Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Luotettava meedio

Tällä yksinkertaisella vinkillä löydät varmasti aidon selvännäkijän.
Luotettava meedio

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +552 (596 ääntä)
      Miksi etsiä selvännäkijä kun selvännäkijä voi etsiä sinut meedion kyvyillään. Sen kun katsoo kristallipallostaan, kuka etsii häntä ja sitten ilmoittautuu.

      Lainaa

    2. halalalalal 26.5.2015 0:44
      Tulos: -4 (198 ääntä)
      Mulla tunti sepittelyä maksaa vaan 50e. Osaan kertoa mm. Että 100% todennäköisyydellä kuolet

      Lainaa

    3. Tulos: +475 (491 ääntä)
      Oma lukunsa onkin tämä myöhäisilloissa pyörivä Astral-TV. Suosittelen kaikille, jotka pähkäilevät ylimääräisten rahojensa tuhlaamista. Toinen vaihtoehto on ostaa kasa paskaa.

      Lainaa

    4. Wuppiduppiduu 26.5.2015 0:58
      Tulos: +517 (535 ääntä)
      Itsekin olen selvännäköinen joka perjantai ennen kello kymmentä

      Lainaa

    5. Tulos: +391 (417 ääntä)
      halalalalal: Osaan kertoa mm. Että 100% todennäköisyydellä kuolet
      Paitsi, jos aloitat tupakoinnin, jolloin ruotsalaisten huippututkijoiden mukaan kuolet vain 90% todennäköisyydellä!

      Lainaa

    6. Tulos: -27 (191 ääntä)
      Aika tympeä aihe imho... Jokainen uskokoon mihin tahtoo, vaikka näkymättömään partapappaan pilven reunalla, :D

      Lainaa

    7. Tulos: +275 (285 ääntä)
      Selvännäköisyys on meediolle erittäin toivottava ja hyödyllinen piirre. Jos onnistuu näyttämään selvältä vaikka on jatkuvasti vähintäänkin pienessä jurrissa ellei jopa tuhannen päissään, niin se karkoittaa huomattavasti vähemmän potentiaalisia asiakkaita kuin jos näyttäisi tasan niin känniseltä kuin todellisuudessa onkin.

      Lainaa

    8. Tulos: +194 (232 ääntä)
      Voiko henkilön tavata jotenkin muuten kuin face to face? Ass to face?

      Lainaa

    9. Tulos: +209 (217 ääntä)
      kalinka: Oma lukunsa onkin tämä myöhäisilloissa pyörivä Astral-TV. Suosittelen kaikille, jotka pähkäilevät ylimääräisten rahojensa tuhlaamista. Toinen vaihtoehto on ostaa kasa paskaa.
      Äläs nyt, monikin ostaa kasan paskaa, paska kun on oivallista lannoitetta, eli huomattavan paljon parempaa vastinetta rahoille kuin ennustaminen..

      Lainaa

    10. Tulos: +94 (102 ääntä)
      Joku sanoi joskus twitterissä hyvin kun selvännäkijä mainosti talousneuvontaa lehdessä. "Olisi kannattanut myydä Nokia-osakkeet selvännäkijätaitojesi kanssa ettei tarvitsisi enää tehdä töitä" :)

      Lainaa

    11. Tulos: +80 (100 ääntä)
      Vuosisatoja vanhaa kusetusta, joka on muuttanut vain muotoaan. Miksi ihmiset haluaa soitella/jutella tällaisille kusettajille? Sama antaa se raha jollekkin tutulle ja pyytää valaamaan uskoa itseensä, ja se saattaa tehdä sen täysin ilmaiseksi. Toinen ärsyttävä ihmispiirre on horoskooppi ihmiset. Sellainen kun tulee luokse ja perustaa tietonsa horoskoopista lukemaansa, ei voi olla kovin järkevä ihminen. "En voi tänään viedä lastani tarhaan koska horoskoopissa käskettiin pysyä kotona".

      Lainaa

    12. Tulos: +22 (38 ääntä)
      Wuppiduppiduu: Itsekin olen selvännäköinen joka perjantai ennen kello kymmentä
      Kuppilaan pyrkiessä olen usein itsekin. Tiedä sitten muuten.

