Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Rakkaat naapurit, osa 5

Kerrostaloasumisen hyvät ja huonot puolet.
Rakkaat naapurit, osa 5

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 66 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +952 (1286 ääntä)
      "Ei paljoo nappaa mennä koirien kans ulos...." No nappaiskohan kenties kysyä, että onkohan herralla kaikki hyvin vai tarviiko apua?? URPO!!

      Lainaa

    2. Tulos: +526 (588 ääntä)
      Viimeisen kuvan ilmoituksen takana on varmaankin ensimmäisen kuvan mies, ja lopputulos ryyppäämiselle. Hänen täytyy olla myös H:n naapurin ex.. :D

      Lainaa

    3. Tulos: +81 (153 ääntä)
      Aww tuo viimeinen! :D

      Lainaa

    4. Tulos: +49 (73 ääntä)
      Viimeinenhän on lainaus tästä biisistä. http://www.youtube.com/watch?v=JVjji1xuODA

      Lainaa

    5. Tulos: +502 (518 ääntä)
      Hahah voin vain kuvitella tuon Zalandon :D vihaan niitä mainoksia, mutta tämä sai kyllä nauramaan!

      Lainaa

    6. Tulos: +235 (375 ääntä)
      Jos ei nappaa mennä koirien kans ulos, niin vois kysyä onko miehellä kaikki ok. Sairasta välinpitämättömyyttä.

      Lainaa

    7. Tulos: +312 (364 ääntä)
      IKINÄ ei voi varmaksi tietää, että onko ihminen sammunut liian alkoholin nauttimisen seurauksena vai onko saanut vaikka sairaskohtauksen. Ja vaikka olisi sammunut, voi kyseinen henkilö tukehtua vaikka oksennukseensa jos kukaan ei vaivaudu auttamaan. Jokaisella ihmisellä on velvollisuus auttaa - ei tarvitse välttämättä mennä edes koskemaan, mutta ei jumalauta ole niin vaikea asia soittaa sinne hätänumeroon ja pyytää ammattilaista tsekkaamaan tilanne ja tarvittaessa korjaamaan talteen.

      Lainaa

    8. Tulos: +236 (296 ääntä)
      Oli entises kämpäs niin yleistä se pulsujen rapussa/hississä nukkuminen et ei niiltä enää loppuvaiheessa jaksanu mitään alkaa kyselee. Ku oot herättäny X määrän kiukkusia haisevia pulsuja niin alkaa menemään maku siitä touhusta.

      Lainaa

    9. Tulos: +253 (325 ääntä)
      Tosin kyllä niitä ohikulkiessa tuli potkastua. Murahduksesta tiesi et hengissä on. En mä nyt niin välinpitämätön ole.

      Lainaa

    10. Tulos: -113 (219 ääntä)
      On kyllä ihan saletti, etten esim. tolta kuvan tyypiltä rupeaisi vointia kyselemään. Saisi puolestani maata tossa ihan niin kauan kuin huvittaa.

      Lainaa

    11. Tulos: -98 (206 ääntä)
      Joopa joo, maailman pelastajat pysykööt lintukodoissaan. Ei noiden eteen kannata mitään tehdä, kun loppupeleissä luonnonvalinta on parempi vaihtoehto...

      Lainaa

    12. Tulos: +97 (151 ääntä)
      Wesa: Joopa joo, maailman pelastajat pysykööt lintukodoissaan. Ei noiden eteen kannata mitään tehdä, kun loppupeleissä luonnonvalinta on parempi vaihtoehto…
      Taidat olla samoilla linjoilla Joonaksen kanssa, tupakoivat kuolee kuitenkin? Että ihan turha tehdä mitään syöpäsairaille, ylipainoisille, mielenterveyspotilaille, kehitysvammaisille tai ylipäänsä yhtään millekään - kaikki kuolee kuitenkin ja antaa luonnonvalinnan hoitaa hommansa. Tosi hieno asenne, jos kaikki ajattelisivat noin niin kyllä verovarat säästyisivät ja pitkälle päästäisiin!

      Lainaa

    13. Tulos: +17 (31 ääntä)
      Marina marisee.

      Lainaa

    14. Margareena 10.9.2013 7:59
      Tulos: -13 (137 ääntä)
      Hei, arvonsa tunteva äijä, kenties vanhakin ja PYÖRÄTYÖLISSA, ansaisis myös kunnioitusta. joku pissis tulee räpsiin valokuvia. Just. Marina, ihmisarvo, menetät jaltain aspektilta itse omas käytökselläs... Oksettavaa. hyi.

