Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kimppakyyti, osa 11

Irtoaako kyyti helpommin hyvännäköisille?
Kimppakyyti, osa 11

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 35 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1074 (1124 ääntä)
      Severiltä ei ainakaan yritystä puutu.

      Lainaa

    2. väsyttää 15.9.2015 5:04
      Tulos: +185 (231 ääntä)
      Nykyjään

      Lainaa

    3. Tulos: +229 (309 ääntä)
      ottaen huomioon, että kyytiinsä ottava saattaa huonolla tuurilla olla joka tapauksessa hyypiö, ei kaunotar ilmeisesti sitten voisi liftata ollenkaan? :( koska jos hyypiö etsii matkaseuraa "sillä silmällä" niin varmaan se katsoo tyttöjen naamat ihan itse ja päättää että ylittikö naamarajan. Ehei, sekä Mikaelin että Johannan närkästys kumpuaa eri syystä kuin epäitsekkäästä huolesta...

      Lainaa

    4. Vaihtorotta 15.9.2015 5:36
      Tulos: +257 (287 ääntä)
      No Mikaelhan otti tuon henkilökohtaisesti. :D

      Lainaa

    5. Tulos: +476 (546 ääntä)
      Alkuperäisestä ilmoituksesta ei olisi kyllä uskonut, mitä siitä seuraa. Mikael, olet perseestä. En silti toivo, enkä tule katsomaan, jos sinut raiskataan.

      Lainaa

    6. Tulos: +434 (490 ääntä)
      Vaikka aikaa on kulunut ja tapauksesta olen yli päässyt, niin kyllä pistää vihaksi, kun jotakuta ihan naurattaa raiskaaminen. Mahtaiskohan hymy hyytyä, jos _pääsisi_ itse uhriksi? Voin kertoa vitsailijoille, ettei siinä ole mitään hauskaa, huvittavaa, kehuskeltavaa. Huoh.

      Lainaa

    7. Tulos: -61 (169 ääntä)
      "etsii kyytiä tositarkoituksella"? Onko tämä juttu? Onko ihmiset tuossa ryhmässä heitelly jotain "Onks joku menos Lahdesta Ouluun? Eiku kunhan jossittelen et jos sinne menis nii oisko joku muu menos. En siis tositarkoituksella kysele."

      Lainaa

    8. Tulos: -31 (227 ääntä)
      Banaani: ottaen huomioon, että kyytiinsä ottava saattaa huonolla tuurilla olla joka tapauksessa hyypiö, ei kaunotar ilmeisesti sitten voisi liftata ollenkaan? koska jos hyypiö etsii matkaseuraa “sillä silmällä” niin varmaan se katsoo tyttöjen naamat ihan itse ja päättää että ylittikö naamarajan. Ehei, sekä Mikaelin että Johannan närkästys kumpuaa eri syystä kuin epäitsekkäästä huolesta…
      Aika kummallista markkinoida itseään kyytiläiseksi ulkonäöllä. Ei sitten ihme, jos tulee yv, jossa kysellään alastomuudesta. (Itse arvostaisin kyytiläistä, joka ilmoittaa osaavansa lukea karttaa, käyttäytyä siististi ja olevansa hiljainen ja tupakoimaton. Joka tarvittaessa vaikka itse ajaisi osan matkaa.) Viestintä on taitolaji, eikä suju harjoittelematta. Kaunottariudestakin voi olla monta mieltä, ja jos tekstityylistä mitään voi päätellä, se on kirjoittajan omaan mielipiteeseen perustuva näkemys. Ei siis välttämättä totta. Kuvittelen kaksi tekoblondia tekoripsillä ja sentin pakkelilla jauhamaan purkkaa ja lässyttämään jaskaa takapenkille ja ruinaamaan vartin välein tupakkataukoa, tunnin välein pissataukoa ja ehdottomasti kiellän tulemasta kyytiini.

