Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Reilukerho kokoontuu, osa 4

Uhkaus auton ikkunassa.
Reilukerho kokoontuu, osa 4

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -149 (321 ääntä)
      Naurattaa aina tuollaiset kovistelevat velanperijät, ei hirveämmin ole uskottavuutta.

      Lainaa

    2. Tulos: +497 (545 ääntä)
      Turhake: Naurattaa aina tuollaiset kovistelevat velanperijät, ei hirveämmin ole uskottavuutta.
      Eiköhän siin ole se uskottavuus, kun lähtee aamulla käveleen bussipysäkkiä kohti ja miettii, mitä on tullut tehtyä...

      Lainaa

    3. Tulos: +311 (347 ääntä)
      Turhake: Naurattaa aina tuollaiset kovistelevat velanperijät, ei hirveämmin ole uskottavuutta.
      Onks jäbäl sit paljonki velkaa ja kovatki velanperijät :D velkajäbä pro :D mua ainakaa naurattais jos aamulla ois kärry laitettu elementtiharkkojen varaan

      Lainaa

    4. Tulos: -141 (193 ääntä)
      Toiset näemmä syntyy huomio huoriks....

      Lainaa

    5. Tulos: -68 (88 ääntä)
      Hahhah, oikein.

      Lainaa

    6. Tulos: +273 (315 ääntä)
      Joskus pienenä haluttiin kostaa parille nuoremmalle pihan pojalle ku ne ärsytti meitä 24/7, joten sahattiin sen toisen tekemästä lumiukosta pallot irti toisistaan ja pyydettiin sitä toista nojaamaan siihen että "voitais ottaa kiva kuva". Lumiukko tietenki romahti ja se poika sai syyt niskoilleen. Oltiin me ovelia...

      Lainaa

    7. Tulos: +35 (93 ääntä)
      Joni maksa ne velat!

      Lainaa

    8. Tulos: -43 (71 ääntä)
      Nykyajan lapsista jokainen tuollainen löytämätön näyttelijä helmi. :D

      Lainaa

    9. Tulos: +54 (138 ääntä)
      Ripalemies: Onks jäbäl sit paljonki velkaa ja kovatki velanperijät velkajäbä pro mua ainakaa naurattais jos aamulla ois kärry laitettu elementtiharkkojen varaan
      Ööh, mitä helvettiä? Tuollainen uhkailu vaan sattuu olemaan aivan uskomattoman lapsellista ja naurettavaa. Ja ei, ei ole gorillat perässä.

      Lainaa

    10. Puolikiero_savolainen 27.11.2014 9:06
      Tulos: +62 (112 ääntä)
      Taidanpa tietää tämän "perintätoimiston". Ei, ei ole oikein jättää velkojaan maksamatta ja näin jättää myös vastapuolen pienyrittäjä ilman rahojaan.. Mutta ei tässä nyt elellä missään Venäjällä tai Kaukasiassa, missä nämä ovat arkipäivää. Väkivalta tai sillä uhkailu ei vaan ole tässä yhteydessä hyväksyttävää. Tai muuten voidaan seuraavaksi oikeuttaa huumemaailman teot, siellä jos jää huumevelat maksamatta, niin se voi maksaa hengen. Ja minulta jos olisi tämä perintätoimisto vienyt renkaat, niin olisivat kuulleet minusta hyvin pian. Ilman poliiseja.

      Lainaa

    11. Tulos: +53 (113 ääntä)
      Turhake: Naurattaa aina tuollaiset kovistelevat velanperijät, ei hirveämmin ole uskottavuutta.
      Mua naurattaa se, miten jotkut jättää velat maksamatta. Kyllä sillo tyyppi ansaitseekin tuollasen, jos on velat jääny..

      Lainaa

    12. Tulos: +66 (98 ääntä)
      Olenko ainoa jolla alkais hälytyskellot soimaan siinä vaiheessa ku joku random pikkupoika pysäyttää sut ja pyytää heittämään oman frisbeensä niin kauas ku pippuri kasvaa?

