Facebook-mokat ja muut sosiaalisen median helmet.

Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 16

"Nuoli osoittaa p*lluun."
Likainen mieli on ikuinen ilo, osa 16

Arkiston aarre

  • Nimi Juuri nyt
    Tulos: 0 (0 ääntä)

    Kommentti

  • 38 kommenttia

      Ei kommentteja
    1. Tulos: +819 (867 ääntä)
      Sisarrakkautta :DD

      Lainaa

    2. Tulos: +692 (730 ääntä)
      Lannister.

      Lainaa

    3. Tulos: +561 (581 ääntä)
      näillä on selkeästi todella läheinen sisarussuhde :D

      Lainaa

    4. jukkapalmu 16.3.2013 8:01
      Tulos: -214 (276 ääntä)
      tiataa jani olla pikkuvei kun noin hölmöjä kirjoittaa.

      Lainaa

    5. Tulos: +151 (253 ääntä)
      jukkapalmu: tiataa jani olla pikkuvei kun noin hölmöjä kirjoittaa.
      Ja tuollahan lukee "pikkusisko" viimeisessä kommentissa. Olenko muuten ainoa, jota nämä kuvat häiritsevät? Itsestäni ei ainakaa olisi kivaa, jos kuvani päätyisi tänne, kun joku keksisi, että kommentit ovat hauskoja. Ei tuo suttaus nyt kauheasti auta.

      Lainaa

    6. Tulos: +267 (299 ääntä)
      Lähinnä nuo tissit kuvasta pomppas itellä ensimmäisenä mieleen.

      Lainaa

    7. Tulos: +121 (133 ääntä)
      Vaihdetaan tosiaan aihetta :D

      Lainaa

    8. Tulos: -47 (197 ääntä)
      yks on tosi kaunis <3 ihanat vaatteet

      Lainaa

    9. Tulos: +219 (241 ääntä)
      Olemme aika läheisiä isoveljeni kanssa, mutta jos se kommentois mun kuvia tolleen niin olisin "hieman" vaivaantunut...

      Lainaa

    10. Tulos: +118 (186 ääntä)
      No, veli on oikeessa. Tissi ja nuoli siinä nyt vaan näkyvät. Ei siihen kovin likaista mieltä tarvita tai eriskummallisia sukulaissuhteita.

      Lainaa

    11. Tulos: -33 (113 ääntä)
      Jos mun veli puhuis mulle tolla tavalla niin sillä olis vähintään hampaat kurkussa ja silmä mustana.

      Lainaa

    12. Tulos: -115 (213 ääntä)
      Miksi J-alkuisella nimellä varustetut naiset (Varsinkin Janikat ja Janitat ja Jeminat) yleensä on tuollaisia bimboja?

      Lainaa

    13. Tulos: +179 (215 ääntä)
      Hellman: Miksi J-alkuisella nimellä varustetut naiset (Varsinkin Janikat ja Janitat ja Jeminat) yleensä on tuollaisia bimboja?
      Mitä bimboa tuossa muka oli?

      Lainaa

    14. Tulos: +44 (78 ääntä)
      Olenko muuten ainoa, jota nämä kuvat häiritsevät? Itsestäni ei ainakaa olisi kivaa, jos kuvani päätyisi tänne, kun joku keksisi, että kommentit ovat hauskoja. Ei tuo suttaus nyt kauheasti auta.
      Tätä olen miettinyt itsekin. En tiedä kuinka vaikeaa sitten olisi poistaa niitä täältä... Mutta tuohan rikkoo sitäpaitsi tekijänoikeuslakiakin, kun toisen kuvaa levitetään. (Ja kyllä, sen pystyy tunnistamaan tuosta kuvasta.) Mutta kun luullaan, että "mokien tekijänoikeudet alkuperäisille kirjoittajilla"- teksti voi kumota kaiken, niin... Ehkä mokat voi jotenkuten antaa mennä, mutta kuvia ei todellakaan saisi levitellä edes tuolla tekstillä varustettuna, ilman luvan kysymistä.

      Lainaa

    15. Tulos: +63 (71 ääntä)
      MM: Ja tuollahan lukee “pikkusisko” viimeisessä kommentissa. Olenko muuten ainoa, jota nämä kuvat häiritsevät? Itsestäni ei ainakaa olisi kivaa, jos kuvani päätyisi tänne, kun joku keksisi, että kommentit ovat hauskoja. Ei tuo suttaus nyt kauheasti auta.
      Tuo kuvahan on julkaisuasetuksiltaan "public", eli tuo maapallosymboli kuvan yläpuolella. Eli käytännössä kuka tahansa voi sen Facebookissakin nähdä. Eri asia on jos kuvan omistaja on rajannut kuvan vain tietylle joukolle, esim. kavereilleen, silloin ei minusta sitä pitäisi täällä julkaista (en tiedä julkaistaankokaan, en ole seurannut asiaa).

