Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Välkky varas

Olisivatpa kaikki rikolliset näin tyhmiä.
Taustatietoja: Laura on joutunut varkauden uhriksi ja päättää jakaa Facebookissa tietoa varkaasta päästyään hänen jäljilleen. Välkky varas

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 58 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +760 (794 ääntä)
      No huhhuh! Toivottavasti Hanna ottaa vielä osumaa jostain. Ei täällä tuollaisia kaivata..

      Lainaa

    2. Tulos: +416 (510 ääntä)
      En tiedä, onko lähtökohtaisesti järkevää linkkailla toistaiseksi vain oletetun varkaan kokonimitietoja (täyskaimoja kun naamakirjastakin löytyy monia, riippuen nimestä). Taitaa moinen toiminta kuitenkin olla laitonta, vaikka moraalisesti ymmärrän. Mutta aika huolella ko. Hanna häivytti viimeisetkin mahdollisuuden rahdut syyttömyydestään tekemällä aika suoria puukotusuhkauksia. Toivottavasti poliisisetä muisti lisätä laskuun.

      Lainaa

    3. Tulos: -71 (327 ääntä)
      Tää on taas niitä tapauksia joissa sekä uhri että syyllinen on dorkia.

      Lainaa

    4. Tulos: -38 (82 ääntä)
      Mut tekikö toi nyt sen rikosilmon vai ei

      Lainaa

    5. Tulos: -97 (133 ääntä)
      "Pölli kännykkä, Ota kuva ja jaa se kännykän omistajan seinälle" 5/5 ja tämän jälkeen kehtaat mennä vielä vakuuttelemaan syyttömyyttäsi mahdollisesti käyttäen täsmälleen samaa kuvaa profiilikuvanasi, kuin se vahingossa uhrin seinälle ilmestynyt! Voi hyvää päivää ihmiset... Jos nyt on aivan pakko pölliä jotakin, niin yrittäkää edes olla jäämättä kiinni... Ja nyt joku tulee kysymään, että olisko kiva, et jos sun tavaraa pöllittäis jättämättä jälkiä?! vastaus: Ei olisi! Siksi pidänkin tavaroistani huolen enkä jätä niitä lojumaan ympäriinsä kaiken kansan kähmittäväksi...

      Lainaa

    6. Tulos: +179 (183 ääntä)
      Miarez_93: “Pölli kännykkä, Ota kuva ja jaa se kännykän omistajan seinälle” 5/5 ja tämän jälkeen kehtaat mennä vielä vakuuttelemaan syyttömyyttäsi mahdollisesti käyttäen täsmälleen samaa kuvaa profiilikuvanasi, kuin se vahingossa uhrin seinälle ilmestynyt! Voi hyvää päivää ihmiset… Jos nyt on aivan pakko pölliä jotakin, niin yrittäkää edes olla jäämättä kiinni… Ja nyt joku tulee kysymään, että olisko kiva, et jos sun tavaraa pöllittäis jättämättä jälkiä?! vastaus: Ei olisi! Siksi pidänkin tavaroistani huolen enkä jätä niitä lojumaan ympäriinsä kaiken kansan kähmittäväksi…
      Paitsi että Laura jakoi tämän kyseisen kuvan Hannasta.

      Lainaa

    7. yövuorolainen 4.11.2014 2:10
      Tulos: +223 (259 ääntä)
      Fiksua laittaa oikea nimi siihen tilisiirtoon. Toisaalta ei varastaminenkaan kuulu normaalin ihmisen tapoihin.

      Lainaa

    8. Tulos: +131 (133 ääntä)
      Kyseinen kuva löyty myös mun fb etusivulta kun sen oli joku sinne jakanut. Oli kiva kummiskin saada jatkoa tähän tarinaan ja tietää miten lopulta päättyi. Onneks saivat varkaan kiinni ja toivottavasti ajokortti ja rahat saadaan myös takasin.

