Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Huippukokki haussa, osa 15

Maailman rumin makkara.
Huippukokki haussa, osa 15

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 45 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +555 (571 ääntä)
      Vilman ja Lindan pitäis mennä Rakkaudella Katettu tai Viiden tähden illallinen ohjelmaan, ois vierailijat ihmeissään. Mutta noi uunimakkarat, millä järjellä??

      Lainaa

    2. Tulos: +659 (677 ääntä)
      Noi uunimakkarat näyttää aivan porsaansikiöiltä jotka on kietoutunut toisiinsa O_o

      Lainaa

    3. Tulos: +159 (179 ääntä)
      Haluaisin maistaa tuota ekaa varmasti makuelämys

      Lainaa

    4. Tulos: +282 (304 ääntä)
      Ei helvetti, ja minä kun luulin olevani surkea kokki.

      Lainaa

    5. Tulos: +279 (291 ääntä)
      Pakastevihannesmuusi ja mansikkahillo kuulostaa mielenkiintoiselta

      Lainaa

    6. Tulos: -27 (81 ääntä)
      Nomparelli!!!!

      Lainaa

    7. Tulos: +176 (184 ääntä)
      Joskus loppukuusta voi opiskelijabudjetilla tosiaan olla tarvetta mielikuvitukselle, mutta itse en ainakaan ole vielä näin luoviin ratkaisuihin päätyny - vaikka mansikkahilloa jääkaapissa onkin. :D

      Lainaa

    8. Tulos: +154 (162 ääntä)
      Herranjestas noi makkarat, onko ne laitettu kuorettomina uuniin vai miten tuollaista jälkeä on saatu aikaan?! Ja mun kun piti alkaa tässä syömään aamupalaa... :D

      Lainaa

    9. Tulos: +218 (258 ääntä)
      Siis mimmit on tunkenu maksamakkaraa uunii? Vaimomatskua!

      Lainaa

    10. Tulos: +67 (67 ääntä)
      Pakastevihannesmuusi vois oikein maustettuna ja kypsennettynä olla varmasti hyvääkii. Ja maustamiseen se mansikkahillo tuskin on se paras vaihtoehto. :D

      Lainaa

    11. Tulos: +76 (80 ääntä)
      moi: Haluaisin maistaa tuota ekaa varmasti makuelämys
      En kiellä etteikö olisi elämys, mutta henkilökohtaisesti en kyllä haluaisi maistaa.

      Lainaa

    12. Tulos: +116 (118 ääntä)
      Nyt joku salapoliisi tänne kertomaan lisää noista makkaroista!

      Lainaa

    13. musta_lammas 8.8.2013 10:44
      Tulos: -220 (252 ääntä)
      Mulle tuli noista Vilman kuvista mieleen, että hänellä taitaa olla syömishäiriö. Anoreksia varmaan. Eihän kukaan normaalisti muussais pakastevihanneksia ruuakseen tai söis pelkkää pitsapohjaa, mut syömishäiriöidet varmaan vois tehdäkin niin. (ei oo paljoo kaloreita jne.)

      Lainaa

    14. Tulos: +178 (188 ääntä)
      musta_lammas: Mulle tuli noista Vilman kuvista mieleen, että hänellä taitaa olla syömishäiriö. Anoreksia varmaan. Eihän kukaan normaalisti muussais pakastevihanneksia ruuakseen tai söis pelkkää pitsapohjaa, mut syömishäiriöidet varmaan vois tehdäkin niin. (ei oo paljoo kaloreita jne.)
      Ei kukaan anorektikko söisi tuollaista ja varsinkaan julkaisisi siitä kuvia. Ahmimishäiriöiselle tai bulimikolle saattaisi maistua mutta tuskin tässä nyt oikeasti on siitä kysymys. Ja onhan pitsapohjassa ja mansikkahillossa kaloreita, ja vielä tyhjiä sellaisia. Nyt järki käteen ennenkuin postailet tuollaista.

      Lainaa

    15. Tulos: +156 (158 ääntä)
      musta_lammas: Mulle tuli noista Vilman kuvista mieleen, että hänellä taitaa olla syömishäiriö. Anoreksia varmaan. Eihän kukaan normaalisti muussais pakastevihanneksia ruuakseen tai söis pelkkää pitsapohjaa, mut syömishäiriöidet varmaan vois tehdäkin niin. (ei oo paljoo kaloreita jne.)
      Eih... Se on näitä, jotka ei saa aikaseks mennä kauppaan (kuten tuolla vähän niin kuin lukeekin) ja sit illalla kolutaan kaappeja etsien epätoivoisena jotain syötävää. Ja (kuten itse totesi) mansikkahilloa löytyy aina ja sen avulla saa ällöttävät sapuskansa alas.

