Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Uimahallitirkistelijä

Analyysi naisten pukuhuoneesta.
Uimahallitirkistelijä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 48 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1130 (1202 ääntä)
      Hassuttaa ajatella jos kirjoittaja ei olisikaan Saana 20 v. vaan Seppo 40 v. :D

      Lainaa

    2. Tulos: +645 (681 ääntä)
      Minulla on pelkästään mukavia mummoalushousuja. Kavereilla on pitsistringejä. Ehkä nekin ovat kantajilleen mukavia käyttää, tai sitten minulla on jokin seksikkäiden alusvaatteiden 101-kurssi käymättä.

      Lainaa

    3. Tulos: +321 (361 ääntä)
      Iltanen: Hassuttaa ajatella jos kirjoittaja ei olisikaan Saana 20 v. vaan Seppo 40 v.
      Seppo ois väärällä puolella

      Lainaa

    4. Tulos: -103 (191 ääntä)
      raato: Seppo ois väärällä puolella
      No siinähän se hauskuus piilee..

      Lainaa

    5. Tulos: +308 (330 ääntä)
      Tämä kuvaa melko tarkasti miesten uimahallimeininkiä: http://s3.amazonaws.com/theoatmeal-img/comics/minor_differences2/7.png

      Lainaa

    6. Tulos: -134 (208 ääntä)
      Double standards.

      Lainaa

    7. Tulos: -79 (163 ääntä)
      Minäkin haluaisin päästä tirkistelemään mummojen roikkuvia tissejä.

      Lainaa

    8. Tulos: +232 (248 ääntä)
      Näissä kommenteissa on nyt jotain mätää.

      Lainaa

    9. Tulos: -364 (548 ääntä)
      Juuri tuon takia en käy uimahalleissa tai kuntosalin suihkutiloissa. Oksettava ajatella että joku homelepakko tuijottelee ja arvostelee. Kotona vasta suihkuun ja voi kaikessa rauhassa kuivatella päätäänkiin.

      Lainaa

    10. Tulos: -96 (140 ääntä)
      Tässähän olisi aiheitta K-18 elokuvalle! :D

      Lainaa

    11. Tulos: +308 (350 ääntä)
      Miiu: Juuri tuon takia en käy uimahalleissa tai kuntosalin suihkutiloissa. Oksettava ajatella että joku homelepakko tuijottelee ja arvostelee. Kotona vasta suihkuun ja voi kaikessa rauhassa kuivatella päätäänkiin.
      Siinähän tuijottaa,itse ainakin kannan vartaloni kunnialla. Joo,olen synnyttänyt ja maha ei mikään pyykkilauta ole mutta jos se on joltain pois niin antaa arvostella vaan.:)

      Lainaa

    12. Lörtsykkä 29.9.2016 8:12
      Tulos: +204 (396 ääntä)
      Oikeenlaiset stringit on jopa mukavemmat kuin mummoalkkarit

      Lainaa

    13. Tulos: +199 (335 ääntä)
      Minä ainakin käytän aina "narupikkuhousuja", eli siis stringejä, nimenomaan siksi, koska muunlaiset ovat niin kamalan epämukavia. Tavalliset alushousut liukuvat aina vakoon, eikä siihen mene edes kymmentä sekuntia. On tosi epämukava yrittää olla, kun vaossa on paksu suikale kangasta rypyssä, ja sen takia on helpompi käyttää stringejä. Niissä on vain pikkuisen kangasta, jonka on tarkoituskin olla vaossa, eikä se siellä juuri missään tunnu :) Uskon, että tämä riippuu henkilökohtaisesta ruumiinrakenteesta. Minulla on kai vain sen muotoinen peppu, etteivät tavalliset pikkuhousut pysy päällä normaalisti.

      Lainaa

    14. Tulos: +156 (232 ääntä)
      Itse taas pidän narupöksyjä paljon mukavampina kuin isompia pöksyjä, jotka rullaantuu aina väärään paikkaan. Stringit ei myöskään paista farkkujen läpi. Sitä vastoin isommat ovat mielestäni paremman näköisiä, mikä on tietenkin dilemma.