      Lainaa

    9. Tulos: +280 (290 ääntä)
      Ei käynyt sitten Hannalla mielessäkään että aidosti syytön ihminen olisi mitä luultavimmin syytömyytensä myös todennut ääneen tyyliin: "Mä en todellakaan ole koskenut sun rahoihin tai muihinkaan romuihis." Hanna vaan jauhaa et älä sotke mun nimee tähän, näiden asioiden kans en lähtis leikkii jne. (Jokaiseen kommenttiin sisältyy viä jonkinmoinen uhkaus vaatien et Laura jättäs asian sikseen. Tosi viattomalta vaikuttavaa! :D) Ja niin kuin näkyy, Hanna puhuu syyttömistä passiivissa, kehottaen oleen syyllistämättä syyttömiä jne. Ei missään kohtaa että hän itse lukeutuisi niihin syttömiin.

      Lainaa

    10. Tulos: +221 (231 ääntä)
      Ei kai Laura pidä pankkitunnuksiaan samassa lompakossa, vai millä helvetillä hänen tililleen on päästy tekemään siirtoja?

      Lainaa

    11. Tulos: +276 (284 ääntä)
      "Sä et neiti-pieni yhtään nyt tiedä kehen olet sotkeutumassa." Aina yhtä noloa ja surkuhupaisaa, ku jotkut koittaa niin kovasti leikkiä kovaa mimmiä/jätkää, ja sitte niillä menee kaikki kuitenki silti aivan perseelleen. Oppivatkohan ikinä, tuskin. Seuraavalla kerralla esittävät varmaan kahta kovempaa tyyppiä.

      Lainaa

    12. Tulos: +188 (190 ääntä)
      Luinko tän mokan jotenkin huonosti, vai oltiinko tässä kirjauduttu Lauran verkkopankkitunnuksilla sisään ja siirretty sitä rahaa? Hanna oli siis varastanut myös Lauran verkkopankkitunnukset? Aika omituinen tilanne mun mielestä kokonaisuudessaan.

      Lainaa

    13. Tulos: +69 (139 ääntä)
      Ihmettelen kovasti, miksi täällä on annettu miinusta niille, jotka ovat sanoneet myös Lauran olevan idiootti. Varkausasiat voidaan hoitaa muullakin tavalla kuin fB:ssä.

      Lainaa

    14. Puolikiero_savolainen 4.11.2014 8:14
      Tulos: +120 (136 ääntä)
      Jyväskylän white trash vauhdissa siellä. Ollaan niin kovaa ja pelottavaa jos satutaan tuntemaan joku pilven hustlaaja, pikkurikollinen. Ei jesus, pellet...

      Lainaa

    15. Tulos: +145 (151 ääntä)
      Jotain outoa tuossa jutussa kyllä on. Pelkästään kännykällä, ajokortilla ja bussikortilla ei saa rahaa siirrettyä. Jotain muuta tuossa vielä on, mitä tarina ei kerro.

      Lainaa

    16. Tulos: +133 (135 ääntä)
      Voisi äkkiä luulla, että jos rahat on siirretty, niin esimerkiksi avainlukulista ollut rahapussissa, jossa ollut myös tunnusluvut ylhäällä tms. niin ja kyseinen hannahan ei ole kovin pidetty ihminen jyväskylä-äänekoski suunnalla..

      Lainaa

    17. Tulos: +49 (49 ääntä)
      nappi: Voisi äkkiä luulla, että jos rahat on siirretty, niin esimerkiksi avainlukulista ollut rahapussissa, jossa ollut myös tunnusluvut ylhäällä tms. niin ja kyseinen hannahan ei ole kovin pidetty ihminen jyväskylä-äänekoski suunnalla..
      siis avainlukulista ollut kännykän tuossa kuoressa, korjaan*

      Lainaa

    18. Hörhöjä kaikkialla 4.11.2014 9:14
      Tulos: +41 (41 ääntä)
      Varkaat on syvältä sieltä.

      Lainaa

    19. Tulos: +117 (117 ääntä)
      yövuorolainen: Fiksua laittaa oikea nimi siihen tilisiirtoon. Toisaalta ei varastaminenkaan kuulu normaalin ihmisen tapoihin.
      Ei koko tilisiirrossa ollut mitään järkeä, kun poliisi voi halutessaan selvittää kenen tili kyseessä.

