Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Aviomiehen tunnustus

Mies tunnustaa syntinsä ja loksauttaa kaikkien leuat.
Aviomiehen tunnustus

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 77 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1516 (1570 ääntä)
      2 kk suhteen alkamisen jälkeen??? Johan tota kirjoittaessa menee se pari kuukautta. Aikaansaava mies, täytyy myöntää.

      Lainaa

    2. Tulos: -199 (451 ääntä)
      :D mahtavan vakava teksti! Annan Reijolle propsit ku on aina jallittanu samalla kikalla!

      Lainaa

    3. Tulos: +910 (1018 ääntä)
      No, kyllä tässä on vakka kantensa hyvin valinnut. Miehen feikkiprofiilit ja vaimon fetissivideot sun muut. Morjens.

      Lainaa

    4. Tulos: +655 (677 ääntä)
      No aikamoista säätöä, ainakin Reijo myönsi virheensä. Onkohan tuo suhde ollut pitkäkin? Mut huh, eipähän tarttis enää saippuasarjoja seurata jos pääsis kärpäsenä kattoon seurailemaan Reijon elämää :D

      Lainaa

    5. Tulos: +689 (727 ääntä)
      Odotin koko ajan loppuun tulevaa paljastusta siitä, että juttu olikin vain tekaistu. Ei tullut.

      Lainaa

    6. Tulos: +485 (505 ääntä)
      Nyt olen kyllä täysin sanaton. o_O

      Lainaa

    7. Tulos: +908 (920 ääntä)
      Eikö tuo jo täytä jonkun sairauden kriteerit? Reijo vois vielä esiintyä vähän lääkärinä ja ehdottaa tuon kirjelmän pohjalta itselleen diagnoosia.

      Lainaa

    8. Tulos: +141 (181 ääntä)
      Mitä...?

      Lainaa

    9. Tulos: +866 (904 ääntä)
      Tanja vaikuttaa aika helvetin helposti huijattavalta ja hyväuskoiselta. Joku tuntemattoman ottaa yhteyttä Facebookissa, niin heti on valmis ottamaan tämän neuvosta vaarin tai avautumaan tälle parisuhteen tilasta jne.

      Lainaa

    10. Tulos: +87 (181 ääntä)
      Reijolla ei ole nyt ihan kaikki muumit laaksossa.

      Lainaa

    11. Tulos: +1217 (1225 ääntä)
      Tässä on oikeasti menossa M. Night Shyamalanin uusin leffa, jossa Reijolle lopulta paljastuu, että myös Tanja on hänen tekemänsä feikkiprofiili. Kuten myös Reijon poika. Reijo on elänyt valheessa ja itsepetoksessa jota ei ole kyennyt edes itse ymmärtämään.

      Lainaa

    12. Tulos: +577 (599 ääntä)
      Karpalo: Tanja vaikuttaa aika helvetin helposti huijattavalta ja hyväuskoiselta. Joku tuntemattoman ottaa yhteyttä Facebookissa, niin heti on valmis ottamaan tämän neuvosta vaarin tai avautumaan tälle parisuhteen tilasta jne.
      Mietin ihan samaa! Joku random tyyppi laittaa kaveripyynnön ja alkaa kysellä, että mitenkäs teidän parisuhde. Ja vähän ajan päästä joku toinen ehdottaa fetissivideota ja Tanja on ihan "ok, seems legit."

      Lainaa

    13. Tulos: +235 (245 ääntä)
      Hölskä: Tässä on oikeasti menossa M. Night Shyamalanin uusin leffa, jossa Reijolle lopulta paljastuu, että myös Tanja on hänen tekemänsä feikkiprofiili. Kuten myös Reijon poika. Reijo on elänyt valheessa ja itsepetoksessa jota ei ole kyennyt edes itse ymmärtämään.
      Aamun naurut! Kiitos :D

      Lainaa

    14. Tulos: +77 (191 ääntä)
      Harmi kun ei näe Reijon ja Tanjan profiileja, melko varmalla veikkauksella koulutuksessa lukee elämäm koulu tai vastaava...

      Lainaa

    15. Tulos: +106 (128 ääntä)
      Siis niin paljon samaistumispintaa! Ihan kuin mun elämästä!

      Lainaa

    16. Tulos: +217 (277 ääntä)
      Mä en oo nyt ihan varma kumpaa osapuolta kohtaan tunnen myötätuntoa.. Huijaaminen on väärin, mutta niin on kyllä fetissivideoidenkin lähettäminen vieraille.. sitten taas onko suhde lähtökohtaisestikaan hyvällä pohjalla jos mistää ei voida keskenään puhua ja yksityisasiat jaetaan facebookiin kaikkien luettavaks (toi tarina, vaimon kädestäpito tarina ja tuntemattomille avatutuminen..) .. mut oliko se huumorijuttu tossa 2 kk asiassa? Eikai voi olla mahdollista, että toi kaikki tapahtui kahdessa kuukaudessa? Häät, tupakan lopettamiset, lääkärissä käymiset, terapiat..