      Lainaa

    15. Tulos: +35 (93 ääntä)
      Onko jossain sanottu että toi ei olis tehnyt asialle mitään että sen oven edessä makaa mies?

      Lainaa

    16. Tulos: +112 (136 ääntä)
      Ei helvata, itelleni ei kyllä tulis mieleen ottaa tossa tilanteessa kuvaa saatikaa levitellä sitä Facessa! Tuntuu kyllä valitettavasti olevan ajan henki...

      Lainaa

    17. Tulos: +99 (119 ääntä)
      Kyseinen rappukäytävän herra on ihan tuttu näky Turussa. Nousee välillä pyörätuolista kohentamaan takana roikkuvien muovikassien asentoa.

      Lainaa

    18. gambina-gösta 10.9.2013 8:35
      Tulos: +19 (19 ääntä)
      rytmihäiriö \o/

      Lainaa

    19. Tulos: -87 (171 ääntä)
      Itsehän olisin tollasen vitun pultsarin lennättäny niskaperseotteella ulos rapusta ja pistäny pyörätuolin paskaks (olen tehnytkin näin sillä erotuksella, että kyseisellä puliukolla ei pyörätuolia ollut). Jos ihminen dokaa itsensä siihen kuntoon ja vetää kaiken kurkusta alas niin minulta ei sympatioita heru, alkoholismi kun on 99% itseaiheutettua ja täten oma vika. Vastapainoksi sanottakoon, että jos joskus itse hairahdun samaan asemaan niin en odota vastavuoroisesti apua myös minunkaan suuntaan.

      Lainaa

    20. Tulos: -59 (97 ääntä)
      Itsehän olisin tollasen pultsarin lennättäny niskap*rseotteella ulos rapusta ja pistäny pyörätuolin p*skaks (olen tehnytkin näin sillä erotuksella, että kyseisellä puliukolla ei pyörätuolia ollut). Jos ihminen dokaa itsensä siihen kuntoon ja vetää kaiken kurkusta alas niin minulta ei sympatioita heru, alkoholismi kun on 99% itseaiheutettua ja täten oma vika. Vastapainoksi sanottakoon, että jos joskus itse hairahdun samaan asemaan niin en odota vastavuoroisesti apua myös minunkaan suuntaan.

      Lainaa

    21. Tulos: +1 (5 ääntä)
      iha niinku velipojan naapuri. :DDD

      Lainaa

    22. Tulos: +81 (169 ääntä)
      Pulsusta: Kyseinen rappukäytävän herra on ihan tuttu näky Turussa. Nousee välillä pyörätuolista kohentamaan takana roikkuvien muovikassien asentoa.
      Meinaatko, että pyörätuolissa saa istua vain sellaiset ihmiset, jotka ei voi ottaa askeltakaan? Esimerkiksi jos on niin jäätävä reumatismi, että itkee kymmenen metrin kävelemisen jälkeen ja kilometrin päästä oksentaa kivusta, niin silti on käveltävä, koska pyörätuolissa saa istua vain halvaantuneet? Tai jos siihen pyörätuoliin istahtaa niin siihen on ruuvattava perseensä kiinni, vaikka pystyisikin ne kolme askelta ottamaan?

      Lainaa

    23. Tulos: -17 (45 ääntä)
      Margareena: Hei, arvonsa tunteva äijä, kenties vanhakin ja PYÖRÄTYÖLISSA, ansaisis myös kunnioitusta.
      Niin, pyörätuolejahan ei tunnetusti saa kuin ne jotka niitä todella tarvitsevat. Vai mitä tarkoitat? Pitäisikö kaikkia pyörätuolinomistajia jotenkin erityisellä tavalla kunnioittaa? Oisko tuo pyörätuoli kenties jäänyt herralle edelliseltä toipumisreissulta jos ei jalat ole kantaneet?

      Lainaa

    24. Tulos: +19 (33 ääntä)
      Eli kuva naamakirjaan vaan rappukäytävästä... Ei hyvää päivääääääääääääääääääääää.

      Lainaa

    25. Tulos: +31 (69 ääntä)
      Olenko ainoa joka näkee verilammikon ensimmäisessä kuvassa olevan miehen pään alla?

      Lainaa

    26. Tulos: -11 (31 ääntä)
      Margareena: Hei, arvonsa tunteva äijä, kenties vanhakin ja PYÖRÄTYÖLISSA, ansaisis myös kunnioitusta. joku pissis tulee räpsiin valokuvia. Just. Marina, ihmisarvo, menetät jaltain aspektilta itse omas käytökselläs… Oksettavaa. hyi.
      mist tiiät et oli muka pissis ? otti vaan kuvan, whatever ! ::D

      Lainaa

    27. Tulos: +24 (56 ääntä)
      jaskillo: Olenko ainoa joka näkee verilammikon ensimmäisessä kuvassa olevan miehen pään alla?
      Eiköhän se ole varjo miehen päästä...

