Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakentavaa kritiikkiä

Kuusikymppinen nainen reagoi tatuointiin.
Rakentavaa kritiikkiä

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 54 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +906 (976 ääntä)
      Hyvä pelastusyritys mammalta :D

      Lainaa

    2. Tulos: +1893 (1931 ääntä)
      "En ole oikeasti ilkeä" ... paitsi tyttärellesi?!

      Lainaa

    3. Tulos: +1468 (1510 ääntä)
      On muuten aika nätti tatuointi =D Harvemmin noin nättejä tällä sivustolla näkee...

      Lainaa

    4. Tulos: -187 (419 ääntä)
      Nyt kyllä Katrin selitys omasta tyttärestään vähän ontuu, kuka muka teitittelee omaa lastaan ("Voisin suositella TEITÄ yhteen rooliin") ...?

      Lainaa

    5. Tulos: +487 (539 ääntä)
      "Ei tuo vitun hokeminenkaan hyvää käytöstä ole" Anteeks, siis yks ihminen oli kerran sanonut 'vittuku' ja tän mielestä sitä hoetaan. :D Muutenkin huh huh mitä juttua tuolta Katrilta, puhuuko se noin oikeesti tyttärelleen?

      Lainaa

    6. Muumi (kopio) 7.4.2016 3:09
      Tulos: -617 (787 ääntä)
      Miksi pilata ihonsa tatuoinnilla. Tatuointi on aina ruma.

      Lainaa

    7. Tulos: +366 (402 ääntä)
      Miarez03: On muuten aika nätti tatuointi =D Harvemmin noin nättejä tällä sivustolla näkee…
      ja valmiina saattaa olla aika tanan upean näköinen.

      Lainaa

    8. Tulos: +460 (486 ääntä)
      Eikö oma iho ole oma asia? Me kannetaan sitä mukanamme läpi elämän ja koristellaan sitä vaikka millä vaatteella ja tavalla. Jotkut tatuoinneilla. Kaikesta ei tarvitse tykätä, itse vihaan huonokäytöksisiä lapsia, mutta yritän silti kestää heitä mm. kauppatilanteissa. Enkä mene kysymään vanhemmilta "aiotteko hankkiutua tuosta eroon?"

      Lainaa

    9. St. Vitus Dance 7.4.2016 5:37
      Tulos: +131 (191 ääntä)
      Muumi (kopio): Miksi pilata ihonsa tatuoinnilla. Tatuointi on aina ruma.
      Valivali. Typerykset jaksaa valittaa jostain, joka on toisen iholla eikä omalla. Teiltä voisi katkaista netin niin ette vahingossakaan näe kuvia tatuoinneista tai tatuoiduista. Pellet.

      Lainaa

    10. Tulos: -115 (127 ääntä)
      Mutta missä on sarvi?

      Lainaa

    11. VaniljaKukkanen 7.4.2016 6:46
      Tulos: +405 (413 ääntä)
      Mulla on koko kehon kattava ilkeän, ruman ja helvetin pahan näköinen psoriasis. Toki en voi tilanteelleni oikein mitään mutta mullekin tulee joskus 50+ ihmiset kertomaan kuinka olen kammottavan ja ruman näköinen. Siltikin, en muusta haaveilekaan kuin siitä että saisin terveen pehmeän ja sileän ihon johon voisin käydä teetättämässä just tuollaisia ihania ja upeita kuvia. :D Toi 50+ ikäluokka ja siitä eteenpäin olevat ikäluokat ovat hassua kyllä juuri heitä jotka opettivat meille nuoremmille ettei toisia saa haukkua...

      Lainaa

    12. Tulos: +107 (119 ääntä)
      : Nyt kyllä Katrin selitys omasta tyttärestään vähän ontuu, kuka muka teitittelee omaa lastaan (“Voisin suositella TEITÄ yhteen rooliin”) …?
      Tyhmä.