      Lainaa

    13. Hyvä kristallipallo 26.5.2015 8:31
      Tulos: +76 (146 ääntä)
      Polttareissani kävin meediolla. Kyseinen rouva sanoi melkein heti minut nähdessään, että olen raskaana ja saamme mieheni kanssa tytön. Pidin sitä ihan hömppänä, koska raskaaksi tulo oli kohdallani lähes mahdottomuus erilaisista terveydellisistä syistä johtuen ja söinpä vielä e-pillereitäkin sairauteni hoitoon. Suhtauduin koko "ennustukseen" huumorilla. Karvan vajaa 9 kk myöhemmin meille syntyi ihana pieni tyttövauva. Olin tuon ennustuksen aikaan vain toisella viikolla raskaana.

      Lainaa

    14. Käyttäjä 26.5.2015 9:33
      Tulos: +134 (150 ääntä)
      Hyvä kristallipallo: Polttareissani kävin meediolla. Kyseinen rouva sanoi melkein heti minut nähdessään, että olen raskaana ja saamme mieheni kanssa tytön. Pidin sitä ihan hömppänä, koska raskaaksi tulo oli kohdallani lähes mahdottomuus erilaisista terveydellisistä syistä johtuen ja söinpä vielä e-pillereitäkin sairauteni hoitoon. Suhtauduin koko “ennustukseen” huumorilla. Karvan vajaa 9 kk myöhemmin meille syntyi ihana pieni tyttövauva. Olin tuon ennustuksen aikaan vain toisella viikolla raskaana.
      En usko mihinkään henkimaailmahömppään, mutta näyttää siltä että jotkut (usein keski-ikäiset ja vanhemmat naiset) pystyvät näkemään että joku on raskaana. Vaikka raskaus olisi aivan alussa ja vaikkei tuleva äiti itse vielä sitä tietäisi. "Sen näkee silmistä", sanoi eräs joka minulle tämän tempun teki.

      Lainaa

    15. Tulos: +75 (117 ääntä)
      Hyvä kristallipallo: Polttareissani kävin meediolla. Kyseinen rouva sanoi melkein heti minut nähdessään, että olen raskaana ja saamme mieheni kanssa tytön. Pidin sitä ihan hömppänä, koska raskaaksi tulo oli kohdallani lähes mahdottomuus erilaisista terveydellisistä syistä johtuen ja söinpä vielä e-pillereitäkin sairauteni hoitoon. Suhtauduin koko “ennustukseen” huumorilla. Karvan vajaa 9 kk myöhemmin meille syntyi ihana pieni tyttövauva. Olin tuon ennustuksen aikaan vain toisella viikolla raskaana.
      Jos sanon tuon saman lauseen jokaiselle vastaantulijalle tänään työmatkalla, varmasti osuu ainakin jonkun kohdalla oikeaan ja hän uskoo että olen selvännäkijä. Selvännäkijä confirmed.

      Lainaa

    16. Tulos: +109 (113 ääntä)
      kalinka: Oma lukunsa onkin tämä myöhäisilloissa pyörivä Astral-TV. Suosittelen kaikille, jotka pähkäilevät ylimääräisten rahojensa tuhlaamista. Toinen vaihtoehto on ostaa kasa paskaa.
      Se on hyvä kun siellä alareunassa pyörii pienellä präntillä vielä teksti, että mikään tässä ei ole totta vaan ohjelmaa tehdään täysin viihdetarkoituksessa tms :D Mutta mulla kun on monesti tv auki taustalla mölyämässä kun teen jotain muuta, niin sillon aina tuota Astral-TV:tä kuunnellessa tullu mietittyä, että kuinka moni niistä sinne soittavista mummoista on oikeesti niin yksinäisiä, että soittavat sinne niitä puolen tunnin puheluita vaan saadakseen jutella jonkun kanssa. Tulee aina vähän suru puseroon. Varsinkin kun todennäköisesti eivät tiedä paljonko sellanen puhelu maksaa, ja sitten tulee hirveen iso puhelinlasku ja ovat ihan hädissään että miks tämmösiä tulee.

