Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Pähkinä purtavaksi

Söisitkö näitä pähkinöitä?
Pähkinä purtavaksi

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 49 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +1006 (1184 ääntä)
      Kuka helvetti imeskelee pähkinästä vain kuorrutteen ja jättää sitten esille kulhoon? Hyvä idea olisi syödä mielummin vaikka sipsiä tai sylkeä ne pähkinät roskikseen. Ei kaikilla järki päätä pakota.

      Lainaa

    2. Tulos: +183 (379 ääntä)
      ^Se pitää tehdä ihan sen takia, että pääsee retostelemaan asiasta Facebookissa.

      Lainaa

    3. Tulos: -187 (501 ääntä)
      Partaaaa: Kuka helvetti imeskelee pähkinästä vain kuorrutteen ja jättää sitten esille kulhoon? Hyvä idea olisi syödä mielummin vaikka sipsiä tai sylkeä ne pähkinät roskikseen. Ei kaikilla järki päätä pakota.
      Mäkin tykkään siitä kuorrutteesta ja ne pähkinät itessään maistuu ihan paskalta ni on kivempi syödä se kuorrute siitä päältä vaan. Ja ei kai sitä voi roskiksen äärellä koko ajan hengata kun on niitä syömässä ni on helpompi ottaa erillinen kippo niille pähkinöille, jotka myöhemmin sitten heittää roskiin. Tuskin laura on varta vasten noita imeskeltyjä pähkinöitä laittanu tarjolle. Tässä tuntuu se kaveri olla se tyhmä osapuoli, vai onko sokea ettei nähnyt kun laura sylki niitä pähkinöitä sinne?

      Lainaa

    4. Tulos: +418 (496 ääntä)
      jeeeeee: Tässä tuntuu se kaveri olla se tyhmä osapuoli, vai onko sokea ettei nähnyt kun laura sylki niitä pähkinöitä sinne?
      No tuskin se on siinä vieressä silloin ollutkaan kun Laura on tuota kuvottavaa ruokarituaaliaan harrastanut? Parempi kysymys onkin että miksi helvetissä Laura säilöö kulhossa noita puoliksi syötyjä pähkinöitään jos ei ole aikeissakaan syödä niitä? Löytyykö viereisistä kulhoista baananinkuoria, käyetyt teepussit kuukauden ajalta ja puoleksi syödyt paahtoleivät (vain kuoret imeskelty kun ei muuten tykkää siitä leivän mausta hyi yäk)?

      Lainaa

    5. Tulos: -182 (200 ääntä)
      Njeh: ↑Se pitää tehdä ihan sen takia, että pääsee retostelemaan asiasta Facebookissa.
      Syyllinen ei julkaisuut tätä naamakirjassa

      Lainaa

    6. Tulos: -48 (92 ääntä)
      En ymmärrä, miksi kukaan imeskelisi iskään kuorrutuksen pois ja heittäisi sitten pääosan pois. PS. Hieno "ei kommentteja" kuva täällä btw.

      Lainaa

    7. Tulos: +134 (158 ääntä)
      aika jumalaton pussilline pähkinöit jos tost on jo syöty suurin osa. :P

      Lainaa

    8. Tulos: +64 (110 ääntä)
      Tuohan se on mitä etevin jäynä :D

      Lainaa

    9. Sillälailla 25.4.2013 7:53
      Tulos: +60 (68 ääntä)
      Yhh.

      Lainaa

    10. Tulos: +62 (72 ääntä)
      Eric Cartman ja KFC

      Lainaa

    11. Tulos: +278 (284 ääntä)
      Ei kaveri huomannu mitään kuolasuutta niitä syödessään jos ne on vähän aikaa sitten sylkäisty suusta? Ihan hauska, mutta kuvastaapa hienosti taas tätä nykymaailmaa, kyseiselle kaverille ei kehdata sanoa mitään mutta monelle sadalle kaverille facebookiin tämän jakaminen ei tuota ongelmia.. Aika reilua myös.

