Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirotushärö

He taisivat vahingossa väärin.
Kirotushärö

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 30 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -117 (263 ääntä)
      Juuri ton ylemmän takia en halua ikinä kosketusnäyttöpuhelinta.

      Lainaa

    2. Tulos: +434 (448 ääntä)
      Selkeästi herrasväki ei ole vielä huomannyt facebookissa mahdollisuutta "poista tai muokkaa kommenttiasi"

      Lainaa

    3. Tulos: +307 (371 ääntä)
      Jos on noin vaikeaa, niin ottakaa se autocorrect pois päältä. Tai vaihtoehtoisesti tarkistakaa kirjoittamanne teksi ennen kuin lähetätte sen.

      Lainaa

    4. Tulos: +289 (403 ääntä)
      Jos on noin vaikeaa, niin ottakaa se autocorrect pois päältä. Tai vaihtoehtoisesti tarkistakaa kirjoittamanne teksi ennen kuin lähetätte sen.
      Suosittelisin sinulle samaa.

      Lainaa

    5. Tulos: -22 (42 ääntä)
      Emmillä on huono maku, kyllä kinsushi uppoaa.

      Lainaa

    6. Tulos: -9 (25 ääntä)
      Ei ollut luokkaa Jesus Taleban, mutta hauskoja kumminkin.

      Lainaa

    7. S. aivartelija 30.9.2014 7:08
      Tulos: +74 (110 ääntä)
      jaaha: Jos on noin vaikeaa, niin ottakaa se autocorrect pois päältä. Tai vaihtoehtoisesti tarkistakaa kirjoittamanne teksi ennen kuin lähetätte sen.
      Nyt en osaa päättää, että oliko tämä "teksi" sarkasmia, vai unohditko itse tarkistaa tekstisi?

      Lainaa

    8. Tulos: +146 (152 ääntä)
      herras/ mies /rouva

      Lainaa

    9. Tulos: +7 (67 ääntä)
      Nimenomaan, helvetin kosketusnäytöt!! terv. näppäinpuhelimen ylpeä käyttäjä.

      Lainaa

    10. Johnson kodin putkimies 30.9.2014 9:49
      Tulos: +22 (28 ääntä)
      ~~: Selkeästi herrasväki ei ole vielä huomannyt facebookissa mahdollisuutta “poista tai muokkaa kommenttiasi”
      Jos onkin, viesti on ilmeisesti muokattu kosketusnäytöllä vielä pahemmaksi.

      Lainaa

    11. Tulos: +45 (45 ääntä)
      Aina pitäis kattoa mitä ite kirjottaa eikä vaa luottaa koneen ehdotuksiin.

      Lainaa

    12. Tulos: +49 (63 ääntä)
      S. aivartelija: Nyt en osaa päättää, että oliko tämä “teksi” sarkasmia, vai unohditko itse tarkistaa tekstisi?
      Ei yksi pieni kirjoitusvirhe ole niin paha(yksi(1) kirjain puuttuu -.-), kuin tuommonen siansaksa, mistä ei ymmärrä mitään.

      Lainaa

    13. superior species 30.9.2014 11:15
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      Katja, stroke coming?

      Lainaa

    14. Tulos: +23 (27 ääntä)
      Frisker: Juuri ton ylemmän takia en halua ikinä kosketusnäyttöpuhelinta.
      Ei kosketusnäytöissä mitään vikaa ole, jos ei ole hemmetinmoinen kiire ja lukee, mitä itse kirjoittaa. Kirjoitustaan voi korjata ennen kuin sen lähettää ja facebookin tapauksessa myös jälkikäteen.

      Lainaa

    15. Tulos: -8 (32 ääntä)
      Suomalaiset on niin tyhmää kansaa ettei ne tajua ottaa autocorrctia pois päältä ja sit kärsitään.

      Lainaa

    16. Tulos: +44 (48 ääntä)
      erkki: Suomalaiset on niin tyhmää kansaa ettei ne tajua ottaa autocorrctia pois päältä ja sit kärsitään.
      Ihan yhtä tyhmiä ne muutkin kansat on.

      Lainaa

    17. Tulos: -6 (16 ääntä)
      Mä en näe mitään hauskaa kummassakaan näissä. Toisessa tyyppi kirjoittaa eka kaksi viestiä paskaa, sitten ihan normaalisti "helvetin kosketusnäytöt" muttei koskaan kerro, mitä yritti alunperin sanoa. Sitten joku humalainen itkee kun ei Lassi lähtenytkään ulos, ja Mikael "hauskasti" kommentoi jotain typerää. Alemmassa joku 12-vuotias nauraa omille kirjoitusvirheilleen. Where's the fucking punch line?

