Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Sekalaisia, osa 263

Haittaako, jos katon twerkkausta?
Taustatietoja: Johannan poika on 9-vuotias. Sekalaisia, osa 263

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 43 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1543 (1557 ääntä)
      Tuo viimeinen...

      Lainaa

    2. Tulos: +466 (508 ääntä)
      Ite oon näköjään shy, loyal, freak, faithful.

      Lainaa

    3. Tulos: +577 (583 ääntä)
      Alexandra.. Miksi

      Lainaa

    4. Tulos: +1573 (1583 ääntä)
      Alexandraa kuvaa parhaiten sanat; "Hyväuskoinen, idiootti, huijattu, varaton"

      Lainaa

    5. Raumalainen 3.11.2016 1:23
      Tulos: +337 (367 ääntä)
      2433 ja eikun nostelemaan

      Lainaa

    6. Urmas Käenpoikanen 3.11.2016 1:53
      Tulos: +239 (247 ääntä)
      Toi Alexandran juttu menee jo samaan kategoriaan tämän kanssa: http://3.bp.blogspot.com/-qjluPouJl9g/TWrFhPLSsKI/AAAAAAAABKQ/irUcHADVFOw/s1600/credit%2Bcard%2Bstolen%2Bon%2Binternet.jpg Aika päivää! :D

      Lainaa

    7. Tulos: +829 (861 ääntä)
      ... Jonkun facebook -ryhmän nimi on "Edamjuusto 700g 3,99/kpl"? Miten tämä liittyy uimakouluun ja ennakoivaan tekstinsyöttöön? PAKKO SAADA TIETÄÄ.

      Lainaa

    8. Tulos: +181 (207 ääntä)
      Urmas Käenpoikanen: Toi Alexandran juttu menee jo samaan kategoriaan tämän kanssa: http://3.bp.blogspot.com/-qjluPouJl9g/TWrFhPLSsKI/AAAAAAAABKQ/irUcHADVFOw/s1600/credit%2Bcard%2Bstolen%2Bon%2Binternet.jpg Aika päivää!
      Is your credit card stolen on internet? No it's not...... But now it is :D

      Lainaa

    9. Paremmin tietäjä 3.11.2016 6:15
      Tulos: +522 (528 ääntä)
      Voi jo mielessäni kuvitella keskustelun jatkon. Kaveri: Älä nyt hullu jaa tunnuksiasi mihinkään. A: Enhän mä ole numeroita antanutkaan.

      Lainaa

    10. Tulos: +332 (338 ääntä)
      Lyhty: … Jonkun facebook -ryhmän nimi on “Edamjuusto 700g 3,99/kpl”? Miten tämä liittyy uimakouluun ja ennakoivaan tekstinsyöttöön?
      Siinä ryhmässä jaetaan ihan kaikennäköisiä kömmähdyksiä omituisista lehtiartikkeleista kauppojen hintalappujen kirjotusvirheisiin. Ryhmän nimi on mysteeri siihen kuuluvillekin, ainakaan mulla ei oo mitään käryä mistä se on tullut... :'D

      Lainaa

    11. Tulos: -240 (292 ääntä)
      Pin koodin antaminen nettiin on täysin merkityksetöntä. Puhelimeenhan kaikki vaihtaa sen suosituksen mukaisesti 2kk välein ja pankkikorttiin 1kk välein.

      Lainaa

    12. Tulos: +358 (364 ääntä)
      Ja itse asiassa tuo elizankin tapaus haiskahtaa hieman epäilyttävältä! Lähtökohtaisesti jos joku soittaa ulkomaisesta numerosta ja puhuisi luottokorttiongelmista niin en kyllä pitäisi hirveän luotettavana. Adoben käyttäjätietojahan varastettiin muutama vuosi sitten. Ehkä ne siellä intiassa yritti varastaa viattoman Hölkötin Pölköttimen luottokorttitiedot.

