Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Avuton autoilija, osa 20

Kuski ei mahtunut autollaan tästä raosta ja raivostui.
avuton-autoilija-osa-20

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 94 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +543 (627 ääntä)
      Julian kuva.... Saa aikaan pientä paniikkia nimimerkillä inssi ensi viikolla o_O

      Lainaa

    2. Tulos: +1401 (1421 ääntä)
      On ihan järkyttävän pelottava ajatus, että liikenteessä on kanssani samaan aikaan näitä selfiesankareita. Toivottavasti kukaan ei kuole näiden idioottien takia.

      Lainaa

    3. Tulos: +714 (730 ääntä)
      KonnaJee: Julian kuva…. Saa aikaan pientä paniikkia nimimerkillä inssi ensi viikolla
      Älä pelkää. Kyllä se hylätään jos alat kuvia ottamaan ajon aikana

      Lainaa

    4. kuunkukka 5.3.2015 1:48
      Tulos: +683 (695 ääntä)
      Näiltä järjenjättiläisiltä ajokortti pois!! Jos on kova tarve kuolla voi mennä yksin viemättä mukanaan täysin viattomia ihmisiä!

      Lainaa

    5. Jos ajat et käytä kännykkää 5.3.2015 1:50
      Tulos: +314 (364 ääntä)
      Toivottavasti Julia (ja vastaavat teiden ritarit) kulkis jatkossa julkisilla. Ihan vaan meiän muiden turvallisuuden takia. Huh, on varmaan tuolla autolla ollut paniikki, kun motarilla tulee auto 100 km/h omaa kaistaa pitkin vastaan...

      Lainaa

    6. Tulos: +770 (782 ääntä)
      Miks luen aina eka ton epäselvän tekstin kauheella vaivalla ja vasta sen jälkeen tajuun että sen alapuolella olis selvennys. Aavistelen vastauksen: olet tyhmä.

      Lainaa

    7. Tulos: +281 (289 ääntä)
      Jos ajat et käytä kännykkää: Toivottavasti Julia (ja vastaavat teiden ritarit) kulkis jatkossa julkisilla. Ihan vaan meiän muiden turvallisuuden takia. Huh, on varmaan tuolla autolla ollut paniikki, kun motarilla tulee auto 100 km/h omaa kaistaa pitkin vastaan…
      Jos ihminen on kyllin hölmö räpsimään selfieitä ajossa ei se varmaan muiden turvallisuudestakaan osaa murehtia...

      Lainaa

    8. Tulos: +533 (549 ääntä)
      Ylemmäsä tapauksesa tuosta kyllä mahtuu ajamaan vaikka rekalla vierestä..

      Lainaa

    9. Tulos: -32 (82 ääntä)
      Voi höh! Joko olen vaan todella kriittisellä fiiliksellä tms mut just nyt nää kaikki 5 sivullista uusia mokia sai mut tuntemaan häpeää siitä että olen ihminen,no joo toi haaveena ikuinen elämä sai hiukan hymyileen mut vaan ihan hiukan.Ei hyvä....

      Lainaa

    10. Tulos: +15 (101 ääntä)
      Mitä toi Julia on väistämässä?

      Lainaa

    11. Tulos: +156 (204 ääntä)
      Eikös Julia ole pelkääjän paikalla? Ei siinä selfiet maailmaa kaada.

      Lainaa

    12. Tulos: -176 (224 ääntä)
      Miten tälläsellä ihmisellä voi ylipäätään olla ajokortti jos ei tiedä kummalta puolelta ohittaa/väistää motarilla???

      Lainaa

    13. Tulos: +406 (414 ääntä)
      huhhuh: Miten tälläsellä ihmisellä voi ylipäätään olla ajokortti jos ei tiedä kummalta puolelta ohittaa/väistää motarilla???
      Ehkä siksi, että yleensä motarilla ei tartte väistää vastaantulevaa autoa (huomaa kuvan ajoneuvon valkoiset valot = tulossa keula edellä kohti).

      Lainaa

    14. Tulos: -13 (59 ääntä)
      Kerttu: Miks luen aina eka ton epäselvän tekstin kauheella vaivalla ja vasta sen jälkeen tajuun että sen alapuolella olis selvennys. Aavistelen vastauksen: olet tyhmä.
      Älä huoli, tein saman virheen itsekin. Julian tapaus: On valitettavaa että hän paljastui kännykän räplääjäksi. Mutta jos täällä julkaistaan kuvia joissa kuljettaja näyttää ottaneen kuvan, niin kysymys ei ole välttämättä aina siitä. Paitsi jos kuljettaja täällä myöntää itse räplänneensä puhelinta ajon aikana. Autoissa voi olla nykyään tietä videoivia kameroitakin, joista on apua mahdollisen onnettomuuden selvittelyssä. Venäjällä ne ovat yleisiä ja se Tseljabinskissä pudonnut meteorikin tallentui moneen tällaiseen ajovideoon.