      Lainaa

    17. Seppo Saviniemi 29.10.2015 7:42
      Tulos: +67 (91 ääntä)
      Mitä tämä on en edes

      Lainaa

    18. Tulos: +475 (495 ääntä)
      Siis mitä..? Ja miksi Tanjakin tekee ennemmin randomille fetissivideoita kuin ottaisi tiukassa tilanteessa rahaa vastaan mieheltään..? Eikä yhtään soi hälytyskellot missään vaiheessa kun Reijon kanssa on ollut puhetta tupakoinnin lopettamisesta tai lääkärissä käynnistä, ja yllättäen juuri samoihin aikoihin sähköpostiin kilahtelee viestejä "lääkäreiltä" juuri samaan aiheeseen liittyen. Taitaa molemmilla olla iso osa inkkareista jo järven pohjassa...

      Lainaa

    19. Tulos: +243 (261 ääntä)
      No ei noista kumpikaan nyt ihan terveeltä vaikuta.

      Lainaa

    20. Tulos: +33 (93 ääntä)
      Ovatkohan suhteen molemmat osapuolet käyneet elämäm kovan koulun..

      Lainaa

    21. Ananaskainalokarva 29.10.2015 8:55
      Tulos: -68 (130 ääntä)
      Ei ole uskottavaa, että 2 kk:n suhteessa syntyy noin syvä vuorovaikutusongelma, että rahasta, sairaudesta, tupakoinnista tms. ei pystytä naamakkain puhumaan vaan pitää kehittää valeprofiileja. Tai että kaksi kuukautta tutustumisen jälkeen mentäisiin naimisiin. johan niihin pelkkiin pakollisiin askarteluihin ja väriteemojen miettimisiin menee vuosi. Sopivan mekon löytämiseen hyvinkin kuukausia.

      Lainaa

    22. Mitäsihmettä 29.10.2015 9:13
      Tulos: +52 (152 ääntä)
      Pakko sanoa et ihmetyttää itseäkin. Ok, mies teki kyllä väärin luomalla valeprofiileja ja huijaamalla, mutta toisaalta teki sen kaiken loppujen lopuksi ihan hyvästä syystä, auttaakseen vaimoaan. En sano, että on silti oikein tehdä tuollaista, mutta kun vertaa sitten siihen, että vaimo oikeasti lähettelee fetissivideon "vieraalle" 500€ vastaan niin siinäkin on kyllä rehellisyys kaukana :'D

      Lainaa

    23. Raaka-Arska 29.10.2015 9:48
      Tulos: +75 (85 ääntä)
      Catfish Suomi

      Lainaa

    24. Tulos: +203 (233 ääntä)
      Hei te lukutaidottomat toverit. Missä sanotaan että kaikki tämä tapahtui kahden kuukauden aikana? Tai että he menivät naimisiin kahden kuukauden tuntemisen jälkeen? Tai että kahden kuukauden suhteen aikana tuli ongelmia rahan, tupakoinnin ym. suhteen? EI MISSÄÄN!!!

      Lainaa

    25. Tulos: +192 (196 ääntä)
      Ymmärsin että Reijon käytös alkoi kaksi kuukautta seurustelun alusta, suhde kesti pidempään. Tätä se on kun kaikki saavat nykyään käyttää internetiä. Molemmille tekee lääkäri ihan hyvää.

      Lainaa

    26. Tulos: -73 (123 ääntä)
      "Kun suhteemme alamäki häiden jälkeen alkoi" Tämä kuulostaa muuten surullisen tutulta, miksi siis pilata hyvä suhde avioliitolla?

      Lainaa

    27. Tulos: +102 (140 ääntä)
      Huh!: Ovatkohan suhteen molemmat osapuolet käyneet elämäm kovan koulun..
      Jospa tuon vanhan fraasin voisi jo unohtaa? Ei sitä tarvitse jokaiseen mokaan tunkea.

      Lainaa

    28. Tulos: +111 (111 ääntä)
      Ananaskainalokarva: Ei ole uskottavaa, että 2 kk:n suhteessa syntyy noin syvä vuorovaikutusongelma, että rahasta, sairaudesta, tupakoinnista tms. ei pystytä naamakkain puhumaan vaan pitää kehittää valeprofiileja. Tai että kaksi kuukautta tutustumisen jälkeen mentäisiin naimisiin. johan niihin pelkkiin pakollisiin askarteluihin ja väriteemojen miettimisiin menee vuosi. Sopivan mekon löytämiseen hyvinkin kuukausia.
      2kk suhteen alkamisen jälkeen alkoi tapahtua tällaista.