      Lainaa

    20. Tulos: +113 (113 ääntä)
      Huomaa aina noista uhkailijoista et ne muutamat aivosolut ovat tippuneet päihteiden pataan ja turvonneet käyttökelvottomiksi. Jossain kohtaa pitäisi tajuta että tämä arpa ei voita ja lopettaa sen raaputtaminen. Nostaa käsi pystyyn virheen merkiksi, kärsiä rangasitus ja mennä eteenpäin. On vaan liian vaikeaa tajuta, kun on palikka.

      Lainaa

    21. Tulos: +29 (41 ääntä)
      Ei oo kaikki muumit laaksossa Hannalla.

      Lainaa

    22. Tulos: +53 (57 ääntä)
      nappi: siis avainlukulista ollut kännykän tuossa kuoressa, korjaan*
      Pankin mobiilisovelluksissa taitaa olla vaihtoehto en mobiilipankkiin pääsee kirjautumaan automaattisesti ja tilisiirtoihin tarvii vaan tunnuslukulistaa. Onneksi hokasin omasta älypuhelimen sovelluksesta kyseisen toiminnon poistaa ja aina tarvii myös tunnukset kirjautumiseen. Koska näppäinlukon aukaisukoodin pystyy kuka vaan kurkkimaan ennen puhelimen pöllimistä.

      Lainaa

    23. Tulos: +37 (41 ääntä)
      jlkgftykbv: Pankin mobiilisovelluksissa taitaa olla vaihtoehto en mobiilipankkiin pääsee kirjautumaan automaattisesti ja tilisiirtoihin tarvii vaan tunnuslukulistaa. Onneksi hokasin omasta älypuhelimen sovelluksesta kyseisen toiminnon poistaa ja aina tarvii myös tunnukset kirjautumiseen. Koska näppäinlukon aukaisukoodin pystyy kuka vaan kurkkimaan ennen puhelimen pöllimistä.
      Pääsee kirjautumaan verkkopankkiin, mutta tilisiirtoon tarvitaan sekä tunnuslukua, että avainlukua. Näin ainakin nordeassa ja s-pankissa.

      Lainaa

    24. Tulos: +54 (94 ääntä)
      Hihii: No huhhuh! Toivottavasti Hanna ottaa vielä osumaa jostain. Ei täällä tuollaisia kaivata..
      Kaikkien Hannojen ja muunkin nimisten ihmisten puolesta pyydän ja ehdotan, ettei rikosasioita käsiteltäisi fb:ssä. Jos on syytä epäillä ja ehkä vuorenvarmat todisteetkin, älyllinen olento kääntyy poliisin puoleen, ei kansalaistribuunin, joka hirttää kaikki Hannat varmuuden vuoksi. Kun levittelee tietoja netissä, ei poliisin työ millään tavoin helpotu, eikä kansalaisten oikeusturva kohene.

      Lainaa

    25. Tulos: +66 (82 ääntä)
      haistan elämäm kova koululaisen.

      Lainaa

    26. yli opisto hörho 4.11.2014 12:01
      Tulos: +82 (88 ääntä)
      Nämä on niin hyviä nämä uhkailut aina. "Sä et kuule yhtään tiedä kehen olet sotkeutumassa". Samahan se olisi sanoa "Exä tiedä kuka mä siis oon?!?!?! Turpiiin tuleee!!!". Nämä on näitä surkimuksia jotka dokaavat päivätpitkät samojen juoppojen kanssa eivätkä ikinä tule saavuttamaan yhtään mitään elämässään. Jos selviävät keski-ikään asti ilman että kaveri juoppohulluuskohtauksessa puukottaa hengiltä, niin varmasti miettivät että kannattiko koko elämä käyttää pelleilyyn kun se on kuitenkin ainoa minkä saa ja ehkä olisi voinut olla kiva tehdäkin jtn muuta kuin juoda ja vetää aineita. Säälittäviä ihmisenkuvatuksia.

