Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Koirankakka kaikilla mausteilla

Oletko jo kokeillut lihaliemireseptiä?
Koirankakka kaikilla mausteilla

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 86 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +443 (473 ääntä)
      Paska juttu.

      Lainaa

    2. Tulos: +321 (505 ääntä)
      On se kumma että lihaliemet on jaksanu kaataa yksitellen kakkojen päälle, samalla vaivalla olisi itse kerännyt kaikki pois :'D Mutta jokainen omalla tavallaan, eikö niin.

      Lainaa

    3. Tulos: +348 (378 ääntä)
      Ei ole kiva nähdä tältä!!!! Siispä ratkaisen ongelman... lihaliemellä?

      Lainaa

    4. Tulos: +576 (614 ääntä)
      Pakko sanoa, että aika kusipäistä toimintaa niin Sofialta kuin ulkoiluttajiltakin. Ymmärrän kyllä, että noi koiranpaskat osaa vituttaa kun ihmiset ei osaa niitä siivota, mutta äly hoi älä jätä.

      Lainaa

    5. Tulos: +74 (86 ääntä)
      Voihan kakka

      Lainaa

    6. Tulos: +88 (104 ääntä)
      Ei se ole kiva nähdä tältä!!

      Lainaa

    7. Kyrsiintynyt 24.1.2017 1:51
      Tulos: +3 (273 ääntä)
      Ei sillä, näkee noita paskoja keskellä kävelykatua niin saattasimpa ihan huvikseni väkertää kanssa ja kaadella liemet päälle. Alkaiskohan sen jälkeen kadota ne paskat sinne pusseihin, niinkuin kuuluu asuinalueella tehdä? Tai alkaa poliisiksi ja tylsyydessä kytätä ulkoiluttajia ja joka kerta ku jättävät jälkeensä paskat, iskee sakon kouraan (se siis on sakonalainen teko). Alkais varmaan loppumaan : D

      Lainaa

    8. Tulos: -117 (171 ääntä)
      En siivoa koskaa

      Lainaa

    9. Alkaa riittää 24.1.2017 2:42
      Tulos: +272 (294 ääntä)
      Aiheestahan tuo narisee. Odottakaas kun lumet sulaa.. katu on hetken aikaa oikeasti paskaränni. Mutta että lihalientä herra mun jee :D

      Lainaa

    10. Myrkkymuratti 24.1.2017 3:42
      Tulos: +22 (40 ääntä)
      Logiikka.

      Lainaa

    11. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Voihan kakkaz.

      Lainaa

    12. Tulos: +147 (169 ääntä)
      Eikohan tuo lähinnä houkuttele nurkille kaikkia muita elukoita. Koirat kun pääsäntäisesti ovat hihnassa, jossa omistaja voi estää niitä syömästä tuota. Ja itse suurena koirien ystävänä ymmärrän kyllä, että se paska voi ärsyttää ja näyttäähän se rumalta ja todella epämiellyttävää jos siihen astuu, mutta ihan tosi hei!

      Lainaa

    13. Tulos: -148 (232 ääntä)
      Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta...? ;)

      Lainaa

    14. Tulos: +61 (121 ääntä)
      Hep0: En siivoa koskaa
      Sä et taida olla oikea ihminen omistamaan koiraakaan sitten. Jos ottaa jonkun asian vastuullensa, niin siitä pitää huolehtia kaikkia nyansseja myöten. Vois perustaa jonkun sakkofirman koiran kakattajia varten. Dna testit vaan joka kakasta ja lasku jätösten jättäjälle. Kaikenlaiset roskastajat ja saastuttajat on kyl sen verran rasittavaa porukkaa.

      Lainaa

    15. Tulos: +53 (61 ääntä)
      keräis noi kakat isoon kasaan ja laittais siihen kyltin "kiitos kennelliitto", sit rasahtelis rusinat jengillä mukavasti.

      Lainaa

    16. Tulos: -126 (214 ääntä)
      Kannattaa ripotella paljon suklaata piskinulkoiluttajien reiteille. Loppuu koiranpaskaongelmat aika nopeesti. :D

      Lainaa

    17. Tulos: +127 (159 ääntä)
      Jos jonkun koira nyt sattuis nuo lihaliemikakat syömään ja siitä sairastumaan, menisi rangaistus väärään osoitteeseen. Eihän se ole koiran vika, jos se sattuu kakkimaan paikkaan, jossa se ihmisiä häiritsee

      Lainaa

    18. Tulos: +49 (71 ääntä)
      Raino: Kannattaa ripotella paljon suklaata piskinulkoiluttajien reiteille. Loppuu koiranpaskaongelmat aika nopeesti.
      Minun koiran pitäisi syödä kilo taloussuklaata että saisi myrkytysoireita, kymmenen kg painava koira joutuisi syömään n.200g. Aika paljon saa tosiaan ripotella ja isoissa kasoissa ettei koiranomistajat kerkiä puuttumaan siihen että koirat syö suklaata kadulta...

      Lainaa

    19. Tulos: +46 (70 ääntä)
      hiphei: Jos jonkun koira nyt sattuis nuo lihaliemikakat syömään ja siitä sairastumaan, menisi rangaistus väärään osoitteeseen. Eihän se ole koiran vika, jos se sattuu kakkimaan paikkaan, jossa se ihmisiä häiritsee
      Koirat syö omaa ulostettaan ihan yleisesti muutenkin. Niiden mahalaukku on ihan erilainen jätemylly verrattuna ihmisiin.

      Lainaa

    20. Tulos: -2 (48 ääntä)
      Sofialta puuttuu ilmeisesti pari kakkaa hiekkalaatikosta.

      Lainaa

    21. Koiranomistaja 24.1.2017 8:08
      Tulos: +133 (151 ääntä)
      hiphei: Jos jonkun koira nyt sattuis nuo lihaliemikakat syömään ja siitä sairastumaan, menisi rangaistus väärään osoitteeseen. Eihän se ole koiran vika, jos se sattuu kakkimaan paikkaan, jossa se ihmisiä häiritsee
      Tämä! En ymmärrä ihmisiä(tuossakin ylempänä suklaansyöttäjä ja tämä lihalieminainen), jotka haluavat koiraa rankaista ja aiheuttaa sille kärsimystä. Tajuatteko te, että ei se koira siellä ulkona tiedä minne se saa paskoa ja minne ei?

