Tulos: +25 (35 ääntä)
      Voi olla että pelkkä laastari ei riitä, ja kannattaakin varmistaa kiinnittyminen nitomalla siihen saumakohtaan n. 3 - 5 niittiä.

      Lainaa

    26. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Kihlattu kans töissä kokkina ollessaa jurautti lihaa leikatessaan myös omaansa. Tuumasi vaa että notta perkule ei tää vuoto lopu ja mun piti viedä se paikattavaksi. Lääkäri kysy että missäs se sormenpää on. Kihlattu totes että taitaapi olla jonkun kanasalaatin lisukkeena. Muutamassa vuodessa kasvanu jonku verra takas mutta lähemmi katsottuna huomaa et on pala pois ja samoten tunto.

      Lainaa

    27. Tulos: +29 (29 ääntä)
      Myy: Ei kai tuo lapsi ole Emman? Noh, tuleepahan lapsesta kunnon sissi. “Ei minun lapsuudessa mihinkään lääkäriin menty, laastaria vaan vaikka sormi oli irti!”.
      Tulee ihan oma lapsuus mieleen; isä leikkasi sirkkelillä sormeen luuhun asti mutta ei suostunut lähtemään sairaalaan. Sideharsolla ja kipulääkkeillä pärjättiin.

      Lainaa

    28. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Tiedän erään entisen lihaleikkaamon työntekijän, joka sai sormenpään irti siellä ja laittoi sen vaan paikoilleen, tiukkaan pakettiin ja jatkoi töitä. Joo tämä tapahtui 30 vuotta sitten. Mutta on sillä tyypillä edelleen sormi.

      Lainaa

    29. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Emma: Ei kiinnity. T: Sormipuoli

      Lainaa

    30. Puolikiero_savolainen 5.1.2017 22:17
      Tulos: -22 (32 ääntä)
      Naana on kurkistanut peilistä jalkojen välistä miltä pöllönsilmä näyttää.

      Lainaa

    31. Tulos: +10 (16 ääntä)
      Leikkasin kauan sitten palan sormen nivelen nahasta irti ja laitoin takaisin laastarilla. Se kiinnittyi takas ihan hyvin. Nyt siinä on ovaalin muotoinen arpi ympärillä.

      Lainaa

    32. Tulos: +28 (42 ääntä)
      Hyi kuinka sotkuinen vessa voi olla. Siis toi allas on vieläpä niin tukossa, ettei se vedä tuota veristä vettä :x eihän tuossa ole edes tulppaa paikallaan.

      Lainaa

    33. Tulos: -7 (49 ääntä)
      Ylläpito, haluatte ehkä laittaa alimpaan kuvaan varoituksen ennen kuin joku muukin herkkä pyörtyy. Verikammo on kuitenkin melko yleistä.

      Lainaa

    34. Tulos: +18 (18 ääntä)
      : Kaverilla kiinnittyi ihan hyvin, kun pienenä ja tietämättömänä lapsena leikkasi sormenpään irti ja vanhempien torumista pelkäävänä sitoi pelkällä laastarilla takaisin. Kyllä se ihan toimiva sormi on nykyään, tosin se on tarkkaan katsottuna millin väärässä kohdassa.
      Piharatamon lehdessä ainakin on jotain hoitavia aineita, sellaisella mun sedän sormenpään pala saatiin vuonna nakki ja makkara kiinnittymään hänen ollessaan lapsi. Ei siis tuulesta temmattu juttu ole, että sormenpää voi kiinnittyä "itsestään". Tietenkin siihen vaikuttaa leikatun palan koko, ihan koko sormea en yrittäis kotikonstein kiinnittää...

      Lainaa

    35. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Tiit: Hyi kuinka sotkuinen vessa voi olla. Siis toi allas on vieläpä niin tukossa, ettei se vedä tuota veristä vettä eihän tuossa ole edes tulppaa paikallaan.
      Ensi vilkaisulta se näytti että koko lavuaari olisi täynnä pelkkää verta, mutta eihän siitä sitten näkyisi läpi. Veri kun on vettä sakeampaa.

      Lainaa

    36. Tulos: +12 (12 ääntä)
      Nii: Itse kanssa aikoinaan onnistuin leikkaamaan sormenpään irti töissä. Ja teipillä laitoin kasaan. Voin kertoa että ei toiminut. Noin viikon jälkeen tämän teppivirityksen seasta tippui mädäntynyt sormenpala. Mutta kyllä se sormenpää lopulta takaisin kasvoi.
      Kyllähän siinä vois ajatella käyvän. Tietysti jos se jostain on vielä kiinni se sormi, niin silloinhan siinä on mahikset, että se ei mene kuolioon, vaan veri pääsee kiertämään vielä.

      Lainaa

    37. reptiliaani 7.1.2017 5:18
      Tulos: +11 (11 ääntä)
      Ihmiset jotka nauraa emman kommentille ja pitää sitä mokana, ei varmaan itte oo koskaan kokeillu? ollaan vaan sillee "ei käy minun tyhmään järkeeni eli ei voi toimia" kyllä se vaan toimii. tosin ei varmasti jos koko sormi menee keskeltä poikki jne... terveisin sormensa korjannut

      Lainaa

    38. Tulos: -8 (22 ääntä)
      oivoi: Ylläpito, haluatte ehkä laittaa alimpaan kuvaan varoituksen ennen kuin joku muukin herkkä pyörtyy. Verikammo on kuitenkin melko yleistä.
      Jotain jäänyt oppimatta kun kuvassa olevaa lastakaan ei kammota?