      Lainaa

    27. Tulos: +68 (72 ääntä)
      yövuorolainen: Fiksua laittaa oikea nimi siihen tilisiirtoon. Toisaalta ei varastaminenkaan kuulu normaalin ihmisen tapoihin.
      Et ole tainnut koskaan tehdä tilisiirtoa, tai katsoa mitä olet tullut siirtäneeksi? Jos pankilla on pääsy tilinomistajan nimitietoihin niin se lätkäistään siihen automaattisesti kun siirto on prosessoitu. Eli vaikka maksaisit Mikki Hiirelle 100 euroa ja tilin omistaakin Iines Ankka niin tiliotteessasi on tilisiirto Iines Ankalle.

      Lainaa

    28. Tulos: +53 (61 ääntä)
      Mua ei yleisesti vaan lakkaa hämmästyttämästä ihmiset, jotka pitää samassa paketissa älypuhelinta ja kaikkia korttejaan. Parasta on ehkä se, että kun ne on tollasessa kansiomallisessa lärpäkkeessä ja siihen puhutaan julkisesti, kortit näkyy koko maailmalle niin tietää et onko kaverilla visa vai mastercard -_- joo, onhan se siis ihan kauheen raskasta kantaa niitä lirpakkeita vaikka korttikotelossa. Tuntuu et joskus homma tehään varkaille liiankin helpoksi. Mun omat kamat on kyllä visusti eri taskuissakin, vetoketjujen takana :D

      Lainaa

    29. Tulos: +43 (43 ääntä)
      yövuorolainen: Fiksua laittaa oikea nimi siihen tilisiirtoon. Toisaalta ei varastaminenkaan kuulu normaalin ihmisen tapoihin.
      Näyttääs olevan Nordean tililtä siirretty Nordean tilille, ni ei se paljon auta vaikka kirjottas maksunsaajaks joulupukki, ku Nordea muuttaa automaattisesti sen saajan nimen oikeeks ihan koko nimeks. Ainaki tosta kaappauksesta päätellen näyttäs Nordealta toi tili ja saajam BIC on Nordean...

      Lainaa

    30. Tulos: +28 (40 ääntä)
      Kettu: Mua ei yleisesti vaan lakkaa hämmästyttämästä ihmiset, jotka pitää samassa paketissa älypuhelinta ja kaikkia korttejaan. Parasta on ehkä se, että kun ne on tollasessa kansiomallisessa lärpäkkeessä ja siihen puhutaan julkisesti, kortit näkyy koko maailmalle niin tietää et onko kaverilla visa vai mastercard -_- joo, onhan se siis ihan kauheen raskasta kantaa niitä lirpakkeita vaikka korttikotelossa. Tuntuu et joskus homma tehään varkaille liiankin helpoksi. Mun omat kamat on kyllä visusti eri taskuissakin, vetoketjujen takana
      Parasta tietty olisi pitää avainlukulistat kotona ja hoitaa pankkiasiansa niin, ettei niitä tarvitse tien päällä kännykästä lähteä näpyttelemään.

      Lainaa

    31. Tulos: +43 (49 ääntä)
      J: Parasta tietty olisi pitää avainlukulistat kotona ja hoitaa pankkiasiansa niin, ettei niitä tarvitse tien päällä kännykästä lähteä näpyttelemään.
      Ja yleensäkin opetella se oma tunnus / salasana ulkoa. Pelkällä avainlukulistallakaan ei varas tee mitään siinä tapauksessa.

