Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 17

Pelottava naapuri iskee kesken kauhuelokuvan.
Rakkaat naapurit, osa 16

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 48 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -248 (450 ääntä)
      "kauhee pamahdus" siitä, kun strepsils rasia putoaa postiluukusta lattialle?

      Lainaa

    2. Tulos: +1183 (1349 ääntä)
      Kamala: “kauhee pamahdus” siitä, kun strepsils rasia putoaa postiluukusta lattialle?
      kerrostalossa asumaton bönde spotattu

      Lainaa

    3. Tulos: +519 (539 ääntä)
      Kamala: “kauhee pamahdus” siitä, kun strepsils rasia putoaa postiluukusta lattialle?
      Luulen, että pamahdus tuli tuosta metallisesta postiluukusta, kun se pamahtaa siihen oveen kiinni (tässä tapauksessa strepsil) , kun se hemmetin posti sieltä tulee.

      Lainaa

    4. Tulos: +380 (392 ääntä)
      Kamala: “kauhee pamahdus” siitä, kun strepsils rasia putoaa postiluukusta lattialle?
      Yksiössä asuessani sieltä tuli mainokset aamuyöstä. Kyllä se oli ihan järkyttävä meteli, mikä syntyy kun jotain kolisee postiluukusta. Varsinkin kun on samanlainen väliovi tossa.

      Lainaa

    5. Tulos: +315 (429 ääntä)
      Tämä kommentti saa miinusta. Alla oleva kommentti saa plussaa.

      Lainaa

    6. Tulos: -312 (518 ääntä)
      urso: Alla oleva kommentti saa plussaa.
      Ei saa, jos se musta on kiinni!

      Lainaa

    7. Tulos: -216 (296 ääntä)
      ruffel: Yksiössä asuessani sieltä tuli mainokset aamuyöstä. Kyllä se oli ihan järkyttävä meteli, mikä syntyy kun jotain kolisee postiluukusta. Varsinkin kun on samanlainen väliovi tossa.
      Vitunmoista liioittelua väittää kyseistäääntä järkyttäväksi meteliksi. Eihän se toki ihan hiljainenkaan ääni ole, mutta kuitenkin.

      Lainaa

    8. Tulos: +160 (164 ääntä)
      On kyllä ollut itselläkin lähellä tuo alemman mokan temppu. En tiedä oliko tupakkamiehiä, mutta joku naapureista ryki keuhkojaan pihalle valehtelematta kuukausia päivin öin. Ääni kantautui kyllä hienosti putkia pitkin.

      Lainaa

    9. silentpartner 14.8.2014 5:57
      Tulos: +202 (220 ääntä)
      Kamala: “kauhee pamahdus” siitä, kun strepsils rasia putoaa postiluukusta lattialle?
      Joo et tosiaan oo asunu kerrostalossa jossa posti tulee suoraan ovesta. Yks vaivanen mainos kun kolahtaa puiseen kynnykseen saa semmosen äänen aikasiks et se ois vähintään puhelinluettelo.

      Lainaa

    10. Tulos: +106 (118 ääntä)
      Ihan symppis naapuri :3

      Lainaa

    11. Tulos: -105 (141 ääntä)
      Koko ikäni kerrostalossa asuneena en koskaan ole kuullut tätä "hirveää meteliä" joka lähtee kun yksi mainos tippuu luukusta. Kyllä ne postikustit yleensä osaa sen verran nätisti lehdet sujauttaa luukusta. Toki luukkujakin on erilaisia, varmasti toisista lähtee vähän pahempi ääni mitä toisista. =) ps. Jos mainokset häiritsee, pistä mainoskielto! Säästää niin hermoja kuin luontoakin!