      Lainaa

    15. S. aivartelija 5.3.2015 6:43
      Tulos: +168 (192 ääntä)
      huhhuh: Miten tälläsellä ihmisellä voi ylipäätään olla ajokortti jos ei tiedä kummalta puolelta ohittaa/väistää motarilla???
      Ei kai sulla vaan ole ajokorttia? KAi tuo oli sarkasmia, pliis sano että sulla ei ole ajokorttia tai että et ole tosissasi.

      Lainaa

    16. Tulos: +294 (306 ääntä)
      Jos ajat et käytä kännykkää: Toivottavasti Julia (ja vastaavat teiden ritarit) kulkis jatkossa julkisilla. Ihan vaan meiän muiden turvallisuuden takia. Huh, on varmaan tuolla autolla ollut paniikki, kun motarilla tulee auto 100 km/h omaa kaistaa pitkin vastaan…
      Huomasithan, että Julia kyllä ajaa ihan oikealla puolella motaria ja vastaantulija tässä on se, joka ajaa väärin. Eli Julia tosiaan on se, joka varmaan hädissään miettiin, mihin väistää. Selfien ottaminen ajaessa sitä vastoin on todella typerää ja toivottavasti myös laitonta.

      Lainaa

    17. Tulos: +302 (310 ääntä)
      Sen lisäksi että tuossa ylimmässä kukaan ei ole jäljistä päätellen joutunut ajamaan "melkein ojan kautta", tuossa myös on niin matala "oja", että matalammallakin autolla kyllä saa väistettyä rikkomatta mitään. Tietysti sen lisäksi, että auto on pysäköity ihan sievästi ja tietä pitkin pääsee kulkemaan oikein hyvin. Ja sitä paitsi, ei kai kuka tahansa voi kenen tahansa autoa hinauttaa pois noin vain millä tahansa verukkeella?

      Lainaa

    18. Tulos: +118 (140 ääntä)
      "Jaa, auto tulee vastaan motarilla. Mäpä otan asiasta kuvan ja mietin sitten, mitä teen." tä? (Ja ei ole hyvä selitys, että kamera oli hollilla. Miksi selfieitä edes otetaan ajaessa...)

      Lainaa

    19. Tulos: +27 (69 ääntä)
      onks toi britti jos se tol puolel autoo istuu ajaes?

      Lainaa

    20. Tulos: +193 (223 ääntä)
      Kuvasta päätellen Julia saattaa hyvinkin olla pelkääjän paikalla, eli ei itse aja autoa. Suosittelisin käyttämään järkeä, ennenkuin lähdetään kommentoimaan hänen idioottimaisuuttaan.

      Lainaa

    21. Tulos: -144 (228 ääntä)
      Tonzo: Ylemmäsä tapauksesa tuosta kyllä mahtuu ajamaan vaikka rekalla vierestä..
      Kirjoitusasusta päätellen se on kauniimman (tyhmemmän) kynästä,niillä tuo autonkäsittely on jostain kummasta helvetin vaikeeta.

      Lainaa

    22. Tulos: +57 (71 ääntä)
      Onko julia varmasti kuskin paikalla..?

      Lainaa

    23. Tulos: +76 (104 ääntä)
      Dieda: Huomasithan, että Julia kyllä ajaa ihan oikealla puolella motaria ja vastaantulija tässä on se, joka ajaa väärin. Eli Julia tosiaan on se, joka varmaan hädissään miettiin, mihin väistää. Selfien ottaminen ajaessa sitä vastoin on todella typerää ja toivottavasti myös laitonta.
      Te varmaan huomasitte että Julia ei ole kuskina?

      Lainaa

    24. Lukijon käyny 5.3.2015 8:28
      Tulos: -24 (88 ääntä)
      Tyypillinen elämänkoulun roskasakki, allekirjoittaa kaikkien puolesta lapun eikä uskalla sanoa omaa nimeään. Säälittävä pelle, varmaan menee kolmasosa tuloista ulosottoonkin.

      Lainaa

    25. Tulos: +178 (182 ääntä)
      Ylemmässä kuvassa ei edes näy ojaa. Millähän aluksella se asukas ajelee? :o

      Lainaa

    26. Tulos: +32 (54 ääntä)
      Missäs autossa on nuo sivuikkunaan puhaltavat ritilät keskellä?

      Lainaa

    27. Tulos: +50 (52 ääntä)
      Kerttu: Miks luen aina eka ton epäselvän tekstin kauheella vaivalla ja vasta sen jälkeen tajuun että sen alapuolella olis selvennys. Aavistelen vastauksen: olet tyhmä.
      Mietin sitä samaa. Ihan joka kerta. XD

      Lainaa

    28. Tulos: +46 (58 ääntä)
      Ylemmässä kuvassa lapun kirjoittajan mielestä auto on siis keskellä tietä kun sen perä on puoliksi tiellä? Outo logiikka.

      Lainaa

    29. Miarez_93 5.3.2015 9:17
      Tulos: +102 (130 ääntä)
      Taitaa ylimmässä mokassa lapun kirjoittaja olla BMW- tai mersukuski, jolla auto vie yhden kaistan ja ego kaksi lisää... Eihän tuossa tee edes tiukkaa päästä ohi, vaikka olisi vähän isompi auto alla!