      Lainaa

    28. Tulos: +99 (127 ääntä)
      Voi kuulkaas! Tottakai soitin hätäkeskukseen ja tarkistin että herra hengitti. Kuorsasi makeasti ja vaihteli asentoa jatkuvasti. Pöljät!

      Lainaa

    29. Tulos: +44 (44 ääntä)
      ZALANDOO!

      Lainaa

    30. Tulos: -1 (3 ääntä)
      Viimeinenhän on lainaus tästä biisistä. http://www.youtube.com/watch?v=JVjji1xuODA
      Mielummin tää biisi: http://www.youtube.com/watch?v=RdRPNIvTTUo

      Lainaa

    31. Tulos: +7 (19 ääntä)
      Jotenkin näyttää samalta mieheltä joka rullaa eessuntaas turun torilla ja kerjää rahaa. Dyykkaa myös kaikki roskikset. Kerran kun odotin bussia näin kun se hörppäs roskiksen päällä olleesta oluttölkistä viimeiset tipat.. Ei sitten ees tulis mieleen ittellä, siellähän voi olla vaikka tupakat tumpattu..

      Lainaa

    32. Tulos: -10 (60 ääntä)
      Eeri: “Ei paljoo nappaa mennä koirien kans ulos….” No nappaiskohan kenties kysyä, että onkohan herralla kaikki hyvin vai tarviiko apua?? URPO!!
      Juupa juu, mee sä urpo ihan vaan keskenäs yksin kyseleen tollaselta juopolta, että "mitä kuuluu?".... ties missä aineissa sekin on.

      Lainaa

    33. Tulos: +20 (36 ääntä)
      En tie mistä kuva on, mut samannäköinen jätkä pyörii Turussa ja on just kengätön vetelehtijä. Se jätkä on kolmiulotteinen, kuuluu, näkyy ja haisee ja aina bussikuskien suuri >riemunlähde>. Sääliksi käy.

      Lainaa

    34. Tulos: -23 (55 ääntä)
      Eeri: “Ei paljoo nappaa mennä koirien kans ulos….” No nappaiskohan kenties kysyä, että onkohan herralla kaikki hyvin vai tarviiko apua?? URPO!!
      Ei tommosilta pummeilta tarvi kysyä mitään.

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (32 ääntä)
      Juu on tuo pulsu todella tuttu näky Turussa. Muutama tuttu häätänyt sen omasta rappukäytävästä pois nukkumasta, tai muuten kuleksimasta. Koditon pappa taitaa olla. Plus toi sen toinen jalka kaipais amputaatiota, meinaa oksennus lentää kun sen näkee :(

      Lainaa

    36. Tulos: +25 (41 ääntä)
      Iäkäs herra ja vielä pyörätuolissa ei tarkota sitä, etteikö se vois olla täys idiootti juoppo josta ei oo ku haittaa jokaselle, itekki sellasen tiedän, käy vaan kauppakeskuksen käytäville laskemassa alleen ja ryyppää päivät pitkät, tiedän myös nuoren herran pyörätuolissa joka jaksaa käydä kuntoutuksessa reippaasti menee tuoleineen liukuportailla ylös, sen verran kondiksessa se kaveri... Että jos ei nappaa tollaseen koskea, ni en kato pahalla, toki vois vaikka poliisit soittaa paikalle tarkastaa tilanteen.

      Lainaa

    37. Tulos: +5 (19 ääntä)
      jaskillo: Olenko ainoa joka näkee verilammikon ensimmäisessä kuvassa olevan miehen pään alla?
      oot, koska se on joku musta ehkä paita? muttei jokatapauksessa oo mustaa verta. tai viimestään siinä vaiheessa huolestusin.