      Lainaa

    22. Tulos: +32 (40 ääntä)
      Eiköhän se tajua, ja luottaa siihen että vaikka koiraa itseään ei kakansyöminen haittaa, omistajasta se voi olla iljettävää. Tyhmää toimintaa niin koiranulkoiluttajilta kuin lihaliemen heittelijältäkin.
      Koiranomistaja: Tämä! En ymmärrä ihmisiä(tuossakin ylempänä suklaansyöttäjä ja tämä lihalieminainen), jotka haluavat koiraa rankaista ja aiheuttaa sille kärsimystä. Tajuatteko te, että ei se koira siellä ulkona tiedä minne se saa paskoa ja minne ei?

      Lainaa

    23. Tulos: +76 (96 ääntä)
      Koiranomistaja: Tämä! En ymmärrä ihmisiä(tuossakin ylempänä suklaansyöttäjä ja tämä lihalieminainen), jotka haluavat koiraa rankaista ja aiheuttaa sille kärsimystä. Tajuatteko te, että ei se koira siellä ulkona tiedä minne se saa paskoa ja minne ei?
      No eihän se koira sitä tiedäkään, mut ne ihmiset, eli koiranomistajat tietää. Silti vastoin kaikkea sivistykseen kuuluvaa yleistä käsitystä joidenkin on ne koirat silti on pakko paskottaa uimarannoille ja ihmisten pihoille ja yleisille alueille ja lasten hiekkalaatikoille ja ties mihin, eikä voida millään siivota omia sotkuja. Jos otat koiran, niin hoidat koiran. Kyllä kai te nyt ymmärrätte, että tuollainen sapettaa muita ihmisiä, jotka siinä paskan keskellä sitten joutuu kävelemään ja keväisin hengittämään sitä kuivunutta ilmassa pöllyävää koiranpaskaa. Toki on vastuullisiakin koiranomistajia. Toivottavasti suurin osa heistä, mutta valitettavasti välillä tuntuu että ovatkin vähemmistössä, kun kävelee keväällä tuolla pihalla ja joutuu loikkimaan niinku joku kenguru, ettei astuis niihin paskoihin, joita on välillä puolen metrin välein, kun nää eläinten ystävät on koko talven käyneet lannottamassa. Ulosteet ei kuulu kaupunkialueille. Jos haluatte niitä levittää, niin hommatkaa maatila.

      Lainaa

    24. Tulos: +88 (94 ääntä)
      Ymmärrän täysin kyllä hermostumisen tuohon jos jatkuvasti joku paskattaa koiransa tonne oman talon eteen. Joo, olisi hän voinut ne siitä itse kerätä pois samalla vaivalla, mutta taas olisi seuraavana päivinä ollut uudet. Kuka tommosta jaksaa pitkän aikaa? Koiranomistajan vikahan se on eikä se ole muiden asia koota sen koiran jätöksiä sieltä. Lihaliemijuttu tosin... voi luoja.

      Lainaa

    25. Tulos: +45 (53 ääntä)
      Tiedän sen, että sama henkilö on aiemminkin lisäillyt kuvia kun koiria on paskotettu samalle paikalle eikä ole siistitty pois. Kai se on joku "Vittu minä en jaksa enää"-tyyppinen reaktio, mutta onhan tuo nyt silti aika erikoinen tapa reagoida. Noh, ei ainakaan enää haise pahalle vaan miellyttävä, ruokaisa tuoksu. Voin kuvitella kun lihaliemikakan päälle astuu, tulee vain nälkä kun kengät alkaa haisemaan.

      Lainaa

    26. Tulos: +49 (57 ääntä)
      Tuohon ensimmäiseen julkaisuun oli joku kommentoinut tyyliin "kaada siihen lihalientä päälle, niin eiköhän joku toinen koira sen siitä korjaa pois". Aloittaja (ulkomaalainen) ei ilmeisesti täysin käsittänyt vinkin olevan vitsi, ja kokeili tätä ja laittoi kuvan ryhmään ja sai sitten ison P****myrskyn.

      Lainaa

    27. Tulos: +53 (55 ääntä)
      Kerran joku oli laittanut autoni päälle koiranpaskapussin. Kiitos nyt oikein kovasti sille koiranomistajalle, joka sen siihen laitoit. Roskis olisi ollut vieressä. Jaksoit kuitenkin tehdä oikein ja kerätä koirasi ulosteet siitä maasta, ni ei hirveen iso vaiva olis ollut laittaa sitten vielä niitä siihen vieressä olevaan roskikseen. Ihme pelleilyä oikeesti.

      Lainaa

    28. Tulos: -47 (65 ääntä)
      Tossava: Ei se ole kiva nähdä tältä!!
      Kuulostaa ihan joltain mamulta. Milloinkohan suvakit tajuavat, että hallitsematon maahanmuutto johtaa juuri tällaisten koirankakka-lihaliemi-episodien räjähdysmäiseen lisääntymiseen?

      Lainaa

    29. Tulos: +18 (24 ääntä)
      Jo: Koirat syö omaa ulostettaan ihan yleisesti muutenkin. Niiden mahalaukku on ihan erilainen jätemylly verrattuna ihmisiin.
      Itse olen ajatellut kysästä kaupungilta josko saisin oman koirani heidän palkkalistoilleen, sen verran hanakkaasti olisi kantamassa oman kortensa kekoon kaupungn siisteyden puolesta. TS. mä olen sitten se joka siivoo ne, joita ei kukaan muu siivoa. Vihaan piittaamattomia ihmisiä.

      Lainaa

    30. Tulos: +36 (60 ääntä)
      Itse koiranomistajana korjaan aina jätökset jos keskustassa liikutaan. Muutoin asutaan taajaman ulkopuolella missä ihmisiä ei haittaa jos paskaa on tien varsilla. Itseä kyllä ärsyttää myös ne jotka eivät kerää, siitä saa kaikki koiranomistajat syyt niskoilleen. Enkä ymmärrä myöskään niitä jotka keräävät sen kakan jos joku sattuu näkemään, sitten se pussi heitetään mihin sattuu. Koirankakka maatuu 3kuukaudessa mutta sen biohajoavanpussin kanssa se kestää 3 vuotta. Eniten kyllä ärsyttää ne jotka tuolta keskustasta ajavat tätä maantietä seuraavaan kaupunkiin ja heittelevät matkan varrella kyllä kaiken roskan autosta tielle. Ja tosiaan yhdyn siihen että jos olet ihminen joka tumppaa vaikka vain sen röökisi maahan ja jättää siihen tai syljet vain sen hemmetin purkan suusta, ei kannata maatuvista koiranpaskoista kitistä.

      Lainaa

    31. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Miksi pitää koiria rangaista omistajan laiskuudesta?

