Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Ei edes vitsillä

Vanhempainilta on vakava asia.
Ei edes vitsillä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +605 (639 ääntä)
      Vieläkin kelailen että vitsailiko se vai ei.

      Lainaa

    2. totuudensana 13.9.2016 1:47
      Tulos: +534 (552 ääntä)
      Zew: Vieläkin kelailen että vitsailiko se vai ei.
      No kyllä tuo mun mielestä ainakin vaikutti siltä, että ihan tosissaan on :D

      Lainaa

    3. Tulos: +117 (189 ääntä)
      Jos olis tosissaan niin ehkä ois pyytäny jotain tuttua soittaan eikä antais jollekki randomille numeroaan :)

      Lainaa

    4. Tulos: +75 (183 ääntä)
      Niin monta kertaa noita nähnyt että en kyllä ihmettele että haluaa pitää huvin lyhyenä. Ja osa opettajista on sen verran pitkäpiimäisiä jutuissaan että eivät ymmärrä mistään vihjeistä "että hei nyt oikeesti mulla on jo kiire muualla, on extrakiinnostavaa että jormapetteri tykkää syödä väriliituja mut mun pitää jo mennä"

      Lainaa

    5. Tulos: +127 (211 ääntä)
      Puuttuu se "toiset ei edes saa lapsia ja ne jotka saa on tollasia", Nii ja sit tietenkin se vapaaehtosesti lapseton, joka ei ole katkera tai mitään, kommentoi "ton takia en haluu lapsia".

      Lainaa

    6. Paremmin tietäjä 13.9.2016 7:04
      Tulos: +238 (244 ääntä)
      Olen ollut vanhempainillassa (lukio), josta väki lähti vähitellen pois. Ensimmäiset siinä 1,5 tunnin jälkeen. Me vajaan kolmen tunnin jälkeen. Mieheni ilmoitti, että tämä on viimeinen vanhempainilta, johon hän lähtee. Sen vanhempainillan sisältö oli, että eri yritysten edustajat kävivät puhumassa että koettakaa saada ne nuorenne jäämään tähän (hitaasti hiipuvaan korkean työttömyysprosentin) kotikaupunkiinsa. No kumpikaan ei enää asu siellä, enkä minäkään. Mies lähtee tänne perässäni jos löytää töitä. Ehkä viimeisillä oli asiaakin, mutta luultavasti siinä vaiheessa jäljellä olivat vain ne vanhemmat, jotka olivat nukahtaneet eivätkä siksi olleet lähteneet pois.

      Lainaa

    7. Tulos: -65 (155 ääntä)
      Wempula: on extrakiinnostavaa että jormapetteri tykkää syödä väriliituja mut mun pitää jo mennä”
      Nuo mukahauskat yhdistelmänimet olivat tuore juttu 90-luvulla, mutta jotkut jaksavat niitä vielä keksiä.

      Lainaa

    8. Tulos: -13 (61 ääntä)
      Läpällä se laitto. Kaveria olis pyytäny jos tosissaan ois ollu :)

      Lainaa

    9. Tulos: +42 (106 ääntä)
      Olikohan munkin äiti surkee äiti kun oli vaan mun ekan luokan vanhempainillassa ja siitä eteenpäin skippasi kaikki muut :/ ei kyllä jääny mistään paitsi ja hyvin mä koulun läpäisin siitä huolimatta

      Lainaa

    10. TapioRautaWaara 13.9.2016 8:41
      Tulos: -2 (72 ääntä)
      Ei muakaan eilen kiinnostanu vanhempainilta. Skippasin :)

      Lainaa

    11. Tulos: +44 (132 ääntä)
      Vanhempainilloissa ei yleensä ole mitään järkeä. Siellä puhutaan ongelmista, joita esiintyy 1/10 oppilaista, johon ryhmään lapseni eivät kuulu. Toisaalta siellä ei puhuta mm. kouluretkien epäeettisestä pakkorahankeruusta tai siitä että matka aiotaan tehdä 30 vuotta vanhalla turvavyöttömällä bussilla jota ajaa 80-vuotias yksisilmäinen vanhus, koska hänet saadaan halvalla. Niinpä meidän retkiporukoita on kotiutunut keskellä yötä ohjaus- ja jarrutehostimettomalla, valottomalla ja lämmittämättömällä bussilla, kun "meni sähköt Lahden kohdalla". No, näihin ongelmiin sain apua tekemällä ahv:hen kantelun. Koko kunnan kouluretkiohjeet pantiin uusiksi ja nyt siellä lukee suomeksi, ettei ketään saa pakottaa perkele vessapaperia myymään eikä retkirahoja saa säilöä jonkun vähä-älyisen omalle käyttötilille vaan koulun on avattava niille oma tili.

