Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Nyt haastan oikeuteen

Saisiko tästä oikeusjutun kasaan? (Ei v#tussa.)
Nyt haastan oikeuteen

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 29 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +605 (637 ääntä)
      Aivan mahtavat replyt Mikko! +++

      Lainaa

    2. Tulos: +313 (329 ääntä)
      Mulle tuli henkistä särkyä tän jälkee...

      Lainaa

    3. Tulos: +529 (549 ääntä)
      Haastan Feissarimokat oikeuteen näiden juttujen lukemisesta koituvasta henkisestä särystä.

      Lainaa

    4. Tulos: +259 (279 ääntä)
      Muuta Jouni Jenkkeihin, siellä voit viiä kaikki oikeuteen ja vaatia miljoonia! :)

      Lainaa

    5. Tulos: +191 (205 ääntä)
      Pitääpi aina silloin, kun kassatäti naputtelee vahingossa suuremman summan kuin pitäisi käydä haastamassa koko liike oikeuteen henkisen säryn aiheuttamisesta.

      Lainaa

    6. Tulos: +83 (91 ääntä)
      Vaikka kuinka rasittavaa se olisikin niin välillä sitä vaan joutuu kyselemään asioita uudelleen firmoilta, kun ei ne välttämättä itsekkään muista mitä ovat kertoneet..

      Lainaa

    7. Tulos: +84 (90 ääntä)
      Elämä on joskus kovaa, voi voi. Jos jokaisesta inhimillisestä virheestä joutuisi oikeuteen, olisi täällä aika jännä elää. Tai siis olla elämättä ja nössöttää kotona verhot ikkunoissa.

      Lainaa

    8. Tulos: +31 (41 ääntä)
      Ehkä Amerikan mantereella, mutta ei onneksi täällä pohjolan perillä...

      Lainaa

    9. Tulos: +99 (103 ääntä)
      Jouni, jos huomaat kassakuitistasi että joku tuote on veloitettu sinulta vahingossa kahteeen kertaan ja huomautat tästä kassahenkilölle, niin saatko: a) hyvityksen ylimääräisen tuotteen osalta jota et ostanut b) hyvityksen ylimääräisen tuotteen osalta jota et ostanut sekä alennusta myös muista ostoksista ?

      Lainaa

    10. Tulos: -9 (31 ääntä)
      älysinki tosi paljo (Y)!

      Lainaa

    11. Tulos: +24 (28 ääntä)
      Tää oli hyvä, koska en oo ennen tajunnu sitä henkisen säryn määrää, mitä ihmiselle elämänsä aikana tulee. Alan vaatia joka paikasta korvauksia kokemastani henkisestä särystä.

      Lainaa

    12. Tulos: +28 (34 ääntä)
      Hahhah, kaikesta sitä yritetäänkin repiä hyötyä.

      Lainaa

    13. Tulos: -26 (94 ääntä)
      jebukebu: Jouni, jos huomaat kassakuitistasi että joku tuote on veloitettu sinulta vahingossa kahteeen kertaan ja huomautat tästä kassahenkilölle, niin saatko: a) hyvityksen ylimääräisen tuotteen osalta jota et ostanut b) hyvityksen ylimääräisen tuotteen osalta jota et ostanut sekä alennusta myös muista ostoksista ?
      Tästä tuli mieleen että mun mielestä kauppojen kannattais antaa vähän herkemmin hyvitystä. Esimerkiksi kerran kun kävin kiireellä kaupassa ja menin kotiin tekemään ruokaa, huomasin vasta ruokaa laittaessa, että halloumjuuston paketti oli viallinen ja juusto siksi yltäpäältä homeessa. Siitä seurasi ankara vitutus, matka takaisin kauppaan, uusi juusto tilalle ja matka takaisin kotiin. Ois pitäny perkele saada kaks juustoa yhden tilalle, koska en mää nyt ihan huvikseni juokse kaupassa edestakasin vaihtamassa tuotteita, kun henkilökunta on itse kämmännyt ja laittanut viallisen tuotteen hyllyyn. Ja joo, tarkastan kyllä yleensä tuotteet, mutta tuolla nimenomaisella kerralla oli kiire, tietysti se sitten heti kostautui. Vitutus oli armoton ja edelleen tympii myyjän "jaa, no hae uus tilalle" -kivahdus.

      Lainaa

    14. Tulos: +25 (29 ääntä)
      Ja täällä se maksaa 60€ kerta. En valittais.

      Lainaa

    15. Tulos: +77 (79 ääntä)
      Wääkille vaan tiedoksi, ettei ne myyjät välttämättä ole "kämmännyt ja laittanut viallisen tuotteen hyllyyn". Tuote on kyllä saattanut olla viallinen, kun pakkaukseen on päässyt ilmaa, mutta homehtunut ihan omia aikojaan vasta siellä hyllyssä. Soitapa tuotetta valmistavaan firmaan ensi kerralla, jos enemmän hyvitystä haluat, kauppa hyvittää vain ostamasi tuotteen.