      Lainaa

    32. Tulos: +15 (19 ääntä)
      jlkgftykbv: Pankin mobiilisovelluksissa taitaa olla vaihtoehto en mobiilipankkiin pääsee kirjautumaan automaattisesti ja tilisiirtoihin tarvii vaan tunnuslukulistaa. Onneksi hokasin omasta älypuhelimen sovelluksesta kyseisen toiminnon poistaa ja aina tarvii myös tunnukset kirjautumiseen. Koska näppäinlukon aukaisukoodin pystyy kuka vaan kurkkimaan ennen puhelimen pöllimistä.
      Ei mulla iPhonen OP-sovellus ainakaan kirjaudu ilman tunnuksia. Tilin saldon näkee ilman avainlukulistaa, mutta muuta ei käytännössä pysty tekemään. En tiedä saako automaattisen kirjautumisen, mutta itse en ainakaan niin vajukki ole, että laittaisin kirjautumaan ilman tunnuksia. Kieltämättä kiinnostaisi keitä nämä ovat kun itsekin Jyväskylästä olen, nimet eivät kyllä sytytä kelloja vaikka monenmoista hiihtäjää tiedän täältä.

      Lainaa

    33. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Kyllä itsekin kannan jatkuvasti verkkopankin avainlukulistaa mukanani, käyttäjätunnus tosin reissuissa mukana ainoastaan ulkomuistissa. Nopeasti voisin kuvitella, että Lauralla on ollut esim. puhelimessaan memo, jossa kirjoitettuna eri käyttäjätunnuksia, ja kenties salasanojakin. Nykyään kun eri palveluita on useita, ja myös salasanoja useita, on kaikkien muistaminen ulkoa lähes mahdotonta keskiverto ihmiselle.

      Lainaa

    34. Tulos: +59 (75 ääntä)
      Miksi mua kiinnostaa eniten tässä jutussa että minkä takia sitä rahaa piti viedä noinkin tarkka summa kuin 143,78 euroa?

      Lainaa

    35. Tulos: +62 (62 ääntä)
      Todennäköisesti tilillä ei sen enempää sillä hetkellä ollutkaan...

      Lainaa

    36. Tulos: +39 (39 ääntä)
      Olen kyseisen Hannan touhuista paljon kuullut ja itsekin henkilön kanssa jutellut ja todennut monesti, että ei ole kyllä tällä ihmisellä ihan kaikki kunnossa. Tämä tapaus on kyllä jotakin millaiseen en olisi uskonut hänen alentuvan.

      Lainaa

    37. Tulos: +34 (40 ääntä)
      Voin kuvitella minkälainen lissu tuo Hanna on. :D "Sä et neiti-pieni tiedä yhtään keneen olet sotkeutumassa" *huutonaurua*

      Lainaa

    38. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Sprinkles: En tiedä, onko lähtökohtaisesti järkevää linkkailla toistaiseksi vain oletetun varkaan kokonimitietoja (täyskaimoja kun naamakirjastakin löytyy monia, riippuen nimestä). Taitaa moinen toiminta kuitenkin olla laitonta, vaikka moraalisesti ymmärrän. Mutta aika huolella ko. Hanna häivytti viimeisetkin mahdollisuuden rahdut syyttömyydestään tekemällä aika suoria puukotusuhkauksia. Toivottavasti poliisisetä muisti lisätä laskuun.
      Niin ja vaikka henkilö olisikin oikeasti syyllinen niin tällaisessa varkaiden ja muiden rikollisten hyysärimaa suomessa tuomittaisiin Laura todennäköisesti kunnianloukkauksesta kun moista on mennyt julkisesti tekemään väärin ymmärretylle ihmispololle.

      Lainaa

    39. Tulos: +13 (31 ääntä)
      Mikä lie pirihuora taas asialla. Surullista, että tälläisiä ihmisiä löytyy maailmasta.

      Lainaa

    40. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Hannan "puukkohippasille" ym. uhkailujen perusteella voi päättellä että vähintään maisterin paperit löytyy elämäm_kovasta_korkea_koulusta, joten ihan oman alansa töitä näyttää puuhastelevan.