      Lainaa

    18. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Mitähän shaibapuhelimia ihmisillä on. Itsellä ollut kosketusnäytöllinen jo vaikka kuinka kauan ja aina kyllä näyttää teksti siltä mitä pitää. Eikä edes työnnä sinne mitään omia sanoja väliin.

      Lainaa

    19. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Niinpä, mikä pakko on kirjoittaa hutaisemalla jotain ja lähettää se tsekkaamatta ollenkaan? Ei kai se silloin ole kosketusnäytön vika, vaan omaa tyhmyyttä. Tästä tulikin mieleen ne "hauskat" autocorrect fail -mokat, joita netissä on paljon. Iso osa niistä on tökerösti keksitty omasta päästä, tähän tyyliin: Isän viesti omalle tyttärelle: "Ooh, I want to f*ck your ass so hard and come all over your face" "Oh daddy, what?!?!" "Damn autocorrect, I meant to say Hi honey, how was school?" Just joo.

      Lainaa

    20. Tulos: +26 (26 ääntä)
      jaaha: Jos on noin vaikeaa, niin ottakaa se autocorrect pois päältä. Tai vaihtoehtoisesti tarkistakaa kirjoittamanne teksi ennen kuin lähetätte sen.
      Oma kännykkäni on huomannut korjausyritykseni ja päättänyt kehittyä asian suhteen. Nykyään nuo paskiainen korjaa "virheet" lähetysvaiheessa. Eli kun olet kirjoittanut: "Oli siistiä, mennää joskus uudestaan!" ja painat lähetä, voi tuo paskiainen silloin muuttaa sen muotoon: "Oi silliä, mielellään uudestaan!"

      Lainaa

    21. Tulos: +1 (1 ääni)
      Pistä puhelin mikroon!!!

      Lainaa

    22. Tulos: +10 (10 ääntä)
      Saahan ne autocorrectit poiskin päältä, mutta hauskempaa on kun ei laita. Toimistossa meillä oli perjantaipalaverikin aikanaan jossa keksittiin mitä Wordin keksimät uudissanat voisivat tarkoittaa.. Klassikkohan on se kun senaikaisesta poliitikko Tytti Isohookanasta tuli jossain 90-luvun Wordin versiossa aina ja poikkeuksetta Iso Homo Kana. (Ja Rushdien Saatanallisista säkeistä on vieläkin hankala sanoa mitään kun Word huomauttaa opettavaisesti "saatanasta" ettei se ole asiatekstiin sopiva sana =) ) Puhelimen correctihan oppii, joten kunhan tarkistaa ettei koskaan kenellekään laita työpuhelimesta erittäin alatyylistä tai yksityisluonteista viestiä, niin ei tarvitse pelätä että se omia aikojaan laittaisi sentyyppistä sanastoa pomollekaan, pahimmillaan matkaan lähtee tosiaan "Silli! Jälkikärinä!" tapaista joka herättää lähinnä hilpeyttä...

      Lainaa

    23. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Minulla on ikävä fyysisellä qwertyllä varustettuja (äly)puhelimia, harmi että niitä ei enää saa. Trendit vaihtuvat ja markkinamiehet sanelevat sen mitä porukka haluaa, ei käytännöllisyys tai oma tahto. Nyt fyysinen qwerty on old-school ja nolo, näyttönäppäimistöllä soheltaminen on in.

      Lainaa

    24. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Lykosia: Ei kosketusnäytöissä mitään vikaa ole, jos ei ole hemmetinmoinen kiire ja lukee, mitä itse kirjoittaa. Kirjoitustaan voi korjata ennen kuin sen lähettää ja facebookin tapauksessa myös jälkikäteen.
      On kyllä kosketusnäytöissä vikaa. Aivan turhaa teknologiaa suurimmilta osin. Typeriä laitteita, jotka on suunniteltu hajoamaan heti takuun umpeuduttua. Voisivat julkaista laitteita vasta sitten, kun ne on saatu oikeasti toimiviksi. Toisaalta eipä ole oma asiani.

      Lainaa

    25. Tulos: +4 (8 ääntä)
      Tarkastakaa se saakelin teksti ennen julkasua, kiitos? Toisaalta en kyl muutenkaan ymmärrä NOIN huonoa settiä, kirjottaisin ite paremmin umpijurrissa vaikken kauheen kauan oo omistanu kosketusnäyttöpuhelinta...