      Lainaa

    12. Tulos: +69 (115 ääntä)
      jebukebu: No tuskin se on siinä vieressä silloin ollutkaan kun Laura on tuota kuvottavaa ruokarituaaliaan harrastanut? Parempi kysymys onkin että miksi helvetissä Laura säilöö kulhossa noita puoliksi syötyjä pähkinöitään jos ei ole aikeissakaan syödä niitä? Löytyykö viereisistä kulhoista baananinkuoria, käyetyt teepussit kuukauden ajalta ja puoleksi syödyt paahtoleivät (vain kuoret imeskelty kun ei muuten tykkää siitä leivän mausta hyi yäk)?
      Varmaan siksi, että sitten kun hän on saanut kaikki pähkinät syötyä, voipi hän viedä nuo pähkinät sitten kerralla roskiin, eikä niin, että käy jokaisen aina sylkäisemässä keittiössä, takaisin huoneeseen ja sitten taas sama juttu.

      Lainaa

    13. Tulos: -24 (52 ääntä)
      Mitä ihmettä? Yleensä täällä kyseenalaistetaan kaikki ja tällä kertaa menette näin helppoon... Miettikääs nyt koko postaus uudelleen, kuvaa myöten. Ei tämä ollut vitsi kaverille, vaan vitsi fb -kavereille.

      Lainaa

    14. Tulos: +48 (54 ääntä)
      Toivottavasti kaveri ei lue feissarimokia ;)

      Lainaa

    15. Tulos: +38 (80 ääntä)
      Sinänsä ymmärrän. Jaksaisitteko ite rampata roskiksella sylkemässä niitä jatkuvasti sinne? Näin ollen voi sitten heittää kaikki kerrallaan sinne roskikseen, kun pitää sellasta "sylkykuppia". Toisaalta on ihan järkevää tyhjentää se kuppi useammin...

      Lainaa

    16. Tulos: -92 (124 ääntä)
      jebukebu: No tuskin se on siinä vieressä silloin ollutkaan kun Laura on tuota kuvottavaa ruokarituaaliaan harrastanut? Parempi kysymys onkin että miksi helvetissä Laura säilöö kulhossa noita puoliksi syötyjä pähkinöitään jos ei ole aikeissakaan syödä niitä? Löytyykö viereisistä kulhoista baananinkuoria, käyetyt teepussit kuukauden ajalta ja puoleksi syödyt paahtoleivät (vain kuoret imeskelty kun ei muuten tykkää siitä leivän mausta hyi yäk)?
      Ööö mikä sun ongelma on? Ihan kun kaikista tarvii tykätäVARSINKAAN pähkinöistä niin mikä sua siin häiritsee? Tuskin sääkään mukulana söit kaikkee ja tuskin kukaan veti sulle tollasta paskaa. Just saying idiootti.

      Lainaa

    17. Tulos: +77 (99 ääntä)
      En usko. Miksi se muka ois kuvannut ne pähkinät, ja sen jälkeen on tämä ystävä ilmestynyt. Kuka nyt ruokiaan kuvaa. Ai niin, no nykyään melkein kaikki. No mut en usko silti.

      Lainaa

    18. Tulos: +87 (111 ääntä)
      Dents: Sinänsä ymmärrän. Jaksaisitteko ite rampata roskiksella sylkemässä niitä jatkuvasti sinne? Näin ollen voi sitten heittää kaikki kerrallaan sinne roskikseen, kun pitää sellasta “sylkykuppia”. Toisaalta on ihan järkevää tyhjentää se kuppi useammin…
      Mitä järkeä ostaa helvetin kalliita pähkinöitä, imeskellä vaan kuoret ja heittää itse pähkinät ROSKIIN? Kaatopaikathan ei muutenkaan oo täynnä käyttökelposta ruokaa... Ja minne katosi kriisi?

      Lainaa

    19. Tulos: +35 (49 ääntä)
      huoh: Ööö mikä sun ongelma on? Ihan kun kaikista tarvii tykätäVARSINKAAN pähkinöistä niin mikä sua siin häiritsee? Tuskin sääkään mukulana söit kaikkee ja tuskin kukaan veti sulle tollasta paskaa. Just saying idiootti.
      Kappas vaan, Laura tuli kommentoimaan!

      Lainaa

    20. Tulos: +1 (29 ääntä)
      Kusetusta! Ei kukaan oo noin tyhmä!

      Lainaa

    21. Tulos: -2 (72 ääntä)
      nanna: Mitä järkeä ostaa helvetin kalliita pähkinöitä, imeskellä vaan kuoret ja heittää itse pähkinät ROSKIIN? Kaatopaikathan ei muutenkaan oo täynnä käyttökelposta ruokaa… Ja minne katosi kriisi?
      Jos toisilla on varaa ni antaa tehdä. Harvemmin sitä chilipähkinöitä nälkään ostetaan muutenkaan ja vaikka kyseiset henkilöt jättäisi ne syömättä ja ostamatta, ei se ruoki yhteen sen enempää niitä nälkäisiä lapsia afrikassa. Jätteistä on ihan turha ees alkaa puhumaan, sillä nuo maatuu hyvin nopeaan eikä aiheuta kuormitusta. Ei siis sillä ettäkö ymmärtäisin tommosta pelkän kuoren imeskelyä, mutta jokainen taaplatkoon tyylillään.