      Lainaa

    29. Tulos: +146 (178 ääntä)
      Ihan noin tiedoksi, "fetissivideo" ei välttämättä tarkoita pornoa. Ihmisillä on älyttömiä fetissejä; voidaan pyytää esim että nainen poksauttelisi ilmapalloja -siis ihan täysissä pukeissa ja muuten pervoilematta. Jos parisuhde on vasta sillä tasolla että tavataan perjantaisin, eikä asuta yhdessä tms, niin sanoisin että sellaisen saa tehdä ihan kaikessa rauhassa, eikä ole ilmoitusvelvollisuutta (itse toki kertoisin kun pitäisi selittää mille nauran...) Enkä nyt tiedä siitä herkkäuskoisuudestakaan; en toki vastaisi netissä mihinkään "olet voittanut hypnoosikokeilun" tyyppisiin viesteihin, mutta se että on nettiystäviä joita ei ole tavannut, mutta joille silti tulee kerrottua asioita, on ihan tavallista. Ei kai normaali-ihminen tule ajatelleeksikaan että joku voisi olla niin hullu että esiintyy puolenatusinana eri persoonana -miten kellään voi riittää edes aika? Tuollainen valeprofiilihan pitäisi luoda aika huolella, sillä pitäisi olla menoja, ystäviä, kuvia... En tosiaankaan uskoisi että kukaan ryhtyisi moiseen. Voipi olla että me tässä olemme ne herkkäuskoiset kun otamme moisen saippuan totena, vaikka toisaalta ihmisiä seuraillessa havaitsee kyllä että monet ovat tärähtäneempiä kuin helposti voisi uskoa =7

      Lainaa

    30. Tulos: +119 (131 ääntä)
      Mutta mitenkä ihmeessä Tanja on tuon kaiken uskonut... Pitäisi kokeilla hypnoosia, hupsis pääsen testiryhmään! Lääkäri ottaa tuosta vaan yhteyttä eemelillä, mikä lie Liisa alkaa höpötellä niitä näitä Facessa.. No jaa, ehkäpä se on ollut kovin vakuuttavaa - paljon vakuuttavampaa, kuin miltä tälleen lukemalla arvelisi.

      Lainaa

    31. Tulos: +79 (107 ääntä)
      tässähän tuntee itsensä ihan täyspäiseks! tuo ukko on kyllä ns.laitoskamaa. mutta,miten tuo ämmä ei ole ihmetellyt ku kokoajan paukkaa just sopivasti ihmisiä tilanteeseen sopivasti? vidokuvaaja kun on rahantarva(jännä että suostu?!) psykologi (tulee netissä esittäytymään titteleillä-joo ok. selvä. jne että kai toi akkaki on vähä kuutamolla

      Lainaa

    32. Tulos: +136 (148 ääntä)
      Paras oli toi reijon pojan viiminen kommentti xD

      Lainaa

    33. Käyttäjä 29.10.2015 10:59
      Tulos: +87 (93 ääntä)
      kkyhg: .. mut oliko se huumorijuttu tossa 2 kk asiassa? Eikai voi olla mahdollista, että toi kaikki tapahtui kahdessa kuukaudessa? Häät, tupakan lopettamiset, lääkärissä käymiset, terapiat..
      Ymmärsin niin, että 2 kk päästä suhteen alusta ALKOI tämä feikkiprofiilien luonti. Ja siten siis "koko suhteen ajan huijasi". Ihme, ettei Tanjaa tunnu hätkäyttävän että juuri koko tuttavapiiri sai tietää noista videojutuista.

      Lainaa

    34. Tulos: -29 (81 ääntä)
      Hei ei taida olla ihan kauhean moraalista laittaa tätä tänne jakoon?

      Lainaa

    35. Epäilyksen peikko 29.10.2015 11:13
      Tulos: +15 (61 ääntä)
      Ei taida ihan totta olla tämä stoori. Alussa Reijo sanoi profiileja olleen loppujen lopuksi kolme, laskin tuosta äkkiseltään viisi?

      Lainaa

    36. luetun ymmärtäminen 29.10.2015 11:27
      Tulos: -58 (64 ääntä)
      Itsekin fetissi uhrina... Vainoavat viikkoja. Uskon että tässäkin tapauksessa. Ja aina rahaa tarjolla. Ja tässähän ilmeisesti kuitenkin Reijo kuvasikin nämä itselleen. Joten tuntematonta ei sitten ollutkaan.

      Lainaa

    37. Tulos: -63 (87 ääntä)
      Reijo on hieno mies! Itsekin olen manipuloinut ja valehdellut ihmisille vain omaa etuani ajatellen koko elämäni ajan. :D

      Lainaa

    38. Tulos: +9 (23 ääntä)
      Mitä helvettiä? :D

      Lainaa

    39. Tulos: -37 (71 ääntä)
      Peter: Hei ei taida olla ihan kauhean moraalista laittaa tätä tänne jakoon?
      mee nyt vittuun sitte samantien.

