Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Juttuja joukkoliikenteestä, osa 34

Juuri näin kuuluu toimia, mutta mitä sinä tekisit tosi paikan tullen?
Juttuja joukkoliikenteestä, osa 34

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 67 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Saunasolmu 9.12.2014 2:39
      Tulos: +1142 (1178 ääntä)
      Kiva, että näitä ihmisiä löytyy! :)

      Lainaa

    2. Tulos: +1148 (1188 ääntä)
      Kuka saatana sanoo ihmisille noin kun aukaisee oven? Anyway, hienosti hoidettu Ben!

      Lainaa

    3. Tulos: +541 (571 ääntä)
      Hyvää työtä Ben! <3 Ja hienoa että sai vaimolta vielä kiitosta, ettei mitään sellaisia "painu helvettiin siitä, kuitenkin yritit vaan pölliä mieheni lompakon senkin nulikka" -rageja :)

      Lainaa

    4. Tulos: +406 (422 ääntä)
      Tahtoisin tykätä Benin tilapäivityksestä.

      Lainaa

    5. Tulos: +213 (225 ääntä)
      Jes, hyvä Ben! :D

      Lainaa

    6. Tulos: +770 (786 ääntä)
      Galaki: Kuka saatana sanoo ihmisille noin kun aukaisee oven?
      Vaikuttaa siltä, että vaimo oli tainnut varsin vittuntuneena odotella miestään kotiin, ja mahdollisesti luuli Beniä aluksi joksikin miehensä uudeksi ryyppykaveriksi.

      Lainaa

    7. Tulos: +227 (239 ääntä)
      Tällasia pitempiä kivoja tarinoita on tosi mukava toisinaan lukea täältä.

      Lainaa

    8. Kukkahattuneiti 9.12.2014 4:43
      Tulos: +179 (191 ääntä)
      Hienoa Ben! Kunpa jokainen viitsisi auttaa tuntematonta vastaavasti <3

      Lainaa

    9. Tulos: -269 (539 ääntä)
      "Miksi tein tämän?" Koska halusit päästä faseen pätemään.

      Lainaa

    10. kiikiiconfused 9.12.2014 6:24
      Tulos: +149 (159 ääntä)
      Itekin olen pyrkinyt auttamaan muita, koska silleen voi jopa pelastaa jonkun hengen.

      Lainaa

    11. Tulos: +43 (57 ääntä)
      "Matsista tulossa..." http://hs12.snstatic.fi/webkuva/sarjis/560/1349772277485?ts=151

      Lainaa

    12. Tulos: -68 (344 ääntä)
      Hienosti toimittu, mutta sitä en ymmärrä, että sen kerran kun tekee jotain toisen hyväksi, pitää heti mennä someen tykkäyksiä kalastamaan. Tiedän monia, jotka auttavat toistuvasti mummoja kadun yli ja auttavat eksyneen kotiin yms, mutta koskaan siitä ei rehvastella. Minusta parhaita auttajia ovat he, jotka eivät nosta siitä meteliä. Silloin se tulee sydämestä, ei tykkäyksien vuoksi.

      Lainaa

    13. Ministeri Nieminen 9.12.2014 7:19
      Tulos: +287 (333 ääntä)
      Hiphei: Hienosti toimittu, mutta sitä en ymmärrä, että sen kerran kun tekee jotain toisen hyväksi, pitää heti mennä someen tykkäyksiä kalastamaan.
      Ehkäpä tuo kirjoittaja halusi vain kertoa, että näinkin voi toimia. Some nyt vain sattuu olemaan aika tehokas kanava vaikka mille. Somen avulla on mahdollista levittää hyvää mieltä ja näyttää muille kanssaihmisille esimerkkiä epäitsekkäästä käytöksestä, jonka myötä ihmisten kynnys toimia epäitsekkäästi mahdollisesti madaltuu, jonka myötä maailmasta kenties tulee parempi paikka. Mutta sinun mielestäsi kyse on siis vain huomiohuoraamisesta. Tämä selvä.

      Lainaa

    14. Tulos: +94 (102 ääntä)
      Onneksi suomessa on vielä tällaisia ihmisiä. :) Haluaisin tietää mitä tämä alkoholisoitunut tuumasi herättyään seuraavana päivänä.