      Lainaa

    30. Tulos: +151 (155 ääntä)
      Argh, kylläpä pistää vihaksi tuo lappu. Mikään siinä mainittu ei kyllä pidä paikkaansa. Tais peppua vaan kutittaa, kun piti tulla pätemään. Muutenkin tuo, suomalaisille niin yleinen, tapa kannella ja uhkailla ottaa niin aivoon. "Seuraavaksi ilmoitan tieliikennelaitokselle, ja poliisille, ja presidentille. Niin, tulevat ottamaan autosi. Nih, annan sulle opetuksen!" -.-

      Lainaa

    31. Tulos: +28 (52 ääntä)
      Nämä selfiepellet voisi ampua kuuhun.

      Lainaa

    32. Murmurmurmeli 5.3.2015 10:12
      Tulos: +67 (73 ääntä)
      Pari viikkoa sitten tuli ajettua monta kilometriä motarilla auton perässä, jossa oli kirkkaat takavalot. Laittomathan ne toki ovat, mutta kyllä ne vaan kirkkaat olivat. Ellei kyseinen auto sitten peruuttanut satasen vauhtia useampaa kilometriä, oli kuitenkin sen verran pimeää, ettei autosta nähnyt kuin valot, koska ei ihan perässä tullut ajettua. :P (Ja varmasti täältä löytyy joku, joka nyt todella luulee minun luulleen auton peruuttaneen sitä satasen vauhtia, ihan niinkuin ne tekevät jenkkien äksönleffoissa. :DD )

      Lainaa

    33. Tulos: -13 (39 ääntä)
      Tollasilla metsäteillä voi silti olla ojaa, periaatteessa se voisi olla hieman umpeenkasvanut uoma, jossa lumi luo vaikutelman että kaikki on tasamaata.

      Lainaa

    34. Tulos: +38 (46 ääntä)
      joka kuskin paikalla otetusta selfiestä ajokielto!

      Lainaa

    35. Tulos: -5 (99 ääntä)
      Siis oonks mä nyt jotenki ankee vai mitä, mut mun mielestä ylemmässä tämä Janne on siirtänyt autoa kuvausta varten. Jos auto oliskin ollu lumessä näkyvien jälkien kohdassa niin, että perä olisi ollut tiellä niin kuskin puolelta poistuessa olisi lumessa jalanjälkiä kun Janne on tullut autosta ja mennyt autoon jne... Ja jotenki sopivasti siinä on ne jäljet. Mistä muustakaan kohtuu tuoreelta näyttävään lumeen olis just tohon kohtaan tullu tollaset jalanjäljet. Eli mun slapoliisityön tulos: Jannen auton perä ollut keskellä tietä ja siirtänyt auton kuvaa varten Vähän epäselvästi kommentoitu mutta tajusitteko mitä tarkotan?

      Lainaa

    36. Tulos: -167 (183 ääntä)
      Dieda: Huomasithan, että Julia kyllä ajaa ihan oikealla puolella motaria ja vastaantulija tässä on se, joka ajaa väärin. Eli Julia tosiaan on se, joka varmaan hädissään miettiin, mihin väistää. Selfien ottaminen ajaessa sitä vastoin on todella typerää ja toivottavasti myös laitonta.
      Huomasithan, että Julia ajaa väärällä puolella tietä, sillä kyseessä on kaksi kaistaa suuntaan ja toisella puolella tienjakajaa rekat ja autot ajavat samaan suuntaan kun vastaantuleva auto, eli Julia on eksynyt kokonaan väärälle ajopuolelle jo alun alkaen.

      Lainaa

    37. Tulos: +72 (78 ääntä)
      Ekassa kuvassa näkyy vielä tuoreet renkaan jäljet jotka varmasti kuuluvat lapun jättäneille. Mukavasti menevät keskeltä tieltä eikä sieltä ojasta :D

      Lainaa

    38. Tulos: +179 (181 ääntä)
      Linda: Huomasithan, että Julia ajaa väärällä puolella tietä, sillä kyseessä on kaksi kaistaa suuntaan ja toisella puolella tienjakajaa rekat ja autot ajavat samaan suuntaan kun vastaantuleva auto, eli Julia on eksynyt kokonaan väärälle ajopuolelle jo alun alkaen.
      Millaisella tiellä autot ajavat samaan suuntaan molemmin puolin tienjakajaa?