      Lainaa

    15. hiljainen tiirailija 29.9.2016 9:18
      Tulos: +319 (351 ääntä)
      Miiu: Juuri tuon takia en käy uimahalleissa tai kuntosalin suihkutiloissa. Oksettava ajatella että joku homelepakko tuijottelee ja arvostelee. Kotona vasta suihkuun ja voi kaikessa rauhassa kuivatella päätäänkiin.
      Jep, ja missä kohtaa päättelit hänen olevan lepakko? Tein itse lapsena samaa, katsoin muita ihmisiä uimahallissa ihmetelläkseni maailmaa. Tuli opittua millaisia karvaparturityylejäkin on olemassa, mihin kaikkialle sitä lävistyksen ja tatuoinnin voikaan ottaa ja miten usein ketään ei edes kiinnosta sun vartalo, kun häpeää sitä omaansa niin paljon. Ihan opetuksellista "tirkistelyä" ilman ajatustakaan seksistä.

      Lainaa

    16. Tulos: +15 (75 ääntä)
      Kala: Minä ainakin käytän aina “narupikkuhousuja”, eli siis stringejä, nimenomaan siksi, koska muunlaiset ovat niin kamalan epämukavia. Tavalliset alushousut liukuvat aina vakoon, eikä siihen mene edes kymmentä sekuntia. On tosi epämukava yrittää olla, kun vaossa on paksu suikale kangasta rypyssä, ja sen takia on helpompi käyttää stringejä. Niissä on vain pikkuisen kangasta, jonka on tarkoituskin olla vaossa, eikä se siellä juuri missään tunnu Uskon, että tämä riippuu henkilökohtaisesta ruumiinrakenteesta. Minulla on kai vain sen muotoinen peppu, etteivät tavalliset pikkuhousut pysy päällä normaalisti.
      Lisäksi stringien laatu vaikuttaa. Parin euron H&M-stringit ovat todella epämukavat, mutta laadukkaita käyttää mielellään, niitä ei edes huomaa.

      Lainaa

    17. tarkkailija itsekin 29.9.2016 10:34
      Tulos: +300 (318 ääntä)
      Mistä jotkut saivat päähänsä, että Saana olisi lesbo, kun hän ei mitenkään ilmaise seksuaalista kiinnostusta muihin naisiin, vaan ihmettelee stringien epämukavuutta ja mummojen estottomuutta.

      Lainaa

    18. Tulos: +250 (276 ääntä)
      hiljainen tiirailija: Jep, ja missä kohtaa päättelit hänen olevan lepakko? Tein itse lapsena samaa, katsoin muita ihmisiä uimahallissa ihmetelläkseni maailmaa. Tuli opittua millaisia karvaparturityylejäkin on olemassa, mihin kaikkialle sitä lävistyksen ja tatuoinnin voikaan ottaa ja miten usein ketään ei edes kiinnosta sun vartalo, kun häpeää sitä omaansa niin paljon. Ihan opetuksellista “tirkistelyä” ilman ajatustakaan seksistä.
      Ja vaikka hän olisikin lepakko, niin mitä sitten? Pitäisikö uimahalliin laittaa kyltti että sallittu vain heteroille?

      Lainaa

    19. Genderpolice 29.9.2016 13:09
      Tulos: +26 (122 ääntä)
      raato: Saana
      Eipäs lokeroida siellä kaikkia Seppoja miehiksi. :) Seppo 40v ei automaattisesti tarkoita miestä, joka olisi väärällä puolella.

      Lainaa

    20. Tulos: +119 (185 ääntä)
      Mun mielestä toi kirjoitus kuulosti ihan 10-15 vuotiaan pohdiskeluilta. Omituista jokatapauksessa julkaista facessa.

      Lainaa

    21. Tulos: +136 (142 ääntä)
      Muistan ku oltiin koulusta uimassa niin kaikki tytöt vaihto aina pyyhkeiden alla vaatteet, eikä kukaa uskaltanu mennä saunaan ku ei saanu ottaa uikkareita tai pyyhkeitä :D Ite taisin olla ainut joka olis ollut sielä naistenpuolella vapaasti alasti, mutta en halunnu olla sitte se mielipuoli friikki joka heiluu tissit paljaana ympäriinsä, joten sitten muiden mukana piilouduin pyhkeen alle vaihtaan alkkareita. :D Saunaan kyllä menin koska olin ainoa koulun tytöistä sielä.

      Lainaa

    22. Tulos: +37 (55 ääntä)
      Nnn: Lisäksi stringien laatu vaikuttaa. Parin euron H&M-stringit ovat todella epämukavat, mutta laadukkaita käyttää mielellään, niitä ei edes huomaa.
      Kyllä Gina Tricotin "kolmet pikkarit 15€:lla" on ihan yhtä mukavat kuin kalliimmatkin, rispaantuvat vain nopeammin.

