Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Näin saat naisia, osa 16

Markuksen erikoinen lähestymistapa.
Näin saat naisia, osa 16

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 68 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1447 (1691 ääntä)
      Nojoo, hieman outo kaveri. Mutta ei nyt ihan hirveän asiallista Jennaltakaan ainakaan 2 ekaa viestiä

      Lainaa

    2. Nötkötti 21.4.2016 2:16
      Tulos: +1286 (1692 ääntä)
      Jenna tässä enemmän se moka on, ihme teinimäinen vittupääasenne.

      Lainaa

    3. Tulos: +1223 (1321 ääntä)
      Kyllähän se välillä ärsyttää jos "randomit" laittaa viestiä iskumielessä, mutta perus kunnioitus toisia kohtaan ja käytöstavat on hyvä pitää mielessä, varsinkin kun tämä Markus ei ollut mitenkään epäasiallinen itse. Ei-toivottuihin viesteihin on myös ihan ok olla vastaamatta.

      Lainaa

    4. KaroliinaCZ 21.4.2016 2:30
      Tulos: +217 (381 ääntä)
      Markus. Se, että olet vapaa, ei ole syy tutustumiseen naisiin tällä tavalla. Se on sen tulos.

      Lainaa

    5. Tulos: +479 (535 ääntä)
      Myötähäpeä on suuri molempia kohtaan.

      Lainaa

    6. totuudensana 21.4.2016 2:37
      Tulos: +291 (373 ääntä)
      Aika huvittaviahan tollaset Markukset on :-D Mutta kyllä Jennakin vähän tylyyn sävyyn puhuu burgerille, joka ei kuitenkaan tarkoita mitään pahaa :c

      Lainaa

    7. Tulos: +389 (429 ääntä)
      Liian vanha sulle.. Tuossa iässä se pari vuotta tuntuu niin paljolta. =)

      Lainaa

    8. spede pasanen haudan takaa 21.4.2016 2:53
      Tulos: -132 (234 ääntä)
      Kaverilla autismi t: tietäjä. Siinäs nauratte, joku huoltaja taas vahingossa päästänyt kirjaston koneelle.

      Lainaa

    9. Tulos: -51 (145 ääntä)
      2000 lukulaisetkin jo feissarimokissa, mä oon vanha o.O

      Lainaa

    10. Tulos: +237 (277 ääntä)
      Markus on joo vähän friikki, mutta ei ne käytöstavatkaan mitään maksa Jenna.

      Lainaa

    11. Tulos: +84 (122 ääntä)
      :D Yrittämisen puutteesta ei voi ainakaan syyttää, mut pitäs ymmärtää kun kieltäydytään. Sosiaaliset taidot kannattaa vähän kehittää, ne ei toimi kuin video pelissä kun sitä x:ää rämpyttää.

      Lainaa

    12. Ärsyyntynyt 21.4.2016 5:05
      Tulos: +378 (418 ääntä)
      Anteeksi nyt vain, mutta onko aina, kun joku käyttäytyy hassusti, pakko häntä sanoa burgeriksi? Menee samaan kastiin homottelun ja muun vastaavan idiotismin kanssa, ja on erittäin loukkaavaa. Itselläni on diagnosoitu Asperger. Joka kerta tuntuu melkoisen pahalta tulla rinnastetuksi kaiken maailman friikkeihin, kun burger-sanasta on tullut yleinen haukkumasana. Suurin osa diagnoosin saaneista on ihan tavallisia ihmisiä, joilla nyt vain sattuu olemaan esim. aistiyliherkkyys ja taipumus vältellä ihmiskontakteja.

      Lainaa

    13. totuudensana 21.4.2016 5:55
      Tulos: -144 (212 ääntä)
      Ärsyyntynyt: Anteeksi nyt vain, mutta onko aina, kun joku käyttäytyy hassusti, pakko häntä sanoa burgeriksi? Menee samaan kastiin homottelun ja muun vastaavan idiotismin kanssa, ja on erittäin loukkaavaa.
      No siis esim homotteluhan on ihan eri asia (olettaen että tarkoitat sitä että jotain heteroa haukutaan homoksi), koska siinä toista ihmistä haukutaan sanalla mitä hän ei ole. Burgerillahan tarkoitetaan sosiaalisesti kömpelöä henkilöä, mikä Markus selvästi on. Itsellä myös Asperger diagnosoitu :D

