Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kohtaamisia kaupoilla, osa 54

Kummallisia nämä joulukortit nykyään!
Kohtaamisia kaupoilla, osa 54

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 36 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +565 (601 ääntä)
      varasta pirkka oluttaa vaikka samalla vaivalla ois saanu karhua. No toivottavasti actimel auttaa tähän makunystyröiden katoamiseen.

      Lainaa

    2. Tulos: +478 (514 ääntä)
      Itsehhän totesin kaupan kassalla asiakkaana kerran, että ''Tarviitko kuittia?'' Kyllä hävetti kun koko kassajono takanani räjähti nauruun.. Olen siis itsekkin kaupan alalla töissä, taisi jäädä työt päälle =D

      Lainaa

    3. Tulos: -444 (472 ääntä)
      reiska: varasta pirkka oluttaa vaikka samalla vaivalla ois saanu karhua. No toivottavasti actimel auttaa tähän makunystyröiden katoamiseen.
      Itse käsitin tuon niin, että Actimel oli ostettu S-marketista. Pirkkakaljaa ei saa sieltä. K-kaupoista vain.

      Lainaa

    4. Tulos: +463 (471 ääntä)
      Frisker: Itse käsitin tuon niin, että Actimel oli ostettu S-marketista. Pirkkakaljaa ei saa sieltä. K-kaupoista vain.
      Miksi joku laittaisi hihnalle tuotteen, jonka on ostanut eri kaupasta. Moka tosiaan oli siinä, että asiakas yritti väittää ostaneensa pirkkakaljaa kaupasta, josta sitä ilmeisesti ei saa. Missasit jutun pointin aika kaukaa.

      Lainaa

    5. Tulos: +188 (190 ääntä)
      Frisker: Itse käsitin tuon niin, että Actimel oli ostettu S-marketista. Pirkkakaljaa ei saa sieltä. K-kaupoista vain.
      Niin ... Eli juurikin yritti viedä Pirkkaa K-kaupasta, ovelasti huijaamalla että olisvat toisesta kaupasta ostettu, ... vaan kun ei sitä saa S-markestista mistä väitti sen olevan. Mutta jos ois ees laittanu muuta merkkiä kassiin, ois saattanu mennäkin (ihan ovela) huijaus läpi. Mut kun ei niin ei.

      Lainaa

    6. Tulos: +146 (156 ääntä)
      Pankissa kuultua "Millaisina haluat nostaa?" "No nyt heti!" :D

      Lainaa

    7. Tulos: +138 (144 ääntä)
      Halvempaa kuin ilmainen kahvi. :D

      Lainaa

    8. Tulos: +299 (303 ääntä)
      Tästä lähtien vastaan aina "En tarvii" kun joku toivottaa hyvää viikonloppua.

      Lainaa

    9. Tulos: +134 (138 ääntä)
      Jotenkin tuo Pirkkakaljan varastaja tuo mieleen tilanteen, kun vähävarainen kaljanhimoinen ihminen tutkailee kaljojen hintoja ja päättää sitten varastaa sitä halvinta kaljaa. Toisaalta olisikohan kuitenkin ensin aikonut ostaa oluet ja saikin tämän kuningasidean kassalle hoippuessaan.

      Lainaa

    10. Tulos: -23 (57 ääntä)
      "Daym"?

      Lainaa

    11. Tulos: +167 (173 ääntä)
      tarkku: Niin … Eli juurikin yritti viedä Pirkkaa K-kaupasta, ovelasti huijaamalla että olisvat toisesta kaupasta ostettu, … vaan kun ei sitä saa S-markestista mistä väitti sen olevan. Mutta jos ois ees laittanu muuta merkkiä kassiin, ois saattanu mennäkin (ihan ovela) huijaus läpi. Mut kun ei niin ei.
      Aa... en päde enää ikinä. kävelen Turkuun häpeämään.