      Lainaa

    39. Tulos: +99 (101 ääntä)
      hessi: Siis oonks mä nyt jotenki ankee vai mitä, mut mun mielestä ylemmässä tämä Janne on siirtänyt autoa kuvausta varten. Jos auto oliskin ollu lumessä näkyvien jälkien kohdassa niin, että perä olisi ollut tiellä niin kuskin puolelta poistuessa olisi lumessa jalanjälkiä kun Janne on tullut autosta ja mennyt autoon jne… Ja jotenki sopivasti siinä on ne jäljet. Mistä muustakaan kohtuu tuoreelta näyttävään lumeen olis just tohon kohtaan tullu tollaset jalanjäljet. Eli mun slapoliisityön tulos: Jannen auton perä ollut keskellä tietä ja siirtänyt auton kuvaa varten Vähän epäselvästi kommentoitu mutta tajusitteko mitä tarkotan?
      Ehkäpä nuo jäljet keskellä tietä ovatkin sen lapunjättäjän jälkiÄ. Salapoliisi on nyt jättänyt täysin huomiotta nuo jäljet jotka johtavat tien keskellä olevalta jälki-ryhmältä kuvassa olevan auton tuulilasille, mistä ne ovat tulleet :O Sinne tuskin on kukaan kävellyt jos auto ei ole ollut siinä tuolloin? Toisekseen, jos auto olisi ollut keskellä tietä, täytyisi vasemmassa reunassa näkyä jonkinlaista väistöjälkeä ohimennen auton jäljiltä. Huimaa!

      Lainaa

    40. Tulos: +38 (46 ääntä)
      Itseä lähinnä häiritsee jos valkoinen auto on parkkeerattu ohituslevikkeelle (mikä ikinä se onkaan nimeltään) ja siihenhän autoja ei saisi jättää. Keskellä tietä tai edes puoliksi auto ei kyllä ole...

      Lainaa

    41. Tulos: +78 (80 ääntä)
      Julian kuvassahan oli oikeesti vaan kirkkaat takavalot. Kommentit, joista tämäkin olisi selvinnyt, on vaan jätetty pois.

      Lainaa

    42. Tulos: +13 (23 ääntä)
      Ymmärsinkö oikein että tuo kuvassa oleva auto ajaa aivan väärään suuntaan, ei suinkaan Julia.

      Lainaa

    43. Tulos: +28 (28 ääntä)
      KonnaJee: Julian kuva…. Saa aikaan pientä paniikkia nimimerkillä inssi ensi viikolla
      Tuskin otat kuitenkaan selfieitä ajaessasi, ainakin toivon.

      Lainaa

    44. Tulos: -63 (71 ääntä)
      ffwefwef: Ymmärsinkö oikein että tuo kuvassa oleva auto ajaa aivan väärään suuntaan, ei suinkaan Julia.
      Et, kuva vain näyttää siltä. Huonolla kameralla hämärässä kuvatessa värit haalistuvat.
      Jos ajat et käytä kännykkää: Toivottavasti Julia (ja vastaavat teiden ritarit) kulkis jatkossa julkisilla. Ihan vaan meiän muiden turvallisuuden takia. Huh, on varmaan tuolla autolla ollut paniikki, kun motarilla tulee auto 100 km/h omaa kaistaa pitkin vastaan…
      Ei tule. Kyseessä on huonolla kameralla hämärissä kuvattu samaan suuntaan menevä auto. Punainen väri katoaa, kun valo vähenee ja optiikka on huono.
      lasis: Itseä lähinnä häiritsee jos valkoinen auto on parkkeerattu ohituslevikkeelle (mikä ikinä se onkaan nimeltään) ja siihenhän autoja ei saisi jättää. Keskellä tietä tai edes puoliksi auto ei kyllä ole…
      Se ei ole "ohituslevike" vaan piennar, joka motarilla on ilmiselvistä turvallisuussyistä leveä. Pysäköinti sillä on absoluuttisesti kielletty, samoin pysähtyminen missään muussa kuin onnettomuustilanteessa tai ajoneuvon hajottua. Jos nopeusrajoitus on 80 km/h tai suurempi, ei missään saa pysäköidä pientareelle, vaan auto on siirrettävä kokonaan tiealueen ulkopuolelle. Se taas voi olla hiukan vaikeaa, koska maastoajo on sallittu vain maanomistajan luvalla.

      Lainaa

    45. Tulos: +23 (31 ääntä)
      KonnaJee: Julian kuva…. Saa aikaan pientä paniikkia nimimerkillä inssi ensi viikolla
      Jos en ihan väärässä olet (En kokeillut), niin puhelimen kanssa räpeltäminen kesken inssin tai ajo-opetuksen noin yleensä tarkoittaa automaattisesti homman keskeyttämistä ja helvetillistä palautetta. Jos joku vatipää selfietä alkaa siinä kohti ottaa, niin mielestäni inssin vetäjän pitäisi repiä tukasta pihalle autosta ja jättää siihen miettimään. Pidä kädet ratissa, ei puhelimessa. Hyvin se menee.

      Lainaa

    46. Tulos: +52 (58 ääntä)
      ruffel: Jos en ihan väärässä olet (En kokeillut), niin puhelimen kanssa räpeltäminen kesken inssin tai ajo-opetuksen noin yleensä tarkoittaa automaattisesti homman keskeyttämistä ja helvetillistä palautetta. Jos joku vatipää selfietä alkaa siinä kohti ottaa, niin mielestäni inssin vetäjän pitäisi repiä tukasta pihalle autosta ja jättää siihen miettimään. Pidä kädet ratissa, ei puhelimessa. Hyvin se menee.
      Ei tainnu inssipoika sitä ajatella, vaan että joku ajaisi väärään suuntaan ja häntä päin ja pitäisi osata väistää ja olla paskomatta housuun :D

