Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pelottaako?

Miten olet varautunut murtovarkaisiin?
Pelottaako?

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 31 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: -143 (439 ääntä)
      Ei nämä naisten hömpötykset aukene yhtään minulle

      Lainaa

    2. Kapteeni koukku 14.1.2014 6:56
      Tulos: +237 (259 ääntä)
      Äidin tuntien taidamme nyt tietää, miksi "itku tulee".

      Lainaa

    3. Tulos: +533 (553 ääntä)
      "Mä olen niin varma että joku kummitus vei tytön sängystä. Pelottavaa !!!" Upea sarjakuva kruunasi!

      Lainaa

    4. Tulos: +113 (131 ääntä)
      Hui, pelottavinta mitä olen ikinä kuullut!! .....

      Lainaa

    5. Puolikiero_savolainen 14.1.2014 8:18
      Tulos: +157 (173 ääntä)
      En usko hetkeäkään henkimaailman olentoihin, mutta serkkuni 90-luvun tyttöystävä uskoi: Hän oli Sloveniasta ja jonkun vanhan ennustajasuvun vesa, joka kuulema oli perinyt isoisoisomummoltaan asti taidon nähdä kuolleet ihmiset henkinä taloissa. Se oli kieltämättä nuorelle pojalle aika creepy juttu. Hän näki mm. rantasaunalla, jossa he nukkuivat yönsä, kuinka hyvin vanha mummo kävi yöllä kurkistelemassa ikkunoista ketä siellä asustelee. Sen jälkeen oli pitkä pohdinta suvun kesken, olisiko läheisestä vanhainkodista joku karannut. Slaavi kertoi myös talossa liikkuneista hengistä. He saattoivat istua samoissa kahvipöydissä tai sitten he vain kiersivät talossa. Olivat kuulema hyväntahtoisia, mutta aikoinaan asuneet siinä kohdin wanhan Suomen aikoihin. Sellainen täti.

      Lainaa

    6. Tulos: +34 (48 ääntä)
      toi kuva oli kyllä paras tässä :D

      Lainaa

    7. Tulos: +52 (66 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: En usko hetkeäkään henkimaailman olentoihin, mutta serkkuni 90-luvun tyttöystävä uskoi: Hän oli Sloveniasta ja jonkun vanhan ennustajasuvun vesa, joka kuulema oli perinyt isoisoisomummoltaan asti taidon nähdä kuolleet ihmiset henkinä taloissa. Se oli kieltämättä nuorelle pojalle aika creepy juttu. Hän näki mm. rantasaunalla, jossa he nukkuivat yönsä, kuinka hyvin vanha mummo kävi yöllä kurkistelemassa ikkunoista ketä siellä asustelee. Sen jälkeen oli pitkä pohdinta suvun kesken, olisiko läheisestä vanhainkodista joku karannut. Slaavi kertoi myös talossa liikkuneista hengistä. He saattoivat istua samoissa kahvipöydissä tai sitten he vain kiersivät talossa. Olivat kuulema hyväntahtoisia, mutta aikoinaan asuneet siinä kohdin wanhan Suomen aikoihin. Sellainen täti.
      Musta ois periaatteessa siistiä nähdä noita kans. Mut en ehkä enää nyt haluais.. taitais mennä pasmat sekasin, kun ei ole tottunut.

      Lainaa

    8. Puolikiero_savolainen 14.1.2014 8:40
      Tulos: +166 (176 ääntä)
      murjantu: Musta ois periaatteessa siistiä nähdä noita kans. Mut en ehkä enää nyt haluais.. taitais mennä pasmat sekasin, kun ei ole tottunut.
      Joo, tuollainen voisi olla oikeasti jopa vaarallista psyykeelle. Aikoinaan ystäväni puhelinmyynnissä flippasi pahemman kerran (kuulema joka puhelulla sama mies aina vastasi puhelimeen, vaikka näppäili eri numeron). Hän myös näki jotain, mitä me muut ei nähty. Edessä olikin sitten pitkä psykoosihoito mielisairaalassa..

      Lainaa

    9. Tulos: +84 (122 ääntä)
      wdqdqd: Ei nämä naisten hömpötykset aukene yhtään minulle
      Eivät hömpötykset genitaaleista ole lähtöisin, vaan toimimattomista aivoista. Miesten keskustelut ovat paljon typerämpiä vielä, niin typeriä, ettei niitä julkaista.

      Lainaa

    10. Tulos: -134 (158 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: En usko hetkeäkään henkimaailman olentoihin, mutta serkkuni 90-luvun tyttöystävä uskoi: Hän oli Sloveniasta ja jonkun vanhan ennustajasuvun vesa.
      Ahahah.. Serkkus tyttöystävä oliki vesa ahaha.. Tais vesalla pullistella jotain maagista jalkojen välissä ja serkkuski oli kauhusta kankeana mökin vällyjen alla.

