Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 38

Varokin haravoimasta vääriä lehtiä!
Rakkaat naapurit, osa 38

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 33 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. TapioRautaWaara 13.10.2016 0:36
      Tulos: -66 (220 ääntä)
      Naapurit. Onneks kaikki mun naapurit on hullulassa. Ainii oonkohan mäkin? Hjelp.

      Lainaa

    2. Tulos: +733 (757 ääntä)
      Marin naapurissa asuu Teppo Tulpun sisko

      Lainaa

    3. Tulos: +580 (596 ääntä)
      Joidenkin ihmisten pitäisi asua eristyksissä muista, esimerkiksi vainoajien ja lehtien erottelijoiden.

      Lainaa

    4. Tulos: +454 (480 ääntä)
      En ole koskaan ymmärtänyt tuota naapureiden kyyläämistä ja kaiken mahdollisen ilon pilaamista. Ei tarvitse muiden iloa pilata jos itse ei ole iloinen!

      Lainaa

    5. Tulos: +543 (559 ääntä)
      Ymmärrän Marin pointin. Kenellä on aikaa erotella omia ja naapurin lehtiä, nopeimmin selviää heittämällä kaikki naapurin puolelle.

      Lainaa

    6. King Arthur 13.10.2016 6:15
      Tulos: +305 (309 ääntä)
      Meilläpä naapuri kävi kippaamassa voikukat meidän nurtsille kun ei poimittu niitä pois omalta pihalta. Pölyttivät kuulemma hänen puutarhaansa.

      Lainaa

    7. Tulos: +212 (216 ääntä)
      Kanapojke: En ole koskaan ymmärtänyt tuota naapureiden kyyläämistä ja kaiken mahdollisen ilon pilaamista. Ei tarvitse muiden iloa pilata jos itse ei ole iloinen!
      Ei, kyllä muiden ilo on aina itseltä pois!

      Lainaa

    8. Tulos: +147 (147 ääntä)
      Luulin että meillä on ärsyttäviä naapureita. Pyhäkoululaisia ne on verrattuna noihin. Meidän erottelija käy joutoaikanaan kippaamassa lehtiä kaupungin tontille :)

      Lainaa

    9. Tulos: +53 (173 ääntä)
      No muutama lehti. Kyrvänsyylä oot.

      Lainaa

    10. Tulos: +170 (184 ääntä)
      Tietysti jos joku teini soittaa öisin musiikkia arkisin alakerrassa niinkuin meillä joskus niin kyllä siitä isännöitsijälle lappu lähti,tosin kävin monta kertaa ensin siitä huomauttamassa että aamulla pitäisi lähteä töihin ja musiikki kuuluu vähän turhan hyvin meille mutta eihän siitä mitään hyötyä ollut,lopputulos teini lähti,minä jäin !

      Lainaa

    11. dsklfjaöoirhöaouvbh 13.10.2016 8:18
      Tulos: +84 (88 ääntä)
      Kanapojke: En ole koskaan ymmärtänyt tuota naapureiden kyyläämistä ja kaiken mahdollisen ilon pilaamista. Ei tarvitse muiden iloa pilata jos itse ei ole iloinen!
      Meidän edellisessä kämpässä joutu kyyläämään väkisellä, kun seinät oli niin ohuet että pahimmillaan tavallinen puheäänikin kuului läpi. Ihan rehellisesti en halunnut olla osa sitä yhteisöä, joka näin kivasti saatiin muodostumaan, mutta minkäs teet. Öisin varsinkin kaikki kuului läpi (kun ei ollut enää mitään muuta ns. valkoista kohinaa).

      Lainaa

    12. Tulos: +126 (160 ääntä)
      Oliko Lilyn vuokrasoppari irtisanottu Lilyn itsensä vai vuokranantajan puolelta? Jos on bileitä ja jatkoja pidelly kämpillään niin ymmärrän kyllä, ettei naapurit sellaista siedä. Kun on aamuviideltä herännyt rappukäytävästä alkavaan mökään,joka jatkuu asuntoon päästyä niin vika ei oo siinä valittavassa naapurissa.