      Lainaa

    12. Tulos: -4 (28 ääntä)
      Zew: Vieläkin kelailen että vitsailiko se vai ei.
      Vissiin vähän hitaalla näin aamusta? Eiköhän se aika vitsillä heittänyt, jos kerran puskaradioon kirjoitti.

      Lainaa

    13. Tulos: +5 (87 ääntä)
      -Voi lapsi parkaa kun äitiä ei kiinnosta! Nämä happamat hurskastelijat kruunaavat aina kuivakkaan, liidunhajuisen vanhempainillan koululla joka syksy. Tänä vuonna koulun rehtori ylitti itsensä pitkällä, vastenmielisellä yksinpuhelullaan. Johtajaopettaja nalkutti vanhemmille narisevalla äänellään, jäykkänä kuin rautakanki, työn tärkeydestä työnteolla etenemisestä, työn arvostuksen korostamisesta, jaaritellen 40 minuuttia opportunistisesta elämäntavastaan kuulostaen aggressiivisen tuomitsevalta kaikkea muuta paitsi nousujohteiseen uraan tähtäävää nopeatempoista työntäyteistä elämää kohtaan. Hän oli suorastaan pelottava. Mutta vanhempainillat ovat pakollisia vanhemmille: suvussani on näitä itsestäänpitäviä opettajaihmisiä ja he pitävät pahana jos jonkun oppilaan vanhempi ei tulekaan. On kuulemma "hälyttävää" mikäli äiti ja isä eivät näyttäydy lapsen opettajalle, hänen tärkeä tehtävänsä on arvioida näiden olemus ja pätevyys vanhempina ja ihmisinä. Olen alkanut inhota opettajia, sitä enemmän mitä enemmän joudun olemaan heidän kanssaan pakosta tekemisissä. Kun opettaja oli vain hupaisa, välteltävä rariteetti ja joka sanaan takertuva tosikko ja outolintu perhejuhlissa, se ei ollut niin ärsyttävää. Opettajat: tehkää työnne ja lopettakaa valitus!

      Lainaa

    14. Tulos: +53 (59 ääntä)
      Just: Vissiin vähän hitaalla näin aamusta? Eiköhän se aika vitsillä heittänyt, jos kerran puskaradioon kirjoitti.
      Muistaakseni Tanja sanoi, jossain kommentissa, joka tässä ei näy, jotain että piti mennä omalle seinälle, mutta olkoot nyt puskaradiossa. Tiedä sitten.

      Lainaa

    15. Tulos: +5 (71 ääntä)
      Mie en vaivautunut vanhempainiltoihin kertaakaan kouluaikana. Passitin sinne lapseni isän :D Ei tasan kerro mitään vanhemmuudesta, että osallistutko vanhempainiltoihin vai et.

      Lainaa

    16. Tulos: +75 (87 ääntä)
      On noi vanhempien illat semmoista piinaa josta minäkin olisin halunnut poistua puolivälissä. Opettaja selostaa perusteellisesti miten Wilma toimii ja vanhemmat, useat ainakin, räpläävät puhelinta, juttelevat vieruskaverille tai kaivavat nenää... opettaja erehtyy kysymään onko kenelläkäään kysymyksiä ja sitten havahdutaan. Vartin perusteellisen esittelyn jälkeen kolme varttia jankataan ja jankataan juuri samoja asioita jotka muutama minuutti sitten selitettiin. Samoja kysymyksiä ja useaan kertaan. Kyllä niitä tyhmiä kysymyksiä on, vaikka se opettaja siellä sanoikin ettei ole.