      Lainaa

    15. Yleinen Puuhamies 9.12.2014 7:59
      Tulos: -26 (68 ääntä)
      Kyllä mä olisin pyytäny 10€ taksiin. Mut toiset ne on nii vaatimattomia :)

      Lainaa

    16. Tulos: +170 (184 ääntä)
      Hiphei: Hienosti toimittu, mutta sitä en ymmärrä, että sen kerran kun tekee jotain toisen hyväksi, pitää heti mennä someen tykkäyksiä kalastamaan. Tiedän monia, jotka auttavat toistuvasti mummoja kadun yli ja auttavat eksyneen kotiin yms, mutta koskaan siitä ei rehvastella. Minusta parhaita auttajia ovat he, jotka eivät nosta siitä meteliä. Silloin se tulee sydämestä, ei tykkäyksien vuoksi.
      Eli lisää vaan kissavideoita, ruokapäivityksiä ja "vietän niin kreisii ja mielenkiintoista elämää" -päivityksiä? Jos sinne jotain laittaa niin mielummin sitten tällaisia.

      Lainaa

    17. Tulos: +202 (214 ääntä)
      Hiphei: Hienosti toimittu, mutta sitä en ymmärrä, että sen kerran kun tekee jotain toisen hyväksi, pitää heti mennä someen tykkäyksiä kalastamaan. Tiedän monia, jotka auttavat toistuvasti mummoja kadun yli ja auttavat eksyneen kotiin yms, mutta koskaan siitä ei rehvastella. Minusta parhaita auttajia ovat he, jotka eivät nosta siitä meteliä. Silloin se tulee sydämestä, ei tykkäyksien vuoksi.
      Eikö tää just sanonut, että teki sen siksi, että on itsekin lukenut somesta samankaltaisia tarinoita ja siitä saanut ajatuksen auttaa? Ehkä just siksi jakoi, että joku muukin voisi toimia näin esimerkin voimasta. En ymmärrä, miksi pitää aina kaikki hyväntahtoisuus kyseenalaistaa. Mutta kun ei, suomalainen vaatimaton ihminen ei saa kellekään hiiskua, jos on sattunut joskus jotain hyvää tekemään.

      Lainaa

    18. Tulos: -156 (170 ääntä)
      Oliko tässä jossain joku moka? Mikä tän sivuston nimi olikaan?

      Lainaa

    19. Tuntematon Potilas 9.12.2014 9:15
      Tulos: +44 (56 ääntä)
      Toivo ihmiskuntaan ei ole kokonaan menetetty

      Lainaa

    20. Tulos: +94 (126 ääntä)
      : Oliko tässä jossain joku moka? Mikä tän sivuston nimi olikaan?
      "Feissarimokat - sosiaalisen median helmet" Ymmärrän kyllä. Neljä sanaa on aika vaikea ymmärtää kerralla ainakin jos on mies. Tsemppiä.

      Lainaa

    21. Tulos: +73 (75 ääntä)
      : Oliko tässä jossain joku moka? Mikä tän sivuston nimi olikaan?
      -sosiaalisen median helmet

      Lainaa

    22. Tulos: -12 (88 ääntä)
      Kaikki nyt vain ylistämään sitä, että joku ryyppää liikaa ja kanssaihmsiten pitää auttaa hänet kotiin. Ehkä tuokin tyyppi olisi oppinut juomaan pikkuisen vähemmän, jos poliisit olisivat korjanneet talteen ja aamulla kotona olisi ollut erittäin vihainen vaimo vastassa.

      Lainaa

    23. Tulos: -10 (30 ääntä)
      #humblebrag

      Lainaa

    24. Tulos: +16 (36 ääntä)
      "Repatti"? Onko se yhdistelmä sanoista "repsotti" ja "lepatti"?

      Lainaa

    25. Tulos: -21 (33 ääntä)
      Wow! Ensi vuonna Benille kutsu Linnan Juhliin.

      Lainaa

    26. Tulos: +59 (85 ääntä)
      näin: Kaikki nyt vain ylistämään sitä, että joku ryyppää liikaa ja kanssaihmsiten pitää auttaa hänet kotiin. Ehkä tuokin tyyppi olisi oppinut juomaan pikkuisen vähemmän, jos poliisit olisivat korjanneet talteen ja aamulla kotona olisi ollut erittäin vihainen vaimo vastassa.
      Ehkä olisi oppinut juomaan pikkuisen vähemmän jos olisi sammunut ulos ja kuollut hypotermiaan? En toivoisi moista kohtaloa edes rapajuopolle, ja pikkujoulusesonki on vielä tyypillisesti se jolloin ihmiset jotka yleensä juovat vähän tai ei lainkaan päätyvät kosteampiin juhliin kuin missä pärjäävät. Eikä sinun ole mikään pakko ketään missään auttaa, joten enpä näe syytä moiseen tylyyteen.