      Lainaa

    14. nettilanttutohtori 21.4.2016 7:00
      Tulos: -42 (90 ääntä)
      Autismispektrin häiriöiden diagnoosin olennaisin osa on sosiaaliset vaikeudet. Vaikeudet vuorovaikutuksessa ja kyvyssä ymmärtää muita ihmisiä sekä sosiaalisia tilanteita. Toki sosiaalisesti kömpelöitä on muitakin kuin as-diagnoosilla. Markuksella on selvästi vaikeuksia sosiaalisessa ymmärryksessä, joten on helppo sanoa burgeriksi, mutta vaikuttaa enemmän kehitysvammaiselta kuin autistiselta. Kannattaa Ärsyyntynyt muistaa, että diagnoosi ei määritä ketään. Ei sinua kukaan muu rinnasta kyseiseen Markukseen kuin sinä itse. Ei kukaan syöpädiagnoosillakaan itke, vaikka jollain friikillä olisi sama syöpädiagnoosi ja kuvittele, että häntä pidettäisiin samanlaisena.

      Lainaa

    15. Tulos: +200 (264 ääntä)
      Kyllä se on Jenna joka tässä mokassa mokasi. Markuksen lähestymisyritys on toki erittäin kömpelö, mutta lähinnä liikuttavalla tavalla. Jenna taas käyttäytyy kuin kusipää.

      Lainaa

    16. IsmokalervoLaitela 21.4.2016 7:56
      Tulos: +122 (146 ääntä)
      Eikö tosta aika nopeasti huomaa et on vähän eri tavalla käyvä henkilö, Jenna vaikuttaa 15-weeltä niiq

      Lainaa

    17. Tulos: +79 (103 ääntä)
      "Liian vanha sulle", jep jep, 18-vuotias on NIIN VANHA JA AIKUINEN. T. 27-vuotias (eli liian vanha sulle)

      Lainaa

    18. Tulos: +48 (126 ääntä)
      Deittipalstoilla pyöriessä tuollaisia tulee listoille n. 5 juuri tuollaista äijää/poikalasta päivässä, ja jossain vaiheessa minun vastaukseni o(li)vat kyllä ihan samaa tasoa Jennan kanssa - tosin yleensä ilman kiroilua. Suurin osa tuli kyllä englanninkielellä jostain suurten vesien takaa, mikä tietenkin vähensi keskusteluhalukkuutta entisestään. Ehkä tämä jeppe oli Jennalle se päivän kuudes, mitä ei millään enää oikeasti jaksanut.

      Lainaa

    19. Tulos: +89 (99 ääntä)
      totuudensana: No siis esim homotteluhan on ihan eri asia (olettaen että tarkoitat sitä että jotain heteroa haukutaan homoksi), koska siinä toista ihmistä haukutaan sanalla mitä hän ei ole. Burgerillahan tarkoitetaan sosiaalisesti kömpelöä henkilöä, mikä Markus selvästi on. Itsellä myös Asperger diagnosoitu
      Eikä ole.

      Lainaa

    20. Tulos: +65 (95 ääntä)
      Nipo: Deittipalstoilla pyöriessä tuollaisia tulee listoille n. 5 juuri tuollaista äijää/poikalasta päivässä, ja jossain vaiheessa minun vastaukseni o(li)vat kyllä ihan samaa tasoa Jennan kanssa – tosin yleensä ilman kiroilua. Suurin osa tuli kyllä englanninkielellä jostain suurten vesien takaa, mikä tietenkin vähensi keskusteluhalukkuutta entisestään. Ehkä tämä jeppe oli Jennalle se päivän kuudes, mitä ei millään enää oikeasti jaksanut.
      No mutta oliko pakko vastata? Olisi ihan hyvin voinut ignoorata koko Markuksen. Ei kaikkiin randomeiden viesteihin ole mikään pakko vastata. Tietysti jos viestejä tulee jatkuvalla syötöllä eikä kaveri osaa luovuttaa hyvän sään aikana, niin silloin voi sanoa, että "lopettaisitko, toi ärsyttää?". Mua häiritsi jostain syystä tuo hokeminen, ettei oo tapana randomeihin tutustua. Saattoi ehkä tossa vaiheessa sanoa niin ajattelemattomuuttaan, mutta kuulosti typerältä. Eikö hänen kaverinsa ole jossain vaiheessa olleet hänelle "randomeita", kunnes on tutustunut heihin? Vai onko hän tuntenut kaikki tuttavansa niin kauan kun hän on elänyt?