      Lainaa

    47. Tulos: +62 (64 ääntä)
      Ajax: Se ei ole “ohituslevike” vaan piennar, joka motarilla on ilmiselvistä turvallisuussyistä leveä. Pysäköinti sillä on absoluuttisesti kielletty, samoin pysähtyminen missään muussa kuin onnettomuustilanteessa tai ajoneuvon hajottua. Jos nopeusrajoitus on 80 km/h tai suurempi, ei missään saa pysäköidä pientareelle, vaan auto on siirrettävä kokonaan tiealueen ulkopuolelle. Se taas voi olla hiukan vaikeaa, koska maastoajo on sallittu vain maanomistajan luvalla.
      Tuossahan puhuttiin ylemmän kuvan valkoisesta autosta, joka ei liity motariin mitenkään. Autohan on luultavasti pysäköity kohtauspaikan levikkeelle.

      Lainaa

    48. kasvunpaikka 5.3.2015 15:15
      Tulos: +45 (51 ääntä)
      päiväkodissa työskentelevänä, tulee tosta ekasta lapusta ihan pienet lapset mieleen; "kerrotaan opelle matildasta, niin se saa opetuksen!" > "kerrotaan poliisille tosta kuskista, niin se saa opetuksen!" jotkut ei sitten kasva koskaan, vaan vielä täysikäisenäkin jaksavat valittaa ja kannella muiden tekemisistä.

      Lainaa

    49. Eero Tikka 5.3.2015 16:23
      Tulos: +1 (33 ääntä)
      Opetelkaa ihmiset laittamaan asiat arvojärjestykseen. Kumpikohan tässä mahtaa olla se suurempi rikkomus: se, että Julia käyttää kännykkää ajaessa (itse asiassa mistään ei edes käy ilmi, että hän on se joka ajaa); vaiko se, että vastaantulija ajaa väärällä kaistalla? Jos vastauksesi oli ensimmäinen vaihtoehto, olet väärässä.

      Lainaa

    50. JulioBungholio 5.3.2015 18:13
      Tulos: -69 (69 ääntä)
      jeps: Tuossahan puhuttiin ylemmän kuvan valkoisesta autosta, jokaei liity motariin mitenkään. Autohan on luultavasti pysäköity kohtauspaikan levikkeelle.
      Alkuperäinen kuva on otettu Hämeenlinnan läpi menevältä motarilta Tampereen suuntaan lähtevän rampin kohdalta ja siinä ei ole minkään valtakunnan kohtauspaikkaa.

      Lainaa

    51. Tulos: +61 (61 ääntä)
      Linda: Huomasithan, että Julia ajaa väärällä puolella tietä, sillä kyseessä on kaksi kaistaa suuntaan ja toisella puolella tienjakajaa rekat ja autot ajavat samaan suuntaan kun vastaantuleva auto, eli Julia on eksynyt kokonaan väärälle ajopuolelle jo alun alkaen.
      Siinä on toinen idiotti,voi perk...

      Lainaa

    52. Tulos: +28 (28 ääntä)
      Tuli kirjoitusvirhe,tiedän,olen myös idiootti !

      Lainaa

    53. Tulos: +36 (36 ääntä)
      JulioBungholio: Alkuperäinen kuva on otettu Hämeenlinnan läpi menevältä motarilta Tampereen suuntaan lähtevän rampin kohdalta ja siinä ei ole minkään valtakunnan kohtauspaikkaa.
      Siinä puhuttiin tuosta valkoisesta skodillacista! Viimeksi kolmostietä ajaessa siinä oli neljä kaistaa ja ojat...

      Lainaa

    54. Tulos: +51 (53 ääntä)
      JulioBungholio: Alkuperäinen kuva on otettu Hämeenlinnan läpi menevältä motarilta Tampereen suuntaan lähtevän rampin kohdalta ja siinä ei ole minkään valtakunnan kohtauspaikkaa.
      Edelleenkään kukaan ei ole puhunut mistään motarin kohtauspaikoista vaan ylemmästä kuvasta sillä pienemmillä teillä "kohtauspaikkojen levikkeitä" saattaa olla. Ratakiskosta väännettynä ole hyvä. :D

      Lainaa

    55. Tulos: -66 (76 ääntä)
      Mua häiritsee että kaikki kommentoijat puhuu selfiestä vaikka Julia ei ole ottanut selfietä vaan ihan normaalin kuvan. Selfie on omakuva.

      Lainaa

    56. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Lollers: selfi
      Satuitko huomaamaan että kukaan ei ole nimittänyt kyseistä kuvaa selfieksi, vaan täällä paheksutaan sitä, kuinka Julia on ottanut selfieitä ennen tuon kuvan ottamista, kuten aivan selkeästi itsekin toteaa kommenteissaan.