      Lainaa

    40. Tulos: -48 (66 ääntä)
      Sannni: Ihan noin tiedoksi, “fetissivideo” ei välttämättä tarkoita pornoa. Ihmisillä on älyttömiä fetissejä; voidaan pyytää esim että nainen poksauttelisi ilmapalloja -siis ihan täysissä pukeissa ja muuten pervoilematta. Jos parisuhde on vasta sillä tasolla että tavataan perjantaisin, eikä asuta yhdessä tms, niin sanoisin että sellaisen saa tehdä ihan kaikessa rauhassa, eikä ole ilmoitusvelvollisuutta (itse toki kertoisin kun pitäisi selittää mille nauran…) Enkä nyt tiedä siitä herkkäuskoisuudestakaan; en toki vastaisi netissä mihinkään “olet voittanut hypnoosikokeilun” tyyppisiin viesteihin, mutta se että on nettiystäviä joita ei ole tavannut, mutta joille silti tulee kerrottua asioita, on ihan tavallista. Ei kai normaali-ihminen tule ajatelleeksikaan että joku voisi olla niin hullu että esiintyy puolenatusinana eri persoonana -miten kellään voi riittää edes aika? Tuollainen valeprofiilihan pitäisi luoda aika huolella, sillä pitäisi olla menoja, ystäviä, kuvia… En tosiaankaan uskoisi että kukaan ryhtyisi moiseen. Voipi olla että me tässä olemme ne herkkäuskoiset kun otamme moisen saippuan totena, vaikka toisaalta ihmisiä seuraillessa havaitsee kyllä että monet ovat tärähtäneempiä kuin helposti voisi uskoa =7
      ai että joku tulee netissä höpisemään ja sitten lässytät sille ongelmistas? ok. ei tarvitse kummostakaan profiilia luoda.tuo "tanjakin" on sen ikänen, ettei välttämättä ymmärrä feikkiprofiilin mahdollisuutta. jos itsellä olis parisuhde,ei asuttaisi yhdessä, mutta muuten, ja toinen puuhailis vastaavia, ja JOS jäisi kiinni (myöntäisi jälkeenpäin vaikka) niin vähintään paussille koko juttu. ja todennäkösesti tuossa on kyse iha jostai muusta ku ilmapallonpuhkomisfetisseistä.

      Lainaa

    41. Tulos: +94 (94 ääntä)
      Ananaskainalokarva: Ei ole uskottavaa, että 2 kk:n suhteessa syntyy noin syvä vuorovaikutusongelma, että rahasta, sairaudesta, tupakoinnista tms. ei pystytä naamakkain puhumaan vaan pitää kehittää valeprofiileja. Tai että kaksi kuukautta tutustumisen jälkeen mentäisiin naimisiin. johan niihin pelkkiin pakollisiin askarteluihin ja väriteemojen miettimisiin menee vuosi. Sopivan mekon löytämiseen hyvinkin kuukausia.
      Olen nähnyt sellaistakin että pari menee kahden viikon tuntemisen jälkeen naimisiin. Ei siihen mekkoja ja väriteemoja tarvita, maistraatissa käyminen riittää.

      Lainaa

    42. Tulos: -75 (77 ääntä)
      2kk suhde ja nyt jo naimisissa?

      Lainaa

    43. Tulos: +60 (82 ääntä)
      kkyhg: Mä en oo nyt ihan varma kumpaa osapuolta kohtaan tunnen myötätuntoa.. Huijaaminen on väärin, mutta niin on kyllä fetissivideoidenkin lähettäminen vieraille.. sitten taas onko suhde lähtökohtaisestikaan hyvällä pohjalla jos mistää ei voida keskenään puhua ja yksityisasiat jaetaan facebookiin kaikkien luettavaks (toi tarina, vaimon kädestäpito tarina ja tuntemattomille avatutuminen..) .. mut oliko se huumorijuttu tossa 2 kk asiassa? Eikai voi olla mahdollista, että toi kaikki tapahtui kahdessa kuukaudessa? Häät, tupakan lopettamiset, lääkärissä käymiset, terapiat..
      Vaikka fetissivideon lähettäminen on sinun mielestäsi "väärin", niin älä tee siitä yleistä moraalista ohjenuoraa. Ei kai ole mitään pakkoa asettua kummankaan osapuolen puolelle saati vastaan. Myötätuntoa voi kokea molempia kohtaan ja toivoa, että löytävät tien, jossa saavuttavat rauhan ja onnen.