      Lainaa

    12. Tulos: +413 (417 ääntä)
      Voi saatanan torvelot. Tarviiko siitäki tapella et kuuluko siitä luukusta ääni vai ei. Mun postiluukusta kuuluu järkyttävä kolahdus kun taas siskoni luukusta ei kuulu mitään. Voisi ehkä ajatella et kaikilla ei oo samanlaista luukkua, jotkut kolisee, jotkut ei. Älkää aina kaikesta jaksako vääntää.

      Lainaa

    13. Tulos: -109 (173 ääntä)
      ege: kerrostalossa asumaton bönde spotattu
      Kerrostalossa asuva runkkunaama spotattu.

      Lainaa

    14. Tulos: +87 (93 ääntä)
      Bethos: Vitunmoista liioittelua väittää kyseistäääntä järkyttäväksi meteliksi. Eihän se toki ihan hiljainenkaan ääni ole, mutta kuitenkin.
      no itse olen havainnut että oma postiluukku kuulostaa siltä kuin joku ampuisi tykillä aina kun postinjakaja tuo postin, ei ole ihan parikaan kertaa kun olen herännyt siihen kun jakaja pudottaa luukusta jonkun yksittäisen Lidlin mainoksen ja se luukku pamahtaa kiinni.

      Lainaa

    15. Tulos: +54 (124 ääntä)
      Galaki: Luulen, että pamahdus tuli tuosta metallisesta postiluukusta, kun se pamahtaa siihen oveen kiinni (tässä tapauksessa strepsil) , kun se hemmetin posti sieltä tulee.
      Saanko saman suomeksi? Ovi, joka tässä tapauksessa on strepsil? Mikä strepsil? Miksi ovi on strepsil tässä tapauksessa?

      Lainaa

    16. Tulos: +147 (149 ääntä)
      Hyväksi havaittu konsti koliseville postiluukuille: liimataan pari huonekalujen jaloille tarkoitettua tarrapehmustetta luukkuun. Ei kolise!

      Lainaa

    17. Tulos: +66 (70 ääntä)
      Kai munkin pitää osallistua! Mun edellisessä kämpässä kuului aina ihan hirveä meteli kun posti saapui, nykyisessä ei. Eli kyllä se vaihtelee kämpittäin! Sen sijaan ihmettelen miten tekstin kirjoittaja ihmettelee sitä, että yskiminen voi kuulua, tottakai kuuluu. Ei ole vissiin asunut kovin kauan kerrostalossa.

      Lainaa

    18. Tulos: +93 (97 ääntä)
      Ihana naapuri Jennillä ja Miralla <3 Muistan kun eräs kaverini oli kamalssa flunssassa ja joutui öisinkin yskimään, naapurit vain hakkasivat kiukkuisena seinään ja mulkoilivat rappukäytävässä vihaisesti.

      Lainaa

    19. Tulos: +53 (89 ääntä)
      Jenni ei ole tainnut kovin pitkään asua kerrostalossa kun ei selvästikään tajua miten h*vetin ohuita ja surkeasti äänieristettyjä jotkut kämpät ovat. "Miten se on voinut kuulla", no ihan silleen että ootte yskineet estoitta reippaasti ja kuunnelleet luultavasti kauhuelokuvaa kovalla klo 1.30 (arkena? hiljaisuuden aikana? aijajaijai, tytöt, aijaijai). Omaan kämppääni kuuluu kun naapuri aukoo keittiönsä kaapinovia. Kiva naapuri kun noin huomaavaisesti ja kohteliaasti yrittää ilmoittaa, että pidätte sellaista ääntä etten saa nukuttua.

      Lainaa

    20. Tulos: +99 (99 ääntä)
      Minulla oli naapuri, jonka olemassaolosta ei muuten olisi tiennytkään, ellei olisi saanut säännöllisesti aivastelukohtauksia. En vieläkään tiedä, elikö tyyppi muuten kuin huopatossutehtaassa, vai oliko sillä vaan taloa vavisuttavat aivastukset.