      Lainaa

    16. Tulos: +30 (40 ääntä)
      Kannattiko ylipäätään jättää avaimia kahta kertaa kotioven taa -.-

      Lainaa

    17. Tulos: +17 (29 ääntä)
      Kannattais vaan pitää ne avaimet aina mukana eikä urputtaa kun on itse mokannut ja tietää vielä ovenavauksen maksavan.

      Lainaa

    18. Tulos: +20 (22 ääntä)
      Pitääkö kaikesta nostaa niin helvetin iso numero?

      Lainaa

    19. Tulos: +15 (15 ääntä)
      Wääk: Tästä tuli mieleen että mun mielestä kauppojen kannattais antaa vähän herkemmin hyvitystä. Esimerkiksi kerran kun kävin kiireellä kaupassa ja menin kotiin tekemään ruokaa, huomasin vasta ruokaa laittaessa, että halloumjuuston paketti oli viallinen ja juusto siksi yltäpäältä homeessa. Siitä seurasi ankara vitutus, matka takaisin kauppaan, uusi juusto tilalle ja matka takaisin kotiin. Ois pitäny perkele saada kaks juustoa yhden tilalle, koska en mää nyt ihan huvikseni juokse kaupassa edestakasin vaihtamassa tuotteita, kun henkilökunta on itse kämmännyt ja laittanut viallisen tuotteen hyllyyn. Ja joo, tarkastan kyllä yleensä tuotteet, mutta tuolla nimenomaisella kerralla oli kiire, tietysti se sitten heti kostautui. Vitutus oli armoton ja edelleen tympii myyjän “jaa, no hae uus tilalle” -kivahdus. Sehän on kaupan tai yksittäisen myyjän asiakaspalvelutaidoista kiinni, kuinka asian korjaa. Meillä ainakin pahoitellaan tällaisesta, rahat saa takaisin ja uuden tuotteen ilmaiseksi tilalle. Ei me hyllyyn laiteta pilaantunutta tavaraa, mutta ne paketit menee joskus huonoon kuntoon.

      Lainaa

    20. Tulos: -1 (11 ääntä)
      Kannattaa pitää se kotiavain mukana.

      Lainaa

    21. Tulos: +38 (48 ääntä)
      What: Pitääpi aina silloin, kun kassatäti naputtelee vahingossa suuremman summan kuin pitäisi käydä haastamassa koko liike oikeuteen henkisen säryn aiheuttamisesta.
      Kerran punnitsin kaupassa perunoita bataatin koodilla. Kuittia tutkiessani kassalla huomasin virheeni ja pyysin oikaisua. Sain rahat takaisin, kävin punnitsemassa uudelleen oikealla koodilla ja maksoin perunat uusiksi. Sitten lähdin. Näin jälkikäteen ajatellen olisi pitänyt haastaa myyjä tarkkaamattomuudesta oikeuteen. Olisinhan hävinnyt ainakin puolitoista euroa jos en olisi itse huomannut! Henkinen särky oli aivan uskomaton kun kävin punnitsemassa perunat uudelleen. Vaadin myös rikosilmoitusta kunnianloukkauksesta koska minua hävetti että kaikki lähietäisyydellä olevat muut asiakkaat saivat tietää että olin punninnut perunat väärin! :O

      Lainaa

    22. Tulos: +30 (32 ääntä)
      Nonnu: Kannattais vaan pitää ne avaimet aina mukana eikä urputtaa kun on itse mokannut ja tietää vielä ovenavauksen maksavan.
      Kaikille sattuu mokia. Joskus avaimet jää, joskus unohtaa maksaa laskun ajallaan. Mutta tässä mokaaja nyt yrittää siirtää vastuun omista mokistaan muille. Ihmisiä ne on siellä asiakaspalvelutyössä, nekin joskus mokaa. Se on kyllä ikävää, jos asiakaspalvelijan mokasta saa syyt ja korvaukset ite maksettavaksi. Itselle kerran kävi niin että varasin lääkäriajan ja unohdin mennä. Olin todella harmissani mokastani koska en päässyt lääkäriin ja kaikenlisäksi muuten ilmaisesta käynnistä sai nyt maksaa 20e unohdusmaksun. Sitten varasin puhelimitse uuden ajan. Sain sen yli kuukauden päähän, mitä vähän ihmettelin, mutta en sitten kysellyt. No, sitten vihdoin tulen paikalle varaamalleni ajalle, ja saan kuulla, että se olisi ollut samana päivänä samaan aikaan viimekuussa. Saan maksettavakseni jälleen 20e unohtamismaksun ja asikaspalvelija vittuilee ja uhkailee ettei varaa mulle uutta aikaa "koska et varmaan tuu sinnekkään paikalle". Poistuin paikalta itkien. Musta toi oli törkeetä, koska yhtä hyvinhän se on voinu olla sen puhelimessa olevan ajanvaraajan moka että se on sanonut väärän kuukauden. Ei se välttämättä ole asiakkaan syy aina, mutta silti minä sain tästä 20e sakkomaksun ja vittuilut kaupan päälle. Ilmeisesti mun keissin jälkeen sielläkin on alettu tallentaa puheluita.