      Lainaa

    22. Tulos: +119 (133 ääntä)
      Eli syö pähkinöitä ilman pähkinöitä ja imee sen kammottavan lisäaine-teollisuusjäte-sahanpurumoskan, hienoa. "Joo tilaan aina martinin mutta dumppaan sen litkun ja oliivit ja pureskelen hammastikun"

      Lainaa

    23. Nirsoilu kuriin 25.4.2013 13:55
      Tulos: +49 (73 ääntä)
      Luu: Jos toisilla on varaa ni antaa tehdä. Harvemmin sitä chilipähkinöitä nälkään ostetaan muutenkaan ja vaikka kyseiset henkilöt jättäisi ne syömättä ja ostamatta, ei se ruoki yhteen sen enempää niitä nälkäisiä lapsia afrikassa. Jätteistä on ihan turha ees alkaa puhumaan, sillä nuo maatuu hyvin nopeaan eikä aiheuta kuormitusta.
      Naurettavaa nirsoilua ja ruoan tuhlausta heittää pois pääosa ostamastaan ruoasta, vaikka siihen miten olisi varaa. Pienistä jätepuroista syntyy suuri ongelma.

      Lainaa

    24. Tulos: +44 (54 ääntä)
      jeeeeee: Mäkin tykkään siitä kuorrutteesta ja ne pähkinät itessään maistuu ihan paskalta ni on kivempi syödä se kuorrute siitä päältä vaan. Ja ei kai sitä voi roskiksen äärellä koko ajan hengata kun on niitä syömässä ni on helpompi ottaa erillinen kippo niille pähkinöille, jotka myöhemmin sitten heittää roskiin. Tuskin laura on varta vasten noita imeskeltyjä pähkinöitä laittanu tarjolle. Tässä tuntuu se kaveri olla se tyhmä osapuoli, vai onko sokea ettei nähnyt kun laura sylki niitä pähkinöitä sinne?
      Miksi helvetissä ostaa tai syö pähkinöitä jos ei tykkää pähkinöistä? o.O Ei tarvis syljeskellä pähkinöitä roskikseen tai yhtään mihinkään..

      Lainaa

    25. Tulos: +58 (80 ääntä)
      Oli pakko kaivaa tuoteseloste esiin: Maapähkinät, tärkkelys, vehnäjauho, kasviöljy (osittain kovetettu), sokeri (mm. laktoosi), suola, muunneltu tärkkelys, mausteet (chili, kumina, inkivääri, valkosipuli, paprika), luontainen aromi (sisältää sinappia ja maitoproteiinia), maltodekstriini, soijaproteiini, nostatusaineet (E450, E500), korppujauho (vehnä, hiiva), maunvahvenne (natriumglutamaatti). Helvetin fiksua sylkeä ainoa syömäkelpoinen raaka-aine pois.

      Lainaa

    26. Tulos: +2 (22 ääntä)
      YÖÖÖK!! *oksentaa*

      Lainaa

    27. Tulos: +44 (48 ääntä)
      fsdfs434: Syyllinen ei julkaisuut tätä naamakirjassa
      Suurella todennäköisyydellä astun miinaan, mutta kyllähän Laura oli tämän jutun syyllinen ja kyllähän hän julkaisi tämän naamakirjassa.

      Lainaa

    28. Tulos: +60 (64 ääntä)
      No miksei niitä jämiä ole voinut heittää pois, ennen kuin se kaveri tulee kylään? Tai kenties sanoa, ennen kuin kyseinen tyyppi alkaa jäystämään niitä, että älä syö niitä. En todellakaan vois antaa toisen vaan syödä omia jämiäni kaikessa tyytyväisyydessä :D

      Lainaa

    29. Tulos: +41 (57 ääntä)
      Hyvinhän se meni, toinen tykkää kuorrutteesta ja toinen diggas pähkinöitä. Mitään ei menny hukkaan ja molemmat sai mitä halusi.