      Lainaa

    13. Mother of Vile Excrement 7.4.2016 7:40
      Tulos: +264 (276 ääntä)
      VaniljaKukkanen: Mulla on koko kehon kattava ilkeän, ruman ja helvetin pahan näköinen psoriasis. Toki en voi tilanteelleni oikein mitään mutta mullekin tulee joskus 50+ ihmiset kertomaan kuinka olen kammottavan ja ruman näköinen. Siltikin, en muusta haaveilekaan kuin siitä että saisin terveen pehmeän ja sileän ihon johon voisin käydä teetättämässä just tuollaisia ihania ja upeita kuvia. Toi 50+ ikäluokka ja siitä eteenpäin olevat ikäluokat ovat hassua kyllä juuri heitä jotka opettivat meille nuoremmille ettei toisia saa haukkua…
      Tämä vanhempi ikäluokka on just sitä porukkaa, jonka mielestä kenelle tahansa saa möläyttää päin naamaa mitä tahansa. Esim. mummoni harrasti tällaista ja siksi kukaan ei halunnut liikkua hänen kanssaan julkisella paikalla, kun koko ajan sai pelätä että kenet se suututtaa seuraavaksi kun laukoo idioottimaisia mielipiteitään ääneen. Tyyliin "onko tuo lapsi joku vammainen kun on tuon näköinen?" "Onpa paksulla maatuskalla liian kireät housut!". Eikä auttanut vaikka kuinka yritti naama punaisena hyssytellä, että ole mummo nyt jo hiljaa. Helkkari että hävetti. Ja sitten eukko ihmettelee ihan vilpittömän hämmästyneenä, että kukaan ei enää lähde hänen kanssaan mihinkään...

      Lainaa

    14. Tulos: +213 (219 ääntä)
      Mä käsitin että puhuis pariskunnasta. Tyttärestä ja tän miehestä.
      : Nyt kyllä Katrin selitys omasta tyttärestään vähän ontuu, kuka muka teitittelee omaa lastaan (“Voisin suositella TEITÄ yhteen rooliin”) …?

      Lainaa

    15. Rölli Riitasointu 7.4.2016 7:56
      Tulos: +148 (168 ääntä)
      Itselle osuu pahasti silmään tuo hymiö ekan kommentin jälkeen. Miksi pitää laittaa ristiriitaisia hymiöitä? Eikö niitä vois jättää pois sen sijaan, että joka lauseeseen iskee hymynaaman? :) :) :) Toiseksi, miten voi vahingossa joutua tatuointisivuille? Oliko Katrilla niin kiire arvostelemaan, ettei tarkistanut onko kyseessä oma tytär, jaettu linkki tai mainos? Muuten, upea tatuointi (y)

      Lainaa

    16. Tulos: +82 (98 ääntä)
      Turha pyristellä kun paska on jo housuissa, Katri.

      Lainaa

    17. Tulos: -210 (276 ääntä)
      Katri oli kyllä ihan oikeassa tatuoinnista. Paras wt-tunniste on musteella tuhrittu iho.

      Lainaa

    18. Tulos: +96 (112 ääntä)
      VaniljaKukkanen: Mulla on koko kehon kattava ilkeän, ruman ja helvetin pahan näköinen psoriasis. Toki en voi tilanteelleni oikein mitään mutta mullekin tulee joskus 50+ ihmiset kertomaan kuinka olen kammottavan ja ruman näköinen. Siltikin, en muusta haaveilekaan kuin siitä että saisin terveen pehmeän ja sileän ihon johon voisin käydä teetättämässä just tuollaisia ihania ja upeita kuvia. :D Toi 50+ ikäluokka ja siitä eteenpäin olevat ikäluokat ovat hassua kyllä juuri heitä jotka opettivat meille nuoremmille ettei toisia saa haukkua…
      Minä olen päässyt kuulemaan, miten olen "hyi yök miten kammottavan laiha" kahden sellaisen ikuisella laihdutuskuurilla olevan vaa'allaseisojan mielestä. Minähän en siis ole laiha, vaan terveen painoinen, eivätkä nekään vaa'allaseisojat olleet mitään sotanorsuja, vaan aivan normaaleita, lapsenteon jäljiltä hieman löysistyneitä viisikymppisiä. Laihdutus ja jatkuva painosta jauhaminen viittaisi sen puoleen, että ne naiset ilmeisesti haluaisivat hieman pienemmiksi ja timmimmiksi... eli samanlaisiksi kuin minä. Toivottavasti onnistuisivat, niin sitten voisivat haukkua omaa peilikuvaansa kamalaksi, eikä tarvitsisi kiusata viattomia paikallesattuneita. Sinun tapauksessasi tuskin on kyse siitä, että haukkujat haluaisivat saada samanlaisen ihon kuin sinulla on, mutta pointti on sama: tuollaisten haukkujen laukomisen sijaan voisi vaikka olla hiljaa. Ei ole mitään mieltä aiheuttaa toisille pahaa mieltä osoittamalla heidän epäkohtiaan, jos omassakin olemuksessa on jotain korjaamisen varaa. Minullekin kerran yksi pönttöpäitten lauma piti tunkeilevia puheita kasvissyönnin epäterveellisyydestä, kun erehdyin kysymään itselleni sopivia annosvaihtoehtoja, ja haukkuparaatin jälkeen nämä sankarit painuivat tupakalle. Että onhan se psoriasis ikävä homma, mutta ainakaan et näytä vihaiselta haukkujalta ;) Sinulle ei kehkeydy naamaan ennenaikaisia ryppyjä alituisen vihailmeen ylläpitämisen vuoksi, etkä kylvä ympärillesi pahaa oloa haukkumalla ihmisiä asioista, joista et tosiasiassa tiedä mitään. Ja jos oikein mustalle puolelle mennään, niin sinulla voi olettaa olevan enemmän elinvuosia jäljellä kuin haukkujillasi!