      Lainaa

    38. Tulos: +15 (21 ääntä)
      Ei vaan voi käsittää miten yllättävänkin suuri määrä ihmisiä saa elämänsä tohon jamaan :/ surullista

      Lainaa

    39. Pallosalama 10.9.2013 20:03
      Tulos: -1 (27 ääntä)
      Tässä ainakin huomaa sen kuinka on ihan ensimmäisenä pakko ottaa kuva ja lisätä se facebookkiin ja (ehkä) sen jälkeen vasta kysyy tarvitseeko apua.

      Lainaa

    40. Tulos: +43 (47 ääntä)
      Ammattimies sammuu aina kylkiasentoon!

      Lainaa

    41. Tulos: +23 (31 ääntä)
      Jarkko: Jotenkin näyttää samalta mieheltä joka rullaa eessuntaas turun torilla ja kerjää rahaa. Dyykkaa myös kaikki roskikset. Kerran kun odotin bussia näin kun se hörppäs roskiksen päällä olleesta oluttölkistä viimeiset tipat.. Ei sitten ees tulis mieleen ittellä, siellähän voi olla vaikka tupakat tumpattu..
      No ei todellakaan, jonkun roskisoluen viimeiset tipat, oksettaa ajatuskin. Silti jotkut täällä tuntuvat olevan sitä mieltä että mies on laiskuri joka huvikseen vetää tähän tyyliin, eikä aivan helvetin ilmeisesti mieleltään sairas ja pahasti apua vailla. Kuka muka ottaisi roskisolutta ja nukkuisi rappukäytävässä, sensijaan että nukkuu omassa sängyssään puhtaissa lakanoissa (vaikka sitten pitääkin herätä töihin aikaisin) jos jotain vaihtoehtoja olisi?

      Lainaa

    42. Tulos: +22 (34 ääntä)
      No voi sun. Kyllä on iso osa täällä jotka jo tuon pelkän päivityksen perusteella on täysin sitä mieltä, että Marina EI TAATUSTI ole auttanut kyseistä miestä ja siksi on hyvä vähän tyttöä haukkuakin. Mitkä ennakkoasenteet? -.-

      Lainaa

    43. Tulos: +6 (8 ääntä)
      Olee: Juu on tuo pulsu todella tuttu näky Turussa. Muutama tuttu häätänyt sen omasta rappukäytävästä pois nukkumasta, tai muuten kuleksimasta. Koditon pappa taitaa olla. Plus toi sen toinen jalka kaipais amputaatiota, meinaa oksennus lentää kun sen näkee
      Mikä sen jalssa on ? :O

      Lainaa

    44. just in case 11.9.2013 15:32
      Tulos: +42 (46 ääntä)
      alkoholismi kun on 99% itseaiheutettua ja täten oma vika.
      Alkoholismi on mielenterveydellinen sairaus. Kukaan ei ala juomaan sitä viinaa tavoitteenaan tulla alkoholistiksi. Oman ongelman tunnistaminen ja tiedostaminen ja sitä kautta avun vastaanottaminen ovatkin sitten omalla vastuulla. Tällöin voidaan jopa vetää se "oma vika"-kortti esille, mutta se onkin eri juttu se. Terveisin Minnesota-hoidon käyneen alkoholistin omainen. (PS: Zalando.... 5/5)

      Lainaa

    45. Tulos: -7 (11 ääntä)
      Oonko ainoa jonka mielestä ekan kuvan miehen pään alla on verilammikko?

      Lainaa

    46. Tulos: +21 (27 ääntä)
      Legitti: Oonko ainoa jonka mielestä ekan kuvan miehen pään alla on verilammikko?
      No ei ihan varmasti ole.. Ei varmaan ihan tällainen reaktio silloin kuvan laittajalla olisi? Taitaapi pappa olla vain tullut nukkumaan tuonne rappuun. Ja heti kaikki ölisee, että voi kun on ollut tyhmä ja ilkeä tyttö kun ei ole heti mennyt auttamaan ja tarjoamaan lääkkeitä ja uliuliuli. Joojoo tietenkin pitää auttaa, jos oikeasti näyttää siltä, että on hätä. Mutta tapauskohtaisestihan sitä pitää aina katsoa, ja eihän kukaan tiedä josko jutun tyyppi ONKIN auttanut (katsomalla että hengittää, yrittää puhua ja herätellä, soittamalla hätäkeskukseen) Ja ei se oli kovin kiva jos useinkin löytää jonkun nukkumasta ovensa edestä ja alkaa olla tuttu näky. Joka kertako silloin ambulanssi pitää varmuuden vuoksi soittaa? Itse kerran törmäsin rappukäytävässä korisevaan ja kuorsaavaan juoppoon, jonka pään alla tosiaankin oli verilammikko. Soitettiin ambulanssi ja yritettiin herätellä. Ei onneksi kuolemanvaarassa ollut, oli torkahtanut ja lyönyt samalla päänsä, mutta jatkoi uniaan.