      Lainaa

    41. yövuorolainen 5.11.2014 2:24
      Tulos: -1 (17 ääntä)
      Minä itte: Et ole tainnut koskaan tehdä tilisiirtoa, tai katsoa mitä olet tullut siirtäneeksi? Jos pankilla on pääsy tilinomistajan nimitietoihin niin se lätkäistään siihen automaattisesti kun siirto on prosessoitu. Eli vaikka maksaisit Mikki Hiirelle 100 euroa ja tilin omistaakin Iines Ankka niin tiliotteessasi on tilisiirto Iines Ankalle.
      Se riippunee pankista, koska omassani saan ihan itse päättää kenelle Ankkalinnan hahmoista rahani lähetän.

      Lainaa

    42. Tulos: +17 (31 ääntä)
      Kuka urpo edes pitää tilitietojaan (tunnukset, salasanat yms.) samassa paikassa niin, että joku pääsee käyttämään tiliä ja tekemään tilisiirtoa.. Ei ihan välkyimmästä päästä tämä "uhrikaan".. :)

      Lainaa

    43. Tulos: -4 (18 ääntä)
      no minullahan on lompakossa avainlukulista ja kännykän muistiossa tunnukset ja salasana. tosi huonoa tuuria.

      Lainaa

    44. Tulos: +33 (33 ääntä)
      Itse tiedän/tunnen molemmat henkilöt ja voin kertoa että kyseinen rosvo on melkoinen talipallo. Ja harvan kanssa tulee toimeen.

      Lainaa

    45. Tulos: +10 (18 ääntä)
      M: Ihmettelen kovasti, miksi täällä on annettu miinusta niille, jotka ovat sanoneet myös Lauran olevan idiootti. Varkausasiat voidaan hoitaa muullakin tavalla kuin fB:ssä.
      Koska ihmisten mielestä kaikki tulee hoitaa facebookissa.

      Lainaa

    46. Tulos: +1 (7 ääntä)
      Turhake: Ei mulla iPhonen OP-sovellus ainakaan kirjaudu ilman tunnuksia. Tilin saldon näkee ilman avainlukulistaa, mutta muuta ei käytännössä pysty tekemään. En tiedä saako automaattisen kirjautumisen, mutta itse en ainakaan niin vajukki ole, että laittaisin kirjautumaan ilman tunnuksia.
      Ei sitä tilin saldoakaan pääse verkkopankin mobiilisovelluksella, ilman verkkopankkitunnusten käyttäjätunnusta ja salasanaa, näkemään. Avainlukua tarvitsee vasta siinä vaiheessa, kun tekee tilisiirron. Ja kyllähän tilisiirtoon voi laittaa saajan nimeksi vaikka kyrpäjyrä, mutta se näkyy vain sinulle itsellesi tilitapahtumissa ja -otteella.

      Lainaa

    47. Tulos: +8 (22 ääntä)
      ja minä tunnen uhrin äärimmäisen hyvin ja en käsitä tätä että jotkut hokee miksi on tunnukset mukana,prkl kai meille jokaiselle on sattunut inhimillisiä virheitä että unohtuu joku,mutta ei se oikeuta varastamaan ja tekemään petosta ja siksi noin tarkka summa koska se siellä sentilleen oli,joten ei myöskään haittaa vaikka julkiseksi laitettu koska ei ole hyväksyttävää käytöstä,mutta jos kyseinen olisi syytön niin johan olisn hänen sijassaan nostanut kunnianloukkauksen,mutta ihan sama mitä se mussuttaa ja sepittelee...

      Lainaa

    48. Tulos: -25 (27 ääntä)
      Kuka siirtäis noin pienen summan rahaa, jos menis joltain pöllimään?!?! Mä siirtäisin ainakin kaikki tonnit omalle tilille!

      Lainaa

    49. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Luumu: Kuka siirtäis noin pienen summan rahaa, jos menis joltain pöllimään?!?! Mä siirtäisin ainakin kaikki tonnit omalle tilille!
      No oliskohan tossa kaikki, mitä Lauran tilillä on ollut?