      Lainaa

    16. Tulos: -44 (84 ääntä)
      Varmaan aika sama mitä tyttö päälleen pistää, veikka on selvästi insestihalukas.

      Lainaa

    17. Tulos: +13 (73 ääntä)
      Olenko muuten ainoa, jota nämä kuvat häiritsevät? Itsestäni ei ainakaa olisi kivaa, jos kuvani päätyisi tänne, kun joku keksisi, että kommentit ovat hauskoja. Ei tuo suttaus nyt kauheasti auta.
      Toisaalta, kun laittaa kuvansa nettiin pitäisi tietää että siellä sitä voidaan käyttää mitenvain. Eli tavallaan kun laittaa itsestään kuvia nettiin luovuttaa silloin niiden käyttöoikeuden kennellevaan ja mihinvaan.

      Lainaa

    18. Tulos: +25 (43 ääntä)
      Jännät haalarit tytöllä.

      Lainaa

    19. Tulos: +26 (46 ääntä)
      Meidän täytyy keksiä säännöt rakkaudelle...

      Lainaa

    20. Tulos: +75 (91 ääntä)
      Oikeastaan vasen tissi, mikä on kuvassa oikealla, korostuu.

      Lainaa

    21. Tulos: -26 (56 ääntä)
      Taitaa veli olla nii puutteessa et kelpais siskonsaki nuolen osoittama paikka

      Lainaa

    22. Tulos: +16 (24 ääntä)
      MM: Ja tuollahan lukee “pikkusisko” viimeisessä kommentissa. Olenko muuten ainoa, jota nämä kuvat häiritsevät? Itsestäni ei ainakaa olisi kivaa, jos kuvani päätyisi tänne, kun joku keksisi, että kommentit ovat hauskoja. Ei tuo suttaus nyt kauheasti auta.
      itse olet naamakirjaan joskus kirjautunut. Eli sun kaikki sinne postaamat kuvat ovat netissä... IKUISESTI haaahaaa( Nelsson nauru)

      Lainaa

    23. Tulos: +12 (92 ääntä)
      Aivan H**vetin rumat kuteet !

      Lainaa

    24. Tulos: +36 (64 ääntä)
      Variseva: No, veli on oikeessa. Tissi ja nuoli siinä nyt vaan näkyvät. Ei siihen kovin likaista mieltä tarvita tai eriskummallisia sukulaissuhteita.
      Kyllä naisilla on tissit. Siinäkään ei pitäisi olla mitään niin eriskummallista, että sitä tarttisi aina kommentoida. Silloin ainakaan jos niitä ei mitenkään tarkoituksen mukaan ole korostettu.

      Lainaa

    25. Tulos: +35 (83 ääntä)
      Ensimmäinen ajatukseni oli kyllä että: ompa rumat kuteet.

      Lainaa

    26. Tulos: +11 (17 ääntä)
      Hellman: Miksi J-alkuisella nimellä varustetut naiset (Varsinkin Janikat ja Janitat ja Jeminat) yleensä on tuollaisia bimboja?
      No onneksi J-kirjain -alkuisella nimellä varustetut miehet ovat harvoin yhtä *sensuroitu* kuin Jani.

      Lainaa

    27. Tulos: +12 (26 ääntä)
      a: Toisaalta, kun laittaa kuvansa nettiin pitäisi tietää että siellä sitä voidaan käyttää mitenvain. Eli tavallaan kun laittaa itsestään kuvia nettiin luovuttaa silloin niiden käyttöoikeuden kennellevaan ja mihinvaan.
      Ei se silti tarkoita, että meidän pitäis tuntea oikeudeksemme vaan ottaa niitä kuvia; varastaminen on varastamista riippumatta siitä tekeekö sitä joku muukin.

      Lainaa

    28. Tulos: +11 (39 ääntä)
      Meillä insesti on perheen yhteinen harrastus.

      Lainaa

    29. Tulos: +19 (41 ääntä)
      Hyi helvetti mitkä "housut" :D

      Lainaa

    30. Tulos: -6 (14 ääntä)
      Colour: Ei se silti tarkoita, että meidän pitäis tuntea oikeudeksemme vaan ottaa niitä kuvia; varastaminen on varastamista riippumatta siitä tekeekö sitä joku muukin.
      Mutta kun joku asia on jo muodostunut yleiseksi käytönnäksi, alkaa siitä "rankaiseminen" olla väärin. Ja vähänkerrassaan se muuttuu luvalliseksi toiminnaksi. Kuitenki nettiin kuvia laitetteassi pitäisi aina ajatella että ne voivat päätyä mihinvaan. Ja mielestäni niiden leviämisestä ei voida syyttää, kun sitä kuka kuvan alunperin alittoi saataville. Ja jos tuota varastamisvertailua halutaan jatkaa, on varastaminenkin väärin vain, jos joku kärsii siitä. Eli tässätapauksessa kärsijää ei ole, laittoihan kyseinen henkilö itse oman kuvansa levitykseen, eikä sen eteenpäinlevittäjiä voida tässä, eikä oikeastaan muussakaan tapauksessa syyttää.