      Lainaa

    47. Tulos: +19 (27 ääntä)
      Kerran talvella kun käpöttelin kioskille, makasi jalkakäytävällä paikallinen juoppo. Tyynynä oli joku jäämöhkäle... Kysäisin kuitenkin onks kaikki ok? (no ei tietenkään ole). Sen verran heräsi että pystyi vastaaman "haista vittu". Toivotin hyvät unet ja jatkoin matkaa. Toinen oli myös talvella, joku vanhempi mies oli ottanut muutamat liikaa. Olin iltalenkillä pimeän aikaan, ja pappa makasi hangessa. Eihän se pysynyt ees pystyssä, pystyi kuitenkin kertomaan että asuu tuossa lähellä niin talutin sen kotiinsa, löysin avaimet sen taskusta niin pääsi edes rappukäytävään pois pakkasesta. Nimi ei selvinnyt, niin en saanut kämppäänsä, enkä alkanut soittamaan jokaista ovikelloa siihen aikaan, jos joku tietäisi kuka on. Tuo ensin mainitsemani spurgu joi muuten itsensä hengiltä myöhemmin.

      Lainaa

    48. Tulos: +18 (28 ääntä)
      En oo yleisesti mikään viinanhajusten pultsarien ylin ystävä, mutta en kyllä silti lähtis tuomitsemaan heistäkään ketään, varsinkaan kun en heidän elämästään muuten mitään tiedä. Kuten joku jo sanoikin, alkoholismi harvoin on kenenkään tahallaan aiheutettu ongelma. Jos nyt itse lähtisin pidemmälle ajattelemaan, että kaikki millä on ollut elämässä merkitystä, olisivat kadonneet ja omaa elämää ei myöskään olisi sanottomasti jäljellä, vaikka jonkin sairauden varjostamana. Ja jos ainoa keino unohtaa kaikki hetkeksi olisi alkoholi, uskoisin itsekin ottavani silloin sen lohdun vastaan Meitä on tietenkin moneen junaan, mutta vaikea uskoa että nuo ovat ehdointahdoin tuollaiseen elämään lähteneet pyrkimään.

      Lainaa

    49. Tulos: -4 (24 ääntä)
      mulle tuli paha mieli ekasta kuvasta. Ei s** mitä porukkaa!!! (tarkotan kuvan jakajaa)

      Lainaa

    50. Tulos: +4 (32 ääntä)
      itse asun sellaisella asuinalueella, jossa vastaavanlaisiin ukkoihin törmää vähän väliä. Olen ehkä kyyninen, mutta miulle on kyllä ihan sama ovatko itse valinneet nykyistä tilaansa vai ei, juoppo mikä juoppo. Olen löytänyt itsekin joskus sammuneen juopon oveni edestä. Tönin kaverin pois ja soitin poliisin. En jaksa itkeä juoppojen kurjaa tilaa, soitan vaan virkavallan hoitamaan ne pois häiritsemästä.

      Lainaa

    51. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Hirnuin tuolle Zalandojutulle vaikka kuinka kauan. En ymmärrä, olen varmaan väsynyt tai sitten tuo oli mun huumorintajun mielestä oikeasti niin hyvä juttu. Taidan hihitellä sille vielä nukkumaan mennessäkin.

      Lainaa

    52. Tulos: +8 (12 ääntä)
      Marinalle tiedoksi, että eikun soittoa polliisille keräämään herra pois. Senkun sanoo 112:een, että Laine se makailee pyörätuoleineen, niin tietävät kyllä herran ja kohdeosoitteen...

      Lainaa

    53. että tämmöstä 12.9.2013 16:36
      Tulos: +20 (28 ääntä)
      Ihan vaan teille tiedoksi, että oli kuin pultsari tai ei, nii teillä on velvollisuus kysyä onko kaikki ok. Tarkoitan teitä mm. pinkki ja wesa. Jos mä nään tollasia välinpitämättömiä paskoja ni ilmotan teistä ihan varmasti eteenpäin koska suomessa voidaan nostaa syyte heitteillejätöstä.

