Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kahvihuoneen kuningattaret

Kaikki alkoi pullasta.
Kahvihuoneen kuningattaret

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 50 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. miinaharava 13.5.2014 3:41
      Tulos: +1860 (1894 ääntä)
      Suvi ja Maria, tukehtukaa pullaanne!

      Lainaa

    2. Tulos: +1390 (1410 ääntä)
      Hirveitä ämmiä.

      Lainaa

    3. Tulos: -281 (465 ääntä)
      Lihavien piti olla lepposia?

      Lainaa

    4. Tulos: +952 (982 ääntä)
      Jos ihminen on lihava, niin se ei saa koskaan syödä mitään. Näinhän se menee...

      Lainaa

    5. Aamuvirkku 13.5.2014 4:08
      Tulos: +203 (301 ääntä)
      Pu-pu-pu-pu pullava

      Lainaa

    6. Tulos: +524 (548 ääntä)
      Uskomatonta, varsinkin kun ikää on itsellänikin (no, kahta viikkoa vaille) 24v. Ei kyllä kävisi pienessä mielessäkään olla yhtä idiootti.

      Lainaa

    7. Tulos: +352 (362 ääntä)
      Ja kaikki lähti yhdestä pienestä pullasta.... :D Pitääki seuraavalla kerralla miettiä kun töissä leipoo pullaa, että tämä yksi pulla saattaa aiheuttaa suurenkin työpaikka/fb draaman.

      Lainaa

    8. Tulos: +361 (373 ääntä)
      Mieluummin vietän aikaa - vaikka treffeillä - koko painonvartijoiden tukiryhmän kanssa kuin yhdenkään veemäisen akan. Ainakin painonvartijoissa tiedostavat asioita itsessään joita haluavat muuttaa.

      Lainaa

    9. Tulos: -88 (360 ääntä)
      Naisyhteisössä on mahdotonta tehdä töitä ja tässä hyvä esimerkki asiasta. Eikä ole mitään ivailua vaan fakta.

      Lainaa

    10. Tulos: -110 (122 ääntä)
      miinaharava: Suvi ja Maria, tukehtukaa pullaanne!
      vähän luulen että he eivät lue tätä sivustoa

      Lainaa

    11. Tulos: +253 (261 ääntä)
      Vaikuttaa kyllä kaikin puolin mukavalta ja tervehenkiseltä kaveripiiriltä.

      Lainaa

    12. S. aivartelija 13.5.2014 6:39
      Tulos: +273 (325 ääntä)
      Mun eräs luokkakaveri oli kaunis ja kova syömään herkkuja. Eipä ole enää nykyään hoikka. Näin insinöörinä kerron salaisuuden: miehet juoruaa, miehet harrastaa työpaikkakiusaamista ja miehet osaa olla tosi veemäisiä toisilleen. Minun piti vain ensin kasvaa aikuiseksi ymmärtääksen tämän. Naisena miesvaltaisella työpaikalla saa kyllä olla rauhassa, mutta toisilleen he osaavat olla inhottavia. Myös siitä, joka ei ole paikalla, puhutaan jaskaa. Meillä naisilla on tapana katsoa tätä varsinkin nuorempana ruusunpunaisten lasien läpi, mutta osa meistä kasvaa aikuiseksi ja tajuaa, ettei nuo ole sen kummempia. Miehet itse pitävät sitä vain keskusteluna, kun he haukkuvat sen, joka ei ole paikalla. Se haukkuminen on myös tosi ilkeää. Naisiakin haukutaan joskus, mutta itse ainakin saan olla aika neutraali, kun olen tasaisen harmaa joka asiassa ja hoidan työni.

      Lainaa

    13. Tulos: +157 (189 ääntä)
      Kielikukkahatun kosto: Kiusaus on eri asia kuin kiusaaminen. Janssonilla oli kiusaus, kiusaaminen on ikävää.