      Lainaa

    19. Tulos: -59 (81 ääntä)
      Painus kurppa vittuun, noiden katkerien ämmien mielipiteet ketään kiinnosta.

      Lainaa

    20. Tulos: +83 (125 ääntä)
      SoMe-ajokortti pakolliseksi yli 50 vuotiaille.

      Lainaa

    21. Tulos: +52 (118 ääntä)
      Nöbö: “En ole oikeasti ilkeä” … paitsi tyttärellesi?!
      Ei välttämättä, joillain lapsilla ja vanhemmilla on keskinäinen kommunikointi jotain niin hämärää huumoria, että sivullisten korviin kuulostaa rankalta vittuilulta.

      Lainaa

    22. Tulos: +84 (102 ääntä)
      No ainakin myönsi virheensä ja pyysi anteeksi. Muuta ei vo vaatia

      Lainaa

    23. Tataariukko 7.4.2016 10:21
      Tulos: +12 (78 ääntä)
      J: Ei välttämättä, joillain lapsilla ja vanhemmilla on keskinäinen kommunikointi jotain niin hämärää huumoria, että sivullisten korviin kuulostaa rankalta vittuilulta.
      Komppaan. Vaikuttaa juuri siltä. Itse näen Katrin viestit vain tyttären ja äidin välisenä huumorikinasteluna. Ei mitään vakavaa.

      Lainaa

    24. Tulos: +88 (90 ääntä)
      Hieman ohi aiheen, tietääkö kukaan missä tatuointi otettu? Mahtavaa jälkeä!

      Lainaa

    25. Tulos: +50 (54 ääntä)
      Hieno tatuointi. Kelpais kyllä mullekkin!

      Lainaa

    26. Tulos: +77 (79 ääntä)
      Gemma: Hieman ohi aiheen, tietääkö kukaan missä tatuointi otettu? Mahtavaa jälkeä!
      69 Tattoo nimisessä liikkeessä Helsingissä. Tatuoija on Tua.

      Lainaa

    27. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Gemma: Hieman ohi aiheen, tietääkö kukaan missä tatuointi otettu? Mahtavaa jälkeä!
      Tua, 69 Tattoo!

      Lainaa

    28. Tulos: -14 (28 ääntä)
      Lol: Hyvä pelastusyritys mammalta
      No aika huono kyl oli.

      Lainaa

    29. Tulos: -11 (37 ääntä)
      Rölli Riitasointu: Itselle osuu pahasti silmään tuo hymiö ekan kommentin jälkeen. Miksi pitää laittaa ristiriitaisia hymiöitä? Eikö niitä vois jättää pois sen sijaan, että joka lauseeseen iskee hymynaaman?
      Oletko kuullut sarkasmista?:-)