      Lainaa

    26. Tulos: +10 (10 ääntä)
      FM_MF: Niinpä, mikä pakko on kirjoittaa hutaisemalla jotain ja lähettää se tsekkaamatta ollenkaan? Ei kai se silloin ole kosketusnäytön vika, vaan omaa tyhmyyttä. Tästä tulikin mieleen ne “hauskat” autocorrect fail -mokat, joita netissä on paljon. Iso osa niistä on tökerösti keksitty omasta päästä, tähän tyyliin: Isän viesti omalle tyttärelle: “Ooh, I want to f*ck your ass so hard and come all over your face” “Oh daddy, what?!?!” “Damn autocorrect, I meant to say Hi honey, how was school?” Just joo.
      1) Keksimäsi tapaus voisi olla huono tekosyy selittää väärään numeroon mennyttä viestiä 2) iPhoneihin tuli jossain kohtaa mahdollisuus itse käydä laittamassa autocorrectiin sanoja, tyyliin kirjoitat "futis 9" ja puhelin muuttaa sen muotoon "Oon futisharkoissa ysiin asti" jotta toistuvia sanoja, sanontoja ja lauseita ei tarvitse joka kerta kirjoittaa erikseen. No tämähän teki pilailuista kahta hauskempaa. Kaveri pyytää puhelinta lainaan syystä X, ryntää asetuksiin ja yhtäkkiä aina kun pitäisi laittaa "ok", lähteekin "pane mua." Eli nää lennokkaat voi välillä olla ihan oikeita mokia. Välillä.

      Lainaa

    27. Tulos: +8 (8 ääntä)
      jaaha: Jos on noin vaikeaa, niin ottakaa se autocorrect pois päältä. Tai vaihtoehtoisesti tarkistakaa kirjoittamanne teksi ennen kuin lähetätte sen.
      tai sit vaa laittaa uutta. meinaa ei sillä nyt hirveesti pitäis olla välii jos kavereiden kaa typottaa. viestejähän ei katsos tehdä sillä fiiliksillä että ne tänne päätyis ihmisten arvioitavaks

      Lainaa

    28. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Vitun kosketusnäytöt :D

      Lainaa

    29. Tulos: -2 (10 ääntä)
      dollyboy: Mä en näe mitään hauskaa kummassakaan näissä. Toisessa tyyppi kirjoittaa eka kaksi viestiä paskaa, sitten ihan normaalisti “helvetin kosketusnäytöt” muttei koskaan kerro, mitä yritti alunperin sanoa. Sitten joku humalainen itkee kun ei Lassi lähtenytkään ulos, ja Mikael “hauskasti” kommentoi jotain typerää. Alemmassa joku 12-vuotias nauraa omille kirjoitusvirheilleen. Where’s the fucking punch line?
      Ei kyllä mä oon ihan 29v, mutta parhaalle kaverille kirjoittaessa en niinkään nussi pilkkua kuin virallisissa kirjoituksissa ja tuskin tämä kenenkään muun mielestä oli edes hauskaa kuin meidän. Siltikin joku ulkopuolinen on kokenut sönkötykseni feissarimokien arvoisena :D

      Lainaa

    30. Kirpeä Ahven 20.11.2022 15:45
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Kolpakko: On kyllä kosketusnäytöissä vikaa. Aivan turhaa teknologiaa suurimmilta osin. Typeriä laitteita, jotka on suunniteltu hajoamaan heti takuun umpeuduttua. Voisivat julkaista laitteita vasta sitten, kun ne on saatu oikeasti toimiviksi. Toisaalta eipä ole oma asiani.
      Näin kahdeksan vuotta myöhemmin: Edelleen nämä kosketusnäytöt on ihan karmeita kirjoittaa. Vaikka on käytössä erikoisiso näppäimistö, niin kun siinä napissa ei ole mitään tuntumaa, ja lukee jo hipaisusta, niin yhtä tuskaa on kirjoittaa. Sitten kun yrittää korjata niin eihän tuota kursoria saa mitenkään sattumaan kohdilleen! Raivostuttavaa. Miksei siinä ole edes nuolinäppäimiä! Ennen tätä minulla oli Motorolan qwert-puhelin ja voin ettäoli paras mitä minullan ollut. Aivan ylivertainen käyttää. Siinä ei vain toiminut Suomen taajuuksilla 4G niin men liian takkuiseksi käyttää älypuhelimena.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirjoitusvirhe, kosketusnäyttö, syön pizzaa