      Lainaa

    17. Tulos: -59 (87 ääntä)
      Hyvä kristallipallo: Karvan vajaa 9 kk myöhemmin meille syntyi ihana pieni tyttövauva. Olin tuon ennustuksen aikaan vain toisella viikolla raskaana.
      Kai tiedät, että toisella raskauviikolla ei vielä ole raskaana, koska laskenta aloitetaan edellisistä kuukautisista. Ensimmäinen varsinainen raskausviikko on kolmas raskausviikko. Hedelmöityminen tapahtuu toisen raskausviikon lopussa tai kolmannen alussa.

      Lainaa

    18. Käyttäjä 26.5.2015 11:12
      Tulos: +135 (145 ääntä)
      Jos joku ei vielä tiennyt, niin ennustustaidothan perustuvat ensinnäkin tarpeeksi ympäripyöreisiin ja yleistäviin ennustuksiin ja toisekseen tietoihin, joita asiakkaalta itseltään huomaamatta lypsetään. Voin ennustaa kelle tahansa, että "jossakin asiassa on tulossa vastamäkiä, mutta lopulta menestystä". "Näen, että pidät jalat maassa, mutta osaat myös unelmoida. Rakastat kauniita asioita..." (Kukapa nyt kauniita asioita vihaisi) "Näen kuolemaa... En ole ihan varma kuka, mutta joku kuolee pian..." (Tosin saattaahan siinä parikin vuotta mennä) "Mummosi täältä henkimaailmasta tahtoo sanoa että on tietoinen rakkaudestasi ja hänellä on viesti sinulle: seuraa aina sydämesi ääntä." Ja sitten se, miten ennustaja niin tarkkaan näkee henkilökohtaiset asiani: "Hmm, näen naishenkilön, öö, tummatukkaisen..." "Ooh, se on varmasti Erja-täti joka kuoli viime vuonna." "Juu, niin on. Hän sanoo olevansa onnellinen nyt." Ja jälkeenpäin voidaankin kertoa miten meedio näki ja kuvaili Erja-tädin ihan oikein.

      Lainaa

    19. Tulos: +59 (67 ääntä)
      Käyttäjä: En usko mihinkään henkimaailmahömppään, mutta näyttää siltä että jotkut (usein keski-ikäiset ja vanhemmat naiset) pystyvät näkemään että joku on raskaana. Vaikka raskaus olisi aivan alussa ja vaikkei tuleva äiti itse vielä sitä tietäisi. “Sen näkee silmistä”, sanoi eräs joka minulle tämän tempun teki.
      Olen jopa tärmännyt itse tähän samaan juttuun. Ehkä se perustuu samaan juttuun, mitä jotkut vaateliikkeen myyjät osaa tehdä. Kattoo pari sekkaa, minkänäköinen asiakas on ja valitsee välittömästi oikean kokoisen vaatekappaleen. Se on varmaan se kokemus joka tuo mukaan.

      Lainaa

    20. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Miarez_93: Paitsi, jos aloitat tupakoinnin, jolloin ruotsalaisten huippututkijoiden mukaan kuolet vain 90% todennäköisyydellä!
      Pitänee alkaa tupakoimaan!

      Lainaa

    21. Tulos: -27 (77 ääntä)
      Hyvä kristallipallo: Polttareissani kävin meediolla. Kyseinen rouva sanoi melkein heti minut nähdessään, että olen raskaana
      Todennäköisyyshän on loppupeleissä 50%, joko olet raskaana tai et ole.

      Lainaa

    22. Tulos: +57 (73 ääntä)
      Se on prkl selvänäkijä. Ei selvännäkijä.

      Lainaa

    23. Tulos: +76 (88 ääntä)
      En ota kantaa meedioihin, mutta toisaalta ihmiset uskovat kaikkivoivaan Jumalaankin ja uskontojen nimeen pistetään ihmisiä hengiltäkin. Jos Ulla haluaa uskoa meedioihin, ei se mun persettäni kutittele ollenkaan. Ehkä meediot tuovat omalla tavallaan lohtua tietynlaisille ihmisille, samoin kuin Jumalaan uskominen.

      Lainaa

    24. Tulos: +77 (81 ääntä)
      Tuli mieleen Lapinlahden lintujen sketsi, missä mies koputtaa selvänäkijän oveen ja sieltä huudetaan "kuka siellä!?"