      Lainaa

    12. Tulos: -29 (57 ääntä)
      reiska: varasta pirkka oluttaa vaikka samalla vaivalla ois saanu karhua. No toivottavasti actimel auttaa tähän makunystyröiden katoamiseen.
      Yhtää kuraa se karhukin on..... Sen vois ehkä ymmärtää, jos varastais kunnon oluita (joita ei ruokakaupasta yleensä saa), mutta että alkaa pirkkaa, koffia, karhua, kurjalaa tai vaikka poron kusta varastamaan.

      Lainaa

    13. Tulos: -20 (48 ääntä)
      Frisker: Itse käsitin tuon niin, että Actimel oli ostettu S-marketista. Pirkkakaljaa ei saa sieltä. K-kaupoista vain.
      Käsitit väärin. Lue uudestaan ja ymmärrä.

      Lainaa

    14. Tulos: +80 (82 ääntä)
      Älyttömyyksiä tulee kyllä kohteliaisiin toivotuksiin vastailtua vaikka miten kuuntelisi; sellainen mitä tulee usein todettua tahtoo jäädä päälle. Terveisin, hän joka vastaa lähtöselvityksen "hyvää matkaa!" ja tarjoilijan "toivottavasti maistuu!" toivotukseen "Kiitos samoin!" useammin kuin ei.

      Lainaa

    15. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Itse ainakin kuulen usein väärin kun kassatäti/-setä mumisee niin hiljaa. Mahdollisesti vielä vähän toiseen suuntaan.

      Lainaa

    16. Tulos: +87 (93 ääntä)
      Yhh, ite oon subissa töissä ja kerran kassalla kysyin asiakkaalta et "Otatko juustoo" vaikka piti kysyy haluukko kuittia.

      Lainaa

    17. turnipsitonttu 2.12.2014 13:46
      Tulos: +106 (116 ääntä)
      Mä varmaan lukeudun itsekin kassaihmisten päivän vitsiksi kun olen aina ihan omissa maailmoissani ja ajatukset liitelee ihan omissa ulottuvuuksissaan. Useimmiten kiitän sanalla kiitto tai tomerasti hymyillen sanon arigato. Tungen lukijaan kirjastokorttiani tai pyydän pitkiä savukepapereita. vieläkin hävettää ihan vietävästi kun maksoin kahviani ja myyjä totesi, että nyt olis kahvin kanssa yhteishintaan se ja se tuote jolle olin todella allerginen. Suustani pääsi kauhun värittämä liian kova ei. Yritin siinä sitten mongeltaa jotain anteeksi kun olen allerginen selitystä. Joskus kyllä käy mielessä, että pitäisikö vähän harjoitella tuota läsnäolemista, mutta niin kauan kun muilla ja itsellä on hauskaa niin antaa olla.

      Lainaa

    18. Tulos: +96 (98 ääntä)
      Ellu: Jotenkin tuo Pirkkakaljan varastaja tuo mieleen tilanteen, kun vähävarainen kaljanhimoinen ihminen tutkailee kaljojen hintoja ja päättää sitten varastaa sitä halvinta kaljaa. Toisaalta olisikohan kuitenkin ensin aikonut ostaa oluet ja saikin tämän kuningasidean kassalle hoippuessaan.
      Mä veikkaan, että tällä veijarilla on ollu aikomus varastaa kaljat jo kauppaan mennessä. Kaljahyllyllä on sitten menty autopilotti päällä ja kassiin on ladottu sitä samaa (halvinta) kamaa, mitä on totuttu ostamaankin. Kassankin kohdalla on vain tuuli ulvonut autiossa Muumilaaksossa.