      Lainaa

    44. Tulos: +25 (73 ääntä)
      gigul: ai että joku tulee netissä höpisemään ja sitten lässytät sille ongelmistas? ok. ei tarvitse kummostakaan profiilia luoda.tuo “tanjakin” on sen ikänen, ettei välttämättä ymmärrä feikkiprofiilin mahdollisuutta. jos itsellä olis parisuhde,ei asuttaisi yhdessä, mutta muuten, ja toinen puuhailis vastaavia, ja JOS jäisi kiinni (myöntäisi jälkeenpäin vaikka) niin vähintään paussille koko juttu. ja todennäkösesti tuossa on kyse iha jostai muusta ku ilmapallonpuhkomisfetisseistä.
      Jos sinun moraalinen koodistosi on sellainen, ettei kumppanin olisi ok tehdä fetissivideoita ja tienata niillä rahaa, niin selvä. Mutta älä luule, että se on jo joku yleinen moraalinen teesi. Myöskään ko. pariskunnan kohdalla emme voi tietää, millaiset suhteen pelisäännöt ovat. Minä en panisi pahakseni, jos oma kumppanini tekisi fetissivideoita (olettaen, että ne eivät satuta ketään tai mitään). Todella paljon mielummin fetissivideoita kuin vaikka verosuunnittelua tai lihansyöntiä.

      Lainaa

    45. Tulos: +22 (60 ääntä)
      Kyllä itse tuossa vikaa löydän molemmista. Nainen vuodattaa asioitaan täysin ulkopuoliselle henkilölle, ottaa rahaa vastaan ja keskustelee parisuhteesta. Mies taas esiintyy ulkopuolisena ihmisenä ja vedettää naista minkä kerkee. Tää on vissiin nykyaikainen keino jutella asiat selville? o_o

      Lainaa

    46. yli opisto hörho 29.10.2015 13:36
      Tulos: +80 (100 ääntä)
      Yllättävän ymmärtäväistä porukkaa tuntuu olevan liikkeellä. Minulla ei käsityskyky riitä tälle herralle. Siis: hän tekee muutaman feikkiprofiilin joilla pääsee stalkkailemaan kumppaniaan, ostamaan häneltä "fetissivideon" ja esiintymään lääkärinä joka kehottaa menemään tutkimuksiin. Kaikki "vain hänen parasta ajatellen".. Olenko muka ainoa jonka mielestä tuo on jo niin sairasta touhua että pitäisi häkki heilahtaa? Sairaudestahan kertoo jo se, että "en ymmärtänyt tekeväni väärin".

      Lainaa

    47. Tulos: +27 (37 ääntä)
      jj: Kyllä itse tuossa vikaa löydän molemmista. Nainen vuodattaa asioitaan täysin ulkopuoliselle henkilölle, ottaa rahaa vastaan ja keskustelee parisuhteesta. Mies taas esiintyy ulkopuolisena ihmisenä ja vedettää naista minkä kerkee. Tää on vissiin nykyaikainen keino jutella asiat selville? o_o
      Tuo tuntemattomalta rahan ottaminen on aika outoa, myönnetään, joskin olen edelleen sitä mieltä että ei-rivon fetissivideon tekoa ei tarvitse kellekään selitellä. Ja eihän se ole voinut olla mitenkään rivo - mieshän itse, jonakuna muuna esiintyen mutta silti, tilasi sen videon ja sai sen -kai nyt suhde olisi ollut loppu jo siinä vaiheessa kun mies arvelisi että nainen tekisi tuntemattomalle rivon videon, saati sitten siinä vaiheessa kun ilmenisi että oli oikeassa? Eihän tähän sekasotkun vaiheeseen olisi sitten tultukaan? Eli pakko on ollut olla kyse jostain ilmapallojen poksauttelusta tms? Ja kyllä käsittääkseni on ihan tapana että ihminen avautuu parisuhteensa tilasta kavereilleen. Huomaavainen ihminen nimenomaan ulkopuolisille joita löytää vaikka netin tukiryhmistä, eikä yhteisille tuttaville.

      Lainaa

    48. Tulos: -15 (23 ääntä)
      jj: Kyllä itse tuossa vikaa löydän molemmista. Nainen vuodattaa asioitaan täysin ulkopuoliselle henkilölle, ottaa rahaa vastaan ja keskustelee parisuhteesta. Mies taas esiintyy ulkopuolisena ihmisenä ja vedettää naista minkä kerkee. Tää on vissiin nykyaikainen keino jutella asiat selville? o_o
      kyllä.
      Reksi: Jos sinun moraalinen koodistosi on sellainen, ettei kumppanin olisi ok tehdä fetissivideoita ja tienata niillä rahaa, niin selvä. Mutta älä luule, että se on jo joku yleinen moraalinen teesi. Myöskään ko. pariskunnan kohdalla emme voi tietää, millaiset suhteen pelisäännöt ovat. Minä en panisi pahakseni, jos oma kumppanini tekisi fetissivideoita (olettaen, että ne eivät satuta ketään tai mitään). Todella paljon mielummin fetissivideoita kuin vaikka verosuunnittelua tai lihansyöntiä.
      laitoinko tuohon tekstiini, että "jos itsellä olis parisuhde,ei asuttaisi yhdessä, mutta muuten, ja toinen puuhailis vastaavia, ja JOS jäisi kiinni (myöntäisi jälkeenpäin vaikka) niin vähintään paussille koko juttu." löytyykö?