      Lainaa

    31. Tulos: +17 (19 ääntä)
      a: Mutta kun joku asia on jo muodostunut yleiseksi käytönnäksi, alkaa siitä “rankaiseminen” olla väärin. Ja vähänkerrassaan se muuttuu luvalliseksi toiminnaksi. Kuitenki nettiin kuvia laitetteassi pitäisi aina ajatella että ne voivat päätyä mihinvaan. Ja mielestäni niiden leviämisestä ei voida syyttää, kun sitä kuka kuvan alunperin alittoi saataville. Ja jos tuota varastamisvertailua halutaan jatkaa, on varastaminenkin väärin vain, jos joku kärsii siitä. Eli tässätapauksessa kärsijää ei ole, laittoihan kyseinen henkilö itse oman kuvansa levitykseen, eikä sen eteenpäinlevittäjiä voida tässä, eikä oikeastaan muussakaan tapauksessa syyttää.
      Ettei tämä mene ihan jeesusteluksi niin myönnän kyllä, että harrastan itsekin vähän sitä ja tuota kyseenalaista toimintaa (köh-tv-sarjat-köh) internetin ihmemaassa, enkä varsinaisesti ole sitä mieltä, että feissarimokien toiminta olisi kamalan epäeettistä. Mutta en kyllä yhdy tuohon "kärsijää ei ole" -väitteeseen. Esimerkiksi taiteilijat jotka ansaitsevat sivujensa mainoksista rahaa menettävät tuottoja, jos joku postaa heidän töitään muualle ilman lupaa (miinuspisteitä siitä, jos niitä ei linkitetä alkuperäiseen lähteeseensä). Ja tavalliset ihmiset jotka laittavat facebookiin kuviaan, varsinkin jos niitä ei ole jaettu kuin kavereille, eivät varmasti ainakaan hyödy siitä, että niitä postataan muualle. En ole välttämättä sitä mieltä, että asiasta pitäisi nyt! heti! alkaa rangaista ihmisiä, varsinkin kun netistä lataaminen on usein ainoa järkevähkö keino saada kaivattua sisältöä (ja tällä tarkoitan musiikkia ja elokuvia, etc. - olen edelleen sitä mieltä että yksityishenkilöjen materiaalin ottaminen on pahempi juttu), mutta en usko, että internetin hallinnan jonkinmuotoinen kehittäminen sellaisten ihmisten toimesta jotka siitä jotain ymmärtävät olisi ainakaan pahasta. Ja tottakaihan se on, edelleen, tyhmää laittaa jotain internetiin ja odottaa ettei kukaan sitä ota ja postaa jonnekin muualle, mutta ei se tee siitä muualle postaamisesta yhtään sen parempaa. Jos kaverisi kertoisi sulle jotain ja pyytäisi olemaan levittämättä sitä, menisitkö sitten juoruamaan sillä perusteella että "ei olis pitänyt sanoa ääneen jos et halunnut jutun leviävän"?

      Lainaa

    32. Tulos: +17 (19 ääntä)
      jukkapalmu: tiataa jani olla pikkuvei kun noin hölmöjä kirjoittaa.
      Eivät kaikki pikkuveljet tuollaisia ole. Niitä on sellaisiakin kuin minulla, opiskelevat psykiatriksi ja käyvät vasta sitten kiusaamaan lähimmäisiään.

      Lainaa

    33. Tulos: -3 (31 ääntä)
      kyllä on kamalimmat vaatteet ikinä!! noita en laittas päälle ennen ku mulle on maksettu. ja reilusti.

      Lainaa

    34. Tulos: +4 (8 ääntä)
      No nyt meni jo pää sensuuriin.

      Lainaa

    35. Tulos: +9 (15 ääntä)
      Ei kai noissa vaatteissa mitään vikaa ole - ilmeisesti jotkut kasaribileet tiedossa?

      Lainaa

    36. tirkistelijä 19.3.2013 19:28
      Tulos: +2 (10 ääntä)
      tarkkaan ku kattoo näkee nännin ;))

      Lainaa

    37. höpönlöpön 19.3.2013 22:52
      Tulos: +5 (17 ääntä)
      en tajuu.. kyllähän ihan joka farkkujen sepalus osoittaa minne osoittaa.. ja bikineidenkin muoto on nuoli. toi nyt on ihan väkisin kaivettua läppää broidilta. ja tosi ihanat vaatteet, maksaisin maltaita noista pöksyistä! tissit ei korostu yhtään kummallisemmin kuin muillakaan pitsipaitaa käyttävillä. otan myös tähän esimerkiksi bikinit: rantsussa on ookoo hillua "rintsikat päällä" mutta läpinäkyvä paita jonka alla rintsikat on "porno"... huhhuh. mut ihmebroidi tommosii keksii :D

      Lainaa

    38. Tulos: +2 (8 ääntä)
      Noi on äitiysfarkut. Joten ihan hyvä, että nuoli osoittaa mistä kaikki alkoi.

      Lainaa

    Lue lisää

    Kommentoi

    Avatar

    Vastaa

    Nimikone

    Laiskottaako? Täytä nopeasti nimikoneella!

    Avainsanat: kuva, housut, sisko, veli, kaksimielinen