Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Kirpputorin löytöjä, osa 43

Kirpputorilta voi löytää ihan mitä vain.
Kirpputorin löytöjä, osa 43

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 52 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. niin se vaan o 11.7.2013 2:39
      Tulos: +947 (965 ääntä)
      Siis kuka myy lattiakaivon ritilää? Hankkivat uuden ja myyvät vanhan pois, vai päättivättkö, että pärjäävät ilman?

      Lainaa

    2. Tulos: +437 (519 ääntä)
      Ei kukaan noin rumaa kelloa 30eurolla osta! Saati sitten 20 eurolla :D ehkä 2 eurolla enintään... Ja hmm olenkin jo pitkään toivonut käytettyä vessapaperitelinettä, laittakaivoritilää ja pistorasiaa :) Loisto tarjous!

      Lainaa

    3. Tulos: +510 (522 ääntä)
      Mirja repinyt asunnosta kaiken myytävän irti :D Ja mitä hittoa Maria! Käypä kurkkaamassa missä tahansa marketissa paljonko tuollainen kello maksaa uutena... ei taida ihan sitä kolmea - tai edes kahtakymppiä olla.... Ihmiset hei, nyt....

      Lainaa

    4. Tulos: +334 (352 ääntä)
      Kuka edes kehtaa laittaa noin likaisia asioita myyntiin?

      Lainaa

    5. Tulos: +188 (208 ääntä)
      niin se vaan o: Siis kuka myy lattiakaivon ritilää? Hankkivat uuden ja myyvät vanhan pois, vai päättivättkö, että pärjäävät ilman?
      erinomaista spekulointia :D :D :D

      Lainaa

    6. Tulos: -79 (135 ääntä)
      Nää taitaa olla töissä puhelinmyyjinä:D

      Lainaa

    7. Tulos: +238 (248 ääntä)
      en ihan oikeesti voi käsittää mitä ihmisillä pyörii päässä jotka laittelee noita vanhoja p#skojaan joilla eivät itsekään tee mitään myyntiin just jollain 30€ hinnalla...

      Lainaa

    8. Gambinaatti 11.7.2013 7:44
      Tulos: +181 (191 ääntä)
      Hah, miksei Mirja samantien myisi vaikkapa tuolin selkänojia tai ovenkahvoja :D

      Lainaa

    9. Tulos: +235 (249 ääntä)
      Kirpputorien idea on vähä muuttunu tässä vuosien aikana. Minun käsityksen mukkaan kirpputorilla myyvään vanhat, tarpeettomat tavarat pois, että saahaan ne kiertoon, vaan nykyään näyttää, että tarkotus on vaan saaha mahollisimman paljo rahhaa..

      Lainaa

    10. Tulos: +276 (286 ääntä)
      Kapusetä: en ihan oikeesti voi käsittää mitä ihmisillä pyörii päässä jotka laittelee noita vanhoja p#skojaan joilla eivät itsekään tee mitään myyntiin just jollain 30€ hinnalla…
      Kaikkein parasta on, kun sitä hintaa sitten selitellään sillä, että kyseisellä tuotteella on paljon tunnearvoa. Aivan kuin se tuotteen tunnearvo jotenkin siirtyisi uuteen omistajaa. Ja jos sillä on niin paljon tunnearvoa, niin miksi pitää edes myydä?

      Lainaa

    11. Tulos: +107 (115 ääntä)
      Siinä taitaa Mirjalla olla rahasta pulaa, kun pitää ihan tollasia kokoelmia eri puolilta taloa etsiä myyntiin.. :D

      Lainaa

    12. ex-puhelinmyyjä 11.7.2013 9:08
      Tulos: +67 (83 ääntä)
      Hello: Nää taitaa olla töissä puhelinmyyjinä:D
      Jos hintoihin viittaat, niin ainakin lehtiä myyvillä puhelinmyyjillä on parhaat mahdolliset hinnat. Edullisemmin saa vain henkilökohtaisina tarjouksina postina, jos on aiemmin tilannut jotakin lehteä. Miksi ihmeessä ottaa kuva pöydästä silloin, kun se on täynnä ruokaa (tavaraa)?!?