      Lainaa

    21. Tulos: +66 (76 ääntä)
      joo: 2000 lukulaisetkin jo feissarimokissa, mä oon vanha o.O
      ainakin kun viimeksi katoin, emme elä vuotta 2017

      Lainaa

    22. Tulos: +36 (90 ääntä)
      Elli: Kyllähän se välillä ärsyttää jos “randomit” laittaa viestiä iskumielessä, mutta perus kunnioitus toisia kohtaan ja käytöstavat on hyvä pitää mielessä, varsinkin kun tämä Markus ei ollut mitenkään epäasiallinen itse. Ei-toivottuihin viesteihin on myös ihan ok olla vastaamatta.
      Ei pissiskanoilla ole koskaan käytöstapoja. Heistä tulee usein myös v*ttumoisia aikuisia jotka eivät kunnioita ketään tai mitään.

      Lainaa

    23. Tulos: +82 (156 ääntä)
      Tuon perusteella tuo Jenna on tänne tuon lähettäny, mut nyt sanoisin kyllä että itse Jenna tässä onse moka. Hyi luoja mikä lehmä.

      Lainaa

    24. Tulos: -143 (169 ääntä)
      Ärsyyntynyt: Anteeksi nyt vain, mutta onko aina, kun joku käyttäytyy hassusti, pakko häntä sanoa burgeriksi? Menee samaan kastiin homottelun ja muun vastaavan idiotismin kanssa, ja on erittäin loukkaavaa. Itselläni on diagnosoitu Asperger. Joka kerta tuntuu melkoisen pahalta tulla rinnastetuksi kaiken maailman friikkeihin, kun burger-sanasta on tullut yleinen haukkumasana. Suurin osa diagnoosin saaneista on ihan tavallisia ihmisiä, joilla nyt vain sattuu olemaan esim. aistiyliherkkyys ja taipumus vältellä ihmiskontakteja.
      Mitäs se burgeri siellä ulisee?

      Lainaa

    25. Tulos: +95 (107 ääntä)
      noihan sopis toisilleen täydellisesti. nuori mies ei tunnu välittävän lainkaan, vaikka neitosen käytös on täydellisen sivistymätöntä. ennusteet parisuhteen toimimiselle ovat loistavat.

      Lainaa

    26. Mark Spenser 21.4.2016 10:21
      Tulos: +52 (58 ääntä)
      Markus ottaa ensimmäisiä hapuilevia askeliaan polulla joka ei välttämättä johda minnekään.

      Lainaa

    27. Tulos: +35 (109 ääntä)
      Naisille voi oikeasti tulla noita viestejä aika usein, jos ei ole laittanut kaikkia mahdollisia estoja päälle. Kokemuksesta tiedän, että oudoille tyypeille on parempi vastata tylysti tai jättää vastaamatta - niin surullista kuin se onkin. Jos olet ystävällinen, niin seuraavaksi pyydetään seurustelemaan (siis sen 10 min juttelun jälkeen!) ja kun kieltäydyt, alkaa itkeminen syvässä itsesäälissä. Parempi ettei vahingossa anna turhaa toivoa. Lisäksi tuo on voinut olla kahdeskymmenes vastaava Jennalle lyhyen ajan sisään, ja jossain vaiheessa sitä ei jaksa enää olla kiva. Itse en tykkää siitä, että baarissa tullaan "juttelemaan kivasti" eli iskemään, joten en pidä siitä myöskään facebookissa. (ja huom. jutella voi myös ilman taka-ajatuksia, mutta harva mies niin tekee. Naisista ei ole kokemusta)

      Lainaa

    28. Tulos: +27 (69 ääntä)
      Jenna vaikuttaa kyllä suhteellisen rasittavalta ihmiseltä, että pysy Markus jatkossakin kaukana. Voi huoletta käyttää termiä tusinamuija.

      Lainaa

    29. Käyttäjä 21.4.2016 10:31
      Tulos: +117 (131 ääntä)
      dolan dug: Mitäs se burgeri siellä ulisee?
      Huonot sosiaaliset taidot voi olla näköjään muillakin kuin aspergereillä.

      Lainaa

    30. totuudensana 21.4.2016 10:41
      Tulos: -37 (51 ääntä)
      Ems: totuudensana: No siis esim homotteluhan on ihan eri asia (olettaen että tarkoitat sitä että jotain heteroa haukutaan homoksi), koska siinä toista ihmistä haukutaan sanalla mitä hän ei ole. Burgerillahan tarkoitetaan sosiaalisesti kömpelöä henkilöä, mikä Markus selvästi on. Itsellä myös Asperger diagnosoitu Eikä ole.
      No siis sellasessa tilanteessa, jos huudellaan jollekin että “vitun burgeri :DD” tjsp niin kyllähän se siinä on rinnastettavissa tuohon homotteluun jne, kun siinä on tarkoituskin loukata. Mutta sitten tälleen kun esim netissä puhuu jostain ihmisestä ja sanoo sitä burgeriks ni ei se mun mielestä mitenkään “erittäin loukkaavaa” ole, niinkuin tuo yks aspi sanoi. Burgeria vois imo nimittää "lieväks vittuilusanaks"