      Lainaa

    21. Hämmästynyt 14.8.2014 14:44
      Tulos: -66 (76 ääntä)
      vi-vi: “Miten se on voinut kuulla”, no ihan silleen että ootte yskineet estoitta reippaasti ja kuunnelleet luultavasti kauhuelokuvaa kovalla klo 1.30 (arkena? hiljaisuuden aikana? aijajaijai, tytöt, aijaijai). Omaan kämppääni kuuluu kun naapuri aukoo keittiönsä kaapinovia.
      Siis mitä? Onko nykykerrostalot muuttuneet armeijan parakeiksi, jossa aulavahti kiertää kymmeneltä huutamassa: "kello on 20:00, kerroksessa hiljaisuus!" Seuraavaksi varmaan väität, että se samainen aulavahti tulee huoneistoon sisään pitämään puhuttelun, jos joku onneton rikkoo hiljaisuutta.

      Lainaa

    22. Tulos: -23 (33 ääntä)
      On kyllä uskomatonta, miten naapuri on voinu kuulla yskimisen seinän läpi. Ei kai se voi kuulla, koska seinä? Ja kyllä ihan varmasti postiluukusta saattaa kuulua melko iso ääni, varsinkin jos on yö ja katsoo kauhuelokuvaa.

      Lainaa

    23. Tulos: +132 (136 ääntä)
      Hämmästynyt: Siis mitä? Onko nykykerrostalot muuttuneet armeijan parakeiksi, jossa aulavahti kiertää kymmeneltä huutamassa: “kello on 20:00, kerroksessa hiljaisuus!” Seuraavaksi varmaan väität, että se samainen aulavahti tulee huoneistoon sisään pitämään puhuttelun, jos joku onneton rikkoo hiljaisuutta.
      Miksi se huutaisi kymmeneltä että kello on 20?

      Lainaa

    24. Hämmästynyt 14.8.2014 16:19
      Tulos: +36 (44 ääntä)
      öölojh: Miksi se huutaisi kymmeneltä että kello on 20?
      Koska on raskaan yövuoron järkyttämämä unohtanut kellon...

      Lainaa

    25. Tulos: +46 (52 ääntä)
      Oon nyt puoli vuotta asunut kerrostalossa ja säikähdän edelleen kun tulee posti.

      Lainaa

    26. Tulos: +98 (100 ääntä)
      riesa: On kyllä uskomatonta, miten naapuri on voinu kuulla yskimisen seinän läpi. Ei kai se voi kuulla, koska seinä? Ja kyllä ihan varmasti postiluukusta saattaa kuulua melko iso ääni, varsinkin jos on yö ja katsoo kauhuelokuvaa.
      Meidän talossa (2009 valmistunut kerostalo) kuulee naapurien keskustelut meidän olkkariin. Normi äänellä sanotut jutut kuuluu muminana ja toiseen huoneeseen huikatut kuuluu ihan sanasta sanaan. Harkitsevat seinien uudelleen tapetoimista, mies ei pidä keitetyistä porkkanoista, digiboksi ei taaskaan nauhottanut, lähdettäisiinkö sittenkin mökille vasta lauantaina, ei kulta et ole lihonnut ihan hyvältä näyttää.....

      Lainaa

    27. Tulos: +38 (46 ääntä)
      jep: Saanko saman suomeksi? Ovi, joka tässä tapauksessa on strepsil? Mikä strepsil? Miksi ovi on strepsil tässä tapauksessa?
      Jostain syystä sain järkyttävän naurukohtauksen tästä kommentista.

      Lainaa

    28. Tulos: -14 (38 ääntä)
      Jos on niin rapakunnossa, että joutuu menee yhden kerrosvälin hissillä, niin sietääkin vähän hävetä.

      Lainaa

    29. Tulos: -1 (9 ääntä)
      Soittaisin merjalle ihan vaan vittuillakseni joskus klo 22.

      Lainaa

    30. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Oma tekosyyni hissillä ekan kerroksen kämppään kulkemiselle: "noku koira halus hissiin.. Sitä laiskotti."