      Lainaa

    30. Tulos: +58 (62 ääntä)
      Hienoa että osasi pyytää anteeksi, vaikka vähän oudolta kuulostikin

      Lainaa

    31. Tulos: +52 (66 ääntä)
      : Nyt kyllä Katrin selitys omasta tyttärestään vähän ontuu, kuka muka teitittelee omaa lastaan (“Voisin suositella TEITÄ yhteen rooliin”) …?
      Voi huokaus. Suositella teitä ja alaston _pari_. Puhutaan monikosta. Monista ihmisistä. Tällä hetkellä kahdesta ihmisestä. Ei yhdestä. Mut on siinä kyllä harvinaisen vittumainen henkilö. Tiedän yhden joka on ihan kirjaimellisesti tuollainen lapselleen. Ihmisille pitäisi tehdä jonkinsortin persoonallisuustesti ja/tai vanhemmuuteen soveltuvuuskoe ennen kuin ne sais tehdä lapsia. Mikään ei ole niin suurta vitutusta aiheuttavaa kuin narsistinen äiti.

      Lainaa

    32. Käyttäjä 7.4.2016 14:09
      Tulos: +70 (78 ääntä)
      : Turha pyristellä kun paska on jo housuissa, Katri.
      Noinko kuuluu sanoa, kun joku pyytää anteeksi? Kun vertaa kaikenlaisiin jyriin joita täällä Feissarimokissa on aikain varrella tullut nähtyä, kyllä Katri saa minulta anteeksi. Sentään pahoitteli ja pyysi anteeksi. Vaihtoehtonahan olisi esim. kun huomaa tehneensä virheen, kieltäytyä missään tapauksessa myöntämästä sitä ja peittää se vielä kovempaan höyryämiseen. Varmuuden vuoksi vielä haukkua kaikki muut, että heissä se kaikki vika on. Sellaisiakin on nähty ihan tarpeeksi.

      Lainaa

    33. Käyttäjä 7.4.2016 14:16
      Tulos: +83 (83 ääntä)
      Mother of Vile Excrement: Tämä vanhempi ikäluokka on just sitä porukkaa, jonka mielestä kenelle tahansa saa möläyttää päin naamaa mitä tahansa. Esim. mummoni harrasti tällaista ja siksi kukaan ei halunnut liikkua hänen kanssaan julkisella paikalla, kun koko ajan sai pelätä että kenet se suututtaa seuraavaksi kun laukoo idioottimaisia mielipiteitään ääneen. Tyyliin “onko tuo lapsi joku vammainen kun on tuon näköinen?” “Onpa paksulla maatuskalla liian kireät housut!”. Eikä auttanut vaikka kuinka yritti naama punaisena hyssytellä, että ole mummo nyt jo hiljaa. Helkkari että hävetti. Ja sitten eukko ihmettelee ihan vilpittömän hämmästyneenä, että kukaan ei enää lähde hänen kanssaan mihinkään…
      Yksi pikku näkökanta tuohon. Vanhuksen käytös ja käytöksen hallinta voi muuttua myös muistisairauden tai jonkin muun iän tuoman sairauden takia. Tietenkään kaikkia huonokäytöksisiä ei voi tällä puolustaa, mutta ainakin jos ihmisen käytös kovasti muuttuu entiseen verrattuna, voi olla kyse jostain tällaisesta. Itse ainakaan en viitsi kovinkaan loukkaantua jos joku tuntematon vanhus töksäyttelee tai räyhää: ajattelen että entäpä jos on joku sairaus, muisti mennyt, ties miten hämmentynyt ja tilannetta tajuamaton ihminen siellä kuoren takana on. Sääli siinä vain herää. Ja jos erehdynkin ja siinä onkin vain joku luonnostaan huonokäytöksinen, en siinä mitään häviä jos en loukkaannu vaan säälin ;D

      Lainaa

    34. Tulos: -3 (15 ääntä)
      Wempula: ja valmiina saattaa olla aika tanan upean näköinen.
      No eipä! Haluan heti tietää kuka tuo tatuoija on.

      Lainaa

    35. Tulos: -105 (119 ääntä)
      Yhtäkään hienoa tatuointia en ole nähnyt että semmosen haluaisin ottaa.Naisille ei ainakaan sovi yhtään.Päinvastoin.Moni kaunis nainen mennyt pilaamaan itsensä kun välillä joka paikka sutattu jos jollain tikku-ukolla mikä on tullut sillä hetkellä mieleen ja sitä sitten kattelet loppuelämäs.