      Lainaa

    30. Tulos: 0 (24 ääntä)
      No, IMO se kuorrutehan nimenomaan on chilipähkinöissä se paras osa, mutta kyllä ne tulee silti kokonaan syötyä.

      Lainaa

    31. Tulos: +6 (42 ääntä)
      Eikös noiden chilipähkinöiden sisällä ole sellainen maapähkinä, jossa ei ole noita ohuita, ruskeita kuoria päällä? Viereisessä "sylkykipossa" kaikissa on kuoret (ja muutenkin kaikki ketkä joskus on maapähkinöitä syöneet, tietää että toi kuori lähtee irti jo melkein pelkästä katsomisesta, saatikka imeskelystä). Eli juttu on ihan keksitty. Hihihii, olipas hassu juttu, "kaveri söi mun sylkemii pähkinöi, hihihii....". Huoh.

      Lainaa

    32. Tulos: -2 (34 ääntä)
      Hoh, tästä tuli mieleen kun viimeksi kun istuin baarissa ja sylkäisin hullut räät vieressä olevaan lähes tyhjään lonkerotuoppiin. Vähän ajan päästä viereen istui +60 herrasmies turisemaan, nappasi muitta mutkitta hylätyn tuopin kouraansa ja kulautti menemään. Katoin vierestä, ois voinut sanoa että no miltäs mun limat maistui mutta aattelin pitää pääni kiinni. Se oli kyllä sen olonen patu että olis varmaan juonu ne vaikka olisin etukäteen maininnut asiasta. :D

      Lainaa

    33. Tulos: +5 (33 ääntä)
      Vähän herättää epäilystä mokan aitous, mutta kun aiheeseen päästiin niin mitä kauheeta ja ällöttävää siinä on sylkeä "ylijäämät" toiseen kuppiin? Mutustelet jotain sohvalla, heität "ei-syötävän"-osan kuppiin ja viet ne siitä kerralla roskikseen kun nouset. Kuka muka esim. pistaasipähkinöitä syödessään varaa viereensä roskakorin kuorille/ravaa heittämässä niitä joka pähkinän jälkeen roskiin? Pöydälle/pussiin minä ainakin ne heitän ja vien kaikki sitten kerralla roskiin. Pienempänä harrastin samaa "toffifee"-karkkien kanssa, en tykännyt pähkinöistä niin söin karkin ympäriltä ja syljin pähkinän takaisin rasiaan. Siinähän ne meni samalla roskiin boksin kanssa kun se oli tyhjä.

      Lainaa

    34. Robottinaama 25.4.2013 19:03
      Tulos: +15 (29 ääntä)
      No eih. Ei kukaan ota kuvaa etukäteen noista kipoista ja sit kerro facessa, että kaveri söi noi. Miettikääpä nyt..

      Lainaa

    35. Tulos: -14 (28 ääntä)
      VOI SAATANA LAURA! MÄ TAPAN SUT!

      Lainaa

    36. Tulos: +2 (10 ääntä)
      Partaaaa: Kuka helvetti imeskelee pähkinästä vain kuorrutteen ja jättää sitten esille kulhoon? Hyvä idea olisi syödä mielummin vaikka sipsiä tai sylkeä ne pähkinät roskikseen. Ei kaikilla järki päätä pakota.
      Eikä kaikki ole totta vain siksi, että se on Facessa.

      Lainaa

    37. Tulos: +11 (21 ääntä)
      Minä syön suolatikuista pelkät suolat. Mukavampaa nakertaa kiteitä keksitikusta, kuin mättää suoraan suolapussista suuhun. Viereen varaan kyllä roskiksen. Ihan offina eriävien ruokatapojen kummastelijoille.

      Lainaa

    38. Tulos: +5 (13 ääntä)
      Rahan sekä ruuan turhaa hukkaamista tollanen pähkinöiden mätystely.

      Lainaa

    39. Tulos: +21 (23 ääntä)
      Luu: Jos toisilla on varaa ni antaa tehdä. Harvemmin sitä chilipähkinöitä nälkään ostetaan muutenkaan ja vaikka kyseiset henkilöt jättäisi ne syömättä ja ostamatta, ei se ruoki yhteen sen enempää niitä nälkäisiä lapsia afrikassa. Jätteistä on ihan turha ees alkaa puhumaan, sillä nuo maatuu hyvin nopeaan eikä aiheuta kuormitusta.
      Ei kyse ole niistä afrikkalaislapsista, vaan mainitsemastasi kuormituksesta. Eikä sillä kuormituksella ole mitään tekemistä sen kanssa, maatuuko pähkinä nopeasti vai ei, vaan mm. sen kanssa, että ne pähkinät tuodaan Suomeen aika kaukaa. Mut joo, tuskin tää juttu oli edes totta.