      Lainaa

    31. Tulos: +35 (69 ääntä)
      Olipa masentavan tyly käytös Jennalla :(

      Lainaa

    32. Tulos: +13 (33 ääntä)
      Janne: Liian vanha sulle.. Tuossa iässä se pari vuotta tuntuu niin paljolta. =)
      Tottakai. Tuossa iässä ehtii kehittyä aika paljon parissa vuodessa. Tyttöjä pidetään myös kypsempinä kuin samanikäisiä poikia.

      Lainaa

    33. Tulos: +117 (137 ääntä)
      "Hyväksyit henkilön Markus pyynnön" NO MIKSI HELVETISSÄ NIIN TEIT jos ei kiinnosta jutella randomien kanssa? Ai kävikö mielessä et vois tulla feissarimoka-matskuu?

      Lainaa

    34. Tulos: +48 (64 ääntä)
      totuudensana: No siis esim homotteluhan on ihan eri asia (olettaen että tarkoitat sitä että jotain heteroa haukutaan homoksi), koska siinä toista ihmistä haukutaan sanalla mitä hän ei ole. Burgerillahan tarkoitetaan sosiaalisesti kömpelöä henkilöä, mikä Markus selvästi on. Itsellä myös Asperger diagnosoitu
      Eikä tarkoiteta, Asperger on ihan diagnoosi, eikä välttämättä tarkoita sosiaalista kömpelyyttä, sosiaalinen kömpelyys taas voi esiintyä ilman Aspergeria. Joku voi olla sekä täysi ääliö että omata kyseisen diagnoosin, mutta se on samaa kuin että joku voi olla sekä kissanomistaja että norjalainen, sattuuhan sitä, mutta toinen ei mitenkään seuraa toisesta. Ja missäänhän ei ole kirjoitettu ettei moka voi olla keskustelun molemmat osapuolet -itsekin olen kerran ollut nuori nainen ja kun vaikkapa baarissa joku tulee tytöttelemään kahdennentoista kerran saman illan kuluessa, niin hermo voipi mennä. Mutta FB'ssa on tämä kätevä funktio jolla voi estää ihmisten viestit, ei ole mitään syytä jäädä riitelemään.

      Lainaa

    35. Tulos: +72 (86 ääntä)
      No onhan tuo nyt aika creepy. Joku random alkaa laittelemaan tuollaisia viestejä. Siis joku jota et ole ikinä nähnyt. Mut en tajua miksei se vaan blokannut sitä suoraan. Miksi alkaa keskustelemaan sen ihmeemmin kun voi kysyä "tunnetaanko me" ja kun toinen vastaa jtn ihan ihmeellistä niin 'estä käyttäjä' eikä se vaivaa sinua enää ikinä. Ellei tee uutta accountia.

      Lainaa

    36. Tulos: +46 (52 ääntä)
      gerard: “Hyväksyit henkilön Markus pyynnön” NO MIKSI HELVETISSÄ NIIN TEIT jos ei kiinnosta jutella randomien kanssa? Ai kävikö mielessä et vois tulla feissarimoka-matskuu?
      Haha. Jos asia olikin näin, niin Jenna mokas vielä pahemmin ihan ite.
      Sannni: Eikä tarkoiteta, Asperger on ihan diagnoosi, eikä välttämättä tarkoita sosiaalista kömpelyyttä, sosiaalinen kömpelyys taas voi esiintyä ilman Aspergeria. Joku voi olla sekä täysi ääliö että omata kyseisen diagnoosin, mutta se on samaa kuin että joku voi olla sekä kissanomistaja että norjalainen, sattuuhan sitä, mutta toinen ei mitenkään seuraa toisesta. Ja missäänhän ei ole kirjoitettu ettei moka voi olla keskustelun molemmat osapuolet -itsekin olen kerran ollut nuori nainen ja kun vaikkapa baarissa joku tulee tytöttelemään kahdennentoista kerran saman illan kuluessa, niin hermo voipi mennä. Mutta FB’ssa on tämä kätevä funktio jolla voi estää ihmisten viestit, ei ole mitään syytä jäädä riitelemään.
      Niin ja Asperger ei ole mikään käytös- tai persoonallisuushäiriö. Aspergerista kärsiviä on todella erilaisia ihmisiä laidasta laitaan.