      Lainaa

    27. Tulos: -34 (94 ääntä)
      jos on niin idiootti että ryyppää ittensä tuohon kuntoon niin sietääkin joutua putkaan. en olis auttanut.

      Lainaa

    28. Tulos: -86 (122 ääntä)
      no eihän ben tehnyt tätä minkään muun kuin oman egonsa takia. voi että kun sitä nyt on kiva ajatella, että ihmiset pitää hyvänä tyyppinä! liketkää hei mua facebookissa<3 pelastin just mahdollisesti jonkun kännikalan hengen, mut ainoo mikä mua tässä kiinnostaa on liket ja oma ego<3 hyi miten tekopyhää

      Lainaa

    29. Tulos: +6 (24 ääntä)
      #BIGRESPECT!

      Lainaa

    30. Tulos: -50 (92 ääntä)
      Näkee kyllä, miksi maassa on asiat huonosti: kännisiä aaseja paapotaan vaivoja säästämättä kotiovelle, mutta yliajetut pikkulapset jätetään penkkaan kuolemaan. Olisko ihan pieni arvojen uudelleenjärjestämisen paikka, etenkin kun juoppolalli oli maksukykyinen ja olisi aivan helposti päässyt pahnojen kautta kotiinsa omin avuin. Yö poliisin majoituksessa muiden juoppoördejen oksennuksen ja paskan hajussa olisi tehnyt hyvää.

      Lainaa

    31. Tulos: +15 (19 ääntä)
      Sama jätkä kysees :) http://www.feissarimokat.com/2013/03/piristysta-arkeen/

      Lainaa

    32. Tulos: +81 (95 ääntä)
      Huvittavaa, kun ihmiset täällä leimaavat tuon miehen alkoholistiksi ja idiootiksi sen takia, että sattui nyt olemaan vähän tuhdimmassa kännissä. Jos näet humalaisen ihmisen, hän on siis alkoholisti? Monella ihmisellä saattaa yhden illan aikana lähteä lapasesta, varsinkin pikkujouluissa tms, jos on ilmaista viinaa tarjolla. Sitä ajatellaan että pidetään kontrolli, mutta mitä enemmän juo, sitä enemmän arviointikyky heikkenee, ja ei tajua olevansa niin kännissä, kuin on. Joten en ymmärrä logiikkaa, että kyseinen mies olisi jotenkin idiootti tai alkoholisoitunut, sen perusteella, että oli sammunut bussiin. Kai mäkin olen alkoholisti, kun muutama viikko sitten sammuin bussiin.

      Lainaa

    33. Tulos: -31 (47 ääntä)
      Jännää - Tarinan alussa epähuomiossa tunnusti ukon antaneen lompakon, mutta ei puhettakaan sen palauttamisesta =)

      Lainaa

    34. Tulos: -39 (49 ääntä)
      En jaksanu lukee. :/

      Lainaa

    35. Tulos: +48 (72 ääntä)
      Garza: “Miksi tein tämän?” Koska halusit päästä faseen pätemään.
      Arvasin, että kommettiosiossa joku Debbie Downer tulee nillittämään. Onneksi vitun olkoon, 8 kommentti ennen sinua olisi positiivisia, koska juttuhan oli positiivinen, mutta sitten löytyi se joka sai tämänkin käännettyä negatiiviseksi. EI ihme, että jutussa esiintynyt vanhempi mies oli vetänyt perseest olalle, koska luultavasti hänen työyhteisönsä on täynnä sinun kaltaisiasi ihmisiä, joita ei vain kestä selvinpäin.

      Lainaa

    36. Tulos: +8 (14 ääntä)
      Ihana <3

      Lainaa

    37. Tulos: -22 (40 ääntä)
      Huoh….: Arvasin, että kommettiosiossa joku Debbie Downer tulee nillittämään.Onneksi vitun olkoon, 8 kommentti ennen sinua olisi positiivisia, koska juttuhan oli positiivinen, mutta sitten löytyi se joka sai tämänkin käännettyä negatiiviseksi. EI ihme, että jutussa esiintynyt vanhempi mies oli vetänyt perseest olalle, koska luultavasti hänen työyhteisönsä on täynnä sinun kaltaisiasi ihmisiä, joita ei vain kestä selvinpäin.
      Mitä negatiivista tuossa oli? Vastasin vain sen kysymykseen.