      Lainaa

    40. Tulos: +5 (19 ääntä)
      Melkoista tuhlausta. Eikö nuo vois kierrättää. Siis lähettää uudelleen kuorrutettavaksi. Kierrätetyt luomuchilipähkinät ois varma hittituote ruohonjuurikaupassa. Muskottipähkinäkuorrutetutut muskottipähkinät olis kans ehkä yks vaihtoehto nykynuorisolle joka tuntuu nuolevan mitä vaan.

      Lainaa

    41. Kultamitali 26.4.2013 22:04
      Tulos: +16 (18 ääntä)
      Eikö vaan ois helpompi syödä ne pähkinät? Kyllähän ne nyt luulis sen kuorutteen kanssa menevän, vaikka eivät niin hyviä olisikaan. Onpahan taas nirsous huipussaan.

      Lainaa

    42. Tulos: +20 (20 ääntä)
      (Tosi)tarina kertoo papista, joka meni tapaamaan vanhusta sairaalaan. Vanhus oli unessa, joten pappi jäi odottelemaan heräämistä. Naposteli siinä odottaessaan rusinoita, jotka olivat vanhuksen vieressä pöydällä. Kun vanhus heräsi, pappi tunnusti nolona: "Tulin tässä syöneeksi kaikki sinun rusinasi tuosta pöydältä". Siihen vanhus vastasi iloisena: "Ei se haittaa, minä olin jo imeskellyt niistä kaikki suklaat!" :)

      Lainaa

    43. Tulos: -5 (9 ääntä)
      Itekään en ennen tykänny pähkinöistä, mutta se chilikuorrute oli (ja on edelleenkin) aivan verratonta. Siispä aina ko ostin chilipähkinöitä, niin söin kuorrutteen ja annoin pähkinän hamsterilleni, win-win situation! Ehkä Lauranki kannattais harkita jyrsijän hankkimista, niin kukaan ei pääse nipottamaan syömättömistä pähkinöistä.

      Lainaa

    44. Tulos: 0 (10 ääntä)
      Jännittävää, että chilipähkinöiden sisällä on nykyisin kuorellisia pähkinöitä...

      Lainaa

    45. Päivityksiä seuranneena 28.4.2013 17:11
      Tulos: +12 (14 ääntä)
      Tuo Laura on sen päivityksiä seuranneena pahimman luokan ruokavammainen. Leikkaa täysin syömäkelpoisista leikkeleistäkin huonot osat pois ja heittää hirveät määrät täysin käyttökelpoista ruokaa roskiin. Kyllä kai se on uskottava että tuollaisiakin ihmisiä on olemassa. Ei niiden elämä varmasti kyllä helppoa ole.

      Lainaa

    46. Tulos: +8 (8 ääntä)
      Ei noi pähkinät mun mielestä kuorellisilta näytä. Ja miten niin ottanut ennen syömistä ton kuvan? Sehän sanoo tossa että "kaveri söi MELKEIN kaikki pähkinät", eli ehkä toi kippo oli täydempi ennen ku kaveri söi siitä ja sit vasta otti ton kuvan ku kaveri oli jo syöny niitä. Mutta itse mokaan. Hyvä kun ei henno kertoa, mutta hentoo kuitenkin antaa kaverin syödä syljettyjä pähkinöitä.

      Lainaa

    47. Tulos: +5 (5 ääntä)
      Onkohan V koskaan nähnyt maapähkinää kuorineen, kun väittää noita pähkinöitä kuorimattomiksi?

      Lainaa

    48. Tulos: +5 (7 ääntä)
      Nyt joku järki! Siis nuohan on suht kalliita kun voisi vaan ostaa purkillisen chilimaustetta ja lusikoida sen kurkkuun? Sama asiahan se melkein on.

      Lainaa

    49. Tulos: -2 (2 ääntä)
      Kusetus kuva. Toisessa kupissa suolapähkinöitä eikä mitää imeskeltyjä chilipähkinöitä. Ottaa silmän käteen.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: pähkinä, chili nuts, kaveri, kuva