      Lainaa

    31. Tulos: +2 (24 ääntä)
      Rasia: Jos on niin rapakunnossa, että joutuu menee yhden kerrosvälin hissillä, niin sietääkin vähän hävetä.
      Jalkapäivän skipannut huutelee!

      Lainaa

    32. Tulos: -11 (17 ääntä)
      ruffel: Yksiössä asuessani sieltä tuli mainokset aamuyöstä. Kyllä se oli ihan järkyttävä meteli, mikä syntyy kun jotain kolisee postiluukusta. Varsinkin kun on samanlainen väliovi tossa.
      Ei oo kyllä itse asuttua missään jossa mainokset tulee aamuyöstä. Aamupäivällä - Iltapäivällä ilmaisjakelut jaetaan. Poislukien mahdollinen paikallislehden ilmaisnumero / mainos

      Lainaa

    33. Tulos: -18 (36 ääntä)
      Pensseli: Kerrostalossa asuva runkkunaama spotattu.
      Mitä mieltä olette asiasta? Pitäisikö ihmisten asua kerrostalossa vai rivitalossa? Ne jotka ovat sitä mieltä että ihmisten pitäisi asua kerrostalossa painavat miinusta ja ne joidenka mielestä ihmisten kuuluisi asua rivissä eikä päällekkäin, voivat painaa plussaa tälle kommentille. Ja kaikki omakotitalohomot voi vetää käteensä!

      Lainaa

    34. Tulos: +15 (23 ääntä)
      hmm: Mun postiluukusta kuuluu järkyttävä kolahdus kun taas siskoni luukusta ei kuulu mitään.
      siskostasi kuuluu kyllä melkoista ääntä kun luukkua rassataan.

      Lainaa

    35. Tulos: -20 (28 ääntä)
      Mä asun ekassa kerroksessa mutta se on kyllä maan tasalla. Jännä. Ei oo ilmeisesti Saanan talossa siinä kerroksessa asuntoja. Tavarataloissa yms. joissain maissa se seuraava kerros on 1. kerros (kuten tässä mokassa), Suomessa taas se maan tasossa oleva on 1. kerros. P.S. Monta kertaa saanu slaagin ku oon ollu aamuyöstä hereillä ja sanomalehti pamahtaa postiluukusta, ku on muuten hiirenhiljaista. Väliovikin on, mutta ei se auta.

      Lainaa

    36. Tulos: +12 (16 ääntä)
      jep: Saanko saman suomeksi? Ovi, joka tässä tapauksessa on strepsil? Mikä strepsil? Miksi ovi on strepsil tässä tapauksessa?
      Ei apua, repeilen näille kommenteille huomattavasti enemmän kuin itse mokalle.

      Lainaa

    37. Tulos: +2 (14 ääntä)
      Jotkut luulee, että naapureita muka oikeasti kiinnostaa kytätä että meneekö toi nyt hissillä vaikka se asuu x kerroksessa

      Lainaa

    38. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Postiluukusta kuuluu jäätävä meteli ainakin täällä

