Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Mammapalstalta päivää, osa 2

Äitylit käyvät taas kuumina.
Mammapalstalta päivää, osa 2

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 42 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +763 (775 ääntä)
      Unohdin ostaa halpoja postimerkkejä :( Sen siitä saa, kun ei lue mammapalstoja.

      Lainaa

    2. Tulos: +306 (448 ääntä)
      Äidin osallistuva toiminta minkä tahansa mammapalstan hyväksi voisi olla peruste lapsen huostaanotolle.

      Lainaa

    3. Tulos: -41 (109 ääntä)
      Ei vauvaa teille! <3

      Lainaa

    4. Tulos: +288 (344 ääntä)
      Sarin tyyppiset ihmiset on juuri se, mikä ihmiskunnassa on eniten vialla.

      Lainaa

    5. Tulos: +356 (382 ääntä)
      Luin koko biisin. Jäljelle jäi vaan vähän hämmentyny olo. Aika...öö.. kekseliästä toki :D

      Lainaa

    6. Tulos: -15 (79 ääntä)
      Ihan holjaa väkeähän siellä tuntuu aikaansa kuluttavan. Ainahan ne on äidit kokenu tarvetta toistensa kanssa jutella päivät pääksytysten, kahvipöytä vaihtunu näköjää someen. En nyt taas tajua mitä paheksumisen aihetta siinäkin on, varmaan se kun on naiset asialla, ja joku siellä yritti vähän haastaakin. Ei mitään uutta internetissä?

      Lainaa

    7. Tulos: -22 (134 ääntä)
      En tiedä nostaisinko hattua Hennille kekseiliäisyydestä ja viitseliäisyydestä, vai tuntisinko hieman jotain inhon-/säälintapaista. Olen onnistuneesti välttänyt alkuperäisen biisin, tiedän juuri "se saa mun levikset repeemään"-renkutuksen siitä. Raivostuttava biisi, mutta itseltäni ei irtoisi tuon vertaa hupaisaa sanoitusta omasta päästäni - ja sitten taas, kauanko tuota tulikaan väännettyä ja olisiko kenties ollut parempaakin tekemistä? Toisaalta, mitäpä tuo haittaa jos vähän hauskaa pitää. Kuten sanoin, I'm torned.

      Lainaa

    8. Tulos: +38 (42 ääntä)
      "Miks" Mä en osaa laulaa

      Lainaa

    9. Tulos: +162 (168 ääntä)
      Onko ne TAAS nostaneet postimaksuja?? Voihan...!

      Lainaa

    10. Tulos: +141 (143 ääntä)
      Joskus tekisi ihan mielenkiinnosta lukee äityleitä, mutta perkele suljettu ryhmä eikä vittinä liittyä.

      Lainaa

    11. Tulos: +65 (79 ääntä)
      Miss K.: En tiedä nostaisinko hattua Hennille kekseiliäisyydestä ja viitseliäisyydestä, vai tuntisinko hieman jotain inhon-/säälintapaista. Olen onnistuneesti välttänyt alkuperäisen biisin, tiedän juuri “se saa mun levikset repeemään”-renkutuksen siitä. Raivostuttava biisi, mutta itseltäni ei irtoisi tuon vertaa hupaisaa sanoitusta omasta päästäni – ja sitten taas, kauanko tuota tulikaan väännettyä ja olisiko kenties ollut parempaakin tekemistä? Toisaalta, mitäpä tuo haittaa jos vähän hauskaa pitää. Kuten sanoin, I’m torned.
      Niin no, onko parempaa tekemistä tuon matskun kirjoittaminen vai feissarimokien lukeminen?

      Lainaa

    12. Tulos: +6 (132 ääntä)
      Naiset tappelee mammapalstalla, naiset tappelee kirpparilla, etc. etc. Opetelkaa vihdoin jo olemaan.