      Lainaa

    37. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Ems: No mutta oliko pakko vastata? Olisi ihan hyvin voinut ignoorata koko Markuksen. Ei kaikkiin randomeiden viesteihin ole mikään pakko vastata. Tietysti jos viestejä tulee jatkuvalla syötöllä eikä kaveri osaa luovuttaa hyvän sään aikana, niin silloin voi sanoa, että “lopettaisitko, toi ärsyttää?”. Mua häiritsi jostain syystä tuo hokeminen, ettei oo tapana randomeihin tutustua. Saattoi ehkä tossa vaiheessa sanoa niin ajattelemattomuuttaan, mutta kuulosti typerältä. Eikö hänen kaverinsa ole jossain vaiheessa olleet hänelle “randomeita”, kunnes on tutustunut heihin? Vai onko hän tuntenut kaikki tuttavansa niin kauan kun hän on elänyt?
      Luultavasti eivät randomeita silloinkaan vaan jossain samassa kontekstissa tavanneet, randomiahan on se jos joku ilman mitään oikein näkyvää syytä alkaa puhelemaan varsinkaan noin suorasti.

      Lainaa

    38. Tulos: +2 (20 ääntä)
      Ems: Mua häiritsi jostain syystä tuo hokeminen, ettei oo tapana randomeihin tutustua. Saattoi ehkä tossa vaiheessa sanoa niin ajattelemattomuuttaan, mutta kuulosti typerältä. Eikö hänen kaverinsa ole jossain vaiheessa olleet hänelle “randomeita”, kunnes on tutustunut heihin? Vai onko hän tuntenut kaikki tuttavansa niin kauan kun hän on elänyt?
      Ei se kylläkään niin sanonut vaan vastasi kysymykseen "tykkäätsää musta"...

      Lainaa

    39. Tulos: +59 (73 ääntä)
      Ei Jenna kyllä vaikuta siltä, että olisi kosijalleen liian vanha.

      Lainaa

    40. Tulos: -17 (33 ääntä)
      17 vuotta täyttävä Markus, joka yrittää epätoivoisesti hommata random muijia Facebookista? Tuntomerkit pätevät täydellisesti erään tuttuuni... Helkkari kun haluaisi nähdä sukunimen.

      Lainaa

    41. Tulos: +22 (34 ääntä)
      NatsoNopsa: 17 vuotta täyttävä Markus, joka yrittää epätoivoisesti hommata random muijia Facebookista? Tuntomerkit pätevät täydellisesti erään tuttuuni… Helkkari kun haluaisi nähdä sukunimen.
      Lisään kuitenkin että viestien toinen osapuoli on myös inhottava ihminen,kun on (todennäköisesti) itse tänne lähettänyt

      Lainaa

    42. Tulos: +65 (75 ääntä)
      Vähän kakspiippunen juttu miten noihin pitäs suhtautua. Jos sanot vaan evvk, niin oot tyly ja huono ihminen, koska hyvväähän se vaan tarkottaa. Jos taas sanot kiitos, mutta ei kiitos, se tarkottaa monen markuksen mielestä että olet kiinnostunut koska olit kuitenki kohtelias ja vastasit jajaja... Viimenen virhe on laittaa hymiö perään. Molemmissa tapauksissa jankutus jatkuu ja jatkuu. Eli jos ei kiinnosta random-markukset nii ainoa vaihtoehto on ignoorata ja blokata tyyppi.

      Lainaa

    43. Tulos: +45 (65 ääntä)
      Toivottavasti Jenna lukee näitä kommentteja ja ymmärtää oman ääliöimäisyytensä. Nuo randomit voi keskeyttää heti alkuun, paitsi kun haluaa -tässä tapauksessa- huonoa materiaalia feissarimokiin.

      Lainaa

    44. Tulos: +56 (70 ääntä)
      "ja kukahan vittu sie oot" Kuulostat Jenna niin kypsältä..

      Lainaa

    45. totuudensana 21.4.2016 15:30
      Tulos: -21 (43 ääntä)
      Sannni: Eikä tarkoiteta, Asperger on ihan diagnoosi, eikä välttämättä tarkoita sosiaalista kömpelyyttä, sosiaalinen kömpelyys taas voi esiintyä ilman Aspergeria. Joku voi olla sekä täysi ääliö että omata kyseisen diagnoosin, mutta se on samaa kuin että joku voi olla sekä kissanomistaja että norjalainen, sattuuhan sitä, mutta toinen ei mitenkään seuraa toisesta. Ja missäänhän ei ole kirjoitettu ettei moka voi olla keskustelun molemmat osapuolet -itsekin olen kerran ollut nuori nainen ja kun vaikkapa baarissa joku tulee tytöttelemään kahdennentoista kerran saman illan kuluessa, niin hermo voipi mennä. Mutta FB’ssa on tämä kätevä funktio jolla voi estää ihmisten viestit, ei ole mitään syytä jäädä riitelemään.
      Tässä pitää tietää että burgerilla ei tarkoiteta ihmistä jolla on Asperger, vaan ihmistä jolla on yleensäkin ottaen sosiaalista kömpelyyttä jne. https://urbaanisanakirja.com/word/burgeri/