      Lainaa

    25. Tulos: +2 (50 ääntä)
      Tuppi: Todennäköisyyshän on loppupeleissä 50%, joko olet raskaana tai et ole.
      Naishenkilö viettämässä polttareitaan, jonka maailmankatsomus sisältää ennustajiin uskomisen jne. niin eipä tuo hirveätä ennustajan lahjaa vaadi, kun arvaa, että muija joko on jo tai viimeistään häiden jälkeen on paksuna. Tyttö vai poika meneekin sitten sillä 50/50

      Lainaa

    26. Tulos: +87 (89 ääntä)
      Selvännäkijä = Portsari

      Lainaa

    27. Tommi Takatukka 26.5.2015 16:49
      Tulos: +58 (66 ääntä)
      Janne: Voiko henkilön tavata jotenkin muuten kuin face to face? Ass to face?
      Hahhah :D Voi, ass to ass eli pylly vasten pyllyä pump pump!

      Lainaa

    28. Tulos: +42 (60 ääntä)
      Janne: Voiko henkilön tavata jotenkin muuten kuin face to face? Ass to face?
      hen-ki-lö

      Lainaa

    29. Kidnappaaja 26.5.2015 16:58
      Tulos: -10 (22 ääntä)
      Janne: Voiko henkilön tavata jotenkin muuten kuin face to face? Ass to face?
      Puhelimen välityksellä?

      Lainaa

    30. Tulos: +71 (73 ääntä)
      Näin kerran matti nykäsen selvin päin. Matti tosin oli ympäripäissään.

      Lainaa

    31. Tulos: +32 (38 ääntä)
      Näissä meediojutuissa on vähän se ongelma, että oikein ennustaminen ei sinänsä vaadi yliluonnollisia kykyjä, vaan ihan normaalia päättelyä, jota kaikki tekee joka päivä. Jos nyt joskus joku näyttää tehneen yllättävän tarkan ennustuksen, niin ehkä se on vain huomannut jotain mitä muilta jäi huomaamatta... "Taivaalla on tummia pilviä, kohta ehkä sataa" "Toi nainen on menossa naimisiin, ehkä se on kohta raskaana" Ja kun muistetaan lisätä ennusteeseen sana ehkä, niin aina voi vedota siihen että meedio ei ollutkaan aivan varma. Tai lisätään ehtoja: "Jos teet näin niin...". Tai sitten mahdollisimman ympäripyöreät ennustukset, joiden toteutuminen on jo todennäköisempää kuin se ettei ne toteudu. "Joudut joskus lähitulevaisuudessa jonkinlaiseen onnettomuuteen. Ehkä" Vihoviimeinen vaihtoehto on sitten puhdas sattuma. Ihmisille nyt sattuu kaikenlaista. Ei todellakaan ole vaikeaa keksiä jotain, mitä jollekin voi ehkä sattua.

      Lainaa

    32. Mikki Hiiri 26.5.2015 19:02
      Tulos: +35 (39 ääntä)
      Mitäs Tapsan kaveri olis tehny, jos joku olis oikeesti ottanu yhteyttä? :D

      Lainaa

    33. Tulos: -16 (20 ääntä)
      Kotimies: Näin kerran matti nykäsen selvin päin. Matti tosin oli ympäripäissään.
      miten ihmeessä sä kehtasit kävellä kadulla selvinpäin?

      Lainaa

    34. Tulos: -10 (26 ääntä)
      Käyttäjä: En usko mihinkään henkimaailmahömppään, mutta näyttää siltä että jotkut (usein keski-ikäiset ja vanhemmat naiset) pystyvät näkemään että joku on raskaana. Vaikka raskaus olisi aivan alussa ja vaikkei tuleva äiti itse vielä sitä tietäisi. “Sen näkee silmistä”, sanoi eräs joka minulle tämän tempun teki.
      Niin sanoi minullekin kerran yksi nainen, kun olin raskaana, että sen näkee silmistä! Sanoi että ne "sädehtii" sillon.. Itse olen lähes 100%-sesti onnistunut ennakoimaan kavereideni ja tuttujeni ensimmäisen lapsen sukupuolen. Se menee jotenkin niin, että kun mietin tuttavani luonnetta, että kumpi käy paremmin. Tiedän että kuulostaa hullulta, mutta jostain syystä lähes jokainen (varmaan joku 20-30) on osunut :) Tämä onnistuu kuitenkin vaan ensimmäisen lapsen kohdalla, sen jälkeen syntyvät ennustan aina väärin :)