      Lainaa

    13. Ppppppppppp 3.11.2016 7:23
      Tulos: +271 (275 ääntä)
      Hupiukko: Ja itse asiassa tuo elizankin tapaus haiskahtaa hieman epäilyttävältä! Lähtökohtaisesti jos joku soittaa ulkomaisesta numerosta ja puhuisi luottokorttiongelmista niin en kyllä pitäisi hirveän luotettavana. Adoben käyttäjätietojahan varastettiin muutama vuosi sitten. Ehkä ne siellä intiassa yritti varastaa viattoman Hölkötin Pölköttimen luottokorttitiedot.
      Toivotaan ettei ne soita alexandralle. Siitä lähtis piru irti.

      Lainaa

    14. Luutarhuri 3.11.2016 8:45
      Tulos: +339 (361 ääntä)
      EsaPena: Pin koodin antaminen nettiin on täysin merkityksetöntä. Puhelimeenhan kaikki vaihtaa sen suosituksen mukaisesti 2kk välein ja pankkikorttiin 1kk välein.
      Pankkikorttiin vaihdetaan pin 1kk välein? Suomessako? Missäköhän pankissa muka näin?

      Lainaa

    15. Tulos: +229 (241 ääntä)
      Toi Elizalle tehty Adoben luottokorttikysely on sitten huijausta. Ihan nyt vaan päätin kertoa jos joku ei tajunnut. Ylipäätään jos joku puhelimitse tai sähköpostitse kyselee mitään pankki-, luottokortti tai muita maksu tietoja tai salasanoja, voi lähteä liikkeelle ajatuksesta, että kyseessä on huijaus. Kansanvalsitusta Feissarimokissa...

      Lainaa

    16. Tulos: +21 (67 ääntä)
      Oisko toi Alexandran päivitys kuitenkin läppä.

      Lainaa

    17. Ponne Jarkka 3.11.2016 10:19
      Tulos: +108 (136 ääntä)
      Jep jep: Alexandraa kuvaa parhaiten sanat; “Hyväuskoinen, idiootti, huijattu, varaton”
      Paremminkin "Kalastaja, verkot veteen, hyvä saalis, profit"

      Lainaa

    18. Tulos: +297 (301 ääntä)
      Ehkä tuo ei ollutkaan Alexandran PIN, vaan hän yrittää itse kalastella muiden tunnuksia?

      Lainaa

    19. Tulos: -13 (25 ääntä)
      Onko tuo Edamjuustoryhmä vielä olemassa? Viimeksi kun tein Facebookissa haun sen nimellä ei löytynyt mitään.

      Lainaa

    20. Tulos: +58 (64 ääntä)
      foo: Onko tuo Edamjuustoryhmä vielä olemassa? Viimeksi kun tein Facebookissa haun sen nimellä ei löytynyt mitään.
      Hyvin löytyy, ehkä et vain osannut kirjoittaa oikein...

      Lainaa

    21. CoolTomnoddy 3.11.2016 11:23
      Tulos: +42 (56 ääntä)
      Voi lapsiraukkoja joiden mutsi tää Alexandran on.

      Lainaa

    22. Tulos: +97 (117 ääntä)
      Raumalainen: 2433 ja eikun nostelemaan
      eihän se enään tarvikkaan kuin löytää itse henkilö, sen kortti ja sen sellaista.

      Lainaa

    23. Tulos: +81 (87 ääntä)
      Kojootti: Ite oon näköjään shy, loyal, freak, faithful.
      Mä taas confident, confident, confident, confident. Mites tää nyt näin sattuikaan? Yrittääköhän mun PIN kertoa mulle jotain...

      Lainaa

    24. Tulos: +68 (74 ääntä)
      Mun vanha kortti oli freak, freak, freak, freak. Kännissä suurieleisesti naputin sen baaritiskillä maksupäätteeseen, ja joku nappasi kortin parempaan talteen ja nosti tilin tyhjäksi. Silloin kävi niin.

