Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 134

Reppu 15 euroa. Harmi, että siinä piilee yksi ylitsepääsemätön ongelma...
Kirpputorin löytöjä, osa 34

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 20 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1498 (1506 ääntä)
      Ainoa epäselvä tässä jutussa on Tytti itse.

      Lainaa

    2. Raakakauppa 3.12.2015 1:03
      Tulos: +957 (1025 ääntä)
      "AV jos saan kännykän punaisena" "Tää puhelin on kyllä keltainen, kuten kuvassa näkyy" "Mutta kaupassa näin punaisia :("

      Lainaa

    3. Pajatsonakki 3.12.2015 1:09
      Tulos: +583 (609 ääntä)
      Siitä tulee vitun hyvä kun sen maalaa keltaseksi

      Lainaa

    4. Tulos: +832 (858 ääntä)
      Myydään kurkku. "Saisko makkaraa?" "Ei ku tää on kurkku" "Jaa, kuva on vähän epäselvä. Kaupassa näin makkaraa..."

      Lainaa

    5. Myrkkymuratti 3.12.2015 4:06
      Tulos: +99 (193 ääntä)
      "Vai saisko keltasena?" "Juu totta kai, ootas ku omin kätösin värjään repun keltaseks!"

      Lainaa

    6. Tulos: +76 (228 ääntä)
      Ehkä Tytti ajatteli että kuva on netistä otettu ja halusi varmistaa asian? Fb:n kirppis-sivuilla näkee näitäkin aika paljon.

      Lainaa

    7. Ministeri Nieminen 3.12.2015 5:41
      Tulos: -109 (177 ääntä)
      Tytti saattaa olla värisokea, eikä syystä tai toisesta halua asiaa fb:ssa toitottaa.

      Lainaa

    8. Tulos: +243 (249 ääntä)
      Meow: Ehkä Tytti ajatteli että kuva on netistä otettu ja halusi varmistaa asian? Fb:n kirppis-sivuilla näkee näitäkin aika paljon.
      Selitys ehkä menisi läpi, jos Tytti olisi lopettanut heti alkuunsa.

      Lainaa

    9. Tulos: +328 (348 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Tytti saattaa olla värisokea, eikä syystä tai toisesta halua asiaa fb:ssa toitottaa.
      Jos on niin paha värisokeus, ettei erota harmaata ja keltaista, on varmaan ihan sama ostaa tuo harmaa. Samaltahan se ostajan silmiin näyttää.

      Lainaa

    10. Oikea mielipide 3.12.2015 9:55
      Tulos: +241 (245 ääntä)
      Tytti varmasti näki kuvan ihan oikein, mutta ei sisäistä mitä eroa on kirppiksellä ja kaupalla. Soittaahan porukka kaupungin vuokra-asunnoillekkin ja ilmoittaa että ottaa sen ja sen yksiön joka oli netissä listattu, tajuamatta että netissä on ko. lafkan kaikki kämpät, vapaat ja varatut, listattuna. Uudet asiat on monelle hankalia.

      Lainaa

    11. Tulos: +243 (247 ääntä)
      Ministeri Nieminen: Tytti saattaa olla värisokea, eikä syystä tai toisesta halua asiaa fb:ssa toitottaa.
      Mutta NÄKI kuitenkin kaupassa keltaisia?

      Lainaa

    12. Tulos: +227 (243 ääntä)
      Mun on pakko avautua aihetta sivuten, että Tori.fi on muuten hyvä kauppapaikka, mutta näitä tällaisia yhteydenottoja tulee KOKO AJAN. Myyn kaiken selkokielisillä teksteillä ja selkeillä myyntikuvilla, esim. punaiset verhot. Tulee ihan oikeasti tuhat ja yksi yhteydenottoa "Ottaisin ne sun verhot, mut saisko niitä vihreinä?" "Näin tossa kuvassa sulla oli kissataulu. Tuleeko kaupan päälle?" "En tarvii verhoja, mut olisko sulla samalla kuosilla päiväpeittoa?" "Pitäisi ostaa serkun rippijuhliin uudet kengät - tarvitsen mokkanahkaiset kiitos." WTF? Eikö avohoitopotilaiden lääkitystä saa millään kohdilleen? Tai sitten Tytti on löytänyt tiensä Toriinkin...

      Lainaa

    13. Tulos: +147 (151 ääntä)
      Vähän sama juttu, kun nykyään kuulema kirppiksillä kysytään myyjältä jostain myytävästä kirppisvaatteesta, että löytyisikö tätä isommassa/pienemmässä koossa...

      Lainaa

    14. Tulos: +78 (82 ääntä)
      "Jos oikein kovasti toivoo niin kyllä se väri vaihtuu." Ja niin Tytti eli onnellisena elämänsä loppuun asti. Sen pituinen se.