      Lainaa

    19. Tulos: +19 (27 ääntä)
      macdre: Yhtää kuraa se karhukin on….. Sen vois ehkä ymmärtää, jos varastais kunnon oluita (joita ei ruokakaupasta yleensä saa), mutta että alkaa pirkkaa, koffia, karhua, kurjalaa tai vaikka poron kusta varastamaan.
      Pirkka III olut onkin Olvin valmistamaa, eli Olvi III:sta ;)

      Lainaa

    20. yli opisto hörho 2.12.2014 16:49
      Tulos: -27 (35 ääntä)
      Sputnik: Pirkka III olut onkin Olvin valmistamaa, eli Olvi III:sta
      Eihän tuossa sanottu mtn olvista

      Lainaa

    21. Tulos: +75 (79 ääntä)
      Mauno: Halvempaa kuin ilmainen kahvi.
      ...eli joku maksaa sulle, että juot.

      Lainaa

    22. Tulos: +17 (25 ääntä)
      Haha. On varmaan käynyt jotain tollaisia tilanteita Barcelonassa kun asiakaspalvelijat puhui pääsääntöisesti vain espanjaa ja itse en kieltä osaa, niin asiakaspalvelutilanteissa lähinnä arvailin mitä seuraavaksi kysytään.

      Lainaa

    23. Tulos: -71 (75 ääntä)
      Hyuo: Miksi joku laittaisi hihnalle tuotteen, jonka on ostanut eri kaupasta. Moka tosiaan oli siinä, ettäasiakas yritti väittää ostaneensa pirkkakaljaa kaupasta, josta sitä ilmeisesti ei saa. Missasit jutun pointin aika kaukaa.
      Musta moka tässä oli siinä, että myyjä pyysi näyttämään kassin sisällön, vaikka siitä olisi pitänyt jo muovikassin perusteella tietää, ettei se ole ostettu heiltä.

      Lainaa

    24. Tulos: -3 (59 ääntä)
      =D: Itsehhän totesin kaupan kassalla asiakkaana kerran, että ”Tarviitko kuittia?” Kyllä hävetti kun koko kassajono takanani räjähti nauruun.. Olen siis itsekkin kaupan alalla töissä, taisi jäädä työt päälle =D
      Ihanko räjähti nauruun vai? Aika harvinaista että koko kassajono kuuntelee sun ja kassaneidin keskustelua eikä vaan funtsi omia asioitaan niinkuin normaali ihminen.

      Lainaa

    25. Tulos: +29 (35 ääntä)
      Epo: Musta moka tässä oli siinä, että myyjä pyysi näyttämään kassin sisällön, vaikka siitä olisi pitänyt jo muovikassin perusteella tietää, ettei se ole ostettu heiltä.
      Kassan syyksi vaan. Mistä tiedät, että pyysi?

      Lainaa

    26. Tulos: +57 (59 ääntä)
      Bethos: Ihanko räjähti nauruun vai? Aika harvinaista että koko kassajono kuuntelee sun ja kassaneidin keskustelua eikä vaan funtsi omia asioitaan niinkuin normaali ihminen.
      Entä jos koko kassajono olikin vain kahden ihmisen pituinen?

      Lainaa

    27. Tulos: +17 (21 ääntä)
      turnipsitonttu: Mä varmaan lukeudun itsekin kassaihmisten päivän vitsiksi kun olen aina ihan omissa maailmoissani ja ajatukset liitelee ihan omissa ulottuvuuksissaan.Useimmiten kiitän sanalla kiitto tai tomerasti hymyillen sanon arigato. Tungen lukijaan kirjastokorttiani tai pyydän pitkiä savukepapereita. vieläkin hävettää ihan vietävästi kun maksoin kahviani ja myyjä totesi, että nyt olis kahvin kanssa yhteishintaan se ja se tuote jolle olin todella allerginen. Suustani pääsi kauhun värittämä liian kova ei. Yritin siinä sitten mongeltaa jotain anteeksi kun olen allerginen selitystä. Joskus kyllä käy mielessä, että pitäisikö vähän harjoitella tuota läsnäolemista, mutta niin kauan kun muilla ja itsellä on hauskaa niin antaa olla.
      Hahhaa, tulee mieleen ihan omat toilailut :D Usein siinä sitten selittelen, että just tulen töistä väsyneenä jne.. Muuten niitä pitkiä sätkäpapereita on kyllä myynnissä, ei ehkä Suomessa, mutta muualta saa, meinaan ne on pilvenpolttelijoiden suosiossa ;)