      Lainaa

    36. Tulos: +39 (39 ääntä)
      Nella: “Ei tuo vitun hokeminenkaan hyvää käytöstä ole” Anteeks, siis yks ihminen oli kerran sanonut ‘vittuku’ ja tän mielestä sitä hoetaan. Muutenkin huh huh mitä juttua tuolta Katrilta, puhuuko se noin oikeesti tyttärelleen?
      Minun äitini nimi ei ole Katri, mutta kyllä sieltä on tullut yhtä rakentavaa kritiikkiä viimeiset 30 vuotta. Tokikaan ei miksikään horoksi hauku, mutta mielenvikaiseksi ja muutoinkin arvostelee sekä älyäni että ulkonäköäni (painoa) ja muutenkin persoonaani. Sellaista se on.

      Lainaa

    37. Tulos: +67 (67 ääntä)
      Ei taida Feissarimokissa olla ennen ollutkaan hienoa tatuointia?

      Lainaa

    38. muukalainen 7.4.2016 22:31
      Tulos: +51 (55 ääntä)
      Mother of Vile Excrement: Tämä vanhempi ikäluokka on just sitä porukkaa, jonka mielestä kenelle tahansa saa möläyttää päin naamaa mitä tahansa. Esim. mummoni harrasti tällaista ja siksi kukaan ei halunnut liikkua hänen kanssaan julkisella paikalla, kun koko ajan sai pelätä että kenet se suututtaa seuraavaksi kun laukoo idioottimaisia mielipiteitään ääneen. Tyyliin “onko tuo lapsi joku vammainen kun on tuon näköinen?” “Onpa paksulla maatuskalla liian kireät housut!”. Eikä auttanut vaikka kuinka yritti naama punaisena hyssytellä, että ole mummo nyt jo hiljaa. Helkkari että hävetti. Ja sitten eukko ihmettelee ihan vilpittömän hämmästyneenä, että kukaan ei enää lähde hänen kanssaan mihinkään…
      samat ihmiset myös päivittelee kuinka nuoriso on pilalla ja ei osaa käyttäytyä.

      Lainaa

    39. Tulos: +1 (7 ääntä)
      ei tähän taas osaa sanoo muutakun voihan vittu...

      Lainaa

    40. Pädenkin 8.4.2016 2:17
      Tulos: -3 (27 ääntä)
      Nella: “Ei tuo vitun hokeminenkaan hyvää käytöstä ole” Anteeks, siis yks ihminen oli kerran sanonut ‘vittuku’ ja tän mielestä sitä hoetaan. Muutenkin huh huh mitä juttua tuolta Katrilta, puhuuko se noin oikeesti tyttärelleen?
      Mun äiti ainakin jaksais mainita asiasta paljon törkeämmin jos ottaisin ton kokosen tatuoinnin, ja ihan hyvä äiti se silti on :D jotkut äidit nyt vaan puhuu törkesti lapsilleen, ja iha hyvä mustaki silti tuli :D Ihan sulonen mummelihan toi ny on, on niitä paljon kauheampiakin... Ja raukka vaikutti olevan oikeasti pahoillaan virheestään +toi tatuointi on ainakin mun mielestä aivan älyttömän hieno!

      Lainaa

    41. Tulos: +89 (91 ääntä)
      Noi yli 60-vuotiaat on juuri niitä, jotka eivät tunnista facebookista kohtia "jakoi linkin", "tykkäsi sivusta", "tykkäsi käyttäjän...kommentista". Ne luulee lähes aina, että jutut ovat ko. kaverin. Eli uskoisin, että Katrin tytär tykkäsi Tattoo 69:n tatuointikuvasta ja se näkyi äidin sivulla. Siihen sitten Katri-äiti älähti, koska luuli kuvassa olevan tyttärensä käsivarsi. ("Miksi muuten se minun facebookissa näkyisi?!")