      Lainaa

    46. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Itekkin saanu kyseiseltä henkilöltä viestiä, en näköjään oo ainoa.

      Lainaa

    47. Tulos: -44 (46 ääntä)
      Itse en ainakaan ole koskaan nähnyt mitään yhteyttä burgerilla ja aspergerilla. Ensimmäistä sanaa käytän sillon tällöin nimenomaan sosiaalisesti kömpelöistä henkilöistä, mutta en kuitenkaan käsitä mikä yhteys sanoilla olisi?

      Lainaa

    48. Tulos: +50 (58 ääntä)
      Kölvi: Itse en ainakaan ole koskaan nähnyt mitään yhteyttä burgerilla ja aspergerilla. Ensimmäistä sanaa käytän sillon tällöin nimenomaan sosiaalisesti kömpelöistä henkilöistä, mutta en kuitenkaan käsitä mikä yhteys sanoilla olisi?
      Sana burgeri on tullut nimen omaan väkisin vääntämällä sanasta asperger. asperger -> asberger -> ass berger -> ass burger -> burger -> burgeri

      Lainaa

    49. Tulos: +28 (30 ääntä)
      spede pasanen haudan takaa: Kaverilla autismi t: tietäjä. Siinäs nauratte, joku huoltaja taas vahingossa päästänyt kirjaston koneelle.
      Tai sitte vaan nuorempi ku mitä väittää. Varsinki ala-asteella oli kova juttu valehdella ikänsä netissä, eikä sit tullu ikinä ajateltua että jos valehtelee sen liian vanhaksi niin ihmiset saattaa huomata eron. (Lähinnä koska luuli ittekki olevansa henkisesti yhtä vanha)

      Lainaa

    50. Tulos: +45 (51 ääntä)
      totuudensana: No siis esim homotteluhan on ihan eri asia (olettaen että tarkoitat sitä että jotain heteroa haukutaan homoksi), koska siinä toista ihmistä haukutaan sanalla mitä hän ei ole. Burgerillahan tarkoitetaan sosiaalisesti kömpelöä henkilöä, mikä Markus selvästi on. Itsellä myös Asperger diagnosoitu
      Meinaatko että minuakin saa ihan rauhassa kutsua läskiksi, koska minähän olen läski, eikä se ole haukkumista?

      Lainaa

    51. Tulos: +19 (21 ääntä)
      Ja jotkut väittää että persoonallisuus on tärkeämpää kuin kauneus... voinpa arvata että Markus ei suinkaan jäänyt asiasta jankkaamaan koska Jenna vaikutti niin ihanalta persoonallisuudelta.

      Lainaa

    52. Tulos: +34 (44 ääntä)
      Mursu: Nuoret tytöt, olkaa rohkeasti tylyjä tässä tilanteessa.
      Vaikka hieman vajaalla 30 vuoden kokemuksella olen empiirisesti havainnut, että lähes kaikkiin miesten (ilman mitään muuta ilmeistä syytä tapahtuviin) lähestymisyrityksiin liittyy pillunsaantiaikeet, en jatkossakaan aio kohdella ketään miestä potentiaalisena raiskarina/seksuaalisena saalistajana, vaan kohtelen kaikkia sukupuoleen katsomatta yhtä ystävällisesti - tai ainakin tasapuolisen vittumaisesti. Jennalle vinkkivitonen - jos ei kiinnosta, ignoreta. Vaikka yrität vastata kuinka tylysti ja vittumaisesti hyvänsä, pelkkä keskusteluyhteyden avaus on toivonpilkahdus miehelle. Mies saattaa kuvitella puhuvansa naisen vastustuksen ympäri, kun nainen on tehnyt heti sen mokan että on vastannut ja näin jo osoittanut kiinnostusta. Tai siis "osoittanut kiinnostusta".