      Lainaa

    54. Tulos: -8 (12 ääntä)
      Ei toi zalando "yläfemma" juttu oo kovin omasta päästä keksitty huoh mitä paskaa

      Lainaa

    55. Tulos: +8 (10 ääntä)
      Eevi: IKINÄ ei voi varmaksi tietää, että onko ihminen sammunut liian alkoholin nauttimisen seurauksena vai onko saanut vaikka sairaskohtauksen. Ja vaikka olisi sammunut, voi kyseinen henkilö tukehtua vaikka oksennukseensa jos kukaan ei vaivaudu auttamaan. Jokaisella ihmisellä on velvollisuus auttaa – ei tarvitse välttämättä mennä edes koskemaan, mutta ei jumalauta ole niin vaikea asia soittaa sinne hätänumeroon ja pyytää ammattilaista tsekkaamaan tilanne ja tarvittaessa korjaamaan talteen.
      Veikkaisin että hajusta kyllä tunnistaa jos on alkoholista kyse, ja asento puolestaan kertoo ettei luultavasti oksennukseen tukehtuisi vaikka sitä tulisikin... Tosin joo, eipä sitä ihmistä pidä ihan huomiotta jättää... Itse soittaisin ambulanssin hakeen pois.

      Lainaa

    56. Tulos: 0 (2 ääntä)
      Aivan mahtava tuo zalando-"moka"...! :DDDd

      Lainaa

    57. Tulos: -6 (36 ääntä)
      Siis mitä helvettiä? Täällä haukutaan ihmisiä, jotka ei jaksa/viitsi holhota jotain spurgua. Sori nyt vaan, mutta jos joku ryhtyy spurguksi niin siinähän ryhtyy, mutta ei tarvitse sitten mennä muiden rappukäytäviin makaamaan kusen/paskan/oksennuksn/viinan/kaikkien edelle mainittujen hajuisena ja häiritsemään spuge-elämäntyylillään tavallisia ihmisiä. Mä en kyllä jaksa ymmärtää jotain alkoholistien velttoilua ja niiden päänsilittelyä. Oikeasti, Suomessa ei kukaan joudu asunnottomaksi ilman omaa myötävaikutustaan. Kuka tahansa voi lukea vaikka lääkäriksi ja nostaa kolmikymppisenä seitsemän tonnin kuukausipalkkaa, mahdollisuudet tähän ovat ihan jokaisella, jolla riittää istumalihaksia ja kärsivällisyyttä. Mutta sitten kun ei vaan voi suunnitella seuraavaa perjantaita pidemmälle, tai ylipäätään ajatella tekojensa seurauksia. Pitikö juoda liikaa sitä viinaa? Pitikö ottaa pikavippejä? Pitikö jättää ne koulut kesken? Tekosyitähän on lukemattomia. Ei se töihin meno joka aamu ole niin vaikeaa. Myöskään elämä ilman riippuvaisuuksia ei ole vaikeaa. En jaksaa ymmärtää tuollaista saamattomuutta ja vielä vähemmän jaksan ymmärtää ihmisiä, joiden mielestä on jotenkin "muiden vika" (=ei oma syy), jos tuohon jamaan ajautuu. Ja että pitäisi vielä olla paapomassa. Just joo. P.S: Viimeksi eilen lähi-Salen edesäs pultsari haistatteli perään, kun ei ollut heittää yhtä röökiä (en polta). Olisi pitänyt sanoa, että jos on juonut itsensä kadulle, niin kantsis ehkä lopettaa polttaminen.