      Lainaa

    35. Tulos: +8 (24 ääntä)
      Janne: Voiko henkilön tavata jotenkin muuten kuin face to face? Ass to face?
      Kyllä. Sitä kutsutaan myös 69-asennoksi ;)

      Lainaa

    36. Tulos: -6 (30 ääntä)
      NN: Kai tiedät, että toisella raskauviikolla ei vielä ole raskaana, koska laskenta aloitetaan edellisistä kuukautisista. Ensimmäinen varsinainen raskausviikko on kolmas raskausviikko. Hedelmöityminen tapahtuu toisen raskausviikon lopussa tai kolmannen alussa.
      Hedelmöityminen tapahtuu toisen raskausviikon lopussa tai kolmannen alussa. WTF? Olet tainnut jättää biologian ja sukupuolivalistuksen kokonaan välistä koulussasi.

      Lainaa

    37. Tulos: +20 (26 ääntä)
      Sputnik: Kyllä. Sitä kutsutaan myös 69-asennoksi
      Olet ymmärtänyt 69:n väärin.

      Lainaa

    38. Arkinen bataatti 27.5.2015 15:41
      Tulos: +22 (24 ääntä)
      Timpesteri: Se on prkl selvänäkijä. Ei selvännäkijä.
      Eiku kyllä se on selvännälkijä: mä näen vain selvät ihmiset, jos joku saa viinaa niin sen jälkeen siitä tulee mulle näkymätön. Vähän epäkäytännöllistä bileissä.

      Lainaa

    39. Tulos: +3 (7 ääntä)
      ai että "kristallipallostaan" näki

      Lainaa

    40. Tulos: -6 (26 ääntä)
      Niin, Meedio ja Selvänäkijä on kaksi eri asiaa. Jotkut voivat olla molempia, tai Meediolla voi olla selvänäköisyyttä(-kuuloisuus, -tunto). Mutta jos joku ilmaisee olevansa Meedio, ei se tarkoita että osaa lukea vaikkapa korteista tai kristallipallosta. Hirveesti herjaa ja kukaan ei ees ota asioista selvää.

      Lainaa

    41. Käyttäjä 27.5.2015 22:32
      Tulos: +26 (28 ääntä)
      Sputnik: Hedelmöityminen tapahtuu toisen raskausviikon lopussa tai kolmannen alussa. WTF? Olet tainnut jättää biologian ja sukupuolivalistuksen kokonaan välistä koulussasi.
      Kyllä vain. Siis kun laskennallisia raskausviikkoja lasketaan, ne 40 viikkoa, aloitetaan laskenta viimeisistä kuukautisista. Ja silloinhan ei vielä ole hedelmöityminen tapahtunut. Kyllä jopa neuvolasta saatavassa kirjasessa joka esittelee raskauden viikko viikolta, aloitetaan iloisesti viikolla 1: vielä ei ole tapahtunut mitään. Mutta se kommentoija, joka sanoi olleensa 2. viikolla raskaana, saattoi tietysti tarkoittaa todellista raskauden alkua eikä sitä neuvolan laskennallista.

      Lainaa

    42. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Janne: Voiko henkilön tavata jotenkin muuten kuin face to face? Ass to face?
      Ass to mouth niin sen voi lyhentää näppärästi ja sekaannuksia aiheuttavasti atm.

      Lainaa

    43. Tulos: +6 (14 ääntä)
      Ni.: Niin sanoi minullekin kerran yksi nainen, kun olin raskaana, että sen näkee silmistä! Sanoi että ne “sädehtii” sillon.. Itse olen lähes 100%-sesti onnistunut ennakoimaan kavereideni ja tuttujeni ensimmäisen lapsen sukupuolen. Se menee jotenkin niin, että kun mietin tuttavani luonnetta, että kumpi käy paremmin. Tiedän että kuulostaa hullulta, mutta jostain syystä lähes jokainen (varmaan joku 20-30) on osunut Tämä onnistuu kuitenkin vaan ensimmäisen lapsen kohdalla, sen jälkeen syntyvät ennustan aina väärin
      Eikös sitä jotku väitä tunnistavansa lapsen sukupuolen odottavan naisen vatsan muodoista. Väittävät vatsan olevan eri tavalla pömpöttävän jos on poika kuin jos olis tyttö.