      Lainaa

    39. Tulos: +26 (26 ääntä)
      muumi: Mä asun ekassa kerroksessa mutta se on kyllä maan tasalla. Jännä. Ei oo ilmeisesti Saanan talossa siinä kerroksessa asuntoja. Tavarataloissa yms. joissain maissa se seuraava kerros on 1. kerros (kuten tässä mokassa), Suomessa taas se maan tasossa oleva on 1. kerros. P.S. Monta kertaa saanu slaagin ku oon ollu aamuyöstä hereillä ja sanomalehti pamahtaa postiluukusta, ku on muuten hiirenhiljaista. Väliovikin on, mutta ei se auta.
      Oman käsitykseni mukaan Suomessa tämä juttu menee niin, että pohjakerros on 1. kerros, mikäli siellä on asuntoja, jos taas ei ole, niin ns. 2. kerros onkin 1. kerros. Toisin sanoen 1. kerros on eka kerros, jossa on asuntoja. Itse olen asunut nimittäin sekä 1. kerroksessa maantasalla että kolmannessa kerroksessa, joka on ollut oikeasti neljäs. Varsinkin vanhoissa kerrostaloissa ääni hämmentävän hyvn (ja oudosti) muihin asuntoihin. Itse sain joskus vanhassa kämpässäni naapurilta valituksen, että huonekalujen järjestelyn voisi hoitaa ennen kello 11 illalla, koska äänet kuuluvat hänen asuntoonsa. Jännä juttu, koska olin mennyt jokaisena iltana nukkumaan kello 20 (herätys kello 5). Sen sijaan olin aiemmalla viikolla kuullut vastaavaa ääntä _alapuoleltani_. Onneksi naapuri uskoi minua, eikä aloittanut sotaa.

      Lainaa

    40. Tulos: -3 (7 ääntä)
      Onneksi en enää asu kerrostalossa! Vaikka moni niissä viettää pienen ikänsä, eivät useimmat vaan millään ymmärrä TOISTEN kotirauhan päälle.

      Lainaa

    41. Tulos: -21 (25 ääntä)
      Siis Saana oli menossa 1. kerrokseen (joka on siis maatasoa) hissillä? Mistä hän tuli sisälle, kellaristako?

      Lainaa

    42. Tulos: +14 (16 ääntä)
      Riippuu asunnon ja rappukäytävän akustiikasta, että millainen ääni postiluukusta ja postin osumisesta lattiaan kuuluu. Silloin kun asuttiin 90-luvun lopulla rakennetussa kerrostalossa, äänet olivat pieniä. Mutta kun muutettiin 40-luvulla rakennettuun taloon, siellä koko rappukäytävä ja oman asunnon eteinen toimivat jonkinlaisena kaikukoppana. Postin jakamisesta aiheutunut meteli oli aivan järkyttävää. Ensimmäisinä viikkoina heräsin aina siihen, kun aamulehti pamahti luukusta sisään.

      Lainaa

    43. Tulos: -6 (6 ääntä)
      Kamala: “kauhee pamahdus” siitä, kun strepsils rasia putoaa postiluukusta lattialle?
      Pamahdus tuli kun naapuri meni suutuspäissään kotiinsa ja pamautti ovensa kiinni

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (4 ääntä)
      focalpro: Pamahdus tuli kun naapuri meni suutuspäissään kotiinsa ja pamautti ovensa kiinni
      Eiku eikös se huudella sielä parvekkeella?

      Lainaa

    45. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Kyllä näissä kopeissa just aivastulet ja yskät kuuluu kumman hyvin. Onneks nyt puhe sentäs vääristyy että ei selvää saa jos ei huuda. Naapurit ne on kivoja :)

      Lainaa

    46. Tulos: -11 (11 ääntä)
      Siis vittu vittu vittu salee tosi vittu pelottavaa ja kamalaa vittu LOL vittu öööö

      Lainaa

    47. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Linda: Hyväksi havaittu konsti koliseville postiluukuille: liimataan pari huonekalujen jaloille tarkoitettua tarrapehmustetta luukkuun. Ei kolise!
      Ja sen jälkeen kaikki äänet sun kämpästä kuuluu käytävälle.

      Lainaa

    48. Kahdestaan viikuna 31.12.2020 14:39
      Tulos: +1 (1 ääni)
      Nyt oli taas loistavat mokat, kiitos FM-tiimille. Mokailu onneksi jatkuu myös kommenteissa, ihan parasta. P.S. Minun postiluukusta ei kuulu ääntä niin ei kuulu kyllä muillakaan!!!

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: naapuri, hissi, Strepsils, yskä, kurkkukipu, postilaatikko, postiluukku, posti, laiska, kuva