      Lainaa

    23. Muumi (kopio) 29.9.2016 14:20
      Tulos: +17 (31 ääntä)
      Genderpolice: Eipäs lokeroida siellä kaikkia Seppoja miehiksi. Seppo 40v ei automaattisesti tarkoita miestä, joka olisi väärällä puolella.
      Eikä Saana naista joka olisi väärällä puolella.

      Lainaa

    24. Genderpolice 29.9.2016 14:53
      Tulos: +8 (18 ääntä)
      raato: Seppo ois väärällä puolella
      Tulipa edellinen kommenttini oudosti esiin. Selvennöksenä vielä Raadon jättämä kommentti, jota oli tarkoitus edellisessä kommentissani lainata.

      Lainaa

    25. julma elämä 29.9.2016 16:48
      Tulos: +126 (136 ääntä)
      ...minkä takia pukuhuoneessa pitäisi 'häveliäästi' nurkkaan päin vaatteita vaihtaa?? Koko tilahan on olemassa siksi että voisi ihan tavallistesti pukeutua.

      Lainaa

    26. Tulos: +17 (39 ääntä)
      Ei saatana mitä tajunnan virtaa :D

      Lainaa

    27. Tulos: 0 (32 ääntä)
      Neljä numeroo liian isot stringit on erityisen mukavat käyttää :D Ostin kerran vahingossa ja totesin tämän.

      Lainaa

    28. Tulos: +103 (109 ääntä)
      Saana, aloita estottomuus nyt jo ihan vapaasti. Oon kohta 40 ja vuosikausiin en ole enää nolostellut läskejäni, mummoalkkareitani, riippareitani tai karvaisia kinttujani.

      Lainaa

    29. Tulos: +9 (55 ääntä)
      Iltanen: Hassuttaa ajatella jos kirjoittaja ei olisikaan Saana 20 v. vaan Seppo 40 v.
      Silloin Seppo olisi ällöttävä limainen pervo vs. Saana, joka on hellyttävästi vähän hassu. Mehän emme näiden ihmisten perimmäisistä motiiveista ja muista ominaisuuksista tietäisi tuollaisen lyhyen tekstinpätkän perusteella yhtään mitään, mutta silti se vaan menisi niin.

      Lainaa

    30. TapioRautaWaara 30.9.2016 0:01
      Tulos: +18 (34 ääntä)
      No, sehän on hyvä kun on tulevaisuuden suunnitelmat noin kirkkaat!

      Lainaa

    31. Tulos: +13 (55 ääntä)
      En koskaan kommentoi näihin mitään, mutta nyt on ihan pakko sanoa että mun mielestä mukavimmat alushousut ovat juuri ne pitsistringit! Yks päivä oli pakko laittaa sellaset mummomalliset puuvillapöksyt nii kyllä oli inhottavaa kun rullaantuivat makkaralle farkkujen alla! Voi olla tietysti tottumiskysymys ja voihan olla että pikkarit sopii eri tavalla erilaisille vartaloille. Mun pylly kun on sellanen muodoton niin ei kai siksi pysy pikkarit kunnolla. :D :D

      Lainaa

    32. Tulos: +76 (114 ääntä)
      Te jotka valittelette, että mummoalkkarit menevät vakoon, käytätte ehkä liian isoja alkkareita, tai farkut ovat niitä paljon niitä tiukemmat. Ei sopivan napakat tavalliset alkkarit mitenkään pyöri päällä tai ole persvaossa, riippumatta takapuolen muodosta. Rullautuminen viittaisi myös joko liian isoihin tai pieniin pöksyihin (tai liian mataliin).

      Lainaa

    33. Tulos: +43 (45 ääntä)
      Nii-in, suomalaiset ovat onneksi melko luonnollista kansaa siksi alastomuus ei ole meille tabu.

      Lainaa

    34. Tulos: +42 (46 ääntä)
      jaajaa: Double standards.
      Mitenniin?

      Lainaa

    35. TapioRautaWaara 30.9.2016 10:22
      Tulos: -44 (62 ääntä)
      Mä vaan: En koskaan kommentoi näihin mitään, mutta nyt on ihan pakko sanoa että mun mielestä mukavimmat alushousut ovat juuri ne pitsistringit! Yks päivä oli pakko laittaa sellaset mummomalliset puuvillapöksyt nii kyllä oli inhottavaa kun rullaantuivat makkaralle farkkujen alla! Voi olla tietysti tottumiskysymys ja voihan olla että pikkarit sopii eri tavalla erilaisille vartaloille. Mun pylly kun on sellanen muodoton niin ei kai siksi pysy pikkarit kunnolla.
      Ei ehkä enää kannata kommentoidakaan...