      Lainaa

    50. Tulos: +19 (19 ääntä)
      luumulle,se on vaikee siirtää enempää jos ei tilillä ole,noin sataset kun ei muunnu tonneiksi edes varkaille....

      Lainaa

    51. Tulos: +24 (38 ääntä)
      Joku kyseli kuka tää Hanna on, ni nimikirjaimet on H-M.K. Ihan täys dille. Tunnen vaan baaritiskiltä kun tää on ollu asiakkaana, ja enempää ei kiinnosta tunteakaan. Kutsumme häntä työntekijöiden kesken lempinimellä pirihuora

      Lainaa

    52. Tulos: -6 (24 ääntä)
      Voi herranjestas, hoitakaa nämä asiat poliisin kanssa. Toisen ihmisen syyttäminen rikoksesta netissä on kunnianloukkausrikos. Tutkinta kuuluu poliisille ja tuomio oikeuslaitokselle.

      Lainaa

    53. Tulos: +10 (14 ääntä)
      Epo: Voi herranjestas, hoitakaa nämä asiat poliisin kanssa. Toisen ihmisen syyttäminen rikoksesta netissä on kunnianloukkausrikos. Tutkinta kuuluu poliisille ja tuomio oikeuslaitokselle.
      Ei ole kunnianloukkaus, jos se oikeasti on syyllistynyt. Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen taas voisi olla kyseessä.

      Lainaa

    54. Tulos: +7 (11 ääntä)
      Ymmärrän, että Lauraa ärsyttää kyseinen tapahtuma, olisin ite ihan raivona, mutta olisiko kuitenkin asiallista tehdä asiasta rikosilmoitus, eikä alkaa yksikseen vatvoa asiaa facebookissa? Jotenkin tuntuu, että nykyään kaikki maailman konfliktit puidaan sosiaalisessa mediassa ja etenkin facebookissa. Toki se on poliisille hyvä, jos tapausta aletaan tutkia, koska esim. tästäkin keskustelusta voisi Hannalle jo laittaa syytteet uhkailusta tai mistä lie. Ja samoin poliisi saa facebookin avulla kiinni milloin mitäkin tyhmiä rikollisia. Mutta olisin itse Lauran asemassa ilmoittanut poliisille - tommoset Hannan tyyliset ihmiset pitää oikeasti saattaa vastuuseen teoistaan ja käytöksestään.

      Lainaa

    55. Tulos: +6 (8 ääntä)
      meh: Ei ole kunnianloukkaus, jos se oikeasti on syyllistynyt. Yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen taas voisi olla kyseessä.
      Mutta sitähän ei voi tietää varsinaisesti ennen poliisin tutkintaa onko vai eikö hän ole oikeasti syyllistynyt, ja on sen verran hyvä mahdollisuus syyttää jotakuta rikoksesta aiheettomasti, että en suosittele sitä riskiä otettavaksi kellekkään.

      Lainaa

    56. Tulos: -5 (5 ääntä)
      mitä välii nimestä kunhan dokaa vitusti?

      Lainaa

    57. Tulos: +2 (6 ääntä)
      Satu: Miksi mua kiinnostaa eniten tässä jutussa että minkä takia sitä rahaa piti viedä noinkin tarkka summa kuin 143,78 euroa?
      Anteeksi, että vastaan näin kuukauden myöhässä, mutta itse veikkaan, että otti kerralla kaiken mitä tilillä oli. ;-)

      Lainaa

    58. Tulos: +1 (3 ääntä)
      Voi luoja mikä vatupassi:D Kohdetilin haltijan imi näkyy siirtäjätilin tapahtumissa _aina_ kun siirto tapahtuu saman pankin sisällä.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: varas, varastaa, syytetty, syyttää, tilisiirto, raha, kännykkä, todisteet, puhelin, ajokortti, varastettu, kuva