      Lainaa

    53. tilipitappi 22.4.2016 0:23
      Tulos: -3 (37 ääntä)
      "älä vastaa tai se saattaa kiinnoostua" te tattiaivot jotka näin sanotte olette varmaan myös sitä mieltä että naisen vaatetus oikeuttaa raiskaamisen. Eikö jumanksuta voi enää olla edes ystävällinen ettei sitä tulkita kiinnostukseksi. Hhhuuu

      Lainaa

    54. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Oi, mäkin olen saanut Markukselta viestin! "Moi ollen Markus". Meinasin äikänopena korjata virheellisen potentiaalin muotoon 'lienen' mutta päätin sitten jättää kokonaan vastaamatta.

      Lainaa

    55. Tulos: +23 (27 ääntä)
      penni: Vähän kakspiippunen juttu miten noihin pitäs suhtautua. Jos sanot vaan evvk, niin oot tyly ja huono ihminen, koska hyvväähän se vaan tarkottaa. Jos taas sanot kiitos, mutta ei kiitos, se tarkottaa monen markuksen mielestä että olet kiinnostunut koska olit kuitenki kohtelias ja vastasit jajaja… Viimenen virhe on laittaa hymiö perään. Molemmissa tapauksissa jankutus jatkuu ja jatkuu. Eli jos ei kiinnosta random-markukset nii ainoa vaihtoehto on ignoorata ja blokata tyyppi.
      Nojaa, kerran sain samalla lailla randomilta fb viestin, jossa pyydettiin kaakaolle. Vastasin "kiitos kutsusta, mutta en mä taida kuitenkaan lähteä :)". Ei poika siitä itseensä ottanut vaan totesi sen olleen nopea keskustelu.

      Lainaa

    56. Tulos: +9 (15 ääntä)
      tyttö: Nojaa, kerran sain samalla lailla randomilta fb viestin, jossa pyydettiin kaakaolle. Vastasin “kiitos kutsusta, mutta en mä taida kuitenkaan lähteä :)”. Ei poika siitä itseensä ottanut vaan totesi sen olleen nopea keskustelu.
      Niin. Silläpä sanoinki että monen markuksen, en markusten. Poikkeuksiakin varmasti on.

      Lainaa

    57. Tulos: +6 (16 ääntä)
      Nykyään tuntemattomilta pitää hyväksyä viestipyyntö jotta voi heidän viesteihin vastata. Tuskin on kaveripyyntöä kuitenkaan hyväksynyt...

      Lainaa

    58. Tulos: +15 (17 ääntä)
      Litton: Tai sitte vaan nuorempi ku mitä väittää. Varsinki ala-asteella oli kova juttu valehdella ikänsä netissä, eikä sit tullu ikinä ajateltua että jos valehtelee sen liian vanhaksi niin ihmiset saattaa huomata eron. (Lähinnä koska luuli ittekki olevansa henkisesti yhtä vanha)
      Jätkä on muistaakseni -99, ja on laittanut paikkakunnan melkein jokaiselle tytölle tuollaisia viestejä. Mukava kaveri sinänsä, hieman yksinäinen

      Lainaa

    59. offtopiikkia niin että hurisee 23.4.2016 21:25
      Tulos: +33 (37 ääntä)
      Mulle tulee aspergerin/autismin käytöstä haukkumasana (tai "lievänä vittuilusanana") vähän samanlainen fiilis kuin "tää postaus aiheutti mulle syövän" kommenteista. Musta sairausten ja kliinisten diagnoosien väärinkäyttäminen haukkumiseen ja läpän heittämiseen netissä on aika mautonta puuhaa. Toisaalta netissä on niin paljon mauttomuutta muutenkin, että ihmekös tuo. Yllätyksenä mulle tässä kommenttiketjussa tuli se, että sanan "burgeri" käyttö on näemmä yleistyny niin paljon että porukka ei enää edes tajua mistä kantasanasta se tulee.

      Lainaa

    60. Tulos: -45 (55 ääntä)
      KYSELY! Tuntematon henkilö haluaa jutella kanssasi Facebookissa. Mitä vastaat? PEUKKU YLÖS = Ja kukaha vittu sie oot PEUKKU ALAS = Tunnetaanko me?

