Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 35

Konduktööri kertoo yllättäviä uutisia.
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 35

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 24 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +251 (285 ääntä)
      Tuli hyvälle mielelle Hildan päivityksestä. :)

      Lainaa

    2. Tulos: +323 (357 ääntä)
      Konduktööri varmaan ihmeissään, että kerrankin mennään aikataulussa.

      Lainaa

    3. Tulos: +345 (667 ääntä)
      Harvinaisen fiksu vastaus noin 13-vuotiaalta pojalta. Valitettavan suuri osa tuon ikäisistä (teini)pojista on niin epärealistisia wannabe-gangstereita, että vastauksen olisi luullut olevan luokkaa "ei oo, mut kyl mä voisi sua laittaa eestä ja takaa, you sexy bitch. yolo" tai "ei oo, mut voiks hakee röökii huora. Lol""

      Lainaa

    4. Tulos: +608 (648 ääntä)
      Jaa.: Harvinaisen fiksu vastaus noin 13-vuotiaalta pojalta. Valitettavan suuri osa tuon ikäisistä (teini)pojista on niin epärealistisia wannabe-gangstereita, että vastauksen olisi luullut olevan luokkaa “ei oo, mut kyl mä voisi sua laittaa eestä ja takaa, you sexy bitch. yolo” tai “ei oo, mut voiks hakee röökii huora. Lol”"
      Höpöhöpö. Suurin osa tuon ikäisistä jäätyisi ko. tilanteessa ja tyytyisi räpyttelemään silmiään, jotkut ehkä saisivat suustaan "öö no ei". Selvä vähemmistö on yhtä sanavalmiita kuin tarinan poika, mutta vain marginaalisin (joskin valitettavasti näkyvin) joukko heistä on kuvaamasi kaltaisia.

      Lainaa

    5. Tulos: -90 (134 ääntä)
      Tumma mies ja pyssy.. Mikähän oli sen koko..?

      Lainaa

    6. Tulos: +142 (160 ääntä)
      Junat oli ajoissa säästä johtuvista syistä? Onko tämä nyt sitten sitä vaatimattomuutta vaiko silkkaa rehellisyyttä? ;D Joka tapauksessa kyllä, tällainen on ehdottomasti jo kuulutuksen paikka, rakas VR.

      Lainaa

    7. ilopilleri 22.1.2015 4:03
      Tulos: -54 (98 ääntä)
      stuge: Konduktööri varmaan ihmeissään, että kerrankin mennään aikataulussa.
      Eka se oli et mitä vittua ja sit se oli et mitä saatanaa! :D :D

      Lainaa

    8. S. aivartelija 22.1.2015 5:55
      Tulos: +251 (253 ääntä)
      Onhan nuo myöhästelevät junat konnareillekin melko harmi. He saavat kuulla asiakkaiden kettuilua asiasta, mihin ovat itse syyttömiä ja kaikenlisäksi heillä itselläänkin on elämä ja siellä määränpäässä odottaa usein vapaa tai toinen juna, millä on ollut tarkoitus palata kotiin, eikä sitten ehdikään.

      Lainaa

    9. Tulos: +31 (59 ääntä)
      VR:n uusi ennätys.

      Lainaa

    10. Tulos: -34 (84 ääntä)
      Peikkonen: Junat oli ajoissa säästä johtuvista syistä? Onko tämä nyt sitten sitä vaatimattomuutta vaikosilkkaa rehellisyyttä? ;D Joka tapauksessa kyllä, tällainen on ehdottomasti jo kuulutuksen paikka, rakas VR.
      Huumorintaju. Ah tuo katoava kansanperinne. Ootko kuullut koskaan?

      Lainaa

    11. Tulos: +75 (89 ääntä)
      Joukkoliikennevälineethän voivat olla joko a) täsmällisiä tai b) myöhässä. Jos ne olisivat etuajassa, ei siitäkään heruisi kiitosta. "Onko juna Riihimäelle myöhässä, kun ei näy eikä kuulu?" "Ehei, se saapui ja lähti vartti edellä aikataulusta!" Eipä siinä siis ole kauheasti varaa odottamattomille sattumille, jolloin helposti voi lipsua myöhästymisen puolelle. En ole alalla vaan matkustaja, mutta minulta riittää ymmärrystä.

      Lainaa

    12. Tulos: -45 (81 ääntä)
      Viimeinen juttu kokonaisuudessaan: Nukahdin ruuhkabussissa. Näin unta että mun vieressä istunut tumma mies tökkäs mua pyssyllä kylkeen ja kuiskas korvaan: "Rahat tai henki". Heräsin omaan karjuntaani: "Älä hullu tapa mua". Viereen istahtanut lapsi rupesi parkumaan ja sen äiti katto mua niin murhaavasti et luulin oikeesti kuolevani. Jäin hissukseen seuraavalla pysäkillä kyydistä pois ja kävelin loppumatkan.