      Lainaa

    57. Tulos: +24 (28 ääntä)
      hessi: Siis oonks mä nyt jotenki ankee vai mitä, mut mun mielestä ylemmässä tämä Janne on siirtänyt autoa kuvausta varten. Jos auto oliskin ollu lumessä näkyvien jälkien kohdassa niin, että perä olisi ollut tiellä niin kuskin puolelta poistuessa olisi lumessa jalanjälkiä kun Janne on tullut autosta ja mennyt autoon jne… Ja jotenki sopivasti siinä on ne jäljet. Mistä muustakaan kohtuu tuoreelta näyttävään lumeen olis just tohon kohtaan tullu tollaset jalanjäljet. Eli mun slapoliisityön tulos: Jannen auton perä ollut keskellä tietä ja siirtänyt auton kuvaa varten Vähän epäselvästi kommentoitu mutta tajusitteko mitä tarkotan?
      Oot sä vähän ankee. Missä on Jannen auton renkaiden jäljet? Keskellä tietä ei näy. Toki ne vois olla kuvan ulkopuolella, mutta yleensä kai nuo levikkeet eivät ihan hirveän pitkiä ole.

      Lainaa

    58. Tulos: +13 (19 ääntä)
      THRST: Älä pelkää. Kyllä se hylätään jos alat kuvia ottamaan ajon aikana
      Toi oli hyvä vinkki, kiitti!!!

      Lainaa

    59. Tulos: +6 (12 ääntä)
      ruffel: Jos en ihan väärässä olet (En kokeillut), niin puhelimen kanssa räpeltäminen kesken inssin tai ajo-opetuksen noin yleensä tarkoittaa automaattisesti homman keskeyttämistä ja helvetillistä palautetta. Jos joku vatipää selfietä alkaa siinä kohti ottaa, niin mielestäni inssin vetäjän pitäisi repiä tukasta pihalle autosta ja jättää siihen miettimään. Pidä kädet ratissa, ei puhelimessa. Hyvin se menee.
      Kiitti, ajattelinkin kyllä pitää kätöset tukevasti ratissa!! :D

      Lainaa

    60. Tulos: +7 (25 ääntä)
      Miss K: Ei tainnu inssipoika sitä ajatella, vaan että joku ajaisi väärään suuntaan ja häntä päin ja pitäisi osata väistää ja olla paskomatta housuun
      HEI MÄ OON TYTTÖ ! :D

      Lainaa

    61. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Mitenkäs porukoilla on näin perjantaimeininki jo torstaina aivokapasiteetin suhteen, talvilomastako johtuu?

      Lainaa

    62. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Jos ajat et käytä kännykkää: Toivottavasti Julia (ja vastaavat teiden ritarit) kulkis jatkossa julkisilla. Ihan vaan meiän muiden turvallisuuden takia. Huh, on varmaan tuolla autolla ollut paniikki, kun motarilla tulee auto 100 km/h omaa kaistaa pitkin vastaan…
      Kai huomasit, että Julia ajaa ihan omalla kaistallaan? Se vastaantuleva auto on väärällä puolella motaria. Mutta silti kännykän käyttö, erityisesti selfieiden ottaminen, ajaessa on jotain niin helvetin typerää.

      Lainaa

    63. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Joillekin muiden autot ovat aina tiellä, olivat ne sitten poissa kaduilta tai, no, tiellä.

      Lainaa

    64. Tulos: +13 (15 ääntä)
      Kummaltakohan puolelta tuo Julia nyt sitten ohitti? Ohituskaistan vai pientareen? :D

      Lainaa

    65. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Motari kuvassa tuo auto ajaa samaan suuntaan kuin kuvan ottaja.Valot ois aika korkealla jos olisi vastaantulija.Eikä näytä maasturilta.

      Lainaa

    66. Tulos: +14 (14 ääntä)
      Rikesakko napsahtaa kun räplää puhelinta ajon aikana jos jää kiinni.

      Lainaa

    67. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Ikävä pilata kaikkien riemu, mutta joko a) kuvan ajoneuvo ei aja väärään suuntaan motarilla, vaan joko siinä on väärän väriset takavalot tai kamera valehtelee -- tai -- b) ajoneuvon rakennetta on siinä määrin radikaalisti muutettu, että ajovalojen korkeus tiestä on huomattavasti ajoneuvoasetuksessa ja/tai sen viittaamassa EU-direktiivissä säädettyä korkeammalla. Uskoisin, että a.

      Lainaa

    68. Tulos: +20 (24 ääntä)
      Linda: Huomasithan, että Julia ajaa väärällä puolella tietä, sillä kyseessä on kaksi kaistaa suuntaan ja toisella puolella tienjakajaa rekat ja autot ajavat samaan suuntaan kun vastaantuleva auto, eli Julia on eksynyt kokonaan väärälle ajopuolelle jo alun alkaen.
      Hanki silmälasit pässi. Julia ajaa ihan oikealla puolella ja se on fakta se! Mee vaikka autokouluun. Vaikka ei kai sekään tyhmyyteen mitään auta.. Ja ylemmästä kuvasta sen verran että kyllä mahtus vaikka rekalla ohi!