      Lainaa

    32. Tulos: +42 (50 ääntä)
      Kyllä se vituttaa koiranomistajia ihan yhtä paljon ettei kaikki siivoo paskansa pois. Mut yhtä paljon vituttaa kyllä viikonloppuaamuisin kun kaupunki on täynnä mäkkärin aterioita ja pizzalaatikoita. Toisaalta joku käy vissiin niitä siivoamassa, kun yleensä eivät säily maassa yhtä kauan kun koirankakkaa.
      ssd: No eihän se koira sitä tiedäkään, mut ne ihmiset, eli koiranomistajat tietää. Silti vastoin kaikkea sivistykseen kuuluvaa yleistä käsitystä joidenkin on ne koirat silti on pakko paskottaa uimarannoille ja ihmisten pihoille ja yleisille alueille ja lasten hiekkalaatikoille ja ties mihin, eikä voida millään siivota omia sotkuja. Jos otat koiran, niin hoidat koiran. Kyllä kai te nyt ymmärrätte, että tuollainen sapettaa muita ihmisiä, jotka siinä paskan keskellä sitten joutuu kävelemään ja keväisin hengittämään sitä kuivunutta ilmassa pöllyävää koiranpaskaa. Toki on vastuullisiakin koiranomistajia. Toivottavasti suurin osa heistä, mutta valitettavasti välillä tuntuu että ovatkin vähemmistössä, kun kävelee keväällä tuolla pihalla ja joutuu loikkimaan niinku joku kenguru, ettei astuis niihin paskoihin, joita on välillä puolen metrin välein, kun nää eläinten ystävät on koko talven käyneet lannottamassa. Ulosteet ei kuulu kaupunkialueille. Jos haluatte niitä levittää, niin hommatkaa maatila.

      Lainaa

    33. Tulos: +41 (45 ääntä)
      Jenssi: Kyllä se vituttaa koiranomistajia ihan yhtä paljon ettei kaikki siivoo paskansa pois. Mut yhtä paljon vituttaa kyllä viikonloppuaamuisin kun kaupunki on täynnä mäkkärin aterioita ja pizzalaatikoita. Toisaalta joku käy vissiin niitä siivoamassa, kun yleensä eivät säily maassa yhtä kauan kun koirankakkaa.
      Niitä roskia siivoaa kunnan työntekijät, sekä partiolaiset joskus (ilmaiseksi). Ja joo, ihan totaalisen perseestä molemmat. Kaikki itkee, kun on valtiolla rahat lopussa ja sitten samalla kuitenkin kaikki paiskoo kaikkee rojua maahan, jota siivoamaan tarvii lähettää palkattuja työntekijöitä. Hölmöläisten maa tämä Suomi. Eräskin tyyppi lesotti sillä roskastamisellansa sanoen, että auttaa mielestänsä Suomen työttömiä heittämällä roskia maahan.

      Lainaa

    34. Tulos: -16 (38 ääntä)
      Näitä valittavia pässejä ja mielensäpahoittajia on nykyään ihan liikaa netissä ja feissarimokissa. On tietty koiran ulkoiluttajalta paskamaista toimintaa, mutta vielä paskamaisempaa toimintaa on Sofialla, joka ei viitsi käyttää puolta minuuttia kakan keräämiseen, mutta viitsii kuitenkin käyttää hitosti enemmän aikaa siihen, että houkuttelee rottia tai sairastuttaa jonkun viattoman koiran ja sitten ylpeilee toiminnallaan netissä.

      Lainaa

    35. Tulos: +34 (54 ääntä)
      Rupeaa vaan kylvämään sinne lihapullia ja makkarapaloja. Hysteeriset koiranomistajat rupeavat varoittelemaan myrkyistä ja kiertävät seudun jatkossa.

      Lainaa

    36. Tulos: +15 (37 ääntä)
      Lehtinen: Itse koiranomistajana korjaan aina jätökset jos keskustassa liikutaan. Muutoin asutaan taajaman ulkopuolella missä ihmisiä ei haittaa jos paskaa on tien varsilla. Itseä kyllä ärsyttää myös ne jotka eivät kerää, siitä saa kaikki koiranomistajat syyt niskoilleen. Enkä ymmärrä myöskään niitä jotka keräävät sen kakan jos joku sattuu näkemään, sitten se pussi heitetään mihin sattuu. Koirankakka maatuu 3kuukaudessa mutta sen biohajoavanpussin kanssa se kestää 3 vuotta. Eniten kyllä ärsyttää ne jotka tuolta keskustasta ajavat tätä maantietä seuraavaan kaupunkiin ja heittelevät matkan varrella kyllä kaiken roskan autosta tielle. Ja tosiaan yhdyn siihen että jos olet ihminen joka tumppaa vaikka vain sen röökisi maahan ja jättää siihen tai syljet vain sen hemmetin purkan suusta, ei kannata maatuvista koiranpaskoista kitistä.
      minäkin siivoan jätökset keskustassa, mutta en täältä metsän keskeltä. ja minä kyllä siivoan muitten ihmisten roskia/lasinsiruja maasta, ja samat ihmiset valittaa että koiranpaska joka maatuu just parissa kuukaudessa on pahapaha. sama se on kieltää sitten esim lintujakin paskomasta ja varastamasta ruokaa torilla. se koiranpaska on ihan luontaista tuotetta. tupakantumpit ja lasinsirut on minusta isompi ongelma. ja täällä naapurustossa on eräs kissa, joka sitten saa vapaana kusta ja paskoa minne lystää. minulla on sentään koira aina kiinni (paitsi metsässä), ja yritän rajoittaa sitä tekemästä jätöksiä paikoille, joista siitä voi olla joillekkin jotakin haittaa. tai sitten jos vahinko on jo tapahtunut, kerään jätökset mukaan ja roskiin. ja nyt joku tulee urputtamaan että: "anna osoittees, ni mäki tuun paskoo sun pihalle, ku sun koiras paskoo minne sattuu". juu tervetuloa vaan, jos se on jotenki mukavampi kuin vessassa käyminen. itse käyn ainakin mieluumin vessassa rauhassa, kuin paskoisin jonkun (tuntemattoman(ko)?) pihalle.

      Lainaa

    37. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Normipäivä vaasassa.

      Lainaa

    38. Tulos: +15 (25 ääntä)
      No tuskin se kerääminen olisi varsinaista ongelmaa korjannut. Nyt sentään jotain yritystä :)
      Apuva: On se kumma että lihaliemet on jaksanu kaataa yksitellen kakkojen päälle, samalla vaivalla olisi itse kerännyt kaikki pois :’D Mutta jokainen omalla tavallaan, eikö niin.