      Lainaa

    42. Tulos: -42 (60 ääntä)
      Sanoo Katri nyt jotain erityisen törkeää mielestänne? Ettei vain monella olisi mennyt kapinavaihde silmään ja tuossa nähdään enemmän sukupolvien välistä kuilua kuin siinä onkaan. Ekassa lauseessa Katri sanoo käytännössä, että tatuointi ei tule näyttämään yhtä hyvältä 30 vuoden päästä, mikä on kenties itsestäänselvyys mutta myös fakta. Toinenkin lause on fakta. Missikisoihin, eräisiin palveluammatteihin jne ei pääse, jos on isoja, näkyviä tatskoja. Ei ole mielestäni asiatonta muistuttaa "sulkeutuvista ovista", jos oma lapsi tatuointia pähkäilee. Ja kolmas pointti todistaa aika varmasti, että kuvittelee kirjoittavansa tyttärelleen suoraan. Vinkkaa ilmeisesti avustajan roolista jossain tuotannossa. Aika ronskia kielää toi "paneva", joten voidaan päätellä Katrin olevan suorapuheinen äiti. Sitä suuremmalla syyllä pitäisin tätä harmittomia äiti-tytär-keskustelua, joka on tullut väärään paikkaan. Ja kun Katri vielä asiallisesti pahoitteli, niin miksi pitää väkisin aktivoida "vanhat eivät saa puuttua nuorten omiin asioihin kuten tatskoihin"-tuohtumus?

      Lainaa

    43. Tulos: +60 (64 ääntä)
      Masa: Yhtäkään hienoa tatuointia en ole nähnyt että semmosen haluaisin ottaa.Naisille ei ainakaan sovi yhtään.Päinvastoin.Moni kaunis nainen mennyt pilaamaan itsensä kun välillä joka paikka sutattu jos jollain tikku-ukolla mikä on tullut sillä hetkellä mieleen ja sitä sitten kattelet loppuelämäs.
      Sinun sitä lienee turha pelätä katselevasi loppuelämääsi, kun kerran on jonkun ihan muun ihossa. Ihan samoin kuin sinun ei tarvitse katsella sinisilmäistä vaimoa mikäli palikka terhakoituu pelkistä ruskeasilmäisistä. Höhlä.

      Lainaa

    44. Tulos: -13 (23 ääntä)
      Kun on jo korviaan myöten kusessa kannattaa pitää suu kiinni.

      Lainaa

    45. Ihme nillitystä 8.4.2016 11:28
      Tulos: +71 (71 ääntä)
      Mitä sillä on väliä miltä ne tatuoinnit näyttävät vanhana? Rupsahdetaan me kaikki, oli tatskoja tai ei!

      Lainaa

    46. Ihme nillitystä 8.4.2016 11:31
      Tulos: +16 (20 ääntä)
      Pankola: Katri oli kyllä ihan oikeassa tatuoinnista. Paras wt-tunniste on musteella tuhrittu iho.
      Ei vaan Ed Hardy-paidat ;)

      Lainaa

    47. Tulos: +43 (43 ääntä)
      Kala: Minä olen päässyt kuulemaan, miten olen “hyi yök miten kammottavan laiha” kahden sellaisen ikuisella laihdutuskuurilla olevan vaa’allaseisojan mielestä. Minähän en siis ole laiha, vaan terveen painoinen, eivätkä nekään vaa’allaseisojat olleet mitään sotanorsuja, vaan aivan normaaleita, lapsenteon jäljiltä hieman löysistyneitä viisikymppisiä. Laihdutus ja jatkuva painosta jauhaminen viittaisi sen puoleen, että ne naiset ilmeisesti haluaisivat hieman pienemmiksi ja timmimmiksi… eli samanlaisiksi kuin minä. Toivottavasti onnistuisivat, niin sitten voisivat haukkua omaa peilikuvaansa kamalaksi, eikä tarvitsisi kiusata viattomia paikallesattuneita. Sinun tapauksessasi tuskin on kyse siitä, että haukkujat haluaisivat saada samanlaisen ihon kuin sinulla on, mutta pointti on sama: tuollaisten haukkujen laukomisen sijaan voisi vaikka olla hiljaa. Ei ole mitään mieltä aiheuttaa toisille pahaa mieltä osoittamalla heidän epäkohtiaan, jos omassakin olemuksessa on jotain korjaamisen varaa. Minullekin kerran yksi pönttöpäitten lauma piti tunkeilevia puheita kasvissyönnin epäterveellisyydestä, kun erehdyin kysymään itselleni sopivia annosvaihtoehtoja, ja haukkuparaatin jälkeen nämä sankarit painuivat tupakalle. Että onhan se psoriasis ikävä homma, mutta ainakaan et näytä vihaiselta haukkujalta Sinulle ei kehkeydy naamaan ennenaikaisia ryppyjä alituisen vihailmeen ylläpitämisen vuoksi, etkä kylvä ympärillesi pahaa oloa haukkumalla ihmisiä asioista, joista et tosiasiassa tiedä mitään. Ja jos oikein mustalle puolelle mennään, niin sinulla voi olettaa olevan enemmän elinvuosia jäljellä kuin haukkujillasi!
      Meikäläistä on aina mietittänyt, että miksi sellaisille ihmisille joilla on jokin näkyvä vamma tahi joku muu sairaus, niin miksi näille pitää juuri mennä sanomaa, että hyi kun olet niin ja niin. Meinaako nämä haukkujat ettei näillä ihmisillä ole silmiä päässä?