      Lainaa

    13. Tulos: +18 (50 ääntä)
      Mapi: Luulin että meillä on ärsyttäviä naapureita. Pyhäkoululaisia ne on verrattuna noihin. Meidän erottelija käy joutoaikanaan kippaamassa lehtiä kaupungin tontille
      Vai risuja?

      Lainaa

    14. Tulos: +129 (149 ääntä)
      Jorkku: Tietysti jos joku teini soittaa öisin musiikkia arkisin alakerrassa niinkuin meillä joskus niin kyllä siitä isännöitsijälle lappu lähti,tosin kävin monta kertaa ensin siitä huomauttamassa että aamulla pitäisi lähteä töihin ja musiikki kuuluu vähän turhan hyvin meille mutta eihän siitä mitään hyötyä ollut,lopputulos teini lähti,minä jäin !
      Paha vain jolle se sitten ollut se teini. Olen itse omannut naapurin joka päätti että koska omistan pianon, olen vastuussa kaikesta melusta aina, mukaanlukien naapurien kotibileet ja mahdollisesti lentokoneet. Kiva tulla kiskotuksi viikonloppuna kuudelta aamulla sikeimmästä unestaan koska "TÄÄLLÄ ON MELUA!" Melskaavat naapurit ovat pahoja, mutta rappukyylät pahempia.

      Lainaa

    15. Tulos: +210 (212 ääntä)
      Toivottavasti myös tosi-tv uudistuu naapurijuttujen myötä myös.. - Naapuri piilossa - ex-naapurit rannalla - Suomen surkein naapuri - Temptation Neighbours - Tanssii naapurin pillin mukaan...

      Lainaa

    16. Tulos: +45 (51 ääntä)
      bäjk: Toivottavasti myös tosi-tv uudistuu naapurijuttujen myötä myös..
      Kyllähän subilla pyöri/i 'Maailman kauheimmat naapurit', taisi tosin briteistä olla kyseisessä ohjelmassa kyse Saa nähdä tullooko Suomeen samanlaista ohjelmaa, vai kieltääkö jokin laki tuollaisten kuvauksen

      Lainaa

    17. Tulos: +55 (61 ääntä)
      Helpoiten tällaisista pääsee sillä, että ilmoittaa etukäteen mahdollisista bileistä ja pyytää että tullaan ilmoittamaan jos häiritsee. Siinä on vähän vaikea isännöitsijälle selittää että häiritsi aivan kamalasti, muttei nyt kuitenkaan niin ettäkö oltaisi vielä kutsuttuna tultu kertomaan asiasta.

      Lainaa

    18. Tulos: +24 (32 ääntä)
      King Arthur: Meilläpä naapuri kävi kippaamassa voikukat meidän nurtsille kun ei poimittu niitä pois omalta pihalta. Pölyttivät kuulemma hänen puutarhaansa.
      No niin, naapuri oli todennäköisesti väärässä. Useimmat voikukat kehittävät siemeniä ilman pölytystä (eli ilman hedelmöitystä)! Tätä sanotaan kasvitieteessä apomiksiksi. Itäviä siemeniä syntyy, vaikka poimii voikukan kukan (tai kasvitieteellisesti: kukkamykerön) ja asettaa sen vesilasiin.

      Lainaa

    19. Tulos: +67 (71 ääntä)
      Aaah, meillä on luksusnaapurit! Yksi kysyy, saako haravoida meiltä vähän tietyn puun lehtiä kun haluaisi niitä puskiensa juurille. Juu, mä voin vaikka valmiiksi haravoida ja viedäkin ne naapurille :D. Jos itse haluaa haravoida niin tarjoan haravan! Toinen taas kysyy, saako meiltä hakea lehtiä kompostiin kun heillä on tilaa liikaa kun tyhjensivät kompostit keväällä. Ja joo, kyllä me kaadetaan tasaisesti puita tontilta ;), toivottavasti ei mee välit sen takia naapureihin :D.