      Lainaa

    13. Tulos: -8 (48 ääntä)
      Nii mut eikös se ollu että se ei oo tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa :D

      Lainaa

    14. Tulos: +167 (175 ääntä)
      Vaadin sushit kaupan päälle

      Lainaa

    15. Tulos: +92 (104 ääntä)
      on mennyt vähän liian pitkälle tämä "vanhojen tavaroiden villitys" (myyjissä meinaan). Jengi ei tajua eroa esim. oikeasti hienon vaikkapa 70-luvun radion joka myydään kalliilla, ja jossain marketin 10 vuotta sitten ostetulla muovisella herätyskellolla!! antiikkia antiikkia!!

      Lainaa

    16. Tulos: +122 (128 ääntä)
      mims: Kirpputorien idea on vähä muuttunu tässä vuosien aikana. Minun käsityksen mukkaan kirpputorilla myyvään vanhat, tarpeettomat tavarat pois, että saahaan ne kiertoon, vaan nykyään näyttää, että tarkotus on vaan saaha mahollisimman paljo rahhaa..
      Ennen (vanhaan hyvään markka-aikaan) kirppishinnat olivat noin -90% tavaran alkuperäisestä ostohinnasta. Nykyään se on +90%. Kaikki yli vuoden vanhempi tavara on retroa, viisi vuotta vanhat antiikkia. Yli viiden vuoden ikäiset tavarat saavat retro- ja antiikkilisän päälle vielä tunnearvolisän. Toisaalta nykyään on yleistynyt tavaroiden trokaaminen. Sama emalipannu kiertää kolme eri kirppispöytää ja huuto.netin ennen kuin päätyy jonkun kotiin, joka osti sen ylihintaan siksi koska mummolassa oli samanlainen.

      Lainaa

    17. Tulos: +33 (39 ääntä)
      Repes pahasti vikalle. "No voimmää laskee sitä hintaa" "20 euroo" :-DD

      Lainaa

    18. Tulos: +16 (28 ääntä)
      Itsehän tykkään ostaa uushankintahinnaltaan kallista hyväkuntoista tavaraa netin kautta halvalla ( esim. autot, mp:t, veneet, isot huonekalut, punttisali vehkeet, puutarhakoneet, elektroniikka ). Pienempää roskaa en jaksa vaivautua hankkimaan netistä. Isoa romua jaksaa vielä myydäkkin pienellä voitolla netin kautta, mutta pienemmän romun myynti netissä on niin tuskaa etten jaksa siihen lähteä. Eräskin halpaa autohifiä ostamaan tullut juniori rupesi tinkaamaan hinnasta pois siksi että joutui ajamaan 60 km mopoautolla noutamaan tavarat ( olisi nyt maininnut että liikkuu mautolla niin olisin voinut tuoda tavarat autolla lähemmäksi ). Että ei halvan romun myynti oikeen kannata.

      Lainaa

    19. Tulos: +63 (67 ääntä)
      Kyllähän tuolta vähän joo yhtä tuolia näkyy, ja hiukan pöytää.. Ihan on hienot joo!

      Lainaa

    20. Tulos: -12 (32 ääntä)
      angst: Kyllähän tuolta vähän joo yhtä tuolia näkyy, ja hiukan pöytää.. Ihan on hienot joo!
      mistä näit pöytää? en nähny ees väriä.

      Lainaa

    21. Tulos: +30 (34 ääntä)
      mims: Kirpputorien idea on vähä muuttunu tässä vuosien aikana. Minun käsityksen mukkaan kirpputorilla myyvään vanhat, tarpeettomat tavarat pois, että saahaan ne kiertoon, vaan nykyään näyttää, että tarkotus on vaan saaha mahollisimman paljo rahhaa..
      Eikä ihmiset enää viitsi kirppareilla kierrellä, kun kaupasta saa uuden halvemmalla.