      Lainaa

    39. Tulos: +15 (33 ääntä)
      Meillä on lähellä pelto, joka menee hiljakseen liikennöidyn asuintien varrella. Tien toisella puolella on harvakseltaan omakotitaloja, toisella puolella tämä kyseinen pelto. Tai niitty kai se on, kesannolla, whatever, sitä ei viljellä. Kaikkien koirat paskoo siihen pellon puolelle syvähköön ojaan, kesät talvet, sehän on paskaa täynnä muutenkin. No tänään kävelytin koiraa sitä kautta, ja typykkäkin tietää että siihen saa tarpeensa tehä, ne ei lumestakaan silmään pistä, ellei oikein tarkkaan etsimällä eti. Muualta kyllä poimin, kerrottakoon, paitsi puskista, piilosta ja vaikeapääsyisiltä paikoilta, kuten syvien ojien pohjilta. NOH, ihana aurinkoinen kevätpäivä, koira kyykkää siinä tyytyväisenä ja elämä maistuu, ai jaijai. Tunnelma särkyy, kun meitä vastaan tulee keski-ikäinen mieshenkilö, lenkkeilyllä hänkin, joka mulkaisee meitä pahalla silmällä. Näky ihan selvästi että sitä ärsytti. Melkein sanoikin jotain, ei ollut kaukana. Tän johdosta minä omalta osaltani herkkänä ihmisenä käperryin kuoreeni, katsahdin toisaalle häpeällisesti, ja siinä samalla aloin miettiä toimintaani ja kyseenalaistamaan koko touhua. Lähinnä nyt kyselen teiltä; saako pellolla olla paskaa?!

      Lainaa

    40. Tulos: +17 (23 ääntä)
      On perseestä kun ihmiset eivät siivoa koiriensa läjiä (ja tumppejaan ja purkkiaan ja lasinsirujaan, jos kaikki muukin roskaaminen nyt pitää mainita että tästä saa luvan valittaa), mutta eipä se taida tuolla konstilla korjaantua.

      Lainaa

    41. Tulos: +45 (47 ääntä)
      Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
      Täh? Minkä takia heittäisin roskia luontoon? Roskis on keksitty.

      Lainaa

    42. Tulos: +18 (30 ääntä)
      Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
      Itse ajattelen täysin samoin ja siksi heittelenkin kaikki roskani pitkin naapurien pihoja ja pyöräteitä. On siellä koiranpaskaakin ja jokainen naapuri varmasti heittää jotain roskia muualle kuin roskikseen, eli oma vika.

      Lainaa

    43. Tulos: +34 (40 ääntä)
      4tr5: Täh? Minkä takia heittäisin roskia luontoon? Roskis on keksitty.
      Tämä. Kuka riemuidiootti heittää roskia mihinkään muualle kuin roskikseen, saati olettaa, että joku muu niin tekee? Ei tässä nyt keskiajalla eletä.

      Lainaa

    44. Tulos: +9 (19 ääntä)
      Selvensi osaltaan hämmennykseni kun sain kiitoksia Vaasassa koiran jätöksien korjaamisesta kaupunkialueella, mun mielestä kuuluu asiaan hoidetuilla piha-alueilla jne. Ne ojat ja metsät ja pellot ei kuulu tähän lajiin todellakaan, ja tästä päinvastainen esimerkki, kerran valitettu turhasta kakan keruusta kun se biohajoava pussi kuormittaa ilmeisesti luontoa tai jätehuoltoa, mene ja tiedä. Mutta ilmeisesti tämä koirankakka on edelleen Suomessa se polttavin puheenaihe, ollaan me suht huvittavia :)

      Lainaa

    45. Tulos: +2 (20 ääntä)
      Sakotusfirma ja dna-testit... Sakotusoikeus ei ole jokamiehen oikeus. Noi testit ei ihan ilmaisia ole eikä tolle idealle varmaankaan (?) löydy rahoitusta/rahoittajaa. Muuten tästä tulee mieleen lähinnä se, ettei ihmisillä ole oikeita ongelmia vaan niitä pitää tehdä.

      Lainaa

    46. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
      No en minä ainakaan heitä. Ja koiranpaska jalkakäytävällä, tai oikeastaan missä tahansa muualla kuin roskiksessa, vituttaa.

      Lainaa

    47. Tulos: +30 (32 ääntä)
      En kyllä ymmärrä miks se on niin vaikeeta jollekkin kerätä se paska pois. Kerrankin kävelyllä ollessa sattumalta huomasin että koiranpaskalaatikon eteen, telineen tolpanjuureen oli koira vääntäny hirveen paskakasan. Telineessä myös on pusseja, joten ei olis ollu ihan hirvee vaiva.

      Lainaa

    48. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Bustedass: ... meitä vastaan tulee keski-ikäinen mieshenkilö, lenkkeilyllä hänkin, joka mulkaisee meitä pahalla silmällä. Näky ihan selvästi että sitä ärsytti. Melkein sanoikin jotain, ei ollut kaukana. Tän johdosta minä omalta osaltani herkkänä ihmisenä käperryin kuoreeni, katsahdin toisaalle häpeällisesti, ja siinä samalla aloin miettiä toimintaani ja kyseenalaistamaan koko touhua. Lähinnä nyt kyselen teiltä; saako pellolla olla paskaa?!
      Saa kai sitä pellolla olla. Mut tuo "paha silmä" on kyl aikas tulkinnanvarainen juttu. Jotkut ihmiset näyttää "pahalta silmältä", vaikka koittaisivat hymyillä ystävällisesti. Tyyppi ei kuitenkaan sanonut mitään, joten aikeensa ainakin mun mielestä jäi aika epäselväksi. Sakkofirman kustannukset tietenkin maksaisi sakkojen saajat, samaan tyyliin kun parkkiakkoja saa nykyään yksityisiltä firmoilta. Sama firma voisi tietenkin valvoa myös roskaamista. Alueen pitää olla vain selkeästi merkitty yksityinen alue ja kyltissä pitää olla mainittuna mahdollinen sakko sääntöjen rikkomisesta. Toki aika pientä nyhräystä tuollainen, mutta toisaalta miksikäs ei, jos se saisi ihmiset pitämään paikat siistinä. Alkuvaiheessa saisi varmaan ihan kivasti tuottoja, kun lähettelisi 120e sakkoja, joka sisältäisi esim 80e tutkimuskustannuksen ja 40e sakko-osan.

      Lainaa

    49. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Juhani: Minun koiran pitäisi syödä kilo taloussuklaata että saisi myrkytysoireita, kymmenen kg painava koira joutuisi syömään n.200g. Aika paljon saa tosiaan ripotella ja isoissa kasoissa ettei koiranomistajat kerkiä puuttumaan siihen että koirat syö suklaata kadulta…
      Joo meitä varten vois ostaa kans valmiiks 4 levyä maitosuklaata. Ei mut hei, tarjouksia kyttäämään seuraavaks! Ps. Älyvapaata touhua, viattomat kärsii ja lihaliemetkin menee hukkaan.