      Lainaa

    20. Tulos: +28 (40 ääntä)
      Kerttu: Joidenkin ihmisten pitäisi asua eristyksissä muista, esimerkiksi vainoajien ja lehtien erottelijoiden.
      Eiköhän heidän ongelmansa olekin liika eristyneisyys. Seuraa ja huomiota ne vain kaipaavat. ainahan vois viedä kaffetta tuolle lehtienerottelijamummolle ja sanoa, että hyvin haravoitu, mutta kippaaminen meni pieleen. (Haravointi on idiootin ja leppäkertunvihaajan hommaa. Olis parempi antaa niiden lehtien maatua siihen mihin ovat tippuneet. Niiden alla talvehtii joukko iloisia kirvansyöjiä odottamassa kevättä ja kirvojen hyökkäystä mummelin ruusupensaisiin.)

      Lainaa

    21. Tulos: -9 (27 ääntä)
      Onneksi ei tarvitse asua vuokralla, se näyttää olevan todella hankalaa.

      Lainaa

    22. Tulos: +97 (97 ääntä)
      Itse sain vuokraisännältä puhelinsoiton, että minusta on valitettu kun pidän bileitä useita kertoja kuukaudessa ja viikollakin puhun kovaäänisesti(??). Hämilläni tietenkin olin kun en ollut kotona ollut puoleen vuoteen.

      Lainaa

    23. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Minä olen sentään saanut vaan lappuja oveen. Ikimuistoisin oli se "pyhänä on oltava hiljaa"-lappu lauantai-iltana ysin aikaan, kun oli ollut kavereita kylässä katsomassa elokuvia. Tämä oli siis mun oven vastapäätä seinässä. Toinen oli sitten, kun heräsin keskellä yötä huutoon rappukäytävässä, ja siellä oli joku mummo räyhäämässä alakerran nuorelle naiselle (me oltiin siis ainoat nuoremmat asukkaat vanhusten täyttämässä rakennuksessa) kuinka hän pitää hirveästi melua. Tämä rappukäytävässä. Keskellä viikkoa. Noin kahdelta yöllä. Kukahan tässä ketä pitää hereillä? Onneksi asun nyt opiskelija-asunnoissa. Ollaan kaikki yhtä äänekkäitä.

      Lainaa

    24. Tulos: +5 (23 ääntä)
      Kanapojke: En ole koskaan ymmärtänyt tuota naapureiden kyyläämistä ja kaiken mahdollisen ilon pilaamista. Ei tarvitse muiden iloa pilata jos itse ei ole iloinen!
      Et tiennyt, että ilon määrä maailmassa on vakio? Jos jollain on 2 x iloa, niin jollain ei ole ollenkaan.

      Lainaa

    25. Tulos: +17 (31 ääntä)
      Tuo Lily on niin ärsttävä tapaus. Aina hyvinkään ilmoitustaululla kirjoittelemassa turhia. Ymmärtäisin jos omalla seinällä. Ei meitä kiinnosta sun naapuri ongelmat!

      Lainaa

    26. Tulos: +84 (86 ääntä)
      Oma naapuri tuli kerran kertomaan, että tuntee alakerrassa päässänsä kuinka lähetän sähköiskuja seinän läpi hänen asuntoonsa. Hitsi, luulin etten voisi paljastua....

      Lainaa

    27. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Penskana meidän vaahterasta tippui naapurin puolelle lehtiä, niin haravoitiin ne meidän puolelle, että saatiin isompi lehtikasa missä pomppia. "Ihan epäreiluu että niillä on meiän lehtiä, otetaan ne takasin!!"