      Lainaa

    38. Pikku-Kalle 9.12.2014 19:06
      Tulos: -34 (56 ääntä)
      Huoh….: Arvasin, että kommettiosiossa joku Debbie Downer tulee nillittämään.Onneksi vitun olkoon, 8 kommentti ennen sinua olisi positiivisia, koska juttuhan oli positiivinen, mutta sitten löytyi se joka sai tämänkin käännettyä negatiiviseksi. EI ihme, että jutussa esiintynyt vanhempi mies oli vetänyt perseest olalle, koska luultavasti hänen työyhteisönsä on täynnä sinun kaltaisiasi ihmisiä, joita ei vain kestä selvinpäin.
      Äläs nyt Bentsu hikeenny,vaikka paljastuitkin. ;)

      Lainaa

    39. Tulos: -30 (46 ääntä)
      Alussa luvattiin kertoa, että mistä se tiesi miehen olevan reilu nelikymppinen. Jäi harmittamaan kun ei se asia selvinnytkään!

      Lainaa

    40. Tulos: +63 (67 ääntä)
      Äh: Alussa luvattiin kertoa, että mistä se tiesi miehen olevan reilu nelikymppinen. Jäi harmittamaan kun ei se asia selvinnytkään!
      Ajokortissa ehkä oli syntymäaika.

      Lainaa

    41. Positiivinen 9.12.2014 19:43
      Tulos: -15 (43 ääntä)
      Kuitenki päätty siihen että äijä kännissä hakkas eukkonsa ja loppupeleissä olis ollu parempi vaan jättää ukko taivasalle.

      Lainaa

    42. alkoholistiapina 9.12.2014 19:46
      Tulos: -30 (36 ääntä)
      Moka todellakin! ei kannata tehdä sitä MOKAA että auttaa muita ihmisiä jos sattuu vaikka MOKAAMAAN. mitäs joi liikaa? nyt v*** taas. tulin hakemaan tänne nauruja enkä moraaliläksytystä

      Lainaa

    43. Tulos: -14 (28 ääntä)
      Miehen lompsa jäi benin taskuun.

      Lainaa

    44. Tulos: +36 (40 ääntä)
      Mä ainakin kerron erilaisista sattumista facessa ihan sen takia, että ne on ollu hauskoja tai jollain lailla koskettavia ja kiinnostavia juttuja. Itelläkin joskus semmonen olo että hitto kuulostanko nyt siltä että kehun omaa toimintaa, mutta aika harvoin tollasia juttuja kuitenkaan itselle tapahtuu, eli kerron silläkin uhalla. Ja nimenomaan siksi että jos oon jotain auttanut niin mulla itsellä on hyvä fiilis ja haluan jakaa sen. :)

      Lainaa

    45. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Äh: Alussa luvattiin kertoa, että mistä se tiesi miehen olevan reilu nelikymppinen. Jäi harmittamaan kun ei se asia selvinnytkään!
      Garza: Ajokortissa ehkä oli syntymäaika.
      Sori Garza ja miinusmantat, mutta teiltä meni vitsi ohi. Kas tässä ,olkaa hyvät: http://i.imgur.com/NizW0.png

      Lainaa

    46. Tulos: -20 (46 ääntä)
      Moro huomiohuorat! Sosiaalinen media ja oman hyvyyden mainostaminen on oksettavinta mitä tiedän. Eikö hyviä tekoja voi tehdä ilman, että tekee itsestään sankarin?

      Lainaa

    47. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Oliko tuon nyt niin hyvä teko kun tiedossa ei ollut onko siellä kotona ketään odottamassa? Tuossa kunnossa olevalle putka voi olla turvallisempi vaihtoehto kun siellä vähän seuraavat että ei pääse tukehtumaan omaan oksennukseensa tms. Mitä jos vaimo ei olisi ollutkaan kotona?