      Lainaa

    25. Tulos: +44 (54 ääntä)
      Eli Elizasta omalla nimellä rekisteröityminen ei tullut kysymykseenkään mutta luottokortin tiedot ihan hyvillä mielin syötti kun nyt kuulemma tullut ongelmia maksun kanssa? Joko juttu keksitty tai tosiaan joku yrittänyt kortin tietoja kalastaa

      Lainaa

    26. Tulos: +9 (17 ääntä)
      mandi: Hyvin löytyy, ehkä et vain osannut kirjoittaa oikein…
      Ei löytynyt Facebookista mitään vaikka kirjoitin tuon nimen täsmälleen niin kuin se tässä kuvassa esiintyy. Löytyi vain postauksia muista ryhmistä joissa sen nimi mainitaan mutta niistäkin uusin oli maaliskuulta. Onko se ryhmä muuttunut salaiseksi vai onko minut estetty sieltä tai jotain?

      Lainaa

    27. Tulos: +8 (22 ääntä)
      Respectful confident confident faithful. Btw, pankin täti juuri tänään halkaisi tuon nimenomaisen kortin ja uutta tunnuslukua sekä korttia odotellaan. ;)

      Lainaa

    28. edamilainen 4.11.2016 13:24
      Tulos: +21 (21 ääntä)
      jaseli: Siinä ryhmässä jaetaan ihan kaikennäköisiä kömmähdyksiä omituisista lehtiartikkeleista kauppojen hintalappujen kirjotusvirheisiin. Ryhmän nimi on mysteeri siihen kuuluvillekin, ainakaan mulla ei oo mitään käryä mistä se on tullut… :’D
      Minäkään en enää ihan tarkalleen muista ryhmän nimen syntyhistoriaa, mutta asia meni suurin piirtein niin, että ryhmän perustaja innostui nähdessään jonkinlaisen hinta- tai kirjoitusvirheen Edam-juustotarjouksessa. Ryhmään tosiaan postataan kielivirheitä ynnä muita kömmähdyksiä mainoksista, hintalapuista, lehtijutuista jne. Joku totesi, ettei ryhmää enää löydy. Ryhmä näyttää olevan nykyään suljettu, joten itse ryhmän pitäisi kyllä haulla löytyä, vaikkei sen juttuja ryhmään kuulumaton näekään.

      Lainaa

    29. Tulos: +12 (14 ääntä)
      edamilainen: Minäkään en enää ihan tarkalleen muista ryhmän nimen syntyhistoriaa, mutta asia meni suurin piirtein niin, että ryhmän perustaja innostui nähdessään jonkinlaisen hinta- tai kirjoitusvirheen Edam-juustotarjouksessa. Ryhmään tosiaan postataan kielivirheitä ynnä muita kömmähdyksiä mainoksista, hintalapuista, lehtijutuista jne. Joku totesi, ettei ryhmää enää löydy. Ryhmä näyttää olevan nykyään suljettu, joten itse ryhmän pitäisi kyllä haulla löytyä, vaikkei sen juttuja ryhmään kuulumaton näekään.
      Eipä löydy itse ryhmääkään. Suljetun ryhmän pitäisi näkyä hakutuloksissa ja tulla ilmoitus "Tämä on suljettu ryhmä, voit anoa jäsenyyttä tästä", mutta kun ei tule. Sen sijaan tulee kyllä viestejä muista ryhmistä joissa ryhmä on mainittu, niistäkin uusin on maaliskuulta. Googlella löytyy suoria linkkejä kyseiseen ryhmään. Niistä yksikään ei toimi, tulee Facebookilta ilmoitus että tätä sisältöä ei ole olemassa.

      Lainaa

    30. Tulos: +7 (19 ääntä)
      P0: Eli Elizasta omalla nimellä rekisteröityminen ei tullut kysymykseenkään mutta luottokortin tiedot ihan hyvillä mielin syötti kun nyt kuulemma tullut ongelmia maksun kanssa? Joko juttu keksitty tai tosiaan joku yrittänyt kortin tietoja kalastaa
      Ymmärsin, että Eliza on luonut tilinsä joskus aikanaan ja ottanut sen muitta mutkitta käyttöön uudestaan myöhemmin, kun on varsinaisesti ruvennut käyttämään Applen palveluja. Siinä vaiheessa kun sitä on tarvittu maksutukseen (veikkaan noin vuosikymmenen väliä näiden tapahtumien väliin), ei enää haitannut syöttää oikeita tietoja, muttei koskaan tullut mieleen muuttaa niitä aikanaan syötettyjä henkilötietoja.