      Lainaa

    17. Tulos: -32 (34 ääntä)
      Kergo: Puuttuu se “toiset ei edes saa lapsia ja ne jotka saa on tollasia”, Nii ja sit tietenkin se vapaaehtosesti lapseton, joka ei ole katkera tai mitään, kommentoi “ton takia en haluu lapsia”.
      Mitä väliä...oma lapsi voi tehdä kuten haluaa.

      Lainaa

    18. Tulos: -29 (47 ääntä)
      Tuo kiteyttää enempikin alkupostaajan vastuullisuuden kuin muun porukan huumorintajun. Ja aika sick cunt saa olla että koittaa vedota huumorintajuun tuossa edes...

      Lainaa

    19. tunnolliset käy 14.9.2016 12:08
      Tulos: +62 (80 ääntä)
      Asiahan on nimenomaan niin, että vanhempainilloissa istuvat ne vanhemmat, joiden lapsilla kaikki on kunnossa. Ja puuttuvat ne vanhemmat, joilla kenties olisi petrattavaa, joiden olisi hyvä kuulla lapsensa ongelmista jne. En nyt tarkoita, että kaikki vanhempainillasta puuttuvat ovat jotain narkkareita tai alkoholisteja. Mutta niitä, joiden lapsilla menee heikoimmin, ei saa tietenkään ikinä kiinni. Ps. Lapsen hyvinvointi ei empiirisesti havainnoituna ole kiinni vanhempien koulutus- tai palkkatasosta. Joskus ne vanhemmat, joilla menee "parhaiten", laiminlyövät niitä ruohonjuuritason asioita (lapsen perusturvallisuuden tunne, tunneside vanhempiin, arjessa tarvittavien taitojen opettaminen jne.) räikeimmin. T. Lastenhoitotyötä tekevä

      Lainaa

    20. Tulos: -7 (37 ääntä)
      Vapaa kasvatus taitaa taas tuottaa hedelmää..hohhoijaa. Miksi niitä pentuja pitää tehtailla jos ei pätkääkään kiinnosta?

      Lainaa

    21. Tulos: +32 (50 ääntä)
      Kergo: Puuttuu se “toiset ei edes saa lapsia ja ne jotka saa on tollasia”, Nii ja sit tietenkin se vapaaehtosesti lapseton, joka ei ole katkera tai mitään, kommentoi “ton takia en haluu lapsia”.
      Miksi vapaaehtoisesti lapseton olisi katkera ja mistä? Katkeraa mankumista olen kuullut lähinnä yh-äideiltä.

      Lainaa

    22. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Tiiviste: Läpällä se laitto. Kaveria olis pyytäny jos tosissaan ois ollu
      Ja puhelinnumeronsa :D Selkeästi vitsi.

      Lainaa

    23. Maisteriksitavoitteleva 14.9.2016 17:57
      Tulos: +10 (26 ääntä)
      Omat vanhemmat eivät ikinä, siis ikinä käyneet noissa yhteisissä vanhempainilloissa. Ja ketään se ei haitannut, ei edes minua ja ihan menestyvä minusta kasvoi :D

      Lainaa

    24. Tulos: +40 (40 ääntä)
      Syy, ettei halua käydä vanhempainilloissa, voi olla myös se, että on kuullut ne samat löpinät jo vanhemman lapsen kohdalla.. Ja juu, tiedän että syksyllä tulee pimeä ja pitää käyttää heijastinta ja tiedotteitakaan minulle ei tarvitse ääneen lukea kun osaan käyttää vilmaa. Kiinnostaa kyllä lasten koulunkäynti ja hyviä numeroita ovat saaneet, mutta nuo vanhempainillat ovat niin tylsiä eivätkä koske minun lapsiani, vaan koko koulua yleensä. Opettajanvartit on sitten erikseen, niissä puhutaan minun lasten koulunkäynnistä ja niitä en jätä väliin.