      Lainaa

    36. Tulos: +16 (92 ääntä)
      Vilja: Te jotka valittelette, että mummoalkkarit menevät vakoon, käytätte ehkä liian isoja alkkareita, tai farkut ovat niitä paljon niitä tiukemmat. Ei sopivan napakat tavalliset alkkarit mitenkään pyöri päällä tai ole persvaossa, riippumatta takapuolen muodosta. Rullautuminen viittaisi myös joko liian isoihin tai pieniin pöksyihin (tai liian mataliin).
      Tulinpa tänne itsekeskeisesti kuikuilemaan, että miten paljon plussaa aiempi kommenttini on saanut, ja huomasin tämän kommenttisi, johon minun on vastattava. Tiimalasivartaloisena vaatteitten koko kun on aina vähän kyseenalainen juttu, ja sen vuoksi joudun yleensä kokeilemaan kokoja XS, S, ja M. Tässä erittäin ammatillisesti kirjatut tulokset alusvaatekokeiluistani: XS: menee vakoon S: menee vakoon M: menee vakoon Bonuksena myös pari kertaa sovitettu L: menee vakoon Kaikkia kokoja kokeiltu monilta eri valmistajilta. Sovituksessa on ollut myös erilaisia materiaaleja, eli tavallista puuvillaa (tai jotain puuvillan tyyppistä), puuvillasekoitteita, sitä superliukasta seksikangasta, uimapukukangasta. Kokeilun laajuudesta huolimatta alusvaatteiden testijoukkoon ei ole sattunut vielä ainoatakaan poikkeusta, joka ei olisi mennyt vakoon. Siis ei yhden ainoita päällä pysyviä pikkuhousuja koko aikuisen vartalolla eletyn elämäni aikana. "No ehkä farkkusi ovat sitten liian tiukat..." Mitkä farkut? Minä omistin tasan yhdet farkut, kunnes nyt muutama viikko sitten suikaloin ne viimein päreiksi ja tein niistä jyrsijöille riippumatot. Sitä ennen ne olivat vain lojuneet kaapissa käyttämättöminä. Minä käytän itselleni muutamaa kokoa liian suuria puuvillacapreja, ja joskus oikein hassuina päivinä myös hameita. En koskaan, en ikinä, en missään tapauksessa laittaisi vapaaehtoisesti päälleni tiukkoja, tai edes ihonmyötäisiä housuja. Taustatiedoiksi ilmoitan, että peppuni ei ole epäsymmetrinen, epämuodostunut tai muuten erikoinen. Joten mikä muu tämän selittäisi, kuin peppuni muoto? Onko minulla harvinainen geenimutaatio, joka tekee peppuni ihosta puuvillafoobisen? Vai olenko niin tyhmä, että olisin muka joka kerta pukenut kaikki pikkuhousut päälleni väärin päin? Ovatko esi-isäni kenties joutuneet vihollistensa kiroamiksi niin, etteivät heidän jälkeläisensä voi käyttää tavallisia alushousuja mukavasti? (Hei, luetko tätä vielä? Miksi ihmeessä? :) Lue kaikin mokomin, en minä kiellä. Kunhan vain ihmettelen sitä, mikä sinua kiehtoo perehtymään minun takalistooni näin intensiivisesti.)