      Lainaa

    22. Tulos: -36 (46 ääntä)
      niin se vaan o: Siis kuka myy lattiakaivon ritilää? Hankkivat uuden ja myyvät vanhan pois, vai päättivättkö, että pärjäävät ilman?
      EIköhän tuo kumminkin ole väliaikane kansi mitä käytetään vain rakentamisen ajan.

      Lainaa

    23. Tulos: +25 (27 ääntä)
      samuli: on mennyt vähän liian pitkälle tämä “vanhojen tavaroiden villitys” (myyjissä meinaan). Jengi ei tajua eroa esim. oikeasti hienonvaikkapa 70-luvun radion joka myydään kalliilla, ja jossain marketin 10 vuotta sitten ostetulla muovisella herätyskellolla!! antiikkia antiikkia!!
      Toinen asia on, et rikkinäistä anttikkia myydään saman hintaan kuin ehjiä. Äiti kertoi kerran nähneensä monesti eräitä ruosteisia metallikulhoja myytävän samalla hintaa kuin ehjiä kulhoja. Sama juttu emalikattiloissa. 30> ja pohja ruosteessa/ kannesta tietoa.

      Lainaa

    24. Tulos: +2 (8 ääntä)
      HeliC: Mirja repinyt asunnosta kaiken myytävän irti Ja mitä hittoa Maria! Käypä kurkkaamassa missä tahansa marketissa paljonko tuollainen kello maksaa uutena… ei taida ihan sitä kolmea – tai edes kahtakymppiä olla…. Ihmiset hei, nyt….
      Tuskin tollasia on myyty enää 80-luvun jälkeen missään kaupassa ja silloin hintaan 20 markkaa

      Lainaa

    25. Tulos: +72 (74 ääntä)
      Mirjalla oli varmaan kylppäriremontti takana, ja vaihdettiin uuteen ja parempaan niin voi sit myydä vanhat. Olen ollut vastaanottamassa tavaraa, jotka annettiin kirppikselle hyväntekeväisyyden merkeissä. Siellä oli mainoskyniä, avaimenperiä ja matkamuistoroinaa, eipä menneet kaupaksi. Pahimmillaan ihmiset lahjoittivat vanhat käytetyt kalsarit tai pesusienen, jossa oli karvoja. "Toisen roska on toisen aarre" ei päde ihan kaikkiin tavaroihin..

      Lainaa

    26. Tulos: -3 (11 ääntä)
      Emmä kestä xD

      Lainaa

    27. Tulos: +49 (51 ääntä)
      Pöydästä en tiiä mutta hyvännäköistä sushia :)

      Lainaa

    28. Tulos: +36 (42 ääntä)
      Toi Mikon myynti-ilmoitus on jotenkin tosi symppis :D Harmi, että sushit oli noin pahasti tiellä...

      Lainaa

    29. Tulos: +3 (7 ääntä)
      Ootan sit huomenna jotain julkaasua

      Lainaa

    30. Tulos: +28 (44 ääntä)
      mauser: Kaikkein parasta on, kun sitä hintaa sitten selitellään sillä, että kyseisellä tuotteella on paljon tunnearvoa. Aivan kuin se tuotteen tunnearvo jotenkin siirtyisi uuteen omistajaa. Ja jos sillä on niin paljon tunnearvoa, niin miksi pitää edes myydä?
      Niin just. Ei varmaan kukaan maksais mun lattiakaivon ritilästä montaa euroa. Ite taas en sitä myisi mistään hinnasta tunnearvosyistä kun sen päällä Satu otti usein suihin.

      Lainaa

    31. Tulos: +47 (49 ääntä)
      Käytetty on aina käytetty, vaikka ite olis maksanut kuinka paljon uutena. Työkaveri myi nahkatakkiaan, jonka oli ostanut joskus 10 vuotta sitten ja uutena maksanut kolmisensataa. Oletti edelleen saavansa siitä sen kolmisensataa. Yksi työporukasta tarjosi viiskymppiä. Ei tullut kauppoja...