      Lainaa

    28. Tulos: +28 (28 ääntä)
      bäjk: Toivottavasti myös tosi-tv uudistuu naapurijuttujen myötä myös.. - Naapuri piilossa - ex-naapurit rannalla - Suomen surkein naapuri - Temptation Neighbours - Tanssii naapurin pillin mukaan…
      -master naapuri - naapurit kuntoon! - salatut naapurit - kolme miestä ja naapuri - naapurit huurussa - naapurin jälkeen -

      Lainaa

    29. Tulos: +38 (38 ääntä)
      Naapurit voivat kyllä olla ihan uskomattomia. Tällä hetkellä minulla on ollut melko hyvä tuuri näiden kanssa, mutta sen verran ihmeellistä väkeä on mahtunut viimeiseen kymmeneen vuoteen, että kyllä se on omakotitalon paikka, kunhan saamme avopuolison kanssa asuntosäästöt purkkiin. On ollut postilaatikkovakoilua, tekemättömästä syytteleviä mummoja, koska olemme nuoria ja nuoret nyt vain ovat peppulista, jne. Tosin en ole hyväksynyt mummojen ikärasismeja tai katkeroituneiden vainoamista, vaan tehnyt ihan selväksi, että poliisin tai vuokraisännän kautta voi jutella, jos juteltavaa on. Kaivellaan sitten todisteita yhdessä. Äkäilyä ja ilkeilyähän siitä on tullut, mutta aina voi keksiä varakeinoja parvekkeelle kiipeileville mummoille (kyllä, niin voi käydä, tosin yläkerroksista en usko :D). Siinähän on mummon hyvä selitellä, miksi rikkoo kotirauhaa saunavuoron aikana. PS. Poliisille ei riitä selitykseksi moiseen se, että asukkaat tulevat kuukausittain kahdelta baarista, joka on mummologiassa ilmiselvä merkki rikollisuudesta, johon nyt vain on pakko soveltaa niitä Matlockista opittuja taitoja ;) Myöskään oman parvekkeen kuvaus ei ole laitonta, jos muuta ei kuvata, eikä parvekkeella tirkistelevän mummon yksityisyyssuojaa loukata, mikäki hän näkyy kuvissa :P

      Lainaa

    30. Kakkeli-kille 18.10.2016 1:56
      Tulos: +1 (13 ääntä)
      Voi Lily.. Olipa kusipäinen purkautuminen...

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (9 ääntä)
      Voi vaan kuvitella jos nuo kaksi naapuria olisivat toistensa naapurit. Siitäpä vasta hälinä syntyis.

      Lainaa

    32. Tulos: -4 (12 ääntä)
      King Arthur: Meilläpä naapuri kävi kippaamassa voikukat meidän nurtsille kun ei poimittu niitä pois omalta pihalta. Pölyttivät kuulemma hänen puutarhaansa.
      Ihan oikeesti??? Mulla varmaan ois kuppi menny niin jumiin et oisin saattanu käydä kippaa tortut tai parit naapurin pihaan. Ihan vaan samalla tyylillä, koska voin.

      Lainaa

    33. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Jorkku: Tietysti jos joku teini soittaa öisin musiikkia arkisin alakerrassa niinkuin meillä joskus niin kyllä siitä isännöitsijälle lappu lähti,tosin kävin monta kertaa ensin siitä huomauttamassa että aamulla pitäisi lähteä töihin ja musiikki kuuluu vähän turhan hyvin meille mutta eihän siitä mitään hyötyä ollut,lopputulos teini lähti,minä jäin !
      Sanoisin että selkeissä tapauksissa kuten kovaääninen musiikki yöllä ei pitäisi aikuista tai teiniäkään tarvita huomautella. Isännöitsijälle/vuokranantajalle ja tarpeen mukaan poliisille viestiä suoraan niin oppii tavoille.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: lehdet, syksy, naapurit, roskat, murhapolttaja, kunnianloukkaus

  • Uusimmat

  • Kategoriat