      Lainaa

    37. Tulos: +79 (79 ääntä)
      No, jos kiinnostaa tietää, niin miesten puhukuoneessa suurimmalla osalla on mustat bokserit alusvaatteina ja vaatteet vaihdetaan nopeasti päälle ja lähdetään pois. Tämä on oma kokemus. Yleensä vain ne joilla on lapsia mukana keskustelevat enemmän, lastensa kanssa. Sitten suihkutiloissa peseydytään nopeasti ja mennään saunaan. Usein pienet lapset (jos isä ei ole mukana) änkeävät saunatiloihin uimavaatteissa ja maahanmuuttajat. Kukaan ei kehtaa sanoa heille, että niin ei saa tehdä. Ainoastaan lasten vanhemmat saattavat kritisoida liian kovaa löylyttelyä. "täällä on lapsiakin" Saunassa on usein joku lihava mies, joka heittää löylyä kaksin käsin ja kun sangossa on enää "pohjalliset" vettä, niin hän heittää ne kaikki samalla kertaa. Kerran olen myös nähnyt löylymiehen, joka heittää kokoajan löylyä ja istuu itse alimmalla portaalla. Hänellekään ei kukaan kehdannut sanoa mitään. Lapset saattavat laulaa saunassa. Olen kuullut versiot "ne tekee sen nenällä" (tässä toistetaan jostain syystä "edes takas" kohtaa loputtomasti.) ja "mä tuun kylmästä lämpimään" (biisissä lauletaan "mä tuun kylmästä lämpimään, aion mennä saunaan köllimään ja vaikka heitän löylyä siellä, me jäädytään vielä") -saunaversiot lasten laulamana uimahallin saunassa. Jos vastakkaisella lauteella istuu joku satunnainen tuttu, niin keskustelu on hankalaa, kun molemmilta puuttuu silmälasit ja toinen ei välttämättä tunnista, vaikka tyyppi istuu muutaman metrin päässä. Vanhukset ovat yleensä persoonallisia saunassa. Eräskin heitti löylyä niin paljon, että jokaisella iho punotti jälkikäteen ja samalla selitti, että nurkassa oli joskus joku vielä korkeammalla oleva jakkara jolla hän oli tavannut istua ja heittää löylyä... Itse altaassa saatat saada kommentteja jos uit liian hitaasti, tai liian nopeasti. Joskus jopa niin, että menet nopeisiin uimareihin jossa sanotaan, että mene matkauimareihin ja sitten kun menet matkahuimareihin, niin sanovat, että mene nopeisiin uimareihin...

      Lainaa

    38. Tulos: -23 (43 ääntä)
      Kala: Minä ainakin käytän aina “narupikkuhousuja”, eli siis stringejä, nimenomaan siksi, koska muunlaiset ovat niin kamalan epämukavia. Tavalliset alushousut liukuvat aina vakoon, eikä siihen mene edes kymmentä sekuntia. On tosi epämukava yrittää olla, kun vaossa on paksu suikale kangasta rypyssä, ja sen takia on helpompi käyttää stringejä. Niissä on vain pikkuisen kangasta, jonka on tarkoituskin olla vaossa, eikä se siellä juuri missään tunnu Uskon, että tämä riippuu henkilökohtaisesta ruumiinrakenteesta. Minulla on kai vain sen muotoinen peppu, etteivät tavalliset pikkuhousut pysy päällä normaalisti.
      uuh kerro ihmeessä lisää...

      Lainaa

    39. Tulos: +3 (25 ääntä)
      Minullakin stringit ovat mukavimpia ja ennen kaikkea helpoimpia löytää. Olen omistanut "tavallisiakin" pikkuhousuja, jotka pysyvät paikoillaan, mutta niitä on älyttömän työlästä etsiä, kun useimmat mallit eivät käy. Stringit käyvät aina, jos koko on edes suunnilleen oikea.

      Lainaa

    40. Tulos: -27 (45 ääntä)
      Saana pääsisi helposti miesten puolelle katsomaan jos menisi töihin uimahallin siivoajaksi. Miessiivoajia on aina vähemmän joten naiset siivoavat myös miesten puolella. Olen huomannut että kun kuivattelen itseäni pyyhkeellä pukukaapin edessä siivoajan on jostain syystä pakko kulkea ihan vierestä mopin kanssa. Ei se toisaalta erityisesti häiritsekään. Olen keski-ikäinen äijä niin ei enää ujostuta olla alasti. Kivahan se on että on siivoajat ovat nuoria naisia. Täytyy tuottaa Saanalle pettymys ja todeta että miesten alusvaatemuoti varsinkin talvisin on aika karmeaa katseltavaa. Jopa muodikkaasti pukeutuneet nuoret miehet saattavat pitää farkkujen alla isoisän vanhoja pitkiä kalsareita! Sellaisia mitkä ovat takapuolesta liian väljät ja haarakiila roikkuu 10cm liian alhaalla. Itse käytän hyvin istuvia ja oikean kokoisia lyhyita alkkareita ympäri vuoden. Ei ole ollut vielä niin kylmää talvea että olisi ollut tarvetta käyttää isoisän kalsareita.