      Lainaa

    44. Tulos: -1 (15 ääntä)
      Mä hajosin jo viiteen ekaan kommenttiin vähintään :D ...jooh tässä letkassa on kaikenlaista meedioista. On se kamalaa et tehdään näinki todellisesta asiasta bisnestä... huh... meedioissa on ainaki yks erotus: Jos oikeesti teet sitä, et pyydä rahaa auttamisesta... mummo oli ja tiesi tarkalleen asioiden laidan ilman sanomatta mitää 5vuoteen. Mut ei, rahaa ei tule pyytää auttamisesta ja rikkauksia odottaa. Sillai toimii ihminen joka oikeasti näkee jotain ;) nää on periytyvää sorttia. Taito katoaa jos tulee ahneeksi. Tai ei taito. ... lahja... ;) :) sama kaikki yksisarvishoidot joita on netti piukassa: Itse epäilisin kyllä. Onneks ei oo tarvetta itse soitella :)

      Lainaa

    45. Tulos: 0 (4 ääntä)
      ...ja sit vielä: On häirinny aina toi nettisaittien "selvännäköinen":D ...siis kun eihän sillä ole mitään tekemistä Sinun ittes kanssa. Näet tai et näe. Sitä ei pakottaa voi ja luvata et mukamas näet ja tunnet kun tulee jos on tullakseen... Se on tää maailma, tehdään ihan kaikesta rahastusta mikä on olemassa :) rahaa teen mielummin töillä ko ennustamisella... johan sen nyt järkikin sanoo...

      Lainaa

    46. astralfani 3.6.2015 15:17
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      kalinka: Oma lukunsa onkin tämä myöhäisilloissa pyörivä Astral-TV. Suosittelen kaikille, jotka pähkäilevät ylimääräisten rahojensa tuhlaamista. Toinen vaihtoehto on ostaa kasa paskaa.
      Tuo astral-tv on aivan loistava! Kerranki vanhempi mies henkilö soitti ja puhui puolituntia talousvaikeuksista. Itsehän seuraan sitä myös, en ikinä soita, mutta nauran itseni uneen tai piristän aamuani sillä! :) täyttä p*skaahan ennustaminen on, saati selväkuuleminen, enkeliterapia etc. Ja kun sinne soittaa joku ja valittaa kipuja, nii kortit kertoo selkävaivoista tai muista vanhuuden tuliaisista :DD Onnea vaan luotettavan ennustajan etsinnässä....

      Lainaa

    47. Tulos: +4 (8 ääntä)
      astralfani: Tuo astral-tv on aivan loistava! Kerranki vanhempi mies henkilö soitti ja puhui puolituntia talousvaikeuksista. Itsehän seuraan sitä myös, en ikinä soita, mutta nauran itseni uneen tai piristän aamuani sillä! täyttä p*skaahan ennustaminen on, saati selväkuuleminen, enkeliterapia etc. Ja kun sinne soittaa joku ja valittaa kipuja, nii kortit kertoo selkävaivoista tai muista vanhuuden tuliaisista :DD Onnea vaan luotettavan ennustajan etsinnässä….
      Oot aika paska jätkä.

      Lainaa

    48. jukkapalmu 14.1.2021 8:51
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      "Kuollut sukulainen" "Isän tuttava Esko (Tai joku muu suosittu nimi siihen aikaan) "Pelottava asia lapsuudessa" Aina osuu.

      Lainaa

    49. Meediolle töitä 27.4.2021 1:46
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Mikki Hiiri: Mitäs Tapsan kaveri olis tehny, jos joku olis oikeesti ottanu yhteyttä? :D
      Olisihan hän voinut vaikkapa järjestää viikoittaisia meedio-iltamia "tuhatpäiselle" maksavalle yleisölle ja jäädä palkan, verojen yms. kulujen jälkeen vielä itsekin sen kymppitonnin plussalle per kuukausi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: meedio, selvännäkijä, selvänäkijä, ennustaa, ennustus, ennustaja