      Lainaa

    48. Tulos: +46 (52 ääntä)
      VaniljaKukkanen: Mulla on koko kehon kattava ilkeän, ruman ja helvetin pahan näköinen psoriasis. Toki en voi tilanteelleni oikein mitään mutta mullekin tulee joskus 50+ ihmiset kertomaan kuinka olen kammottavan ja ruman näköinen. Siltikin, en muusta haaveilekaan kuin siitä että saisin terveen pehmeän ja sileän ihon johon voisin käydä teetättämässä just tuollaisia ihania ja upeita kuvia. Toi 50+ ikäluokka ja siitä eteenpäin olevat ikäluokat ovat hassua kyllä juuri heitä jotka opettivat meille nuoremmille ettei toisia saa haukkua…
      50+ ikäluokka koostuu ihmisistä joille on kotona opetettu käytöstavat pieksämällä. Heillä ei ole aitoa kunnioitusta kanssaihmisiä kohtaan, vain pelko rangaiatuksesta jos käyttäytyy huonosti. Ja nyt kun ei ole enää rankaisijoita läsnä, voi siis käyttäytyä miten haluaa.

      Lainaa

    49. purppurakruunu 8.4.2016 23:21
      Tulos: +6 (10 ääntä)
      Sargee: 50+ ikäluokka koostuu ihmisistä joille on kotona opetettu käytöstavat pieksämällä. Heillä ei ole aitoa kunnioitusta kanssaihmisiä kohtaan, vain pelko rangaiatuksesta jos käyttäytyy huonosti. Ja nyt kun ei ole enää rankaisijoita läsnä, voi siis käyttäytyä miten haluaa.
      Eihän niitä kukaan edes kritisoi, kun ne on jo "liian vanhoja ymmärtämään."

      Lainaa

    50. Luonnonlaki 11.4.2016 10:12
      Tulos: -12 (18 ääntä)
      Miarez03: On muuten aika nätti tatuointi =D Harvemmin noin nättejä tällä sivustolla näkee…
      Mutta jumalattomasti pinta-alaa olkavarressa ja lisää tulossa.

      Lainaa

    51. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Masa: Yhtäkään hienoa tatuointia en ole nähnyt että semmosen haluaisin ottaa.Naisille ei ainakaan sovi yhtään.Päinvastoin.Moni kaunis nainen mennyt pilaamaan itsensä kun välillä joka paikka sutattu jos jollain tikku-ukolla mikä on tullut sillä hetkellä mieleen ja sitä sitten kattelet loppuelämäs.
      Moni kaunis nainen on mennyt pilaamaan elämänsä ottamalla ristikseen kaltaisesi idiootin. Jos jonkun mielestä naisella ei muuta virkaa ole kuin ulkonäöllään ja elämänvalinnoillaan miellyttää vastakkaista sukupuolta, niin saa pitääkin tunkkinsa.

      Lainaa

    52. Tulos: +26 (28 ääntä)
      Katrille voisin siteerata Pasilaa: - Tule pois internetistä kun et osaa kuitenkaan olla siellä

      Lainaa

    53. Tulos: +17 (21 ääntä)
      Mutta mihin Katri olisi tarvinnut panevaa paria, mutta ei ole saanut?

      Lainaa

    54. Tulos: +10 (10 ääntä)
      On muuten helvetin hieno tatuointi :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, tatuointi, arvostelu, palaute, kritiikki