      Lainaa

    58. Tulos: +4 (4 ääntä)
      Minä juon nyt Gambinaa*

      Lainaa

    59. Tulos: +20 (30 ääntä)
      Kyyninen: Kuka tahansa voi lukea vaikka lääkäriksi ja nostaa kolmikymppisenä seitsemän tonnin kuukausipalkkaa, mahdollisuudet tähän ovat ihan jokaisella, jolla riittää istumalihaksia ja kärsivällisyyttä. Mutta sitten kun ei vaan voi suunnitella seuraavaa perjantaita pidemmälle, tai ylipäätään ajatella tekojensa seurauksia. Pitikö juoda liikaa sitä viinaa? Pitikö ottaa pikavippejä? Pitikö jättää ne koulut kesken? Tekosyitähän on lukemattomia. Ei se töihin meno joka aamu ole niin vaikeaa. Myöskään elämä ilman riippuvaisuuksia ei ole vaikeaa.
      Ihmettelen millä alalla menestyt kun omaksut vankkoja mielipiteitä tietämättä tutkimuksesta yhtään mitään =>. (Kokoomusnuori?) -Tiedetään että ihmiset jotka syntyvät akateemisiin koteihin menestyvät opinnoissaan paremmin. Tiedetään että kaikilla ei kertakaikkiaan riitä päätä esim. juuri lääketieteen opintoihin (ja se ei tarkoita että olisi välttämättä "tyhmä", vain että lahjat ovat muilla alueilla). Tiedetään että onnistumisen kokemukset rohkaisevat yrittämään kovemmin ja epäonnistumiset lamauttavat. Kaikki sotkevat joskus asiansa (jollet ole vielä koskaan epäonnistunut niin venailehan vain, niin tulee käymään) -ihmiset joilla on vahvat sosiaaliset turvaverkot ja vahva itsetunto keräilevät ja pärjäävät taas. Ihmiset joilla ei ole, päätyvät oksentamaan jonkun rappukäytävään -joka varmaan onkin niin hiton hauskaa? Itse ainakin tiedän että menestyn aika hyvin koska olosuhteet tukevat sitä -kun on mahdollisuus menestyä annettu niin tottakai sen eteen tekee mielellään töitä. Toisinkin olisi voinut käydä.

      Lainaa

    60. Tulos: -18 (34 ääntä)
      Sannni: Ihmettelen millä alalla menestyt kun omaksut vankkoja mielipiteitä tietämättä tutkimuksesta yhtään mitään =>. (Kokoomusnuori?) -Tiedetään että ihmiset jotka syntyvät akateemisiin koteihin menestyvät opinnoissaan paremmin. Tiedetään että kaikilla ei kertakaikkiaan riitä päätä esim. juuri lääketieteen opintoihin (ja se ei tarkoita että olisi välttämättä “tyhmä”, vain että lahjat ovat muilla alueilla). Tiedetään että onnistumisen kokemukset rohkaisevat yrittämään kovemmin ja epäonnistumiset lamauttavat. Kaikki sotkevat joskus asiansa (jollet ole vielä koskaan epäonnistunut niin venailehan vain, niin tulee käymään) -ihmiset joilla on vahvat sosiaaliset turvaverkot ja vahva itsetunto keräilevät ja pärjäävät taas. Ihmiset joilla ei ole, päätyvät oksentamaan jonkun rappukäytävään -joka varmaan onkin niin hiton hauskaa? Itse ainakin tiedän että menestyn aika hyvin koska olosuhteet tukevat sitä -kun on mahdollisuus menestyä annettu niin tottakai sen eteen tekee mielellään töitä. Toisinkin olisi voinut käydä.
      Onneksi olkoon, olet juuri voittanut Päivän Stereotypisin Suomalainen" -palkinnon! Nyt äkkiä kaikki kynttilät vakan alle ja onnea kätkemään. Hei onnea vaan sulle siitä, että odottelet mun epäonnistumista - muiden epäonnistumisen venaaminen ja siitä iloitseminen onkin yksi kansamme mielipuuhista. Siinähän venaat mun epäonnistumista, tosin kun kerta epäonnistumisia niin rakastat niin kannattaa mennä bongailemaan niitä mielummin esim. johonkin lähiöbaariin tai jonnekin tukiasuntolaan, niin pääset todennäköisemmin niitä näkemään. Voi tulla tylsää mun työpaikan edessä seisoskella. Ja jos kävisi niin, ettei sitä työpaikkaa olisikaan enää joku päivä, niin en kyllä suuntaisi Alkoon vaan esim. oikotie.com/työpaikat, kun niille epäonnistumisillekin voi katsos ITSE tehdä jotain ja yrittää minimoida vahinkoja! P.S: Pointsit vielä siitä, että onnistuit jotenkin vetämään Kokoomusnuoret tähän, vaikkakin ko. nuorisojärjestyksen merkitys jäikin kommentissasi täysin irralliseksi ja päälleliimatuksi.