      Lainaa

    9. Tulos: +316 (334 ääntä)
      Hansu: Aika kummallista markkinoida itseään kyytiläiseksi ulkonäöllä. Ei sitten ihme, jos tulee yv, jossa kysellään alastomuudesta. (Itse arvostaisin kyytiläistä, joka ilmoittaa osaavansa lukea karttaa, käyttäytyä siististi ja olevansa hiljainen ja tupakoimaton. Joka tarvittaessa vaikka itse ajaisi osan matkaa.)
      Luulenpa että tuo kyyti-ilmoituksen kirjoittaminen deitti-ilmoituksen näköiseksi oli tarkoitettu vitsiksi; yrittivät kai kommunikoida että ovat huumorintajuista seuraa. Ei se kovin hyvä ollut, mutta toivoa raiskausta yhtään kellekään yhtään mistään syystä on kyllä ihan eri kertaluokan perseilyä. Ihmettelen että joku omalla nimellään kehtaa.

      Lainaa

    10. Muumi (kopio) 15.9.2015 10:20
      Tulos: -75 (99 ääntä)
      Panisin

      Lainaa

    11. KaroliinaCZ 15.9.2015 10:22
      Tulos: +244 (280 ääntä)
      Olen rehellisesti yllättynyt, kuinka harva on havainnut alkuperäisessä ilmoituksessa huumoria.. Komenttienkin perusteella Iida vaikuttaa ihan järkevältä ihmiseltä. Toisin kuin Mikael.

      Lainaa

    12. Aina valmiina seikkailuun 15.9.2015 10:36
      Tulos: +221 (241 ääntä)
      No mun korvaan toi ilmotus oli ihan ilmiselvä VITSI jonka voisin minäkin kirjoittaa vaikken itteäni välttämättä minään "kaunottarena" pidäkään. Itseironia on kait sitten ihan yhtä vaikeasti havaittavissa joillekin kuin tavallinenkin ironia....

      Lainaa

    13. Tulos: -26 (68 ääntä)
      Mikael nyt ihan oikeasti. Tervetuloa minun kyytiini, ajan sinut johonkin Vöyrin (66600) pimeimpään metsään ja pulttaan kettingillä maahan jonkun raadon viereen. Katsotaan, tuleeko karhu vai susi ekana haaskalle.

      Lainaa

    14. Mother of Vile Excrement 15.9.2015 10:41
      Tulos: +18 (28 ääntä)
      Yebs: “etsii kyytiä tositarkoituksella”? Onko tämä juttu? Onko ihmiset tuossa ryhmässä heitelly jotain “Onks joku menos Lahdesta Ouluun? Eiku kunhan jossittelen et jos sinne menis nii oisko joku muu menos. En siis tositarkoituksella kysele.”
      "Tai sit vois ihan yhtä hyvin mennä Iisalmesta Turkuun tai Rovaniemeltä Lappeenrantaankin, ei sen niin väliä..."

      Lainaa

    15. Tulos: +19 (129 ääntä)
      Hansu: Viestintä on taitolaji, eikä suju harjoittelematta. Kaunottariudestakin voi olla monta mieltä, ja jos tekstityylistä mitään voi päätellä, se on kirjoittajan omaan mielipiteeseen perustuva näkemys. Ei siis välttämättä totta. Kuvittelen kaksi tekoblondia tekoripsillä ja sentin pakkelilla jauhamaan purkkaa ja lässyttämään jaskaa takapenkille ja ruinaamaan vartin välein tupakkataukoa, tunnin välein pissataukoa ja ehdottomasti kiellän tulemasta kyytiini.
      Vain toinen nainen voi ottaa noin henkilökohtaisesti tilanteen, jossa nainen huumorilla kutsuu itseään kaunottareksi. Kas kun et vielä huoritellut päälle. Jännä juttu, että muutamasta lauseesta vedit tuollaiset pettämättömät johtopäätökset. Mutta jos olisi mies ollut kutsumassa itseään komistukseksi, olisit pitänyt turpasi kiinni, koska kyllähän MIEHILLÄ voi olla huumorintajua. Ajatella, että täysin tuntematon ihminen internetissä; ihminen, jonka NAAMAA et edes näe on uhka sinun naiseudellesi.