      Lainaa

    50. Tulos: +17 (27 ääntä)
      Juuri eilen katsoin lähiparkkipaikkaa, jonka lumipenkassa pieni lapsi leikki. Voi luoja kun satun tietämään kyseisen parkkipaikan lumipenkat olevan täynnä koiran paskaa. Keväisin voin pahoin lumien sulaessa, paljastaessaan paskaa täynnä olevat parkkiruudut. Onko siinäkin ideana, että kyllä ne maatuu? Asfaltilla? Joo ei maadu. Minä en ainakaan alkaisi toisten lemmikkien jätöksiä keräilemään. Näkevätpä itse sitten paskansa määrän lumen sulettua. Toisaalta lihaliemikikka on siitä hyvä, että mahdollisesti sama ulkoiluttaja huomaa ulosteet ja kokee häpeää ja nolostuu aiheuttamastaan kurapaskan näköisestä alueesta. Jokainen voi opettaa koiransa paskomaan ojiin ja pusikkoihin. On vain omistajan vika, jos koiralla on niin kova hätä, että täytyy heti talon pihalle paskoa ja omistajan vika, jos ei ymmärrä koiransa paskoneen väärään paikkaa korjaten jälkensä. Näyttää huonoa esimerkkiä muille ulkoiluttajille. "Ei muutkaan kerää niin en minäkään. Vaikka postilaatikon edessä paskoisi tai kaupan oven eteen. Mitä välii?"

      Lainaa

    51. Kunhan vastasin 25.1.2017 10:27
      Tulos: +14 (24 ääntä)
      : No en minä ainakaan heitä. Ja koiranpaska jalkakäytävällä, tai oikeastaan missä tahansa muualla kuin roskiksessa, vituttaa.
      Koirien jätökset eivät ole mitenkään erityisen hyvää lannoitetta, sillä se ei ole mikään kasvissyojä. Eräässä lähipuistossa on nurmikolla alueita, joihin kertyy talven aikana kymmeniä koirankakkoja. Vielä heinäkuussa näkee, missä on ollut koirankakka, koska niissä kohdissa on ruskea kuolleen ruohon laikku. Vasta elokuussa ympäröivä ruoho leviää peittämään nämä laikut. Ja sama sitten seuraavana talvena. Minä lajittelen omat roskani, enkä pistä ongelmajätteitä tai elektroniikkaromua tavalliseen roskikseen, enkä etenkään tiputtele roskia maahan. Miksi niin moni muu pitää oikeutenaan sotkea ympäristöä?

      Lainaa

    52. Tulos: 0 (14 ääntä)
      Kunhan vastasin: Koirien jätökset eivät ole mitenkään erityisen hyvää lannoitetta, sillä se ei ole mikään kasvissyojä. Eräässä lähipuistossa on nurmikolla alueita, joihin kertyy talven aikana kymmeniä koirankakkoja. Vielä heinäkuussa näkee, missä on ollut koirankakka, koska niissä kohdissa on ruskea kuolleen ruohon laikku. Vasta elokuussa ympäröivä ruoho leviää peittämään nämä laikut. Ja sama sitten seuraavana talvena. Minä lajittelen omat roskani, enkä pistä ongelmajätteitä tai elektroniikkaromua tavalliseen roskikseen, enkä etenkään tiputtele roskia maahan. Miksi niin moni muu pitää oikeutenaan sotkea ympäristöä?
      Koira on sekasyöjä, niin kuin esim. sikakin. Itse en ole missään nähnyt ruskeita läiskiä siinä missä koiran paskaa on ollut. Teidän kaupungin maaperä on varmaan jotenkin omalaatuista. Sitä tosin en ymmärrä miksi niitä ei ole sieltä puistosta alkujaankaan kerätty pois. Ihmiset kävelee siellä eikä ole mukavin kokemus läjän päälle astua. Eri asia jos jossain ojan pohjassa on.

      Lainaa

    53. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Joo sitä paskaahan onki nii kiva pestä kengistä ja mennä esim. omaan autoon niiden paskasten kenkien kans. Ja kaikki sen takia että uusavuttomat laiskat idiootit ei osaa niitä paskoja kerätä. Tyhmyydestä tuossa on suurimmaks osaks kysymys kuitenkin.

      Lainaa

    54. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Täälläpäin koiranulkoiluttajat kerää paskaa juu ja heittää ne kakkapussit PUUHUN. Ei harmainta aavistustakaan miksi :D Ja joo, en kävele puitten alta.

      Lainaa

    55. Mother of Vile Excrement 25.1.2017 13:00
      Tulos: +13 (17 ääntä)
      Kunhan vastasin: Minä lajittelen omat roskani, enkä pistä ongelmajätteitä tai elektroniikkaromua tavalliseen roskikseen, enkä etenkään tiputtele roskia maahan. Miksi niin moni muu pitää oikeutenaan sotkea ympäristöä?
      Kiitos ja arvostus. Hyvä että on fiksujakin ihmisiä.

      Lainaa

    56. Kettuuntunut 25.1.2017 14:21
      Tulos: +10 (22 ääntä)
      Kiitti kovasti lihaliemikakoista... Kerään oman koirani jätökset ja koira kerää loput. On koprofagi. Koiran vatsa ei kestä suolaa. Tuollainen keljuilu aikaansaa räjähtävän ripulin. Sellaisen hallitsemattomasti suihkuavan ripulin, jota koira jaksaa pidätellä nippa nappa pihalle asti, kun juoksemme kolmelta aamuyöllä pihalle. Täällä on niin kylmä, että vesipaska ehtii jäätyä laatoitukseen, ennen kuin ehdin kaapia kaikki 3m3 alueelle levinneet pierulätäköt ja -pisarat pois. Että GG ja paskaa lopputalvea teillekin... Kirjaimellisesti.

      Lainaa

    57. Tulos: +1 (21 ääntä)
      Jep, laitetaan maatuva aine mieluummin muoviseen pussiin joka ei sitten maadu. Kakittakaa ne koirat jossain tien sivussa. Enemmän mua haittaa tupakat ja purkat, niistä ei saa maa edes mitään ravinteita

      Lainaa

    58. Tulos: -9 (17 ääntä)
      Nerokas idea :D Täytyykin pistää muistiin!

      Lainaa

    59. Tulos: -10 (22 ääntä)
      Lihaliemen voisi myös korvata laksatiiveilla maustetuilla herkkupaloilla. Siinä olisi sitten pommitusta kerrakseen :D

      Lainaa

    60. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Juomari: Kuulostaa ihan joltain mamulta. Milloinkohan suvakit tajuavat, että hallitsematon maahanmuutto johtaa juuri tällaisten koirankakka-lihaliemi-episodien räjähdysmäiseen lisääntymiseen?
      Vai oliskohan tyyppi vaan esim. suomenruotsalainen? Ei niistä kaikki täydellisesti suomea osaa.