      Lainaa

    31. Tulos: +67 (67 ääntä)
      "...jolloin en ikinä laittanut mun oikeata nimeä minnekään" Good old days! Kaipaan tätä aikaa! Ennen Youtuben ohjeissakin luki, ettei kannata missään nimessä käyttää omaa nimeä. Nykyään kyseinen palvelu yrittää pakottaa käyttämään omaa nimeä.

      Lainaa

    32. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Mutta mitäpä jos alexandra onki vaa fiksu eikä tyhmä ja yrittää saada vain muiden korttitietoja ;)

      Lainaa

    33. Lukihäiriö? 5.11.2016 13:28
      Tulos: +17 (25 ääntä)
      Elealar: Ymmärsin, että Eliza on luonut tilinsä joskus aikanaan ja ottanut sen muitta mutkitta käyttöön uudestaan myöhemmin, kun on varsinaisesti ruvennut käyttämään Applen palveluja. Siinä vaiheessa kun sitä on tarvittu maksutukseen (veikkaan noin vuosikymmenen väliä näiden tapahtumien väliin), ei enää haitannut syöttää oikeita tietoja, muttei koskaan tullut mieleen muuttaa niitä aikanaan syötettyjä henkilötietoja.
      Mitä oikein yrität selittää? P.s. Adobe ja Apple on kaksi eri asiaa.

      Lainaa

    34. Neiti Knatterton 5.11.2016 18:44
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      foo: Eipä löydy itse ryhmääkään. Suljetun ryhmän pitäisi näkyä hakutuloksissa ja tulla ilmoitus “Tämä on suljettu ryhmä, voit anoa jäsenyyttä tästä”, mutta kun ei tule. Sen sijaan tulee kyllä viestejä muista ryhmistä joissa ryhmä on mainittu, niistäkin uusin on maaliskuulta. Googlella löytyy suoria linkkejä kyseiseen ryhmään. Niistä yksikään ei toimi, tulee Facebookilta ilmoitus että tätä sisältöä ei ole olemassa.
      Kukas siinä ryhmässä on ylläpitäjänä? Hän lienee joku tuttusi, joka on estänyt sinut?... Ryhmä löytyy kyllä heti Facebookista: https://www.facebook.com/groups/5810813330/

      Lainaa

    35. Tulos: -7 (15 ääntä)
      Neiti Knatterton: Kukas siinä ryhmässä on ylläpitäjänä? Hän lienee joku tuttusi, joka on estänyt sinut?… Ryhmä löytyy kyllä heti Facebookista: https://www.facebook.com/groups/5810813330/
      Klikkasin tuota linkkiä alle minuutti sitten. Tulos: Sorry, this content isn't available at the moment The link you followed may have expired, or the Page may only be visible to an audience that you aren't in. Go back to the previous page · Go to News Feed · Visit our Help Centre Ei mitään informaatiota siitä miten sinne voi edes anoa jäsenyyttä. Joko ryhmä on muuttunut salaiseksi tai sitten sitä ei ole enää olemassa.

      Lainaa

    36. Tulos: +26 (26 ääntä)
      foo: Klikkasin tuota linkkiä alle minuutti sitten. Tulos: Sorry, this content isn’t available at the moment The link you followed may have expired, or the Page may only be visible to an audience that you aren’t in. Go back to the previous page · Go to News Feed · Visit our Help Centre Ei mitään informaatiota siitä miten sinne voi edes anoa jäsenyyttä. Joko ryhmä on muuttunut salaiseksi tai sitten sitä ei ole enää olemassa.
      Outoa. Tein juuri tekaistun profiilin Facebookiin ja klikkasin tuota linkkiä. Kyllä se silloin aukeni, mutta ilmoitti että ryhmä on suljettu. Tässä on sitten todellakin käynyt niin että ylläpitäjällä on jotain henkilökohtaista juuri minua vastaan. En kyllä yhtään käsitä mitä. En edes tunne koko ylläpitäjää.