      Lainaa

    14. Tulos: -95 (195 ääntä)
      Naisyhteisö (Tässä tapauksessa vajukki yhteisö) on kyllä myrkyllisin asia työpaikoilla, siellä on just näitä kahden tapaisia vajukkeja, jotka sitten on niin tyhmiä että eivät ymmärrä oman käytöksen olevan täyttä paskaa muita kohtaan. Just tän takia sisarukset ei saisi keskenään lisääntyä, syntyy tollasta tyhmää ainesta.

      Lainaa

    15. Tulos: +148 (164 ääntä)
      JukkL: Lihavien piti olla lepposia?
      Missäänhän ei käy ilmi, että Suvi tai Maria olisivat lihavia... Ainoastaan, että heidän työkaverinsa on. Saa sitä itsekin lukea...

      Lainaa

    16. Tulos: -239 (323 ääntä)
      Tonzo: Jos ihminen on lihava, niin se ei saa koskaan syödä mitään. Näinhän se menee…
      Onhan se hieman kuin katsoisi keuhkosyöpäpotilasta tupakoimassa.

      Lainaa

    17. Tulos: +134 (140 ääntä)
      On se jännä, että jostain pullasta syntyy työpaikoilla isojakin kiistoja. Tätä tapahtuu aika usein. Ihan kuin elettäisiin vielä jotain pula-aikaa, jolloin pullaa saataisiin vain kerran vuodessa. Vai liittyykö pullariitoihin jotain syvempää? Kuka tietää?

      Lainaa

    18. pers reikä 13.5.2014 8:26
      Tulos: +170 (216 ääntä)
      Noille teinihoroille voisi työntää pullan sinne ja syvälle...OH SNAP!

      Lainaa

    19. Tulos: +127 (143 ääntä)
      Maria ja Suvi, 2 vitun urpoo vauhdissa. OH SNAP!

      Lainaa

    20. Tulos: +272 (294 ääntä)
      56fg5d: Onhan se hieman kuin katsoisi keuhkosyöpäpotilasta tupakoimassa.
      Tai idioottia kommentoimassa.

      Lainaa

    21. Miksi heitä edes kiinnostaa muiden tekemiset ? 13.5.2014 9:25
      Tulos: +189 (195 ääntä)
      Itse olen kohteessani ainoa työnantajani edustaja. Olen siis itseni ainoa työkaveri, samassa kerroksessa minun kanssani ei ole kenekään toisen työpistettä ja muut rakennuksessa työskentelevät ovat asiakkaitani. Nämä asiakkaani kyllä tappelevat ties mistä kuten työhuoneista, tuoleista, kahvista, kekseistä, tiskaamisesta, lomista, toisten tavoista jne. Myös esim siitä mihin aikaan kollega tulee töihin kehdataan valittaa joka päivä vaikka heillä kaikilla on liukuvat työajat... Seinät ovat täynnä heidän esimiehensä liimaamia "muista toivottaa hyvää huomenta toisille aamulla tullessasi töihin" -lappuja. Nyt ei edes puhuta mistään 20 vuotiaista tyttösistä vaan keski-iältään noin 40 vuotiaista aikuisista. Kiitän onneani siitä, ettei minulla ole ketään kyyläämässä sitä kopiseeko kenkäni liikaa kävellessäni, otanko kengät pois työpisteelleni istuessani, laskemassa kuinka usein käyn vessassa tai haiseeko lounaaksi lämmittämäni ruoka pahalle kenekään toisen mielestä. Jokainen vetäkööt tästä loppuun lainaamastani kappaleesta omat johtopäätöksensä siitä haukunko Mariaa, Suvia tai omia asiakkaitani tyhmiksi mutta olen jokatapauksessa lähes 100% tämän väitteen takana: Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

      Lainaa

    22. Tulos: +156 (164 ääntä)
      "OH SNAP" Yksi virke, joka saa minut harkitsemaan teurastajan uraa. Enkä nyt tarkota eläimiä.