      Lainaa

    39. Tulos: +23 (37 ääntä)
      Höhö: Jotain jäänyt oppimatta kun kuvassa olevaa lastakaan ei kammota?
      Kyllä, nukuin kaikki "Kuinka lopettaa alitajunnan tuottamat hallitsemattomat pelkotilat" -tunnit. Oma vika. :/ Mukava että muut saavat iloa ja paremmuudentunnetta toisten epämukavuudesta ja ahdistuksesta. Olisi kuitenkin mukavampaa jos ainakin fm-tiimi jatkossa muistaisi ettei yllätysverikuvat sovi kaikkien silmille.

      Lainaa

    40. Tulos: -15 (23 ääntä)
      oivoi: Kyllä, nukuin kaikki “Kuinka lopettaa alitajunnan tuottamat hallitsemattomat pelkotilat” -tunnit. Oma vika. Mukava että muut saavat iloa ja paremmuudentunnetta toisten epämukavuudesta ja ahdistuksesta. Olisi kuitenkin mukavampaa jos ainakin fm-tiimi jatkossa muistaisi ettei yllätysverikuvat sovi kaikkien silmille.
      Helppo juttu. Julkaisussa näkyi haavan saanut sormi, mutta sen syynä oli sian ruumiin leikkaaminen. Ajattele kuvaa sormesta samalla tavalla kuin tapettuja sikoja. OK kunhan ei tapahtunut itselle. Niin helppoa on tajunnan ohjaaminen.

      Lainaa

    41. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Rottanpää: Persereijän mäki tossa kyllä ekana näin.
      minä näin tupakantumpin maalatussa navassa. en todellakaan tiedä miksi joku tekisi niin mutta... nykytaidetta?

      Lainaa

    42. Tulos: -21 (33 ääntä)
      Heti lastensuojeluilmoitus tosta Emmasta... tuollasessa tunkiossa asuu ja vielä lapsen kanssa, lapsikin vaaraan joutuu kun äidillä ei mitään taitoja... jos siis on Emman lapsi.

      Lainaa

    43. Tulos: +8 (14 ääntä)
      oivoi: Ylläpito, haluatte ehkä laittaa alimpaan kuvaan varoituksen ennen kuin joku muukin herkkä pyörtyy. Verikammo on kuitenkin melko yleistä.
      Vaadin, että he tasapuolisuuden nimissä varoittavat tarvittaessa sitten myös hämähäkin kuvista, jos sellaisia joskus tulee! Koska hämähäkkikammo on tosi yleistä, ja ainakin itse reagoin myös hämähäkkien kuviin. ;)

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Hyi kun on saastainen vessa..

      Lainaa

    45. Äkäpurri 10.1.2017 0:30
      Tulos: +4 (4 ääntä)
      Variseva: Heti lastensuojeluilmoitus tosta Emmasta… tuollasessa tunkiossa asuu ja vielä lapsen kanssa, lapsikin vaaraan joutuu kun äidillä ei mitään taitoja… jos siis on Emman lapsi.
      Ja oot siis ihan varma, että kyseessä on juuri tämän Emman vessa eikä vaikka jonkun tuttavan?

      Lainaa

    46. Tulos: +8 (8 ääntä)
      teppet: Sormenkärki kyllä kasvaa hoidettuna takaisin, jos ei luuhun asti ole leikannut, tai voidaan lääkärissä kiinnittää. Ei laastarilla kiinnitys kyllä auta.
      Käsittääkseni sormen saa ommeltua takaisin vaikka olisi luutakin irti jos toimii nopeasti. Tosin suosittelen menemään lääkärille ompelulaatikon sijasta.

      Lainaa

    47. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Johanna kuulostaa ihan yhdeltä mun entiseltä työkaverilta. Apua.

      Lainaa

    48. Tulos: -2 (8 ääntä)
      Emma tarvitsee apua. Ensin lääkäriin, sitten kouluun. Kolmosluokalta on hyvä aloittaa.

      Lainaa

    49. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Johanna stop cock blocking.

      Lainaa

    50. Tulos: -4 (10 ääntä)
      Hyi hitto Emma. Karmeessa kunnossa sun vessa. En menis ees pashalle tonne. Sitten viel pieni lapsi.....kuvottavaa...

      Lainaa

    51. Tulos: -4 (4 ääntä)
      Mistä näitä idiootteja löytyy...

      Lainaa

    52. Hahmotushäröilijä 6.2.2017 21:03
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Ensin katsoin, että tossa omenakuvassa on tupakantumppi ja taustana joku taiteellinen kuvio, ja en heti älynnyt sanaa evä_somenasi.

      Lainaa

    53. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Ollakovaieiköolla: Joo kiinnittyy. Samoin toimittiin ennenaikaan mestauksen suhteen. Mikäli väärän henkilön kaula katkaistiin, pää asetettiin takaisin paikoilleen ja kierrettiin harsoa pitämään paikoillaan takaisin kiinnittymisen ajaksi.
      Mahtava kommentti, kiitos! :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: omena, kuva, pylly, kaunis, sormi, leikata