      Lainaa

    49. Tulos: +27 (33 ääntä)
      Hölskä: Tässä on oikeasti menossa M. Night Shyamalanin uusin leffa, jossa Reijolle lopulta paljastuu, että myös Tanja on hänen tekemänsä feikkiprofiili. Kuten myös Reijon poika. Reijo on elänyt valheessa ja itsepetoksessa jota ei ole kyennyt edes itse ymmärtämään.
      Kiitos, kahvit on nyt näppäimistöllä.

      Lainaa

    50. Tulos: +12 (24 ääntä)
      Karpalo: Tanja vaikuttaa aika helvetin helposti huijattavalta ja hyväuskoiselta. Joku tuntemattoman ottaa yhteyttä Facebookissa, niin heti on valmis ottamaan tämän neuvosta vaarin tai avautumaan tälle parisuhteen tilasta jne.
      Ja kumminkaan ei käy samoja asioita tutumpien ihmisten, kuten tässä tapauksessa oman ukkonsa.

      Lainaa

    51. Tulos: -52 (52 ääntä)
      Luulin että tässä oli kyseessä joku vuosien prosessi, mutta 2 kk....

      Lainaa

    52. Tulos: +112 (114 ääntä)
      10% Facebookin käyttäjätileistä kuuluu Reijolle. :D

      Lainaa

    53. Reijokanssa 29.10.2015 19:06
      Tulos: +54 (58 ääntä)
      Olisin toivonut, että ton tekstin lopussa lukisi "kopioi tämä seinällesi jos olet pöljä"

      Lainaa

    54. Tulos: +77 (77 ääntä)
      "Mitä sä oot TAAS menny tekemään?" :D

      Lainaa

    55. Pilkunhyväilijä 29.10.2015 21:33
      Tulos: +46 (46 ääntä)
      Kyllähän toi pidempään on kestänyt kuin 2kk jos kerran pelkkä tupakkayskä kesti 6kk. Jos siis Reijo on tehnyt ekan feikkiprofiilin 2kk seurustelun jälkeen ja tässä on aikaa mennyt jo kauan, naimisiin ehditty ja kaikkea!

      Lainaa

    56. Tulos: -5 (43 ääntä)
      Jäin ihan tosissani miettimään, miksi tämä Reijo-juttu on Feissarimoka-palstalla. Se ei naurata, pikemminkin ihmetyttää tai jopa säälittää. Eikä se ole moka siinä mielessä kuin monet tänne päätyneet jutut ovat.

      Lainaa

    57. Tulos: +41 (47 ääntä)
      yli opisto hörho: Yllättävän ymmärtäväistä porukkaa tuntuu olevan liikkeellä. Minulla ei käsityskyky riitä tälle herralle. Siis: hän tekee muutaman feikkiprofiilin joilla pääsee stalkkailemaan kumppaniaan, ostamaan häneltä “fetissivideon” ja esiintymään lääkärinä joka kehottaa menemään tutkimuksiin. Kaikki “vain hänen parasta ajatellen”.. Olenko muka ainoa jonka mielestä tuo on jo niin sairasta touhua että pitäisi häkki heilahtaa? Sairaudestahan kertoo jo se, että “en ymmärtänyt tekeväni väärin”.
      Niinpä. Ei tuollainen yksinkertaisesti voi alkaa viattomasti. "Suhteen ongelmien selvittäminen" kuulostaa vähän hataralta puolustukselta sille, että kyseinen psyko manipuloi vaimoaan. Uhkailu ja parisuhdeväkivaltakin näyttää luonnistuvan (vaikka sehän ei ulkopuolisille kuulu hys!). Vaimon typeryys ei oikeuta mitään näistä. Kuvottavaa.

      Lainaa

    58. Tulos: +1 (13 ääntä)
      Lilli: Jäin ihan tosissani miettimään, miksi tämä Reijo-juttu on Feissarimoka-palstalla. Se ei naurata, pikemminkin ihmetyttää tai jopa säälittää. Eikä se ole moka siinä mielessä kuin monet tänne päätyneet jutut ovat.
      Sivun kuvauksessa toki lukee: "Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet. " Joten ei sen tarvi olla vain MOKA, että se päätyy tänne. (toisaalta en nyt sanoisi, että tää olis se helmikään. Mut se nyt ei ole pointtina)

      Lainaa

    59. Tulos: -22 (28 ääntä)
      Sattuu silmiin lukea noin paskaa suomea. Varmaan amis...

      Lainaa

    60. Tulos: +33 (37 ääntä)
      Libro: Siis niin paljon samaistumispintaa! Ihan kuin mun elämästä!
      Satutko olemaan Reijon yksi valeprofiileista?