      Lainaa

    23. Tulos: +193 (197 ääntä)
      Noi "oh snapit" ja "servaukset" ym. teinikielet tuo mieleen omat peruskouluajat, jolloin noi oli mukamas niin yleispäteviä kommentteja joka paikkaan oikeuttamaan toimintaa ku toimintaa. En ihmettelisi, vaikka noi kaks (Suvi ja Maria) ois entisiä koulukiusaajia, jotka on vieläkin hiukan sillä tasolla, että mulla on oikeus toisten kustannuksella mihin vaan ja tiettyjä ihmisiä saan kohdella aivan miten lystää. Toisaalta toivon, että kun tää moka on tälle sivustolle päätyny, niin toi kiusattavaks joutunu työntekijä edes meiän muitten kommenteista tajuaa, että näitten kahen naisen käytös oli tosiaan epäasiallista ja ei mitenkään oikeutettua. Sen meinaan ite tiiän niin hyvin, että pienetkin teot vaikuttaa yllättävänkin paljon koko itsearvostukseen.

      Lainaa

    24. Tulos: -60 (108 ääntä)
      Tämä on juuri se syy, miksi en ikinä suostuisi menemään naisvaltaiseen työpaikkaan! Edes aikuiset ei osaa tuon vertaa käyttäytyä! Kammottavaa luettavaa...

      Lainaa

    25. Tulos: +58 (124 ääntä)
      Eräs tuttuni jätti kaverinsa häät väliin, kun ei uskaltanut naisvaltaisella työpaikalla kysyä vapaapäivää, kun se aiheuttaa yleensä kateutta ja kähinää työpaikalla, jos joku saa lauantain vapaaksi. Ongelma ei ole esimies vaan ne muut naiset, jotka ovat heti jonossa esimiehen puheilla, että "mulle kans vapaa kun toikin saa" jne. Samoin saa kuulla suoranaista vttuilua, jos onnistuu vapaan ottamaan lauantaille.

      Lainaa

    26. Hörhöjä kaikkialla 13.5.2014 13:37
      Tulos: +60 (62 ääntä)
      Suvi varsinkin voisi painua helevettiin.

      Lainaa

    27. Hörhöjä kaikkialla 13.5.2014 13:38
      Tulos: +70 (72 ääntä)
      Ja Maria haukkui läskiksi..siis minkä ikäisiä nämä ovat?

      Lainaa

    28. Tulos: +104 (116 ääntä)
      Ai ei halunnut syödä pullaansa enää kun oltiin haukuttu syöttöporsaaksi? Aika yllättävää..

      Lainaa

    29. Tulos: +110 (128 ääntä)
      Oudot työpaikat teillä. Omalla entisellä (erittäin) naisvaltaisella ei ollut minkäänlaisia ongelmia; juorusimme kyllä ellei asiakkaita ollut, mutta aina myönteiseen sävyyn. (Toistemme häistä ja lapsista ja koirista ja uusista poikaystävistä ja sellaisesta; kaikki toivoivat toisilleen vain hyvää, ainakin ääneen). Tietysti jollei itse tule oman työpaikkansa naisten kanssa toimeen, ja nillittää kaiken aikaa naisten sopimattomuudesta työpaikalle, niin siinä voikin olla joku yhteys... Vaikka olen kyllä onnellinen ettei näiden kahden pullanmussuttajan kanssa tarvitse olla tekemisissä; toisten ihmisten ylipainosta kommentoivat kuuluvat kahteen päälajiin: a/ lääkärit & muut terveydenhoitoalan porukat b/ karseat haahkat. Hoikkuuskaan ei tee viehättäväksi kun on tuollainen persoonallisuus...

      Lainaa

    30. yli opistö hörhö 13.5.2014 15:14
      Tulos: -10 (26 ääntä)
      Syöpää.