      Lainaa

    11. Tulos: -115 (117 ääntä)
      Puolikiero_savolainen: En usko hetkeäkään henkimaailman olentoihin, mutta serkkuni 90-luvun tyttöystävä uskoi: Hän oli Sloveniasta ja jonkun vanhan ennustajasuvun vesa, joka kuulema oli perinyt isoisoisomummoltaan asti taidon nähdä kuolleet ihmiset henkinä taloissa. Se oli kieltämättä nuorelle pojalle aika creepy juttu.
      Oliks se nyt poika vai tyttö?

      Lainaa

    12. Tulos: +94 (102 ääntä)
      Kristiina haloo. Useimmat 8kk vauvat osaa ryömii ja osa kontatakki. Ja vauvat voi ryömii tai kontata ihan unissaanki. Ihan samalla lailla, ku isommatki lapset tai aikuiset saattaa kävellä unissaan. Oisko hei mitenkään mahdollista, et se vaan unissaan ryömi siält sängyst lattialle? Mun pikkuveli ryömi unissaan jo 3kk ikäsenä. Ei se hereillä olles osannu ryömii, mut heti ku se nukahti rupes se hilaamaan itteään eteenpän ja parituntii sil meni vetää pinnasängyn päästä päähän sit se piti käydä hilaamas takasi alkuun. Vauvat myös usein ainaki aluus peruuttaa ryömimällä.

      Lainaa

    13. Tulos: +182 (188 ääntä)
      urpot. vesa = lapsi

      Lainaa

    14. Tulos: +25 (131 ääntä)
      Mua häiritsee tässä vaan se, että pienen 8kk tytön äiti tupakoi! Hyi :(

      Lainaa

    15. voin toki olla väärässäkin 14.1.2014 16:29
      Tulos: +71 (89 ääntä)
      murjantu: Musta ois periaatteessa siistiä nähdä noita kans. Mut en ehkä enää nyt haluais.. taitais mennä pasmat sekasin, kun ei ole tottunut.
      Se että täysin vesiselvänä näkee asioita, joita muut eivät näe ei ole tietääkseni koskaan hyvä asia... Korjatkaa toki jos olen väärässä sillä henkilökohtainen kokemukseni asiasta on hyvin vähäinen ja niihin jokaiseen on löytynyt ns. looginen selitys. Tätini rupesi yhtäkkiä näkemään hallusionaatioita ja muutama kuukausi ensimmäisestä nähdystä näystä häneltä löydettiin aivokasvain (poistettiin onnistuneesti). Kaverini mummo rupesi ystävättärensä hautajaisissa puhumaan sanoja, jotka eivät olleet mitään paikalla olijoiden ymmärtämää kieltä. Tapaus todettiin pian veritulpaksi kyseisen naisen aivoissa. Entinen luokkatoverini taas kuuli ääniä päässään, jotka käskivät häntä tekemään asioita. Tuokaan ei osoittautunut henkimaailman tekosiksi tai ainakin sopiva mielialalääke poisti lähes kokonaan nuo käskyt. Toivottavasti puolikieron savolaisen serkun tyttöystävä kävi noiden näkemiensä näkyjen tiimoilta lääkärissä? Tietäkseni ainakin Neurofibromatosis on periytyvä ja erityisesti aivokasvainten riski on tässä tapauksessa suuri. Selittäisi mahdollisesti miksi koko suku näkee juttuja ainakin itselleni järkeenkäyvemmin kuin jokin aave.

      Lainaa

    16. Tulos: +20 (28 ääntä)
      loistava tuo sarjakuva! :D

      Lainaa

    17. Tulos: -5 (11 ääntä)
      Molemmat isoisät kuolivat 60-luvulla, mutta on minulla oma kiväärini. Ehkä pistooli kuitenkin sisätiloissa kätevämpi.

      Lainaa

    18. Tulos: -37 (59 ääntä)
      E: Mua häiritsee tässä vaan se, että pienen 8kk tytön äiti tupakoi! Hyi
      Mikä siinä häiritsee? Tuskin tämä kyseinen äiti kuitenkaan on heti menossa imettämään lastaan kun on tupakan polttanut.

      Lainaa

    19. Tulos: -48 (58 ääntä)
      Nyt tää menee jo yli hilseen! Ensinnäkään mä en imetä. Toiseksi tyttö ei enään jua maitoa! Kolmanneksi tuossa sarjakuvassa on tytön nimi! Sattumaa ei taida olla.