      Lainaa

    13. Tulos: +36 (68 ääntä)
      jos "perintötoimistolla" oli ihan oikea jonkun firman laskutuksessa/kirjanpidossa näkyvä saatava perittävänä, niin yksi rikosilmoitus laittomasta uhkauksesta niin käräjäoikeus ilmoittaa että tämä perintä loppui nyt; Suomessa jos alkaa periä velkaa siten että se voidaan tulkita uhkaavaksi puhaltaa käräjäoikeus pelin poikki.

      Lainaa

    14. Tapakouluttaja 27.11.2014 13:00
      Tulos: +151 (159 ääntä)
      Olipa ärsyttävä kakara Mirjan tapauksessa. Kohtuutonta ei varmaankaan ois ollu heittää frisbee niin kauas pusikkoon kuin mahdollista. Liioittelua tuskin ois ollu myöskään tarjota päälle vielä keskisormea Itkua tuhertaville kasvoille. Raggarit on nimittäin syytä laittaa aisoihin pienestä pitäen.

      Lainaa

    15. Tulos: +88 (110 ääntä)
      Lapset on läpeensä pahoja, välttäkää niitä. Paitsi omianne. Mutta pitäkää ne omanne kurissa ainakin.

      Lainaa

    16. Tulos: -6 (72 ääntä)
      Hölskä: Joni maksa ne velat!
      Sun kommentti on saanu nii paljon miinusta et huomaa kuinka vähän tääl on lukemassa OIKEITA fbmokat-faneja jotka tajuais ton homman!!

      Lainaa

    17. Tulos: +37 (43 ääntä)
      mortal1ty: jos “perintötoimistolla” oli ihan oikea jonkun firman laskutuksessa/kirjanpidossa näkyvä saatava perittävänä, niin yksi rikosilmoitus laittomasta uhkauksesta niin käräjäoikeus ilmoittaa että tämä perintä loppui nyt; Suomessa jos alkaa periä velkaa siten että se voidaan tulkita uhkaavaksi puhaltaa käräjäoikeus pelin poikki.
      Ihanko tosissas meinaat, että tuosta toiminnasta maksettaisiin verot ja kaikki :D

      Lainaa

    18. Torpedo vs UO 27.11.2014 17:31
      Tulos: +19 (27 ääntä)
      Turhake: Naurattaa aina tuollaiset kovistelevat velanperijät, ei hirveämmin ole uskottavuutta.
      niinno tiedä sitten kuinka säälittävää perintää kun ne pelkät vanteet kumeineen on jo jonkun arvoiset ja porukka jolla on kasseja viedä ne renkaat ei välttämättä pelleile?

      Lainaa

    19. keksi-ikäinen ukko 28.11.2014 0:20
      Tulos: +48 (50 ääntä)
      Mirja kohtasi lapsipsykopaatin!

      Lainaa

    20. Yleinen Puuhamies 28.11.2014 8:53
      Tulos: +15 (27 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: Taidanpa tietää tämän “perintätoimiston”. Ei, ei ole oikein jättää velkojaan maksamatta ja näin jättää myös vastapuolen pienyrittäjä ilman rahojaan.. Mutta ei tässä nyt elellä missään Venäjällä tai Kaukasiassa, missä nämä ovat arkipäivää. Väkivalta tai sillä uhkailu ei vaan ole tässä yhteydessä hyväksyttävää. Tai muuten voidaan seuraavaksi oikeuttaa huumemaailman teot, siellä jos jää huumevelat maksamatta, niin se voi maksaa hengen. Ja minulta jos olisi tämä perintätoimisto vienyt renkaat, niin olisivat kuulleet minusta hyvin pian. Ilman poliiseja.
      Eiköhän tässä ollut nimenomaan kyse jostain sen tyyppisestä velanperinnästä. Ei kai tätä täällä ole kukaan ollut oikeuttamassakaan. Ja tämä ei liene nyt oikea perintätoimisto, vaan sellainen joka ottaa sinut vastaan mielellään ilman niitä poliiseja. Ttajuuks ollenkaan?