      Lainaa

    16. Tulos: +106 (132 ääntä)
      Niin joo, ja Hansu, kuinka misogynistinen voit olla, kun syytät uhria siitä, jos häntä kohdellaan asiattomasti? "Kutsuit itseäsi kaunottareksi -> ansaitset saada asiattomia ehdotuksia, asiattomia kommentteja ja ahdistelua osaksesi". Olet kyllä harvinaisen stereotyyppinen yksilö, sinut on tehokkaasti aivopesty.

      Lainaa

    17. Tulos: -141 (185 ääntä)
      Otin kerran kyytiin naisen joka tarjosi pillua kyytiä vastaan. Hommien jälkeen jätin ämmän tienvarteen ja kaasutin menemään. Oli se hieno päivä. :D

      Lainaa

    18. Tulos: -47 (77 ääntä)
      No feissarimokat huomioonottaen en olisi poissulkenut vaihtoehtoa että kyseessä olisi ollut pari joka olisi ollut valmis maksamaan kyytinsä luonnossa, ja jotka pitävät itseään yliupeina ihmisinä. Toisaalta kyllä tuon vitsinäkin voi käsittää, ja mikaelilla nyt ainakin kiehahtaa vähän aivonesteet. Johannan kommentti toisaalta ihan asiallinen, mutta ehkä tuon mikaelin jälkeen saa hieman erilaisen sävyn..

      Lainaa

    19. Tulos: +54 (68 ääntä)
      Mikael, mitä helvettiä?!??

      Lainaa

    20. Tulos: +82 (94 ääntä)
      Ihan selkeästihän tuo on vitsi, mitä helvettiä nyt taas.

      Lainaa

    21. yli opisto hörho 15.9.2015 12:33
      Tulos: +168 (178 ääntä)
      On muuten ihan järjetöntä minkälaista paskaa ihmiset sanovat toisilleen nykyään. Yksi pyytää kimppakyytiä ja joku surkea ihmisenkuvatus tulee sanomaan: "Tulen nauramaan viereen kun sut raiskataan" ja ":D". Mikä vittu ihmisiä vaivaa nykyään?

      Lainaa

    22. Tulos: -85 (121 ääntä)
      Missä kohtaa Mikael toivoo Iinan tulevan raiskatuksi? Tuo nyt oli vain tapa sanoa, että on oma syy, jos joku ottaa ilmoituksen kirjaimellisesti deitti-ilmoituksena ja kuvittelee raiskaamisen olevan sopiva maksu kyydistä. Severi todisti pervo-pelot aiheellisiksi.

      Lainaa

    23. Tulos: +65 (71 ääntä)
      Jaaaa jos mies olis kirjoittanut että pari komeaa kaveria etsii kimppakyytiä niin ei olis kenelläkään mitään epäselvyyttä. Hei valoja nyt?

      Lainaa

    24. Tulos: +104 (116 ääntä)
      yodo: Missä kohtaa Mikael toivoo Iinan tulevan raiskatuksi? Tuo nyt oli vain tapa sanoa, että on oma syy, jos joku ottaa ilmoituksen kirjaimellisesti deitti-ilmoituksena ja kuvittelee raiskaamisen olevan sopiva maksu kyydistä. Severi todisti pervo-pelot aiheellisiksi.
      Eli oikeaa deitti-ilmoitusta seurannut raiskaus = naisen omaa syytä?

      Lainaa

    25. Tulos: +91 (91 ääntä)
      Itsekkin monesti kysyny kyytiä tuolla kimppakyyti ryhmässä. Ja ihan asiallista esim helsingistä tampereelle tarvis päästä xx.xx päivänä, ei väliä monenaikaan lähtö voin osallistua polttoaineisiin. Ei mee varttia kauempaa ku joku pertti +50v ehdottelee kyytiä ja korvauksen saa hoitaa luonnossa tai sitten joku peetu bensalenkkari isipappansa bemarilla laittaa "ai pimppa kyyti?" ja miljoona nauravaa hymiötä perään. Tommoset idootit sotkee hyvän sivuston. Mutta onneks ihan niitä asiallisiakin kyytejä on tullu saatua ja tarjottua.