      Lainaa

    13. Tulos: -155 (177 ääntä)
      Rauno: Sarin tyyppiset ihmiset on juuri se, mikä ihmiskunnassa on eniten vialla.
      Tai sitten sinun tyyppiset. Keksipä vaihteeksi jotain myönteistä lähimmäisistäsi. Ainakin nuo ämmät ovat tuottaneet lajin säilymiselle välttämättömiä jälkeläisiä, vaikkeivät ehkä kovin älykkäitä ja innovatiivisia. Oletko itse?

      Lainaa

    14. Tulos: +66 (68 ääntä)
      Emma: Ihan holjaa väkeähän siellä tuntuu aikaansa kuluttavan. Ainahan ne on äidit kokenu tarvetta toistensa kanssa jutella päivät pääksytysten, kahvipöytä vaihtunu näköjää someen. En nyt taas tajua mitä paheksumisen aihetta siinäkin on, varmaan se kun on naiset asialla, ja joku siellä yritti vähän haastaakin. Ei mitään uutta internetissä?
      Holjaa?

      Lainaa

    15. Tulos: -13 (29 ääntä)
      Miss K.: En tiedä nostaisinko hattua Hennille kekseiliäisyydestä ja viitseliäisyydestä, vai tuntisinko hieman jotain inhon-/säälintapaista. Olen onnistuneesti välttänyt alkuperäisen biisin, tiedän juuri “se saa mun levikset repeemään”-renkutuksen siitä. Raivostuttava biisi, mutta itseltäni ei irtoisi tuon vertaa hupaisaa sanoitusta omasta päästäni – ja sitten taas, kauanko tuota tulikaan väännettyä ja olisiko kenties ollut parempaakin tekemistä? Toisaalta, mitäpä tuo haittaa jos vähän hauskaa pitää. Kuten sanoin, I’m torned.
      ei tos vrm kauaa menny :DDDD iha helppoo

      Lainaa

    16. Puolikiero_savolainen 9.1.2014 12:23
      Tulos: +169 (175 ääntä)
      Minua aina naurattaa nämä tuppukylien "kovat mammat", joiden mies on yleensä ex-nisti tai muu retku/linnakundi ja sitten sitä uhkaillaan "kovilla seurauksilla", kun ei pärjätäkään enää verbaalisesti. Sari, teikäläiset eivät ole koskaan pelottaneet, ei pelota nytkään, eikä tule koskaan pelkoa olemaankaan.

      Lainaa

    17. Tulos: -31 (57 ääntä)
      Eikö kukaan nyt ole puuttunut tähän, vai olenko vain vajaa? Siis saako sen kirjeen tosiaan lähetettyä vanhalla postimerkillä? Ainakin vanhoja halvempia joulumerkkejä käyttäessäni olen joutunut ostamaan 5 tai 10 sentin lisämerkkejä, jotta kokonaishinnaksi tulee sitten se oikea (eli vaikka 0,55+0,05=0,60). Jos 1. lk:n kirje maksaa nykyään euron niin ei kai sitä voi saada 0,85 sentin merkillä lähetettyä?

      Lainaa

    18. jennipenni 9.1.2014 14:00
      Tulos: +79 (91 ääntä)
      Itse liityin Äityleihin ihan vain viihteen vuoksi. Kiva seurata kuinka äidit nolaa itsensä. Samat naamat aamusta iltaan tappelemassa ja arvostelemassa toisia äityleitä. Olen huomannut, että monet kun saavat lapsia niin elämä loppuu. Ruvetaan haukkumaan muita ihmisiä, juoruumaan, arvostelemaan. Itse ollaan niin täydellisiä. Mitäs teki lapsia jos vituttaa jokapäivä ja kadehditaan muiden elämää?