      Lainaa

    61. Tulos: +32 (34 ääntä)
      Onkohan Reijo toiminut aiemminkin samoin, kun poikakin kysyy, että mitä sä oot TAAS mennyt tekemään?

      Lainaa

    62. Tulos: +4 (24 ääntä)
      Lilli: Jäin ihan tosissani miettimään, miksi tämä Reijo-juttu on Feissarimoka-palstalla. Se ei naurata, pikemminkin ihmetyttää tai jopa säälittää. Eikä se ole moka siinä mielessä kuin monet tänne päätyneet jutut ovat.
      Tää "ei se oo moka" kitinä on käyty monesti läpi: slogan jatkui sanoilla "..ja muut helmet" joten ottakaa ne päät jo pois sieltä perseestä *facepalm*

      Lainaa

    63. Tulos: +7 (27 ääntä)
      Tanjahan on vietävissä kuin litran mitta. Vaikka Reijo ei itse olisi tehny mitään niin pelottavaahan olisi asua Tanjan kanssa.

      Lainaa

    64. Tulos: +37 (39 ääntä)
      Jotenkin sain tästä aivan epänormaalin paljon iloa. APUA! Ehkä olen Reijon valeprofiili?!

      Lainaa

    65. Tulos: +25 (27 ääntä)
      Valitettavasti tämä on täyttä totta tämä tarina. Ei voi kun ihmetellä. Ilmeisesti Reijo on ollut hyvä esittämään asiansa. Ja Tanjan päättekyvyssäkin on varmasti aukkonsa.

      Lainaa

    66. Tulos: +34 (34 ääntä)
      Ni.: Luulin että tässä oli kyseessä joku vuosien prosessi, mutta 2 kk….
      Kuinka lukutaidottomia olette? KAIKKI ALKOI 2kk SUHTEEN ALKAMISEN JÄLKEEN! Ei kahden kuukauden aikana! Eli tämä tosiaan on voinut tapahtua vuosien saatossa, mutta alkoi kun olivat olleet yhdessä 2kk.

      Lainaa

    67. Tulos: +23 (23 ääntä)
      Epäilyksen peikkoEi taida ihan totta olla tämä stoori. Alussa Reijo sanoi profiileja olleen loppujen lopuksi kolme, laskin tuosta äkkiseltään viisi?
      Niin, loppujen lopuksi niitä profiileja millä jutusteli ja kalasteli tietoa suhteen ongelmista oli 3. Siihen päälle nuo lääkärit sun muut. Sisälukutaito. ;)

      Lainaa

    68. Tulos: +52 (58 ääntä)
      Kyllä tuo stoori on ihan totista totta, kyseinen Tanja on kaverini ja tämä Reijo hänen nykyinen ex. Stoorista puuttuu Tanjan loppukommentti jossa haukkui Reijoa ja mainitsi fetissivideon olleen 'väkisin makaamista autossa' Reijo oli mukana filmissä.

      Lainaa

    69. purppurakruunu 31.10.2015 9:50
      Tulos: +23 (23 ääntä)
      Epäilyksen peikko: Ei taida ihan totta olla tämä stoori. Alussa Reijo sanoi profiileja olleen loppujen lopuksi kolme, laskin tuosta äkkiseltään viisi?
      Kolme profiilia + kaksi sähköpostiosoitetta (lääkäri ja testiryhmä). Se, että Reijo ei laskenut sähköposteja mukaan jo alussa tosin kertoo jotain hänen moraalitajustaan.

      Lainaa

    70. Tulos: -6 (24 ääntä)
      Ei tunnu kyllä oikein reilulta laittaa tällaisia juttuja jakoon ja ruotia kaiken kansan kesken netissä. Toki asianomaiset henkilöt itsekin ovat laittaneet tuon julkiseksi facebookiin, mutta kaikesta päätellen heillä ei todellakaan ole kaikki kohdillaan ja onko ymmärrystä siitä, että postauksen voi todella nähdä kuka vaan. Taustalla voi olla vaikka mielenterveys- tai päihdeongelmaa. Tällaisesta julkisesta nöyryytyksestä en tykkää.

      Lainaa

    71. Tulos: +39 (41 ääntä)
      Tulee niin elävästi oma exä mieleen. Loi muutaman feikkiprofiilin faceen, ja yritti udella multa henkilökohtasia asioita (asioita, joista puhuttiin kyllä muutenkin, mutta kuvitteli kai sairaassa mielessään että valehtelin). Lisäks yhessä profiilissa yritti saada mut pettämään itseään tän profiilin henkilön kanssa -_- yhen profiilin oli tehny exänsä nimissä ja uteli sillä exänsä naispuolisten kavereiden seksielämästä ym. Se ero Tanjan ja Reijon juttuun, että mä en missään vaiheessa uskonut noita profiileja aidoiksi :D ihan sekopää ukko.