      Lainaa

    26. Tulos: +72 (82 ääntä)
      yodo: Missä kohtaa Mikael toivoo Iinan tulevan raiskatuksi? Tuo nyt oli vain tapa sanoa, että on oma syy, jos joku ottaa ilmoituksen kirjaimellisesti deitti-ilmoituksena ja kuvittelee raiskaamisen olevan sopiva maksu kyydistä. Severi todisti pervo-pelot aiheellisiksi.
      vaikka joku kirjoittais mitä fb:hen tai pukeutuu miten haluaa, (vaikka minihameeseen ja pikkutoppiin) se ei oo IKINÄ syy raiskata ketään. kyllä se kuka raiskaa on päästään vialla. ja mitä sit vaikka oiski kirjottanu "deittimäisesti", sehän teki siitä hauskemman, se ei TODELLAKAAN oo syy raiskata, ehotella, ja kirjoittaa rivouksia.

      Lainaa

    27. Tulos: +75 (79 ääntä)
      Raino: Otin kerran kyytiin naisen joka tarjosi pillua kyytiä vastaan. Hommien jälkeen jätin ämmän tienvarteen ja kaasutin menemään. Oli se hieno päivä.
      Ja sitten sää heräsit?

      Lainaa

    28. Tulos: -14 (16 ääntä)
      Severi <3

      Lainaa

    29. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Timon: Alkuperäisestä ilmoituksesta ei olisi kyllä uskonut, mitä siitä seuraa. Mikael, olet perseestä. En silti toivo, enkä tule katsomaan, jos sinut raiskataan.
      Naamaraja?

      Lainaa

    30. moka-addikti 16.9.2015 17:58
      Tulos: +46 (48 ääntä)
      "Mietipä hetki, kuinka asiallisen kommentin laitoit juuri sosiaaliseen mediaan." Asiallinen ja rauhallinen vastaus Iinalta, menee käyttöön.

      Lainaa

    31. Kummastunut 16.9.2015 21:06
      Tulos: -29 (39 ääntä)
      Ootin että kommenteissa ois huutoa ja raivoamista raiskaamisesta ja murhaamisesta, mutta sitten muistinkii ettei Severi ole ulkomaalaistaustainen. :)

      Lainaa

    32. Tulos: +35 (41 ääntä)
      Mitenköhän se sen oma syy on jos mies niin tyhmä että ottaisi vitsin deitti-ilmoituksena? Naisen syytä siis sekin että jotkut miehet yksinkertaisia. OK. Sitten miesten vika joka ikinen virhe mitä naiset ikinä tehneet.
      yodo: Missä kohtaa Mikael toivoo Iinan tulevan raiskatuksi? Tuo nyt oli vain tapa sanoa, että on oma syy, jos joku ottaa ilmoituksen kirjaimellisesti deitti-ilmoituksena ja kuvittelee raiskaamisen olevan sopiva maksu kyydistä. Severi todisti pervo-pelot aiheellisiksi.

      Lainaa

    33. St. Vitus Dance 17.9.2015 5:19
      Tulos: +18 (20 ääntä)
      Vituttaa Mikaelin kaltaiset ihmiset, jotka vaan länkyttää ja länkyttää eikä anna periksi vaikka miten on paskat housuissa. Painukaa kaikki sellaiset ihmiset jonnekin helvetin ytimeen.

      Lainaa

    34. Käsisuuntakehä 22.9.2015 19:50
      Tulos: +5 (13 ääntä)
      Niille, joiden otsasuoni räjähti sanan "kaunotar" takia, ilmoituksessa "kaksi nuorta kaunotarta" = "kaksi nuorta naista". Ei enempää eikä vähempää. Kukaan ei siis omahyväisesti kehu itseään.

      Lainaa

    35. Pikku Leppäkerttu 4.5.2016 1:02
      Tulos: +3 (3 ääntä)
      Mikael... ei näin...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kimppakyyti, ulkonäkö, kaunis, raiskaus, raiskata, vitsi, naamaraja