      Lainaa

    32. Tulos: +38 (40 ääntä)
      Varmaan tuo Mirja säästää ulkomaanmatkaan, niinkuin se yks joka myi käytettyä tussia..

      Lainaa

    33. duppaduuliks 12.7.2013 15:25
      Tulos: -4 (12 ääntä)
      Mulla on oikein Irlannista ostettu herätin. Kantillaan keikkuva neliö. Pitäskö pistää myyntiin! Ei ollu meinaan halpa sillonkaan.

      Lainaa

    34. Tulos: +34 (36 ääntä)
      Kirppareita on joka lähtöön -vanhaa tavaraa halvalla (esim opiskelijakämppääni haalin kaikki lasit ja lautaset, kipot ja kulhot varmaan viidellä eurolla yhteensä -halkinaisia olivat ja kuluneita mutta eipä väliä) mutta myös keräiltävää tavaraa (esim vanhat Aku Ankat ovat aivan poskettoman kalliita hyväkuntoisina. Siis vanhat, ei viiden vuoden takaiset). Mutta se miksi ihmiset yrittävät myydä roskia jää kyllä hiukan arvoitukseksi...Mitä seuraavaksi: tyhjä maitotölkki, hyvä tavaroiden säilytykseen, saat mukana loistavan askarteluidean miten siitä voi tehdä kukkamaljakon, 50 euroa?

      Lainaa

    35. Tulos: +20 (28 ääntä)
      niin se vaan o: Siis kuka myy lattiakaivon ritilää? Hankkivat uuden ja myyvät vanhan pois, vai päättivättkö, että pärjäävät ilman?
      Kuvittele, kun nuo myyvät kämppänsä. Siellä on soosit vetämättä pöntössä, likaiset astiat ja jätepussi löyhkäämässä keittiössä ja eteinen täynnä lapsenlapsen kakkavaippoja... Olen käynyt tällaisessa kohteessa asuntoesittelyssä. Koska jätteiden ja pas**n haju tuli vastaan jo ovella, tein U-käännöksen. Toisessa paikassa poikamies myi yksiötään ja koska kengät pitää riisua esittelyssä, sukat tarttuivat lattiaan kiinni. Aika äkkiä häivyin sieltäkin. Jos jotain kehtaa myydä, voisi edes pestä hammastahnansa ja muut eritteensä pois myyntikohteista ensin. Etenkin kun ikäkin on jo kypsä eikä vallan teini-idiootista ole kyse.

      Lainaa

    36. Tulos: +53 (57 ääntä)
      Timperi: EIköhän tuo kumminkin ole väliaikane kansi mitä käytetään vain rakentamisen ajan.
      Mikä vitun väliaikainen kansi???

      Lainaa

    37. Tulos: +8 (10 ääntä)
      mistä näit pöytää? en nähny ees väriä.
      Oikea alanurkka, maybe?

      Lainaa

    38. Sillälailla 14.7.2013 0:11
      Tulos: -16 (34 ääntä)
      minä: Kuka edes kehtaa laittaa noin likaisia asioita myyntiin?
      Asioita? Ehkä ennemmin tavaroita. Likaisia Asioita voisi olla uuden Sharon Stone-leffan nimi. Tai Likainen Tavara, ei sen puoleen.

      Lainaa

    39. Tulos: +12 (16 ääntä)
      Milloin feissarimokat muuten palailee normaaliin moka-aikatauluun?

      Lainaa

    40. yksi äiti vaan 15.7.2013 9:47
      Tulos: -15 (21 ääntä)
      ei se oo tyhmä joka pyytää 30 herätykellosta vaan se joka maksaa sen 30 euroa.