      Lainaa

    21. Tulos: +16 (30 ääntä)
      Turhake: Ööh, mitä helvettiä? Tuollainen uhkailu vaan sattuu olemaan aivan uskomattoman lapsellista ja naurettavaa. Ja ei, ei ole gorillat perässä.
      velanperintämenetelmät ehkä hiukan yliampuvat, riippuen vähän velan suuruudesta/kiemurtelun kestosta, mutta tippaakaan ei heru sympatiaa tuollaisille selkärangattomille rotille jotka jättävät velat maksamatta (oletan että tässä tapauksessa ei varmaan ole kyse päivän tai parin viivästyksestä tyyliin parin sadan velassa)

      Lainaa

    22. Tulos: -3 (23 ääntä)
      bläähh: Toiset näemmä syntyy huomio huoriks….
      Jep, sinä muunmuassa :D

      Lainaa

    23. Tulos: +27 (29 ääntä)
      Voi että kun olisin halunnut heittää sen frisbeen niin kauas kuin lähtee ja mahdollisimman pöpelikköön. Siinähän olisi penikka hakenu ja miettiny oliko älykästä.

      Lainaa

    24. jeejeejorma 1.12.2014 7:53
      Tulos: +6 (30 ääntä)
      Ja kaikki luulee, että joni on velkaa. Minä ymmärsin, että jollain muulla on kiva lähteä töihin viereiseltä parkkipaikalta

      Lainaa

    25. Tulos: +23 (29 ääntä)
      hekomopo: Mua naurattaa se, miten jotkut jättää velat maksamatta. Kyllä sillo tyyppi ansaitseekin tuollasen, jos on velat jääny..
      Ja sitten ihmetellään, että miksi eivät kehity älyllisesti. Ymmärän toki, että henkilö joka ei maksa velkojaan on ärsyttävä, mutta rikoksilla uhkailu ei ole oikeutettua. Vai olisiko se sinulle ok, jos vaikka isäsi olisi mulle velkaa ja hakkaisin sen sorkkaraudalla teho-osastolle? Menisitkö sanomaan isällesi, että "sä ansaitsit sen"?

      Lainaa

    26. Prööööt sanoi aivopieru 2.12.2014 8:45
      Tulos: +17 (21 ääntä)
      meh: Ja sitten ihmetellään, että miksi eivät kehity älyllisesti. Ymmärän toki, että henkilö joka ei maksa velkojaan on ärsyttävä, mutta rikoksilla uhkailu ei ole oikeutettua. Vai olisiko se sinulle ok, jos vaikka isäsi olisi mulle velkaa ja hakkaisin sen sorkkaraudalla teho-osastolle? Menisitkö sanomaan isällesi, että “sä ansaitsit sen”?
      Tässä nyt ei nähdäkseni uhkailtu väkivallalla eikä vahingoitettu ketään fyysisesti, vaan vanteet gummeineen vietiin velan pantiksi. Laitonta toki tuokin, mutta kaukana sormien katkomisesta yms.

      Lainaa

    27. Tulos: +2 (4 ääntä)
      Saisikohan tuollainen perintätoimisto jopa Henriikan maksamaan? (http://www.feissarimokat.com/2012/07/tekosyita-joka-lahtoon-osa-2/)

      Lainaa

    28. jukkapalmu 9.4.2017 18:50
      Tulos: +4 (6 ääntä)
      Turhake: Naurattaa aina tuollaiset kovistelevat velanperijät, ei hirveämmin ole uskottavuutta.
      jos on jo vieny renkaat autosta? AIka uskottavasti ne näyttää että ovat tosissaan. Pelle

      Lainaa

    29. Gluteeniton pohatta 7.1.2024 18:59
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      mortal1ty: jos "perintötoimistolla" oli ihan oikea jonkun firman laskutuksessa/kirjanpidossa näkyvä saatava perittävänä, niin yksi rikosilmoitus laittomasta uhkauksesta niin käräjäoikeus ilmoittaa että tämä perintä loppui nyt; Suomessa jos alkaa periä velkaa siten että se voidaan tulkita uhkaavaksi puhaltaa käräjäoikeus pelin poikki.
      Joo oikeet perintäyhtiöt kirjottelee uhkauslappuja asiakkaille 🤣🤣🤣🤣🤣 toivottavasti oot saanu järkeä päähän 9 v. aikana🤦🏼‍♀️

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: perintä, velat, velka, viesti, lappu, uhkaus, perintätoimisto, frisbee, poika, lapsi, äiti, varastaa, varas