      Lainaa

    61. Tulos: +3 (11 ääntä)
      Wääk: Meinaatko, että pyörätuolissa saa istua vain sellaiset ihmiset, jotka ei voi ottaa askeltakaan? Esimerkiksi jos on niin jäätävä reumatismi, että itkee kymmenen metrin kävelemisen jälkeen ja kilometrin päästä oksentaa kivusta, niin silti on käveltävä, koska pyörätuolissa saa istua vain halvaantuneet? Tai jos siihen pyörätuoliin istahtaa niin siihen on ruuvattava perseensä kiinni, vaikka pystyisikin ne kolme askelta ottamaan?
      Sit hiukan taas valoja päälle kun kirjottelee täällä.:D No olisikin se kolme askelta, mutta kun tää jätkä kävelee aivan normaalisti. Sillä on vaan jalka paketissa, ja kuten huomaat, sen niskatkin tuettu tolla ihmesysteemillä = Toisin sanoen kännissä rymynnyt ittensä ihan muussiksi. Tää tyyppi ilahduttaa kanssamatkustajiaan tällä ihanalla olemuksellaan busseissa haisemalla kuin sika, ja usein se kaljakassi on messissä - täynnä joko tyhjiä tai täysiä, joten siitä voi ain päätellä mistä ollaan tulossa ja minne menossa.

      Lainaa

    62. Tulos: -9 (21 ääntä)
      zizi: Kuten joku jo sanoikin, alkoholismi harvoin on kenenkään tahallaan aiheutettu ongelma. Jos nyt itse lähtisin pidemmälle ajattelemaan, että kaikki millä on ollut elämässä merkitystä, olisivat kadonneet ja omaa elämää ei myöskään olisi sanottomasti jäljellä, vaikka jonkin sairauden varjostamana. Ja jos ainoa keino unohtaa kaikki hetkeksi olisi alkoholi, uskoisin itsekin ottavani silloin sen lohdun vastaan Meitä on tietenkin moneen junaan, mutta vaikea uskoa että nuo ovat ehdointahdoin tuollaiseen elämään lähteneet pyrkimään.
      Enpä oo hetkeen lukenut suurempaa paskaa. :D Kuka muukaan sen viinan kaataa kurkusta alas kuin ihminen itse? :p Ei kukaan pakota ryyppäämään ja pistämään ranttaliksi ehdoin tahdoin, ja jos elämä sontii taivaalta niskaan, ota pari askelta toiseen kohtaan ja katso miten sonta tippuu viereen. Mitä hienoimpia tekosyitä juoda viinaa, sen paremmin maistuu sotkea omat konseptit.

      Lainaa

    63. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Ok: Mikä sen jalssa on ? :O
      Diabeteksen aiheuttamaa neuropatiaa, vanhoja paleltumavammoja tai muuten vaan nilkka menny kännissä örveltäessä paskaks. Rullaili eilen taas keskustassa ja dyykkas roskiksia. Oli ainakin villasukka nyt tuon yhden jalan päällä.

      Lainaa

    64. Tulos: +14 (18 ääntä)
      Vai ei suomessa voi joutua kodittomaksi, ilman ''omaa myötävaikutustaan'' Otahan asioista taas selvää, ennen kun alat omiasi höpisemään o.O

      Lainaa

    65. Tulos: -2 (8 ääntä)
      panda: Ei vaan voi käsittää miten yllättävänkin suuri määrä ihmisiä saa elämänsä tohon jamaan surullista
      siihen on monia syitä. esim:jos sulla ei ole kotia ja on talvi,silloin viina lämmittää. Jos Oisit lukenut seitsemän päivää muutama viikko sitten löytäisit että opiskelija joka ei pystynyt maksamaan laskuaan muistaa että kun hän istui penkillä talvella tuli takaa mies joka ojensi viinapullon ja sanoi:Otapa lämmikettää. viesti oli selvä: juo tai kuole.

      Lainaa

    66. Korvaamaton kookos 1.11.2020 4:23
      Tulos: +2 (4 ääntä)
      Vanha moka jo.. mutta kyllä on ihmiset julmia toiselle ihmiselle mitä näitä kommentteja lukee. Alkoholismi on sairaus, toiset on herkempiä riippuvuuksille kuin toiset. Yritetään pitää toisistamme huolta, ei täällä aivan yksin pärjää kukaan. Itsekin työssä kohtaan näitä "rantojen miehiä", aina mietin että mikä on ollut heillä se elämän kohta missä lähti alamäkeen ja kovaa.. toisilla se on ero, konkurssi, työttömyys, sairaus.. Joillakin menee vaan kaikki pieleen eikä kukaan ole auttamassa. Sitä ei aina itse älyä että nuorenakin sairaskohtaus voi viettää elämän alamäkeen. Ei pääse töihin kun ei ole diagnoosia, ei pääse eläkkeelle samasta syystä. Tunnen tämmöisen tyypin, varastaa ruokansa jos muualta ei saa. Siinä ei paljon omat tahtotilat auta.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: rappu, kuva, Zalando, vaatteet, lappu, viesti, alkoholi, juoda, ryypätä