      Lainaa

    31. Tulos: +108 (122 ääntä)
      Yksi suurimpia draamapesäkkeitä mitä olen ikinä elämässäni kohdannut oli miespuolisten nörttien yhteisö. Ihan jumalattomasti jauhoivat paskaa toisistaan selän takana, milloin oli muilla salaliitto jotakin tiettyä tyyppiä vastaan, sitten taas seuraavaa joka ei enää sattunut miellyttämään, sitten taas jauhetaan lisä paskaa ja kerrotaan noloja juoruja, ja niin edelleen. Ja olen myöskin kohdannut draamaisia naisia, ettei sen puoleen. Eli ihan samanlaisia kiusaavia törppöjä kokemukseni mukaan on sekä ukot että akat.

      Lainaa

    32. Tulos: +61 (67 ääntä)
      Nezi: Hirveitä ämmiä.
      Teoriassa täysi-ikäisiä, käytännössä päiväkotikakaran tasolla. Kuka hullu rekrytoi tuollaisia? Johonkin einestehtaan liukuhihnalle varmaan kelpaavat, jos viitsivät katsoa sitä hihnaa selfieiden ottamisen välillä. Arvaan, että hygieniapassi irtosi neljännellä yrityksellä.

      Lainaa

    33. Ruseka Kasoka 13.5.2014 17:21
      Tulos: -56 (82 ääntä)
      Tämän takia haluan mahdollisimman vähän naisia työpaikalleni.. Edellisessä oli pitkälti 30% naisia, ja sen todellakin HUOMASI konflikteissa työpaikalla. Onnistuin itse välttelemään ja kiertämään kaukaa nämä.

      Lainaa

    34. Tulos: +95 (99 ääntä)
      Hiphei: On se jännä, että jostain pullasta syntyy työpaikoilla isojakin kiistoja. Tätä tapahtuu aika usein. Ihan kuin elettäisiin vielä jotain pula-aikaa, jolloin pullaa saataisiin vain kerran vuodessa. Vai liittyykö pullariitoihin jotain syvempää? Kuka tietää?
      Mokassahan pulla oli vain mainio tekosyy päästä kiusaamaan jotakuta joka ei miellytä näiden kiusaajien silmää. Tunne-elämältään kehityshäiriöiset ihmiset käyttäytyvät mokassa ilmenevällä tavalla. Itse pullalla ei asian kanssa ole mitään tekemistä.

      Lainaa

    35. Tulos: +91 (97 ääntä)
      Miksei Suvin ikä ole esillä? Oletettavasti varmaan 24 +-3. Järkyttävää että vielä tämän ikäiset ovat kuin pahaisia kasvattamattomia kakaroita. Iina ei kommentoi mitään OH SNAP- ja servaus- kommenttien jälkeen. Suvi ja Maria (lissu ja pissis) voivat näin itsekseen kiherrellä kuinka laittoivat Iinalle jauhot suuhun ja saivat viimeisen sanan. Iina todennäköisesti fiksumpana päättää olla jatkamatta idioottien kanssa kommunikointia.

      Lainaa

    36. Tulos: +123 (125 ääntä)
      Oksettavinta tässä on se, miten Suvi tuli oikein Facebookiin lesoilemaan, että oli tehnyt "hyvän teon" ja "puuttunut työpaikkakiusaukseen".