      Lainaa

    48. Tulos: +23 (25 ääntä)
      Hiphei: Hienosti toimittu, mutta sitä en ymmärrä, että sen kerran kun tekee jotain toisen hyväksi, pitää heti mennä someen tykkäyksiä kalastamaan. Tiedän monia, jotka auttavat toistuvasti mummoja kadun yli ja auttavat eksyneen kotiin yms, mutta koskaan siitä ei rehvastella. Minusta parhaita auttajia ovat he, jotka eivät nosta siitä meteliä. Silloin se tulee sydämestä, ei tykkäyksien vuoksi.
      Eiköhän tärkeintä oo se, että sitä ihmistä on autettu. Ja tolla jutulla myös herättelee ihmisiä miettimään miten ne ite toimis vastaavassa tilanteessa.

      Lainaa

    49. Tulos: +39 (43 ääntä)
      Siis mikä ihmisiä oikein vaivaa? Kaveri tekee hyvän teon, jakaa sen kavereilleen, teksti päätyy tänne isomman yleisön nähtäville. Välittömästi tuomio huomiohuoraksi ja egoistiksi. En pysty tuollaisia kateellisia tuomitsijoita ottamaan edes kovin tosissani, niin on lapsellista meininkiä. Ja kyllä, tuollaisella kirjoituksella voi saada kaverinkin ajattelemaan asioita ja lopputulos voi olla se että kaveri auttaa myös jotain ihmistä, sillä kertaa esimerkiksi eksynyttä lasta. Mutta ai niin, eihän Suomessa saa auttaa ketään tai tehdä ihmisiä onnelliseksi, eikä ainakaan rohkaista muita siihen. Tästähän saattais tulla kivempi paikka elää. Herne nenään, ananas pyllyyn ja murjottamaan niinkun muutkin.

      Lainaa

    50. Suomalainen 11.12.2014 10:57
      Tulos: -2 (6 ääntä)
      Sana loppuunasti jäi ihmetyttämään muttei niin paljon kuin "luulin, että rytmi mies käsikynkässä löytyi". Löytyi rytmi jolla oli käsikynkässä mies?

      Lainaa

    51. Tulos: +9 (15 ääntä)
      skag: no eihän ben tehnyt tätä minkään muun kuin oman egonsa takia. voi että kun sitä nyt on kiva ajatella, että ihmiset pitää hyvänä tyyppinä! liketkää hei mua facebookissa♥ pelastin just mahdollisesti jonkun kännikalan hengen, mut ainoo mikä mua tässä kiinnostaa on liket ja oma ego♥ hyi miten tekopyhää
      Sinä et ole tainnut tehdä mitään hyvää tekoa elämässäsi kun noin ragettaa toisten hyvät teot. Se rakki älähtää, johon kalikka....

      Lainaa

    52. Tulos: +6 (8 ääntä)
      näin: Kaikki nyt vain ylistämään sitä, että joku ryyppää liikaa ja kanssaihmsiten pitää auttaa hänet kotiin. Ehkä tuokin tyyppi olisi oppinut juomaan pikkuisen vähemmän, jos poliisit olisivat korjanneet talteen ja aamulla kotona olisi ollut erittäin vihainen vaimo vastassa.
      Aika epätodennäköistä.

      Lainaa

    53. Tulos: -7 (7 ääntä)
      Mulle jäi nyt hieman epäselväksi, että missä tässä se moka oli? Aika hienosti toimittu mun mielestä :)

      Lainaa

    54. Tulos: +9 (9 ääntä)
      Galaki: Kuka saatana sanoo ihmisille noin kun aukaisee oven? Anyway, hienosti hoidettu Ben!
      Espoolainen tapa tervehtiä.

      Lainaa

    55. Kiva tarina, mutta 12.12.2014 18:08
      Tulos: -4 (6 ääntä)
      jaksan epäillä.

      Lainaa

    56. Antti Sotareikä 12.12.2014 20:21
      Tulos: +9 (11 ääntä)
      Arjen sankari, Ben. Minäkin olen joskus humalassa autellut enemmän humalaisia ihmisiä. Myös minua on autettu. Kerran nukuin tien penkalla kuumana kesäpäivänä, kun noin nelikymppinen nainen herätteli minut. Kiitokseksi kehuin hänen tissejään, hah. Se ilme kun hän päätti että olen tarpeeksi kunnossa, ja poistui paikalta :D