      Lainaa

    20. Puolikiero_savolainen 15.1.2014 10:28
      Tulos: +25 (33 ääntä)
      voin toki olla väärässäkin: Se että täysin vesiselvänä näkee asioita, joita muut eivät näe ei ole tietääkseni koskaan hyvä asia… Korjatkaa toki jos olen väärässä sillä henkilökohtainen kokemukseni asiasta on hyvin vähäinen ja niihin jokaiseen on löytynyt ns. looginen selitys. Tätini rupesi yhtäkkiä näkemään hallusionaatioita ja muutama kuukausi ensimmäisestä nähdystä näystä häneltä löydettiin aivokasvain (poistettiin onnistuneesti). Kaverini mummo rupesi ystävättärensä hautajaisissa puhumaan sanoja, jotka eivät olleet mitään paikalla olijoiden ymmärtämää kieltä. Tapaus todettiin pian veritulpaksi kyseisen naisen aivoissa. Entinen luokkatoverini taas kuuli ääniä päässään, jotka käskivät häntä tekemään asioita. Tuokaan ei osoittautunut henkimaailman tekosiksi tai ainakin sopiva mielialalääke poisti lähes kokonaan nuo käskyt. Toivottavasti puolikieron savolaisen serkun tyttöystävä kävi noiden näkemiensä näkyjen tiimoilta lääkärissä? Tietäkseni ainakin Neurofibromatosis on periytyvä ja erityisesti aivokasvainten riski on tässä tapauksessa suuri. Selittäisi mahdollisesti miksi koko suku näkee juttuja ainakin itselleni järkeenkäyvemmin kuin jokin aave.
      Ei, siis hän oli kyllä muuten ihan täyspäinen, mutta omasi kuulema tämän kyvyn nähdä vanhoja henkiä. Tämähän ei ole millään lailla omituista tuolla päin maailmaa, vaan näitä näkijäsukuja löytyy paljonkin. Kaikkiko he ovat seonneet sitten..? En minäkään naiseen uskonut, mutta mistäs näistä tietää.. Silloin kun ystävä flippaa, on leikki kaukana. Se ei ole mukava näky tai tunne, se ihminen ei ole sama ihminen enää.

      Lainaa

    21. Tulos: +22 (24 ääntä)
      t/p?: Oliks se nyt poika vai tyttö?
      Ootko tosissas? http://www.suomisanakirja.fi/vesa

      Lainaa

    22. Tulos: +57 (57 ääntä)
      tilulei: Nyt tää menee jo yli hilseen! Ensinnäkään mä en imetä. Toiseksi tyttö ei enään jua maitoa!Kolmanneksi tuossa sarjakuvassa on tytön nimi! Sattumaa ei taida olla.
      Kummitukset kuiskanneet ylläpidolle lapsen nimen? :S

      Lainaa

    23. Tulos: +18 (20 ääntä)
      Joo, etteikö vaan olis kuitenkin ollut niin, että 8kk vauva itse itsensä sinne lattialle saanut möngerrettyä. Jos kyse olisi vastasyntyneestä tossa keississä, niin sit voisin kauhistella edes pienesti, et "olipa spooky juttu".

      Lainaa

    24. Tulos: -10 (18 ääntä)
      Ihan pikkusen väkisin väännetty kuva...

      Lainaa

    25. Tulos: -7 (17 ääntä)
      H: Eivät hömpötykset genitaaleista ole lähtöisin, vaan toimimattomista aivoista. Miesten keskustelut ovat paljon typerämpiä vielä, niin typeriä, ettei niitä julkaista.
      Hahhah, miehillä on vaan sen verran järkeä päässä, ettei jokaista mokaa tai tietämättömyyttä jaeta muille! :D:D

      Lainaa

    26. Tulos: +12 (18 ääntä)
      Joskus asuin sellasessa kämpässä missä oli joku vanha mies kuollu. mulla oli sillon kissa. ja kävin jossain (koulussa? yms) ja kissa oli kadonnu. etin sitä monta tuntii ja sit kuulu maukuminen vaatekaapin ylähyllyltä. (ovet oli kiinni). vieläkin mietin että miten se oli sinne joutunu ku ei se ois saanu ovia eka auki, sitten hyppäämään sinne ja vielä sulkemaan ne ovet. :ss

      Lainaa

    27. Tulos: +11 (17 ääntä)
      korjaan vielä omaani että kissa tosiaan oli ovella "saattamassa" kun lähdin.

      Lainaa

    28. Tulos: -22 (22 ääntä)
      Vesa: Ootko tosissas? http://www.suomisanakirja.fi/vesa
      t/p varmaan viittasi siihen, että kommentin alussa puhuttiin "tyttöystävästä" ja kommentin lopussa "nuoresta pojasta", että kumpi se nyt oli?

      Lainaa

    29. Tulos: +22 (22 ääntä)
      Joanna: t/p varmaan viittasi siihen, että kommentin alussa puhuttiin “tyttöystävästä” ja kommentin lopussa “nuoresta pojasta”, että kumpi se nyt oli?
      Kertoja oli nuori poika (joka siis säikähti hänelle kerrottua asiaa), hänen serkkunsa tyttöystävä oli tyttö.

      Lainaa

    30. Tulos: +6 (6 ääntä)
      I want to believe

      Lainaa

    31. Kuivakka papukaija 28.1.2021 23:05
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      😂

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: vauva, äiti, nukkua, kummitella, kummitus, varas