      Lainaa

    41. Tulos: +14 (14 ääntä)
      mitä noit kirppispalstoja tässä seurannu, nii tullu siihen tulokseen, et ne vois suoraan linkittää tänne :D millon joku vinkuu jonkun saakelin tuikkukipon sävyeroista tai sit et on ite ostanu eurolla jostain kirppikseltä vastaavan tuotteen halvemmalla. :D jaa miksikö oon kyseisissä ryhmissä? noh siks, ku saa hyvät naurut aina ;)

      Lainaa

    42. Tulos: +3 (5 ääntä)
      niin se vaan o: Siis kuka myy lattiakaivon ritilää? Hankkivat uuden ja myyvät vanhan pois, vai päättivättkö, että pärjäävät ilman?
      Tuo sininen mähmä lienee vedeneristysainetta, jota ei saa irti kuin rälläkällä. Siis miten höperö pitää olla, että yrittää myydä tuollaista jätettä? Ja miten tumpelo sivelee vedeneristysainetta lattiakaivon ympärille ritilän ollessa paikallaan ja vedeneristyskalvon loppuessa ennen viemäriputken suuta? Rakennusvirhe kosteassa tilassa, törkeä sellainen. Turha vedeneristää ollenkaan, kun jättää kaivon ympärille aukon, josta märkyys imeytyy lattiarakenteisiin.

      Lainaa

    43. Tulos: -8 (10 ääntä)
      Hullu se ei ole joka pyytää - vaan se joka maksaa.

      Lainaa

    44. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Menkääs kattoo http://paskatkirppisloydot.blogspot.fi/

      Lainaa

    45. Tulos: -18 (20 ääntä)
      mims: Kirpputorien idea on vähä muuttunu tässä vuosien aikana. Minun käsityksen mukkaan kirpputorilla myyvään vanhat, tarpeettomat tavarat pois, että saahaan ne kiertoon, vaan nykyään näyttää, että tarkotus on vaan saaha mahollisimman paljo rahhaa..
      Johtuu sossupummeista, jos sellasia ei olis, nii ei olis verotkaa nii korkeella ja kaikki olis halvempaa. Sossupummit imee valtion kassat kuiviin, jolloin verot ja bensan hinta nousee, ja me tavalliset työläiset kärsitään ja tarvitaan rahaa keinolla minä hyvänsä

      Lainaa

    46. Tulos: 0 (4 ääntä)
      Hmm..oiskohan tuo eka kuitenkin ihan läppä, eli testataan, saako kirpparilla myytyä mitä tahansa.

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (5 ääntä)
      poppop: Mikä vitun väliaikainen kansi???
      Rakennusaikana viemäreissä on väliaikaiset kannet/ritilät, ettei "oikeat" ritilät mee rikki tai paskaseks esim. laatoituksen aikana.

      Lainaa

    48. Tulos: 0 (0 ääntä)
      Tuommonen kello joka marketissa 3-5e. (:

      Lainaa

    49. Tulos: +3 (3 ääntä)
      Onko herätyskelloa myyvä Maria sama, joka kaupitteli roskista 20 eurolla? http://www.feissarimokat.com/2013/06/kirpputorin-loytoja-osa-40/

      Lainaa

    50. Addiktoitunut 30.10.2015 18:43
      Tulos: +2 (2 ääntä)
      Söin viimeksi sushia keskiviikkona. Nyt tuli nälkä. :( Arigato gozaimasu nyt vaan tästäkin.

      Lainaa

    51. Tulos: -1 (1 ääni)
      minä: Kuka edes kehtaa laittaa noin likaisia asioita myyntiin?
      Astioita?

      Lainaa

    52. Tulos: -2 (4 ääntä)
      Jaajozzi: Itsehän tykkään ostaa uushankintahinnaltaan kallista hyväkuntoista tavaraa netin kautta halvalla ( esim. autot, mp:t, veneet, isot huonekalut, punttisali vehkeet, puutarhakoneet, elektroniikka ). Pienempää roskaa en jaksa vaivautua hankkimaan netistä. Isoa romua jaksaa vielä myydäkkin pienellä [...]
      Sitten heräsit ja päästit kissan ulos?

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kirpputori, kirppis, kirppari, kuva, lattiakaivo, pöytä, herätyskello