      Lainaa

    72. Tulos: +11 (29 ääntä)
      Karpalo: Tanja vaikuttaa aika helvetin helposti huijattavalta ja hyväuskoiselta. Joku tuntemattoman ottaa yhteyttä Facebookissa, niin heti on valmis ottamaan tämän neuvosta vaarin tai avautumaan tälle parisuhteen tilasta jne.
      Niinpä, ei suostu ottamaan rahaa omalta mieheltään vastaan mutta on valmis 500 eurosta tekemään jonkun fetissivideon jollekin tuntemattomalle... mitä ihmettä?!

      Lainaa

    73. Tulos: +37 (43 ääntä)
      What: Siis mitä..? Ja miksi Tanjakin tekee ennemmin randomille fetissivideoita kuin ottaisi tiukassa tilanteessa rahaa vastaan mieheltään..? Eikä yhtään soi hälytyskellot missään vaiheessa kun Reijon kanssa on ollut puhetta tupakoinnin lopettamisesta tai lääkärissä käynnistä, ja yllättäen juuri samoihin aikoihin sähköpostiin kilahtelee viestejä “lääkäreiltä” juuri samaan aiheeseen liittyen. Taitaa molemmilla olla iso osa inkkareista jo järven pohjassa…
      Ja vielä että se toinen lääkäri on jostain ihan sattumalta saanut käsiinsä Tanjan röntgenkuvat :D Ja mitä röntgeneitä edes, jos kerta Tanja ei ollut aiemmin lääkäriin suostunut? "Tohtori Heikkinen täällä päivää, löysin Teidän 10v vanhoja röntgenkuvianne pöytälaatikosta ja ajattelin laittaa sähköpostia, että käykääpäs lääkärissä hyvä rouva, näissä näkyy jotakin akuuttia!"

      Lainaa

    74. Tulos: +3 (17 ääntä)
      Olisiko se video nähtävänä jossain?

      Lainaa

    75. Tulos: +19 (23 ääntä)
      Kylläpä oma parisuhde tuntuu nyt tasapainoiselta...

      Lainaa

    76. Hellurei ja hellät tunteet 7.11.2015 9:06
      Tulos: +8 (22 ääntä)
      Tupakkafetissi: Siinä joko valokuvataan tai videokuvataan ihmistä joka vaikka seisoo dösäpysäkillä ja polttaa tupakkaa. Tämä saa sellaisen ihmisen kiihottumaan joka tykkää katsella tupakoivaa ihmistä. Valitettavasti normaalille ihmiselle tämä herättää kummastusta, mutta tupakasta kiihottuva saa suuren nautinnon. Että jos joku nyt luulee että tästä saa jonkun suuremman luokan porno teollisuuden aikaiseksi, niin joutuu pahasti pettymään. Aivan sama asia kuin jalkafetissi. Mutta saahan sitä kuvitella asiaa suuremmaksi, tie mikä fetissi sen sitten aiheuttaa. Asiaan muuten. Tämä on mielestäni järkyttävää luettavaa ja ei kuulu tähän sivustolle. Luultavammin tässä on perhettä mukana ja tiedä vaikka lapsia. Mies on selvästi tehnyt suuren huijauksen ja toinen on vain rakastanut ja luottanut. Teistä se on pilkan aihe. Se että on tehnyt julkisesti tämän, kertoo minulle petollisesta miehestä, joka kulkee tuolla ja voi tehdä mitä tahansa kenelle tahansa. Raadollinen mies, toivottavasti tämä juttu on mennyt poliisille ja saa ansionsa mukaan eikä koskaan enää anteeksi. Sääliksi käy seuraavaa uhria, selvästi on tehnyt tätä ennenkin, nyt vain jäi kiinni, jääkö ensikerralla?

      Lainaa

    77. Kylän kaunein majava 24.4.2023 5:52
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      gigul: ai että joku tulee netissä höpisemään ja sitten lässytät sille ongelmistas? ok. ei tarvitse kummostakaan profiilia luoda.tuo "tanjakin" on sen ikänen, ettei välttämättä ymmärrä feikkiprofiilin mahdollisuutta. jos itsellä olis parisuhde,ei asuttaisi yhdessä, mutta muuten, ja toinen puuhailis vastaavia, ja JOS jäisi [...]
      Anteeks mutta "jo sen ikäinen ettei välttämättä ymmärrä feikkiprofiilin mahdollisuutta"? Mitä ihmettä? Kyllä 36-vuotias voi olla ihan vaikka minkälainen it-guru ja somekeisari.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: valeprofiili, huijaus, catfish, vedätys, hyponoosi, lääkäri, valhe, valehdella, tunnustus

  • Uusimmat

  • Kategoriat