      Lainaa

    28. Tulos: +20 (20 ääntä)
      macdre: Yhtää kuraa se karhukin on….. Sen vois ehkä ymmärtää, jos varastais kunnon oluita (joita ei ruokakaupasta yleensä saa), mutta että alkaa pirkkaa, koffia, karhua, kurjalaa tai vaikka poron kusta varastamaan.
      Sputnik: Pirkka III olut onkin Olvin valmistamaa, eli Olvi III:sta
      yli opisto hörho: Eihän tuossa sanottu mtn olvista
      Niin no oiskohan se Olvi otettu just siksi keskusteluun mukaan?

      Lainaa

    29. turnipsitonttu 3.12.2014 1:08
      Tulos: +6 (12 ääntä)
      Hahhaa, tulee mieleen ihan omat toilailut :D Usein siinä sitten selittelen, että just tulen töistä väsyneenä jne.. Muuten niitä pitkiä sätkäpapereita on kyllä myynnissä, ei ehkä Suomessa, mutta muualta saa, meinaan ne on pilvenpolttelijoiden suosiossa ;)
      Savukepaprujen kanssa onkin ollu vähän eii,tää ei nyt menny oikein. Minkälaisen kuvan sä nyt musta saat ja kotiin odottelemaan aikoja jolloin kaiken saa tilattuna kotiovelle. (Täällä eivät vielä toimita). Myyjä: Otatko kuitin? Minä: Joo, ettei nyt vaan tule syrjitty olo ja pääsee lompakkoon muiden kuittien kanssa. Silloin olin vähän väsynyt.

      Lainaa

    30. turnipsitonttu 3.12.2014 1:10
      Tulos: +24 (24 ääntä)
      Ai, lainasin sitten omatkin kirjoitukseni. :D

      Lainaa

    31. örrimörri 3.12.2014 2:03
      Tulos: +31 (31 ääntä)
      Kyllä sitä kassan takanakin tulee toilailtua, kerran toivotin asiakkaalle "öitä" kun piti sanoa kiitos :D taisin iltavuorossa miettiä jo liian innoissani nukkumista

      Lainaa

    32. Ethän ole tosissasi, ethän?? 3.12.2014 2:40
      Tulos: +58 (62 ääntä)
      Epo: Musta moka tässä oli siinä, että myyjä pyysi näyttämään kassin sisällön, vaikka siitä olisi pitänyt jo muovikassin perusteella tietää, ettei se ole ostettu heiltä.
      Mikä taikuus estää latomasta S-marketin muovikassiin K-kaupan tavaraa? Muovikassista kyllä näkee, mistä se on ostettu, mutta sen muovikassin sisällöstä ei voi tietää.

      Lainaa

    33. Hermot menee 3.12.2014 14:06
      Tulos: +4 (10 ääntä)
      reiska: varasta pirkka oluttaa vaikka samalla vaivalla ois saanu karhua. No toivottavasti actimel auttaa tähän makunystyröiden katoamiseen.
      Niinpä, Karhu on sentään olutta toisinkuin tuo kusenvärinen ja makuinen.

      Lainaa

    34. Tulos: +37 (37 ääntä)
      Annoin kerran asiakkaalle kympin seteliä vaihtorahana, vastas heti "en tarvii" :D:D ei sit :D:

      Lainaa

    35. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Pirkko: …eli joku maksaa sulle, että juot.
      Niin, niinhän se on. :)

      Lainaa

    36. P. Askiainen 11.12.2014 11:21
      Tulos: -1 (3 ääntä)
      Mcdre kuulostaa pelottavan paljon IPA-mieheltä...

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kauppa, kaupassa, kahvi, ilmainen, kiitos, Pirkka, olut, kalja, prisma, joulu, joulukortti, vanhus, näkö, joulukortit, kortti, kortit