      Lainaa

    13. Tulos: +62 (84 ääntä)
      arvoitus: Viimeinen juttu kokonaisuudessaan: Nukahdin ruuhkabussissa. Näin unta että mun vieressä istunut tumma mies tökkäs mua pyssyllä kylkeen ja kuiskas korvaan: “Rahat tai henki”. Heräsin omaan karjuntaani: “Älä hullu tapa mua”. Viereen istahtanut lapsi rupesi parkumaan ja sen äiti katto mua niin murhaavasti et luulin oikeesti kuolevani. Jäin hissukseen seuraavalla pysäkillä kyydistä pois ja kävelin loppumatkan.
      Eihän tossa olisi ollut mitään hauskaa jos se olisi kirjoitettu tuossa muodossa. Hyvä vaan että annettiin aluksi ymmärtää tarinan olevan totta.

      Lainaa

    14. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Vr laittaa taas parastaan :D mut kiva että junat on ees joskus ajallaan (y)

      Lainaa

    15. Tulos: +69 (69 ääntä)
      Irvine: Joukkoliikennevälineethän voivat olla joko a) täsmällisiä tai b) myöhässä. Jos ne olisivat etuajassa, ei siitäkään heruisi kiitosta. “Onko juna Riihimäelle myöhässä, kun ei näy eikä kuulu?” “Ehei, se saapui ja lähti vartti edellä aikataulusta!” Eipä siinä siis ole kauheasti varaa odottamattomille sattumille, jolloin helposti voi lipsua myöhästymisen puolelle. En ole alalla vaan matkustaja, mutta minulta riittää ymmärrystä.
      C) ei saavu ollenkaan. Kerran olin menossa bussilla töihin mutta ei tullu pysäkille ollenkaan. Menin asemalle missä bussit oli "varikolla" kysymää ja kävi ilmi ettei kukaa kuski vaa ollu lähteny ajaamaa sitä linjaa. Sillon ei ymmärrys ihan riittäny, mutta onneks töihin ehittii :D

      Lainaa

    16. Tulos: -57 (79 ääntä)
      "Mun isosiskolla on paljon poikakavereita." Hmmmm, ja siskon ammatti oli?

      Lainaa

    17. Tulos: -82 (90 ääntä)
      En tajuu tota vikaa. Joku on yrittänyt ryöstää sen ja nyt se syyttää itseään koska kehtasi reagoida huudolla?! wtf

      Lainaa

    18. Ihan itekkö 22.1.2015 16:49
      Tulos: +27 (39 ääntä)
      arvoitus: Viimeinen juttu kokonaisuudessaan: Nukahdin ruuhkabussissa. Näin unta että mun vieressä istunut tumma mies tökkäs mua pyssyllä kylkeen ja kuiskas korvaan: “Rahat tai henki”. Heräsin omaan karjuntaani: “Älä hullu tapa mua”. Viereen istahtanut lapsi rupesi parkumaan ja sen äiti katto mua niin murhaavasti et luulin oikeesti kuolevani. Jäin hissukseen seuraavalla pysäkillä kyydistä pois ja kävelin loppumatkan.
      Uu, ihan itekkö keksit??

      Lainaa

    19. Tulos: +10 (32 ääntä)
      Irvine: Eipä siinä siis ole kauheasti varaa odottamattomille sattumille, jolloin helposti voi lipsua myöhästymisen puolelle. En ole alalla vaan matkustaja, mutta minulta riittää ymmärrystä.
      Ihan kiva, että "ymmärrystä riittää", kyllä mullakin, mutta sitten kun vuosi toisensa jälkeen joka talvi ollaan kädellinen sormia suussa kun "ai taas tuli talvi ja pakkasta?????" ja junien myöhästymiset voi melkein laskea tunneissa niin on ymmärrys koetuksella.

      Lainaa

    20. Tulos: +47 (49 ääntä)
      No, kävihän se nukkuminen selväksi alkuperäisessä tekstissäkin kohdassa "heräsin omaan karjuntaani".

      Lainaa

    21. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Jaa.: a
      Perustuuko tää sun tekstiripuli empiiriseen tutkimukseen vai keksitkö katkeruuspäissäsi vaan jotain?

      Lainaa

    22. Tulos: -11 (19 ääntä)
      mitä on niin pelkurilapsi että rupee itkee ku joku huutaa ettei saa tappaa

      Lainaa

    23. Tulos: +33 (37 ääntä)
      yodo: “Mun isosiskolla on paljon poikakavereita.” Hmmmm, ja siskon ammatti oli?
      Kyllä, koska naisellahan ei voi olla miespuolisia kavereita, ilman että on lutka. (huomaa sarkasmi)

      Lainaa

    24. Tulos: -27 (31 ääntä)
      Kyseisen varhaisteinin isosisko taitaa olla melkonen lumppu...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: ase, uhkaus, uni, ajoissa, myöhässä, juna, ääneen, nukkua