      Lainaa

    37. Naisnörtti 14.5.2014 1:18
      Tulos: +62 (68 ääntä)
      fgfdg: Yksi suurimpia draamapesäkkeitä mitä olen ikinä elämässäni kohdannut oli miespuolisten nörttien yhteisö. Ihan jumalattomasti jauhoivat paskaa toisistaan selän takana, milloin oli muilla salaliitto jotakin tiettyä tyyppiä vastaan, sitten taas seuraavaa joka ei enää sattunut miellyttämään, sitten taas jauhetaan lisä paskaa ja kerrotaan noloja juoruja, ja niin edelleen. Ja olen myöskin kohdannut draamaisia naisia, ettei sen puoleen. Eli ihan samanlaisia kiusaavia törppöjä kokemukseni mukaan on sekä ukot että akat.
      Tämä on niin totta, aivan käsittämätöntä juoruilua, selän takan paskan puhumista, arvostelua jne :D Aikaisemmissa töissä olen ollut mm. naisvaltaisella työpaikalla jossa oli aivan mahtavaa olla töissä ilmapiirin takia, sekä naisvaltaisella työpaikalla jossa tiimihenki oli jotain aivan järkyttävää (tosi tämä lähinnä pomon ja parin pomon lellikin tähden, mutta että siis riippune myös paikasta ja henkilöistä). Mutta itseäni se ei haittaa mitä selän takana mahdollisesti puhutaan, kunhan hoitaa työnsä hyvin ja jättää sen paskan jauhamisen muille. Näin olen pärjännyt täällä jo usean vuoden viihtyen. Mutta tuo Suvin ja Marian meininki nyt jo ylittää jo oman käsityskynnyksen, toivottavasti paikan pomo saa tietää tästä menosta. Ja voi että vihaan kun ihmiset luulevat "servanneensa" mutta todellisuudessa tehneensä itsestään vain täysiä idiootteja. Ei tuossa ollut mitään "servausta" kun ehkä itse itsensä servasivat.

      Lainaa

    38. Atroquinine 14.5.2014 2:41
      Tulos: +60 (62 ääntä)
      Hyi helvetti mitä harakoita. Karmea ajatus, että jonkun työpaikalla on oikeasti tuollaista.

      Lainaa

    39. Tulos: +84 (94 ääntä)
      Hmm, syöminen sama kuin keuhkosyöpäpotilas tupakan kanssa? Meinaatko, että lihava pysyy terveenä jos lopettaa syömisen? Meinaatko, että lihava pysyy terveenä syömättä siihen asti kunnes läskit ovat sulaneet? Ihanko oikeasti???

      Lainaa

    40. Tulos: +29 (31 ääntä)
      Voi raukkoja, on hieman jäänyt henkinen kehitys jälkeen.

      Lainaa

    41. En haluaisi yleistää mutta... 15.5.2014 17:28
      Tulos: -24 (46 ääntä)
      mutta tällaiset jutut taas vahvistavat mielipidettäni siitä, että naisvaltaisia työpaikkoja kannattaa vältellä. :(

      Lainaa

    42. Tulos: +30 (36 ääntä)
      Kyllä taas osoitetaan tietämättömyyttä. Sanotaan mitä sylki suuhun tuo ja yleistetään ihan kunnolla. Ihan yhtä paljon juoruavat miehetkin.
      ruffel: Naisyhteisö (Tässä tapauksessa vajukki yhteisö) on kyllä myrkyllisin asia työpaikoilla, siellä on just näitä kahden tapaisia vajukkeja, jotka sitten on niin tyhmiä että eivät ymmärrä oman käytöksen olevan täyttä paskaa muita kohtaan. Just tän takia sisarukset ei saisi keskenään lisääntyä, syntyy tollasta tyhmää ainesta.

      Lainaa

    43. Miehen logiikka 16.5.2014 10:59
      Tulos: +60 (74 ääntä)
      Ruseka Kasoka: Tämän takia haluan mahdollisimman vähän naisia työpaikalleni.. Edellisessä oli pitkälti 30% naisia, ja sen todellakin HUOMASI konflikteissa työpaikalla. Onnistuin itse välttelemään ja kiertämään kaukaa nämä.
      Jos työpaikassa on yli 2/3 miehiä ja 1/3 naisia, niin kyllähän sen miehen logiikka kertoo, että naisissa on oltava vika.

      Lainaa

    44. Tulos: +3 (13 ääntä)
      Itse olen luvannut ostaa hamekankaat sille kaverille, joka ehti ensimmäisenä juoruamaan muille "kavereille" ja tuttaville, että A) olen eronnut ja B) kertomaan syystä miksi olen eronnut exästä. Syytä en ollut kenellekään kertonut.