      Lainaa

    61. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Juomari: Kuulostaa ihan joltain mamulta. Milloinkohan suvakit tajuavat, että hallitsematon maahanmuutto johtaa juuri tällaisten koirankakka-lihaliemi-episodien räjähdysmäiseen lisääntymiseen?
      Kaikkee ne siellä mv-lehdessä keksiikin. Ai maahanmuuttajat lisää nykyään lihaliemiepisodeja.

      Lainaa

    62. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Meillä kävi joku immeinen kusettamassa koiraansa postilaatikkoon, eikä eräs naapureistani pitänyt siitä ollenkaan. En kyllä minä itsekään hirveästi siitä perustanut, mutten olisi tehnyt asialle mitään. Ehdotin kuitenkin naapurille että voisin tehdä kytin ja niin sitten teionkin. Koiran kusettaminen sillä paikalla loppui, vaikka kyltti itse ei pysynyt kovin montaa kuukautta paikoillaan

      Lainaa

    63. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Jjx: Sä et taida olla oikea ihminen omistamaan koiraakaan sitten. Jos ottaa jonkun asian vastuullensa, niin siitä pitää huolehtia kaikkia nyansseja myöten. Vois perustaa jonkun sakkofirman koiran kakattajia varten. Dna testit vaan joka kakasta ja lasku jätösten jättäjälle. Kaikenlaiset roskastajat ja saastuttajat on kyl sen verran rasittavaa porukkaa.
      En minäkään siivoa. Kas kun syrjässä maalla asuu, ei tarvitse. Kaikki eivät koirineen asu taajamassa, missä taas ymmärrän tuon kakkakiukuttelun. On kuitenkin äärimmäisen typerää arvostella kenenkään kykyä hoitaa koiraansa sillä perusteella, siivoaako omistaja kakkoja vai ei.

      Lainaa

    64. Tulos: -2 (10 ääntä)
      oli näköjään vaikeata vaan siivota ne poies

      Lainaa

    65. Tulos: +3 (11 ääntä)
      öhmi: Meillä kävi joku immeinen kusettamassa koiraansa postilaatikkoon
      Että mitä että?!

      Lainaa

    66. Tulos: -3 (13 ääntä)
      Näitä kommentteja lukiessa on pakko huomauttaa, että voi myös olla tilanteita, joissa ne koiran jätökset jää kadunkulmaan itsestä riippumattomista syistä. Meidän koira ainakin taitaa sellaisen ripuloinnin jalon taidon, että toisinaan tavaraa lentää kuin painepesurista vettä konsanaan ja mikään tähänastinen yritys ei oo vielä onnistunut sen pois siivoamisessa kakkapusseja käyttäen. Toinen hankala tilanne tulee vastaan, kun koira vääntää jonkun lämpimän torttukasan juuri sopivasti vesilätäkköön tai suojakelilumikasaan, jonne se myös uppoaa näkymättömiin. Ihan aina jokainen koirankakka tienvarressa ei edusta mitään syvää välinpitämättömyyttä toisia kadunkulkijoita kohtaan.

      Lainaa

    67. Tulos: +10 (14 ääntä)
      nanoponi: Näitä kommentteja lukiessa on pakko huomauttaa, että voi myös olla tilanteita, joissa ne koiran jätökset jää kadunkulmaan itsestä riippumattomista syistä. Meidän koira ainakin taitaa sellaisen ripuloinnin jalon taidon, että toisinaan tavaraa lentää kuin painepesurista vettä konsanaan ja mikään tähänastinen yritys ei oo vielä onnistunut sen pois siivoamisessa kakkapusseja käyttäen. Toinen hankala tilanne tulee vastaan, kun koira vääntää jonkun lämpimän torttukasan juuri sopivasti vesilätäkköön tai suojakelilumikasaan, jonne se myös uppoaa näkymättömiin. Ihan aina jokainen koirankakka tienvarressa ei edusta mitään syvää välinpitämättömyyttä toisia kadunkulkijoita kohtaan.
      Nyt on pakko tarttua tähän (persettä) polttavaan topikkiin vähän tarkemmin. Ootko varma että on täysin susta itsestäsi riippumaton syy? Kuulostaa nimittäin meikän mielestä vähän välinpitämättömyydeltä, ei kadunkulkijoita, mutta lemmikkiäs kohtaan, jos näin suoraan nyt sopii sanoa. Itelle tulis mieleen, että se ripulointi liittyis johonkin ruoansulatusongelmaan, allergiaan tai muuten sopimattomaan ravintoon, ehkä? Voi olla jotain muutakin, mutta se ei oo kyllä takuulla ole mikään taito eikä normaalia, lemmikkis ihan takuulla voi huonosti. Elli tietänee sanoa tarkemmin, mutta tilanne olis hyvä sun korjata, olettaen että puppe on sulle rakas ja haluat että sillä on hyvä olla. Jep. Sori, en halua täys kusipää olla, mutta koita nyt ees vähän tuntee empatiaa kaverias kohtaan. Se ei ite päätä, mitä se syö.

      Lainaa

    68. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Hep0: En siivoa koskaa
      Kuolet nuorena häätölappu kourassa