      Lainaa

    16. Tulos: +47 (63 ääntä)
      Tulevaisuuden toivot hakenu kaupasta 4 maksamakkara pötkilöä ja nakannu uuniin, tottakai juustolla kuorrutettuna. Omnom!

      Lainaa

    17. Tulos: -75 (99 ääntä)
      Siis uunimakkarahan tehdään lenkkimakkarasta (HK:n Sininen yms.) Ei sitä mistään grillimakkarasta voi tehdä! Niinkuin näkyy.

      Lainaa

    18. Tulos: +87 (87 ääntä)
      Ei toi mun mielestä maksamakkaralta näytä. Maksamakkara menee velliksi lämmittäessä. En tiedä mitä on mut näyttää marsipaanilta. Niitähän myydään makkarapötkön näköisessä kuoressa. Tosin marsipaanikin taitaa käyttäytyy hiukan oudosti uunissa :D

      Lainaa

    19. Tulos: +3 (57 ääntä)
      Makkarat on ihan normaalin näköisiä. Itsellekin tullut tuollaisia ja ties mitä muita venkuloita aina silloin jos olen unohtanut tehdä tarpeeksi viiltoja makkaraan. Yksi suora viilto pitkin makkaraa ei riitä, sillon tulee useimmiten just tollasia. Pitää olla poikittaisia viiltoja useampi ja niihin ne juustot yms niin pysyy makkara makkaran näköisenä :D Näin ainakin itse olen kokemuksen kautta oppinut.

      Lainaa

    20. cornflakes 8.8.2013 12:55
      Tulos: +107 (117 ääntä)
      Tytöt on tainnu väsätä uunimakkaransa muovailuvahasta.

      Lainaa

    21. Paistopaisti 8.8.2013 13:36
      Tulos: +79 (117 ääntä)
      koikoi: Siis uunimakkarahan tehdään lenkkimakkarasta (HK:n Sininen yms.) Ei sitä mistään grillimakkarasta voi tehdä! Niinkuin näkyy.
      Siinä kans yks ammattikokki... Ei voi grillimakkaraa tehdä uunissa? Voi hyvää päivää. Kuvassa on maksamakkaraa, joka ei tosiaankaan ole paras vaihtoehto uunimakkaraksi.

      Lainaa

    22. Ruskeemustaruskee 8.8.2013 14:21
      Tulos: +47 (57 ääntä)
      Hei kyllä toi makkara on ihan jotain peruslenkkimakkaraa, grillimakkaraa tai jotain. Ne on vaan kuorittu ja sitten "räjähtäny" lämmön vaikutuksesta, vähän ku prinssinakit tekee u know. :D

      Lainaa

    23. Tulos: +49 (53 ääntä)
      En usko, että on maksista - ei kai KUKAAN voi tosissaan ostaa neljää maksamakkaraa ja laittaa niitä uuniin?! Luulisi tajuavan niiden pehmeydestä, ettei ole normi makkaraa...

      Lainaa

    24. Tulos: +38 (46 ääntä)
      tuskinpa kyseessä on maksamakkara kuitenkaan.. kyllä ihan normi lenkkikin tuollaiseksi levähtää, jos tarpeeksi kauan on uunissa.

      Lainaa

    25. Eero Tikka 8.8.2013 15:31
      Tulos: -22 (30 ääntä)
      ammi: tuskinpa kyseessä on maksamakkara kuitenkaan..kyllä ihan normi lenkkikin tuollaiseksi levähtää, jos tarpeeksi kauan on uunissa.
      Kyllä sen väristä, koosta ja koostumuksesta näkee mitä se on.

      Lainaa

    26. Tulos: +25 (25 ääntä)
      Mitä noille makkaroille on käyny? en oo koskaan tykänny uunimakkarasta erityisemmin, mut nyt kauhistuttaa vielä enemmän noi nähtyäni :O

      Lainaa

    27. Tulos: +50 (50 ääntä)
      Siskonuunimakkaraa..

      Lainaa

    28. Tulos: +33 (35 ääntä)
      Kuvassa muuten ei ole maksamakkaraa, vaan selkeästi siskonmakkaraa.

      Lainaa

    29. Tulos: +22 (24 ääntä)
      Ahh no mut toi pizza olis ainakin mennyt Japanissa kaupaksi - siellä tuli syötyä pizzaa, jossa oli mansikkahilloa ja juustoa täytteenä. Ei muuta. Nam.

      Lainaa

    30. Tulos: +19 (31 ääntä)
      Jep, varmaankin ihan normi teurasjätemakkaroita nuo ovat. Niille tuppaa juuri tuollainen räjähdys käymään, kuten joku jo mainitsikin, jos niihin ei älyä tehdä riittävästi/riittävän kokoisia viiltoja ennen kuumennusta :) Mutta hienot creampiet sai tytyt aikaan!