      Lainaa

    69. Pussihousukeijo 6.3.2015 1:53
      Tulos: -9 (11 ääntä)
      3-tie hämeenlinna kohdalla! https://www.google.fi/maps/@61.007437,24.432111,3a,75y,313.77h,77.24t/data=!3m4!1e1!3m2!1sl89RXwYuWpm2cF1yXZVMFg!2e0

      Lainaa

    70. Tulos: +31 (35 ääntä)
      Tossahan näkee lumesta ettei tuolta ojan kautta (edes 'melkein') ole kukaan ajanut hemmetti

      Lainaa

    71. Tulos: -32 (46 ääntä)
      Vahvasti sellanen fiilis että Janne on siirtänyt autoa ennen kuvaa: Auto päällä, kukaan ei ole edes mennyt "melkein" ojan kautta vaan aivan siististi suoraan. Taisi Jannella kuitenkin olla auto parkkeerattu perseelleen mutta halusi vain tukea ja hyväksyntää...

      Lainaa

    72. Tulos: -7 (31 ääntä)
      Heh, "kortti pois tollasilta selfie-pelleiltä!!!". Kukaan ei kuitenkaan haluaisi korttia pois tuolta, joka ajaa moottoritiellä väärään suuntaan? :D

      Lainaa

    73. Surullinen 6.3.2015 11:02
      Tulos: +19 (25 ääntä)
      Ottaa kuuppaan ylettömästi ihmiset, jotka eivät ymmärrä/ajattele/välitä tekemistensä seurauksista liikenteessä! Kettuuntuneisuutta lisää ultimaattisesti vielä se, että äitini halvaantui viimesyksynä juurikin mokan kaltaisen idiootin takia vakavasti. Tämän tapauksen tiimoilta olen sairaalan väeltä kuullut, että Pohjantielläkin on pätkytelty kolareita niin tiuhaan, ettei OYS:kaan enää paikat riitä ottamaan halvaantuneita vastaan... Voisivatko ihmiset tehdä itselleen ja muille palveluksen, ja ottaa niitä kuvia edes auto parkkeerattuna, pitää kunnon turvavälit ja ajaa niitten rajoitusten mukaan? Ei ole paljoa pyydetty...

      Lainaa

    74. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Garza: onks toi britti jos se tol puolel autoo istuu ajaes?
      Newsflash: kuskin kansallisuus ei vaikuta siihen, kummalla puolella ajoneuvossa on ratti.

      Lainaa

    75. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Satu: Millaisella tiellä autot ajavat samaan suuntaan molemmin puolin tienjakajaa?
      Vietnamissa.

      Lainaa

    76. Tulos: -6 (12 ääntä)
      No jos ei räplää selfiekeppiään, ni konepellille on jäänyt lunta joka voi siitä lentää haitaten muuta liikennettä. Teloitus olisi milestäni sopiva rangaistus.

      Lainaa

    77. riiparaapa 6.3.2015 21:58
      Tulos: +13 (15 ääntä)
      Pussihousukeijo: 3-tie hämeenlinna kohdalla! https://www.google.fi/maps/@61.007437,24.432111,3a,75y,313.77h,77.24t/data=!3m4!1e1!3m2!1sl89RXwYuWpm2cF1yXZVMFg!2e0
      No kiva! Onko ylemmän kuvan metsäautotiekin löydettävissä google mapsista?

      Lainaa

    78. JamesBond007 8.3.2015 5:47
      Tulos: +26 (26 ääntä)
      Linda: Huomasithan, että Julia ajaa väärällä puolella tietä, sillä kyseessä on kaksi kaistaa suuntaan ja toisella puolella tienjakajaa rekat ja autot ajavat samaan suuntaan kun vastaantuleva auto, eli Julia on eksynyt kokonaan väärälle ajopuolelle jo alun alkaen.
      Toivottavasti et Linda koskaan lähde autolla liikenteeseen. ;)

      Lainaa

    79. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Linda: Huomasithan, että Julia ajaa väärällä puolella tietä, sillä kyseessä on kaksi kaistaa suuntaan ja toisella puolella tienjakajaa rekat ja autot ajavat samaan suuntaan kun vastaantuleva auto, eli Julia on eksynyt kokonaan väärälle ajopuolelle jo alun alkaen.
      Huomasithan ettei Julia edes ole kuskina?

      Lainaa

    80. Tulos: -5 (5 ääntä)
      Make: Kirjoitusasusta päätellen se on kauniimman (tyhmemmän) kynästä,niillä tuo autonkäsittely on jostain kummasta helvetin vaikeeta.
      Näinhän se on! Autoilu ja autonkäsittely on monelle nykyään nii hemmetin vaikeeta ja aina on kiire!!

      Lainaa

    81. Tulos: +7 (7 ääntä)
      ketähä tuo auto tosa häirittee?

      Lainaa

    82. Tulos: +8 (14 ääntä)
      pertti: No jos ei räplää selfiekeppiään, ni konepellille on jäänyt lunta joka voi siitä lentää haitaten muuta liikennettä. Teloitus olisi milestäni sopiva rangaistus.
      Vau. Pärjäisit hyvin Pohjois-Koreassa mielipiteidesi kanssa.