      Lainaa

    15. Tulos: -143 (183 ääntä)
      Ja (tuollaisillekin) naisille pitäisi maksaa samaa palkkaa...

      Lainaa

    16. Tulos: +154 (156 ääntä)
      Sprikles: Mun on pakko avautua aihetta sivuten, että Tori.fi on muuten hyvä kauppapaikka, mutta näitä tällaisia yhteydenottoja tulee KOKO AJAN. Myyn kaiken selkokielisillä teksteillä ja selkeillä myyntikuvilla, esim. punaiset verhot. Tulee ihan oikeasti tuhat ja yksi yhteydenottoa “Ottaisin ne sun verhot, mut saisko niitä vihreinä?” “Näin tossa kuvassa sulla oli kissataulu. Tuleeko kaupan päälle?” “En tarvii verhoja, mut olisko sulla samalla kuosilla päiväpeittoa?” “Pitäisi ostaa serkun rippijuhliin uudet kengät – tarvitsen mokkanahkaiset kiitos.”
      Tämä on vähän samaa sarjaa sen kanssa, kun pistin kämppäni vuokralle vaihdon ajaksi. Osa ilmoitukseen vastanneista luuli, että "kalustettu" tarkoittaa sitä, että hommaan kämppääni heidän mieltymystensä mukaiset huonekalut. Yksi tyttö esimerkiksi pyysi vähintään 120-senttistä sänkyä, että poikaystävä voi tulla yökylään.

      Lainaa

    17. Mammuttipähkinä 4.12.2015 10:42
      Tulos: +85 (85 ääntä)
      Tuli mieleen kun myin kirjoja tori.fi:ssä. Olin postittamassa yhtä kirjaa eräälle ostajalle, ja siinä postittaessa soitin hänelle ja kyselin vähän tarkempia tietoja (sukunimi, postinumero jne..), sanoin että olen nyt postissa niin kysyttiin noita tietoja. Kaikki ok, oli perjantai. Seuraavana päivänä ostaja soittaa ja ihmettelee että olenko jo postittanut sitä kirjaa kun se ei ole vielä tullut. Sanon kauniisti että eilen postitin (vaikka nimenomaan sanoin eilen puhelimessa että olen nyt postissa!). Seuraavana päivänä ostaja laittaa sähköpostia jossa kuulostaa jo hieman vihaiselta. Kirjaa ei kuulema ole tullut. Sanoin että odottelee vaan rauhassa, kirjan pitäisi tulla huomenna tai ylihuomenna (tietääkseni viikonloppuisin posti ei kulje?). Viimein tuli sähköposti että nyt se kirja tuli. Huhhuh! Meinasi mennä hermot moneen kertaan.

      Lainaa

    18. syitäonmonia 4.12.2015 18:23
      Tulos: -5 (29 ääntä)
      Mammuttipähkinä: Tuli mieleen kun myin kirjoja tori.fi:ssä. Olin postittamassa yhtä kirjaa eräälle ostajalle, ja siinä postittaessa soitin hänelle ja kyselin vähän tarkempia tietoja (sukunimi, postinumero jne..), sanoin että olen nyt postissa niin kysyttiin noita tietoja. Kaikki ok, oli perjantai. Seuraavana päivänä ostaja soittaa ja ihmettelee että olenko jo postittanut sitä kirjaa kun se ei ole vielä tullut. Sanon kauniisti että eilen postitin (vaikka nimenomaan sanoin eilen puhelimessa että olen nyt postissa!). Seuraavana päivänä ostaja laittaa sähköpostia jossa kuulostaa jo hieman vihaiselta. Kirjaa ei kuulema ole tullut. Sanoin että odottelee vaan rauhassa, kirjan pitäisi tulla huomenna tai ylihuomenna (tietääkseni viikonloppuisin posti ei kulje?). Viimein tuli sähköposti että nyt se kirja tuli. Huhhuh! Meinasi mennä hermot moneen kertaan.
      A) etanapostin toiminta voi joillekin olla ihan uusi juttu B) joillakin ihmisillä voi olla lievää kehitysvammaa, jolloin asioita ei osaa katsoa aina ihan realistiselta kannalta.

      Lainaa

    19. Tulos: +15 (25 ääntä)
      Tulipa mieleen tuosta, kun porukka kyselee esim. Tori.fi:ssä, että löytyiskö tämän värisenä, löytyiskö tätä kokoa jne., että voisiko se johtua siitä, että aika monet myyvät mm. Huuto.netissä ja fb-kirppiksillä Ebaysta tilattua tavaraa, mutta kalliimmalla tietty. Eli samaa vaatetta saattaa löytyä monissakin eri väreissä ja kokojakin on isompi valikoima. Jotkut ihmiset ei vaan sitten jostain syystä tajua, että Ebaysta saa itse saman halvemmalla. Eivätkä erota, että mikä kuva on itse otettu ja mikä kopioitu netistä, vaikka erot kuvien välillä ovatkin huomattavat. Sitten ne olettaa, että muillakin saattaisi olla isompi valikoima, vaikkei sitä esittelytekstissä mainittaisikaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Kauppajee: Mutta NÄKI kuitenkin kaupassa keltaisia?
      No mutta jos näki samoja kaupassa ;D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: reppu, kuva, väri, Dakine, harmaa, keltainen