      Lainaa

    25. Tulos: -3 (17 ääntä)
      Vanhempainilloista puuttuu yleensä nimenomaan ne vanhemmat, joiden siellä ehdottomasti kuuluis olla. Vaikka vanh.ilta saattaa joskus olla jonkun mielestä pitkäpiimäinen, niin eihän niitä ole herranjesta kun 1/lapsi vuodessa. Oli moka huumoria tai ei niin em. on valitettavasti täyttä totta. T. koulussa töissä

      Lainaa

    26. KikkelisKokkelis 19.9.2016 15:52
      Tulos: -2 (26 ääntä)
      ...aikanaan ihmettelin ennen omia muksuja..et kuka voi olla niin välinpitämätön ettei mene..no kaks lasta rikkaampana, nousee oma käsi nyt. Ja vaimoni vielä on itsekin opettaja. Todettu, että ei jumalauta...molemmat vielä ala-asteella ja nyt ei menty...ei pysty oleen ku pää hajoaa..lähinnä muutamien lasten vanhemmat on niin käsittämättömiä autisteja. Lisäksi toinen lapsi on nyt kokenut neljä vuotta kiusaamista, johon ei ole koulu riittävästi puuttunut..en voi katsoa luokanopettajaa silmiin ilman, että haluaisin paljain käsin tappaa sen perkeleen..

      Lainaa

    27. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Tallu: Nuo mukahauskat yhdistelmänimet olivat tuore juttu 90-luvulla, mutta jotkut jaksavat niitä vielä keksiä.
      Moi Jormapetteri!

      Lainaa

    28. Kattokassinen 5.10.2016 10:11
      Tulos: +6 (8 ääntä)
      Mä olisin lapsena enemmän pahoillani, jos mun äiti ei osaisi kirjoittaa edes vanhempainiltaa oikein.

      Lainaa

    29. Kattokassinen 5.10.2016 10:16
      Tulos: +18 (22 ääntä)
      tunnolliset käy: Asiahan on nimenomaan niin, että vanhempainilloissa istuvat ne vanhemmat, joiden lapsilla kaikki on kunnossa. Ja puuttuvat ne vanhemmat, joilla kenties olisi petrattavaa, joiden olisi hyvä kuulla lapsensa ongelmista jne. En nyt tarkoita, että kaikki vanhempainillasta puuttuvat ovat jotain narkkareita tai alkoholisteja. Mutta niitä, joiden lapsilla menee heikoimmin, ei saa tietenkään ikinä kiinni. ........... T. Lastenhoitotyötä tekevä
      Vanhempainilloissa ei todellakaan kerrota yhdenkään lapsen ongelmista. T: opettaja

      Lainaa

    30. Tulos: +2 (2 ääntä)
      Rups: Vanhempainilloissa ei yleensä ole mitään järkeä. Siellä puhutaan ongelmista, joita esiintyy 1/10 oppilaista, johon ryhmään lapseni eivät kuulu. Toisaalta siellä ei puhuta mm. kouluretkien epäeettisestä pakkorahankeruusta tai siitä että matka aiotaan tehdä 30 vuotta vanhalla turvavyöttömällä bussilla [...]
      Juuri näin. Mun lapset taas siihen kuuluu useiden diagnoosiensa vuoksi, mutta kun niistäkin asioista on palaveerattu  sen 20 kertaa privaatisti jo muutenkin, ja ongelma on enemmän opettajassa ja hänen ammattitaidossaan kuin oppilaassa. Ennen kuin tähän nyt taas oku älähtää, niin edellinen opettaja ei kokenut mitään ongelaa, nyt tällä uudella on kaikkien kanssa pelkkää pulmaa ja negaa sanottavaa. Tällaisiin tapahtumiin sitten pitäisi iloisena osallistua ja hankkia toiselle lapselle jotain hoitopaikkaa kun isovanhempia ei voi enää nykyään siihenkään käyttää. Ja kun muutakin tekemistä yh:na saattais kotioloissa olla. Juu ei, olen vapaaehtoisesti se huono vanhempi jos tää on sen määritelmä.

      Lainaa

    31. Tulos: -1 (1 ääni)
      Kattokassinen: Vanhempainilloissa ei todellakaan kerrota yhdenkään lapsen ongelmista. T: opettaja
      Noin! Ja sitten ei ku tutustumaan meille tänne syyttelyn ja osoittelun lempeään kehtoon. Ja taas palataan siihen opettajan ammatilliseen osaamiseen ja elämänkokemuksen puutteeseen yleensä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vanhempainilta, puskaradio, Oulu, vitsi, koulu, lapset, tekosyy