      Lainaa

    83. Tulos: +20 (20 ääntä)
      Parasta on selittely "autot hajoaa, äskenkin jouduin ajamaan melkein ojan kautta", mutta lumessa ei näy mitään merkkiä siitä, että kukaan olisi joutunut poikkeamaan noilta ajourilta. :D Eikä tuossa kyllä sitä ojaakaan näy, en ole varma muiden autoista, mutta omani ei kyllä menisi hajalle koukkauksesta tuolla heinikon puolella..

      Lainaa

    84. Arthur Brown 10.3.2015 22:37
      Tulos: +3 (11 ääntä)
      Kyllähän tuota autoa on voitu siirtää ennen kuvan ottamista. Toisaalta, jos katsoo jälkiä, niin ohi mennyt auto voi olla mallia asuntoauto tai vastaava, joka on suht leveä.

      Lainaa

    85. Tulos: -18 (18 ääntä)
      En nyt tiiä että huomasko kukaan ku en jaksanu kaikkia kommentteja lukea läpi, mutta toi auto joka on tulossa vastaan tossa toisessa kuvassa, tulee kyllä väärään suuntaan ja tää kuvan ottanu ajaa ihan oikeeseen suuntaan -huomatkaa se liikenne toisella kaistalla. Joten kuvan ottanu ei tee muuta väärää ku räpsii kuvia autolla ajaessa (jos nyt on kuskin paikalla edes) ja toi vastaan tuleva, no ajaa sit liikenne sääntäjen vastaisesti.......

      Lainaa

    86. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Voi jumalauta. Taas ollu sataprosenttisia ääliöitä täällä kommentoimassa. Kiitos teille, sain aika pahanlaatusen syövän.

      Lainaa

    87. Tulos: +8 (8 ääntä)
      huhhuh: Miten tälläsellä ihmisellä voi ylipäätään olla ajokortti jos ei tiedä kummalta puolelta ohittaa/väistää motarilla???
      Se toinen väistää myös. Mutta et voi tietää etukäteen kummalta puolelta. En usko, että kuvan ottaja on ollut kuskina. Tuossa tilanteessa kuski ei ole ottamassa valokuvia, vaan reagoi vaistonvaraisesti tilanteeseen.

      Lainaa

    88. Tulos: +5 (11 ääntä)
      Julia tuskin istuu kuskin paikalla. Luultavasti ainoa liikenteen turvallisuutta vaarantava henkilö kuvassa on väärällä kaistalla ajava vastaantulija. Teille järjenjättiläisille. Rakkaudella tyttö 15 vuotta

      Lainaa

    89. Tulos: +9 (13 ääntä)
      Eihän tuossa missään ojassa ole ajettu, renkaanjäljet niin suorat kuin olla ja voi.

      Lainaa

    90. Nää on hyviä karkkeja mitä syön 26.7.2015 5:22
      Tulos: +5 (9 ääntä)
      Jännä miten tuossa tiellä ei näy autonrenkaan jälkiä kovin ojassapäin? Kun asukkaat olivat sanoneet että ojan kautta piti ajaa..

      Lainaa

    91. Viisas nainen 22.1.2017 16:24
      Tulos: 0 (2 ääntä)
      Arthur Brown: Kyllähän tuota autoa on voitu siirtää ennen kuvan ottamista. Toisaalta, jos katsoo jälkiä, niin ohi mennyt auto voi olla mallia asuntoauto tai vastaava, joka on suht leveä.
      Levein sallittu auto ilman erikois leveää kuljetus lupaa on tavallinen kuorma-auto. Asuntoauto on siis saman levyinen kuin kuorma-auto.

      Lainaa

    92. Tulos: -5 (5 ääntä)
      ninu: On ihan järkyttävän pelottava ajatus, että liikenteessä on kanssani samaan aikaan näitä selfiesankareita. Toivottavasti kukaan ei kuole näiden idioottien takia.
      Kieltämättä selfiesankarit vaarantanevat liikennettä mutta et sitten kiinnittänyt mitään huomioo motaria väärään suuntaan tulevaan autoon vai? :D

      Lainaa

    93. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Henna: Sen lisäksi että tuossa ylimmässä kukaan ei ole jäljistä päätellen joutunut ajamaan “melkein ojan kautta”, tuossa myös on niin matala “oja”, että matalammallakin autolla kyllä saa väistettyä rikkomatta mitään. Tietysti sen lisäksi, että auto on pysäköity ihan sievästi ja tietä pitkin pääsee kulkemaan oikein [...]
      Jos hinauttaa toisen auton joutuu itse maksamaan hinauksen ellei saa taivuteltua toista vapaaehtoisesti sitä maksamaan. Eri asia paikoilla joihin ei saa pysäköidä ja joissa kilvillä ilmoitetaan hinauksesta pysäköintivirheen tapauksessa.

      Lainaa

    94. Tulos: 0 (0 ääntä)
      kuunkukka: Näiltä järjenjättiläisiltä ajokortti pois!! Jos on kova tarve kuolla voi mennä yksin viemättä mukanaan täysin viattomia ihmisiä!
      Ei se korttitomuus ajamista estä jos haluut piäväsi auton ratissa menettää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, lappu, viesti, auto, selfie, moottoritie, motari, parkkeerata, parkkeeraus