      Lainaa

    31. Tulos: -9 (13 ääntä)
      jotai muovailuvahaa toi vika, eww

      Lainaa

    32. Tulos: +32 (32 ääntä)
      Mie olisin syönyt sen pitsapohjan vaikka pelkilteen ennemmin, kuin laittanut hilloa ja sokeria. Hillossa on muutenkin tarpeeksi sokeria...

      Lainaa

    33. Tulos: +19 (27 ääntä)
      Todella kaksimieliseltä näyttäviä nuo uunimakkarat...

      Lainaa

    34. Tulos: +35 (39 ääntä)
      ninni: Ei kukaan anorektikko söisi tuollaista ja varsinkaan julkaisisi siitä kuvia. Ahmimishäiriöiselle tai bulimikolle saattaisi maistua mutta tuskin tässä nyt oikeasti on siitä kysymys. Ja onhan pitsapohjassa ja mansikkahillossa kaloreita, ja vielä tyhjiä sellaisia. Nyt järki käteen ennenkuin postailet tuollaista.
      Itse ahmimishäiriöstä kärsivänä en todellakaan koskisi noihin kokkauksiin, vaikka kuin nälkä olis. Ei ahmimishäiriöiset ja bulimikot sentään kaikkea eteensä tulevaa syö..

      Lainaa

    35. Tulos: +52 (52 ääntä)
      okei makkaroiden räjähdyksen vielä ymmärrän mutta kuin helvetissä niistä on saatu jotai PASTELLIN PINKKEJÄ??

      Lainaa

    36. Tulos: +7 (7 ääntä)
      Aksur: Noi uunimakkarat näyttää aivan porsaansikiöiltä jotka on kietoutunut toisiinsa O_o
      Ei se ulkonäkö, vaan maku!! :D

      Lainaa

    37. Tulos: 0 (16 ääntä)
      Pöö: Todella kaksimieliseltä näyttäviä nuo uunimakkarat…
      Samaa mietin itsekin - ei tullut kokkaaminen ensimmäisenä mieleen, eipä muut ole huomanneet :D

      Lainaa

    38. Tulos: +9 (11 ääntä)
      koikoi: Siis uunimakkarahan tehdään lenkkimakkarasta (HK:n Sininen yms.) Ei sitä mistään grillimakkarasta voi tehdä! Niinkuin näkyy.
      Itse olen usein tehnyt grillimakkarasta. Parempaa siitä mielestäni tulee, kuin jostain lenkkimössöstä. Tuon kuvan kaltaisia pinkkejä kasoja en tunnista minkään soritin makkaroiksi, edes räjähtäneiksi sellaisiksi. Tosin tuota kommenteissa toistettua maksamakkaraa en ole uunissa kokeillut.

      Lainaa

    39. Tulos: +16 (18 ääntä)
      Jostain pakastevihannesmössöstä voisi tulla ihan hyvää; lisäisi korppujauhoa ja munaa (öljyä vegaanille) ja laittaisi uunissa röstintapaiseksi, dippaisi chillikastikkeeseen vaikka? Ja pizzapohjahan nyt ei maistu miltään, kai sen voisi julistaa kurjaksi vohveliksi ja maustaa sen mukaan... Joo, olen opiskelija.

      Lainaa

    40. Tulos: +18 (18 ääntä)
      Makkarat voi olla mitä makkaraa vaan (vaihtoehdot esitetty aika kattavasti ylempänä), mutta kuinka helvetissä niistä on noin PINKKEJÄ saatu??! Ei oo sitten hetkeen ton väristä makkaraa vastaan tullut!

      Lainaa

    41. Tulos: +4 (6 ääntä)
      Mikäs helvetti tota makkaraa vaivaa? Ja miks ne pakastevihannekset piti muussata? Eiks sillä ois ollu vaikka ketsuppia edes jääkaapissa ton pizzapohjan paremmaksi kumppaniksi?

      Lainaa

    42. Tulos: -6 (12 ääntä)
      VILMA ON MUN TYTTÖYSTÄVÄ!

      Lainaa

    43. Tulos: 0 (0 ääntä)
      nuo makkarat näyttää ihan muovailuvahalta :D

      Lainaa

    44. Tulos: -3 (7 ääntä)
      noi makkarat näyttää aivan kuin joku mies ois kännispäissään muovaillut fleslightia...namnam :D

      Lainaa

    45. Tulos: +3 (5 ääntä)
      Noi uunimakkarathan on selkeästi kloonautumassa. Olis vaan paistanu vielä jonkun aikaa nii olis tullu tieteellinen läpimurto. :D

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: makkara, pitsa, pizza, kuva, hillo, mansikkahillo