      Lainaa

    45. Monookkeli-Väinö 18.5.2014 21:40
      Tulos: +22 (30 ääntä)
      JukkL: Lihavien piti olla lepposia?
      Vittu säki oot tyhmä. Lähes kaikki on jumalauta tyhmiä nykyään, enkä kestä sitä.

      Lainaa

    46. Tulos: -17 (25 ääntä)
      Ja tässäkin jutussa kävi ilmi, että kyseessä oli juuri naistyöyhteisö. Kyllä mistä tiesitte :)

      Lainaa

    47. Tulos: +36 (38 ääntä)
      Ja 15 vuotta myöhemmin Maria on lähes nelikymppinen, aineenvaihdunta on hidastunut, paino nousee pelkästä pullan näkemisestä ja sieltä peilistä katsoo 20 kg painavampi Martsu... OH SNAP! :D

      Lainaa

    48. Tulos: +13 (21 ääntä)
      kiksu: Oksettavinta tässä on se, miten Suvi tuli oikein Facebookiin lesoilemaan, että oli tehnyt “hyvän teon” ja “puuttunut työpaikkakiusaukseen”.
      Minua taas harmittavat ihmiset, jotka eivät ymmärrä, mitä tarkoittaa kiusaus ja mitä tarkoittaa kiusaaminen.

      Lainaa

    49. Tulos: -4 (6 ääntä)
      Sannni: Oudot työpaikat teillä. Omalla entisellä (erittäin) naisvaltaisella ei ollut minkäänlaisia ongelmia; juorusimme kyllä ellei asiakkaita ollut, mutta aina myönteiseen sävyyn. (Toistemme häistä ja lapsista ja koirista ja uusista poikaystävistä ja sellaisesta; kaikki toivoivat toisilleen vain hyvää, [...]
      Eiköhän Suvi ja Mariakin toimineet omasta mielestään ihan "myönteiseen sävyyn", positiivisessa ja rakentavassa hengessä sanoivat tai ainakin tarkoittivat vain hyvää.

      Lainaa

    50. Sydämetön unikeko 1.1.2022 11:14
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Naa: Ja tässäkin jutussa kävi ilmi, että kyseessä oli juuri naistyöyhteisö. Kyllä mistä tiesitte :)
      En tiedä miksi olet saanut miinuksia, koska ihmettelin myös samaa, että miksi kaikki olettaa, että kyseessä edes on naisyhteisö? Sen perusteella, että tarinan 3 henkilöä on naisia? Ja olen myös miesvaltaisella alalla ollut ainoana naisenakin töissä välillä ja se käyttäytyminen on jotain aivan järkyttävää. En ennen töiden aloittamista osannut arvatakaan, että miehetkin voivat olla niin järkyttäviä juoruajia. Arvostelua ja suoranaista päin naamaa ja selän takana haukkumista tapahtuu myös paljon. Parissa naisvaltaisessa paikassa olen ollut, joissa on hyvinkin vähän ollut konflikteja, toisessa tosin jonkun verran kuitenkin, mutta vältyin onneksi niiden ihmisten seurasta aika hyvin. Sanoisin, että enemmän on kiinni alasta ja työpaikasta, että millaisia ihmisiä niihin hakeutuu, oli ne sitten miehiä tai naisia. Omasta kokemuksesta voisin jopa yleistää, että alat, joissa vähän vähemmän koulutettuja pääasiassa, ovat juuri tuollaisia paskanjauhantaklubeja, kun taas korkeammin koulutettujen parissa vähän vähemmän (joskin sielläkin toki toisinaan). Mutta siitä on aika vähän empiiristä tutkimusta tullut tehtyä eli omalle kohdalle sattunut kokemus voi tuota tulosta vääristää.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pulla, lihava, ylipaino, läski, ulkonäkö, kiusata, kiusattu, työpaikkakiusaaminen, työ