      Lainaa

    41. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Huuhkaja: Olen huomannut että kun kuivattelen itseäni pyyhkeellä pukukaapin edessä siivoajan on jostain syystä pakko kulkea ihan vierestä mopin kanssa. Ei se toisaalta erityisesti häiritsekään. Olen keski-ikäinen äijä niin ei enää ujostuta olla alasti. Kivahan se on että on siivoajat ovat nuoria naisia.
      Olet ruvennut kuvittelemaan asioita. Siivoojien pitää siivota joka paikasta, siis koko lattiapinta-alalta. On minulla itselläkin kokemus, että siivooja yht'äkkiä on tökkimässä moppia jalkojen välistä uimahallin pukuhuoneessa, vaikka olen nuori mies. Ei se mielestäni mitään tarkoittanut suhteessa minuun. Päättelin, että siivooja vaan oli kyrsiintynyt työhönsä ja koitti saada sen mah nopeasti tehtyä, jotta pääsisi pois hikisestä miesten pukuhuoneesta. Siskollani on kokemus keski-ikäisestä lääkkeiltä haisevasta naapurista, joka kuvitteli hänellä olevan jonkinlainen suhde siskoni kanssa. Kerran hän lääkehuuruissansa änkesi siskoni asuntoon ja rupesi selittämään, että ovat vaimonsa kanssa jopa riidelleet siskostani??

      Lainaa

    42. Tulos: -21 (57 ääntä)
      Ketään-ei-kiinnosta minkälaisia saakelin bakteerin ja ruskean kyllästämiä narupöksyjä te ahtereihinne vedätte..... Nyt jotain tolkkua näihin kommentteihin.

      Lainaa

    43. Tulos: 0 (12 ääntä)
      Kuvia, tai en usko!

      Lainaa

    44. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Huuhkaja: Täytyy tuottaa Saanalle pettymys ja todeta että miesten alusvaatemuoti varsinkin talvisin on aika karmeaa katseltavaa. Jopa muodikkaasti pukeutuneet nuoret miehet saattavat pitää farkkujen alla isoisän vanhoja pitkiä kalsareita! Sellaisia mitkä ovat takapuolesta liian väljät ja haarakiila roikkuu 10cm liian alhaalla. Itse käytän hyvin istuvia ja oikean kokoisia lyhyita alkkareita ympäri vuoden. Ei ole ollut vielä niin kylmää talvea että olisi ollut tarvetta käyttää isoisän kalsareita.
      Minusta on vain hyvä, jos nuoretkin miehet käyttävät pitkiä kalsareita. Eturauhasongelmat on meinaan yleistyneet nuorilla kovasti, kun palelluttavat itsensä talvisin. Rohkeasti vaan pitkät kalsarit jalkaan!

      Lainaa

    45. En tiiä viittinkö sanoo mut... 25.10.2016 19:20
      Tulos: +23 (27 ääntä)
      Toisille ei vaan taas stringit sovi vaikka mukavat olisivatkin. Etukappale on yleensä liian pieni pala kangasta ja menee johki väliin karseesti vaikken erityisen isokokonen ookkaa... :D Anteeksi ko päivä tuli pilattua tällä tiedolla.

      Lainaa

    46. alushousut varakkuuden mittarina 5.5.2018 18:19
      Tulos: -11 (11 ääntä)
      ..Tuo suomalaisten muoti... huoh.

      Lainaa

    47. Tulos: -7 (9 ääntä)
      raato: Seppo ois väärällä puolella
      Ei välttämättä. Monta keski-ikäistä miestä voi vartalon perusteella luulla naiseksi. Isommat tissitkin kuin joillain, leveä perse ja klitoriksen kokoinen pili.

      Lainaa

    48. jukkapalmu 6.3.2022 18:12
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Siitake: Minulla on pelkästään mukavia mummoalushousuja. Kavereilla on pitsistringejä. Ehkä nekin ovat kantajilleen mukavia käyttää, tai sitten minulla on jokin seksikkäiden alusvaatteiden 101-kurssi käymättä.
      Stringejä käytetään pääasiassa siksi, ettei niiden rajat näy vaatteiden läpi jos on ihonmyötäinen vaate. Esim. joku  mekko.   Ja niitä ihonvärisiä käytetään siki, ettei ne taas näy valkoisten vaatteiden läpi. Oon jumalauta 44v mies ja tiedän n ämä asiat.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: uimahalli, pukuhuone, tirkistellä, estoton, mummot