      Lainaa

    37. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Jep jep: Alexandraa kuvaa parhaiten sanat; “Hyväuskoinen, idiootti, huijattu, varaton”
      Ei. Akka on nero. Salettiin tohon on vastannu joku joka on nyt luottokortiton.

      Lainaa

    38. Tulos: +7 (15 ääntä)
      Lukihäiriö?: Mitä oikein yrität selittää? P.s. Adobe ja Apple on kaksi eri asiaa.
      1. Elizalla on vanha tili, jota ei ole alunperin luotu käyttötiliksi. Henkilötiedot jotain satunnaista, kuten throwaway tileissä yleensäkin. 2. Eliza alkaa vuosien jälkeen käyttämään vanhaa tiliään jonkun uuden ohjelman/laitteen/etc. takia. 3. Eliza tekee tilillään ostoksia ja syöttää luottokorttitiedot, muttei koskaan tule tarkastaneeksi tiliä luodessaan syöttämiään tietoja. Lopputulos: Tilillä on oikeat luottotiedot, mutta väärät henkilötiedot.

      Lainaa

    39. Tulos: +14 (14 ääntä)
      foo: Tässä on sitten todellakin käynyt niin että ylläpitäjällä on jotain henkilökohtaista juuri minua vastaan. En kyllä yhtään käsitä mitä. En edes tunne koko ylläpitäjää.
      Ryhmässä on useampi admin ja riippuen ryhmän muista asetuksista, ei tarvitse olla adminkaan blokatakseen muita käyttäjiä. It could have been anyone.

      Lainaa

    40. Yeah right 8.2.2018 16:26
      Tulos: 0 (10 ääntä)
      Jep jep: Alexandraa kuvaa parhaiten sanat; “Hyväuskoinen, idiootti, huijattu, varaton”
      Sinua kuvaa parhaiten "huumoria ymmärtämätön urpo" ihanko oikeasti luulit että on oikean tuohon laittanut?

      Lainaa

    41. hihhiihiihintti 2.5.2020 17:45
      Tulos: +6 (6 ääntä)
      Voi johanna, jos oma äiti olis seurannut mun selaushistoriaa olis sekin ollut täynnä kauniita naisia tanssimassa, meikkaamassa ja tekemässä hiustyylejä, mutta....

      Lainaa

    42. Tulos: -1 (1 ääni)
      Elealar: 1. Elizalla on vanha tili, jota ei ole alunperin luotu käyttötiliksi. Henkilötiedot jotain satunnaista, kuten throwaway tileissä yleensäkin. 2. Eliza alkaa vuosien jälkeen käyttämään vanhaa tiliään jonkun uuden ohjelman/laitteen/etc. takia. 3. Eliza tekee tilillään ostoksia ja syöttää [...]
      Vaikka tuleekin vuosia myöhässä niin: Ei, kyseessä on ollut ihan kusetus. Firmojen asiakaspalvelut eivät soittele asiakkaille "häiriöistä annettujen luottotietojen kanssa", saati kysy luottotietoja puhelimessa. 
      Juttu on oikeasti mennyt näin : 1. Eliza on tehnyt throwaway-tilin, jonka ottanut myöhemmin käyttöönsä. 2. Tilin tiedot ovat olleet osana jotain tietovuotoa. 3. Kusettaja soittaa tilissä mainittuun puhelinnumeroon kalastellakseen luottokorttitietoja

      Lainaa

    43. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Raumalainen: 2433 ja eikun nostelemaan
      Suoritit juuri idioottien testin onnistuneesti! Onnea!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: twerking, twerkkaus, suuntautuminen, puhelu, nimi, Adobe, opettaja, kuolema, pin-koodi, luottokortti, numerot