      Lainaa

    19. Tulos: +54 (54 ääntä)
      jaahsa: Eikö kukaan nyt ole puuttunut tähän, vai olenko vain vajaa? Siis saako sen kirjeen tosiaan lähetettyä vanhalla postimerkillä? Ainakin vanhoja halvempia joulumerkkejä käyttäessäni olen joutunut ostamaan 5 tai 10 sentin lisämerkkejä, jotta kokonaishinnaksi tulee sitten se oikea (eli vaikka 0,55+0,05=0,60). Jos 1. lk:n kirje maksaa nykyään euron niin ei kai sitä voi saada 0,85 sentin merkillä lähetettyä?
      Kannattaa tutustua postin sivuilla ikimerkkeihin. Esimerkiksi 1 luokan ikimerkin hinta oli 31.12. 0,85€ ja 1.1. 1,00€. Ikimerkissä ei kuitenkaan lue mitään euromääräistä arvoa vaan ainoastaan "1 lk". Niinpä esimerkiksi vuonna 2002 silloisella hinnalla ostettu ikimerkki kelpaa edelleen 1 luokan kirjeen postimaksun maksamiseksi kokonaan. Itse tilaisin ikimerkkejä uudenvuoden aattona illalla postin nettisivuilta vähän reilummasti, kun kuitenkin edelleen peruspostia lähettelen.

      Lainaa

    20. Tulos: +31 (55 ääntä)
      Toi biisi oli hauska! Kai sitä äiditkin saa omaa hauskaa pitää joskus tai vähän lapsettaakin? P.S. Mulla ei ole lapsia eikä varmaan tulekaan. En siis puolustele ketään, kerroin mielipiteeni.

      Lainaa

    21. Tulos: +42 (50 ääntä)
      Mä peukutan Henniä! Vaikka onneksi en alkuperäisen renkutuksen "säveltä" hirveästi muistanutkaan.

      Lainaa

    22. Tulos: -28 (56 ääntä)
      Sain syövän ton biisin sanoista. Ja itse biisistä.

      Lainaa

    23. Kuusmetrinenkaulahuivi 9.1.2014 16:03
      Tulos: -1 (9 ääntä)
      Kyllä mammat ny jaksaa riidellä.

      Lainaa

    24. Henaattori 9.1.2014 17:44
      Tulos: +133 (147 ääntä)
      :D Ei mua tarvitse sääliä. :DD Biisin tekoon meni ehkä puolisen tuntia, sängyssäni kieriskelin enkä saanut unta niin ihan iltahepuleissani sen tein. :DDD Valitsin "levikset repee"-kappaleen, koska suuri osa sen (valitettavasti?) tietää. Biisi ei valitettavasti ryhmän ulkopuolisille aukea, koska tunkaisin sinne ne legendaarisimmat puheenaiheet, jotka Äityleissä vuosi vuoden jälkeen ihastuttavat ja vihastuttavat. Joku nyt olisi voinut käyttää sen puoli tuntia vaikka kynsiensä lakkaamiseen, kivestensä rapsutteluun tai Sinkkulaivan katsomiseen, minä nyt näin. :) Piis!

      Lainaa

    25. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Kyllä minulle biisi aukesi, vaikken ryhmässä olekaan. Ollaanhan me saatu täällä Feissarimokissa maistiaisia. Sitäpaitsi aika universaaleja juttuja naisten kesken.

      Lainaa

    26. Tulos: +16 (16 ääntä)
      muomo: Luin koko biisin. Jäljelle jäi vaan vähän hämmentyny olo. Aika…öö.. kekseliästä toki
      Noh. Ei luovuudesta voi tuomita. ;)

      Lainaa

    27. Tulos: -25 (57 ääntä)
      Henaattori: Ei mua tarvitse sääliä. D Biisin tekoon meni ehkä puolisen tuntia, sängyssäni kieriskelin enkä saanut unta niin ihan iltahepuleissani sen tein. DD Valitsin “levikset repee”-kappaleen, koska suuri osa sen (valitettavasti?) tietää. Biisi ei valitettavasti ryhmän ulkopuolisille aukea, koska tunkaisin sinne ne legendaarisimmat puheenaiheet, jotka Äityleissä vuosi vuoden jälkeen ihastuttavat ja vihastuttavat. Joku nyt olisi voinut käyttää sen puoli tuntia vaikka kynsiensä lakkaamiseen, kivestensä rapsutteluun tai Sinkkulaivan katsomiseen, minä nyt näin. Piis!
      Pelottavaa jos joku "äiti" käyttää puoli tuntia kivestensä rapsutteluun :o

      Lainaa

    28. LasseViren 9.1.2014 21:59
      Tulos: +21 (25 ääntä)
      Mammapalstaltahan on tullut jäätävää settiä tänne viime aikoina! Hyvä mutsit.