      Lainaa

    69. Tulos: +3 (9 ääntä)
      Bustedass: Nyt on pakko tarttua tähän (persettä) polttavaan topikkiin vähän tarkemmin. Ootko varma että on täysin susta itsestäsi riippumaton syy? Kuulostaa nimittäin meikän mielestä vähän välinpitämättömyydeltä, ei kadunkulkijoita, mutta lemmikkiäs kohtaan, jos näin suoraan nyt sopii sanoa. Itelle tulis mieleen, että se ripulointi liittyis johonkin ruoansulatusongelmaan, allergiaan tai muuten sopimattomaan ravintoon, ehkä? Voi olla jotain muutakin, mutta se ei oo kyllä takuulla ole mikään taito eikä normaalia, lemmikkis ihan takuulla voi huonosti. Elli tietänee sanoa tarkemmin, mutta tilanne olis hyvä sun korjata, olettaen että puppe on sulle rakas ja haluat että sillä on hyvä olla. Jep. Sori, en halua täys kusipää olla, mutta koita nyt ees vähän tuntee empatiaa kaverias kohtaan. Se ei ite päätä, mitä se syö.
      Itseasiassa en maininnut kommentissani mitään siitä, oonko käyttänyt koiraani lääkärissä vai en. Mutta kun asia nyt tuli puheeksi niin kyllä, lääkäri on tutkinut mun koiraani juuri suolisto-ongelmien vuoksi ja pääsyylliseksi paljastuivat ruoka-allergiat, joita onkin näköjään hyvin monta. Monien erikoisruokavaliokokeilujen jälkeen koirulille on löytynyt sopiva muona ja kokeilemalla ollaan myös saatu selville muitakin sopivia ruoka-aineksia. Silti aina silloin tällöin mun koirani maha menee sekaisin hetkeksi. Näin saattaa käydä, jos on ollut liian "jännittävä päivä" eli ollaan esimerkiksi oltu kylässä ja mun koirani on leikkinyt riehakkaasti koko päivän koirakaverin kanssa tai jos joku perheenjäsen ei oo ollut kotona hetkeen esimerkiksi jonkin matkan takia.

      Lainaa

    70. Tulos: +7 (11 ääntä)
      dfgngf: Kerran joku oli laittanut autoni päälle koiranpaskapussin. Kiitos nyt oikein kovasti sille koiranomistajalle, joka sen siihen laitoit. Roskis olisi ollut vieressä. Jaksoit kuitenkin tehdä oikein ja kerätä koirasi ulosteet siitä maasta, ni ei hirveen iso vaiva olis ollut laittaa sitten vielä niitä siihen vieressä olevaan roskikseen. Ihme pelleilyä oikeesti.
      Tai sitten joku luuli tai päätteli, että sun koirasi jätökset (en tiedä, onko sulla koiraa) on taas tossa hänen nurkillaan ja päätti kostaa väärälle henkilölle. Joka tapauksessa aika lapsellista touhua, olipa syy mikä hyvänsä.

      Lainaa

    71. Tulos: +9 (13 ääntä)
      123: Jep, laitetaan maatuva aine mieluummin muoviseen pussiin joka ei sitten maadu. Kakittakaa ne koirat jossain tien sivussa. Enemmän mua haittaa tupakat ja purkat, niistä ei saa maa edes mitään ravinteita
      Käsittääkseni ne pussit on biohajoavia ja kun se paska ei maadu siinä asvaltillakaan. Ihan oikeastiko te kakkojen jättäjät kuvittelette tekevänne hienon teon ravitsemalla maata? Ja joo, on purkat ja tumpitkin ällöttäviä, mutta ei se koirankakkojen kuvottavuutta poista.

      Lainaa

    72. Tulos: +4 (6 ääntä)
      nanoponi: Itseasiassa en maininnut kommentissani mitään siitä, oonko käyttänyt koiraani lääkärissä vai en. Mutta kun asia nyt tuli puheeksi niin kyllä, lääkäri on tutkinut mun koiraani juuri suolisto-ongelmien vuoksi ja pääsyylliseksi paljastuivat ruoka-allergiat, joita onkin näköjään hyvin monta. Monien erikoisruokavaliokokeilujen jälkeen koirulille on löytynyt sopiva muona ja kokeilemalla ollaan myös saatu selville muitakin sopivia ruoka-aineksia. Silti aina silloin tällöin mun koirani maha menee sekaisin hetkeksi. Näin saattaa käydä, jos on ollut liian “jännittävä päivä” eli ollaan esimerkiksi oltu kylässä ja mun koirani on leikkinyt riehakkaasti koko päivän koirakaverin kanssa tai jos joku perheenjäsen ei oo ollut kotona hetkeen esimerkiksi jonkin matkan takia.
      Okei, tosi hyvä juttu. En vaan ihmettelis asiaa yhtään, vaikka tämmönen olisikin vaan hauskaa jonku tampion mielestä, mut hyvä kuulla et asian laita ei teillä ole niin. Kirjoitit preesenssissä, niin oletin ettei asia välttämättä oo joko hoidossa, tai sitä oo ees ajateltu koiran kannalta, mut kiitos selvennyksestä. Hyvässä lykyssä tää meidän kanssakäyminen saa ajattelemaan jonkun toisen, jonka lemmikki päästelee varpusparvia. Kaikki ei vaan tiedä, tai niitä ei kiinnosta.

      Lainaa

    73. Tulos: -10 (22 ääntä)
      nanoponi: Näitä kommentteja lukiessa on pakko huomauttaa, että voi myös olla tilanteita, joissa ne koiran jätökset jää kadunkulmaan itsestä riippumattomista syistä. Meidän koira ainakin taitaa sellaisen ripuloinnin jalon taidon, että toisinaan tavaraa lentää kuin painepesurista vettä konsanaan ja mikään tähänastinen yritys ei oo vielä onnistunut sen pois siivoamisessa kakkapusseja käyttäen. Toinen hankala tilanne tulee vastaan, kun koira vääntää jonkun lämpimän torttukasan juuri sopivasti vesilätäkköön tai suojakelilumikasaan, jonne se myös uppoaa näkymättömiin. Ihan aina jokainen koirankakka tienvarressa ei edusta mitään syvää välinpitämättömyyttä toisia kadunkulkijoita kohtaan.
      Se ei silti tarkoita että jätosten jättäminen kadulle olisi hyväksyttävää. Koiraa voi lähes aina estää menemästä esim lammikkoon. 99% koirista on muutenkin täysiä turhakkeita joten niiden aiheuttama haitta on aina tarpeetonta. Poislukien tietysti esim. opaskoirat tai muut välttämättömät. Ps. Kannattaisi oikeasti viedä piikille tuollainen ripulisuihku.

      Lainaa

    74. Tulos: +5 (13 ääntä)
      k: Se ei silti tarkoita että jätosten jättäminen kadulle olisi hyväksyttävää. Koiraa voi lähes aina estää menemästä esim lammikkoon. 99% koirista on muutenkin täysiä turhakkeita joten niiden aiheuttama haitta on aina tarpeetonta. Poislukien tietysti esim. opaskoirat tai muut välttämättömät. Ps. Kannattaisi oikeasti viedä piikille tuollainen ripulisuihku.
      Vittuako sinä olet sanomaan kenen pitäisi viedä lemmikkinsä piikille. Eläinlääkärillä ollaan käyty ja sopiva ruokavalio löydetty, sillä hyvä. Kukaan ei kaipaa tuollaista kommentointia.