      Lainaa

    57. Tulos: +6 (6 ääntä)
      Hienoa toimintaa! Otan esimerkkiä!

      Lainaa

    58. Tulos: +10 (10 ääntä)
      "fspifs, bikkujoulut kafs" repesin tälle, en tiedä miksi. :D

      Lainaa

    59. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Hiphei: Hienosti toimittu, mutta sitä en ymmärrä, että sen kerran kun tekee jotain toisen hyväksi, pitää heti mennä someen tykkäyksiä kalastamaan. Tiedän monia, jotka auttavat toistuvasti mummoja kadun yli ja auttavat eksyneen kotiin yms, mutta koskaan siitä ei rehvastella. Minusta parhaita auttajia ovat he, jotka eivät nosta siitä meteliä. Silloin se tulee sydämestä, ei tykkäyksien vuoksi.
      Suomen some-sääntö numero 132: Ikinä ei saa kertoa mistään hyvästä teosta, kömmähdyksestä, muistella vainajaa, purkaa pahaa oloaan/vitutusta tai muuta sellaista, joka saattaisi aiheuttaa tykkäysvyöryn, koska se on huomiohuoraamista. Sen sijaan asioista pitää olla hiljaa ja tarpeen tullen vetää pullon kossua, jos oikein pahalta tuntuu.

      Lainaa

    60. Tulos: +1 (5 ääntä)
      Ben,olet Sankari :)..

      Lainaa

    61. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Eikös se putkayö ole vähän niinku palkinto hyvin menneestä illasta

      Lainaa

    62. Tulos: -6 (12 ääntä)
      Hyvä juttu meni pilalle kun piti hehkuttaa kaikille. Ei näin Ben.

      Lainaa

    63. Tulos: +2 (10 ääntä)
      täh: Siis mikä ihmisiä oikein vaivaa? Kaveri tekee hyvän teon, jakaa sen kavereilleen, teksti päätyy tänne isomman yleisön nähtäville. Välittömästi tuomio huomiohuoraksi ja egoistiksi. En pysty tuollaisia kateellisia tuomitsijoita ottamaan edes kovin tosissani, niin on lapsellista meininkiä. Ja kyllä, tuollaisella kirjoituksella voi saada kaverinkin ajattelemaan asioita ja lopputulos voi olla se että kaveri auttaa myös jotain ihmistä, sillä kertaa esimerkiksi eksynyttä lasta. Mutta ai niin, eihän Suomessa saa auttaa ketään tai tehdä ihmisiä onnelliseksi, eikä ainakaan rohkaista muita siihen. Tästähän saattais tulla kivempi paikka elää. Herne nenään, ananas pyllyyn ja murjottamaan niinkun muutkin.
      Auttaa saa. Autan mäkin aina, jos joku autettava vastaan tulee. Se vaan on niin arkipäivää, ettei sitä tarvitse fasessa huudella.

      Lainaa

    64. immoxilline 18.12.2014 21:43
      Tulos: +5 (5 ääntä)
      (y) Esimerkillistä toimintaa. Mikäli stoori on totuudenmukainen, niin kiitokset täysin ulkopuoliselta ja itse asiaan kuulumattomalta ulkopaikkakuntalaiselta.

      Lainaa

    65. Tulos: +11 (11 ääntä)
      Garza: Auttaa saa. Autan mäkin aina, jos joku autettava vastaan tulee. Se vaan on niin arkipäivää, ettei sitä tarvitse fasessa huudella.
      Olet varmaan huomannut, että nykyään se ei sitä ole. Ja jos tällainen auttaa siitä taas myös tulevan arkipäivää kaikki tällainen "lesotus" on enemmän kuin tervetullutta. Pääasiahan se on, että autetaan ja pidetään hyvää huolta, olkoonkin vaikka sitten vain oman egon takia

      Lainaa

    66. Tulos: -7 (9 ääntä)
      plot twist: miehen lompakko jäi omaan taskuun .

      Lainaa

    67. Macho robotti 23.10.2021 11:43
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Hiphei: Hienosti toimittu, mutta sitä en ymmärrä, että sen kerran kun tekee jotain toisen hyväksi, pitää heti mennä someen tykkäyksiä kalastamaan. Tiedän monia, jotka auttavat toistuvasti mummoja kadun yli ja auttavat eksyneen kotiin yms, mutta koskaan siitä ei rehvastella. Minusta parhaita auttajia ovat he, [...]
      Minäkin autan mummot tien yli, enlä kerro faceen, mutta kertoisin jos sattuisi jotain hauskaa niin kuin täsdä. Faceen kerrotaan elämän juttuja, joten miksei tämmöstäkin?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kännissä, bussi, auttaa, hyvä työ, pikkujoulut