      Lainaa

    61. Tulos: +12 (26 ääntä)
      Jenna toivottavasti luet tän kommentin: OLET NOLOMPI KU MARKUS

      Lainaa

    62. Tulos: +18 (28 ääntä)
      Mä oon kyllä aivan sitä mieltä, että vaikka ois 100. ärsyttävä viesti päivän sisään, ei tarvii olla ilkeä. Itse en edes kehtaa ignoorata koskaan, koska siellä toisessa päässä kirjoittamassa kuitenkin on ihan oikea elävä ihminen, jolla on tunteita ja ajatuksia myös. Toki ignooraminenkin on parempi vaihtoehto kuin tollanen törkeä käyttäytyminen... Jos itselläni ei ole mitään kiinnostusta johonkin randomin viestiyrityksiin, niin vastaan harvoin tai lyhyesti tai jotain, mutta YSTÄVÄLLISESTI. Toki voi suoraan sanoa että kiitos mutta ei kiitos, mutta senkin voi sanoa YSTÄVÄLLISESTI. Miks olla tarkotuksella toiselle elävälle ja tuntevalle ihmisille tahallaan ilkeä ja aiheuttaa pahaa?

      Lainaa

    63. Tulos: -5 (21 ääntä)
      Pädenkin: Mä oon kyllä aivan sitä mieltä, että vaikka ois 100. ärsyttävä viesti päivän sisään, ei tarvii olla ilkeä. Itse en edes kehtaa ignoorata koskaan, koska siellä toisessa päässä kirjoittamassa kuitenkin on ihan oikea elävä ihminen, jolla on tunteita ja ajatuksia myös. Toki ignooraminenkin on parempi vaihtoehto kuin tollanen törkeä käyttäytyminen… Jos itselläni ei ole mitään kiinnostusta johonkin randomin viestiyrityksiin, niin vastaan harvoin tai lyhyesti tai jotain, mutta YSTÄVÄLLISESTI. Toki voi suoraan sanoa että kiitos mutta ei kiitos, mutta senkin voi sanoa YSTÄVÄLLISESTI. Miks olla tarkotuksella toiselle elävälle ja tuntevalle ihmisille tahallaan ilkeä ja aiheuttaa pahaa?
      Mutta kun se ystävällisyys ei välttämättä TOIMI. Olet ystävällinen -> "hei tuotaha kiinnostaa" -> turhaa toivoa ja pahaa mieltä. Kokemuksesta voin sanoa, että Markuksen kaltaisille tyypeille on paran olla vttupää :( muuten vain innostuvat

      Lainaa

    64. Tulos: -2 (14 ääntä)
      Ärsyyntynyt: Anteeksi nyt vain, mutta onko aina, kun joku käyttäytyy hassusti, pakko häntä sanoa burgeriksi? Menee samaan kastiin homottelun ja muun vastaavan idiotismin kanssa, ja on erittäin loukkaavaa. Itselläni on diagnosoitu Asperger. Joka kerta tuntuu melkoisen pahalta tulla rinnastetuksi kaiken maailman friikkeihin, kun burger-sanasta on tullut yleinen haukkumasana. Suurin osa diagnoosin saaneista on ihan tavallisia ihmisiä, joilla nyt vain sattuu olemaan esim. aistiyliherkkyys ja taipumus vältellä ihmiskontakteja.
      vittu mikä kommentti? sä et halua että SUA rinnastetaan kaiken maailman friikkeihin, koska sulla on asperger ja aspergerit on ihan normaaleja ihmisiä. ei tullu mielee et myös ne friikit on normaaleja ihmisiä? niin kuin kaikki muutkin. toi on just tommonen Not in my backyard -asenne.

      Lainaa

    65. Tulos: -10 (12 ääntä)
      tosi autistinen keskustelu kyllä :D

      Lainaa

    66. Syötävä kesyhanhi 29.8.2020 3:43
      Tulos: -3 (9 ääntä)
      jake: Nojoo, hieman outo kaveri. Mutta ei nyt ihan hirveän asiallista Jennaltakaan ainakaan 2 ekaa viestiä
      No mitäköhän vittua nyt taas? Mitä Jenna on velkaa jollekin randomille Markukselle joka vonkaa tuntemattomia Facebookissa?

      Lainaa

    67. Perverssi marja 29.8.2020 18:10
      Tulos: 0 (8 ääntä)
      Syötävä kesyhanhi: No mitäköhän vittua nyt taas? Mitä Jenna on velkaa jollekin randomille Markukselle joka vonkaa tuntemattomia Facebookissa?
      Asiallisen vastauksen? Kohteliaan "Kiitos, mutta ei kiitos!" -kommentin?

      Lainaa

    68. Nokkela soturi 4.1.2021 13:01
      Tulos: +3 (9 ääntä)
      Kuvittelikohan Jenna oikeasti tätä lähettäessään että hän on tässä keskustelussa "voittaja"? Tai että hän jollain tasolla servasi Markuksen?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: viesti, yksityisviesti, keskustelu, tuntematon