      Lainaa

    75. Tulos: +11 (13 ääntä)
      Tiusku: Jokainen koirankakasta valittaja ei varmaankaan koskaan itse heitä mitään roskia luontoon? Helppo puhua ja kitistä, mut mites se oma toiminta…?
      Voin rehellisesti sanoa, että ei, minä en nakkaa koskaan mitään roskaa luontoon. En kävellessä, enkä autoillessa ja voin myös sanoa että tulee melkoinen moraalisaarna jos samassa autossa joku muu meinaa ikkunasta heivata jotain pihalle. Ja sellainen olen ollut peruskoulusta asti. Takin taskut täynnä roskaa kun ei roskiksia ole ollut lähellä.

      Lainaa

    76. Tulos: +9 (13 ääntä)
      "Joku heittää tupakintiumpin tai sylkäsee purkan" PALJON mieluummin astun tupakantumpin päälle tai purkkaan matkalla autoon. Koiranpaska ei kuulu kaupunkiin, ei kaupungin puistoihin. Joskus lapsena oli hauska hyppiä lehtikasoissa jne, omien lapsien ei voi antaa tehdä niin kun koiranpaskaa on puistot täynnä. Joten nostan peukkua lihaliemityypille. PS. meillä oli koira, paskat eivät jääneet asvaltille jne. Eikä koira saanut paskoa kulkuväylälle.

      Lainaa

    77. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Ei vittu mikä idiootti tämä Sofia...

      Lainaa

    78. Tulos: -4 (16 ääntä)
      Norriska: Vittuako sinä olet sanomaan kenen pitäisi viedä lemmikkinsä piikille. Eläinlääkärillä ollaan käyty ja sopiva ruokavalio löydetty, sillä hyvä. Kukaan ei kaipaa tuollaista kommentointia.
      Voit huviksesi arvata paljonko minä välitän piskistäsi. Suurimmalla osalla koiran omistajista ei ole mitään kunnon syytä koiran pitämiseen ja ne saisi laittaa piikille. On täysin luonnollinen reaktio että ihmiset ärsyyntyvät kun raahaat pitkin katuja meluavaa ja paskaista otustasi jonka ainut tehtävä on pilata ilmaa :D

      Lainaa

    79. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Sopan sinäkin keitit Sofia lol

      Lainaa

    80. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Kerran näin, että koirankakkakikkareisiin oli laitettu pienet Suomen liput iloisesti törröttämään. :)

      Lainaa

    81. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Paskat kantoon ja sujautus lähimpään postilaatikkoon jossa lukee Sofia....

      Lainaa

    82. Tulos: -1 (7 ääntä)
      Kaikki undulaattia isommat lemmikkieläimet pitäisi ylipäätään kieltää kaupungeista. Jos haluatte koiran, kissan tai hevosen, muuttakaa maalle. Siellä niillä on tilaa paskoa vaikka jokainen pelto täyteen ilman että muiden täytyy sietää ulosteita julkisilla paikoilla.

      Lainaa

    83. puhtaus hyvä 16.9.2017 1:58
      Tulos: +2 (6 ääntä)
      Kummallisia kakkaintoilijoita noi koirantaluttajat. Jos he oikeasti niin rakastaa kakkaansa, opettakoot koiran tekemään tekosensa oman oven eteen sen sijaan että pakottavat sitä toisille. Meilläpäin tontti alkaa just kiveyksestä ja yleinen metsäalue alkaa 30 metrin päästä. Silti täytyy tortut pudottaa meidän oven eteen yksityisalueelle. Se on vandalismia ja tihutyötä, rikos. Niin kauan kun nuo lannanlevittäjät eivät jätä osoitetta että tuotteen voi palauttaa tai tontin puhdistuksesta lähettää laskun, kaikki pälpätys toisen kodin turmelemisoikeudestaan on vale. Niinkuin koira oppii sisäsiistiksi se oppii myös ohittamaan toisen kodin ja tekemään tarpeensa vieressä olevaan kunnan maahan. Koira oppisi hetkessä, se ääliö narun toisessa päässä ei opi, päässä tyhjiö. Ikäänkuin ei olisi saanut ihmisyyden perusopetusta. Nekin harvat jotka mukamas poimii läjät mukaansa jättävät toisen kodin eteen hajujäljen, oli sitten kakka tai pissa, jonka jälkeen muut koirat pitää samaa paikkaa vessanaan. Hihna tiukalla vaan ohi ihmiskodin kohdalla ja opeta koirasi pysähtymään siellä missä se on laillista. Kummallisia kakkaintoilijoita noi koirantaluttajat. Jos he oikeasti niin rakastaa kakkaansa, opettakoot koiran tekemään tekosensa oman oven eteen sen sijaan että pakottavat sitä toisille. Meilläpäin tontti alkaa just kiveyksestä ja yleinen metsäalue alkaa 30 metrin päästä. Silti täytyy tortut pudottaa meidän oven eteen yksityisalueelle. Se on vandalismia ja tihutyötä, rikos. Niin kauan kun nuo lannanlevittäjät eivät jätä osoitetta että tuotteen voi palauttaa tai tontin puhdistuksesta lähettää laskun, kaikki pälpätys toisen kodin turmelemisoikeudestaan on vale. Niinkuin koira oppii sisäsiistiksi se oppii myös ohittamaan toisen kodin ja tekemään tarpeensa vieressä olevaan kunnan maahan. Koira oppisi hetkessä, se ääliö narun toisessa päässä ei opi, päässä tyhjiö. Ikäänkuin ei olisi saanut ihmisyyden perusopetusta. Nekin harvat jotka mukamas poimii läjät mukaansa jättävät toisen kodin eteen hajujäljen, oli sitten kakka tai pissa, jonka jälkeen muut koirat pitää samaa paikkaa vessanaan. Hihna tiukalla vaan ohi ihmiskodin kohdalla ja opeta koirasi pysähtymään siellä missä se on laillista.

      Lainaa

    84. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Hävittää pitääs koirat jos kerran ei ymmärretä jotta joka paikkahan ei paskota.

      Lainaa

    85. Tulos: -1 (1 ääni)
      Anonyymi: Tuohon ensimmäiseen julkaisuun oli joku kommentoinut tyyliin “kaada siihen lihalientä päälle, niin eiköhän joku toinen koira sen siitä korjaa pois”. Aloittaja (ulkomaalainen) ei ilmeisesti täysin käsittänyt vinkin olevan vitsi, ja kokeili tätä ja laittoi kuvan ryhmään ja sai sitten ison P****myrskyn.
      Aloittaja on suomenruotsalainen.

      Lainaa

    86. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Meinaako se että koirat tykkää mausteesta ja rasvasta? Vai luuleekohan se, että lihaliemessä on lihaa?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, lihaliemi, kakka, uloste, koirat, jätökset, siivota, syödä