      Lainaa

    23. Tulos: +26 (30 ääntä)
      Äsken R-kioskilla myyjä sanoi lehden hinnaksi kassalla 14,95 e vaikka todellinen hinta oli 4,95 e. En sanonut mitään, koska kone näytti oikeaa hintaa ja kyseessä oli selvästi lipsahdus myyjän puolelta. Vasta nyt tajusin, että missasin mitä parhaimman tilaisuuden loukkaantua asiasta! Haastan ärrän oikeuteen jälkiviisaudestani.

      Lainaa

    24. Tulos: -17 (29 ääntä)
      kukaan muu tajunnu et jounin kommentti on sarkastinen?

      Lainaa

    25. näin ainakin täällä 2.2.2014 15:19
      Tulos: +44 (48 ääntä)
      jk: kukaan muu tajunnu et jounin kommentti on sarkastinen?
      Aina kun joku mies sanoo jotain typerää, se on sarkasmia. Aina kun joku nainen sanoo jotain typerää, se on osoitus koko naissukupuolen ultimaattisesta, parantumattomasta ja yksilöön katsomattomasta tyhmyydestä.

      Lainaa

    26. Arthur Brown 2.2.2014 19:42
      Tulos: +4 (22 ääntä)
      Ainakin K-kaupoissa jos huomaa jälkeenpäin, että ostoksessa on väärä hinta, käy kaupassa valittamassa ja sen lisäksi pistää palautetta nettisivun kautta, niin voi saada extra lahjakortin. Itse sain siitä hyvästä, että jouduin venaileen kassalla viitisen minuuttia, että tarkastavat hinnan...väärin. Siis alkuperäinen hinta ihan puuta heinää, tarkastettu hintakin väärin mutten jaksanut sitä enää kassalla selvittää, siitä infopisteelle, josta hinnanerotus kuntoon (olisiko ollut luokkaa 30 senttiä) ja tästä palautetta nettisivun kautta, että lähi-Cittarissa on eräässä tuoteperheessä on usein hinnat pielessä ja lyhyt kuvaus tapahtuneesta, vielä erikseen maininta etten hae korvausta ja haluaisin vain hinnat kuntoon -> 5 euron lahjakortti. Eli kyllä järkevällä palautteella voi saada myös extraa takaisin kun kauppa on tehnyt virheen.

      Lainaa

    27. Tulos: -15 (25 ääntä)
      Arthur Brown: Ainakin K-kaupoissa jos huomaa jälkeenpäin, että ostoksessa on väärä hinta, käy kaupassa valittamassa ja sen lisäksi pistää palautetta nettisivun kautta, niin voi saada extra lahjakortin. Itse sain siitä hyvästä, että jouduin venaileen kassalla viitisen minuuttia, että tarkastavat hinnan…väärin. Siis alkuperäinen hinta ihan puuta heinää, tarkastettu hintakin väärin mutten jaksanut sitä enää kassalla selvittää, siitä infopisteelle, josta hinnanerotus kuntoon (olisiko ollut luokkaa 30 senttiä) ja tästä palautetta nettisivun kautta, että lähi-Cittarissa on eräässä tuoteperheessä on usein hinnat pielessä ja lyhyt kuvaus tapahtuneesta, vielä erikseen maininta etten hae korvausta ja haluaisin vain hinnat kuntoon -> 5 euron lahjakortti. Eli kyllä järkevällä palautteella voi saada myös extraa takaisin kun kauppa on tehnyt virheen.
      Sinun juttusi ei liittynyt mokaan millään tavalla ja pätemisesi ei kiinnosta ketään. Ansaitset miinuksesi.

      Lainaa

    28. Tulos: -11 (21 ääntä)
      Lähinnä alkoi ärsyttää tää mikko. Tosi huonon meeminkin laittoi. Mistä vetoa että sama henkilö lähetti tän feissaimokiin.

      Lainaa

    29. Tulos: -1 (5 ääntä)
      Wääk: Tästä tuli mieleen että mun mielestä kauppojen kannattais antaa vähän herkemmin hyvitystä. Esimerkiksi kerran kun kävin kiireellä kaupassa ja menin kotiin tekemään ruokaa, huomasin vasta ruokaa laittaessa, että halloumjuuston paketti oli viallinen ja juusto siksi yltäpäältä homeessa. Siitä seurasi ankara vitutus, matka takaisin kauppaan, uusi juusto tilalle ja matka takaisin kotiin. Ois pitäny perkele saada kaks juustoa yhden tilalle, koska en mää nyt ihan huvikseni juokse kaupassa edestakasin vaihtamassa tuotteita, kun henkilökunta on itse kämmännyt ja laittanut viallisen tuotteen hyllyyn. Ja joo, tarkastan kyllä yleensä tuotteet, mutta tuolla nimenomaisella kerralla oli kiire, tietysti se sitten heti kostautui. Vitutus oli armoton ja edelleen tympii myyjän “jaa, no hae uus tilalle” -kivahdus.
      Mitä -.-

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: HOAS, ovi, maksu, avaimet, avausmaksu, lasku, muistutusmaksu