      Lainaa

    29. Tulos: +8 (14 ääntä)
      No awww...miss me :P

      Lainaa

    30. Tulos: +4 (16 ääntä)
      Haha, mahtava biisi! :D

      Lainaa

    31. Tulos: -8 (14 ääntä)
      Postimerkeistä.... RLY?

      Lainaa

    32. Tulos: -28 (44 ääntä)
      Naisilla on omituinen tapa saada kaikesta keskustelusta riita-aihe mutta mitäpä muutakaan heidän elämällä olisi tarkoitusta,miinuksia kiitos !

      Lainaa

    33. Tulos: +13 (17 ääntä)
      Ihmekään, että joistakin lapsistakin tulee mitä sattuu, kun aikuiset ovat noin esimerkillisiä.

      Lainaa

    34. Tulos: +1 (5 ääntä)
      :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD kyllä oli pakko

      Lainaa

    35. Tulos: +6 (26 ääntä)
      H: Tai sitten sinun tyyppiset. Keksipä vaihteeksi jotain myönteistä lähimmäisistäsi. Ainakin nuo ämmät ovat tuottaneet lajin säilymiselle välttämättömiä jälkeläisiä, vaikkeivät ehkä kovin älykkäitä ja innovatiivisia. Oletko itse?
      No, nyt kun lähdetään tolle linjalle niin nämä "ämmät" ovat ylikansoittaneet Maapalloa yhä enemmän. Ylikansoittaminen puolestaan lisää köyhyyttä ja nälkää...

      Lainaa

    36. Tulos: -10 (12 ääntä)
      En tiedä kuin yhden henkilön maailmassa kenellä on noin surullinen elämä. Eikö tosiaan parempaa tekemistä keksi?

      Lainaa

    37. Tulos: +8 (18 ääntä)
      H: Tai sitten sinun tyyppiset. Keksipä vaihteeksi jotain myönteistä lähimmäisistäsi. Ainakin nuo ämmät ovat tuottaneet lajin säilymiselle välttämättömiä jälkeläisiä, vaikkeivät ehkä kovin älykkäitä ja innovatiivisia. Oletko itse?
      Joo ku sehän onkin niin tärkeetä tuottaa lisää lapsia tähän ylikansoitettuun maailmaan?

      Lainaa

    38. Tulos: +4 (12 ääntä)
      Mua vähän pelottaa, että sitten kun itse pyöräytän muksuja niin mustakin tulee tommonen naarasleijona, joka saa tappelun aikaan postimerkeistäkin.

      Lainaa

    39. Tulos: +12 (12 ääntä)
      meh: No, nyt kun lähdetään tolle linjalle niin nämä “ämmät” ovat ylikansoittaneet Maapalloa yhä enemmän. Ylikansoittaminen puolestaan lisää köyhyyttä ja nälkää…
      no ei piä paikkaasa :D suomessa menee nii paljo ruokaa roskiin päivitäi et sillä ruokkis pari kehitysmaan kylää päivässä. Kyl se on ihmisten itsekkyys joka lisää köyhyyttä ja nälkää.

      Lainaa

    40. Tulos: 0 (0 ääntä)
      LOL’d: Joskus tekisi ihan mielenkiinnosta lukee äityleitä, mutta perkele suljettu ryhmä eikä vittinä liittyä.
      Sama juttu!!! :D

      Lainaa

    41. Tulos: -4 (4 ääntä)
      ....miksi ihmeessä pitää käyttää näin paljon... pisteitä...? ...Saan kohta varmaan syövän...

      Lainaa

    42. Loistelias lokki 13.4.2023 10:10
      Tulos: 0 (0 ääntä)
      Pöö: Onko ne TAAS nostaneet postimaksuja?? Voihan...!
      Tervetuloa vuoteen 2023 TT____TT

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: äitylit, äityli, äidit, Levikset repee, rap, laulu, sanat, postimerkit, posti